Betrouwbaar, accuraat en transparant. Abonnementenbeheer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betrouwbaar, accuraat en transparant. Abonnementenbeheer"

Transcriptie

1 Betrouwbaar, accuraat en transparant Abonnementenbeheer

2 S.P.Abonneeservice S.P.Abonneeservice beheert abonneeadministraties voor uitgevers en doet de ledenadministratie voor verenigingen en stichtingen. De visie en het beleid van S.P.Abonneeservice zijn gebaseerd op een aantal kernwaarden die wij meenemen in al onze dagelijkse activiteiten. Betrouwbaar wij handelen uw abonneeadministratie snel, eerlijk en correct af. Accuraat we zijn uitermate zorgvuldig bij de invoering en mutaties in uw administratie. Transparant wij geven de uitgever inzage in al onze handelingen en financiële afwikkelingen. Frans Lems (directeur/ eigenaar) startte in 1998 met S.P.Abonneeservice om de abonneeadministraties voor uitgevers te beheren. Hierbij diende de door hem ontwikkelde software AA2000 als basis. Inmiddels is dit pakket in 2011 opgevolgd door Quartz, een webbased systeem waarbij de uitgever zelf kan bepalen wat zijn eigen aandeel in de werkzaamheden voor abonnementenbeheer is. Voor de ontwikkeling en het beheer van Quartz werd S.P.Computerservice opgericht. Met meer dan 100 titels en honderdduizenden abonnees heeft S.P.Abonneeservice in Nederland een stevige plek ingenomen in de wereld van abonneebeheer. Wij zijn daar trots op maar blijven permanent zoeken naar nieuwe wegen om uitgevers van dienst te kunnen zijn. In deze folder willen we u een overzicht laten zien van onze mogelijkheden. De medewerkers van S.P. Abonneeservice zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en willen u graag de voordelen van ons systeem demonstreren. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

3 Abonnees, lust of last? U wilt: een betrouwbare partner die u de zorgen voor het abonnementenbeheer uit handen neemt uw abonnementsgelden geïnd zien op uw eigen rekening uw wervingsacties ondersteund zien door een professionele organisatie nazendingen op correcte wijze en vooral snel afgehandeld zien een eigen contactpersoon die uw uitdagingen kent en deze ondersteunt 24/7 beschikbaarheid hebben over uw eigen abonnees. U verwacht: inzicht in uw klantenbestand Ons webbased softwaresysteem Quartz voorziet in de mogelijkheid om gericht informatie te verzamelen over uw abonnees. Deze informatie kunt u zelf samenstellen. Daarnaast kent Quartz de mogelijkheid om uw abonnees digitale enquêtes toe te sturen. Het profiel van uw abonnee wordt daardoor helder en geeft u de mogelijkheden voor gerichte wervingsacties. een team dat u begrijpt Het team van S.P.Abonneeservice bestaat uit medewerkers die begrijpen wat klantgerichtheid is. Niet alleen richting uw abonnees maar ook voor u, als relatie. Wij hebben één vaste contactpersoon voor u die uw organisatie kent en/of uw medewerkers. Daardoor zijn de lijnen kort en persoonlijk. Uitdagingen kunnen daardoor snel en vooral samen worden opgelost. meer abonnees te kunnen werven S.P.Abonneeservice ondersteunt en organiseert niet alleen acties, maar analyseert ook samen met u de resultaten. Hierdoor is de juiste vervolgactie vast te stellen.

4 Voor een vastgesteld bedrag per jaar, per abonnee krijgt u het complete abonneebeheer en facturatieproces. Voor verdere ondersteuning, zoals webshops, acties, e.d. is een tarieventabel beschikbaar. Wie wil er niet verdienen. Buiten de ambitie om uw doelgroep te voorzien van informatie via een magazine of een digitaal platform, wilt u natuurlijk ook geld verdienen als uitgever. S.P.Abonneeservice kan u hierbij helpen. Dat doen wij door uiterst concurrerende tarieven te hanteren. De basis is een tarief gerelateerd aan oplage, verschijningsaantallen en mutatiegraad. Tips: Kostenbesparing Ons webbased softwaresysteem Quartz is modulair opgebouwd. U kunt er als uitgever voor kiezen om zelf een aantal modules te onderhouden. Dit leidt tot een kostenbesparing op het basistarief van S.P.Abonneeservice. De abonneeservice kan volledig online worden uitgevoerd. Alle correspondentie en de gehele facturering verloopt digitaal per . Dit kan tot 40% besparen op uw portokosten. Omdat ons softwaresysteem in eigen beheer is ontwikkeld en uiterst efficiënt werkt kunnen wij een complete abonneeservice aanbieden van hoog niveau tegen een scherp tarief. Meer omzet genereren. S.P.Abonneeservice ziet uw markt veranderen, naast de fysieke magazines/tijdschriften en is er een hele digitale wereld die ook weer kansen biedt: ondersteuning bij websites, webshops en stimuleren verkoop van losse nummers, boeken, DVD s, etc. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

5 Abonnementenadministratie Het kloppend hart van S.P.Abonneeservice is het Quartz systeem. Hiermee kunt u uw abonnementen beheren, facturen aanmaken, betalingen verwerken, verzendingen aanmaken enz. Quartz is een zeer compleet abonnementenbeheersysteem met uitgebreide statistieken en managementinformatie. Quartz is geschikt voor uitgeverijen, stichtingen en verenigingen. De mogelijkheden bij het gebruik van Quartz zijn uitgebreid. U kunt ervoor kiezen om uw geheel of gedeeltelijk zelf te voeren. Maar u kunt ook besluiten om uw abonnementenbeheer te laten verzorgen door S.P.Abonneeservice. Onze servicedesk is iedere werkdag beschikbaar om uw abonnee terzijde te staan. Om volledig gebruik te maken van alle mogelijkheden binnen onze Quartz software organiseren we met regelmaat trainingen, waardoor u alles uit uw pakket kunt halen. Websites

6 Websites Websites Nu het digitale tijdperk in alle hevigheid is losgebarsten heeft S.P.Abonneeservice zeer aantrekkelijke mogelijkheden om een website voor u in te richten. Wij bieden u websites in verschillende thema s, speciaal ingericht voor de uitgeversmarkt. Natuurlijk met een directe koppeling naar de Quartz van S.P.Abonneeservice. Heeft u nog geen website of bent u niet tevreden over uw huidige site en de mogelijkheden om zelf toevoegingen of mutaties mee te doen? Laat het ons weten. Met uw content zijn onze specialisten in staat om van uw website een plaatje te maken die de verkopen van uw tijdschrift of magazine aanzienlijk verbeterd. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

7 In Quartz is een complete webshop geïntegreerd. De shop wordt vanuit Quartz aangestuurd en ook de facturering/betaling van de bestelde artikelen gebeurt vanuit Quartz. Voordeel daarvan is dat de hele financiële afhandeling op één plek ligt. Het kan hierbij gaan om (eerdere) edities van uw magazine of losse artikelen. Onze ervaring is dat het verkopen van losse nummers u zeker omzet oplevert. De uitgever van nu kan niet meer zonder webshop om zijn/haar bladen en artikelen te verkopen. Websites

8 Websites Gratis App Wij bieden u deze populaire App waarmee u op een eenvoudige manier uw tijdschrift op een tablet of smartphone kunt lezen gratis aan. De ontwikkel- en servicekosten nemen wij voor onze rekening. Uw abonnee kan met behulp van een wachtwoord inloggen voor de digitale versie van uw tijdschrift/magazine. Zowel een combinatieabonnement als een digitaal abonnement is mogelijk. Dit alles tegen een vast tarief per abonnee op jaarbasis. Ook krijgt uw digitale tijdschrift een plaats in onze Kiosk waardoor de verkoop van losse nummers een extra impuls krijgt. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

9 Uw abonnee heeft verschillende mogelijkheden om zijn of haar wensen of wijzigingen kenbaar te maken aan S.P.Abonneeservice. Door het gebruik van webforms (digitale invulformulieren) op uw site, die gekoppeld zijn aan de Quartz doet de abonnee eigenlijk het echte werk: aanmelden, opzeggen, wijzigingen doorgeven zijn zaken die de abonnee zelf kan regelen. Wij hangen deze formulieren in uw eigen website (iframes) in uw eigen huisstijl. Alle klantcontacten verlopen via uw eigen website. Bovendien kent deze module een eigen rapportage waardoor u snel op de hoogte bent van trends en ontwikkelingen in uw abonneebestand. Aanvullend staat ons team van gespecialiseerde medewerkers klaar om op klantvriendelijke wijze telefonisch of via de vraag van u of uw abonnee snel te beantwoorden of een probleem op te lossen. Uw abonnee is ook onze klant! Websites

10 Websites en Enquête Quartz kent uitgebreide statistieken die direct door u opvraagbaar zijn: aan- en afmeldingen, de motivatie, aantallen, financiën en omzetverwachting is een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Met de enquêtemodule kunt u op elke manier inzicht krijgen van uw abonneebestand. Het is mogelijk om de vragen zelf samen te stellen. U kunt informatie inwinnen over de abonnee zelf, over zijn koopbehoeften, maar bijvoorbeeld ook over zijn waardering voor uw blad of over zijn leesgedrag. De antwoorden worden vastgelegd in de Quartz- en zijn dus op elk moment op te vragen. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

11 Websites Quartz 24/7 webbased abonneebeheer Over Quartz Quartz is een keihard en transparant mineraal. Deze kwalificaties gelden ook voor onze Quartz software een webbased programma voor abonnementenbeheer ontwikkeld door S.P.Computerservice, een volle dochter van S.P.Abonneeservice. Omdat Quartz als een webpagina functioneert, kunt u altijd en overal bij uw gegevens. Quartz is eenvoudig te integreren in uw website. Daarmee is uw afdeling abonneeservice 24/7 bereikbaar voor abonnees. Quartz is niet alleen een systeem voor abonnementenbeheer, maar Quartz gaat verder en kent vele extra s.

12 Marc Dierikx (mede-eigenaar van S.P.Computerservice) heeft het verouderde softwarepakket AA2000 herschreven en vertaald naar de huidige Quartz software. Dit nieuwe pakket draait op een Microsoft SQL Server en is geschreven in C#, gebruikmakend van de actuele ontwikkelstandaarden van Microsoft. Deze nieuwe software is volledig webbased en eenvoudig door zowel uitgevers als abonnees te gebruiken door in te loggen via internet. Quartz is volledig operationeel sinds 2011 en heeft zich sinds die tijd voor meer dan 100 bladen bewezen als een stabiel platform voor abonnementenbeheer. Naast abonnementenbeheer biedt S.P.Computerservice voor uitgevers een brede ondersteuning op ICT gebied. Zoals ondersteuning van martketingacties of mailcampagnes (zowel papier als digitaal) of het maken van koppelingen met eigen backend systemen. Daarnaast bouwt en onderhoudt S.P.Computerservice ook tientallen websites en webshops voor uitgevers. De uitgever kan zich zo beter bezighouden met zijn kerntaak: het uitgeven van een magazine. Vanaf 2013 heeft S.P.Computerservice zich vooral gericht op het ontwikkelen van mogelijkheden voor digitale publicatie van tijdschriften en magazines op tablets en smartphones. Na eerst (semi-)online koppelingen te hebben ontwikkeld voor een tiental apps van verschillende uitgevers heeft S.P.Computerservice in 2015 een tweetal apps ontwikkeld die door S.P.Abonneeservice gratis ter beschikking worden gesteld aan uitgevers. Hierdoor wordt voor hen de drempel weggenomen om de stap te maken naar een eigen tijdschrift-app. S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

13 Quartz doet méér dan alleen de etiketten aanmaken voor verzending. Quartz kent een systeem waarmee we onbezorgbare post (retouren) en bezorgklachten zoveel mogelijk terugdringen. Retouren en bezorgklachten zijn in de Websites praktijk een behoorlijke kostenpost voor uitgevers en daarom kan deze module u een aanzienlijke besparing opleveren. Wij werken steeds aan adresverrijking doordat wij ernaar streven het juiste adres alsnog te achterhalen. Wij beheren uw abonnees, ook als deze tijdelijk zoek zijn!

14 Uw tevreden abonnees zijn onze passie S.P.Abonneeservice-team Het team van S.P.Abonneeservice is altijd in staat om de vragen van u of uw abonnees snel en kwalitatief van een goed antwoord te voorzien. Het belang van uw abonnee staat hierbij altijd voorop. Goede service verlenen is de drive van de teamleden en dat mag af en toe best wat tijd kosten... S.P. Abonneeservice A. van Leeuwenhoekweg 34, 2408 AN Alphen a/d Rijn, T: E:

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

Energie volgens Robin

Energie volgens Robin Energie volgens Robin Onduidelijk In dit boekje beschrijft Robin hoe wij werken, en voor wie! Ook bieden wij u hier een kijkje in de keuken van de Nederlandse energiemarkt. Aan de hand van veel voorkomende

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Beter. onderwijs door ICT

Beter. onderwijs door ICT Beter onderwijs door ICT Kennismaken met de kwaliteit van het onderwijs verbeteren door scholen te voorzien van praktische ict-toepassingen op maat; dat is de doelstelling van QLiCT. we combineren daarvoor

Nadere informatie

EURECREA GX HET RESERVERINGSPROGRAMMA VOOR DE VERBLIJFSRECREATIE

EURECREA GX HET RESERVERINGSPROGRAMMA VOOR DE VERBLIJFSRECREATIE EURECREA GX HET RESERVERINGSPROGRAMMA VOOR DE VERBLIJFSRECREATIE 1 Inhoudsopgave Waarom AICN Automatisering? 04 Visie en Missie 04 Ervaring 04 Eurecrea GX betrouwbaar 04 Referenties 04 Inleiding - Eurecrea

Nadere informatie

Door papieren handboek online toegankelijk te maken, boekt kinderopvang Korein tijdsbesparing én kwaliteitsverhoging

Door papieren handboek online toegankelijk te maken, boekt kinderopvang Korein tijdsbesparing én kwaliteitsverhoging Door papieren handboek online toegankelijk te maken, boekt kinderopvang Korein tijdsbesparing én kwaliteitsverhoging Organisatie Het woord kinderopvang dekt bij Korein al lang de lading niet meer. Daarom

Nadere informatie

Functies van Intramed

Functies van Intramed Functies van Intramed H e t g e m a k v a n I n t r a m e d Inhoud Doel van dit boekje 3 Het programma 5 Gegevensbeheer 9 Patiëntenkaart 11 Agenda 17 Declareren 19 Boekhouding 21 Servicecentrum 25 Extra

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO De ontwikkelingen in de markt gaan snel, ook in het onderwijs. Veel van die ontwikkelingen hebben te maken met de snelheid van

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

MORE RESERVATIONS. Online Hotel Experts Postbus 474 4130 EL Vianen Tel.: +31 (0)347 750 497 www.onlinehotelexperts.nl

MORE RESERVATIONS. Online Hotel Experts Postbus 474 4130 EL Vianen Tel.: +31 (0)347 750 497 www.onlinehotelexperts.nl MORE RESERVATIONS Welkom bij Online Hotel Experts! Onze doelstelling; u meer reserveringen te leveren en u kosten te besparen Internet is inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste medium voor hotelreserveringen.

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

Justin Schlee, strategisch directeur ANVA. De directie van ANVA legt uit. Hanneke Hartman, Adfiz. CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar

Justin Schlee, strategisch directeur ANVA. De directie van ANVA legt uit. Hanneke Hartman, Adfiz. CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar november 2014 / jaargang 4 CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar Justin Schlee, strategisch directeur ANVA Dubbelinterview Klaar om het nieuwe ANVA uit te rollen De directie van ANVA legt uit

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

Altijd accurate gegevens

Altijd accurate gegevens Win-winsituatie door professioneel platform Altijd accurate gegevens DOOR MARGREET KOSTER Hoe vaak wordt aan u gevraagd uw persoons- of bedrijfsgegevens in te vullen? Het lijkt alsof de hele wereld e-mails,

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2

Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Over Netsupport: Introductie en onze visie 1/2 Wie we zijn Netsupport, een bedrijf met hoogopgeleide technici die ICT problemen voor u oplossen. Of het nu een website, Intranet, bedrijfsnetwerk of gewoon

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl Neemt online werken serieus! BaseNet Advocatuur Software voor de advocatuur De advocatensoftware van BaseNet is de totaaloplossing voor uw kantoor: Dossierbeheer Relatiebeheer Tijdschrijven Declareren

Nadere informatie

Thema. Kabri gaat digitaal. Praktijkvoorbeeld Kabri www.kabri.nl

Thema. Kabri gaat digitaal. Praktijkvoorbeeld Kabri www.kabri.nl Praktijkvoorbeeld Kabri www.kabri.nl Kabri gaat digitaal Rob Aalpol, directeur van Kabri Kantoorefficiency te Zutphen, werd een aantal jaren geleden geconfronteerd met een belangrijke ontwikkeling in de

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen

Informatiepakket. Wie is Freo? Freo Specialist in online lenen fre.ifpk.01-04-15 Freo Specialist in online lenen Bij ons leent u tegen scherpe tarieven. Dit gebeurt op een eerlijke, zorgvuldige en verantwoorde manier. Met onze persoonlijke service en duidelijke voorwaarden

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie