Kwadijk Kwadijk 133. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kwadijk Kwadijk 133. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k."

Transcriptie

1 Kwadijk Kwadijk 133 Perceeloppervlakte: 580 m² Woonoppervlakte: 163 m² Inhoud: 610 m³ Kamers: 6 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: Wat een plek, wat een uitzicht, wat een leuke woning! U vindt de landelijke charmes op één van de mooiste plekjes van Kwadijk; schitterend uitzicht over landerijen, volop rust en vrijheid op slechts enkele autominuten van Purmerend. Royaal vrijstaand woonhuis met heerlijke tuin, flink erf en carport gelegen op 580 m2 eigen grond. Alles sfeervol op elkaar aangepast, in neutrale kleurstelling en voorzien van een gezonde dosis luxe ,-- k.k. Sopar Makelaars o.g. b.v. Nieuwstraat 74-78, 1441 CN PURMEREND Telefoon: Fax: Website: info@sopar.nl

2 Prieel

3 Objectinformatie Wat een plek, wat een uitzicht, wat een leuke woning! U vindt de landelijke charmes op één van de mooiste plekjes van Kwadijk; schitterend uitzicht over landerijen, volop rust en vrijheid op slechts enkele autominuten van Purmerend. Royaal vrijstaand woonhuis met heerlijke tuin, flink erf en carport gelegen op 580 m2 eigen grond. De woning is in 2000 gebouwd en kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling, degelijke bouwstijl en courante doch speelse indeling. Modern wonen met allure en een kleine knipoog naar de tijden van weleer: stucplafonds, paneeldeuren, architraafjes, lambrisering, oude stalramen, prachtige eiken vloerdelen en een handgemaakte keuken met alle inbouwapparatuur en terrazzo aanrecht. Alles sfeervol op elkaar aangepast, in neutrale kleurstelling en voorzien van een gezonde dosis luxe, zoals u bij een woning van dit kaliber mag verwachten. Geniet van het dorpse wonen, hét buitenleven, met een wijntje in de jacuzzi na een dag noeste arbeid, vanuit uw serre met het mooiste zicht van de wereld... Wij zeggen: komt dat zien! Begane grond: Bij binnenkomst een royale entree met trapopgang en luxe betegeld toilet, speels verlicht via glasdeuren en stalraampjes. De woonkamer is in L-vorm aan de zuid en westzijde van de woning gesitueerd en royaal van afmeting. Openslaande tuindeuren en rondom glas staan garant voor volop lichtval. Aan de achterzijde van de woning een echte woonkeuken van formaat, over de volle breedte van het pand en voorzien van een luxe, L-vormige handgemaakte keuken met alle apparatuur waaronder een US koelkast. Via de aangrenzende bijkeuken treft u de kantoor annex studeerkamer. De serre is over de volle breedte van de woning aangebouwd en voorzien van glazen lamellen. Zo kunt u zomerdag genieten van de frisheid en winterdag, compleet met houtkachel en heuse pizzaoven, van de gemoedelijke woonsfeer. Verdieping: Vanuit de ruime en lichte hal bereikt u via de trap de overloop alwaar luxe betegeld toilet, een luxe badkamer met jacuzzi / hoekbad, dubbele wastafel en separate douche, totaal 4 slaapkamers, waarvan twee grote. Vliering: Door middel van een vlizotrap bereikt u een vliering met veel bergruimte. De tuin: is recent compleet opnieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk. Aan de voorzijde heeft u volop parkeergelegenheid met aan de zij-zijde een prachtige carport. Aan de achterzijde geniet u volop privacy : een schitterend zonneterras waar de zon u niet kan ontsnappen, speels verdeeld in diverse zithoekjes, een vaste b.b.q en een prieel. Bent u op zoek naar een vrijstaande villa met veel privacy in een geweldige omgeving en van alle gemakken voorzien, dan is dit de woning die u moet hebben!

4 Voorzijde Hal

5 Woonkamer Woonkamer

6 Woonkamer Woonkamer

7 Woonkeuken Woonkeuken

8 Woonkeuken Woonkeuken

9 Woonkeuken Kantoor

10 Kantoor Bijkeuken en kantoor

11 Slaapkamer Slaapkamer

12 Badkamer Badkamer

13 Doucheruimte

14 Slaapkamer Slaapkamer

15 Slaapkamer Slaapkamer

16 Slaapkamer Toegang tuin

17 Serre Serre

18 Tuin en toegang serre Achterzijde

19 Toegang serre Tuin

20 Tuin Tuin

21 Straatbeeld Straatbeeld

22

23

24

25 Lijst van zaken gaat mee blijft achter ter overname n.v.t. tuinaanleg buitenverlichting tuinhuisje / buitenberging vlaggenmast voet droogmolen antenne brievenbus alarminstallatie voordeurbel veiligheidssloten zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren, rolhorren rolgordijnen vloerbedekking, linoleum parket woonkamer/boven c.v. met toebehoren klokthermostaat kachels keukenblok met bovenkastjes incl. verlichting koelkast/vrieskast combi vaatwasser magnetron/(hetelucht) oven combi gasfornuis/elektrische kookplaat wasemkap warmwatervoorzieningen kasten slaapkamer spiegelwanden losse kasten, boeken-, legplanken veiligheidsschakelaar wasautomaat huistelefoontoestellen openhaard/pizza oven/kachel inbouwverlichting opbouwverlichting wastafel met accessoires toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril etc. badkameraccessoires spiegel, kranen etc. Let op: de hele inrichting is over te nemen Kadaster Kadastrale gemeente: Kwadijk Sectie: C Perceel: 375 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Kwadijk m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 27 september 2018 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel KWADIJK C 375 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

26 Belangrijke informatie van toepassing op dit object Verkoopvoorwaarden: Verkoop geschiedt te allen tijde onder voorbehoud gunning verkoper en pas nadat over alle zaken, niet alleen de prijs maar ook over o.a. de ontbindende voorwaarden, oplevering, roerende zaken etc. volledige overeenstemming is bereikt. Uitbrengen van biedingen: De verkopers en diens makelaar hebben een mededelingsplicht. U heeft als aspirant koper echter ook onderzoeksplicht en dient zelf na te (laten) gaan of het object aan de door u te stellen eisen voldoet. Wij adviseren u als aspirant koper een aankopend NVM-makelaar in te schakelen. Indien aspirant koper zich niet laat vertegenwoordigen door een NVM-makelaar gaan verkoper en diens makelaar er vanuit dat aspirant koper voldoende ter zake kundig is en al het nodige onderzoek heeft verricht. Biedingen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden bevestigd, dit om onduidelijkheden voor beide partijen op voorhand te voorkomen. U kunt ons dag en nacht mailen (info@sopar.nl) of faxen op Bij het aangaan van de onderhandelingen door de aspirant koper dient deze de verkopend makelaar desgewenst naar genoegen aan te kunnen tonen dat het onderliggende voorstel voldoende financieel is gewaarborgd. Biedingen blijven van kracht tot het moment waarop de verkopend makelaar antwoordt met een acceptatie, het uitbrengen van een ander voorstel of door afwijzing van het aan aspirant koper uitgebrachte voorstel, tenzij aspirant koper zijn gedane voorstel intrekt. Ontbindende voorwaarden: De door koper gewenste ontbindende voorwaarden worden uitsluitend in de koopakte opgenomen indien deze tijdens de onderhandelingen kenbaar zijn gemaakt én over deze voorbehouden overeenstemming is bereikt. Koopakte: Gehanteerd wordt de modelkoopakte zoals deze is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis en wordt door de verkopend makelaar opgemaakt. Waarborgsom: De waarborgsom (of bankgarantie) bedraagt 10% van de koopsom en dient binnen vier weken na wilsovereenstemming te worden voldaan (gesteld) aan de notaris. Dit strekt tot zekerheid van nakoming van u als kopende partij. Tenzij anders is overeengekomen tekent verkopende partij het voorlopig koopcontract als eerste. Indien koper niet uiterlijk binnen vijf werkdagen mede ondertekent, behoudt verkoper zich het recht voor om zonder schadevergoeding de woning aan een andere gegadigde aan te bieden. Notaris: Tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven, wordt de notaris door koper(s) aangewezen. Omwille van de plaatselijke bekendheid raden wij u aan om een regionale notaris te kiezen. Indien koper een notaris buiten de regio wenst, dient dit reeds tijdens de onderhandeling te worden aangegeven zodat dit in overleg kan worden bepaald.

27 Een huis kopen of verkopen moet een feest zijn Vraag t Sopar makelaars Kan ik mij dat droomhuis veroorloven? Zijn er juridische obstakels? Ben ik zelf wel een goede onderhandelaar? Vraag het Sopar. Sinds 1975 zijn wij actief in Purmerend en omgeving. We nemen u het werk uit handen want u heeft het al druk genoeg. En een huis kopen of verkopen moet toch eigenlijk een feest zijn. Alles onder één dak Sopar is gevestigd in de Nieuwstraat te Purmerend. Binnen onze alles-onder-ééndak formule, hebben wij specialisten op elk deelgebied van ons vak direct voor u in huis. Zo kunt u zich laten adviseren over hypotheken en verzekeringen of de koop of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Sopar makelaars weet de hoogst mogelijke verkoopprijs voor u te realiseren, of juist de meest gunstige aankoopprijs. Korte lijnen: uw eigen makelaar Bij Sopar krijgt u een persoonlijke makelaar tot uw beschikking. Met hem of haar bespreekt en regelt u alles. Vriendelijk, efficiënt en altijd overzichtelijk. NVM Ons lidmaatschap van de NVM staat borg voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Ons team wordt maandelijks bijgeschoold waardoor wij altijd voldoen aan de hoogste opleidingseisen van ons vak. Sopar beschikt over 7 NVM- en VastgoedGecertificeerde makelaars. Altijd bereikbaar Wij zorgen dat uw transacties aangenaam verlopen, zodat we elkaar in de toekomst nog eens terugzien. Als klant van Sopar kunt u ons altijd bellen. Indien nodig, ook s avonds en in het weekend. Tel:

28 Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Sopar Makelaars o.g. b.v. Nieuwstraat 74-78, 1441 CN PURMEREND Telefoon: Fax: Website:

PURMEREND Doncanstraat 19. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k.

PURMEREND Doncanstraat 19. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k. PURMEREND Doncanstraat 19 Perceeloppervlakte: 308 m² Woonoppervlakte: 150 m² Inhoud: 485 m³ Kamers: 5 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl Laat u verrassen door

Nadere informatie

PURMEREND Salland 32. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k.

PURMEREND Salland 32. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k. PURMEREND Salland 32 Perceeloppervlakte: 128 m² Woonoppervlakte: 109 m² Inhoud: 393 m³ Kamers: 5 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl De Witte Berken... Een stukje

Nadere informatie

MIDDENBEEMSTER Loeffendijk 8. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k.

MIDDENBEEMSTER Loeffendijk 8. Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: ,-- k.k. MIDDENBEEMSTER Loeffendijk 8 Perceeloppervlakte: 155 m² Woonoppervlakte: 131 m² Inhoud: 450 m³ Kamers: 5 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl Deze woning heeft werkelijk

Nadere informatie

PURMEREND Canberrastraat 3. Bijzonder wonen op een bijzondere locatie! Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op:

PURMEREND Canberrastraat 3. Bijzonder wonen op een bijzondere locatie! Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: PURMEREND Canberrastraat 3 Perceeloppervlakte: 104 m² Woonoppervlakte: 188 m² Inhoud: 636 m³ Kamers: 7 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl Bijzonder wonen op een

Nadere informatie

welkom PURMEREND Wormerplein 92 maandag t /m vrijdag van 08:00-18:00 uur en zaterdags

welkom PURMEREND Wormerplein 92 maandag t /m vrijdag van 08:00-18:00 uur en zaterdags PURMEREND Wormerplein 92 Perceeloppervlakte: m² Woonoppervlakte: 68 m² Inhoud: 194 m³ Kamers: 3 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl Net 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Oosteinde 68 Berkhout

Oosteinde 68 Berkhout Oosteinde 68 Berkhout Vraagprijs: 214.500,- k.k. Aan de lintbebouwing van het landelijk gelegen dorpje Berkhout, op slechts enkele minuten fietsen van Hoorn, treft u deze vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

welkom PURMEREND Lepelaarpark 5 maandag t /m vrijdag van 08:00-18:00 uur en zaterdags

welkom PURMEREND Lepelaarpark 5 maandag t /m vrijdag van 08:00-18:00 uur en zaterdags PURMEREND Lepelaarpark 5 Perceeloppervlakte: 485 m² Woonoppervlakte: 177 m² Inhoud: 625 m³ Kamers: 9 Sopar makelaars. Vertrouwd en actief. Kijk voor meer huizen op: www.sopar.nl Royaal bemeten vrijstaand

Nadere informatie

Aletta Jacobsweg 58 te Assen

Aletta Jacobsweg 58 te Assen Aletta Jacobsweg 58 te Assen Omschrijving Aletta Jacobsweg 58 (9408 AM) te Assen Vraagprijs 239.000,= k.k. Omschrijving woning In de jonge woonwijk Kloosterveen, op loopafstand van wijkwinkelcentrum gelegen,

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Bosweg 76 APELDOORN

WONING BROCHURE. Bosweg 76 APELDOORN WONING BROCHURE Bosweg 76 APELDOORN Aan de rand van villawijk Berg en Bos gelegen vrijstaand herenhuis met schuur en tuin rondom. De ruime sfeervolle jaren 30 woning bezit nog de karakteristieke hoge plafonds

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11

www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 www.vdbunt.nl Ede Adamsdreef 11 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1992 Inhoud : ca. 480 m³ Woonoppervlakte : ca. 176 m² Perceeloppervlakte : 262 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : westen Dak : samengesteld

Nadere informatie

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Architect Mutterskade 30 Den Haag Architect Mutterskade 30 Den Haag 250.000,-- k.k. TE KOOP Ruime 4/5 kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin met berging en achterom. Moderne keuken met inbouwapparatuur en luxe badkamer. Santen &

Nadere informatie

Nieuweweg 178 Wijchen

Nieuweweg 178 Wijchen Nieuweweg 178 Wijchen Deze twee-onder-één kapwoning met veranda en vrijstaande geïsoleerde garage is perfect geschikt om heerlijk te wonen, op een riant perceel met volop privacy en biedt daarnaast volop

Nadere informatie

www.vdbunt.nl EDE Van Heutszlaan 7

www.vdbunt.nl EDE Van Heutszlaan 7 www.vdbunt.nl EDE Van Heutszlaan 7 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1958 Inhoud : 400 m3 Woonoppervlakte : 160 m2 Perceeloppervlakte : 410 m2 Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : zuiden Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP Madeweg 3 Monster 355.000,-- k.k. TE KOOP Scherpe vraagprijs!! Vrijstaand woonhuis met hobbyruimte/garage en tuinhuisje/volière, gelegen aan de rand van het dorp op 930 m2 eigen grond (tegenover zwembad

Nadere informatie

Deellaan 14 - Bemmel

Deellaan 14 - Bemmel Deellaan 14 - Bemmel Nabij het centrum van Bemmel, goed onderhouden royaal, uitgebouwd woonhuis met vrijstaande stenen berging en achtertuin met achterom. Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met

Nadere informatie

Vlietweg 12 B Naaldwijk

Vlietweg 12 B Naaldwijk Vlietweg 12 B Naaldwijk koopsom 399.000,-- k.k. TE KOOP Vrijstaand woonhuis met deels beton/ deels houten schuur met aangebouwde houten carport, gelegen aan de rand van te ontwikkelen nieuwbouwwijk Hoogeland

Nadere informatie

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO Vraagprijs 439.000,-- k.k. Te koop: INKOOP EIGEN WONING MOGELIJK!! IS DIT UW DROOMWONING MAAR ZIET U OP TEGEN DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING? DAN IS DE EIGENAAR VAN DE HOUTINGSTRAAT 6 BEREID UW WONING

Nadere informatie

Heteren Tuin van de Burgemeester 26

Heteren Tuin van de Burgemeester 26 www.vdbunt.nl Heteren Tuin van de Burgemeester 26 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2002 Inhoud : ca. 580 m³ Woonoppervlakte : ca. 175 m² Perceeloppervlakte : 561 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : Zuiden

Nadere informatie

K.K. KARVEELSCHIPPERSTRAA T EG ZWOLLE

K.K. KARVEELSCHIPPERSTRAA T EG ZWOLLE KARVEELSCHIPPERSTRAA T 63 8043 EG ZWOLLE 259.000 K.K. Ruimte, licht én een heerlijke tuin en dakterras op het zuiden! In dit verrassend leuke woonhuis vind je maar liefst vijf (!) slaapkamers en bijzonder

Nadere informatie

Bruto inhoud ca.350 m³ Aantal kamers: 4

Bruto inhoud ca.350 m³ Aantal kamers: 4 Paulus Potterstraat 8 Reuver Bouwjaar 1971 Oppervlakte woonruimte ca. 115 m² Bruto inhoud ca.350 m³ Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: Achtertuin oost,zuid Algemene informatie: Ruime en goed onderhouden,

Nadere informatie

Ede Jan van Goyenstraat 55

Ede Jan van Goyenstraat 55 Ede Jan van Goyenstraat 55 www.vdbunt.nl OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : ca. 1950 Inhoud : ca. 470 m³ Woonoppervlakte : ca. 250 m² Perceeloppervlakte : 455 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : oosten Dak

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14

www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 www.vdbunt.nl Ede Dahliastraat 14 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1958 Inhoud : 285 m³ Woonoppervlakte : 110 m² Perceeloppervlakte : 190 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging : zuid-oost Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

Middenzwet 25 Wateringen

Middenzwet 25 Wateringen Middenzwet 25 Wateringen 750.000,-- k.k. TE KOOP Keurig afgewerkte vrijstaande villa met heerlijke tuin rondom, dubbele garage, voldoende parkeergelegenheid (op eigen terrein) en ruime hobbykas met veranda.

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Bruto inhoud ca.380 m³ Aantal kamers: 9

Bruto inhoud ca.380 m³ Aantal kamers: 9 Pavanestraat 47 Venray Bouwjaar 1973 Oppervlakte woonruimte ca. 118 m² Bruto inhoud ca.380 m³ Aantal kamers: 9 Aantal slaapkamers: Achtertuin oost,zuid Algemene informatie: Fraaie en goed onderhouden gezinswoning.

Nadere informatie

Diana 82 - Bemmel. Vraagprijs: ,-- k.k.

Diana 82 - Bemmel. Vraagprijs: ,-- k.k. Diana 82 - Bemmel Sfeervol en fraai afgewerkt 3-kamer hoekappartement met fraai zicht op de nabij gelegen groenvoorziening en sportaccomodatie. Dit appartement is voorzien van een riant balkon/loggia.

Nadere informatie

Vollenhovekade 64 AMERSFOORT

Vollenhovekade 64 AMERSFOORT Vollenhovekade 64 AMERSFOORT Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 Woonoppervlakte: 115 m² Eterne bergruimte: 6 m² Perceeloppervlakte: 103 m² Inhoud: 410 m³ Bouwjaar: 2007 Amersfoort 033-470 27 00 Rui

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Otterlo Harskamperweg 34

www.vdbunt.nl Otterlo Harskamperweg 34 www.vdbunt.nl Otterlo Harskamperweg 34 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1930 Inhoud : ca. 305 m³ Woonoppervlakte : ca. 105 m² Perceeloppervlakte : 1058 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : rondom Dak : zadeldak

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Lunteren Kees de Koninglaan 20

www.vdbunt.nl Lunteren Kees de Koninglaan 20 www.vdbunt.nl Lunteren Kees de Koninglaan 20 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1983 Inhoud : ca. 475 m³ Woonoppervlakte : ca. 110 m² Perceeloppervlakte : 259 m² Aantal slaapkamers : 2, mogelijkheid tot 3 Tuinligging

Nadere informatie

K.K. HERXEN PG WIJHE

K.K. HERXEN PG WIJHE HEREN 10 8131 PG WIJHE Op een paar autominuten van de stad Zwolle ligt deze fantastische woning met vrij uitzicht en een gevoel van vrijheid! 234.500 K.K. INLEIDING HEREN 10, 8131 PG WIJHE Op een paar

Nadere informatie

Oosteinde 35 Den Haag

Oosteinde 35 Den Haag Oosteinde 35 Den Haag 475.000,-- k.k. TE KOOP UNIEK OBJECT! VRIJSTAAND WOONHUIS MET ZEER GROTE SCHUUR!! De woning is gelegen op het randje van Den Haag / Wateringen op een perceeloppervlakte van maar liefst

Nadere informatie

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252)

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252) LISSE STATIONSWEG 51 LISSE STATIONSWEG 51 Type : Uniek gelegen op het Landgoed Keukenhof bevindt zich deze vrijstaande woning. De stal is aangemerkt als Rijksmonument en zal derhalve met subsidie en/of

Nadere informatie

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt In een rustige woonomgeving, nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met keurig aangelegde achtertuin, vrijstaande houten berging en achterom.

Nadere informatie

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder q Prunusstraat 37 'SGravenpolder Vraagprijs 439.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prunusstraat 37 'SGravenpolder Aan de rand van het dorp gelegen grote vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl,

Nadere informatie

Leiden Staalwijkstraat 22

Leiden Staalwijkstraat 22 Leiden Staalwijkstraat 22 Sfeervolle hoekwoning met tuin in Tuinstadwijk, waar licht en ruimte optimaal benut zijn. Een heerlijk huis dat echt zò te betrekken is. De woning is compleet gerenoveerd maar

Nadere informatie

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m²

KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER. Bouwjaar: ca 1960-1970. Inhoud woning: ca 321 m³. Woonoppervlakte: ca 88 m². Perceelgrootte: ca 227 m² KASTEELLAAN 35 RAAMSDONKSVEER Bouwjaar: ca 1960-1970 Inhoud woning: ca 321 m³ Woonoppervlakte: ca 88 m² Perceelgrootte: ca 227 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Joris Detrie Goed onderhouden HOEKWONING

Nadere informatie

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO Koopsom 349.500,-- k.k. Te koop: Op wandelafstand van het centrum gelegen fors uitgebouwd vrijstaand herenhuis met berging, garage, carport en eigen oprit

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Verlengde Parkweg 61

www.vdbunt.nl Ede Verlengde Parkweg 61 www.vdbunt.nl Ede Verlengde Parkweg 61 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1966 Inhoud : ca. 350 m³ Woonoppervlakte : ca. 126 m² Perceeloppervlakte : 450 m² Aantal slaapkamers : 2 (mogelijkheid tot 3) Tuinligging

Nadere informatie

Hortensialaan 31 ZEIST

Hortensialaan 31 ZEIST Hortensialaan 31 ZEIST Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 95 m² Perceeloppervlakte: 168 m² Inhoud: 310 m³ Bouwjaar: 19061930 Utrecht 030273 61 70 RuiUtr Mooie en goed onderhouden rechter

Nadere informatie

Langewoldlaan 45 - Groningen

Langewoldlaan 45 - Groningen - Vraagprijs 349.000,= k.k. Vraagprijs 349.000,= k.k. Omschrijving - Aantrekkelijke, ruime helft van een dubbel woonhuis met 4 slaapkamers, aangebouwde garage en een veranda aan de voorzijde, gelegen in

Nadere informatie

HELLING 9 Aalsmeer. www.vanderlaarse-makelaardij.nl. aan- en verkoop, taxaties, verhuur. koopwoningen huurwoningen nieuwbouw bedrijfsruimte

HELLING 9 Aalsmeer. www.vanderlaarse-makelaardij.nl. aan- en verkoop, taxaties, verhuur. koopwoningen huurwoningen nieuwbouw bedrijfsruimte www.vanderlaarse-makelaardij.nl koopwoningen huurwoningen nieuwbouw bedrijfsruimte HELLING 9 Aalsmeer aan- en verkoop, taxaties, verhuur Telefoon: 0297-322111 E-mail: info@vanderlaarse-makelaardij.nl Stationsweg

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 5

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 5 www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 5 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1933 Inhoud : ca. 430 m³ Woonoppervlakte : ca. 170 m² Perceeloppervlakte : 350 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : westen Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m²

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m² BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD Bouwjaar: 1979 Inhoud woning: ca 652 m³ Woonoppervlakte: ca 168 m² Perceelgrootte: 1026 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand wonen in het groen. Dit robuust jaren

Nadere informatie

Boswachter 10 LEUSDEN

Boswachter 10 LEUSDEN Boswachter 10 LEUSDEN Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 3 Woonoppervlakte: 107 m 2 Overig inpandig: 17 m 2 Perceeloppervlakte: 320 m 2 Inhoud: 447 m 3 Bouwjaar: 1983 De Ruiter Makelaarshuis BV 033-470

Nadere informatie

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. LET OP: De perfecte woning voor starters en snelle beslissers die kiezen voor een instapklare woning!. De woning is voorzien van een prima afgewerkte

Nadere informatie

De bovenwoning is eveneens vanaf de buitenzijde te bereiken via het royale dakterras van ca. 45 m².

De bovenwoning is eveneens vanaf de buitenzijde te bereiken via het royale dakterras van ca. 45 m². Rijksweg 144 Malden CENTRAAL IN MALDEN GELEGEN RIANT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS OP RUIM PERCEEL MET EEN FLINKE GARAGE. Dit woonhuis is uitermate geschikt voor DUBBELE BEWONING of WOONHUIS MET KANTOOR / PRAKTIJKRUIMTE.

Nadere informatie

Carpenakker 25 - Doornenburg

Carpenakker 25 - Doornenburg Carpenakker 25 - Doornenburg In rustige, kindvriendelijke woonomgeving en zeer dicht bij dorpskern gelegen, goed onderhouden geschakelde helft van dubbel met ruime garage, oprit, achterom en zonnige tuin.

Nadere informatie

Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5. Vraagprijs 695.000,- k.k.

Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5. Vraagprijs 695.000,- k.k. Méér makelaar. MONNICKENDAM: Weerder 5 Vraagprijs 695.000,- k.k. Bel voor een afspraak 0299 65 40 00 Adresgegevens / Kenmerken / Beschrijving / Kadastrale kenmerken Adresgegevens Kenmerken Weerder 5, MONNICKENDAM

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Arnhemseweg 10-F

www.vdbunt.nl Ede Arnhemseweg 10-F www.vdbunt.nl Ede Arnhemseweg 10-F OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1994 Inhoud : ca, 375 m³ Woonoppervlakte : 143,02 m² Servicekosten : 253,11 per maand Berging : inpandig Aantal garages : 2 Aantal slaapkamers

Nadere informatie

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau SPERWERSTRAAT 17 BAARLE-NASSAU Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Woonhuis Koop 2006 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Nadere informatie

Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul

Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul Lange Wateringkade 27 D Kwintsheul 195.000,-- k.k. TE KOOP Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen 0174-297741 Keurig 3-kamer appartement op de 1ste verdieping met eigen berging en parkeerplaats,

Nadere informatie

Ede Distelberg 8

Ede Distelberg 8 www.vdbunt.nl Ede Distelberg 8 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2004 Inhoud : ca. 375 m³ Woonoppervlakte : ca. 125 m² Perceeloppervlakte : 261 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : zuid Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

Van Lennepstraat 1 UTRECHT

Van Lennepstraat 1 UTRECHT Van Lennepstraat 1 UTRECHT Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Woonoppervlakte: 95 m² Oppervlakte buitenruimte: 40 m² Eterne bergruimte: 14 m² Perceeloppervlakte: 82 m² Inhoud: 330 m³ Bouwjaar: 1906-1930

Nadere informatie

Bouwjaar: 2000, uitgebouwd in 2003 / Perceeloppervlak: 556 m2 / Inhoud: 540 m3 / CV-ketel: 2000 (eigendom).

Bouwjaar: 2000, uitgebouwd in 2003 / Perceeloppervlak: 556 m2 / Inhoud: 540 m3 / CV-ketel: 2000 (eigendom). Huurprijs 1.250,- per maand Te huur: Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met praktijkruimte/garage, carport, prachtige veranda, luxe keuken en badkamer gelegen in de kindvriendelijke wijk "Broek

Nadere informatie

KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 1200 m³. Woonoppervlakte: ca 315 m². Perceelgrootte: 1191 m²

KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 1200 m³. Woonoppervlakte: ca 315 m². Perceelgrootte: 1191 m² KERKAKKERSTRAAT 25 en 25 A VALKENSWAARD Bouwjaar: 1999 Inhoud woning: ca 1200 m³ Woonoppervlakte: ca 315 m² Perceelgrootte: 1191 m² Aanvaarding: in overleg Op mooie stand gelegen villa met onbegrensde

Nadere informatie

Pleinwand 29, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k.

Pleinwand 29, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k. Pleinwand 29, Wateringen Vraagprijs: 149.500,= k.k. In hartje centrum van Wateringen gelegen modern 2-kamer appartement. Met eigen berging en een mooi uitzicht over het Plein. Indeling: Afgesloten entree

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2

www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2 www.vdbunt.nl Ede Detmarlaan 2 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1937 Inhoud : ca. 385 m³ Woonoppervlakte : ca. 150 m² Perceeloppervlakte : ca. 462 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : zuid-oosten Dak : schilddak

Nadere informatie

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca. POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 108 m² Perceelgrootte: ca. 141 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen RUIME TUSSENWONING Deze

Nadere informatie

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO Vraagprijs 319.000, k.k. Te koop: In de geliefde en kindvriendelijke wijk Broek Zuid met uitzicht op een fraaie groenstrook vrij gelegen, ruime helft van een dubbel met uitstap carport, extra speel/werkkamer

Nadere informatie

Vraagprijs 495.000,- k.k. Het vrijstaande LANDHUIS op ruime kavel(1226m2) gelegen in De Dreven. Kastanjeweg 6 te 9603 DE Hoogezand. Het vrijstaande LANDHUIS met aangebouwde stenen GARAGE en BERGING,

Nadere informatie

Camera Obscurastraat 30 Amersfoort

Camera Obscurastraat 30 Amersfoort Camera Obscurastraat 30 Amersfoort Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 5 Woonoppervlakte: 115 m² Externe bergruimte: 5 m² Perceeloppervlakte: 125 m² Inhoud: 325 m³ De Ruiter Makelaarshuis BV Amersfoort

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109

www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109 www.vdbunt.nl Ede Buurtscheuterlaan 109 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1960 Inhoud : ca. 300 m³ Woonoppervlakte : ca. 110 m² Perceeloppervlakte : 226 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : noord Dak : platdak

Nadere informatie

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 299.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan de rand van het dorp Wierden, in de kleinschalige en kindvriendelijke woonwijk 'Het Loo' gelegen VRIJSTAAND

Nadere informatie

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek q Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Vraagprijs 169.500, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Indien u op zoek bent naar een bijzonder pand met veel praktische

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Holleweg 3

www.vdbunt.nl Ede Holleweg 3 www.vdbunt.nl Ede Holleweg 3 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : ca. 1988 Inhoud : ca. 415 m³ (excl. garage) Woonoppervlakte : ca. 155 m² (excl. garage) Perceeloppervlakte : 266 m² Aantal slaapkamers : 4 Tuinligging

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Ede Doornlaan 12-A

www.vdbunt.nl Ede Doornlaan 12-A www.vdbunt.nl Ede Doornlaan 12-A OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 2004 Inhoud : 550 m³ Woonoppervlakte : 160 m² Perceeloppervlakte : 251 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : oost Dak : zadeldak Dakisolatie

Nadere informatie

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m² KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 400 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 171 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Soort

Nadere informatie

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

DE WILMSKAMP 2 HENGELO Vraagprijs 585.000,-- k.k. Te koop: Bijzonder mooi gelegen in de woonwijk Groot Driene met rondom een prachtig uitzicht over parkachtig groen, zeer goed onderhouden vrijstaande ruime villa met inpandige

Nadere informatie

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34 BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34 KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN '30 WOONHUIS MET NOSTALGISCHE UITSTRALING GELEGEN OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN BARNEVELD. VRIJ UITZICHT, BESLOTEN ACHTERTUIN, DICHT BIJ

Nadere informatie

Gooijerdijk 3 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Gooijerdijk 3 DRIEBERGEN-RIJSENBURG Gooijerdijk 3 DRIEBERGEN-RIJSENBURG Aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 4 Woonoppervlakte: 137 m² Oppervlakte buitenruimte: 4 m² Eterne bergruimte: 37 m² Perceeloppervlakte: 436 m² Inhoud: 550 m³ Bouwjaar:

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Korte Singel 37 Bussum

Korte Singel 37 Bussum Korte Singel 37 Bussum Korte Singel 37 Bussum Aan de sfeervolle, kindvriendelijke Korte Singel wordt aangeboden deze helft van een dubbel woonhuis uit de twintiger jaren met een besloten tuin. De woning

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Aristotelesstraat 162 AMERSFOORT

Aristotelesstraat 162 AMERSFOORT Aristotelesstraat 162 AMERSFOORT Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 5 Woonoppervlakte: 120 m 2 Eterne bergruimte: 6 m 2 Perceeloppervlakte: 127 m 2 Inhoud: 392 m 3 Bouwjaar: 1988 De Ruiter Makelaarshuis

Nadere informatie

Bagijneland 11 s-gravenzande

Bagijneland 11 s-gravenzande Bagijneland 11 s-gravenzande 549.000,-- k.k. TE KOOP Riante vrijstaande burgerwoning gelegen aan een rustige landelijke weg buiten de bebouwde kom. Deze woning is o.a. voorzien van een fraaie tuin rondom,

Nadere informatie

Ede Nachtegaallaan 2-A

Ede Nachtegaallaan 2-A www.vdbunt.nl Ede Nachtegaallaan 2-A OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1939 Inhoud : ca. 400 m³ Woonoppervlakte : ca. 165 m² Perceeloppervlakte : 258 m ² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : noordwest Dak : zadeldak

Nadere informatie

VISSERSTRAAT 49 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 304 m³. Woonoppervlakte: ca 75 m². Perceelgrootte: ca 61 m²

VISSERSTRAAT 49 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 304 m³. Woonoppervlakte: ca 75 m². Perceelgrootte: ca 61 m² VISSERSTRAAT 49 STEENBERGEN Bouwjaar: ca 1901 Inhoud woning: ca 304 m³ Woonoppervlakte: ca 75 m² Perceelgrootte: ca 61 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Visserstraat 49 Deze goed onderhouden

Nadere informatie

Populierenstraat 6 - Goes

Populierenstraat 6 - Goes q Populierenstraat 6 Goes Vraagprijs 249.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Populierenstraat 6 Goes In een geliefde woonomgeving aan een brede straat in GoesZuid treft u deze ruime halfvrijstaande

Nadere informatie

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. Te koop: Aan de rand in een doodlopende straat van de zeer geliefde woonwijken Groot-Driene en De Grundel gelegen goed onderhouden HOEKWONING met inpandige berging, tuin, moderne

Nadere informatie

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis. TE KOOP Be van den Doolstraat 42 DEVENTER Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.nl ADFINIS Adfinis betekent letterlijk betrokken zijn bij. Die betrokkenheid

Nadere informatie

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Alblasserdam Van der Leestraat 8 Alblasserdam Van der Leestraat 8 Karakteristieke jaren 30-woning in een rustige straat Woonkamer Keuken Tuin Alblasserdam Van der Leestraat 8 Bieden vanaf e 199.000,-- k.k. In een gezellige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Maria Montessoripad 5 Leiden

Maria Montessoripad 5 Leiden Maria Montessoripad 5 Leiden Soort woning Bouwtype Status : Appartement : Bestaande bouw : Te koop Bouwjaar : 1993 Ligging : Woonwijk, Stevenshof Woonopp. : 95 m² Inhoud : 289 m³ Totaal aantal kamers :

Nadere informatie

Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k.

Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen. Vraagprijs: ,= k.k. Anna van Hannoverlaan 44, Wateringen Vraagprijs: 389.000,= k.k. Gelegen in de geliefde nieuwbouwwijk Juliahof, moderne 6-kamer hoek / eindwoning. Heerlijke achtertuin op het Zuid-Westen, grenzend aan het

Nadere informatie

Otterlo Koeweg 10

Otterlo Koeweg 10 www.vdbunt.nl Otterlo Koeweg 10 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1961 Inhoud : ca. 300 m³ incl. berging Woonoppervlakte : ca. 110 m² Perceeloppervlakte : 265 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging : rondom Dak

Nadere informatie

MSKGROEP.nl KOOP. De Els 22 - Hellevoetsluis. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl KOOP. De Els 22 - Hellevoetsluis. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties De Els 22 - Hellevoetsluis TE KOOP 1 2 In een rustige buurt nabij het winkelcentrum de Struytse Hoeck

Nadere informatie

www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43

www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43 www.vdbunt.nl Veenendaal Parallelweg 43 OBJECTGEGEVENS Bouwjaar : 1999 Inhoud : 390 m³ Woonoppervlakte : 140 m² Aantal slaapkamers : 3 Tuinligging Dak Dakisolatie Vloerisolatie Muurisolatie Dubbelglas

Nadere informatie

RIJPELPLEIN 23 HELMOND. Bouwjaar: ca 1984. Inhoud woning: ca 240 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m²

RIJPELPLEIN 23 HELMOND. Bouwjaar: ca 1984. Inhoud woning: ca 240 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m² RIJPELPLEIN 23 HELMOND Bouwjaar: ca 1984 Inhoud woning: ca 240 m³ Woonoppervlakte: ca 100 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Karel de Lau Ruime instapklare maisonette Ruime instapklare bovenwoning (maisonnette)

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

Het appartement biedt 100% privacy en een mooie lichtinval door de ligging op de zon.

Het appartement biedt 100% privacy en een mooie lichtinval door de ligging op de zon. Linie 477 Apeldoorn Zon en privacy! Bijzonder vormgegeven, ruim en licht 3 kamer penthouse/maisonnette met ruim dakterras. Gelegen op de 3e en 4e verdieping nabij winkels, scholen, NS station en uitvalswegen

Nadere informatie

Te koop. Wilhelminastraat 36 DALFSEN. Vraagprijs: 499.500,00 Kosten koper

Te koop. Wilhelminastraat 36 DALFSEN. Vraagprijs: 499.500,00 Kosten koper Te koop DALFSEN Wilhelminastraat 36 Vraagprijs: 499.500,00 Kosten koper Wilhelminastraat 36 Dit vrijstaande karakteristieke woonhuis is gelegen aan het begin van het dorpscentrum van Dalfsen. De woning

Nadere informatie

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO Vraagprijs 339.000,-- k.k. Te koop: Dit heerlijke vrijstaande woonhuis, aan de groene rand van de Hasseler Es gelegen, biedt tal van mogelijkheden met 3 royale slaapkamers, 2 badkamers, een garage met

Nadere informatie

Lobbendijk 31 HOUTEN. Utrecht 030-273 61 70

Lobbendijk 31 HOUTEN. Utrecht 030-273 61 70 Lobbendijk 31 HOUTEN Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers: 4 Woonoppervlakte: 150 m² Oppervlakte buitenruimte: 4 m² Eterne bergruimte: 20 m² Perceeloppervlakte: 381 m² Inhoud: 540 m³ Bouwjaar: 1996 Utrecht

Nadere informatie

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m²

KAMSALAMANDER 13 GOIRLE. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 340 m³. Woonoppervlakte: ca 98 m². Perceelgrootte: ca 97 m² KAMSALAMANDER 13 GOIRLE Bouwjaar: ca 2014 Inhoud woning: ca 340 m³ Woonoppervlakte: ca 98 m² Perceelgrootte: ca 97 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum Kamsalamander 13 Op perfecte

Nadere informatie

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m²

VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 750 m³. Woonoppervlakte: ca 206 m². Perceelgrootte: 522 m² VAN DEN TILLAARTSTRAAT 13 BERGEIJK Bouwjaar: 1982 Inhoud woning: ca 750 m³ Woonoppervlakte: ca 206 m² Perceelgrootte: 522 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand en riant wonen! Deze in landelijke

Nadere informatie

Woninginformatie. Bremstraat 12 - Klaaswaal. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl

Woninginformatie. Bremstraat 12 - Klaaswaal. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Woninginformatie Bremstraat 12 - Klaaswaal Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Zeer aantrekkelijke

Nadere informatie

Brouwersgracht 5, HASSELT

Brouwersgracht 5, HASSELT Brouwersgracht 5, HASSELT Informatie over de BROUWERSGRACHT 5 Op een bijzondere mooie locatie aan de stadsgracht gesitueerde sfeervolle woning met diepe achtertuin op het westen en met garage met zolder,

Nadere informatie

Top object voor starters op de woningmarkt! Interesse? Bel met Kamphuis Makelaars [ t ] (0546) of mail naar [ e ]

Top object voor starters op de woningmarkt! Interesse? Bel met Kamphuis Makelaars [ t ] (0546) of mail naar [ e ] Op uitstekende, centrale locatie in de wijk "Haghoek" gelegen keurig onderhouden, gemoderniseerde (2001) luxe en sfeervolle tussenwoning met vrijstaande schuur/berging en heerlijk vrije tuin op zuidwesten.

Nadere informatie

Herenstraat 39 a Wateringen

Herenstraat 39 a Wateringen Herenstraat 39 a Wateringen 155.000,-- k.k. TE KOOP Midden in het centrum van Wateringen gelegen, gezellig 2-kamer appartement op de 1ste verdieping. Het appartement is gelegen aan een hofje en is o.a.

Nadere informatie