Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: Versie 1.2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2"

Transcriptie

1 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: Versie 1.2

2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan te bieden of te volgen. Werkelijk alle onderwerpen zijn mogelijk, van kookcursussen tot applicaties bouwen tot puppy trainingen en weer terug. Een cursus kan online gegeven worden door middel van video s of offline gegeven worden door op locatie (bijvoorbeeld thuis of op een afgehuurde plek) zelf mensen les te geven. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om op makkelijke wijze zijn kennis te delen en zich verder te verdiepen in zijn interesses. Om een groot en divers aantal cursussen aan te bieden, hebben wij jou nodig! Daarom staat er in dit document alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als Instructeur op soofos. Instructeur: aanbieder van een cursus, training of opleiding op soofos.nl Student: volgt een cursus, training of opleiding op soofos.nl De doelstellingen van soofos Mensen meer met hun kennis laten doen Dè plek voor online en lokale cursussen Inkomstenbron genereren voor kennisdelers Platform waar kennis makkelijk gedeeld wordt

3 Online cursus Soofos biedt een volledig online leerplatform waar jij gebruik van kunt maken. Bij een online cursus bestaat het materiaal uit video s, opdrachten, toetsen en uitleg die via soofos verspreid worden aan Studenten. Hoe werkt het? Op soofos maak jij makkelijk jouw eigen cursus pagina aan en upload je de video s. Deze video s worden vervolgens door soofos op een beveiligde server gehost, waardoor ze niet zijn te downloaden door Studenten. De prijs van je cursus mag je helemaal zelf bepalen. Om het contact tussen jou als Instructeur en de Studenten goed te laten verlopen heeft elke cursus ook een eigen forum. Via dit forum hebben Studenten de mogelijkheid om vragen te stellen over de behandelde onderwerpen. Ook kan je het forum gebruiken om verdiepende stof toe te voegen. De voordelen Naast het feit dat je geld kunt verdienen met jouw kennis en passie zijn er nog een aantal voordelen van het gebruiken van soofos. Ten eerste zijn er geen kosten voor het aanmaken van een cursus. Ten tweede is het niet (meer) nodig om een eigen website er naast te onderhouden, dit kan aanzienlijk schelen in kosten maar zeker ook in tijd. Ten derde kunnen studenten jouw cursus waarderen en reviewen waardoor het makkelijker is om betrouwbaar over te komen. Tenslotte is elke bezoeker van soofos een potentiële Student voor jou, dus terwijl wij groeien, groei jij met ons mee!

4 Lokale cursus Bij een lokale cursus ontvang je studenten op locatie. Dit kan in een afgehuurde ruimte zijn maar bijvoorbeeld ook bij jou thuis. Zolang de ruimte maar geschikt is, daar ben jij zelf verantwoordelijk voor. Hoe werkt het? Op soofos geef je aan waar jouw cursus over gaat en kun je eventueel ter uitleg extra media toevoegen (zoals een brochure maar bijvoorbeeld ook een introductie filmpje). Daarnaast geef je door op welke dagen studenten kunnen starten met de cursus, hoeveel dagen de cursus is en hoeveel mensen zich kunnen inschrijven. Hoe je dit invult is volledig aan jou. Wanneer een student jouw cursus heeft geboekt krijg je hier meteen een melding van. Een extra tje van soofos is de mogelijkheid contact te onderhouden met de studenten, door middel van jouw eigen forum. Hier kun je alvast belangrijke zaken bespreken, opdrachten plaatsen of verdiepende stof toevoegen. De voordelen Naast het feit dat je geld kunt verdienen met jouw kennis en passie zijn er nog een aantal voordelen van het gebruiken van soofos. Ten eerste zijn er geen kosten voor het aanmaken van een cursus. Ten tweede is het niet (meer) nodig om een eigen website er naast te onderhouden, dit kan aanzienlijk schelen in kosten maar zeker ook in tijd. Ten derde kunnen studenten jouw cursus waarderen en reviewen waardoor het makkelijker is om betrouwbaar over te komen. Tenslotte is elke bezoeker van soofos een potentiële Student voor jou, dus terwijl wij groeien, groei jij met ons mee!

