OneGate. Quick Start Guide. 15 September 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OneGate. Quick Start Guide. 15 September 2011"

Transcriptie

1 OneGate 15 September 2011

2 Page 2 Inhoudstafel 1. AANLOGGEN TABBLADEN ICONEN STANDAARD ICONEN RAPPORTGEBONDEN ICONEN SPECIFIEKE KNOPPEN GEGEVENS INBRENGEN VIA MANUELE INPUT - TABBLAD RAPPORTEN VIA IMPORT VAN EEN CSV-BESTAND - TABBLAD RAPPORTEN VIA OPLADEN VAN EEN XML-BESTAND - TABBLAD OPLADEN GEBRUIK VAN BERICHTEN AANLOGGEN Aanloggen tot OneGate kunt u via onze website of rechtstreeks via onderstaande links: Met Gebruikersnaam en Paswoord: Met Elektronisch Certificaat: Uw landt op het tabblad "Profiel" waar u uw contactgegevens kunt beheren en bewaren door te klikken op. 2. TABBLADEN In het bovenste deel van de toepassing OneGate kunt u navigeren door op het gewenste tabblad door te klikken om de beschikbare functies van de toepassing te gebruiken: Profiel: Hier kan de gebruiker zijn persoonlijke gegevens (naam, ,...) beheren. Rapporten: Invullen en consulteren van de rapporten en importeren van CSV-bestanden. Berichten: OneGate-systeem voor informatie-uitwisseling via berichten. Opladen: Opladen van XML-bestanden. About: Geeft de versie van de toepassing aan. In de applicatie rechtsboven is steeds een "help"-functie beschikbaar. Daar vindt u meer informatie over de verschillende tabbladen.

3 Page 3 3. ICONEN 3.1. STANDAARD ICONEN De volgende iconen komen op verschillende plaatsen in de applicatie voor: : Terugkeren naar het vorige scherm. : Terugkeren naar de vorige pagina in een lijst. : Scrollen naar de volgende pagina in een lijst. : Ophalen van documentatie RAPPORTGEBONDEN ICONEN Naast de standaardiconen vinden we de ook iconen die rapportgebonden zijn: : Dit icoon dient om één of meerdere formulieren te sluiten (= bevestigen en versturen). : Dit icoon dient om de aangifte te heropenen (niet in elke aangifte beschikbaar) : Via dit icoon kan men gegevens importeren vanuit een bestand (CSV). : Dient om gegevens van het rapport te exporteren naar een bestand (CSV, XML). : Het rapport wordt als "Nihil" gedefinieerd. Er valt niets te rapporteren. : Het formulier wordt terug op initieel geplaatst en wijzigingen worden gewist. : Validatie van het formulier (enkel bij fouten). : Laat toe een bericht te sturen naar de beheerder van het rapport. Opmerking: Voor de meeste functies moet je één of meerdere formulieren selecteren d.m.v. een vinkje. De toepassing geeft een foutmelding wanneer geen formulier geselecteerd werd SPECIFIEKE KNOPPEN Daarnaast zijn er nog aantal specifieke buttons: : om bestanden te zoeken en op te halen van de PC. : om via "Browse" geselecteerde bestanden op te laden in de toepassing. Ten slotte heeft de gebruiker nog bij de tab "Berichten" volgende functies ter beschikking: : De historiek en/of details ophalen van een file-upload. : Schrappen van de gegevens of berichten.

4 Page 4 4. GEGEVENS INBRENGEN Er zijn drie manieren om via de online applicatie gegevens in de brengen in OneGate VIA MANUELE INPUT Stap1: Kies de tab "Rapporten" en selecteer onder "Mijn Rapporten" het gewenste rapport door te klikken in de lijst. Het daaropvolgende scherm, "Rapport (Overview)", geeft een algemeen overzicht van de periodes waarvoor het rapport aangemaakt werd en de status van elk van deze periodes. Klik op de gewenste periode en je komt op het scherm "Rapport (Periode)". Klik vervolgens op het formulier en vervolgens op de gewenste sectie(s) van de inhoudstafel (indien van toepassing). Stap2: Breng de gegevens voor de gepaste rubriek in (bv: Land van de Medecontractant, Munt, Opbrengsten en/of Kosten...) De volgende iconen zijn beschikbaar (mits van toepassing): : Toevoeging van één lijn binnen een rubriek. : Toevoeging van meerdere lijnen binnen een rubriek. : Schrappen van een lijn binnen een rubriek. : Bewaren en valideren van de gegevens. : Verwijderen van gegevens. Scrollen binnen het elektronisch formulier gebeurt o ofwel via de navigatiebar onderaan: o ofwel door aanpassing van het aantal lijnen per pagina, gecombineerd met scrollen via de navigatiebalk opzij. Na manuele inbreng van de gegevens en na eventueel één (via ) of meerdere lijnen (via ) te hebben toegevoegd, moet je de gegevens bewaren door op het icoon ("Bewaren") te klikken. Keer terug naar het "Rapport (Periode)" formulier-scherm via het icoon ("Terug"). Stap3: Het formulier selecteren d.m.v. een vinkje en vervolgens op icoon ("Sluiten") klikken. Pas dan zijn de gegevens bevestigd en verstuurd en is de verplichting vervuld. Stap4: Je kan nu terugkeren naar het overzichtscherm "Rapport (Overview)" en zien of de status van de betrokken periode op "Gesloten" staat. Als dit in orde is, kan je de toepassing verlaten via de link rechts bovenaan. "Logout" komt op hetzelfde neer als het sluiten van de browsersessie VIA IMPORT VAN EEN CSV-BESTAND Stap1: Kies de tab "Rapporten" en selecteer onder "Mijn Rapporten" het gewenste rapport door te klikken in de lijst. Het daaropvolgende scherm, "Rapport (Overview)", geeft een algemeen overzicht van de periodes waarvoor het rapport aangemaakt werd en de status van elk van deze periodes. Klik op de gewenste periode en je komt op het scherm "Rapport (Periode)".

5 Page 5 Stap2: Het formulier selecteren d.m.v. een vinkje en vervolgens op icoon ("Importeer CSV") te klikken. Op het scherm "Import-CSV" moet je het type aanduiden ("Toevoegen" of "Vervangen") en vervolgens op de knop klikken om het vooraf aangemaakte CSV-bestand op uw PC te zoeken. Eenmaal gevonden en aangeduid klik je op de knop. Daarna krijg je een infobericht van verwerking met aanduiding van een "ticket-number" van verwerking. Op het scherm "Lijst met de Historiek van de Bestandsoverdrachten" kan je de toestand van de verwerking opvolgen. Je moet de lijn met het aangegeven "ticket-number" selecteren d.m.v. een vinkje en op icoon ("Historiek") klikken om de toestand op te volgen en het validatierapport te consulteren. Opmerking: Het opladen van een bestand kan een tijdje duren en de gebruiker moet soms eventjes wachten om feedback te krijgen. Stap3: Het formulier selecteren d.m.v. een vinkje en vervolgens op icoon ("Sluiten") klikken. Pas dan zijn de gegevens bevestigd en verstuurd en is de verplichting vervuld. Stap4: Je kan nu terugkeren naar het overzichtscherm "Rapport (Overview)" en zien of de status van de betrokken periode op "Gesloten" staat. Als dit in orde is, kan je de toepassing verlaten via de link rechts bovenaan, d.i. het sluiten van de browsersessie. Formaat van een op te laden CSV-bestand In een CSV-tekstbestand worden de velden gescheiden door een kommapunt. De volgorde waarin de velden geplaatst worden in het CSV-tekstbestand is van belang. Dit leggen we hier kort uit aan de hand van een klein voorbeeld. Voorbeeld: Volgorde van de velden op het scherm: de transatiecode de landcode de muntcode de waarde van de opbrengsten de waarde van de kosten Voorbeeld van op te laden CSV-tekstbestand: F1000;FR;EUR;0;1273 F4000;IE;EUR;2596;0 G0001;US;USD;0;32166 X0003;DE;EUR;357; VIA OPLADEN VAN EEN XML-BESTAND Stap1: Kies de tab "Opladen". Op het scherm "Opladen van XML-bestanden" klik je op de knop om het vooraf aangemaakte XML-bestand op uw PC te zoeken. Eenmaal gevonden en aangeduid klik je op de knop.

6 Page 6 Op het scherm "Lijst met de Historiek van de Bestandsoverdrachten" kan je de toestand van de verwerking opvolgen. Je moet de lijn met het aangegeven "ticket-number" selecteren d.m.v. een vinkje en op icoon ("Historiek") klikken om de toestand op te volgen en het validatierapport te consulteren. Opmerking: Het opladen van een bestand kan een tijdje duren en de gebruiker moet soms eventjes wachten om feedback te krijgen. Stap2: Je kan nu terugkeren naar het overzichtscherm en zien of de status van de betrokken periode op "Gesloten" staat. Als dit in orde is, kan je de toepassing verlaten via de link rechts bovenaan; dit is het sluiten van de browsersessie. 5. GEBRUIK VAN BERICHTEN U kunt onder het tabblad "Rapporten" binnen OneGate berichten uitwisselen met de domein- of dossierbeheerders, zowel op niveau van domein (BBP, MBS...) als van formulier (F02TRA, F02BRO,...). Dit kan via het icoon ("Verstuur"). Via de tab "Berichten" kunt u: enerzijds, onder het sub-tabblad "Berichten", de intern uitgewisselde berichten consulteren en anderzijds, onder het sub-tabblad "Bestandsoverdracht Log", o het detail van de bestandsoverdrachten (CSV of XML) opvragen en o via het icoon opvolgen. (Historiek) de vooruitgang van de bestandsoverdrachten Het schrappen van gegevens en berichten kan door te klikken op volgend icoon: ("Verwijderen").

Snelle referentiegids

Snelle referentiegids Snelle referentiegids Mei 2018 P a g i n a 2 Table of Contents 1. AANLOGGEN... 3 2. TABS... 3 3. NAVIGATIE SEARCH - SORTEREN... 4 3.1. BREADCRUMBS... 4 3.2. ZOEKOPDRACHT... 4 3.3. SORTEREN... 4 3.4. HERNIEUWEN...

Nadere informatie

Handleiding gebruiker CKO2

Handleiding gebruiker CKO2 November 2018 P a g i n a 2 Table of contents 1 AANLOGGEN EN UITLOGGEN... 3 2 TABS... 4 3 NAVIGATIE ZOEKOPDRACHT SORTEREN... 6 3.1 BREADCRUMBS... 6 3.2 ZOEKOPDRACHT... 6 3.3 SORTEREN... 6 3.4 HERNIEUWEN...

Nadere informatie

Een algemene en meer gedetailleerde handleiding van OneGate vindt u op

Een algemene en meer gedetailleerde handleiding van OneGate vindt u op 1. Intrastataangiften via OneGate (http://www.nbb.be/onegate) OneGate is een rapporteringstool van de Nationale Bank voor de elektronische aangifte van statistische (en bepaalde andere) rapporteringen.

Nadere informatie

Intrastataangiften via One Gate

Intrastataangiften via One Gate 1. Intrastataangiften via One Gate (http://www.nbb.be/onegate) One Gate is een rapporteringstool van de Nationale Bank voor de elektronische aangifte van statistische (en bepaalde andere) rapporteringen.

Nadere informatie

OneGate. Gebruikershandleiding. 16 September 2011

OneGate. Gebruikershandleiding. 16 September 2011 OneGate 16 September 2011 Pagina 2 Inhoudstafel 1. INLEIDING... 3 2. TERMINOLOGIE... 4 3. ICONEN... 5 4. AANLOGGEN... 6 4.1. GEBRUIKERSID & PASWOORD... 6 4.1.1. Aanvragen van een Gebruikersid/Paswoord...

Nadere informatie

Geldtransfers met het buitenland Enquête F01MTR. Handleiding Ed. 2013

Geldtransfers met het buitenland Enquête F01MTR. Handleiding Ed. 2013 Geldtransfers met het buitenland Enquête F01MTR Handleiding Ed. 2013 Nationale Bank van België, Brussel. Alle rechten voorbehouden. De volledige of gedeeltelijke verveelvoudiging van deze brochure voor

Nadere informatie

Lijst van de ingezeten klanten die betalingen van beroepsmatige aard met het buitenland verrichten - Opgave L01PKI. Handleiding Versie 2016

Lijst van de ingezeten klanten die betalingen van beroepsmatige aard met het buitenland verrichten - Opgave L01PKI. Handleiding Versie 2016 Lijst van de ingezeten klanten die betalingen van beroepsmatige aard met het buitenland verrichten - Opgave L01PKI Handleiding Versie 2016 Nationale Bank van België, Brussel. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

De functies van de toepassing zijn beschikbaar via iconen. De belangrijkste vind je in het volgende lijstje:

De functies van de toepassing zijn beschikbaar via iconen. De belangrijkste vind je in het volgende lijstje: 1. INLEIDING In een ontwikkelde maatschappij is er continue behoefte aan informatie. Burgers en ondernemingen worden continu ondervraagd door administraties en statistische instituten. Tot voor kort bestonden

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Versie December 2009

Versie December 2009 P a g i n a 1 Handleiding voor de aangever Versie 1.0.8.3 December 2009 P a g i n a 2 Opmerking vooraf De toepassing evolueert voortdurend in functie van de behoeften van de aangevers en van de instellingen

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

FONDS VOOR ARBEIDSONGEVALLEN CORFLAT II. Handleiding

FONDS VOOR ARBEIDSONGEVALLEN CORFLAT II. Handleiding FONDS VOOR ARBEIDSONGEVALLEN CORFLAT II Handleiding Inhoud 1 INLEIDING 2 2 TOEGANG TOT DE TOEPASSING 2 3 MENU 3 4 LIJST VAN UITGAANDE STROMEN 4 4.1 BETEKENIS VAN DE KOLOMMEN 4 4.2 MOGELIJKE ACTIES OP DE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Beheer Enveloppen

Gebruikershandleiding. Beheer Enveloppen Gebruikershandleiding Beheer Enveloppen Inleiding Via Beheer Enveloppen kunt u heel eenvoudig een groot aantal betalingsbestanden voorbereiden, waarvan niet noodzakelijk alle gegevens al gekend en ingevuld

Nadere informatie

Verkorte handleiding uitstelregeling

Verkorte handleiding uitstelregeling Verkorte handleiding uitstelregeling Log in op Accept SBR en kies voor SBR Dossier Het SBR dossier programma wordt nu gestart. Het dossier dient als opslag voor uw SBR documenten. Druk hiervoor op de knop

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager)

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Siemens Industry Mall Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Page: 1 of 16 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 GEBRUIKERSADMINISTRATIE...4 2.1 Creatie van een nieuwe

Nadere informatie

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be Handleiding vereniging: v130319 Log aan met je gebruikersnaam en paswoord via: www.anons.be Als administrator zou je onderstaande groene knoppen moeten zien, indien deze niet zichtbaar zijn gelieve dan

Nadere informatie

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN STEMBUREAUS, TELBUREAUS EN CONTACTGEGEVENS DOOR DE GEMEENTEN. Versie 4.1

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN STEMBUREAUS, TELBUREAUS EN CONTACTGEGEVENS DOOR DE GEMEENTEN. Versie 4.1 Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN STEMBUREAUS, TELBUREAUS EN CONTACTGEGEVENS DOOR DE GEMEENTEN Versie 4.1 INHOUD INLEIDING... 3 1. AANMELDEN... 3 DIGITALE GEMEENTEN... 4 2. TOEVOEGEN

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB Inleiding In deze handleiding komen de verschillende mogelijkheden van enveloppen in detail aan bod. Indien u periodieke betalingsopdrachten hebt, dan hebt

Nadere informatie

Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker)

Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker) Handleiding MIJN SCIENCE-web (voor de hoofdgebruiker) 1 Inhoud Handleiding voor schooladministratoren... 3 Het begin... 3 Kwaliteit van het systeem... 4 Eigen gegevens wijzigen... 5 Klassenbeheer... 6

Nadere informatie

SCHOOL (OWA) handleiding

SCHOOL (OWA) handleiding SCHOOL (OWA) handleiding Kibro België Kibro Nederland Handleiding voor Online Web Admin (v:1.0.0.1) DOWNLOAD ALS PDF BEKIJK DE VIDEO HANDLEIDING De OWA kort uitgelegd... De KinderBrowser Online Web Admin

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Bestelling van uw Ticket Restaurant -kaarten en van uw elektronische maaltijdcheques

Bestelling van uw Ticket Restaurant -kaarten en van uw elektronische maaltijdcheques Bestelling van uw Ticket Restaurant -kaarten en van uw elektronische maaltijdcheques Inhoudstafel 1. Bestelling van Ticket Restaurant -kaarten... 2 1.1 Nieuwe bestelling van kaarten... 2 1.1.1 Wie?...

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten

Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs. Handleiding voor exposanten Gebruiksaanwijzing Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Mijn easyfairs Handleiding voor exposanten Pagina 2 Inhoud Inloggen... 4 Standnaam en logo invoeren... 5 Invoeren van uw bedrijfsgegevens...

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren?

Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren? Hoe email- adressen in uw website opladen en bewaren? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin- Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE Inlogvenster en eerste scherm Ga in uw browser naar: http://formulier.verseverf.com > U ziet het volgende scherm. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in: Wanneer u op de

Nadere informatie

De toepassing Doorsturen MZG, MPG, FinHostaPortal

De toepassing Doorsturen MZG, MPG, FinHostaPortal De toepassing Doorsturen MZG, MPG, FinHostaPortal Helpdesk: in geval van problemen kan u contact opnemen met onze helpdesk Portahealth op volgend adres: portahealth@gezondheid.belgie.be Voor de goede werking

Nadere informatie

Mijn egov-klantenbeheer Gebruikershandleiding

Mijn egov-klantenbeheer Gebruikershandleiding Mijn egov-klantenbeheer Gebruikershandleiding Versie 3.0 27 augustus 2015 2015 - Fedict Inhoud 1 Over deze handleiding... 6 1.1 Voor wie... 6 1.2 Gebruik iconen... 6 2 Gebruikersprofielen binnen Mijn egov-rollenbeheer...

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Versie 1.03

Aanvullende handleiding Versie 1.03 Webtoepassing voor letsgroepen Aanvullende handleiding Versie 1.03 maart 2017 LETS Brugge (beheerder.letsbrugge@gmail.com) eland handleiding V1.03.doc 1 1. Inhoudstafel 1. Inhoudstafel...2 2. Login, paswoord

Nadere informatie

SwingOffice in een notendop

SwingOffice in een notendop SwingOffice in een notendop doelstelling: opvolging en bijsturing van berichten (per e-mail). 1. Inloggen in de Swing-omgeving Surf (gebruik Microsoft Internet Explorer) naar : http://swinglinecomputer/servico/default.aspx

Nadere informatie

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal

De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal De toepassing Opvolgingssysteem MZG, MPG, FinHostaPortal Helpdesk: in geval van problemen kan u contact opnemen met de helpdesk op volgend adres: portahealth@health.belgium.be Voor de goede werking van

Nadere informatie

e-easyselfinterim HANDLEIDING

e-easyselfinterim HANDLEIDING e-easyselfinterim HANDLEIDING Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 E-EASYSELFINTERIM... 3 1. ALGEMEEN... 3 2. INLOGSCHERM... 3 2.1. Dashboard... 4 3. PRESTATIESTATEN... 6 3.1. Schermlay-out + beschrijving

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

WELKOM IN PLDA INHOUDSTAFEL

WELKOM IN PLDA INHOUDSTAFEL INHOUDSTAFEL ALGEMEEN...2 COMPONENTEN VAN PLDA...2 Aangifte...2 Financiën...2 Goederenstroom...2 INLOGGEN...3 INLOGPROCEDURE...3 WERKTAAL BEPALEN...4 NAVIGATIERICHTLIJNEN...5 ALGEMEEN...5 BROWSERFUNCTIONALITEITEN...5

Nadere informatie

0. Inhoudstafel. Inhoudstafel. Help Cards. 1. Inloggen en Securex Portaal. 2. Prestaties beheren. 3. Doorsturen van loonberekening

0. Inhoudstafel. Inhoudstafel. Help Cards. 1. Inloggen en Securex Portaal. 2. Prestaties beheren. 3. Doorsturen van loonberekening 0. Inhoudstafel Inhoudstafel. Inloggen en Securex Portaal. Prestaties beheren 3. Doorsturen van loonberekening 4. Werknemersgegevens beheren 5. Toevoegen Nieuwe Werknemer 6. Vorige Prestaties Raadplegen

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

1. Uploaden bestand. De SubID upload en download functionaliteit wordt getoond onder aan de SUBID management pagina onder merchant profiel.

1. Uploaden bestand. De SubID upload en download functionaliteit wordt getoond onder aan de SUBID management pagina onder merchant profiel. Inhoud 1. Uploaden bestand... 2 1.1. Formaat record... 3 1.2 Controles gedurende import... 4 1.3 Vervangen bestaande SubID s... 4 1.4 Nieuwe SubID s toevoegen... 5 1.5 Foutberichten... 5 1.5.1 Bestand

Nadere informatie

HANDLEIDING OVERSCHRIJVINGEN AANMAKEN, OPVOLGEN EN ONDERTEKENEN IN BELFIUSWEB

HANDLEIDING OVERSCHRIJVINGEN AANMAKEN, OPVOLGEN EN ONDERTEKENEN IN BELFIUSWEB HANDLEIDING OVERSCHRIJVINGEN AANMAKEN, OPVOLGEN EN ONDERTEKENEN IN BELFIUSWEB INHOUD Wegwijs in het menu...3 1. Overschrijvingen aanmaken: uitgebreide of normale invoer...3 1.1 Kies voor Normale invoer...

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding voor de melder

Mobile Service Request : handleiding voor de melder Mobile Service Request : handleiding voor de melder bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt

Nadere informatie

Handleiding e-catalogus IMES

Handleiding e-catalogus IMES Handleiding e-catalogus IMES 1. Registratie en aanmelden Druk op de startpagina op de link rechtsboven Account aanmaken. Vervolgens kan u uw Imes klantnummer of uw BTW nummer ingeven. Het systeem gaat

Nadere informatie

Handleiding online shop

Handleiding online shop Würth Belux Handleiding online shop http://eshop.wurth.be Handleiding online shop Würth Belux 1 INHOUDSOPGAVE INLOGGEN IN DE ONLINE SHOP 3 Pagina PRODUCTEN ZOEKen 4 OVERZICHT VAN EEN PRODUCTFICHe 5 PARAMETERS

Nadere informatie

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011

Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Acco: Files exchange documentatie 10 januari 2011 Door Philippe Dellaert Acco: Files exchange documentatie - 1/9 1. Inleiding ACCO maakt gebruik van een online systeem om documenten uit te wisselen tussen

Nadere informatie

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers 1. Inloggen U kunt inloggen door naar de website www.ozoverbindzorg.nl te gaan en rechts bovenin op log hier in te klikken. Vervolgens klikt u op

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

voor de clubs

voor de clubs www.vyflink.be voor de clubs Jo Vandendriessche www.jvd-solutions.be 02-01-2008 V2 (wijzigingen ten op zichtte van V1 zijn aangebracht in het rood) Inhoud: 1. De inlog pagina...2 2. De ledenlijst...3 2.1.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Mei 2018 Page 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Terminologie... 4 3 Identificatie... 6 3.1 Identificatie met een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord... 6 3.1.1 AANVRAAG VAN EEN

Nadere informatie

HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE

HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE HANDLEIDING REPORTING REKENINGINFORMATIE INHOUDE Algemeen...3 1. Korte beschrijving van de module...3 2. Hoe de module bekomen?...3 3. Waar vind ik deze module terug?...3 Openen van een rekening...5 1.

Nadere informatie

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online KBP aangiftesoftware online Snelstart Gids KBP aangiftesoftware online Wolters Kluwer Staverenstraat 15 Postbus 23 7400 GA Deventer telefoon helpdesk: (0570) 67 35 96 e-mail: kbp-nl@wolterskluwer.com website:

Nadere informatie

De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud

De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 0 De eerste stappen in uw Klantenruimte Inhoud 1. Hoe gaat u van start?... 2 2. Uw persoonlijke gegevens... 4 3. Uw Klantenruimte - Home... 5 4. Uw Klantenruimte - Onderneming... 6 4.1 Mijn organisatie...

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Acerta Connect Handleiding. Module importeren van gegevens

Acerta Connect Handleiding. Module importeren van gegevens Acerta Connect Handleiding Module importeren van gegevens Inhoud 1. Introductie 3 2.Toegang tot Acerta Connect module Importeren van gegevens 4 3. Instellen van importdefinities 5 3.1 Wat is een importdefinitie

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 19 april 2016 Versie 3.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING Door Argus Technologies 0. VOORWOORD In deze handleiding gaan we er van uit dat u een Nederlandstalige webbrowser gebruikt. Indien u een Engelstalige webbrowser

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Handleiding HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Contents 1. Introductie... 3 1.1. Hoe werkt het?... 3 2. Eerste Contact als gebruiker... 4 3. Ticket Acties... 5 4. Tickets Pagina...

Nadere informatie

Handleiding E-Accello. Versie 2.1. Datum 3 augustus 2016 Stater Operations Support Desk Bestandsnaam Handleiding E-Accello

Handleiding E-Accello. Versie 2.1. Datum 3 augustus 2016 Stater Operations Support Desk Bestandsnaam Handleiding E-Accello Handleiding E-Accello Handleiding E-Accello Versie 2.1 Inleiding Met E-Accello krijgt u inzicht in uw lopende aanvragen en kunt u per aanvraag volgen in welk stadium deze zich bevindt. Daarnaast kunt u

Nadere informatie

FiMiS User Guide for PAD Surveys

FiMiS User Guide for PAD Surveys FiMiS User Guide for PAD Surveys I. VOORAFGAANDELIJK AAN HET GEBRUIK VAN FiMiS... 2 II. EERSTE GEBRUIK VAN FiMiS... 3 1. Starten van de applicatie... 3 2. Selectie van het certificaat... 3 3. Introductiepagina

Nadere informatie

U opent een nieuw contact in het menu.

U opent een nieuw contact in het menu. Trigonia De eerste keer kunt u toegang krijgen tot Trigonia door naar volgende website te surfen. https://trigonia.corilus.be/demonl. De eerste keer zult u zien dat het eventjes duurt om de applicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolplan COACH

HANDLEIDING scoolplan COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Short cut: Interne notities pagina 5 IDP overzicht pagina 7 Menu pagina 10 Interne notities pagina 12 Notities pagina 14 Volgende IDP pagina 15 Archief pagina 17 Vragen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers De website van het openbaar ministerie is momenteel (tijdelijk) te vinden op volgende intranetadres: http://10.241.132.229.

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System)

Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Autoconnect VIPS: Gebruikersgids (Vehicle Information Preregistration System) Versie 1.1 Aangemaakt op 22/01/2016 Aangemaakt door Michiel Thai Laatste wijziging op 11/02/2016 Laatste wijziging door Katharine

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW Gebruikershandleiding Quick Smart Dimona NEW 1 Inhoudstafel Enkele basisprincipes 3 De parameters van de toepassing configureren 4 De werkgevers beheren 5 De werknemers beheren 6 Werknemers importeren

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Handleiding online reserveringssysteem Sanicole.

Handleiding online reserveringssysteem Sanicole. Handleiding online reserveringssysteem Sanicole. 1) Ga naar de website www.eble.be 2) Selecteer Online Reserveren - reserveren via het menu P.s. Via Online reserveren handleiding kan je deze handleiding

Nadere informatie

In de tabel hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende velden die kunnen voorkomen in uw import-bestand.

In de tabel hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende velden die kunnen voorkomen in uw import-bestand. Algemeen Met behulp van deze handleiding zal u leren hoe u een bestand in het juiste formaat kan aanmaken en importeren naar uw winkelwagen. U zal merken dat dit zeer weinig moeite vergt en u op die manier

Nadere informatie

Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen?

Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen? Portahealth: hoe de resultaten van de controles voor MZG, MPG of FINHOSTA opvolgen? Helpdesk Als u bij het gebruik van één van de applicaties van Portahealth problemen ondervindt, kan u onze helpdesk via

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen.

Login. Login pagina Bardiensten On-Line. Alvorens men met het bardiensten on-line programma kan werken dient men eerst in te loggen. INHOUDSOPGAVE Login... 2 Gebruikte symbolen... 3 Bewerken diensten... 5 Bewerken evenementen... 6 Bewerken ledensoort... 7 Bewerken tijden... 8 Schema soort... 9 Schema schema tijden... 10 Bewerken Verenigings

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding

Mobile Service Request : handleiding Mobile Service Request : handleiding bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt dan automatisch

Nadere informatie

HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS

HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS 1 Algemene werking Vanaf de uitgave Professional voorziet Wings Logistiek de mogelijkheid om stockgegevens in te lezen via één of meerdere ASCII-bestanden (Verrichting Inventaris

Nadere informatie

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart

IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart IDEP / GN8 (via OneGate) Quickstart VANAF VERSIE 2015 GENEREERT IDEP AANGIFTEN IN XML-FORMAAT DIE U KAN OPLADEN IN ONEGATE. DAT OPLADEN KAN MANUEEL OF AUTOMATISCH GEBEUREN. 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op

Nadere informatie

Versturen XBRL BTW & ICP-aangiften via Digipoort naar de belastingdienst. behorend bij changelist v6.0.0

Versturen XBRL BTW & ICP-aangiften via Digipoort naar de belastingdienst. behorend bij changelist v6.0.0 Versturen XBRL BTW & ICP-aangiften via Digipoort naar de belastingdienst. behorend bij changelist v6.0.0 Eerste beschikbaarheid: 21 februari 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite Inhoudsopgave Inleiding... 3 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen... 4 Inloggen in de applicatie... 5 Het inloggen in

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

Handleiding Licentieserver voor beheerders

Handleiding Licentieserver voor beheerders Handleiding Licentieserver voor beheerders 1. Beheerder aanmaken via Site- of PackID Je krijgt van Sensotec of van je dealer een e-mail met de bevestiging dat er een abonnement werd aangemaakt. In die

Nadere informatie

1. Milieuklacht... 2 1.1 Handleiding opladen XML in mkros... 2 2. Werken met Refertes... 5

1. Milieuklacht... 2 1.1 Handleiding opladen XML in mkros... 2 2. Werken met Refertes... 5 1. Milieuklacht............................................................................................. 2 1.1 Handleiding opladen XML in mkros......................................................................

Nadere informatie

'RNHRV6WXGHQWHQKDQGOHLGLQJ

'RNHRV6WXGHQWHQKDQGOHLGLQJ 'RNHRV6WXGHQWHQKDQGOHLGLQJ '2.(26678'(17(1+$1'/(,',1*,QOHLGLQJ,QORJJHQ 'RNHRVPHQXEDON Mijn Profiel 4 Mijn Agenda 4 &XUVXVRYHU]LFKW &XUVXVVWDUWSDJLQD Agenda 8 Ad valvas 8 Documenten 8 Links 9 Forums 9 Oefeningen

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie