Nesselande. Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nesselande. Rotterdam"

Transcriptie

1 Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam lkaveltekeningen EN KAVELPRIJZEN Informatieboek Vrije LOTING FEBRUARI 2018s Informatieboek Vrije Fase 1,WATERWIJK 2, 3 en 4 s FASE 2, 3 en 4 Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk December 2017 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - waterwijk Fase 1, 2, 3, 4 & 5 Vrije kavels Fase 1, 2, 3 en 4 Vrije kavels Fase 1, 2, 3 en 4 1 1

2 INLEIDING In het hiernavolgende wordt een toelichting gegeven op binnenkort beschikbare kavels in Waterwijk Nesselande Fases 2, 3 en 4. Deze toelichting is bedoeld om een eerste indruk te geven van de karakteristieken en mogelijkheden van de verschillende kavels. Per kaveltype wordt ingegaan op de situering van de kavel, de bezonning en voor welk type woning de kavel het meest geschikt is. Deze toelichting is bedoeld als een eerste oriëntatie. Voor de exacte regelgeving verwijzen wij u naar het Informatieboekje. In Waterwijk worden verschillende kaveltypen aangeboden. Daarmee wordt aangesloten aan bij de grote diversiteit aan woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt zal zijn voor elke type woning. Wij raden u daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met uw architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen.

3 FASE 2: s: 118A, 118B, De kavels zijn gelegen aan de zuid zijde van de Gerrit Verrijstkade. Deze kade is bereikbaar vanaf de. De kavels grenzen direct aan de straat. De kavels zijn rechthoekig van vorm en hebben een oppervlak van circa 670 en circa 720 m². Bebouwingsveld De kavels 118A en 118B hebben een rechthoekig bebouwingsveld, dat 4 meter uit de voorerfgrens is gelegen. Hierdoor ontstaat aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid een voortuin aan te leggen. De afstand van het bebouwingsveld tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt 2,50 meter; aan deze zijde heeft het bebouwingsveld tevens een overgangszone van 2 meter breed, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. De bebouwingsvelden zijn circa 20 meter diep en circa 15 meter breed. Steigers In de steigerzone zijn buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben een maximale breedte van 7,50 meter. Bezonning De kavels zijn gunstig gelegen qua bezonning. De achtertuinen zijn op het zuidoosten gericht en grenzen aan water, waardoor de zon optimaal op de kavels kan schijnen. Door een langwerpige woning op het oostelijk deel van de kavel plaatsen, kan aan de zuidwestzijde een zonnige zijtuin gemaakt worden waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype De kavels lenen zich goed voor een woning met een rechthoekig grondvlak van bijvoorbeeld ca. 12 x 8 meter.

4 FASE 2: s: 119, 120, 121 en 122, s Deze kavels zijn gelegen aan de noord zijde van de Gerrit Verrijstkade in het oostelijk deel van Waterwijk en zijn goed bereikbaar via de. De kavels zijn gelegen op een gezamenlijk eiland met in totaal 4 kavels. Alle kavels grenzen met 2 zijden aan de waterkant en ze worden ontsloten door middel van een gezamenlijke brug en een klein gezamenlijk erf. De kavels zijn overwegend rechthoekig van vorm en liggen met de brede zijde aan de kant van de Gerrit Verrijstkade. Ze hebben dieptematen van circa 17 tot 19,50 meter en ze zijn ruim 24 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden volgen de vorm van de kavels en zijn eveneens nagenoeg rechthoekig. De bebouwingsvelden van kavel 119 en 122 zijn circa 10,50 meter diep en circa 16 meter breed. De afstand van deze bebouwingsvelden tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt minimaal 3 meter en ze liggen ruim 6 meter uit de waterkant. De bebouwingsvelden van kavel 120 en 121 hebben een dieptemaat, die varieert van circa 12 tot 14 meter en hebben een breedtemaat van circa 17 meter. De afstanden van deze bebouwingsvelden tot de zijerfgrens bedraagt minimaal 1 meter en op de grens tussen kavel 120 en 121 hebben de bebouwingsvelden tevens een overgangszone van 4 meter breed, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. Steigers Bij de kavels 120 en 121 zijn in de steigerzone buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben bij kavel een maximale breedte van 5 meter. Bij de kavel 119 en 122 is het niet toegestaan een steiger buiten de kavel aan te brengen. Bij deze kavels wordt derhalve geen erfdienstbaarheid voor een steigerzone gevestigd. Het is wel mogelijk op eigen terrein een verlaagd terras ter hoogte van bovenkant beschoeiing aan te leggen. Bezonning De achtertuinen van de kavels 119 t/m 121 zijn gericht op het noordwesten en liggen aan het eind van de middag en het begin van de avond in de zon. Op de kavels 119 en 120 is het tevens mogelijk een zijtuin aan de oostzijde te realiseren, die de gehele ochtend in de zon zal liggen. Op de kavels 121 en 122 ligt de zijtuin op het westen, hetgeen een gunstige ligging is voor de middagzon. Woningtype De vorm en afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden maken de bouw van verschillende woningtypes op deze kavels mogelijk. De bebouwingsvelden van kavel 120 en 121 zijn voldoende breed om naast de woning een garage of carport te bouwen. Op de kavels 119 en 122 is dit binnen het bebouwingsveld alleen mogelijk is door te kiezen voor een lange smalle woning.

5 FASE 3: s: 149A, 149B, 149C en 149D De kavels zijn gelegen aan de zuid zijde van de Regina Verweijkade. Deze kade is bereikbaar vanaf de. De kavels grenzen direct aan de straat. De kavels zijn rechthoekig van vorm en hebben een oppervlak van circa 480 m². Bebouwingsveld De kavels 149A, 148B, 149C en 149D hebben een rechthoekig bebouwingsveld, dat 6 meter uit de voorerfgrens is gelegen. Hierdoor ontstaat aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid een ruime voortuin aan te leggen. De afstand van het bebouwingsveld tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt 2,50 meter; aan deze zijde heeft het bebouwingsveld tevens een overgangszone van 1.5 meter breed, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. De bebouwingsvelden zijn circa 18 meter diep en circa 11,50 of 12 meter breed. Steigers In de steigerzone zijn buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben een maximale breedte van 5 meter. Bezonning De kavels zijn gunstig gelegen qua bezonning. De achtertuinen zijn op het zuidoosten gericht en grenzen aan water, waardoor de zon optimaal op de kavels kan schijnen. Woningtype De kavels lenen zich goed voor een woning met een rechthoekig grondvlak van ca. 12 x 8 meter.

6 s: 150, 151, 152 en 153 De kavels zijn gelegen aan de noord zijde van de Regina Verweijkade in het oostelijk deel van Waterwijk en zijn goed bereikbaar via de. De kavels zijn gelegen op een gezamenlijk eiland met in totaal 4 kavels. Alle kavels grenzen met 1 of meer zijden aan de waterkant en ze worden twee aan twee ontsloten door middel van een gezamenlijke brug en een klein gezamenlijk erf. De kavels zijn overwegend rechthoekig van vorm en liggen deels met de brede zijde (151 en 152) en deels met de smalle zijde (150 en 153) aan de kant van de Regina Verweijkade. De kavels 151 en 152 zijn circa 20 meter diep en ze hebben breedtematen van circa 19 tot 22 meter. 150 en 153 hebben een dieptemaat van circa 40 meter zijn circa 15 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden volgen de vorm van de kavels en zijn eveneens nagenoeg rechthoekig. De bebouwingsvelden van kavel 151 en 152 zijn circa 13 meter diep en circa 16 meter breed. De minimale afstanden van deze bebouwingsvelden tot de zij-erfgrens met een naastgelegen kavel zijn verschillend per zij-erfgrens en ze liggen ruim 4 meter uit de waterkant. Aan één zijde hebben de bebouwingsvelden een overgangszone, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. De bebouwingsvelden van kavel 150 en 153 hebben een dieptemaat van circa 18 tot 20 meter en hebben een breedtemaat, die varieert van circa 9 tot 11 meter. De minimale afstanden van deze bebouwingsvelden tot de zij-erfgrens met een naastgelegen kavel zijn verschillend per zij-erfgrens en ze liggen minimaal 3 meter aan de zijzijde, minimaal 5 tot 7 meter aan de voorzijde en minimaal 15 meter aan de achterzijde uit de waterkant. Aan één zijde hebben de bebouwingsvelden een overgangszone, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. Steigers Bij de kavels 150, 152 en 153 zijn in de steigerzone buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben bij kavel 150 en 153 een maximale breedte van 7,50 meter. Bij kavel 152 mag de breedte maximaal 5 meter bedragen. Bij kavel 151 is het niet toegestaan een steiger buiten de kavel aan te brengen. Bij deze kavel wordt derhalve geen erfdienstbaarheid voor een steigerzone gevestigd. Het is wel mogelijk op eigen terrein een verlaagd terras ter hoogte van bovenkant beschoeiing aan te leggen. Bezonning De achtertuinen van de kavels 150 t/m 153 zijn gericht op het noordwesten en liggen aan het eind van de middag en het begin van de avond in de zon. Op de kavels 151 en 152 ontstaat alleen door het bouwen van een brede ondiepe woning voldoende achtertuin om hier van de middag- en avondzon te kunnen genieten. Op de kavels 150 en 153 is juist sprake van een hele diepe achtertuin. Door de riante diepte van deze tuin zal hier altijd een zonnig plekje te vinden zijn.

7 Woningtype De vorm en afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden maken de bouw van verschillende woningtypes op deze kavels mogelijk. De bebouwingsvelden van kavel 151 en 152 zijn geschikter voor een kleinschalige ondiepe brede woning, terwijl het op de kavels 150 en 153 alleen door te kiezen voor een lange smalle woning mogelijk is om binnen het bebouwingsveld naast de woning een garage of carport te bouwen.

8 s: 185, 186, 187, 188 en 189 (zuidzijde) De kavels 185 t/m 192 zijn samen op een eiland gelegen in het noordoostelijk deel van Waterwijk. Het eiland is toegankelijk via een dam vanaf de. De kavels grenzen direct aan de straat, genaamd Aagje van Vlietstraat. Ten zuiden van de straat liggen de kavels 185, 186, 187, 188 en 189. Het oppervlak van deze kavels varieert van circa 505 tot 1040 m². De kavels 186, 187, 188 en 189 zijn rechthoekig van vorm; de kavel 185 is driehoekig. Bebouwingsveld De kavels 186, 187, 188 en 189 hebben een rechthoekig bebouwingsveld, dat 5 meter uit de voorerfgrens is gelegen. Hierdoor ontstaat aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid een ruime voortuin aan te leggen. De afstand van het bebouwingsveld tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt 2 meter; aan deze zijde heeft het bebouwingsveld tevens een overgangszone van 1.5 meter breed, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. De bebouwingsvelden zijn circa 20 meter diep en circa 11 of 12 meter breed. 185 heeft een driehoekig bebouwingsveld, dat op 6 meter van de beschoeiing is gelegen. Het bebouwingsveld is circa 390 m² groot. Steigers In de steigerzone zijn buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben bij de kavels 186, 187, 188 en 189 een maximale breedte van 5 meter. Bij kavel 185 mag de breedte maximaal 7,50 meter bedragen Bezonning De kavels zijn gunstig gelegen qua bezonning. De achtertuinen zijn op het zuidoosten gericht en grenzen aan water, waardoor de zon optimaal op de kavels kan schijnen. Op kavel 185 kan door de woning op het oostelijk deel van de kavel te plaatsen tevens aan zuidwestzijde een zonnige tuin worden gemaakt waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype De kavels 186, 187, 188 en 189 lenen zich goed voor een woning met een rechthoekig grondvlak van ca. 12 x 8 meter. 185 heeft een riant bebouwingsveld, dat ruimte biedt aan verschillende woningtypen. Een bungalow, met veel oppervlak op de begane grond of een woning met een L-vormige plattegrond passen goed op deze kavel.

9 s: 190, 191 en 192 (noordzijde) De kavels 185 t/m 192 zijn samen op een eiland gelegen in het noordoostelijk deel van Waterwijk. Het eiland is toegankelijk via een dam vanaf de. De kavels grenzen direct aan de straat, genaamd Aagje van Vlietstraat. Ten noorden van de straat liggen de kavels 190, 191 en 192. Het oppervlak van deze kavels varieert van circa 490 tot 600 m². De kavels 190 en 191 zijn rechthoekig van vorm; de kavel 192 is driehoekig. Bebouwingsveld De kavels 190 en 191 hebben een rechthoekig bebouwingsveld, dat 4,60 meter uit de voorerfgrens is gelegen. Hierdoor ontstaat aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid een ruime voortuin aan te leggen. De afstand van het bebouwingsveld tot de zijerfgrens met een naastgelegen kavel bedraagt 2 meter; aan deze zijde heeft het bebouwingsveld tevens een overgangszone van 1.5 meter breed, waar de bouwhoogte kan oplopen van 3 meter tot 9 meter. De bebouwingsvelden zijn circa 17 meter diep en circa 11 of 12 meter breed. 192 heeft een driehoekig bebouwingsveld, dat op 6 meter van de beschoeiing is gelegen. Het bebouwingsveld is circa 210 m² groot. Steigers In de steigerzone zijn buiten de kavel steigers toegestaan. Ze mogen maximaal 2,50 meter uit de kavelgrens steken en hebben een maximale breedte van 5 meter. Bezonning De kavels hebben een achtertuin op het noordwesten. De diepte van de achtertuin is afhankelijk van de plaats en grootte van uw woning. Door de woning voor op het kavel te plaatsen ontstaat een achtertuin van ruim 10 meter op het noordwesten waar een zonnig terras aan het water kan worden gemaakt. De woning kan ook verder naar achteren worden geschoven, zodat een ruime voortuin op het zuidoosten kan worden gecreëerd. Op kavel 192 kan door de woning op het oostelijk deel van de kavel te plaatsen tevens aan zuidwestzijde een zonnige tuin worden gemaakt waar tot laat in de avond van de zon kan worden genoten. Woningtype De kavels 190 en 191 lenen zich goed voor een woning met een rechthoekig grondvlak van ca. 12 x 8 meter. 192 heeft een driehoekig bebouwingsveld, dat ruimte biedt aan verschillende woningtypen. Een bungalow, met veel oppervlak op de begane grond of een woning met een L-vormige plattegrond passen goed op deze kavel.

10 FASE 4: s: 216, 222, 223 en 224 De kavels zijn gelegen aan de. Ze maken deel uit van de 4 e fase van de Waterwijk en vormen de overgang van het nieuwe waterrijke woongebied naar het bestaande polderlint aan het Zuideinde. De kavels zijn gezamenlijk gelegen op eilanden. Ze worden aan de voorzijde ontsloten door een parallel aan de dijk gelegen ventweg, welke in eigendom blijft van de gemeente. Aan de achterzijde grenzen alle kavels aan water. De kavels zijn circa 35 meter diep en circa 18 meter breed. Bebouwingsveld De bebouwingsvelden zijn langwerpig van vorm. De afmetingen van de velden variëren van circa 17 meter diep en circa 12 meter breed ter plaatse van de kavels 216, 222 en 223 en circa 17 meter diep en circa 13,80 meter breed ter plaatse van kavel 224. De bebouwingsvelden zijn centraal op de kavels geplaatst. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde resteert voldoende ruimte voor een ruime tuin. De exacte maat van de tuin is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van de woning en de positie van de woning in het bebouwingsveld. Vlonders Aan de achterzijde van deze kavels zijn buiten de kavel vlonders toegestaan. Ze mogen maximaal 1 meter uit de kavelgrens steken en hebben een maximale breedte van 7,50 meter. Bezonning De kavels zijn globaal genomen oost west georiënteerd. De tuin aan de achterzijde is gelegen op het oosten tot zuidoosten. Gedurende het eerste deel van de dag schijnt de zon op de achtergevel van de woning en op de achtertuin. Later op de dag komen de voorgevel van de woning en de voortuin in de zon. Het deel van de achtertuin dat aan het water is gelegen zal gedurende de gehele dag zonnig zijn. Woningtype De vorm en de afmetingen van de kavels en de bebouwingsvelden zijn ruim, zodat de bouw van verschillende woningtypen op deze kavels mogelijk is. Bovendien zijn de bebouwingsvelden voldoende breed om naast de woning een garage of een carport te bouwen.

11 Stadsbeheer Zuideinde Aper Bouwmankade Adam Knikmanstr A 118 B Agata de Bruynkade Gerrit Verrijstkade Jannetje Merbiskade Andries Fyandijk Aper Bouwmankade 530,00 per 535,00 per 545,00 per Nesselande - Deelplan 1 fase 2 Loting februari 2018 Prijs per : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_2_prijzen_loting Basisinformatie Abraham van der Knaapkade Jannetje Merbiskade Gerrit Voorenkade Coenraad Swiepdijk Pieternella Brandhorststraat

12 Stadsbeheer Regina Verweykade 149 B C D A 187 Gerrit Verrijstkade Aagje van Vlietstraat eter Hammeveldijk Pieter Hammeveldijk Middelweg 525,00 535,00 540,00 545,00 550,00 560,00 Nesselande - Deelplan 1 fase 3 Loting februari 2018 Prijs per : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_3_prijzen_loting Basisinformatie Abraham van der Knaapkade Neeltje Breedveldkade Coenraad Swiepdijk Abraham van der Knaapkade Neeltje Breedveldkade

13 Pieter Hammeveldijk 222 Aagje van Vlietstraat Regina Verweykade 216 Zuideinde Gerrit Verrijstkade Jannetje Merbiskade Aper Bouwmankade Andries Fyandijk Adam Knikmanstr Aper Bouwmankade Agata de Bruynkade Marinus van Elswijkkade 505,00 510,00 Nesselande - Deelplan 1 fase 4 Loting februari 2018 Prijs per : exclusief B.T.W. Plotnaam : nes_dp1_4_prijzen_loting Stadsbeheer Basisinformatie

14 PRIJZEN LOTING FEBRUARI 2018 Prijs Totale Oppervlakte per excl. Koopprijs in Omzetbelasting Koopprijs excl. Omzetbelasting incl. 21% circa 21% Omzetbelasting 21% Omzetbelasting FASE 2 118A , , ,10 118B , , , , , ,60 mandelig ,00 399, , , ,25 mandelig ,00 399, , , ,80 mandelig ,00 399, , , ,30 mandelig ,00 399,00 FASE 3 149A , , ,40 149B , , ,40 149C , , ,40 149D , , , , , ,30 mandelig ,00 241, , , ,50 mandelig ,00 241, , , ,70 mandelig ,00 273, , , ,15 mandelig ,00 273, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,80 FASE , , , , , , , , , , , ,80

15 A 118 B - Gerrit Verrijstkade ijk sp N.A.P totaal ca. 718 Water ca. 41 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) nummer : 118A Plotnaam : 118a-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

16 A 118 B - Gerrit Verrijstkade ijk sp N.A.P totaal ca. 677 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4644 en 4907 (beide ged.) nummer : 118B Plotnaam : 118b-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

17 149 B R m m 123 Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Leidingen riolering totaal ca. 472 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4644 en 4907 (beide ged.) R totaal ca. 38 totaal ca obk A 118 B Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Gerrit Verrijstkade nummer : 119 Plotnaam : 119-lot Stadsbeheer Basisinformatie 5

18 149 B m m R 123 Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Leidingen riolering totaal ca. 435 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4644, 4655 en 4907 (allen ged.) 1 R totaal ca. 38 totaal ca obk A 118 B Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Gerrit Verrijstkade nummer : 120 Plotnaam : 120-lot Stadsbeheer Basisinformatie 5

19 149 B m m R Pompput Leidingen riolering totaal ca. 468 Mandelig Eigendom totaal ca. 38 Totaal perceel totaal ca. 506 Water ca Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) 1 R A 118 B Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Gerrit Verrijstkade nummer : 121 Plotnaam : 121-lot Stadsbeheer Basisinformatie 5

20 149 B m m R Pompput Leidingen riolering totaal ca. 511 Mandelig Eigendom totaal ca. 38 Totaal perceel totaal ca. 549 Water ca Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) 1 R A 118 B Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Gerrit Verrijstkade nummer : 122 Plotnaam : 122-lot Stadsbeheer Basisinformatie 5

21 153 1 totaal ca. 532 Water ca. 51 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) A 149 B 149 C 149 D 7.00 Regina Verweykade Regina Verweykade 1 m m Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 149A Plotnaam : 149a-lot Stadsbeheer Basisinformatie

22 153 1 totaal ca. 481 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) A 149 B 149 C 149 D 7.00 Regina Verweykade Regina Verweykade 1 m m Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 149B Plotnaam : 149b-lot Stadsbeheer Basisinformatie

23 153 1 totaal ca. 481 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) A 149 B 149 C 149 D 7.00 Regina Verweykade Regina Verweykade 1 m m Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 149C Plotnaam : 149c-lot Stadsbeheer Basisinformatie

24 153 1 totaal ca. 481 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4655 en 4907 (beide ged.) A 149 B 149 C 149 D 7.00 Regina Verweykade Regina Verweykade 1 m m Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 149D Plotnaam : 149d-lot Stadsbeheer Basisinformatie

25 ,95- sp sp N.A.P. N.A.P. sp sp N.A.P. N.A.P. 55 R Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Leidingen riolering totaal ca. 588 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4655 en 4907 (beide ged.) A 149 B 149 C 149 D Regina Verweykade Regina Verweykade totaal ca. 23 totaal ca R Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend 7.00 nummer : 150 Plotnaam : 150-lot Stadsbeheer Basisinformatie

26 ,95- sp sp N.A.P. N.A.P. sp sp N.A.P. N.A.P. 55 R Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Leidingen riolering totaal ca. 368 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4655 en 4907 (beide ged.) A 149 B 149 C 149 D Regina Verweykade Regina Verweykade totaal ca. 23 totaal ca R Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend 7.00 nummer : 151 Plotnaam : 151-lot Stadsbeheer Basisinformatie

27 ,95- sp sp N.A.P. N.A.P. sp sp N.A.P. N.A.P. 55 R Pompput Mandelig Eigendom Totaal perceel Leidingen riolering totaal ca. 482 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) R A 149 B 149 C 149 D Regina Verweykade Regina Verweykade totaal ca. 26 totaal ca Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend 7.00 nummer : 152 Plotnaam : 152-lot Stadsbeheer Basisinformatie

28 ,95- sp sp N.A.P. N.A.P. sp sp N.A.P. N.A.P R Pompput Leidingen riolering totaal ca. 669 Mandelig Eigendom totaal ca. 26 Totaal perceel totaal ca. 695 Water ca. 80 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) R A 149 B 149 C 149 D Regina Verweykade Regina Verweykade 1 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend 7.00 nummer : 153 Plotnaam : 153-lot Stadsbeheer Basisinformatie

29 Aagje van Vlietstraat m totaal ca Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) nummer : 185 Plotnaam : 185-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

30 totaal ca. 505 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Aagje van Vlietstraat nummer : 186 Plotnaam : 186-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5.0

31 totaal ca. 505 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Aagje van Vlietstraat nummer : 187 Plotnaam : 187-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5.0

32 totaal ca. 505 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Aagje van Vlietstraat nummer : 188 Plotnaam : 188-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5.0

33 totaal ca. 569 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4655, 4905 en 4907 (allen ged.) Aagje van Vlietstraat 9.50 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 189 Plotnaam : 189-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5

34 totaal ca. 495 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4905 en 4907 (beide ged.) Aagje van Vlietstraat 9.50 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 190 Plotnaam : 190-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5

35 totaal ca. 495 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) Aagje van Vlietstraat 9.50 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend nummer : 191 Plotnaam : 191-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5

36 totaal ca. 528 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4907 (ged.) Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Aagje van Vlietstraat nummer : 192 Plotnaam : 192-lot Stadsbeheer Basisinformatie 1 5

37 Z sp sp N.A.P. N.A.P. - sp sp N.A.P. N.A.P kadastrale 644 SMP bekend : Kadastraal bekend : RTD14-BC-1972 (geheel) nummer : 216 Plotnaam : 216-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

38 26A m sp N.A.P. 4, m m sp N.A.P totaal ca. 678 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4902 (ged.) nummer : 222 Plotnaam : 222-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

39 26A m sp N.A.P. 4, m m sp N.A.P totaal ca. 707 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4902 (ged.) Februari 2017 nummer : 223 Plotnaam : 223-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

40 26A m sp N.A.P. 4, m m sp N.A.P totaal ca. 678 Kadastraal bekend : RTD14-BC-4902 (ged.) nummer : 224 Plotnaam : 224-lot Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend Stadsbeheer - Basisinformatie

41 Inspiratiedocument Particuliere kavels Nesselande Rocha Tomba Architecten - Villa Bierings 2012 Architecten - Villa Welpelo Marc Prosman Architecten - Villa IJburg

42 Introductie Op 26 januari 2011 heeft het college van B en W van Rotterdam de nota Architectuur en Rotterdam vastgesteld. In deze nota wordt de wens uitgesproken om de zeggingskracht van de architectuur in Rotterdam te versterken. Goede architectuur is belangrijk. Mooie gebouwen maken de stad aantrekkelijker, dragen bij aan een positief imago van Rotterdam en verhogen de belevingswaarde van de gebruikers. De particuliere kavels in Waterwijk Nesselande zijn welstandsvrij. Dat betekent dat er geen regels zijn met betrekking tot de architectonische vormgeving van uw woning. Dit document wordt u aangeboden ter inspiratie. Het toont u een groot aantal hedendaagse villa s van hoge architectonische kwaliteit. Stuk voor stuk voorbeelden van bijzondere woningen in een groene omgeving. De gebouwen zijn ontworpen door gerenomeerde en vakkundige Nederlandse architectenbureau s. Ze tonen aan dat de inzet van een architect een grote meerwaarde kan opleveren voor het bouwplan en z n gebruikers: de architect als vertaler van uw wensen en dromen. We hopen dat de voorbeelden u inspireren en dat deze inspiratie zal leiden tot een aantal prachtige droomhuizen in Waterwijk Nesselande. Dit document is opgesteld door: Stadsontwikkeling Afdeling Ruimte & Wonen november 2013

43 Bekkering Adams Architecten - Het tolhuis Paul Tesser architect - Villa Nesselande G-architecten - Villa Nootdorp Onix Architecten - Plankenhuis Bosschenhoofd Mix Architectuur - Villa Breda

44 Grosfeld van der Velde Architecten - Woonhuis VvG Bedaux de Brouwer Architecten - Villa Eindhoven Geurst & Schulze Architecten - Villa s Trompendaal Mix Architectuur - Villa Ede Grosfeld van der Velde Architecten - Woonhuis P Moederscheim Moonen Architecten - Villa Meerssen

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4JULI 2016 Informatieboek Waterwijk Vrije s FaseMei1, 2, 3 en 4 FASE 5

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN Fase 1, 2, 31, en FASE 2, 3 4 EN 4 MAART 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 Maart 2015 FASE

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Informatieboek Vrije Kavels. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek Vrije Kavels KAVELTEKENINGEN EN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING Fase en4 4 FASE1, 1, 2, 2, 33EN APRIL 2014 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VRIJE INSCHRIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek FASE 1, 2 en 5Vrije Kavels Waterwijk

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande otterdam Nesselande Nesselande, otterdam otterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPIJZEN Informatieboek Kavels Fase 1, 2, 3 en 4 VIJE INSCHIJVINGEN Informatieboek Kavels FASE 1, 2, 4 envrije 5

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4

Nesselande Rotterdam. Waterwijk. Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 Nesselande Rotterdam Informatieboek VrijeENKavels KAVELTEKENINGEN PRIJZEN VRIJE INSCHRIJVING 3 EN FaseFASE 1, 2,1,32,en 44 JULI 2015 Waterwijk Vrije kavels Nesselande - Waterwijk Fase 1, 2, 3 en 4 1 INLEIDING

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3 en 4 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK November 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

Nesselande. Rotterdam

Nesselande. Rotterdam Nesselande Rotterdam Nesselande Nesselande, Rotterdam Rotterdam KAVELTEKENINGEN ENVrije KAVELPRIJZEN Informatieboek s Fase 1, 2, 3 en 4 Waterwijk Fase 1,2,3,4 en 5 Informatieboek Vrije s en Waterwijk FaseLintkavels

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK Maart 2016 Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques Presserhof Tinbergenlaan 48 52 Beekweg Beekweg Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Van der Duijn van Maasdamweg Beekweg Stadsbeheer Van der Duijn van Maasdamweg Einthovenpad Ernst Kossmannhof Beekhof Lodewijk Rogierhof Jacques

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE

KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE KAVELTEKENINGEN VIJVERBUURT EN BOVENBEEK 1 E FASE Juli 2015 Inspiratiedocument Particuliere kavels Park 16Hoven Introductie Op 26 januari 2011 heeft het college van B en W van Rotterdam de nota Architectuur

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Loting 2 oktober 2017 PARK 16HOVEN ROTTERDAM Augustus 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Februari 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM. Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM December 2017 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim

Nadere informatie

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM

KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM KAVELTEKENINGEN EN KAVELPRIJZEN RIETZOOM Vrije Inschrijving PARK 16HOVEN ROTTERDAM Mei 2018 INLEIDING Aan de noordkant van Rotterdam wordt de woonwijk Park 16Hoven ontwikkeld. De wijk heeft een ruim en

Nadere informatie

Zelf bouwen in Waterrijk

Zelf bouwen in Waterrijk Voorbeelden kavelprijzen 2014 Waterrijk Kavel op Maat In Waterrijk worden kavels op maat aangeboden. De breedte kan zelf betaald worden, de diepte staat vast. In de onderstaande tabellen staan voorbeelden

Nadere informatie

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost

leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost leuten Vleuten, Vleuterweide, Zandweg 214 Kavelpaspoorten perceel 2458 west en 2458 oost Inleiding Aan de Zandweg in Vleuten worden als onderdeel van de ontwikkeling De Tuinlanden diverse vrije kavels

Nadere informatie

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap

SPVE BGSV. Oostpolder Kombuis Papendrecht. bureau voor stedenbouw en landschap SPVE Oostpolder Kombuis Papendrecht BGSV bureau voor stedenbouw en landschap Rotterdam, 26 september 2016 BGSV bureau voor stedenbouw en landschap bezoek Boompjes 55 post Postbus 21639 3001 AP Rotterdam

Nadere informatie

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland

8. Woningtypen. Gemeente Alkemade Masterplan Braassemerland 8. Woningtypen Voor Braassemerland kunnen verschillende bijzondere woningtypen ontwikkeld worden. Deze woningen zijn specifiek voor hun locatie en ontsluiting, hierop wordt ook de situering op de kavel

Nadere informatie

Lupinehof BJ Papendrecht k.k.

Lupinehof BJ Papendrecht k.k. Lupinehof 2 3355 BJ Papendrecht 995.000 k.k. Lupinehof 2 - Papendrecht Vraagprijs: 995.000 k.k. Deze VERRASSENDE vrijstaande VILLA met allure biedt een zeer riant woonoppervlak en biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELS voor WONEN én ONDERNEMEN Een project van: DEELGEBIED 3 Het plan bestaat uit drie deelgebieden. Deelgebied 1 betreft vrijstaande woningen aan de Burgemeester Krollaan.

Nadere informatie

De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk

De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk pagina 54 pagina 62 pagina 44 De Architectuurguide I particuliere woningen Gemeente Rotterdam I Nesselande Waterwijk informatie over bouwen en wonen in Nesselande Waterwijk 25 architecten en bouwers 1

Nadere informatie

BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k.

BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k. BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK 700.000 k.k. www.bijweglaan17.nl Bijweglaan 17, Bennebroek Wat een fijne 2/1 kap woning is dit! Soms zijn er geen woorden nodig en zeggen de foto s genoeg: dit is gewoon een goed

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k.

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg 539.000 k.k. KENMERKEN Prijs 539.000 k.k. Postcode 2271 EH Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 620 960cm Garage Garage,

Nadere informatie

'DE NIEUWE WILDERNIS'

'DE NIEUWE WILDERNIS' VRIJSTAANDE BUNGALOW 'WATERMUNT' 'DE NIEUWE WILDERNIS' FLEXIBILITEIT (Vraag gestuurd ontwikkelen en ontwerpen) Er worden verschillende woningtypen aangeboden, ieder met een geheel eigen signatuur en deze

Nadere informatie

Groningen adres Senneroog type Dorkwerd 0-ong

Groningen adres Senneroog type Dorkwerd 0-ong Groningen adres Senneroog type Dorkwerd 0-ong Vraagprijs: 264.500 vrij op naam Omschrijving Groningen - adres Senneroog type Dorkwerd 0-ong type DORKWERD REITDIEP GROTE EENGEZINSWONING In Reitdiep komen

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Het Nieuwe Lint, de Horn Kavelnummmer 3 Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Prijs kavel vanaf : 389.000,- incl. BTW. Contouren bouwvlak excl. bijgebouwen (bruto) : 15,2 x 15

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d.

Randvoorwaarden kavel 56. Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. Randvoorwaarden kavel 56 Selectie uit: Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Kavels Beekweg, Park 16Hoven d.d. 08 augustus 2013 Selectie t.b.v. kavel 56 Aangepaste Stedenbouwkundige Randvoorwaarden

Nadere informatie

Groningen adres Reitdiep type Kleiwerd 0-ong

Groningen adres Reitdiep type Kleiwerd 0-ong Groningen adres Reitdiep type Kleiwerd 0-ong Vraagprijs: 222.500 vrij op naam Omschrijving Groningen - adres Reitdiep type Kleiwerd 0-ong type KLEIWERD REITDIEP EENGEZINSWONING In Reitdiep komen in fase

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl

Kavels Woonarken. a Nieuw! wonen op het water. www.zeewoldenieuwbouw.nl Kavels Woonarken a Nieuw! wonen op het water www.zeewoldenieuwbouw.nl Wonen op het water Over Zeewolde Zeewolde, ontstaan in 1984 in Flevoland, is de jongste gemeente van Nederland. Door de centrale ligging

Nadere informatie

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Versie 2 December 2009 Inhoudsopgave De ligging van De Eiken 2 Het verkavelingsplan 3 De architectuur 6 De verschillende

Nadere informatie

Rotterdam. François Nivardstraat 15. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Rotterdam. François Nivardstraat 15. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Rotterdam rançois Nivardstraat 15 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Luxe geschakelde villa (type GV) uit 1998 met aangebouwde garage

Nadere informatie

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k.

TE KOOP. Reviusstraat 80, 7552 GL Hengelo. Vraagprijs 419.000,- k.k. TE KOOP Reviusstraat 80, 7552 GL Vraagprijs 419.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie in de wijk Groot-Driene gelegen zeer degelijk gebouwd, royaal bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis,

Nadere informatie

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Vraagprijs 375.000 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Landelijk en centraal

Nadere informatie

, voorzitter. , griffier

, voorzitter. , griffier Beeldkwaliteitplan Heinkenszand Over de Dijk, fase III, deelgebieden Oostelijk woongebied en Clara s Pad september 2008 Vastgesteld door de raad van de gemeente Borsele bij besluit van 4 september 2008,

Nadere informatie

Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK. Vraagprijs:

Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK. Vraagprijs: Prinses Marijkelaan 18 - KATWIJK Op een gewilde locatie in Katwijk bieden wij deze volledig gemoderniseerde en met smaak ingerichte eengezinswoning aan. De woning is 2,5 meter uitgebouwd op de begane grond

Nadere informatie

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 d.d. maart 2018 1 Inleiding: In fase 1 en fase 2 van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Wilhelminastraat 59 Puttershoek

Wilhelminastraat 59 Puttershoek Wilhelminastraat 59 Puttershoek In rustige woonwijk nabij het centrum gelegen hoekwoning op 207m² eigen grond Uitgebouwde woonkamer, drie slaapkamers en een royale achtertuin met grote buitenberging De

Nadere informatie

Prins Bernhardlaan DP Voorburg k.k.

Prins Bernhardlaan DP Voorburg k.k. TE KOOP Prins Bernhardlaan 331 2273 DP Voorburg 525.000 k.k. KENMERKEN Prijs 525.000 k.k. Postcode 2273 DP Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost

Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost Emerald Delfgauw Emerald Delfgauw 112 woningen Deelplan 5 oost Een rustpunt in de randstad De vinexlocatie Emerald ligt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, vlak bij Delft en telt circa 2000 huur- en koopwoningen.

Nadere informatie

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht

Diverse kavels. Groenstrook Zeemanskade Parallel gelegen aan de N482 te Sliedrecht blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Kenmerken... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Loopbrug... 4 1.7. Ontsluiting...

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering.

Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. 1 September 2014 Schetsontwerp Starterswoningen Achterweg 90 Voormalig Cultureel Centrum, Nieuwe Wetering. Project:

Nadere informatie

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k.

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k. TE KOOP Gerrit Verrijstkade 19 3059 SK Rotterdam 1.150.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.150.000 k.k. Adres Gerrit Verrijstkade 19 Postcode 3059 SK Stad Rotterdam Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg 21 3284 KS Zuid-Beijerland Algemeen Binnen de bebouwde kom aan de rand van Zuid-Beijerland

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen

Woonworkshop #1. woneninvinkeveld. maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Woonworkshop #1 woneninvinkeveld maandag 20 april 2015 De Boei, Vinkeveen Beneden / boven Beneden/bovenwoning De combinatie van beneden- en bovenwoningen maakt het mogelijk om een betaalbare woning aan

Nadere informatie

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k.

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k. Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs 219.000,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van het centrum van Oosterwolde ligt dit keurig

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Vraagprijs 207.000 K.K. Animo makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Deze woning ligt in een

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

Te koop. Tuins 7, 9965 SB Leens. Vraagprijs: ,-- k.k. Contact: R.H.G. Hulsebos Tel.:

Te koop. Tuins 7, 9965 SB Leens. Vraagprijs: ,-- k.k. Contact: R.H.G. Hulsebos Tel.: Te koop Tuins 7, 9965 SB Leens Vraagprijs: 129.000,-- k.k. Contact: R.H.G. Hulsebos Tel.:06-42621073 Het betreft een helft van een dubbel woonhuis met garage, erf, tuin en ondergrond. Van de voorkant doet

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k.

Lisdoddelaan KA Amsterdam k.k. TE KOOP Lisdoddelaan 44 1087 KA Amsterdam 1.075.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.075.000 k.k. Postcode 1087 KA Ligging Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Halfvrijstaande

Nadere informatie

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Bijlage 3 Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Onderwerp: woning tussen Geerweg 36/ Laakweg 2 Datum: 26 september 2016 Locatie: Geerweg Tussen Geerweg 36 en Laakweg 2

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10 Kavelpaspoorten Nes kavels kavel 10 2 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord juli 2012 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de Nes kavels in het plan Nes Noord in Schagen. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( )

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( ) Stedenbouwkundige en architectonische toelichting (09-06-2016) Stedenbouwkundige opzet van Stepekolk. Stepekolk is ten zuiden van de Veste gelegen en vormt de overgang van het cultuurhistorisch agrarisch

Nadere informatie

Leek adres Bostulp type Bostulp 0-ong

Leek adres Bostulp type Bostulp 0-ong Leek adres Bostulp type Bostulp 0-ong Vraagprijs: 277.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Bostulp type Bostulp 0-ong Type BOSTULP GROTE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE MOOI WONEN OP RUIME KAVELS

Nadere informatie

Wetterbies 38 KOUDUM K.K.

Wetterbies 38 KOUDUM K.K. Wetterbies 38 KOUDUM 585.000 K.K. 585.000 K.K. Wetterbies 38 KOUDUM In het mooie Morraplan aan de westkant van Koudum staat deze bijzonder royale, zonnige, goed onderhouden vrijstaande villa aan ruim vaarwater

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

D A M S T A E T E S T E D E N B O U W K U N D I G P L A N L A N G E R A A R G E M E E N T E N I E U W K O O P A U G U S T U S

D A M S T A E T E S T E D E N B O U W K U N D I G P L A N L A N G E R A A R G E M E E N T E N I E U W K O O P A U G U S T U S S T E D E N B O U W K U N D I G P L A N L A N G E R A A R G E M E E N T E N I E U W K O O P A U G U S T U S 2 0 1 2 C O L O F O N Ontwerp: Gemeente Nieuwkoop Opdrachtgever: Gemeente Nieuwkoop Augustus

Nadere informatie

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht Vraagprijs: 215.000,- k.k. Omschrijving Goed onderhouden, uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers, carport en goede ligging. De woning is gelegen op een centrale

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k.

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k. RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK 465.000 k.k. www.rijksstraatweg61.nl Rijksstraatweg 61, Bennebroek Schitterende, verbouwde bungalow in Bennebroek! Een buitenkansje voor wie de sfeer van het oude Bennebroek

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 1 oktober 2015 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k.

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs 495.000,-- k.k. Schitterend aan het water in een gewilde woonomgeving gesitueerde halfvrijstaand woonhuis met kantoor/praktijkruimte. Bijzonderheden: Riante inpandige

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

Roggehof KS Heerlen

Roggehof KS Heerlen Roggehof 38 6418 KS Heerlen Vraagprijs: 249.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen ruime twee-onder-één-kap woning met drie slaapkamers en garage. Deze woning op de Heerlerbaan gelegen,

Nadere informatie

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n

Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Be d r i j v e n t e r r e i n La r i k s l a a n t e Le u s d e n Ka d e r Zie ook plankaart schaal 1:500 Theater AFAS Uitgeefbaar Veld West: 6.128 41.54 m Legenda Plangrens 78.97 m 69.37 m 41.78 m 39.31

Nadere informatie

DE HOGHE WEIJDT 34 HEILOO 399.000 k.k. www.dehogheweijdt34.nl De Hoghe Weijdt 34, Heiloo Perfecte plek hoor! Deze aan zij- en achterkant uitgebouwde hoekwoning met garage is nu te koop! Uitstekend gesitueerd

Nadere informatie

Welstandsparagraaf Locatie Voorweg

Welstandsparagraaf Locatie Voorweg Welstandsparagraaf Locatie Voorweg concept november 2010 inhoudsopgave 1 Locatie en programma 2 Ruimtelijke structuur 3 Stedenbouwkundig uitgangspunt 4 Welstandsbeleid 5 Welstandscriteria Algemeen Hoofdvorm/Massavorm

Nadere informatie

Dordrecht. Rechte Zandweg 42. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Rechte Zandweg 42. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Rechte Zandweg 42 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Karakteristieke 2-onder-1-kapwoning met garage, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels bouwkavels oetbrink daarle west bouwkavels Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS De kavels liggen aan t Oetbrink. Op onderstaande tekening is de ligging van de kavels aangegeven.

Nadere informatie

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden V O O R S C H O T E N Hella S. Haassehof 2 Huurprijs: 3.950,00 per maand Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden Fraaie vrijstaande villa, met directe vaarverbinding

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Schouteneinde 26 Puttershoek

Schouteneinde 26 Puttershoek Schouteneinde 26 Puttershoek Aan een zeer rustige en historische dijk gelegen prachtige, vrijstaande en ruime dijkwoning Eigen oprit met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein Gesitueerd op 510

Nadere informatie

Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag. K avelp aspoor t en Hoevenwe g

Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag. K avelp aspoor t en Hoevenwe g Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag K avelp aspoor t en Hoevenwe g Vr ije K avels f as e 1 Hoe f en Haag K avelp aspoor t en Hoevenwe g november 0 Inhoudsopgave Inleiding 5 Beeldregieplan 6 Bestemmingsplan

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN

PRINCIPEVERZOEK BESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T.B.V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN PRINCIPEVERZOEK ESTEMMINGSPLAN & WELSTAND T..V. ONTWERP WOONHUIS TEERSMORTELWEG 8 TE WIJCHEN Achtergrond ontwerp: Opdrachtgever:. Loca e: Teersmortelweg 8 te Wijchen Ontwerp: Hilva Ligging en begrenzing

Nadere informatie