5 De voordelen op een rij Verdien geld met jouw passie en kennis. Je hoeft geen dure website te ontwikkelen en je hebt geen maandelijkse kosten. Daarnaast zijn er geen kosten verbonden aan het maken van cursus op Soofos. Elke student van Soofos is voor jou een potentiële nieuwe cursist. Door een groeiend aantal studenten biedt dit dus veel groeipotentie. Snel en makkelijk te vinden op het internet. Zonder IT kennis kun je wel jouw expertise in jouw eigen vakgebied delen. Soofos ondersteunt en helpt waar nodig. Wordt onderdeel van een groeiend platform, met feedback help je ons te verbeteren en wijzigingen door te voeren die jou uiteindelijk weer verder helpen. Studenten hebben de mogelijkheid om waarderingen en reviews te plaatsen bij de cursus. Hiermee toon je de kwaliteit van je cursus aan en kom je betrouwbaar over. Doordat je geen omkijken hebt naar randzaken kun je de bespaarde tijd weer investeren in het nog beter maken van jouw cursus.

6 Hoe gaan wij precies te werk? Als Instructeur ben je onderdeel van het soofos platform. Ons doel is dat iedereen alles kan leren op de manier die het beste bij hem past. Daarnaast willen wij iedereen de mogelijkheid geven zijn kennis te delen en instructeur op soofos te worden. Wij houden alles graag eerlijk en transparant daarom hebben we hieronder de belangrijkste voorwaarden alvast kort voor je toegelicht. Toch raden we je aan om ook onze algemene voorwaarden te lezen, hier staat alles duidelijk en zo overzichtelijk mogelijk opgeschreven. Heb je hier vragen over of zijn er onduidelijkheden laat het ons weten! Algemeen Jij blijft te allen tijde eigenaar van de cursus. Aangezien het jouw product is bent je ook zelf verantwoordelijk voor jouw cursus. Let er bijvoorbeeld ook op dat wanneer jij een lokale cursus gaat aanbieden je een geschikte (en veilige) ruimte gebruikt, zorg er daarnaast ook voor dat alle materialen geschikt zijn (zowel online en offline). Al Deze verantwoordelijkheden liggen bij jou. Kwaliteit Je bent een specialist op een bepaald vakgebied en wilt deze kennis graag delen met anderen. Je bent bereid om hiervoor een cursus aan te bieden waar je, indien gewenst, een vergoeding voor kunt vragen. Deze cursus voldoet aan onze kwaliteitseisen en is inhoudelijk sterk.

7 Kwaliteitseisen De cursus bestaat uit eigen materiaal, of je hebt toestemming om het materiaal te gebruiken. De cursus is niet aanstootgevend of van racistische / discriminerende aard. De cursus is inhoudelijk sterk en gebaseerd op waarheden of eigen ervaringen. Verder is de verwachting dat je vragen van cursisten beantwoordt, en ze ondersteunt in hun leerproces. Je stelt jezelf proactief op om vernieuwingen in jouw vakgebied mee te nemen. Winstverdeling Online cursus: Van elke verkochte cursus houdt soofos 36% commissie en 4% transactiekosten in. Ook krijg jij van ons een unieke code waarmee je zelf studenten kunt vinden! Maakt een student gebruik van deze code? Dan houden wij geen commissie in. Verder zijn er geen kosten Lokale cursus: Van elke verkochte cursus houdt soofos 6% commissie en 4% transactiekosten in. Ook krijg jij van ons een unieke code waarmee je zelf studenten kunt vinden! Maakt een student gebruik van deze code? Dan houden wij geen commissie in. Verder zijn er geen kosten. Marketingprogramma s Soofos geeft de mogelijkheid om mee te doen aan marketingprogramma s. Deze marketingprogramma s kunnen uit verschillende onderdelen bestaan zoals affiliate programma s, kortingsacties of andere promoties. Soofos zorgt voor de volledige afhandeling hiervan en jij hebt er geen omkijken naar. Op deze manier wordt uw cursus op een optimale manier bekend gemaakt onder potentiële leerlingen. Indien jij deelneemt aan de marketingprogramma s worden de kosten hiervan evenredig verdeeld (de kosten zullen nooit hoger zijn dan de werkelijke verkoopprijs).

8 Retourrecht van Studenten Online cursus: Op online cursussen zit 14 dagen retourrecht de cursisten kunnen binnen dit termijn de aankoop van hun cursus kosteloos annuleren. Lokale cursus: Lokale cursussen vallen onder vrije tijdsbesteding en bevatten dan ook geen bedenktijd. Wel hanteren we een coulance periode van 48 uur, mits dit meer dan 7 dagen voor aanvang van de cursus is. Uitbetaling Soofos hanteert een vast betaalmoment, op of rond de eerste van de maand. Soofos betaald op dat moment, in verband met het retourrecht van studenten, het cursusgeld van alle cursussen die voor de 15e van de maand er voor zijn aangekocht (na afrek van de aan Soofos verschuldigde vergoeding, retouren en eventuele marketingkosten) uit op de bij Soofos bekende bankrekening. BTW Wanneer je substantieel geld verdient aan het geven van jouw cursus ben je ook omzetbelasting verschuldigd. Hoe dit in zijn werk gaat kun je het beste bespreken met jouw belastingadviseur. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor afdrachten van eventuele belastingen door inkomsten of omzet gegenereerd bij soofos. Overige voorwaarden De gehele algemene voorwaarden van soofos zijn de vinden op soofos.nl/algemene-voorwaarden/, soofos.nl/disclaimer, privacy-policy/. De iconen in dit document zijn verkregen door Freepik op

9 Hoe nu verder? Wij verwelkomen je graag als instructeur op soofos.nl! Samen met jou maken we soofos een belangrijk platform voor persoonlijke ontwikkeling. De belangrijkste informatie over hoe het er bij soofos aan toe gaat heb je nu doorgenomen. Om nu daadwerkelijk de stap te zetten om je in te schrijven als Instructeur ga je naar soofos.nl/word-instructeur/. Na het inschrijven kun je vervolgens makkelijk jouw cursus aanmaken. Om het extra makkelijk en overzichtelijk te houden hebben wij een document opgesteld waar stapsgewijs wordt uitgelegd welke opties er mogelijk zijn en hoe je precies een cursus elkaar aanmaakt. Deze handleiding kun je vinden en downloaden op de word instructeur pagina. Vragen & feedback Wij zijn nu nog hard aan het groeien en ontwikkelen. Door nieuwe toevoegingen aan de website proberen we steeds gebruiksvriendelijker en uitgebreider te worden. Is er iets waar je tegen aanloopt of vind je dat er iets verbeterd moet worden laat dit dan aan ons weten. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via of via de telefoon op: (Anton) of (Joris) Tot snel op soofos! Anton & Joris Founders

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01

Algemene voorwaarden. Soofos B.V. Amstelveenseweg 63-IV 1075 VV, Amsterdam KVK: BTW: NL B01 Algemene voorwaarden Hieronder staan de algemene voorwaarden van Soofos die van toepassing zijn als u als leraar of als student de website van Soofos gebruikt. Soofos raadt aan om inhoudelijk kennis te

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Selss wij gaan voor écht

Selss wij gaan voor écht Selss wij gaan voor écht Verkopers Handleiding Selss www.selss.nl info@selss.nl T. +31 (0)162 223465 Welkom bij Selss als verkoper! Hier leggen jou stap voor stap uit hoe je jouw winkel het beste kan opzetten.

Nadere informatie

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoud Inleiding... 2 1. Onderwerpen Google Analytics training... 2 2. Doelen... 2 3. Het instellen van filters... 3 4. Uitleg site statistieken... 4 5. Rapportage mogelijkheden

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek

Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek 1 Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek 2 De handleiding bestaat uit een aantal onderdelen: De ipad aanmelden bij Groevenbeek Self Service

Nadere informatie

SNIPERCURSUS MINISITE-BUSINESS (AFFILIATE MARKETING) Example text

SNIPERCURSUS MINISITE-BUSINESS (AFFILIATE MARKETING) Example text MINISITE-BUSINESS (AFFILIATE MARKETING) MINISITE-BUSINESS (AFFILIATE MARKETING) -Promoten Van Bestaande Producten MINISITE-BUSINESS (AFFILIATE MARKETING) -Promoten Van Bestaande Producten -Commissie op

Nadere informatie

Handleiding online leeromgeving. opdrachten.menea.nl

Handleiding online leeromgeving. opdrachten.menea.nl Handleiding online leeromgeving Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Profiel aanpassen... 4 Je weg vinden in de online leeromgeving... 5 Fases... 5 Onderdelen... 6 Opdrachten... 6 Help, waar ben

Nadere informatie

Mart Stravers Bram Bekkers. www.meemetict.nl

Mart Stravers Bram Bekkers. www.meemetict.nl Stap 1 Account aanmaken Ga naar de website www.edmodo.com Log in of maak een nieuw account aan Wanneer je al een account hebt, kun je hier inloggen. Stap 1: Klik op Ik ben een docent om een nieuw Edmodoaccount

Nadere informatie

nadere toelichting op het programma.

nadere toelichting op het programma. nadere toelichting op het programma. CheckZis CheckZis is de plek waar mensen hun projecten starten. daarom wil CheckZis mensen helpen en inspireren. dat doen we met praktische en inspirerende Lijsten.

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN

10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 10 SLIMME MANIEREN OM UW E-MAILLIJST TE VERGROTEN 1 Een zakelijke mailinglijst is een sterke troef bij het uitbouwen van uw onderneming. Meer e-mailadressen van potentiële klanten zorgen voor meer bereik

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1 Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN Handleiding Studentenpagina 1 Inhoud van de handleiding Inhoud van de handleiding... 2 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op de

Nadere informatie

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot.

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. Fase.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. 1 1 Lees onderstaande tekst. Daarna ga je zelf een soortgelijke tekst schrijven.

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1)

PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1) PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1) WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy-

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Voorwaarden. Kaartontwerpers

Voorwaarden. Kaartontwerpers Voorwaarden Kaartontwerpers Voorwaarden voor Kaartontwerpers Kaartje2go biedt je de mogelijkheid om via de website van Kaartje2go door jou ontworpen kaarten te uploaden. Deze kaarten kunnen door klanten

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM.

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Privacy verklaring Versie 1, april 2018 WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Handleiding Dienstverleners Vivium Services

Handleiding Dienstverleners Vivium Services Handleiding Dienstverleners Vivium Services Versie 0.5 12-6-2019 Inhoud Dienstverlener worden... 2 Wie kan dienstverlener worden?... 2 Wat is een dienst?... 2 In drie stappen online... 2 De promotie pakketten....

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Waarom bloggen? Stap 1: Onderwerp bepalen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper Klussen via Klusup Handleiding aan de slag als klusupper Welkom als klusupper bij Klusup In de Handleiding aan de slag als klusupper vind je alle informatie die je nodig hebt om een klusaccount aan te

Nadere informatie

Maak gebruik van dyslexiesoftware gemakkelijk: centraliseer je bestanden

Maak gebruik van dyslexiesoftware gemakkelijk: centraliseer je bestanden Maak gebruik van dyslexiesoftware gemakkelijk: centraliseer je bestanden Een hindernis in het succesvol gebruik van voorleesssoftware is het aanleveren van de digitale bestanden bij de leerlingen die het

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

stimuleert ondernemerschap BRochure STEVE

stimuleert ondernemerschap BRochure STEVE BRochure STEVE 2015/2016 DreamStorm presenteert STEVE het introductie programma ondernemend leren Steve is een individueel lesprogramma voor studenten in het Middelbaar Beroeps Onderwijs. In 12 lesuren

Nadere informatie

Privacy Statement.

Privacy Statement. Privacy Statement Als team van De Trainingsboerderij vinden we de privacy van onze klanten en cursisten erg belangrijk. Dus doen we er alles aan om de informatie, die we vastleggen, veilig en betrouwbaar,

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document is samenhang met de video s op de website of de

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

Privacy Statement. Laatste update 19 december 2018

Privacy Statement. Laatste update 19 december 2018 Laatste update 19 december 2018 Privacy Statement Ik, (eigenaar van InspiraTos & De ZichtbaarheidsCoach) vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari Privacy Verklaring. Inleiding

Privacy Verklaring. Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari Privacy Verklaring. Inleiding Nulpunt Org Mei 2018 // Herzien januari 2019 Privacy Verklaring Privacy Verklaring Hier vind je de privacyverklaring van Nulpunt Org. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme

Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme Inschrijfvoorwaarden klassikale opleiding Predictive Profiling Terrorisme T r i o S e c u r i t y M a n a g e m e n t C o n s u l t a n c y P o s t b u s 3 0 0 2, 1 3 0 3 A A A l m e r e 30-12- 2015 Inschrijfvoorwaarden

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacyen cookiebeleid. Je gegevens

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei herzien sept. 2018

Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei herzien sept. 2018 Privacy Verklaring JacquelienWeel.nl mei 2018 - herzien sept. 2018 Privacy Verklaring Hier vind je de privacyverklaring van JacquelienWeel.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring de KidsKonnektie

Privacyverklaring de KidsKonnektie Privacyverklaring de KidsKonnektie Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar

Nadere informatie

Banners Broker Snelle Start Handleiding

Banners Broker Snelle Start Handleiding Banners Broker Snelle Start Handleiding Dit document is gemaakt u jou te helpen om te starten in Banners Broker op een snelle manier. Gebruik dit document samen met de video s op de website of de video

Nadere informatie

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV

MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV DE 5: MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN HET CV Een handleiding vol met tips over het opstellen van een duidelijk en goed cv. L1NDA 1 Introductie Als je gaat solliciteren is een spetterend CV essentieel. Het is

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Handleiding agendaitem

Handleiding agendaitem Handleiding agendaitem AlmereHaven Gids Je eigen gidspagina maken? Hoe gebruik ik deze website Video en/of tekst toevoegen >> Maak hier je eigen pagina Aanmaken van een Agenda-item (agenda pagina) Wonen

Nadere informatie

Privacy verklaring

Privacy verklaring Privacy verklaring 01-04-2018 Chanthal Hagedoorn Life & Business Counselor (bloov), gevestigd aan Hof van Adwaita 17 te Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen

Hoe verloopt het geautomatiseerde proces. Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen. Geef een WOW gevoel na het kopen Waarom automatiseren? En de 2 must have systemen Hoe verloopt het geautomatiseerde proces Geef een WOW gevoel voor je klanten kopen Geef een WOW gevoel tijdens het kopen Geef een WOW gevoel na het kopen

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Digitale producten. Een nest van oplichters?

Digitale producten. Een nest van oplichters? Digitale producten. Een nest van oplichters? De wereld van de digitale producten is voor veel mensen een wereld van oplichters. Toch hoef je als potentiële koper van digitale producten niet per definitie

Nadere informatie

HU portfolio. Instructies voor studenten Studie en Werk. Inhoud. Colofon

HU portfolio. Instructies voor studenten Studie en Werk. Inhoud. Colofon HU portfolio Instructies voor studenten Studie en Werk Inhoud HU portfolio: inloggen op de HU portfolio-site... 2 HU portfolio: aanmaken van een product... 3 HU portfolio: verwijderen van een product...

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein. Titel Cursusgids - Social Medi lessen Eerste druk November 2015 Auteur Fred Beumer Digitaal Leerplein Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.nl Alle rechten voorbehouden. Niets

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Handleiding Social Sponsoring

Handleiding Social Sponsoring Handleiding Social Sponsoring INLEIDING In deze handleiding wordt u stapsgewijs verteld hoe u Social Sponsoring voor uw organisatie kunt aanmaken, instellen en onder leden activeren. Daarna kunnen leden,

Nadere informatie

Revisie 29-05-2013. Surf naar http://kmt.hku.nl/eval

Revisie 29-05-2013. Surf naar http://kmt.hku.nl/eval Revisie 29-05-2013 Surf naar http://kmt.hku.nl/eval Je komt dan in een overzicht van reeds aangemaakte secties/sections (zie voorbeeld) Op het moment dat er een sectie ontbreekt kan je contact opnemen

Nadere informatie

Virgo + WPS Office. Tabletproject

Virgo + WPS Office. Tabletproject Virgo + WPS Office Tabletproject Melissa Havet September 2014 Beste collega s Enkele weken geleden gingen wij van start met een nieuw project: de tablet. Uiteraard is het voor vele onder ons nieuw, inclusief

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient. Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed!

Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient. Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed! Hoe meer je weggeeft Hoe meer je verdient Verdien samen met jouw vrienden geld en shoptegoed! www.vriendencheque.nl Een marketingkanaal dat u geheel vrij van risico kunt inzetten om meer rendabele omzet,

Nadere informatie

stimuleert ondernemerschap BRochure albert

stimuleert ondernemerschap BRochure albert BRochure albert 2015/2016 DreamStorm presenteert albert het introductie programma ondernemend leren Albert is een individueel lesprogramma voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. In 12 lesuren krijgen

Nadere informatie

Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010

Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010 Groeikansen met Social Media? Bijeenkomst 18 Mei 2010 1 AGENDA 2 3 Waarom netwerken? Sociale contacten Inspiratie Kennis Doorverwijzingen Transparant Laagdrempelig Interactief Persoonlijk Betrouwbaar Sociaal

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Digitaal portfolio (DPF)

Digitaal portfolio (DPF) Digitaal portfolio (DPF) Beknopte handleiding voor Archimedes studenten Inhoud Digitaal portfolio (DPF): toelichting bij inloggen... 2 Digitaal portfolio (DPF): aanmaken van een product... 4 Digitaal portfolio

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Stap 0: Voorbereiding

Stap 0: Voorbereiding Welkom, Wat fijn dat je voor NT2+ van ThiemeMeulenhoff hebt gekozen! We helpen je graag op weg! Termen: Instituut Groepen Coördinator Docent Student Een onderwijsinstelling die uit een of meerdere groepen

Nadere informatie

Stap 0: Voorbereiding

Stap 0: Voorbereiding Welkom, Wat fijn dat je voor NT2+ van ThiemeMeulenhoff hebt gekozen! We helpen je graag op weg! Termen: Instituut Groepen Coördinator Docent Student Een onderwijsinstelling die uit een of meerdere groepen

Nadere informatie

Portfolio Handleiding / faq

Portfolio Handleiding / faq Portfolio Handleiding / faq Wat is een portfolio? Waar vind ik het portfolio? Wat vind ik allemaal op mijn portfoliopagina? Hoe pas ik mijn introductietekst aan? Wat zijn portfoliomappen en portfolio-items?

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Ingrid Smit Mei 2018

Privacy Verklaring. Ingrid Smit   Mei 2018 Privacy Verklaring Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Nadere informatie

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Retweet, privé tweet, hashtag, alert en favorieten?!? Voor wie de termen en het gebruik van twitter abracadabra is, heeft Marika

Nadere informatie

Sheila van Loon PRIVACY STATEMENT Laatste update 10 december 2018

Sheila van Loon PRIVACY STATEMENT Laatste update 10 december 2018 Sheila van Loon PRIVACY STATEMENT Laatste update 10 december 2018 Sheila van Loon ( Brein en Hoofdzaken ) vindt jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om jouw persoonlijke

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Versie 1: 03 juli 2015 Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners

Nadere informatie

Groeien naar je toekomst

Groeien naar je toekomst Groeien naar je toekomst Uitgevoerd door: Colland Arbeidsmarkt Employabilityregeling voor hoveniers Colland Arbeidsmarkt Ben jij breed inzetbaar? Speciaal voor hoveniers en groenvoorzieners is per 1 juli

Nadere informatie

18 april 2014 versie 1.1

18 april 2014 versie 1.1 18 april 2014 versie 1.1 Inhoud Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Introductie van de Muiswerk Online Tablet-app... 4 Muiswerk Online Tablet Individueel account instellen... 5 Muiswerk Online Tablet Individueel

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie