Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: Versie 1.2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2"

Transcriptie

1 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: Versie 1.2

2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan te bieden of te volgen. Werkelijk alle onderwerpen zijn mogelijk, van kookcursussen tot applicaties bouwen tot puppy trainingen en weer terug. Een cursus kan online gegeven worden door middel van video s of offline gegeven worden door op locatie (bijvoorbeeld thuis of op een afgehuurde plek) zelf mensen les te geven. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om op makkelijke wijze zijn kennis te delen en zich verder te verdiepen in zijn interesses. Om een groot en divers aantal cursussen aan te bieden, hebben wij jou nodig! Daarom staat er in dit document alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als Instructeur op soofos. Instructeur: aanbieder van een cursus, training of opleiding op soofos.nl Student: volgt een cursus, training of opleiding op soofos.nl De doelstellingen van soofos Mensen meer met hun kennis laten doen Dè plek voor online en lokale cursussen Inkomstenbron genereren voor kennisdelers Platform waar kennis makkelijk gedeeld wordt

3 Online cursus Soofos biedt een volledig online leerplatform waar jij gebruik van kunt maken. Bij een online cursus bestaat het materiaal uit video s, opdrachten, toetsen en uitleg die via soofos verspreid worden aan Studenten. Hoe werkt het? Op soofos maak jij makkelijk jouw eigen cursus pagina aan en upload je de video s. Deze video s worden vervolgens door soofos op een beveiligde server gehost, waardoor ze niet zijn te downloaden door Studenten. De prijs van je cursus mag je helemaal zelf bepalen. Om het contact tussen jou als Instructeur en de Studenten goed te laten verlopen heeft elke cursus ook een eigen forum. Via dit forum hebben Studenten de mogelijkheid om vragen te stellen over de behandelde onderwerpen. Ook kan je het forum gebruiken om verdiepende stof toe te voegen. De voordelen Naast het feit dat je geld kunt verdienen met jouw kennis en passie zijn er nog een aantal voordelen van het gebruiken van soofos. Ten eerste zijn er geen kosten voor het aanmaken van een cursus. Ten tweede is het niet (meer) nodig om een eigen website er naast te onderhouden, dit kan aanzienlijk schelen in kosten maar zeker ook in tijd. Ten derde kunnen studenten jouw cursus waarderen en reviewen waardoor het makkelijker is om betrouwbaar over te komen. Tenslotte is elke bezoeker van soofos een potentiële Student voor jou, dus terwijl wij groeien, groei jij met ons mee!

4 Lokale cursus Bij een lokale cursus ontvang je studenten op locatie. Dit kan in een afgehuurde ruimte zijn maar bijvoorbeeld ook bij jou thuis. Zolang de ruimte maar geschikt is, daar ben jij zelf verantwoordelijk voor. Hoe werkt het? Op soofos geef je aan waar jouw cursus over gaat en kun je eventueel ter uitleg extra media toevoegen (zoals een brochure maar bijvoorbeeld ook een introductie filmpje). Daarnaast geef je door op welke dagen studenten kunnen starten met de cursus, hoeveel dagen de cursus is en hoeveel mensen zich kunnen inschrijven. Hoe je dit invult is volledig aan jou. Wanneer een student jouw cursus heeft geboekt krijg je hier meteen een melding van. Een extra tje van soofos is de mogelijkheid contact te onderhouden met de studenten, door middel van jouw eigen forum. Hier kun je alvast belangrijke zaken bespreken, opdrachten plaatsen of verdiepende stof toevoegen. De voordelen Naast het feit dat je geld kunt verdienen met jouw kennis en passie zijn er nog een aantal voordelen van het gebruiken van soofos. Ten eerste zijn er geen kosten voor het aanmaken van een cursus. Ten tweede is het niet (meer) nodig om een eigen website er naast te onderhouden, dit kan aanzienlijk schelen in kosten maar zeker ook in tijd. Ten derde kunnen studenten jouw cursus waarderen en reviewen waardoor het makkelijker is om betrouwbaar over te komen. Tenslotte is elke bezoeker van soofos een potentiële Student voor jou, dus terwijl wij groeien, groei jij met ons mee!

5 De voordelen op een rij Verdien geld met jouw passie en kennis. Je hoeft geen dure website te ontwikkelen en je hebt geen maandelijkse kosten. Daarnaast zijn er geen kosten verbonden aan het maken van cursus op Soofos. Elke student van Soofos is voor jou een potentiële nieuwe cursist. Door een groeiend aantal studenten biedt dit dus veel groeipotentie. Snel en makkelijk te vinden op het internet. Zonder IT kennis kun je wel jouw expertise in jouw eigen vakgebied delen. Soofos ondersteunt en helpt waar nodig. Wordt onderdeel van een groeiend platform, met feedback help je ons te verbeteren en wijzigingen door te voeren die jou uiteindelijk weer verder helpen. Studenten hebben de mogelijkheid om waarderingen en reviews te plaatsen bij de cursus. Hiermee toon je de kwaliteit van je cursus aan en kom je betrouwbaar over. Doordat je geen omkijken hebt naar randzaken kun je de bespaarde tijd weer investeren in het nog beter maken van jouw cursus.

6 Hoe gaan wij precies te werk? Als Instructeur ben je onderdeel van het soofos platform. Ons doel is dat iedereen alles kan leren op de manier die het beste bij hem past. Daarnaast willen wij iedereen de mogelijkheid geven zijn kennis te delen en instructeur op soofos te worden. Wij houden alles graag eerlijk en transparant daarom hebben we hieronder de belangrijkste voorwaarden alvast kort voor je toegelicht. Toch raden we je aan om ook onze algemene voorwaarden te lezen, hier staat alles duidelijk en zo overzichtelijk mogelijk opgeschreven. Heb je hier vragen over of zijn er onduidelijkheden laat het ons weten! Algemeen Jij blijft te allen tijde eigenaar van de cursus. Aangezien het jouw product is bent je ook zelf verantwoordelijk voor jouw cursus. Let er bijvoorbeeld ook op dat wanneer jij een lokale cursus gaat aanbieden je een geschikte (en veilige) ruimte gebruikt, zorg er daarnaast ook voor dat alle materialen geschikt zijn (zowel online en offline). Al Deze verantwoordelijkheden liggen bij jou. Kwaliteit Je bent een specialist op een bepaald vakgebied en wilt deze kennis graag delen met anderen. Je bent bereid om hiervoor een cursus aan te bieden waar je, indien gewenst, een vergoeding voor kunt vragen. Deze cursus voldoet aan onze kwaliteitseisen en is inhoudelijk sterk.

7 Kwaliteitseisen De cursus bestaat uit eigen materiaal, of je hebt toestemming om het materiaal te gebruiken. De cursus is niet aanstootgevend of van racistische / discriminerende aard. De cursus is inhoudelijk sterk en gebaseerd op waarheden of eigen ervaringen. Verder is de verwachting dat je vragen van cursisten beantwoordt, en ze ondersteunt in hun leerproces. Je stelt jezelf proactief op om vernieuwingen in jouw vakgebied mee te nemen. Winstverdeling Online cursus: Van elke verkochte cursus houdt soofos 36% commissie en 4% transactiekosten in. Ook krijg jij van ons een unieke code waarmee je zelf studenten kunt vinden! Maakt een student gebruik van deze code? Dan houden wij geen commissie in. Verder zijn er geen kosten Lokale cursus: Van elke verkochte cursus houdt soofos 6% commissie en 4% transactiekosten in. Ook krijg jij van ons een unieke code waarmee je zelf studenten kunt vinden! Maakt een student gebruik van deze code? Dan houden wij geen commissie in. Verder zijn er geen kosten. Marketingprogramma s Soofos geeft de mogelijkheid om mee te doen aan marketingprogramma s. Deze marketingprogramma s kunnen uit verschillende onderdelen bestaan zoals affiliate programma s, kortingsacties of andere promoties. Soofos zorgt voor de volledige afhandeling hiervan en jij hebt er geen omkijken naar. Op deze manier wordt uw cursus op een optimale manier bekend gemaakt onder potentiële leerlingen. Indien jij deelneemt aan de marketingprogramma s worden de kosten hiervan evenredig verdeeld (de kosten zullen nooit hoger zijn dan de werkelijke verkoopprijs).

8 Retourrecht van Studenten Online cursus: Op online cursussen zit 14 dagen retourrecht de cursisten kunnen binnen dit termijn de aankoop van hun cursus kosteloos annuleren. Lokale cursus: Lokale cursussen vallen onder vrije tijdsbesteding en bevatten dan ook geen bedenktijd. Wel hanteren we een coulance periode van 48 uur, mits dit meer dan 7 dagen voor aanvang van de cursus is. Uitbetaling Soofos hanteert een vast betaalmoment, op of rond de eerste van de maand. Soofos betaald op dat moment, in verband met het retourrecht van studenten, het cursusgeld van alle cursussen die voor de 15e van de maand er voor zijn aangekocht (na afrek van de aan Soofos verschuldigde vergoeding, retouren en eventuele marketingkosten) uit op de bij Soofos bekende bankrekening. BTW Wanneer je substantieel geld verdient aan het geven van jouw cursus ben je ook omzetbelasting verschuldigd. Hoe dit in zijn werk gaat kun je het beste bespreken met jouw belastingadviseur. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor afdrachten van eventuele belastingen door inkomsten of omzet gegenereerd bij soofos. Overige voorwaarden De gehele algemene voorwaarden van soofos zijn de vinden op soofos.nl/algemene-voorwaarden/, soofos.nl/disclaimer, privacy-policy/. De iconen in dit document zijn verkregen door Freepik op

9 Hoe nu verder? Wij verwelkomen je graag als instructeur op soofos.nl! Samen met jou maken we soofos een belangrijk platform voor persoonlijke ontwikkeling. De belangrijkste informatie over hoe het er bij soofos aan toe gaat heb je nu doorgenomen. Om nu daadwerkelijk de stap te zetten om je in te schrijven als Instructeur ga je naar soofos.nl/word-instructeur/. Na het inschrijven kun je vervolgens makkelijk jouw cursus aanmaken. Om het extra makkelijk en overzichtelijk te houden hebben wij een document opgesteld waar stapsgewijs wordt uitgelegd welke opties er mogelijk zijn en hoe je precies een cursus elkaar aanmaakt. Deze handleiding kun je vinden en downloaden op de word instructeur pagina. Vragen & feedback Wij zijn nu nog hard aan het groeien en ontwikkelen. Door nieuwe toevoegingen aan de website proberen we steeds gebruiksvriendelijker en uitgebreider te worden. Is er iets waar je tegen aanloopt of vind je dat er iets verbeterd moet worden laat dit dan aan ons weten. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via of via de telefoon op: (Anton) of (Joris) Tot snel op soofos! Anton & Joris Founders

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Starten met E- Learning in Moodle

Starten met E- Learning in Moodle Starten met E- Learning in Moodle Auteurs: Michiel Boerman, id5r en Isabelle Langeveld, Helder & Wijzer Op dit moment overweeg je om te starten met E- Learning. Je wilt een opleiding die je aanbiedt ondersteunen

Nadere informatie

15 Redenen. Om voor WordPress te kiezen. www.benniemellies.nl

15 Redenen. Om voor WordPress te kiezen. www.benniemellies.nl 15 Redenen Om voor WordPress te kiezen www.benniemellies.nl Een overzicht met 15 redenen om voor WordPress te kiezen. De vrije weblog software gebruikt door 17% van alle websites ter wereld. Inhoudsopgave

Nadere informatie

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA

WHITEPAPER SOCIAL MEDIA WHITEPAPER SOCIAL MEDIA Whitepaper social media 1 Inleiding Social media is hot. Alle mobiele telefoons worden tegenwoordig social friendly in de markt gezet, onze politici strijden om de meeste online

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten

Voortgezet onderwijs. Junior company 1. starten Voortgezet onderwijs Junior company 1. starten Stichting Stichting Jong Jong Ondernemen: Ondernemen: Postbus Postbus 93002 93002 2509 2509 AA AA Den Den Haag Haag Bezuidenhoutseweg Bezuidenhoutseweg1212

Nadere informatie

Snel van start met Pinterest?

Snel van start met Pinterest? Handleiding Snel van start met Pinterest? Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het klinkt als een cliché, maar klopt wel. Bij Pinterest draait het allemaal om deze foto s. Met dit platform verzamel

Nadere informatie

NIEUW ONLINE VERDIENMODELLEN ONLINE GELD VERDIENEN VOOR ONDERNEMERS. Dennis Looijenga - Dennis Zwier - Ramon Boxelaar - Rick Brink

NIEUW ONLINE VERDIENMODELLEN ONLINE GELD VERDIENEN VOOR ONDERNEMERS. Dennis Looijenga - Dennis Zwier - Ramon Boxelaar - Rick Brink ONLINE VERDIENMODELLEN ONLINE GELD VERDIENEN VOOR ONDERNEMERS NIEUW Dennis Looijenga - Dennis Zwier - Ramon Boxelaar - Rick Brink INHOUDSOPGAVE Inleiding Blz. t/m. Content (blogging) Blz. 5 t/m. Diensten

Nadere informatie

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2

All In One Cursus Nick Jenneboer. Maak je startende onderneming. tot een succesvolle onderneming. 2013 Nick Jenneboer enjee.nl 2 Maak je startende onderneming tot een succesvolle onderneming 2013 enjee.nl 2 Voorwoord Even voorstellen Van hobby naar eigen bedrijf Mijn naam is, oprichter en eigenaar van adviesbureau enjee. Ik adviseer

Nadere informatie

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper

Bing Ads Handleiding. een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding een Yargon whitepaper Bing Ads Handleiding hoofdstukken Basis 1. Inleiding Bing Ads 2 2. Instellingen Bing Ads 4 3. Wegwijs in Bing Ads 6 4. Een Bing Ads campagne opzetten 8 5. Campagne

Nadere informatie

Onze dienstverlening voor coaches

Onze dienstverlening voor coaches Onze dienstverlening voor coaches Platform voor mensen en organisaties met een hulp- of ontwikkelvraag Mensen en organisaties in contact brengen met de beste coaches Ondersteunend initiatief voor de ondernemende

Nadere informatie

Handleiding Winkelwidget

Handleiding Winkelwidget Handleiding Winkelwidget Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoe kan ik de winkelwidget het beste inzetten?... 3 Hoe de winkelwidget te gebruiken?... 4 Stap 1: Menu-items maken en artikelen toevoegen... 4 Stap

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Productvoorwaarden Qbox mini

Productvoorwaarden Qbox mini Productvoorwaarden Qbox mini Door koop of aanvaarding van een Qbox mini van Qurrent ga je een overeenkomst aan met Qurrent Nederland B.V., hierna: Qurrent. Daarbij mag je Qurrent houden aan haar beloftes.

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL Bij werken, zowel betaald als vrijwillig, hoort leiding krijgen of leiding geven. De vraag wat effectief leiderschap is houdt dan ook veel mensen bezig. De meningen hierover

Nadere informatie

Beginners Handleiding Internet Marketing

Beginners Handleiding Internet Marketing Beginners Handleiding Internet Marketing Door: Tom de Haan Voorwoord In dit e-book ga ik je precies vertellen hoe je een eigen internet business vanaf het begin stapvoor-stap kunt opzetten. Dus je ontvangt

Nadere informatie

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen PROFIEL HANDLEIDING Inhoudsopgave Wat is LinkedIn?.. 3 Vormen van profielen op LinkedIn.. 3 Waarom LinkedIn?.. 4 Aan de slag (Enkele handvatten).. 4 Aanmelden en inloggen.. 5 Instellingen.. 6 Taal.. 6

Nadere informatie

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten In dit verslag ontdekt U de 7 meest gemaakte marketing fouten. Niet alleen de fouten worden beschreven maar geeft ook een doeltreffende oplossing. Dit verslag wordt

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Het functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Werknemer Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wat is een functioneringsgesprek?... 7 Waarom is een functioneringsgesprek

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE

Nieuwe doelgroep. Bereik een... Brochure: Product informatie. Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL OPTIMALISATIE IN PERFECTIE OPTIMALISATIE IN PERFECTIE Bereik een... Nieuwe doelgroep Brochure: Product informatie Optimera.nl Mallemoolen 23 6901 GS Zevenaar - NL Telefoon: +31 (0)316 712 453 Fax: +31 (0)84 725 9405 O E-mail: info@optimera.nl

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie