PROVINCIAAL BESTUUR VBR WEST VLAANDEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROVINCIAAL BESTUUR VBR WEST VLAANDEREN www.bbr-vbr-wvl.be"

Transcriptie

1 PROVINCIAAL BESTUUR VBR WEST VLAANDEREN Aan : West-Vlaamse VBR clubs Provinciale Bestuursleden Verslaggevers kranten Oostende, 10 februari 2015 Verslag van de vergadering van het "Provinciaal Bestuur VBR West-Vlaanderen" te Ardooie op 2 februari Aanwezig : Wilfried Ameel, Joel Claeys, Johnny Deburggraeve, Wouter Declerk, Freddy Deven, Gabriel Dewaelsche, Johan Ghekiere, Roland Huys, Jean-Pierre Lavaert, Luc Messelis, Julien Prinsier, Daniel Vander Meiren, Eddy Van Eenoo, Herman Van Leeuwe. Verontschuldigd : Jean-Gaston Thelinge, Afwezig : Agenda: 1. Start van het nieuwe seizoen op de weg Samenstelling van het bestuur De koepel. 1.3 Scannen en doorsturen van de resultaten Inschrijvingsprijzen 1.5. Reglement voor het behalen van de provinciale medaille Provinciale medailles, bekers en trofeeën Krant van West-Vlaanderen Kalender in W&B ONBEKENDE deelnemers Trofee 10de FEDERALE MEDAILLE Palmares 2014 en ook Beachwings VBR - Pancartes VBR - Pancartes KW Algemene opmerking. 2. West-Vlaamse OPENINGSRIT te Ardooie: 21 / Organisatie 2.2. HOMOLOGATIEKAARTEN Afstempelen wintersterritten Afstempelen BPB. Progressiebrevetten 2.5. Afstempelen VTT. Zie ook punt VTT einde seizoen en VTT prijsuitreiking Slotfeest VTT VBR WVL Prijstrekking voor de zomer Afstempelen VTT-kaart. 4. De VBR-pijlen. 5. Varia 5.1. Homologatiekaarten voor BPB organisaties Begeleide organisatie door WTC Zonnebeke Wintersterritten lokalen

2 1. VOORBEREIDING WEGSEIZOEN Samenstelling van het bestuur. Het Provinciaal Bestuur bestaat uit : Dagelijks Bestuur : Julien Prinsier, Voorzitter; Freddy Deven ondervoorzitter verantwoordelijke VTT; Jean-Pierre Lavaert, algemeen secretaris; Luc Messelis, schatbewaarder; Herman Van Leeuwe, verantwoordelijke voor de kalender. Daniel Vander Meiren, webmaster. Zij treden op om dringende beslissingen te nemen, die op de volgende bestuursvergadering worden verduidelijkt. Provinciale Bestuursleden West-Vlaanderen: Er zijn 15 bestuursleden: Voor de functie en verantwoordelijkheden, zie bijlage via website / Provinciaal Bestuur. Hun namen staan bovenaan dit verslag De koepel. Op de BAV (Buitengewone Algemene Vergadering) van 08 januari 2015 werd de koepel van BBR-FBC ontbonden. Het was een unanieme stemming. De bestuursleden van de koepel treden op als vereffenaars. Dit na herhaalde vergaderingen oa: BAV 22 december 2014; BAV 4 december 2014; AV 16 juli Nu is het afwachten wat er zal gebeuren met het patrimonium. 1.3 SCANNEN EN DOORSTUREN VAN DE RESULTATEN. Gebruik enkel het VBR scanprogramma bij de inschrijvingen, dit om problemen te vermijden bij het doorsturen van de resultaten. Je moet de avond voor je het scanprogramma gebruikt een upgrade maken. Dan krijgt u op die manier de laatste stand van de ingeschreven leden. De resultaten worden opgeladen via (enkel nummers) Voor de wegritten wordt de volledige lijst der inschrijvingen + aantal van de niet-aangeslotenen doorgestuurd naar secretaris Jean-Pierre Lavaert (bbrwestvlaanderen@gmail.com) en voorzitter Julien Prinsier (julien.prinsier@telenet.be). Voor de VTT - MTB naar Freddy Deven (freddy.de.ven@telenet.be) U betaalt 0,50 per niet-aangeslotene op het rekeningnummer BE van VBR WEST VLAANDEREN, Dreef ter Winkel 42, 8560 Gullegem. De inschrijvingsstrookjes van de niet-aangeslotenen stuur je naar Luc Messelis op dit bovenstaande adres INSCHRIJVINGSPRIJZEN De deelnemingsprijzen zijn vermeld op de website Voor 2015 zijn volgende prijzen geldig voor de gewone wegritten. 0 tot 50 km tot 100 km tot 150 km tot 200 km 3.00 Bevoorrading is niet enkel een wafel bij de inschrijving. Voor semi-klassieker kan vanaf 101km 3.00 en vanaf 151km 4.00 gevraagd worden. Niet leden betalen voortaan 2.00 extra maar krijgen hiervoor een dagverzekering. Jongeren tot 15 jaar : leden gratis - niet leden 2.00 voor de verzekering. Weekritten aan 1,00 - Sterritten 0,50. Prijzen VVT Tot 60 km 3.00 voor leden voor niet leden. Vanaf 61 km prijs vrij te bepalen voor leden mits meerprijs 2.00 niet leden. Jongeren tot 15 jaar : leden gratis niet leden 2.00 voor de verzekering.

3 1.5. Reglement voor het behalen van de provinciale medaille. Door het wegvallen van de ritten van 200 km van Frans Vlaamse Randonneurs, en er op één enkele uitzondering na geen clubs zijn die deze afstanden organiseren hebben we het reglement voor de West- Vlaamse medaille moeten aanpassen. Voor het behalen van de provinciale medaille moet men vanaf 2015 voldoen aan volgende algemene voorwaarden : Voor iedereen - minstens 20 brevetten, ingeschreven op de VBR-kalender en georganiseerd door WEST- VLAAMSE VBR-CLUBS en aangeduid met het cijfer 82 West-Vlaamse Interclubbeker daarvan moeten er per regionale groep minstens 5 brevetten gereden worden. - in total minstens 2500 km fietsen aan brevetten waarvan minstens 1 openingsrit of sluitingsrit - Optelling van rit + heen en terug is niet geldig om nodige afstand te bekomen. - Voor deze 15 brevetten zijn sterritten niet geldig voor de provinciale medaille. - Permanente ritten tellen wel mee (bv te rijden op maandag of vrijdag). In het bijzonder: A - Mannelijke leden die op openingsrit de leeftijd van 60 jaar niet bereikt hebben - 5 ritten van minstens 150 km ( BRM ritten van 200km en meer tellen uiteraard ook mee) - 10 ritten van minstens 100km. B - Alle vrouwen en mannelijke leden van boven de 60-3 ritten van minstens 150 km ( BRM ritten van 200km en meer tellen uiteraard ook mee) - 12 ritten van minstens 100km. C - Alle leden ouder dan 70 en jongeren tot 15 jaar - 15 ritten van minstens 100 km Voor alle categorieën tellen sterritten wel voor het aanvullen tot de vereiste afstand Provinciale medailles, bekers en trofeeën 2015 In 2015 worden volgende bekers en trofeeën georganiseerd: 1. VBR Medaille West-Vlaanderen West-Vlaamse Interclub: West-Vlaamse Al-Club Trofee. 4. West-Vlaamse Provinciale Clubbeker Wielertoerisme: West-Vlaamse wintersterritten: & Zomer VTT Winter VTT De clubklassementen blijven de volgorde bepalen voor het toekennen van gunsten aan clubs, zoals bv. voor het organiseren van een kalenderrit, bij meerdere kandidaten op dezelfde dag. - De West-Vlaamse reglementen kunnen nagezien worden op onze website: - De deelnemingsformulieren aan de VBR Medaille West-Vlaanderen en de West-Vlaamse Interclub, samen met de reglementen, zijn te vinden op de website en kunnen als Word - document rechtstreeks worden ingevuld en opgeslagen. Ze zijn te krijgen op de openingsrit te Ardooie of later bij de Hr. Julien Prinsier, Luchthavenstraat 33, 8400 Oostende. Vul de formulieren klaar en duidelijk in, maak er geen zoekplaatje van. Duidt zeker aan of je de gratis medaille wenst of enkel de vermelding. - De Al-Club boekjes met reglement zijn te verkrijgen bij Johnny Deburggraeve. - Eveneens de boekjes Heen en terug naar het brevet aan Beide laatste worden ook te koop aangeboden op de Openingsrit te Ardooie.

4 1.7. Krant van West-Vlaanderen : - staat in voor redactionele ondersteuning van onze activiteiten, - stelt 2 x 1000 euro aan waardebonnen ter beschikking. VBR West Vlaanderen neemt KW ter compensatie op als structureel partner: Concreet: logo op alle drukwerk en website. KW opvallend visueel aanwezig op de activiteiten door spandoeken en/of pancartes. Pancartes zullen te verkrijgen zijn op de openingsrit. Plaats deze op een houten plaat Kalender in W&B. In de Wielrijder & Biker 2015/1 was geen volledige losse kalender meegezonden. Die werden intussen aan enkele clubbesturen toegestuurd. Enkele exemplaren kunnen op de openingsrit bekomen worden. Trouwens is het noodzakelijk om telkens bij het uitkomen van een nieuwe W&B de kalender na te kijken op eventuele wijzigingen ONBEKENDE deelnemers Wie aan de inschrijvingstafel inscant moet opletten voor onbekende deelnemers. In bijna alle gevallen hebben deze personen het lidgeld voor het lopende jaar niet betaald. Je moet de avond voor je het scanprogramma gebruikt een upgrade maken. Dan krijgt u op die manier de laatste stand van de ingeschreven leden. Voor de organiserende club en voor de persoon die geen lidgeld betaalde kan dit gevolgen hebben bij eventuele ongevallen of controle Trofee 10de FEDERALE MEDAILLE Langs deze weg vraag ik aan de clubbesturen om na te kijken wie van zijn leden er in 2014 de 10de Federale Medaille behaalde. Dit is voor jullie een kleine moeite, maar voor mij een omslachtig werk. Je kunt de namen van deze personen doorgeven aan Julien Prinsier via een of per brief ten laatste op de openingsrit ( op papier aub) Dan zorgen we er voor dat deze trofee alsnog wordt aangemaakt en verdeeld wordt in maart Ook voor 2015 vragen wij opdat de clubbesturen zelf zouden aangeven wie de 10de Medaille behaalde. Deze is trouwens nog altijd gratis Palmares 2014 en ook Aan de clubverantwoordelijke die het palmares van de leden ingeeft wordt gevraagd om in te vullen welke trofee werd behaald: Federale Medaille of Hoop, Medaille 5000, laureaat in de orde van de fiets. Zo kan de computer uw juiste aantal medailles berekenen Beachwings VBR - Pancartes VBR - Pancartes KW. Welke organiserende club heeft er op dit ogenblik geen beachwing VBR of Pancartes VBR - KW. Laat het ons weten via een aan Luc Messelis (luc.messelis@telenet.be) en julien.prinsier@telenet.be. Dan zorgen we ervoor dat er nieuwe worden aangemaakt. Doe dit zo vlug mogelijk en ten laatste op de openingsrit Algemene opmerking. Verantwoordelijken van clubs hetzij VTT hetzij wielertoerisme moeten meer onze website bekijken om de nodige info op te doen om onnodige en overbodige vragen aan ons bestuursleden te stellen. Ook ik betrap er mij soms op dat ik iets niet heb gelezen. Bijna alles wat je moet weten is terug te vinden op één van de aanwezige rubrieken. En clubbesturen wijs er uw leden op dat zij ook de website bezoeken.

5 2. WEST-VLAAMSE OPENINGSRIT TE ARDOOIE: 21 / Organisatie Luc Messelis zorgt voor de organisatie van de Openingsrit en sluitingsrit. Hij heeft een volledig takenprogramma opgemaakt en iedereen is op de hoogte gesteld van zijn taak gedurende de 2 dagen. Zie bijlage voor de Provinciale Bestuursleden. De inschrijvingsprijzen : sterrit 0.50; 37 en 55 km 1.50 Wie de BBR Medaille W-Vl. of een W-Vl. Interclub wenst te behalen, moet deelnemen aan één Openingsrit of Sluitingsrit. Opgelet: de sterritten op die dagen tellen niet voor de medailles! Er zullen deelnemingsformulieren van de W-Vl. medailles verkrijgbaar zijn aan de inschrijvingstafel, maar het is beter ze van onze website te halen en zo direct in te vullen. Het afgeven van de Wintersterritten boekjes en de overdracht van en VTT s in de BBR-kaart gebeurt enkel te Ardooie! Iedereen geeft zijn BBR kaart, wintersterrittenboekje en VTT homologatiekaart af bij de start. Die niet kan komen, geeft zijn kaarten mee met iemand anders, de stempels zijn nadien niet meer beschikbaar. Clubverantwoordelijken verwittig uw leden! De niet gebruikte wintersterrittenboekjes kunnen hier teruggegeven worden! 2.2. Homologatiekaarten. Er worden ook dit jaar geen homologatiekaarten verstuurd via W&B. Ze zullen te verkrijgen zijn bij de afstempeling van de openingsrit te Ardooie. Er moeten slechts kaarten voor actieve fietsers worden uitgedeeld. We zorgen er trouwens voor dat in de beginperiode de homologatiekaarten te verkrijgen zijn bij de verschillende organisaties. We versturen ook geen kaarten naar de clubs Afstempelen wintersterritten Het wintersterrittenseizoen eindigt de dag voor de openingsrit en te Ardooie moeten de boekjes binnengebracht worden voor nazicht, het opmaken van de uitslag en het later afstempelen in de VBR-homologatiekaart. Alle wintersterrittenboekjes worden ingehouden en nagezien, Bij de Sluitingsrit worden de kilometers dan ingeschreven op de VBR homologatiekaart. Clubs kunnen die dag eventueel een lijst opvragen met de stickers voor hun clubleden. Ook dit jaar koppelen we een tombola aan onze wintersterritten. Ieder boekje heeft een nummer en uit alle binnengebrachte reglementaire boekjes wordt geloot. Er worden 20 prijzen van 25 euro getrokken 2.4. Afstempelen BPB. Progressiebrevetten Enkel WTC Zonnebeke en WTC Oostkamp organiseren deze BPB s in onze provincie. Deze clubs zetten na beëindiging van hun reeks, de som der bij hen gereden km s op de VBR kaart en stempelen af. Iemand die bij clubs buiten de provincie BPB s rijdt, moet het gereden km s daar laten indragen Afstempelen VTT. Zie ook punt 3. De homologatiekaart van de winter VTT wordt volledig ingevuld afgegeven op de Openingsrit te Ardooie voor je start. Niet volledig ingevulde kaarten krijg je direct terug. Het totaal kilometers wordt ingeschreven in je VBR-kaart. Deze kaart is een uitnodiging op het VTT slotfeest te Ardooie op 27 maart Voor gereden VTT-ritten, andere dan VBR, WBV of Falos moet je uw geldige deelnemingskaart voorleggen. De km s gereden bij niet-aangesloten organisaties tellen niet, omdat geen Bond de verantwoordelijkheid heeft over de juistheid ervan.

6 Clubs die dit voor hun leden doen moeten gedetailleerde lijst en alle bewijsstukken voorleggen! De VTT-homologatiekaarten worden ter nadere controle ingehouden en kunnen later op aanvraag terug gegeven worden. 3. VTT EINDE SEIZOEN EN VTT PRIJSUITREIKING SLOTFEEST VTT VBR WVL Het slotfeest van de VTT-VBR-WVL gaat door op VRIJDAG 27 maart in zaal "DE MYTHE" te Ardooie om 19.00u. Zorg er voor dat, indien je wil deelnemen aan de gratis tombola's, je homologatiekaart is afgegeven "via de club" of als "individueel". Kaarten kan je afgegeven op één van de laatste tochten of afgeven aan Freddy Deven ten laatste op de openingsrit te Ardooie op 21 of 22/02. Men moet wel persoonlijk aanwezig zijn op het slotfeest, er worden geen prijzen met iemand anders meegegeven. Het afgeven van uw homologatiekaart is de uitnodiging voor het slotfeest van 27 maart Prijstrekking voor de zomer 2014 zal plaats vinden op 22/02/2015 de zondag van de openingsrit VBR volgens de oude formule met de bonnetjes,prijswinnaars zullen persoonlijk en dit voor de laatste maal verwittigd worden dat ze een prijs gewonnen hebben en ze die prijs op 27 maart moeten komen afhalen,wie niet aanwezig is kan de prijs achteraf niet meer ophalen,zal verloot worden onder de aanwezigen tijdens het slotfeest Afstempelen VTT-kaart. De homologatiekaart van de winter VTT wordt volledig ingevuld afgegeven op de Openingsrit te Ardooie voor je start. Niet volledig ingevulde kaarten krijg je direct terug. Het totaal kilometers wordt ingeschreven in je VBR-kaart. Deze kaart is tevens de uitnodiging op het VTT slotfeest te Ardooie op 27 maart Om een prijs te winnen moet je persoonlijk aanwezig zijn. 4. VBR pijlen. Wouter Declerk heeft op vraag van het bestuur uitgekeken om pijlen aan te maken voor VBR West Vlaanderen. Maar door enkele nieuwe ontwikkelingen (pijlen voor andere provincies) wordt dit project voorlopig stopgezet. Wij danken Wouter voor de gedane inspanningen. 5. Varia 5.1. Voor de clubs die BPB organiseren zal gezorgd worden voor homologatiekaarten. De andere clubs kunnen deze krijgen op de openingsrit. Enkel de fietsende leden moeten een kaart krijgen. Er zal voor gezorgd worden dat tijdens de eerste organisaties er kaarten te verkrijgen zijn In 2016 zou wtc-zonnebeke graag een begeleide groepsrit organiseren mbv de politie en wegkapiteins. Het betreft een 2 delige rit, deel 1 in de voormiddag, s middags mogelijkheid tot het nemen van een snack + een kleine bevoorrading en in de namiddag deel 2. Wie wil zou kunnen rijden in de voormiddag, de namiddag of deelnemen aan beide ritten. Vraag nu is om een redelijke vraagprijs te bepalen en de mogelijkheid om dit op de weekkalender te krijgen rekening houdend met de afdracht voor de politie en de begeleiders en de bevoorrading. Om hierop een duidelijk antwoord te formuleren is niet zo eenvoudig. Het gaat om een weekrit op een van hun data. De prijs voor een weekrit is 1,00. Blijkbaar is dit een fenomeen (er zijn reeds verschillende organisaties) dat bestaat in de regio. De bijkomende kosten moeten aan de deelnemers vooraf worden bekend gemaakt. We willen dit verder bespreken met de regionale afdeling van VBR Vlaanderen.

7 5.3. Wintersterritten lokalen. Sommige leden denken dat er niet voldoende lokalen zijn. Er zijn er ongeveer 70. Dat er veel lokalen misschien niet altijd open zijn op het door u gekozen moment stellen wij ook vast. Maar door allerlei omstandigheden en nieuwe wetten zijn veel uitbaters verplicht het anders aan te pakken. Meer lokalen geeft meer mogelijkheden tot nog meer wijzigingen. En we kunnen niet op elke straathoek een stempelcontrole organiseren. Er zijn nu al lokalen die minder dan 40 bezoeken krijgen over de 4 maanden. Er zijn ook lokalen waar de hele club gaat. Bijvoorbeeld 13 weken met 15 leden en nog een club met 10 leden is een behoorlijk pak. Dan heb je er wel 400 op het einde. Julien Prinsier Voorzitter Provinciaal Afgevaardigde. Julien.prinsier@telenet.be Jean-Pierre Lavaert Secretaris Verslaggever. bbrwestvlaanderen@gmail.com

VBR WEST-VLAANDEREN. Oostkamp, 18 oktober PROVINCIAAL BESTUUR. Betreft: Vergadering Provinciaal Bestuur VBR W-VL te Tielt op 6 oktober 2015.

VBR WEST-VLAANDEREN. Oostkamp, 18 oktober PROVINCIAAL BESTUUR. Betreft: Vergadering Provinciaal Bestuur VBR W-VL te Tielt op 6 oktober 2015. VBR WEST-VLAANDEREN. Oostkamp, 18 oktober 2016. PROVINCIAAL BESTUUR. Aan: West-Vlaamse VBR Clubs. Provinciale Bestuursleden. Verslaggevers Kranten. Betreft: Vergadering Provinciaal Bestuur VBR W-VL te

Nadere informatie

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 Vanaf 1 januari 2014 komt er geen WBV afgevaardigde meer naar uw organisatie om de dagrijders in te schrijven. Op grote organisaties zal wel nog een WBV afgevaardigde aanwezig

Nadere informatie

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO Uitgave Seizoen 2016 Bewaar mij a.u.b. 1 Beste Clubleden van vzw Wielercomité Eeklo, Als bestuur willen wij iedereen informeren over de

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Dagorde Toeristencongres 2014

Dagorde Toeristencongres 2014 Dagorde Toeristencongres 2014 1. Verwelkoming door de voorzitter & algemene toelichtingen seizoen 2014. Terugblik seizoen 2013 : Aantal vergunninghouders zijn opnieuw gestegen in 2013, terwijl het aantal

Nadere informatie

Esso Best of Belgium Cycle Tour Reglement

Esso Best of Belgium Cycle Tour Reglement Esso Best of Belgium Cycle Tour 2019 - Reglement De Esso Best of Belgium Cycle Tour is een fietsinitiatief georganiseerd door Cycling Vlaanderen en Belgian Cycling. Het initiatief wordt ondersteund door

Nadere informatie

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014.

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014. Marc Van Impe Larenbroekstraat 35 9450 Haaltert tel / fax 053/83 84 66 gsm: 0475/64 16 75 e-mail : vanimpe.marc@telenet.be email : johan.lanckriet@scarlet.be Provinciale Commissie voor Recreatiesport Aan

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2013

REGLEMENT IJZERZONEN 2013 REGLEMENT IJZERZONEN 2013 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 17. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

9 e Garnalenrit. zaterdag 31 oktober 2015. Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier. in Lichtervelde, zaal Turfhauwe

9 e Garnalenrit. zaterdag 31 oktober 2015. Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier. in Lichtervelde, zaal Turfhauwe presenteert 9 e Garnalenrit zaterdag 31 oktober 2015 in Lichtervelde, zaal Turfhauwe Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier 9e6de Garnalenrit - Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

Reglementen afdeling MTB/VWB 2013

Reglementen afdeling MTB/VWB 2013 Reglementen afdeling MTB/VWB 2013 ART 1 Organisaties 1. Ten einde zo veel mogelijk fietsliefhebbers de kans te geven op een zinvolle, veilige en kwalitatief hoogstaande manier hun sport te beleven en om

Nadere informatie

BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015

BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015 BC MATADOR REGLEMENTEN ALGEMEEN Revisie : 28/08/2015 1. Handicaps. De basishandicap(s) worden gespeeld in Vrij Spel. Het Bestuur kan bij het begin van het seizoen aan bepaalde spelers de toelating geven

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

VERKIEZING VAN DE SENAAT VAN... Proces-verbaal. Algemene optelling van de stemmen - Zetelverdeling Aanwijzing van de gekozenen

VERKIEZING VAN DE SENAAT VAN... Proces-verbaal. Algemene optelling van de stemmen - Zetelverdeling Aanwijzing van de gekozenen Nederlands kiescollege FORMULIER B/17 Collegehoofdbureau VERKIEZING VAN DE SENAAT VAN... Proces-verbaal Algemene optelling van de stemmen - Zetelverdeling Aanwijzing van de gekozenen Heden, op..., om...

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2015

REGLEMENT IJZERZONEN 2015 REGLEMENT IJZERZONEN 2015 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 25. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Achternaam Voornaam Adres Nr Postcode Gemeente Geboortedatum Geboorteplaats Rijksregisternummer Email Telefoon Wenst lid te worden van Castori MTB Team. Mountainbikeclub

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013

Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Huishoudelijk reglement deelraad muziek en podium Aangepast reglement goedgekeurd door de Lierse gemeenteraad 25 maart 2013 Hoofdstuk I benaming en zetel artikel 1 De deelraad draagt als naam muziek en

Nadere informatie

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg INTERN REGLEMENT W.T.C. O.A. v.z.w. OPRICHTING W.T.C. O.A. is als feitelijke vereniging ontstaan in 2010 en werd in 2013 omgevormd tot een vzw. Naam: "Wielertoeristenclub

Nadere informatie

TROFEE DE BEIAARD 2016

TROFEE DE BEIAARD 2016 TROFEE DE BEIAARD 2016 Zaterdag 12 maart - Toprit 75 km & Fietstochten Luc Badisco 75-50-25 km. Garage NV Badisco Toyota, Stationsstraat 23, 9550 Herzele 75 & 50 & 25 km. I&S: 08.00-14.00 Info: De Cooman

Nadere informatie

MAATSCHAPPIJ DE TABAKVINK APPELTERRE-EICHEM

MAATSCHAPPIJ DE TABAKVINK APPELTERRE-EICHEM MAATSCHAPPIJ DE TABAKVINK APPELTERRE-EICHEM Aanvullend reglement van inwendige orde De maatschappij "De Tabakvink" te Appelterre-Eichem werd gesticht in 1984 buiten alle politiek, met als doel : prijskampen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1

Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief Oost-Vlaamse jeugdclub Jaargang 1, nummer 1 1 Het bestuur Voorzitter Lorenzo De Pauw schatbewaarder Matthias Vercauter secretaris Wim Nuël raadgever Luc Bafort medewerker Freddy Strubbe medewerker

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË De Wegcommissie heeft voor 2016 de kalender van de wedstrijden van de Lotto-Beker van België voor Elites z/c en U23 vastgelegd als volgt: Wedstrijden

Nadere informatie

HET BEHEER VAN DE CLUBGEGEVENS 2008

HET BEHEER VAN DE CLUBGEGEVENS 2008 Inhoudtafel HET BEHEER VAN DE CLUBGEGEVENS 2008...1 De Kalender 2008...1 Indeling van de webstek Rechts menu met algemene functies...2 Wijziging van de werktaal...2 0.Eenvormige schermen...3 1.Aansluiting

Nadere informatie

STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018

STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018 STATUTEN VAN WTC BORREKENSVELD Update : 05 april 2018 1. Historiek : De club WTC BORREKENSVELD werd gesticht op 07/09/1980 onder de naam van ZVK BORREKENSVELD, gezeteld te Strombeek-Bever, Borrekensveld

Nadere informatie

Huisreglement wielerclub WTC De Triples

Huisreglement wielerclub WTC De Triples Huisreglement wielerclub WTC De Triples 1. Vereniging De vereniging is opgericht te Evergem op 1 januari 2011 en bestaat als feitelijke vereniging. Het doel van onze vereniging is het samenbrengen van

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Handleiding VWB extra.net

Handleiding VWB extra.net Handleiding VWB extra.net Deze handleiding is bedoeld voor zowel individuele leden (t.e.m. punt 6) als voor de verantwoordelijken van de clubs (punt 7 t.e.m. 18). Dit zijn de personen die de club kunnen

Nadere informatie

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw)

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gelet op de goedgekeurde statuten van 2014 Hoofdstuk 1: Algemene vergadering Art.1 De algemene vergadering komt minstens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 04-04-2015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JOGGINGCLUB HERZELE 1/6 HUISHOUDELIJK REGLEMENT VZW JOGGINGCLUB HERZELE 1. DOELSTELLING VAN EEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT: Dit huishoudelijk reglement is bedoeld om de

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Samenaankoop voor beginners

Samenaankoop voor beginners 4. Zelfde groot voordeel vanaf 500 liter Samenaankoop voor beginners Begin april 2008 betaalden we voor 1 liter stookolie 0,8238 euro! Een historisch record. Wie kan dat nog betalen? Tientallen kwb-afdelingen

Nadere informatie

Ledenbrief November 2014

Ledenbrief November 2014 Ledenbrief November 2014 Ritten : November 2014 Wegritten Elke dag kan er een Wintersterrit gereden worden. Mountainbiken Za 01/11 Ruiselede Zo 02/11 Kuurne Za 08/11 Lovendegem Zo 09/11 Ichtegem Di 11/11

