WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite"

Transcriptie

1 WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen... 4 Inloggen in de applicatie... 5 Het inloggen in de applicatie... 5 Dashboard... 6 Het dashboard... 6 Statistieken... 7 Het genereren van statistieken... 7 Vacatures... 8 Het vacatureoverzicht... 8 Organisatie... 9 Het organisatiesoverzicht... 9 Locaties Het locatieoverzicht Gebruikers Het gebruikersoverzicht Veelgestelde vragen Het vragenoverzicht Log Het logoverzicht Contact De contactpagina... 16

3 Pagina 3 Inleiding Welkom bij de inleiding en de handleiding van de wervingspakket applicatie van ZorgpleinNoord. Bij het samenstellen van deze inleiding en handleiding hebben we gelet op het creëren van een handleiding waarmee u als medewerker de applicatie snel door heeft en er vliegensvlug mee kunt gaan werken. Deze handleiding biedt ondersteuning en assistentie bij het uitvoeren van alle mogelijke handelingen voor u als medewerker binnen het wervingspakket lite van ZorgpleinNoord. Stap voor stap worden de mogelijke handelingen omschreven en verduidelijkt aan de hand van illustraties. Als medewerker heeft u de mogelijkheid om diverse aspecten in te zien en te manipuleren binnen de wervingspakket applicatie van ZorgpleinNoord. U kunt zo alle acties omtrent vacatures en kandidaten binnen uw organisatie waarnemen en volgen.

4 Pagina 4 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen Deze handleiding gaat over het wervingspakket van ZorgpleinNoord. Daarbij komen de ins & outs van de werking van ieder onderdeel van de applicatie aan bod om ervoor te zorgen dat u als medewerker goed uit de voeten kunt met de mogelijke functionaliteiten. De handleiding is bedoeld voor een iedere werknemer werkzaam bij een organisatie die is aangesloten bij ZorgpleinNoord en die gebruik maakt van de lite versie van het wervingspakket. De informatie is verdeeld over de talloze mogelijke onderdelen die de applicatie bezit. Met de handleiding willen we een praktisch hulpmiddel bieden om vragen te kunnen beantwoorden over de werking en diverse mogelijkheden van het wervingspakket van ZorgpleinNoord. Behalve deze handleiding bieden we ook telefonische ondersteuning voor het beantwoorden van prangende vragen. U kunt ons hiervoor bereiken op Ook heeft de applicatie haar eigen Veelgestelde vragen sectie waar u terecht kunt voor aanvullende informatie. De gegevens uit deze handleiding zijn gebaseerd op de in december 2012 gerealiseerde wervingspakket applicatie in samenwerking met ByYourSite. Er zal continu aan gewerkt worden om het product te verbeteren en te innoveren. Het is daarom raadzaam altijd te controleren of u de meest recente versie van de handleiding in uw bezit heeft. Voor de nieuwste versie kunt u te allen tijde terecht in de wervingspakket applicatie in de Veelgestelde vragen sectie. Aan de inhoud van deze handleiding kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

5 Pagina 5 Inloggen in de applicatie Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u kunt inloggen in de applicatie en wat te doen wanneer dit om een of andere reden wordt verhinderd. Wanneer u naar de URL van de applicatie (http://ws.zorgpleinnoord.nl) gaat, wordt het login scherm van de applicatie getoond. Het inloggen in de applicatie 1. Vul uw gebruikersnaam in; 2. Vul uw wachtwoord in; 3. Klik op de knop Inloggen. Ingelogd blijven status activeren Wachtwoord verlies verhelpen Wachtwoord opnieuw instellen Selecteer de checkbox Ingelogd blijven» uw gegevens worden voor twee weken lang onthouden. Klik op de link Wachtwoord vergeten?» u wordt doorverwezen naar een pagina waar u met uw gebruikersnaam of e- mailadres een nieuw wachtwoord kunt aanvragen» u ontvangt een e- mail met de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen Klik op de link in de ontvangen e- mail» doorloop de aangegeven stappen op het scherm» klik op de knop wachtwoord opslaan & inloggen Uitloggen uit de applicatie Klik op het symbool rechtsboven in het scherm

6 Pagina 6 Dashboard Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het dashboard kunt gebruiken en welke mogelijkheden de getoonde informatie u biedt. Het dashboard Het dashboard toont alle aanwezige statistieken en gebeurtenissen binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Naast een overzicht van notificaties binnen de applicatie wordt er informatie verstrekt over de aanwezige vacatures binnen bepaalde functiegroepen en daarnaast worden de activiteiten binnen de applicatie met een log gepresenteerd. Het dashboard tonen 1. Klik op de knop Dashboard in het menu aan de linkerkant. Alle statistieken inzien Alle log items inzien Klik op de link Toon alle statistieken aan de onderzijde van de statistieken tabel.» u heeft hier de mogelijkheid om aanwezige statistieken te exporteren; meer hierover vindt u in het volgende 0 met betrekking tot statistieken. Klik op de link Toon alle log items aan de onderzijde van de log tabel.

7 Pagina 7 Statistieken Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u de statistieken kunt exporteren en welke mogelijkheden de getoonde informatie u biedt. Het genereren van statistieken De statistieken binnen de applicatie biedt u als medewerker de mogelijkheid om voor specifieke periodes en locaties een export te genereren. Het statistieken menu openen 1. Klik op de knop Statistieken in het menu aan de linkerkant. Statistieken exporteren Vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Exporteer statistieken» er wordt een CSV bestand aangeboden ter download.

8 Pagina 8 Vacatures Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het vacatureoverzicht kunt gebruiken en hoe u aanwezige vacatures kunt inzien. Het vacatureoverzicht Het vacatureoverzicht toont alle aanwezige vacatures binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige vacatures. Het vacatureoverzicht tonen 1. Klik op de knop Vacatures in het menu aan de linkerkant. Een vacature inzien De status van één of meerdere vacatures wijzigen Klik op de titel van de vacature binnen de tabel om de betreffende vacature en de beschikbare informatie in te zien. Selecteer de vacatures doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

9 Pagina 9 Organisatie Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het organisatiesoverzicht kunt gebruiken en hoe u organisatie teksten kunt toevoegen en aanpassen. Het organisatiesoverzicht Het organisatiesoverzicht toont de aanwezige informatie omtrent uw organisatie binnen de applicatie in de weergegeven tabellen. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot uw organisatie. Het organisatiesoverzicht tonen 1. Klik op de link organisatie in het menu aan de linkerkant Uw organisatie gegevens wijzigen Klik op de knop Organisatie wijzigen onderaan het overzicht» klik op Organisatie opslaan om de wijzigingen op te slaan.

10 Pagina 10 Organisatietekst details inzien Organisatietekst details sluiten Een organisatietekst toevoegen Klik op het symbool naast de titel van een organisatietekst» u ziet nu de details van de organisatietekst. Klik op het symbool naast de titel van een organisatietekst» u ziet de details van een organisatietekst niet meer. Klik op het toevoegen symbool onder de organisatietekst tabel» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Opslaan. Een organisatietekst verwijderen Klik op het verwijderen symbool organisatietekst binnen de tabel achter de

11 Pagina 11 Locaties Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het locatieoverzicht kunt gebruiken en hoe u locaties kunt inzien en de locatieteksten kunt toevoegen of aanpassen. Het locatieoverzicht Het locatieoverzicht toont alle aanwezige locaties binnen uw organisatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige locaties. Het locatieoverzicht tonen 1. Klik op de knop Locaties in het menu aan de linkerkant Een locatie inzien Een locatie toevoegen Klik op de naam van de locatie binnen de tabel om de betreffende locatie en de beschikbare informatie in te zien. Klik op de knop Nieuwe locatie in het menu aan de bovenkant» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop locatie opslaan. Locatietekst details inzien Klik op het symbool naast de titel van een locatietekst» u ziet nu de details van de locatietekst. Locatietekst details sluiten Klik op het symbool naast de titel van een locatietekst» u ziet de details van een locatietekst niet meer. Een locatietekst toevoegen Een locatietekst wijzigen Klik op de naam van de locatie binnen de tabel» klik op het toevoegen symbool onder de locatietekst tabel» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Opslaan. Klik op de naam van de locatietekst binnen de tabel in het overzicht» wijzig alle gewenste velden binnen het formulier»» klik op de knop Opslaan.

12 Pagina 12 Een locatietekst verwijderen Klik op het verwijderen symbool achter de locatietekst binnen de tabel Eén of meerdere locaties (de- )activeren. Selecteer de locatie(s) doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

13 Pagina 13 Gebruikers Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het gebruikersoverzicht kunt gebruiken en hoe u gebruikers kunt toevoegen of (de- )activeren. Het gebruikersoverzicht Het gebruikersoverzicht toont alle aanwezige gebruikers binnen uw organisatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige gebruikers. Het gebruikersoverzicht tonen 1. Klik op de knop Gebruikers in het menu aan de linkerkant. Een gebruiker inzien Een gebruiker bewerken Een gebruiker toevoegen Klik op de gebruikersnaam van een gebruiker binnen de tabel om de betreffende gebruiker en de beschikbare informatie in te zien. Klik op de gebruikersnaam binnen de tabel» klik op de knop Gebruiker bewerken» klik op Gebruiker wijzigen om de wijzigingen op te slaan. Klik op de knop Nieuwe gebruiker onderin het scherm» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop gebruiker opslaan. Eén of meerdere gebruikers (de- )activeren. Selecteer de gebruikers doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

14 Pagina 14 Veelgestelde vragen Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het veelgestelde vragenoverzicht kunt gebruiken. Het vragenoverzicht Het vragenoverzicht toont alle aanwezige veelgestelde vragen binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige vragen. Het vragenoverzicht tonen 1. Klik op de knop Veelgestelde vragen in het boven menu van de applicatie. Een vraag inzien Alles van één specifieke categorie inzien Klik op de titel van de vraag binnen de tabel in het overzicht om de betreffende vraag in te zien. Klik op de gewenste categorie binnen de tabel in het overzicht» alle vragen binnen deze categorie zullen worden weergegeven binnen het overzicht.

15 Pagina 15 Log Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het logoverzicht kunt gebruiken en hoe u de verschillende geregistreerde acties kunt inzien. Het logoverzicht Het logoverzicht toont alle verrichte acties binnen de applicatie voor u in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de verrichte acties. Het logoverzicht tonen 1. Klik op de knop Dashboard in het menu aan de linkerkant. 2. Klik op de link Toon alle log items onder de beknopte log samenvatting

16 Pagina 16 Contact Het verschaffen van feedback en het stellen van vragen helpt ZorgpleinNoord bij het verbeteren van de algehele service en het wervingspakket. Wij stellen het daarom zeer op prijs wanneer u de moeite neemt om vragen te stellen over onze wervingspakket applicatie of gevonden bugs te rapporteren en ons op die manier te voorzien van constructieve feedback. De contactpagina De contactpagina toont een formulier waarbij u middels de verschillende categorieën gericht uw vraag of opmerking kunt communiceren met ZorgpleinNoord. De contactpagina tonen 1. Klik op de knop Contact in het menu aan de linkerkant. Een contact formulier versturen Vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Versturen om het formulier te versturen.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Van Meijel Supportsysteem

Van Meijel Supportsysteem Van Meijel Supportsysteem Tips voor een optimaal gebruik Auteur: VanMeijel Servicedesk Documentnr: 041840004 Datum: Versie: Documentnr. 29 december 2011 1.06 Van Meijel Automatisering bv Duit 8-8305 BB

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO app 1.8

Gebruikershandleiding GO app 1.8 Gebruikershandleiding GO app 1.8 Voor raad, staten en bestuur GemeenteOplossingen 2012 1 GO app 1.8 Nieuw in deze versie Vanaf versie 1.8 beschikt de GO app over de mogelijkheid om notities te delen met

Nadere informatie

Handboek voor het Drupal content systeem

Handboek voor het Drupal content systeem Handboek voor het Drupal content systeem Versie 007 Datum 19-11-2012 Auteur Tom A. Kooy Handboek voor het Drupal content systeem - Inhoudsopgave Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 INLEIDING 3 OVER HET HANDBOEK

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Handleiding KIJK! webbased

Handleiding KIJK! webbased Handleiding KIJK! webbased 1 Copyright Bazalt november 2013 Inhoud Welkom... 3 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Gebruikers invoeren... 5 3. Groepen invoeren... 6 4. Gebruikers koppelen aan groepen... 7

Nadere informatie

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden.

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden. HANDLEIDING INHUURDESK ZIGGO Hoe kan ik inloggen? De Inhuurdesk Ziggo is bereikbaar via de volgende internetpagina: http://inhuurdeskziggo.nl. Hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding. Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015. Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1

Handleiding. Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015. Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1 Handleiding Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015 Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 1.1 Gebruiksvoorwaarden... 4 1.2 Reserveringstermijn... 4 1.3 Quotum... 4 1.4 Automatisch

Nadere informatie

Handleiding gebruik ZorgSucces

Handleiding gebruik ZorgSucces Handleiding gebruik ZorgSucces Titel: Handleiding gebruik ZorgSucces Code: HgZS Versie: versie 1.3 Datum: maandag 14 feb 2011 PAT Learning Solutions, Tilburg Behoudens uitzondering door de wet geregeld,

Nadere informatie

Handleiding inzage resultaten Managers en leidinggevenden

Handleiding inzage resultaten Managers en leidinggevenden Handleiding inzage resultaten Managers en leidinggevenden Inleiding Dit is een handleiding voor de managers en leidinggevenden om in de demo de cursusresultaten en geoefendheid van hun medewerkers in te

Nadere informatie

De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE

De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE De Nederlandse Handleiding WORDPRESS VOOR HET BEHEREN VAN JE WEBSITE Stap-voor-stap instructies over het gebruik van WordPress en hoe je hier gemakkelijk je website mee kunt beheren. Een publicatie van

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Central Station. Handleiding voor applicatiebeheerders

Central Station. Handleiding voor applicatiebeheerders Central Station Handleiding voor applicatiebeheerders Versie 2, september 2011 Inhoudsopgave 1 Over deze handleiding... 4 1.1 Doel van deze handleiding...4 1.2 Conventies...4 1.3 Versie...4 1.4 Meer informatie...4

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Uitgave 2. Gebruikershandleiding Sportlink Club

Uitgave 2. Gebruikershandleiding Sportlink Club Gebruikershandleiding Sportlink Club Uitgave 2 Gebruikershandleiding Sportlink Club Sportlink, Meer Tijd voor Sport Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 1.1 Sportlink Club... 5 1.1.1 Installatie Java voor Windows..

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Telfort Zakelijk Handleiding Zakelijk Beheer Versie 3.0 Handleiding Zakelijk Beheer V3.0 maart 2015 Zet- en drukfouten voorbehouden Inhoudsopgave Inhoud 1. Introductie... 3 2. Overzicht... 4 2.1. Toegang

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Handleiding Ruitenburg Online. Cliënt versie 3.5

Handleiding Ruitenburg Online. Cliënt versie 3.5 Handleiding Ruitenburg Online Cliënt versie 3.5 2005-2012 Pink Web Applications B.V. Alle rechten voorbehouden. Deze uitgave is alleen bedoeld voor klanten van Pink Web Applications B.V. met een abonnement

Nadere informatie