Efficiënter werken op de financiële administratie: hoe doe je dat?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Efficiënter werken op de financiële administratie: hoe doe je dat?"

Transcriptie

1 W H I T E P A P E R Efficiënter werken op de financiële administratie: hoe doe je dat? Zeven tips om tijd en kosten te besparen whitevision.nl

2 Als financiële administratie zit je vaak tussen twee vuren. Enerzijds wil je je werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren. Anderzijds beschouwt de organisatie waar je werkt, jouw afdeling vooral als een must; een kostenpost waarvan het positieve resultaat pas op de lange termijn zichtbaar is. Om die reden wil menig bedrijf met zo min mogelijk inspanning een zo betrouwbaar mogelijke administratie voeren. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Op naar optimalisering In deze whitepaper schetsen we de meest voorkomende problemen van de financiële administratie en geven we je 7 tips om tijd en kosten te besparen. Pas je deze toe in de praktijk, dan kun je je processen dusdanig optimaliseren dat de organisatie als geheel hier baat bij heeft. Processen optimaliseren: waarom is dit belangrijk? Hoeveel is er besteed aan marketing? Wat kostte het nieuwe kantoorpand? Hoeveel bedroegen de pr-uitgaven in het afgelopen jaar? En welke mobiele telefoonkosten zijn er gemaakt? Dergelijke vragen worden met grote regelmaat neergelegd bij de financiële administratie. Om deze zo volledig mogelijk te beantwoorden zorg je er als financieel administratief medewerker voor dat facturen op een betrouwbare manier worden ingeboekt en dat de gemaakte kosten zó worden vastgelegd dat je over solide rapportages kunt beschikken. Om jouw werk te faciliteren is het van cruciaal belang dat er zoveel mogelijk informatie wordt vastgelegd en dat je volgens optimale processen kunt werken. Zo ben je immers in staat om een realistisch beeld te schetsen van de stand van zaken én van de toekomst. Voor je bedrijf is dit onmisbaar. Want wie verzuimt om een deugdelijke financiële administratie te voeren, kan daarvan ernstige gevolgen ondervinden. Er is bijvoorbeeld geen basis voor het meten van de bedrijfsprestaties. En grove miscalculaties kunnen in extreme gevallen zelfs leiden tot een faillissement. Met welke knelpunten kamp jij? Soepele, optimale werkprocessen zijn onontbeerlijk voor de financiële administratie. Helaas lopen de medewerkers van deze afdeling vaak tegen de nodige problemen aan, waardoor ze niet kunnen werken zoals ze graag zouden willen. Herken jij de onderstaande knelpunten?

3 Aanlevering van facturen via diverse kanalen De tijd waarin de postbode een keurig stapeltje met facturen op je bureau deponeerde waarna jij aan de slag ging met de factuurverwerking, is voorbij. Tegenwoordig worden facturen op uiteenlopende manieren aangeleverd: per post, maar ook per mail. Er zijn zelfs bedrijven die je vragen om in te loggen op een portaal waar je facturen kunt downloaden. Door deze diversiteit aan stromen is het lastiger om het overzicht te behouden. Inboeken van facturen op verschillende bv s Bedrijfsstructuren waarin meerdere bv s zijn opgenomen, maken het voeren van de administratie complex. Je moet facturen goed ordenen en op de juiste bv s inboeken. Dat vergt niet alleen tijd, maar ook precisie. Eén bedrijf, meerdere vestigingen Veel organisaties hebben een expansiedrang. Werk je voor een bedrijf met meerdere vestigingen die verspreid zijn over het land, dan bestaat er een fysieke afstand tussen jou en veel van je collega s. Omdat de taken van de financiële administratie vaak wél gecentraliseerd zijn, zorgt deze afstand in veel gevallen voor vertragingsproblemen. Het is immers niet zo eenvoudig om een collega van een andere vestiging even om opheldering te vragen over een binnengekomen factuur. Vastlegging verplicht Het belang van het vastleggen van data neem toe. Als financiële administratie krijg je dan ook steeds vaker de vraag om bepaalde gegevens te registreren, en dan niet alleen het factuurbedrag, de factuurdatum en het btwbedrag maar ook de WKA-controle, het inkoopordernummer en de regelinformatie. Daarmee krijgen financieel administratief medewerkers er een veelal omvangrijke taak bij. Snelheid is geboden Vroeger werd er binnen veel bedrijven op twee of drie vaste dagen in de week aan de financiële administratie gewerkt. Vandaag de dag is dat niet meer aan de orde. Zodra een factuur binnenkomt, moet deze in de regel direct zichtbaar zijn in het systeem. Doe je de maandafsluiting, dan verwacht iedereen binnen je organisatie dat deze met één muisklik door het systeem wordt geproduceerd. En ontvang je een bericht omtrent binnenkomende facturen, dan verwacht de verzender binnen één dag een antwoord. Deze focus op snelheid zorgt ervoor dat financieel administratief medewerkers meer onder druk komen te staan. Fungeren als vraagbaak Als financieel administratief medewerker krijg je veel vragen. Wanneer een toeleverancier bijvoorbeeld belt om te informeren naar zijn openstaande factuur, wil je zo snel mogelijk uitzoeken waarom deze nog niet is betaald. Om zijn vraag te kunnen beantwoorden moet je informatie verzamelen door documentatie na te lopen of een collega om toelichting te vragen, bijvoorbeeld. Dit kost niet alleen veel tijd; je werkzaamheden blijven er ook door liggen.

4 Zeven tips om tijd en kosten te besparen Stroomlijnen, structureren, de efficiëntie verhogen en misschien wel de kosten verlagen: dat is wat iedere financiële administratie wil doen. Zo kun je de eerder beschreven problemen immers effectief uit de weg ruimen of minimaliseren. Zijn de werkprocessen binnen jouw afdeling toe aan een optimalisatieslag? Volg deze zeven tips op om tijd en kosten te besparen! 1. Vraag om digitale facturen Vraag je toeleveranciers om facturen enkel digitaal naar je te versturen. Vrijwel iedereen is tegenwoordig in staat om dit te doen. De verzendende partij heeft hier uiteindelijk ook baat bij; printuitdraaien en postzegels zijn immers niet langer nodig. Als je besluit om digitale facturatie in te voeren, kun je een standaardbrief opstellen waarin je duidelijke instructies opneemt omtrent het toesturen van facturen. Hoe je dit precies wilt doen, is natuurlijk aan jou. Let er echter wel op dat je vraagt om een eenduidige manier van werken. De volgende punten kun je in ieder geval in je brief verwerken: > adres Geef aan alle briefontvangers een adres door waarnaar uitsluitend facturen kunnen worden gestuurd. Zo n adres heeft meestal de volgende constructie: inkoopfacturen@mijnbedrijf.nl. De juiste software zoals die van WhiteVision verwerkt alle facturen die binnenkomen op dit adres, automatisch. Heb je de software correct ingesteld, dan wordt elke nieuwe zonder jouw tussenkomst uitgelezen en omgezet naar een boekingsvoorstel. > Eén pdf-bijlage per Geef aan dat je bij voorkeur slechts één pdf-bijlage per ontvangt. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld een factuur plus een urendeclaratie krijgt toegestuurd, die je vervolgens moet samenvoegen voor archiveringsdoeleinden. 2. Verzoek om specifieke factuurinformatie Een factuur waarop bepaalde informatie ontbreekt, schept gauw verwarring. Als financieel administratief medewerker interpreteer je de vermelde werkzaamheden wellicht anders dan je collega, die de factuur na jou moet fiatteren. Dat kan ertoe leiden dat je een omboeking moet doen. Dit resulteert in extra werk en tijdverlies. Laat toeleveranciers daarom zoveel mogelijk informatie op de factuur zetten. Neem bijvoorbeeld in je standaardbrief op dat zij de volgende zaken op hun facturen dienen te vermelden: + Nauwkeurige omschrijving van de werkzaamheden; + Grootboeknummer; + Kostenplaats; + Code die jij bij iedere bestelling meestuurt.

5 Wanneer er zulke specifieke gegevens op een binnenkomende factuur staan, kun je deze direct op de juiste manier inboeken. Deze werkwijze elimineert een stukje handmatig werk. Dat resulteert niet alleen in meer efficiëntie en snelheid; het zorgt er ook voor dat de financiële administratie minder fouten maakt. 3. Bestel zoveel mogelijk producten met een inkoopordernummer Komt er een factuur binnen waarop meerdere producten staan, dan moet de financiële administratie doorgaans handmatig controleren of de gefactureerde artikelen daadwerkelijk zijn besteld. Bestaat er een match tussen de bestelde en de ontvangen producten, dan kun je tot betaling overgaan. Maar voordat je op dat punt belandt, ben je een tijdrovende controleronde verder. Als je bij één toeleverancier allerlei losse producten bestelt waaraan unieke inkoopordernummers verbonden zijn, kun je deze nummers direct in het systeem vastleggen met het bijbehorende bedrag. Wanneer de factuur binnenkomt, hoef je deze alleen nog maar te vergelijken met de informatie die reeds in je systeem staat. Zo spoor je eventuele hiaten veel sneller op. En kloppen de producten en de bedragen op de factuur, dan hoef je eigenlijk niets meer te doen! 4. Gebruik slimme software voor factuurherkenning Het overtikken van factuurinformatie is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Gebruik daarom slimme OCR-software, die uitstekend in staat is om digitaal te lezen wat er op een factuur staat. Middels OCR-technieken wordt de informatie op een factuur zoals factuurdatum, factuurnummer, btw-bedrag en crediteur geïdentificeerd en omgezet tot een betrouwbaar boekingsvoorstel. Met OCR-software kun je je processen goed optimaliseren. Zo verschuift je werk van invoeren naar controleren en houd je meer tijd over, waardoor je een stuk nauwkeuriger en efficiënter kunt werken. Maar er kleven nog meer voordelen aan het gebruik van OCR-software: + Vaak kan OCR-software automatisch een digitale kopie van iedere binnenkomende factuur opslaan in het financiële systeem. Daardoor hoef je nooit meer te zoeken naar een factuur in je archief; + OCR-software spoort fouten op facturen actief op. Van een onjuiste tenaamstelling tot een ongeldige combinatie van btw- en KvK-nummer: OCR-technieken maken het mogelijk om dergelijke fouten automatisch te ontdekken; + Je kunt OCR-software inzetten om facturen automatisch aan de juiste administratie binnen je bedrijf te koppelen; + Door de uitgebreide mogelijkheden die het wereldwijde web je biedt, kun je OCR-diensten tegenwoordig verkrijgen zonder een grote investering in software of hardware te doen. Bovendien betaal je meestal alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt; + Binnen OCR-software kun je meestal velden aanmaken om bedrijfsspecifieke informatie op te nemen, zoals unieke inkoopordernummers of andere gangbare coderingen binnen jouw organisatie; + OCR-technieken worden ingezet om de kop, maar ook de individuele regels van een factuur automatisch uit te lezen; + Hoe langer je OCR-software gebruikt, hoe efficiënter hij wordt. Mocht de software bijvoorbeeld niet direct de juiste waarde herkennen, dan kun je deze vaak aanwijzen op het digitale document. De software brengt dan niet alleen een correctie aan; hij onthoudt deze ook. Dat betekent dat dergelijke waardes de volgende keer wél automatisch zullen worden ingelezen. Je kunt OCR-software dus zelf slimmer maken!

6 5. Investeer in een digitaal workflowsysteem Vaak moeten meerdere medewerkers binnen een organisatie een factuur fiatteren voordat er tot betaling kan worden overgegaan. Het fiatteringsproces gaat regelmatig gepaard met extra handelingen, zoals het maken van kopieën, het bijwerken van Excellijsten en het rondbrengen van mappen. Dit is niet alleen tijdsintensief, maar ook foutgevoelig. Met een digitaal workflowsysteem los je dergelijke problemen op. Dit systeem zorgt ervoor dat een factuur via een digitale weg langs de juiste personen gaat om te worden goedgekeurd. Middels ingebouwde functies kun je aangeven dat facturen binnen specifieke categorieën, zoals brandstofnota s, altijd aan bepaalde medewerkers moeten worden voorgelegd. Nadat je dit hebt ingesteld, komen facturen automatisch bij de aangewezen personen terecht via het workflowsysteem. En dat is nog maar één voordeel. Een workflowsysteem bevat namelijk meer handige functies: + Het systeem geeft medewerkers via desktop, laptop, telefoon of tablet een signaal wanneer er een nieuw document klaarstaat voor fiattering; + Wil je een factuur nakijken, dan kun je deze in je persoonlijke historie opzoeken. Hierin staat een overzicht van alle facturen die je hebt gefiatteerd. Het workflowsysteem fungeert zodoende ook als een digitaal archief, waardoor je facturen niet meer hoeft op te bergen in papieren ordners; + Je kunt een procuratieschema opnemen in je workflowsysteem. Dit kan ervoor zorgen dat jij gerechtigd bent om facturen tot een bepaald bedrag te tekenen. Valt een factuur hoger uit, dan wordt deze automatisch naar je meerdere gestuurd. Door deze functie hoef je het maximumbedrag dat je zelf mag accorderen, niet meer continu in je achterhoofd te houden! Kortgezegd: door gebruik te maken van een workflowsysteem behoud je het overzicht, wordt de doorlooptijd van het fiatteringsproces aanzienlijk korter en ben je minder tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen. Je hebt immers altijd direct inzicht in de status van binnengekomen facturen! 6. Zorg voor een compleet gegevensbestand in je financiële systeem Meestal registreer je standaard een aantal gegevens van toeleveranciers, zoals de bedrijfsnaam, het btwnummer, het IBAN-nummer en het KvK-nummer. Werk je met een onderaannemer, dan moet je tevens zijn of haar paspoort vastleggen in je systeem. Als dergelijke data allemaal in je financiële systeem zijn opgenomen, kun je het proces rondom de afhandeling van binnenkomende facturen zeer gemakkelijk automatiseren. Breng de stamdata van je crediteuren dus volledig op orde voordat je gaat werken met OCR-software en een workflowsysteem. Zo kunnen alle binnenkomende facturen eenvoudig worden gekoppeld aan een crediteur, waarna ze in het systeem worden opgenomen. Daarnaast is het raadzaam om waar mogelijk een vaste beoordelaar in te stellen per crediteur, zodat binnenkomende facturen met enkele klikken kunnen worden verwerkt. Houd te allen tijde één gedachte in je achterhoofd: hoe completer je bestand, hoe betrouwbaarder de software werkt en hoe sneller je factuur kan worden gefiatteerd.

7 7. Vraag om een ontheffing van de fysieke bewaarplicht Bewaar je je facturen digitaal, vraag de belastinginspecteur dan om een ontheffing van de fysieke bewaarplicht. Dit houdt in dat je verzoekt om toestemming voor het digitaal archiveren van je facturen. Het is belangrijk dat je dit doet, omdat de belastingdienst zeer specifieke regels heeft opgesteld omtrent de bewaarplicht. Deze zijn echter niet altijd even eenduidig. Dat komt doordat de meeste belastingregels zijn gemaakt toen facturatie nog geheel op papier geschiedde. Met opties als elektronische berichten en pdf-facturen is daarom vaak geen rekening gehouden. Dat betekent niet dat je je eigen regels kunt opstellen. Het is in alle gevallen raadzaam om met je belastinginspecteur in gesprek te gaan. Verleent hij of zij toestemming voor een digitale archivering van facturen, dan krijg je een stempel dat bevestigt dat je ontheven bent van de fysieke bewaarplicht. In dat geval weet je zeker dat eventuele belastingcontroles in de toekomst geen problemen zullen opleveren. Het vragen van een ontheffing is overigens wel een proces waar je even doorheen moet. Toch is het absoluut de moeite waard. Heb je eenmaal toestemming verkregen, dan kun je immers zeer veel tijd én kosten besparen. Conclusie De zeven tips die we hebben gegeven, werken versterkend op elkaar. Het is dus verstandig om ze allemaal toe te passen. Doe je dit, dan zal je zien dat je processen binnen afzienbare tijd worden geoptimaliseerd. De knelpunten waar je als financiële administratie mee kampt, zullen geheel of grotendeels wegvallen. Zo bespaar je tijd, kosten en inspanning. En daardoor werk je een stuk efficiënter! Een efficiëntieslag maken en kosten besparen? Hulp nodig bij het implementeren van de tips die we in deze whitepaper hebben gegeven? WhiteVision biedt slimme oplossingen die het verwerken van binnenkomende facturen aanzienlijk vergemakkelijken. Zo kunnen we slimme OCR-software en een gebruiksvriendelijk workflowsysteem voor je implementeren. Neem gerust eens contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je! WhiteVision WhiteVision helpt organisaties makkelijker én prettiger te werken met oplossingen waarmee inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt. WhiteVision biedt zowel lokale als cloud-oplossingen voor alle branches en bedrijfsgroottes. Telefoon Mail Website Volg ons

W H I T E P A P E R. Digitale inkoopfactuurverwerking: op welke vlakken bespaar je tijd? whitevision.nl

W H I T E P A P E R. Digitale inkoopfactuurverwerking: op welke vlakken bespaar je tijd? whitevision.nl W H I T E P A P E R Digitale inkoopfactuurverwerking: op welke vlakken bespaar je tijd? whitevision.nl Per jaar krijg je ontzettend veel facturen binnen. Het handmatig verwerken hiervan kost onnodig veel

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Financiële Administratie Het kloppend hart

Financiële Administratie Het kloppend hart Financiële Administratie Het kloppend hart KRAAN Financieel bevat zowel uw grootboek als uw administratie van debiteuren en crediteuren. Doelstelling van KRAAN Financieel is doelmatigheid in: Beheer van

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

DDi Factuur. Geordende digitale factuurverwerking schept rust in de financiële organisatie. DDi. DDi Factuur

DDi Factuur. Geordende digitale factuurverwerking schept rust in de financiële organisatie. DDi. DDi Factuur DDi B.V. Binnenweg 18 2132 CT Hoofddorp T +31 (88) 567 2030 info@ddi.nl www.ddi.nl Rabobank 34.58.63.003 K.v.K. Haarlem 34081856 DDi Factuur Geordende digitale factuurverwerking schept rust in de financiële

Nadere informatie

TriFact365 voor Visma eaccounting

TriFact365 voor Visma eaccounting Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

TriFact365 voor SnelStart

TriFact365 voor SnelStart Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving inkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Inkooprol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Inkoopfacturen verwerken 4 6 Betalingen fiatteren 5 7 Betalingen uitschrijven

Nadere informatie

TriFact365 voor AccountView

TriFact365 voor AccountView Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN

NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN Even voorstellen Joost van Koot Principal Product Marketing Jos Suijkens Senior Business Consultant Van invoeren naar adviseren AGENDA FUTURE FINANCE DE

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

ISP-Invoice. Elektronische factuurverwerking. Highlights. ISP-Invoice biedt de oplossing. isprojects.nl

ISP-Invoice. Elektronische factuurverwerking. Highlights. ISP-Invoice biedt de oplossing. isprojects.nl ISP-Invoice Elektronische factuurverwerking Highlights Herkennen van facturen op basis van OCR en ICR. Ondersteuning van e-invoicing voor het elektronisch ontvangen van facturen Automatisch matchen van

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden:

Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden: Release 2013 Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden: IB47-formulieren Zoals onze kerkelijke relaties weten moeten

Nadere informatie

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN?

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? Whitepaper De overstap naar geautomatiseerde factuurverwerking Wat zijn de aandachtspunten? Organisatie: Easy Systems BV

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de "Zie ook" lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies.

U kunt uw boekhouding ook in een ander formaat exporteren. Ga via de Zie ook lijst onderaan deze uitleg naar verdere instructies. Hoofdstuk 1 Boekhouding exporteren U kunt uw boekhouding vanuit Intramed exporteren door middel van een wizard. U kunt de boekhouding exporteren in FMuta-formaat, Auditfile-formaat (ADF), of een eigen

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

In dit document treft u de privacyverklaring van FWD Logistics. Hierin wordt helder omschreven hoe FWD Logistics omgaat met uw persoonlijke gegevens.

In dit document treft u de privacyverklaring van FWD Logistics. Hierin wordt helder omschreven hoe FWD Logistics omgaat met uw persoonlijke gegevens. FWD Logistics Privacyverklaring In dit document treft u de privacyverklaring van FWD Logistics. Hierin wordt helder omschreven hoe FWD Logistics omgaat met uw persoonlijke gegevens. Hoge kwaliteit staat

Nadere informatie

Dialplan opties. Bedrijfsnaam Datum

Dialplan opties. Bedrijfsnaam Datum Dialplan opties Bedrijfsnaam Datum Dialplan opties 1 Dialplan opties 2 Inhoudsopgave Inleiding Standaard functies Extensies Hoe wil je extensies ingesteld hebben? Telefoonnummers Hoe wil je telefoonnummers

Nadere informatie

Handleiding scanning inkoopfacturen

Handleiding scanning inkoopfacturen Handleiding scanning inkoopfacturen Inleiding Binnen MijnABAB is het mogelijk om uw inkoopfacturen digitaal aan te bieden. In deze handleiding wordt beschreven hoe het digitaal aanbieden van inkoopfacturen

Nadere informatie

Innovatieve factuurverwerking

Innovatieve factuurverwerking Innovatieve factuurverwerking Inkoopfacturen automatisch in administraties verwerken met UBL Cloud Van alle inkoopfacturen die geboekt moeten worden in de administratie, wordt nog steeds het hoogste percentage

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Agresso wholesale. U4Invoice UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

Agresso wholesale. U4Invoice UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT Agresso wholesale U4Invoice UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 Agresso wholesale U4Invoice U4Invoice elektronische factuurverwerking Uw crediteurenadministratie verwerkt jaarlijks tienduizenden inkoopfacturen

Nadere informatie

ideal op je Webnode website

ideal op je Webnode website ideal op je Webnode website Content Hoe zet je ideal op je Webnode website... 2 Hoe Kun je Sisow instellen zodat je deze op Webnode Kan gebruiken.... 6 Het sturen van een ideal factuur met ebill... 10

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren 1 Waarom deze brochure Wanneer u als ondernemer goederen of diensten levert aan een andere ondernemer, bent u meestal verplicht een factuur uit te reiken aan die andere ondernemer.

Nadere informatie

Inlezen bankbestanden (bankafschriften)

Inlezen bankbestanden (bankafschriften) Inleiding. Wanneer u werkt met Internetbankieren, dan kunnen de mutaties van uw bank elektronisch worden ingelezen. U kunt deze direct automatisch laten inboeken. Dat gaat snel en de herkenning door CASH

Nadere informatie

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module.

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module. Nieuwe ICF-module Vanaf versie 5.1.4.26 is er een nieuwe ICF-module, voor de ENK Pro en Enterprise-gebruikers, die de samenstelling EF aan hebben staan. Het inlezen en verwerken van elektronische inkoopfacturen

Nadere informatie

EW-Parket levert sinds jaren exclusieve houten vloeren!

EW-Parket levert sinds jaren exclusieve houten vloeren! EW-Parket VOF Privacyverklaring In dit document treft u de privacyverklaring van EW-Parket VOF. In het onderhavige document wordt helder omschreven hoe EW-Parket omgaat met uw persoonlijke gegevens. EW-Parket

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

INHOUD. Voor de volledige handleiding verwijzen wij u naar de website van de KNMG:

INHOUD. Voor de volledige handleiding verwijzen wij u naar de website van de KNMG: INHOUD AANBIEDER 1 GAIA account aanmaken en autorisatie aanvragen (eenmalig)... 2 AANBIEDER 2 Korte instructie accreditatie aanvragen... 3 AANBIEDER 3 - instructie facturering binnen GAIA... 4 AANBIEDER

Nadere informatie

www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info

www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info www.bedrijventotaal.nl Voor musea, stichtingen, zzp'ers, zorgboerderijen www.zorgboeren.info Aan te passen naar elk ander jaar HOOFDMENU Dit Scherm zie je als de tool wordt geopend. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

GAIA handleiding aanbieder verkorte versie INHOUD

GAIA handleiding aanbieder verkorte versie INHOUD INHOUD AANBIEDER 1 GAIA account aanmaken en autorisatie aanvragen (eenmalig)... 2 AANBIEDER 2 Korte instructie accreditatie aanvragen... 3 AANBIEDER 3 - instructie facturering binnen GAIA... 4 AANBIEDER

Nadere informatie

ISP-Invoice. Elektronische factuurverwerking. Highlights. ISP-Invoice biedt de oplossing. isprojects.nl

ISP-Invoice. Elektronische factuurverwerking. Highlights. ISP-Invoice biedt de oplossing. isprojects.nl ISP-Invoice Elektronische factuurverwerking Highlights Scannen en automatische herkenning van facturen op basis van Free Forms Ondersteuning van e-invoicing voor het elektronisch ontvangen van facturen

Nadere informatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor ondernemers Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor Ondernemers AUTOMATISCH BOEKHOUDEN VOOR INNOVATIEVE ONDERNEMER DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Je tuinplan mooir, slimmr & groenr!

Je tuinplan mooir, slimmr & groenr! Groenr Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van Groenr. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Groenr. Je tuinplan mooir,

Nadere informatie

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Landgoed De Wielewaal.

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Landgoed De Wielewaal. 00 Inleiding In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren UWV vraagt leveranciers om hun facturen elektronisch te sturen. Wat betekent dat voor u? En hoe verstuurt u elektronische facturen? Twee factuurstromen UWV onderscheidt twee factuurstromen:

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede ICreative bv E-invoicing TU Delft Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft Finance, procurement & document solutions Versie: E-invoicing TU Delft Voorbeeld ICreative bv Oortlaan 2 6716

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. CommunicatieCheck

PRIVACY VERKLARING. CommunicatieCheck Burg Jhr H vd Boschstraat 18 3958 CD Amerongen Kamer van Koophandel 69510911 BTW nummer NL160520058B02 susan@communicatiecheck.nu PRIVACY VERKLARING CommunicatieCheck www.communicatiecheck.nu Hier vind

Nadere informatie

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt):

In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Privacy- en cookie statement ISProjects Privacy Statement In ons Privacyreglement gebruiken wij een aantal definities (deze definities kunnen in enkelvoud en meervoud worden gebruikt): Cookie: een klein

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018

Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One. Woensdag 26 september 2018 Geautomatiseerde factuurverwerking: ImageCapture voor SAP Business One Woensdag 26 september 2018 Agenda Introductie Demo scenario s Samenvatting en vragen Introductie Jan Willem de Bruijn Serac Maarten

Nadere informatie

AVG en inkoopfactuurverwerking: wat moet je weten?

AVG en inkoopfactuurverwerking: wat moet je weten? W H I T E P A P E R AVG en inkoopfactuurverwerking: wat moet je weten? FEBRUARI 2018 whitevision.nl Inmiddels heb je vast wel gehoord van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook wel bekend

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

Cash Connect - UBL. Interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Cash Software:

Cash Connect - UBL. Interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Cash Software: Inleiding Vanaf versie B08 zijn steeds meer functies in CASH volautomatisch geworden. Dat wil zeggen, dat handelingen volledig automatisch worden uitgevoerd, dus zonder uw tussenkomst. U geeft eenmalig

Nadere informatie

whitepaper Externe bon

whitepaper Externe bon metacom online whitepaper whitepaper Externe bon Automatiseer het registreren van verplichtingen vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom externe project inkoop eenvoudiger kan 3 Welke oplossing

Nadere informatie

De Starters Academie Kompas MRC

De Starters Academie Kompas MRC De Starters Academie Kompas MRC Privacy Verklaring In dit document vind je de privacy verklaring van De Starters Academie. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Van papier naar digitaal in 2013

Van papier naar digitaal in 2013 DDi B.V. Binnenweg 18 2132 CT Hoofddorp T +31 (88) 567 2000 info@ddi.nl www.ddi.nl Rabobank 34.58.63.003 K.v.K. Haarlem 34081856 Van papier naar digitaal in 2013 DDi Van papier naar digitaal in 2013 5

Nadere informatie

Eenvoudig boekhouden. stap 1-5. Eenvoudig boekhouden voor iedere kleine ondernemer. Deel dit e-book:

Eenvoudig boekhouden. stap 1-5. Eenvoudig boekhouden voor iedere kleine ondernemer. Deel dit e-book: 1 Eenvoudig boekhouden voor iedere kleine ondernemer Deel 1 stap 1-5 2 Inhoud Introductie 3 Vaste plek 4 Vast moment 6 Factureer snel! 8 Verwerk uw inkomende facturen slim 10 Boek uw bankafschriften (automatisch)

Nadere informatie

BuroTrans Privacy Verklaring

BuroTrans Privacy Verklaring BuroTrans Privacy Verklaring Hier vind je de privacy verklaring van BuroTrans. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonsgegevens om wordt gegaan die worden verzameld door BuroTrans. [1] 00. Inleiding

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Electronische factuurverwerking voor woningcorporatiess

Electronische factuurverwerking voor woningcorporatiess E-Content INVOICE Electronische factuurverwerking voor woningcorporatiess Jaarlijks verwerkt u duizenden inkoopfacturen in uw primaire systeem. Toch is het veel handwerk. Denk aan de vele handmatige acties

Nadere informatie

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush Privacy beleid Privacyverklaring en contact Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. In deze Privacyverklaring is beschreven

Nadere informatie

E-Factureren en boekhoudsoftware

E-Factureren en boekhoudsoftware Door: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.boekhoudplaza.nl September 2009 Elektronisch factureren B2C, B2B, Buyer direct, Consolidator, Direct processing,

Nadere informatie

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding Inleiding Ontwikkeling in de tijd Scannen en herkennen van boekingsdocumenten PDF per email Elektronische factuurverwerking (bijv UBL.) Robotic accounting en Machine learning Scannen en herkennen Wie past

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Informatiebeheer. Interne audits. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort.

PRIVACY VERKLARING. Informatiebeheer. Interne audits. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort. Kwaliteitssysteem Informatiebeheer Interne audits Zo kan het dus ook! BULTS-INFO PRIVACY VERKLARING Dienstverlening zoals het hoort. Hier vind je de privacyverklaring van Bults-info. Hierin wordt omschreven

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Inleiding. Jerremy4U. Doel gegevens

Privacy Verklaring. Inleiding. Jerremy4U. Doel gegevens Privacy Verklaring Dit is de privacy verklaring van Jerremy4U. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Jerremy4U. Inleiding In deze privacy

Nadere informatie

Susan Sports Privacyverklaring

Susan Sports Privacyverklaring Susan Sports Privacyverklaring Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Susan Sports jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt. Er wordt in deze verklaring

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort.

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort. Zo kan het dus ook! PRIVACY VERKLARING Dienstverlening zoals het hoort. Hier vind u de privacyverklaring van Het FGplein. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die

Nadere informatie

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007 Handleiding Bestelmodule Platform P Versie 1.0 november 2007 1. Introductie Wat kan je doen met de bestelmodule? Met de bestelmodule kun je regulier drukwerk bestellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen

Nadere informatie

Privacyverklaring New Business Lab, KvK , gevestigd te Hoofddorp

Privacyverklaring New Business Lab, KvK , gevestigd te Hoofddorp Privacyverklaring New Business Lab, KvK 54885493, gevestigd te Hoofddorp 0. Inleiding Hier vind je de privacyverklaring van New Business Lab. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

ben je het overzicht kwijt en loopt communicatie niet zoals zou moeten. Het ontvangen van veel kan je een onrustig gevoel geven.

ben je het overzicht kwijt en loopt communicatie niet zoals zou moeten. Het ontvangen van veel  kan je een onrustig gevoel geven. Inleiding ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beheers jij je e-mail of beheerst jouw e-mail

Nadere informatie

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring regelmatig te raadplegen.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring regelmatig te raadplegen. In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop je persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee door You are Beloved omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar je gegevens opgeslagen liggen

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Privacyverklaring. Inhoud

Privacyverklaring. Inhoud Inhoud De Interieurstylist heeft jouw privacy hoog in het vaandel staan. Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan het veilig opslaan en gebruiken van je gegevens. 00. Inleiding... 3 01. De Interieurstylist...

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

Jeroen Rommers Privacyverklaring

Jeroen Rommers Privacyverklaring Jeroen Rommers Privacyverklaring Inleiding In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop Jeroen Rommers jouw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt. Er wordt in deze

Nadere informatie

E-invoicing Bilderberg

E-invoicing Bilderberg ICreative bv Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van Bilderberg Finance, procurement & document solutions Versie: 1.5 ICreative bv Oortlaan 2 6716 WD Ede Met ICreative kiest u voor een duurzame

Nadere informatie

Privacy Verklaring Graphickitchen

Privacy Verklaring Graphickitchen Privacy Verklaring Graphickitchen Hier vind je de privacy verklaring van GraphicKitchen. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door GraphicKitchen

Nadere informatie

Handleiding Voorraad. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Voorraad. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Voorraad...3 1.1 Instellingen voor de voorraad...3 1.2 Voorraad...3 1.2.1 Bestellingen door cliënten...3 1.2.2 Extra losse bestellingen...4 1.2.3

Nadere informatie

Marijke Made Privacyv erklaring Mei 2018

Marijke Made Privacyv erklaring Mei 2018 Marijke Made Privacyv erklaring Mei 2018 Hier vind je de privacyverklaring van Marijke Made. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Marijke

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

Flevoprints Privacy verklaring

Flevoprints Privacy verklaring Flevoprints Privacy verklaring Hier vind je de privacy verklaring van Flevoprints. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Flevoprints. 00.

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online

v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online v.1.11 Verenigingenweb handleiding Genkgo koppeling: Exact Online Inhoud Welke koppelingen zijn er?...3 Koppeling A ) Synchronisatie profielen (relaties)...3 Koppeling B ) Koppeling van debiteurenkaarten...3

Nadere informatie