WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite"

Transcriptie

1 WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen... 4 Inloggen in de applicatie... 5 Het inloggen in de applicatie... 5 Dashboard... 6 Het dashboard... 6 Statistieken... 7 Het genereren van statistieken... 7 Vacatures... 8 Het vacatureoverzicht... 8 Organisatie... 9 Het organisatiesoverzicht... 9 Locaties Het locatieoverzicht Gebruikers Het gebruikersoverzicht Veelgestelde vragen Het vragenoverzicht Log Het logoverzicht Contact De contactpagina... 16

3 Pagina 3 Inleiding Welkom bij de inleiding en de handleiding van de wervingspakket applicatie van ZorgpleinNoord. Bij het samenstellen van deze inleiding en handleiding hebben we gelet op het creëren van een handleiding waarmee u als medewerker de applicatie snel door heeft en er vliegensvlug mee kunt gaan werken. Deze handleiding biedt ondersteuning en assistentie bij het uitvoeren van alle mogelijke handelingen voor u als medewerker binnen het wervingspakket lite van ZorgpleinNoord. Stap voor stap worden de mogelijke handelingen omschreven en verduidelijkt aan de hand van illustraties. Als medewerker heeft u de mogelijkheid om diverse aspecten in te zien en te manipuleren binnen de wervingspakket applicatie van ZorgpleinNoord. U kunt zo alle acties omtrent vacatures en kandidaten binnen uw organisatie waarnemen en volgen.

4 Pagina 4 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen Deze handleiding gaat over het wervingspakket van ZorgpleinNoord. Daarbij komen de ins & outs van de werking van ieder onderdeel van de applicatie aan bod om ervoor te zorgen dat u als medewerker goed uit de voeten kunt met de mogelijke functionaliteiten. De handleiding is bedoeld voor een iedere werknemer werkzaam bij een organisatie die is aangesloten bij ZorgpleinNoord en die gebruik maakt van de lite versie van het wervingspakket. De informatie is verdeeld over de talloze mogelijke onderdelen die de applicatie bezit. Met de handleiding willen we een praktisch hulpmiddel bieden om vragen te kunnen beantwoorden over de werking en diverse mogelijkheden van het wervingspakket van ZorgpleinNoord. Behalve deze handleiding bieden we ook telefonische ondersteuning voor het beantwoorden van prangende vragen. U kunt ons hiervoor bereiken op Ook heeft de applicatie haar eigen Veelgestelde vragen sectie waar u terecht kunt voor aanvullende informatie. De gegevens uit deze handleiding zijn gebaseerd op de in december 2012 gerealiseerde wervingspakket applicatie in samenwerking met ByYourSite. Er zal continu aan gewerkt worden om het product te verbeteren en te innoveren. Het is daarom raadzaam altijd te controleren of u de meest recente versie van de handleiding in uw bezit heeft. Voor de nieuwste versie kunt u te allen tijde terecht in de wervingspakket applicatie in de Veelgestelde vragen sectie. Aan de inhoud van deze handleiding kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

5 Pagina 5 Inloggen in de applicatie Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u kunt inloggen in de applicatie en wat te doen wanneer dit om een of andere reden wordt verhinderd. Wanneer u naar de URL van de applicatie ( gaat, wordt het login scherm van de applicatie getoond. Het inloggen in de applicatie 1. Vul uw gebruikersnaam in; 2. Vul uw wachtwoord in; 3. Klik op de knop Inloggen. Ingelogd blijven status activeren Wachtwoord verlies verhelpen Wachtwoord opnieuw instellen Selecteer de checkbox Ingelogd blijven» uw gegevens worden voor twee weken lang onthouden. Klik op de link Wachtwoord vergeten?» u wordt doorverwezen naar een pagina waar u met uw gebruikersnaam of e- mailadres een nieuw wachtwoord kunt aanvragen» u ontvangt een e- mail met de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen Klik op de link in de ontvangen e- mail» doorloop de aangegeven stappen op het scherm» klik op de knop wachtwoord opslaan & inloggen Uitloggen uit de applicatie Klik op het symbool rechtsboven in het scherm

6 Pagina 6 Dashboard Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het dashboard kunt gebruiken en welke mogelijkheden de getoonde informatie u biedt. Het dashboard Het dashboard toont alle aanwezige statistieken en gebeurtenissen binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Naast een overzicht van notificaties binnen de applicatie wordt er informatie verstrekt over de aanwezige vacatures binnen bepaalde functiegroepen en daarnaast worden de activiteiten binnen de applicatie met een log gepresenteerd. Het dashboard tonen 1. Klik op de knop Dashboard in het menu aan de linkerkant. Alle statistieken inzien Alle log items inzien Klik op de link Toon alle statistieken aan de onderzijde van de statistieken tabel.» u heeft hier de mogelijkheid om aanwezige statistieken te exporteren; meer hierover vindt u in het volgende 0 met betrekking tot statistieken. Klik op de link Toon alle log items aan de onderzijde van de log tabel.

7 Pagina 7 Statistieken Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u de statistieken kunt exporteren en welke mogelijkheden de getoonde informatie u biedt. Het genereren van statistieken De statistieken binnen de applicatie biedt u als medewerker de mogelijkheid om voor specifieke periodes en locaties een export te genereren. Het statistieken menu openen 1. Klik op de knop Statistieken in het menu aan de linkerkant. Statistieken exporteren Vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Exporteer statistieken» er wordt een CSV bestand aangeboden ter download.

8 Pagina 8 Vacatures Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het vacatureoverzicht kunt gebruiken en hoe u aanwezige vacatures kunt inzien. Het vacatureoverzicht Het vacatureoverzicht toont alle aanwezige vacatures binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige vacatures. Het vacatureoverzicht tonen 1. Klik op de knop Vacatures in het menu aan de linkerkant. Een vacature inzien De status van één of meerdere vacatures wijzigen Klik op de titel van de vacature binnen de tabel om de betreffende vacature en de beschikbare informatie in te zien. Selecteer de vacatures doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

9 Pagina 9 Organisatie Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het organisatiesoverzicht kunt gebruiken en hoe u organisatie teksten kunt toevoegen en aanpassen. Het organisatiesoverzicht Het organisatiesoverzicht toont de aanwezige informatie omtrent uw organisatie binnen de applicatie in de weergegeven tabellen. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot uw organisatie. Het organisatiesoverzicht tonen 1. Klik op de link organisatie in het menu aan de linkerkant Uw organisatie gegevens wijzigen Klik op de knop Organisatie wijzigen onderaan het overzicht» klik op Organisatie opslaan om de wijzigingen op te slaan.

10 Pagina 10 Organisatietekst details inzien Organisatietekst details sluiten Een organisatietekst toevoegen Klik op het symbool naast de titel van een organisatietekst» u ziet nu de details van de organisatietekst. Klik op het symbool naast de titel van een organisatietekst» u ziet de details van een organisatietekst niet meer. Klik op het toevoegen symbool onder de organisatietekst tabel» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Opslaan. Een organisatietekst verwijderen Klik op het verwijderen symbool organisatietekst binnen de tabel achter de

11 Pagina 11 Locaties Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het locatieoverzicht kunt gebruiken en hoe u locaties kunt inzien en de locatieteksten kunt toevoegen of aanpassen. Het locatieoverzicht Het locatieoverzicht toont alle aanwezige locaties binnen uw organisatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige locaties. Het locatieoverzicht tonen 1. Klik op de knop Locaties in het menu aan de linkerkant Een locatie inzien Een locatie toevoegen Klik op de naam van de locatie binnen de tabel om de betreffende locatie en de beschikbare informatie in te zien. Klik op de knop Nieuwe locatie in het menu aan de bovenkant» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop locatie opslaan. Locatietekst details inzien Klik op het symbool naast de titel van een locatietekst» u ziet nu de details van de locatietekst. Locatietekst details sluiten Klik op het symbool naast de titel van een locatietekst» u ziet de details van een locatietekst niet meer. Een locatietekst toevoegen Een locatietekst wijzigen Klik op de naam van de locatie binnen de tabel» klik op het toevoegen symbool onder de locatietekst tabel» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Opslaan. Klik op de naam van de locatietekst binnen de tabel in het overzicht» wijzig alle gewenste velden binnen het formulier»» klik op de knop Opslaan.

12 Pagina 12 Een locatietekst verwijderen Klik op het verwijderen symbool achter de locatietekst binnen de tabel Eén of meerdere locaties (de- )activeren. Selecteer de locatie(s) doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

13 Pagina 13 Gebruikers Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het gebruikersoverzicht kunt gebruiken en hoe u gebruikers kunt toevoegen of (de- )activeren. Het gebruikersoverzicht Het gebruikersoverzicht toont alle aanwezige gebruikers binnen uw organisatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige gebruikers. Het gebruikersoverzicht tonen 1. Klik op de knop Gebruikers in het menu aan de linkerkant. Een gebruiker inzien Een gebruiker bewerken Een gebruiker toevoegen Klik op de gebruikersnaam van een gebruiker binnen de tabel om de betreffende gebruiker en de beschikbare informatie in te zien. Klik op de gebruikersnaam binnen de tabel» klik op de knop Gebruiker bewerken» klik op Gebruiker wijzigen om de wijzigingen op te slaan. Klik op de knop Nieuwe gebruiker onderin het scherm» vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop gebruiker opslaan. Eén of meerdere gebruikers (de- )activeren. Selecteer de gebruikers doormiddel van de checkboxes» selecteer onderaan de tabel bij de tekst Met geselecteerde items: Wijzig het label Status» selecteer de gewenste status in de tweede drop down» klik op Toepassen om de wijzigingen door te voeren.

14 Pagina 14 Veelgestelde vragen Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het veelgestelde vragenoverzicht kunt gebruiken. Het vragenoverzicht Het vragenoverzicht toont alle aanwezige veelgestelde vragen binnen de applicatie in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de aanwezige vragen. Het vragenoverzicht tonen 1. Klik op de knop Veelgestelde vragen in het boven menu van de applicatie. Een vraag inzien Alles van één specifieke categorie inzien Klik op de titel van de vraag binnen de tabel in het overzicht om de betreffende vraag in te zien. Klik op de gewenste categorie binnen de tabel in het overzicht» alle vragen binnen deze categorie zullen worden weergegeven binnen het overzicht.

15 Pagina 15 Log Lees dit hoofdstuk om te leren hoe u het logoverzicht kunt gebruiken en hoe u de verschillende geregistreerde acties kunt inzien. Het logoverzicht Het logoverzicht toont alle verrichte acties binnen de applicatie voor u in de weergegeven tabel. Daarnaast wordt er aanvullende informatie getoond met betrekking tot de verrichte acties. Het logoverzicht tonen 1. Klik op de knop Dashboard in het menu aan de linkerkant. 2. Klik op de link Toon alle log items onder de beknopte log samenvatting

16 Pagina 16 Contact Het verschaffen van feedback en het stellen van vragen helpt ZorgpleinNoord bij het verbeteren van de algehele service en het wervingspakket. Wij stellen het daarom zeer op prijs wanneer u de moeite neemt om vragen te stellen over onze wervingspakket applicatie of gevonden bugs te rapporteren en ons op die manier te voorzien van constructieve feedback. De contactpagina De contactpagina toont een formulier waarbij u middels de verschillende categorieën gericht uw vraag of opmerking kunt communiceren met ZorgpleinNoord. De contactpagina tonen 1. Klik op de knop Contact in het menu aan de linkerkant. Een contact formulier versturen Vul alle aanwezige velden binnen het formulier in» klik op de knop Versturen om het formulier te versturen.

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ]

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ] Handleiding Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl [ versie 1.0 ] 2 Handleiding Online IDC-leden account INHOUD 1. Start...4 2. Dashboard...6 3. Uw profiel...7 4. Profiel aanpassen...8

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019)

Handleiding Onstage4Business. Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) Handleiding Onstage4Business Hogeschool Utrecht (versie februari 2019) 0 1 Inhoud 1. OnStage4Business registreren... 3 1.1 Inlogmogelijkheden... 4 1.2 Nieuw account aanmaken... 5 1.3 Onderwijsinstelling

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP

1. TKP MARKTPLAATS. QRC Marktplaats TKP QRC Marktplaats TKP 2 QRC Marktplaats TKP 1. TKP MARKTPLAATS Welkom op de TKP markplaats, een portal waar leveranciers en ZZP ers zich kunnen registreren om kandidaten en/of diensten aan te bieden voor

Nadere informatie

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Welkom bij MijnKPN Grootzakelijk Introductie In dit document leggen we uit hoe u medewerkers kunt autoriseren voor MijnKPN Grootzakelijk MijnKPN Grootzakelijk

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

SNELSTART VOOR DOCENTEN

SNELSTART VOOR DOCENTEN SNELSTART VOOR DOCENTEN INLEIDING Best docent, Bedankt voor het downloaden van de Ephorus Snelstart voor Docenten. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de Ephorus key user binnen uw onderwijsinstelling.

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 2 Wat is... 2 Wat is nog meer?... 2 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 2 Werken met... 3 Inleiding... 3 Inloggen en uitloggen... 3 Inloggen... 3 Uitloggen... 4 Instellingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE

HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE HANDLEIDING FORMULIERENDATABASE Inlogvenster en eerste scherm Ga in uw browser naar: http://formulier.verseverf.com > U ziet het volgende scherm. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in: Wanneer u op de

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Registreren (alleen voor leden en directeuren KHMW)

Registreren (alleen voor leden en directeuren KHMW) Inleiding Een (internet)forum of discussieforum (meestal gewoon: forum; meervoud: fora of forums) bestaat uit digitale discussiepagina's op het wereldwijde web. Een forum heeft meestal een hoofdpagina

Nadere informatie

Handleiding Gesprekdetails opvragen

Handleiding Gesprekdetails opvragen Handleiding Gesprekdetails opvragen Document: Handleiding Gesprekdetails opvragen Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.8 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Inloggen... 3 3 Gespreksdetails...

Nadere informatie

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM Het CMS in het kort Middels het CMS zijn alle pagina s aanpasbaar, met uitzondering van het inschrijfformulier en sitemap. Een beheersysteem zorgt in de eerste plaats

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Revisely Docentenhandleiding

Revisely Docentenhandleiding Revisely Docentenhandleiding Educate-itbalie@uu.nl Inhoudsopgave Inleiding 3 1 Account aanvragen en inloggen 3 2 Groep aanmaken 3 3 Studenten toevoegen 3 3.1 Handmatig één voor één toevoegen 3 3.2 Groep

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kun je berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Z login EH Beheer Module

Handleiding Z login EH Beheer Module Handleiding Z login EH Beheer Module Bedrijf: ZET solutions Datum: 16 januari 2013 Versie: 0.2 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1 Z login EH Beheer Module... - 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2. Home... - 5-1.3

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding BPVPlaza Stagebureau West-Brabant / RBB Stagebureau West-Brabant / RBB

Handleiding BPVPlaza Stagebureau West-Brabant / RBB Stagebureau West-Brabant / RBB Handleiding BPVPlaza Stagebureau West-Brabant / RBB 24-3-2016 Stagebureau West-Brabant / RBB Inhoudsopgave Inloggen... 2 Het dashboard... 2 Opgeven van het stage-aanbod... 3 Invullen formulier:... 3 Inzien

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA. Instructie voor gebruik website

HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA. Instructie voor gebruik website HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA Instructie voor gebruik website www.facta-nonverba.nl Inhoud Inleiding... 2 Agenda... 3 Ter kennisname / Ingekomen stukken... 3 Actiepunten... 4 Besluiten... 5 Kandidaten...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer Onderhandelmodule

Handleiding Gebruikersbeheer Onderhandelmodule Handleiding Gebruikersbeheer Onderhandelmodule Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Gebruikersbeheer starten... 4 3 Wijzigen label/instelling... 5 4 Wijzigen gebruikersgegevens... 6 5 Rollen/autorisaties binnen de

Nadere informatie

Detron ServicePortal Handleiding

Detron ServicePortal Handleiding Detron ServicePortal Handleiding Detron Alle rechten voorbehouden De gebruiker ontvangt dit document onder de voorwaarde dat de gebruiker dit document vertrouwelijk zal behandelen en dat de gebruiker,

Nadere informatie

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Handleiding Opstarten InSite Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Auteur: Wouter van der Vegte Datum: 10-05-2016 Inhoud 1. Eerste keer inloggen

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Snelstartgids Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Dit document is bedoeld om u te helpen assessments snel te beheren in het CEB TalentCentral

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt en prothesekenmerken van heup- en knie-implantaten

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

Klantenhandleiding TNT MyPost

Klantenhandleiding TNT MyPost Klantenhandleiding TNT MyPost Stap 1: inloggen in de admin van de shop. Login in de admin van de webshop. Stap 2: Het retouradres instellen. Je bent nu ingelogd in de admin van de webshop. Klik in het

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl Online ServiceDesk De Online ServiceDesk, kortweg OSD, gebruikt u voor het registreren en bijhouden van service aangelegenheden. Zo kunt u de tool gebruiken voor het aanvragen van een serviceverzoek, maar