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met lidgelden

sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie 2 Inhoud 1 Hoe worden de lidgelden berekend... 3 1.1 Clublid gekoppeld aan actieve groep, geen lidgeld laten betalen... 4 1.2 Ander tarief

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP HEREN PRINCIPES Verplichte deelname van alle clubs uit lagere afdeling: 1, 2, 3 en 4 Provinciale. Kampioenschapformule: Elke ploeg

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

Aanvraag basistoelage Noord-Zuidorganisatie

Aanvraag basistoelage Noord-Zuidorganisatie Aanvraag basistoelage Noord-Zuidorganisatie DIS/ABNZ/22-01-2014 Internationale samenwerking Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 Internationalesamenwerking@waregem.be www.waregem.be

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO Uitgave Seizoen 2017 Bewaar mij a.u.b. 1 Beste Clubleden van vzw Wielercomité Eeklo, Als bestuur willen wij iedereen informeren over de

Nadere informatie

Wall-e, jouw KLJ-assistent online!

Wall-e, jouw KLJ-assistent online! Wall-e, jouw KLJ-assistent online! Handleiding 1. Algemene voorwaarden Door gebruik te maken van Wall-e ga je als bestuurslid akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden vind je terug op de KLJ-website

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden.

WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden. ALGEMEEN WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden. Niet-leden mogen NIET deelnemen aan de door het

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822

Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Duivenmaatschappij ELK ZIJN RECHT Ede - Haaltert Stamnummer 44822 Cafe Ankerhof Bij Harry en Mieke Huytstraat 36 9450 Haaltert Tel: 053/83.96.30 Woensdag gesloten Beste duivenliefhebbers, Het nieuwe seizoen

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Groepsfoto van 6 maart 2016

Groepsfoto van 6 maart 2016 JAARGANG 47 EDITIE APRIL MEI - JUNI 2016 DE GIDON VANONDER Clubblad van WTC De Flandriens Groepsfoto van 6 maart 2016 Info van WBV over Laureaatschappen Eeklo gaststad 1000km tegen kanker Memorial Luc

Nadere informatie

(*) De twee exemplaren 2008 zullen U teruggestuurd worden na nazicht door mijn diensten; één exemplaar is bestemd voor het betrokken personeelslid

(*) De twee exemplaren 2008 zullen U teruggestuurd worden na nazicht door mijn diensten; één exemplaar is bestemd voor het betrokken personeelslid VILLE DE BRUXELLES STAD BRUSSEL DEPARTEMENT INSTRUCTION PUBLIQUE DEPARTEMENT OPENBAAR ONDERWIJS Brussel, 11 december 2007 CM 2007/2008-01/31 Aan de Hoofden van de School- en bijschoolse inrichtingen. BETREFT

Nadere informatie

1. Registratie. Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen. Portaalsite Aalter. Handleiding externen verenigingen 1

1. Registratie. Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen. Portaalsite Aalter. Handleiding externen verenigingen 1 1. Registratie Portaalsite Aalter Handleiding externe gebruikers - verenigingen Op de home page klik je onder Mijn Aalter op registreren. Opgelet! Het eigenlijke registeren bestaat uit twee stappen. Portaalsite

Nadere informatie

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN...

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN... REGLEMENT RONDE VAN ZELE 2019 Zele, 27 januari 2019 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 2 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen 2013

Provinciale Kampioenschappen 2013 20 juni 2013 Bijlagen : 4 VP Provinciale Kampioenschappen 2013 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen 2013 Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot

Nadere informatie

Provinciale Kampioenschappen Lange Afstand 2016

Provinciale Kampioenschappen Lange Afstand 2016 20 augustus 2016 Bijlagen : 2 VP Provinciale Kampioenschappen Lange Afstand 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Onderwerp : Uitnodiging tot de Provinciale Kampioenschappen Lange Afstand 2016 (800 & 1500

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

MINDER MOBIELEN CENTRALE. MMC Zedelgem. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ Fax. 050/

MINDER MOBIELEN CENTRALE. MMC Zedelgem. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ Fax. 050/ MINDER MOBIELEN CENTRALE MMC Zedelgem LDC De Braambeier Loppemsestraat 14a 8210 Zedelgem Tel. 050/ 25 22 40 Fax. 050/ 25 22 41 REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE Goedgekeurd in de raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

12de Garnalenrit. zaterdag 27 oktober Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier. start en aankomst in Wingene

12de Garnalenrit. zaterdag 27 oktober Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier. start en aankomst in Wingene presenteert Garnalenrit zaterdag 27 oktober 2018 start en aankomst in Wingene Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier 12 de Garnalenrit - Bijzonder wedstrijdreglement en inschrijvingsformulier

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT

WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT WEDSTRIJD VOOR SOLISTEN STRIJK-, TOETS- EN TOKKELINSTRUMENTEN REGLEMENT REGLEMENT VLAMO WEST-VLAANDEREN A. Provinciale selectiewedstrijd A.1. INSCHRIJVING EN WEDSTRIJDVERLOOP 1. De wedstrijd wordt ingedeeld

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL 21-06-2013 STATUTEN JOGGINGCLUB BRAKEL 1/6 STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Joggingclub Brakel 1.2

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen

Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen Reglementen Verkiezingen van Prins, Prinses, junior Prins en prinses Carnaval Carnavalsseizoen 2017 2018 Art. 01 Om deel te nemen aan één van deze verkiezingen van prins, Prinses carnaval georganiseerd

Nadere informatie

Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde

Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde Biljartclub Het Witte Paard BC : Reglement van inwendige orde De Biljartclub wordt genoemd Het Witte Paard BC. Hierna verder genoemd de vereniging, de biljartvereniging of de biljartclub. Momenteel is

Nadere informatie

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012

1.Goedkeuring van het verslag van de vergadering van de raad van bestuur van zeven mei 2012 LIGA OOST-VLAANDEREN V.S.F. Vereniging zonder Winstoogmerk Eddy De Gendt Secretaris Opbrakelsestraat 37 9660 Brakel Tel. 0476 992575 Notulen Vergadering Raad van Bestuur tien september 2012 Lokaal Caballos

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp

Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp Infobrochure nieuwe clubs Provinciale competitie West-Vlaanderen 16-17 Legeweg 135 b12, 8020 Oostkamp info@vmfwvl.be www.vmfwvl.be Waarom starten in de provinciale competitie? Indien u als clubbestuurder

Nadere informatie

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld.

Na de einddatum worden de binnengebrachte documenten niet meer behandeld. 2016 2009 Kampioenenviering inschrijvingsformulier 27 mei 2016 Naam van de club : Ingevuld door : telefoonnummer verantwoordelijke: Zullen aanwezig zijn met: (aantal kampioenen) ( aantal personen in totaal)

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen

Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen Huishoudelijk reglement Sportraad Mechelen In werking getreden op 1 januari 2013. HOOFDSTUK 1: ALGEMENE VERGADERING 1.1 Bepalingen betreffende het bijeenroepen van de vergaderingen Artikel 1 Alle leden

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming...

Aanwezig : Julien Bogaert, Herman De Backer, Rik Sagaert, Ingrid Vyvey, Silvie Vanhoutteghem, Jeroen Terryn en Ann De Bruyckere. 1 Verwelkoming... Dagelijks Bestuur W.O.A.S. Verslag Datum vergadering : Betreft : Dagelijks bestuur W.O.A.S. 8 november 2010, Provinciehuis Boeverbos Brugge, 10.00 uur Onze ref.: P10/8/2/14/6 Verslaggever: Ann De Bruyckere

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4 REGLEMENT RONDE VAN ZELE 9 APRIL 2016 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 3 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN ORGANISATIE...

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Artikel 1. TOEPASSINGSGEBIED Het gemeentebestuur van Nijlen en de Nijlense Sportraad organiseren een kampioenenhulde waarbij de sportkampioenen: individuen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Deel 1 ALGEMENE VERGADERING Samenstelling van de Algemene Vergadering Procedure voor culturele verenigingen, organisaties en instellingen Art. 1 Een culturele organisatie, vereniging

Nadere informatie

Woordje van de voorzitter

Woordje van de voorzitter Woordje van de voorzitter Beste tennisvrienden Nog enkele dagen en dan start het nieuwe tennisseizoen! Voor velen onder u reeds het zoveelste en dat vinden we heel fijn. Ben je nieuw in onze club, dan

Nadere informatie

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS Uitgangspunt Club staat centraal in de werking van de federatie Sterke clubs Steeds

Nadere informatie

3... 2... ... NAAM VAN DE VERENIGING :... ZETEL :... E MAIL ADRES :... WEBSITE :... SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR. Voorzitter :... Ondervoonitter :...

3... 2... ... NAAM VAN DE VERENIGING :... ZETEL :... E MAIL ADRES :... WEBSITE :... SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR. Voorzitter :... Ondervoonitter :... Provincie WEST-VLAANDEREN AANVRAAG TOELAGE 2006 Arrondissement Brugge GEMEENTE JABBEKE AANVRAAG VOOR HET BEKOMEN VAN EEN GEMEENTELIJKE TOELAGE ( de aanvraag dient voor 31 aueustus 2005 te worden I ingediend

Nadere informatie

Online Ledendatabase voor BVLO clubs Handleiding

Online Ledendatabase voor BVLO clubs Handleiding Online Ledendatabase voor BVLO clubs Handleiding Pagina 1 van 24 Inhoudsopgave 1. Inloggen op de online BVLO database 3 2. De menubalk 6 3. De betekenis van de iconen 6 4. Het menu Club 7 4.1. De gegevens

Nadere informatie