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

Het web platform

Het web platform Het web platform https://kaagentladies.prosoccerdata.com Aantal Accounts Helaas kunnen we slechts 1 mailadres linken aan één speelster. De login op het app & webplatform zal bestaan uit de

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie Gebruikershandleiding MND-applicatie Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 5-3-2014 Initiële versie J. van Luijk 0.2 7-3-2014 Feedback EZ verwerkt J. van Luijk 0.3 11-3-2014 Feedback

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA Instructie voor gebruik website

HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA Instructie voor gebruik website HANDLEIDING WEBSITE FACTA-NON-VERBA 20-03-2018 Instructie voor gebruik website www.facta-non-verba.nl Inhoud Inleiding... 2 Vergaderstukken... 3 Ter kennisname / Ingekomen stukken... 3 Actiepunten... 4

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Inloggen... 3 Een vacature aanmaken... 4 Vacaturegegevens invullen... 5 Vacature opslaan... 7 Een vacature aanpassen of verwijderen... 8 Een sjabloon voor

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Versie januari 2017 Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect* 2. Klik op de knop Inloggen. U komt

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Handleiding Connectis EH Beheermodule

Handleiding Connectis EH Beheermodule Handleiding Connectis EH Beheermodule Datum: 01-11-2017 Versie: 1.0 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1. Connectis EH Beheermodule...- 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2 Home... - 5-1.3 Bedrijfsgegevens... - 6-1.4

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer

Gebruikershandleiding websitebeheer Gebruikershandleiding websitebeheer Versie.0 . Inloggen in de beheeromgeving Surf naar www.pcob.nl/beheer Log in met de gegevens van uw afdeling, bijvoorbeeld: Gebruikersnaam: (het login nummer van uw

Nadere informatie

FAQ: myadlib gebruiken

FAQ: myadlib gebruiken FAQ: myadlib gebruiken Adlib Information Systems Copyright 2011 Adlib Information Systems B.V. Alle rechten voorbehouden. Adlib is een product van Adlib Information Systems B.V. De informatie in dit document

Nadere informatie

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave: 1. Algemeen... 3 2. Het inlogscherm... 3 3. Failed-scherm... 4 4. Wijzig wachtwoord... 4 5. Gewijzigde

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim (VV)

Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Versie 7.1 september 2004 Inhoudsopgave 1 Inleiding: Click & Claim opstarten... 3 2 In- en uitloggen Click & Claim... 3 3 Click & Claim gebruiksklaar maken... 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Handleiding QuoVadis beheermodule EH

Handleiding QuoVadis beheermodule EH Handleiding QuoVadis beheermodule EH Bedrijf: QuoVadis Trustlink B.V. Datum: februari 2016 Versie: 1.1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding...- 2-1 QuoVadis beheermodule eherkenning...- 3-1.1 Inloggen...-

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Snelstart Onderwijspeil

Snelstart Onderwijspeil Snelstart Onderwijspeil Inhoud INLOGGEN... 2 STARTEN NIEUW ONDERZOEK... 3 VRAGEN TOEVOEGEN... 4 VRAGEN TOEVOEGEN AAN BESTAAND ONDERZOEK... 7 VRAGENLIJST VERSTUREN... 8 ONDERZOEK VERSPREIDEN EN E-MAILLIJST

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Track & Trace systeem my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Track & Trace systeem my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Track & Trace systeem my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace omgeving van Van Duuren Districenters. Op ons klantenportaal

Nadere informatie

Handleiding BAG Terugmelden

Handleiding BAG Terugmelden Verspreiding Gebruikers BAG Terugmelden historie Datum Opmerking 1.0 20 oktober 2017 Inhoud aangevuld 2 van 11 Inhoudsopgave 1... Inleiding...3 2... Inloggen in Mijn Kadaster...4 2.1... BAG Terugmelden

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 0 INHOUDSOPGAVE 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 1 1: Leerlingen-programma Het leerlingenprogramma kan via www.techniektotaalsofware.nl

Nadere informatie

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Doel van het document 1.1 Inleiding 1.2 Login 2. Overzicht retourzendingen 3. Retourlabels maken 3.1 Enkele zending 3.2 Meerdere zendingen 4. Vragen 1. Doel van het document 1.1 Inleiding

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie