Innovatieve factuurverwerking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Innovatieve factuurverwerking"

Transcriptie

1 Innovatieve factuurverwerking

2 Inkoopfacturen automatisch in administraties verwerken met UBL Cloud Van alle inkoopfacturen die geboekt moeten worden in de administratie, wordt nog steeds het hoogste percentage aangeleverd op papier via de post of als pdf-bestand via . Het vergt veel tijd om al deze facturen handmatig te boeken in de administratie. Dit kan veel sneller en efficiënter! Voor de uitwisseling van gegevens op facturen en andere documenten is namelijk een standaardformaat afgesproken: UBL (Universal Business Language). Hiermee is automatische uitwisseling tussen bedrijven en instellingen mogelijk geworden. MUIS Software heeft nu een unieke functionaliteit ontwikkeld om facturen in pdf- en jpgformaat direct om te zetten naar UBL-formaat: UBL Cloud. Met deze functionaliteit worden facturen heel snel op geautomatiseerde wijze verwerkt in de administratie. Een grote tijdsbesparing, want u hoeft nooit meer handmatig facturen in te boeken! Dit is het idee achter UBL Cloud. Wij vinden het bovendien belangrijk te vermelden dat UBL Cloud geheel geïntegreerd is in imuis Online. Indien u gebruik maakt van onze UBL Cloud, verloopt de verwerking van uw inkoopfacturen zeer soepel en efficiënt. Voor iedere aangeleverde factuur wordt namelijk automatisch een boekingsvoorstel gedaan. Dit voorstel is gebaseerd op de volgende vermelde gegevens op de factuur: crediteur, boekstuknummer, IBAN-nummer, grootboekrekening die in de administratie gekoppeld staat aan de betreffende crediteur, btw-bedragen (incl. verlegd) en specifieke betaalkenmerken (bijvoorbeeld automatische incasso en acceptgiro). De werkwijze is eenvoudig, want met onze UBL Cloud worden inkoopfacturen automatisch gescand, herkend en klaargezet. Handmatig boeken behoort hiermee tot het verleden! Met behulp van UBL Cloud werkt u veilig: uitgebreide controles en fiatteringsslagen behoeden u voor spookfacturen. Er wordt gecontroleerd op factuurbedrag, factuurdatum, automatische incasso, creditnota s en eventueel dubbel ingelezen of ontvangen facturen.

3 Hoe werkt UBL Cloud? UBL Cloud werkt in drie eenvoudige stappen. Stap 1: Aanleveren Iedere administratie heeft een eigen adres. Dit adres wordt gevormd door het KvK-nummer waaronder de administratie valt, gecombineerd Facturen kunnen door uw crediteuren rechtstreeks naar dit adres worden verstuurd. Daar staan ze dan klaar om gefiatteerd te worden. Ontvangt u uw inkoopfacturen per post? Dan kunt u deze scannen en meteen via uw scanner of mobiele telefoon naar het adres sturen. Het is zelfs mogelijk om met de MUIS Live App een foto van een factuur te maken en deze direct naar het speciale e- mailadres te sturen. Ontvangt u facturen op een ander adres? Ook deze stuurt u natuurlijk rechtstreeks door naar het bovengenoemde adres. UBL Cloud analyseert direct de binnengekomen inkoopfacturen en stelt bij volledige herkenning een boekingsvoorstel op. Belangrijke herkenningspunten zijn KvK-nummer, btwnummer, IBAN-nummer. Indien een factuur geen van deze nummers bevat, is het nog mogelijk om een specifieke aanvullende zoekterm op te nemen in de gegevens van de crediteur. Hiermee wordt de crediteur dan alsnog gevonden. N.B. Alle boekingsvoorstellen, hoeveel ook, kunnen in één keer in de administratie worden verwerkt. Een grote tijdbesparing dus! Bent u aangesloten bij onze partner everbinding? Dan bent u automatisch verbonden met het e-facturatienetwerk Simplerinvoicing / PEPPOL. Via dit netwerk is directe uitwisseling van facturen en andere documenten tussen softwarepakketten mogelijk, omdat dit netwerk geheel gebaseerd is op UBL. Alle softwarepakketten die UBL gebruiken staan daardoor in rechtstreeks contact met elkaar. everbinding kan, indien u dit wenst, uw crediteuren verzoeken om u in het vervolg UBL-facturen te sturen. Alle leden van het everbindingnetwerk (versturend én ontvangend) zijn extra gevalideerd, dat wil zeggen dat hun identiteit gecontroleerd is. Hierdoor heeft u als ontvanger van zo n e-factuur 100% zekerheid over de echtheid van de leverancier en diens e-facturen.

4 Stap 2: Fiatteren en aanvullen UBL Cloud hanteert, zoals eerder vermeld, een aantal controles op factuurbedragen, factuurdatum, automatische incasso, creditnota s en dubbel ingelezen of dubbel ontvangen facturen. Toch is het ook mogelijk om inkoopfacturen in bepaalde gevallen expliciet te laten fiatteren door u of uw klant. In bepaalde gevallen is fiatteren noodzakelijk. U ziet deze gevallen kort aangegeven in de afbeelding hieronder. Deze worden verder in de tekst nader toegelicht. Een inkoopfactuur kan natuurlijk ook betwist worden. In dat geval wordt de post wel geboekt, maar staat de uiteindelijke openstaande post duidelijk vermeld als betwist. Inkoopfacturen kunnen door uw klant gefiatteerd worden binnen imuis Online of via de MUIS Live App. Op deze manier werkt u efficiënt samen met uw klant. Indien een inkoopfactuur slecht leesbaar is en daardoor niet volledig kan worden herkend, dan zal imuis Online u of uw klant vragen deze inkoopfactuur aan te vullen via imuis Online of via de MUIS Live App.

5 Stap 3: Verwerken Met één druk op de knop worden alle inkoopfacturen in één keer verwerkt: er ontstaan openstaande posten met daaraan de bijbehorende digitale factuur gekoppeld.

6 Het overzicht Verwerken in de afbeelding hierboven, toont alle inkoopfacturen die klaar staan om verwerkt te worden tot journaalpost. De eerste kolom geeft met een kleur aan of de inkoopfactuur volledig herkend is. Een inkoopfactuur is volledig herkend (groen) indien: - de crediteur bij de inkoopfactuur is gevonden; - de crediteur één voorkeurstegenrekening heeft; - de crediteureninformatie (KvK-nummer, btw-nummer, IBAN-nummer, etc.) van de inkoopfactuur gelijk is aan de crediteureninformatie in de administratie; - de inkoopfactuur nog niet ingelezen is in de administratie; - de inkoopfactuur geen creditnota betreft (instelbaar). Indien gewenst kunnen alle volledig herkende inkoopfacturen met één druk op de knop verwerkt worden tot journaalposten. Extra optie: Voor iedere crediteur afzonderlijk kunt u instellen dat volledig herkende inkoopfacturen volautomatisch verwerkt worden. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, wordt de inkoopfactuur deels herkend (oranje), dan wel niet herkend (rood). Dit gebeurt bijvoorbeeld als er een keuze is uit meerdere tegenrekeningen of als er verplicht een kostenplaats, kostendrager of dossiernummer ingevoerd moet worden. Verder indien er een betalingskenmerk verplicht is bij een bepaalde crediteur (bijvoorbeeld de Belastingdienst) en deze niet ingevuld is. In deze gevallen moeten de inkoopfacturen door de accountant of de klant verwerkt worden.

7 Nieuwe crediteuren of gewijzigde crediteuren Indien er sprake is van een nieuwe crediteur, dan wordt deze in de administratie aangemaakt op basis van de naam en de adresinformatie uit het KvK-register en het Europese btwnummerregister (VIES). imuis Online vergelijkt automatisch de gegevens van uw crediteur in uw crediteurenbestand en de naam- en adresinformatie op de inkoopfactuur. Indien er bijvoorbeeld een andere IBAN op de inkoopfactuur wordt vermeld, signaleert imuis Online dit onmiddellijk en kan de inkoopfactuur nooit automatisch verwerkt worden. De verschillen worden meteen getoond. Ook als een crediteur uitgeschreven is uit het register van de Kamer van Koophandel, signaleert UBL Cloud dit onmiddellijk. De inkoopfactuur wordt dan niet automatisch geboekt, ook al staat de betreffende crediteur op de whitelist. De factuur wordt dan gepresenteerd in de te fiatteren inkoopfacturen. Indien gewenst, wordt de nieuwe informatie bijgewerkt in de stamgegevens van de crediteur. Er is dus een betere controle op de juistheid van de facturen dan bij handmatige verwerking.

8 Achterliggende informatie bij de drie stappen Elektronische facturen (UBL) MUIS Software heeft met UBL Cloud een tool waarmee alle facturen direct en geautomatiseerd verwerkt worden. UBL-facturen worden hiermee ondersteund. Het voordeel van UBL is, dat deze facturen in een bepaalde bestandsvorm (xml) de financiële boeking bevatten. Hierdoor is 100% herkenning mogelijk. Deze facturen kunnen zelfs rechtstreeks op factuurregelniveau automatisch geboekt worden. TIP: Ondernemers kunnen gratis en onbeperkt werken met de imuis Online Spitsfactuur. Met de Spitsfactuur is het mogelijk om elektronisch (UBL) te factureren. Indien u aangesloten bent bij onze partner everbinding, bent u tevens verbonden met het e-facturatienetwerk Simplerinvoicing / PEPPOL. Directe uitwisseling van facturen en documenten tussen softwarepakketten is dan mogelijk. Fiatteren en Aanvullen Door de fiatteringsslag en controles binnen UBL Cloud krijgt u nooit spookfacturen in uw administratie. Crediteuren worden namelijk automatisch gecontroleerd in het bedrijvenregister van de Kamer van Koophandel op statutaire naam, postcode en KvKnummer. Ook wordt er meteen gecontroleerd of de betreffende crediteur daar nog wel ingeschreven staat. UBL Cloud controleert ook bij het Europees btw-register (VIES) of de btw-nummerinformatie juist is. Afwijkingen worden direct geconstateerd! Bovendien is het mogelijk crediteuren te plaatsen op een zogenaamde whitelist. Voor facturen van de hierop vermelde crediteuren is dan in de meeste gevallen geen fiattering nodig. Dit werkt als volgt: Op basis van eerder ontvangen inkoopfacturen van de betreffende crediteur, wordt een gemiddeld factuurbedrag berekend. Als het bedrag op een nieuwe factuur van de betreffende crediteur te ver afwijkt van het gemiddelde factuurbedrag, komt er automatisch een melding. De grootte van de afwijking die het signaal bepaalt, kunt u zelf instellen. Facturen van crediteuren die op de whitelist staan maar afwijken, moeten dan toch eerst gefiatteerd worden. Crediteuren kunnen echter ook toegevoegd worden aan een blacklist. Facturen van deze crediteuren worden automatisch afgekeurd. Met gemak enkele of meerdere facturen tegelijk verwerken Alle facturen kunnen, indien gewenst, in één document aangeleverd worden. Het geavanceerde herkenningssysteem van UBL Cloud weet namelijk precies waar een factuur begint en eindigt. U hoeft de facturen dus niet één voor één aan te leveren! U legt gewoon een hele stapel facturen in uw scanner. Wanneer u een factuur van een nieuwe crediteur aanlevert, stelt UBL Cloud u direct voor om die crediteur in te voeren op basis van gegevens op die factuur. Indien gegevens op een factuur van een reeds bestaande crediteur afwijken, worden de afwijkingen direct geconstateerd door UBL Cloud. De gegevens van de crediteur kunt u, indien gewenst, direct op geautomatiseerde wijze laten aanpassen. UBL Cloud heeft zelfs een koppeling met

9 Google Maps. Hiermee kunt u of uw klant snel de locatie van een crediteur raadplegen! UBL Cloud geeft ook een melding als een factuur al eens eerder ingelezen is. Een factuur wordt dus nooit zomaar twee keer verwerkt. UBL Cloud volledig geïntegreerd in imuis Online Alle documenten die in de administratie van uw klant zijn opgeslagen, zijn direct bij de bijbehorende boeking of relatie op het scherm te roepen. Op verschillende plaatsen in imuis (Online) kan de dus factuur geraadpleegd worden. Uw klanten kunnen, indien zij gebruik maken van de module Bankieren, zelfs tijdens het uitschrijven van betalingen direct de originele factuur op hun computerscherm laten tonen. Digitaal Dossier Met de module Digitaal Dossier heeft u altijd en overal toegang tot uw documenten. In dit dossier kunt u niet alleen facturen, maar ook andere belangrijke documenten opslaan. Op meerdere plaatsen in uw administratie zijn deze documenten dan met één muisklik op het scherm te tonen! U kunt dus op eenvoudige wijze een achterliggende factuur raadplegen. Dit kunt u natuurlijk ook aan uw klant aanbieden. Activa Register Indien de inkoopfactuur de aanschaf van een activum betreft, signaleert UBL Cloud dit meteen. Het desbetreffende activum kan direct of, indien gewenst, op een later moment worden opgenomen in het activaregister. De bijhorende factuur is later bij het activum op het scherm te raadplegen. Transitorische posten Aan de hand van herkenning van grootboekrekeningen constateert UBL Cloud of de inkoopfactuur als transitorische post geboekt moet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facturen voor verzekeringen en huur. Het factuurbedrag kunt u dan automatisch laten verdelen over de gewenste periodes. Samenwerking tussen accountant en hun klanten UBL Cloud van MUIS Software biedt accountants de mogelijkheid om inkoopfacturen op snelle en efficiënte wijze in de administraties van hun klanten te verwerken. Uw klanten kunnen, via imuis Online of via de MUIS LIVE App, inkoopfacturen fiatteren. Er is een extra functie voor accountants en andere gebruikers met meerdere administraties, het administratie overzicht. Hierin kunt u in één oogopslag een overzicht zien van alle administraties die u bijhoudt. In de kolommen ziet u de naam van de administratie en het aantal facturen die gefiatteerd, aangevuld of verwerkt dienen te worden. Daarnaast kunt u vanuit het overzicht direct de gewenste administratie openen.

10 Technische Details Functies Herkennen/Fiatteren/Controletool/Verwerken/Dossiervorming Duur van verwerking Real time, directe verwerking, 24/7 Browsers Google Chrome, Internet Explorer, Edge en Safari Ondersteunde.pdf,.jpg,.xml (UBL 2.0) bestandtypes Koppelingen Kamer van Koophandel, het Europese btw-register, Google Maps en everbinding Controle op crediteur Afwijkende factuurbedragen, valide KvK-nummer, valide btw-nummer, reeds ingelezen facturen, ouderdomsanalyse Controle op factuur Creditnota s, automatische incasso s Aanleveren facturen , MUIS Live App en everbinding Fiatteren Binnen UBL Cloud en met MUIS LIVE App (mobiele telefoon) Koppeling met financiële Volledig geïntegreerd in imuis (Online) administratie Documentenopslag Groeperen crediteuren Hosting Ondersteuning Opslag van fysieke factuur in uw administratie Op whitelist of blacklist MUIS Software, derde partij of uzelf Tijdens kantooruren van 8.30u tot 17.00u, per telefoon, chat en

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol Samenwerken met icounting Beschrijving betalingsrol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Betalingsrol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Betalingen fiatteren 3 6 Betalingen uitschrijven 8 7 Informatie over

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving inkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Inkooprol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Inkoopfacturen verwerken 4 6 Betalingen fiatteren 5 7 Betalingen uitschrijven

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer Welkom! Programma 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer 16:00 uur Pauze 16:20 uur Eenvoudig e-factureren met MUIS Software Door: Richard van Lieshout & Randy Voogel 16.35

Nadere informatie

TriFact365 voor AccountView

TriFact365 voor AccountView Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

Cash Connect - UBL. Interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Cash Software:

Cash Connect - UBL. Interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met Cash Software: Inleiding Vanaf versie B08 zijn steeds meer functies in CASH volautomatisch geworden. Dat wil zeggen, dat handelingen volledig automatisch worden uitgevoerd, dus zonder uw tussenkomst. U geeft eenmalig

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Accountancy Starter 0,- Vanaf Accountancy Plus. Boekhouden. Financieel dashboard. MUIS LIVE App. Debiteurenbeheer. Crediteurenbeheer.

Accountancy Starter 0,- Vanaf Accountancy Plus. Boekhouden. Financieel dashboard. MUIS LIVE App. Debiteurenbeheer. Crediteurenbeheer. Accountancy Starter 0,- Accountancy Plus 29,- Accountancy Pro 59,- Kantoorgebruiker Inclusief één kantoorgebruiker 1 1 1 Administratie Inclusief je eigen administratie + eventuele profiel- en demo administratie(s)

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren van inkoopfacturen

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren van inkoopfacturen Inleiding Om het financiële resultaat van uw organisatie te kunnen bepalen is het belangrijk dat u naast uw verkoopopbrengsten ook de kosten goed vast te leggen. In deze handleiding richten we ons op het

Nadere informatie

Klantendag DBS Financieel

Klantendag DBS Financieel Klantendag DBS Financieel DBS Financieel 19.00.00 Vrijgegeven juni 2016 DBS Financieel 20.00.00 Gepland medio juni 2017 DBS Financieel 19.00.00 Bankafschriften CAMT.053.001.02 Ondersteunde banken: ING

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Inkoopfacturen. Naam handleiding: Inkoopfacturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 31-12-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Inkoopfacturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 9 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Inkoopfactuur... 3 Boekingsregel(s)... 4 Aanmaken inkooprelatie... 5 Via de Kamer van koophandel...

Nadere informatie

Handleiding scanning inkoopfacturen

Handleiding scanning inkoopfacturen Handleiding scanning inkoopfacturen Inleiding Binnen MijnABAB is het mogelijk om uw inkoopfacturen digitaal aan te bieden. In deze handleiding wordt beschreven hoe het digitaal aanbieden van inkoopfacturen

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl Profin Financiële administratie Cervus Automatisering BV Inhoudsopgave Algemeen pagina 3 Boekjaar aanmaken pagina 4 Grootboekrekeningen pagina 6 Dagboeken pagina 7 Dagboeken met een tegenrekening pagina

Nadere informatie

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten. PDF per

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten. PDF per Ontwikkeling in de tijd Scannen en herkennen van boekingsdocumenten PDF per email Robotic accounting Elektronische factuurverwerking op basis van UBL (via email of netwerk zoals PEPPOL) Machine learning

Nadere informatie

TriFact365 voor SnelStart

TriFact365 voor SnelStart Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

ReadmeB12a d.d. Oktober CASH Financieel

ReadmeB12a d.d. Oktober CASH Financieel ReadmeB12a d.d. Oktober 2017 - CASH Financieel Financiële signaleringen instellen Direct op de hoogte zijn wanneer de omzet daalt? Of wanneer de kas negatief is en er dus correcties nodig zijn? Nu kunt

Nadere informatie

ReadmeB12 d.d. september CASH Financieel

ReadmeB12 d.d. september CASH Financieel ReadmeB12 d.d. september 2017 - CASH Financieel Financiële signaleringen instellen Direct op de hoogte zijn wanneer de omzet daalt? Of wanneer de kas negatief is en er dus correcties nodig zijn? Nu kunt

Nadere informatie

E-facturatie in de praktijk

E-facturatie in de praktijk E-facturatie in de praktijk Even voorstellen Voorzitter Alfa Accountants en Adviseurs Lid SRA bestuur Voorzitter SRA ICT cie. Voorzitter VLB Voorzitter Edicircle Lid raad van toezicht Visionplanner Founding

Nadere informatie

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding Inleiding Ontwikkeling in de tijd Scannen en herkennen van boekingsdocumenten PDF per email Elektronische factuurverwerking (bijv UBL.) Robotic accounting en Machine learning Scannen en herkennen Wie past

Nadere informatie

finast Brochure financiële software Grootboek

finast Brochure financiële software Grootboek Brochure De meeste systemen verlangen te veel en te complexe handelingen bij het invoeren en opvragen van de benodigde gegevens. Dat wil zeggen veel tijdverlies. FINAST ontzorgt. FINAST is een pakket wat

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.23. Online samenwerken. Algemeen. Basis. Document Management. Business monitoring alerts. ** Geen functionele wijzigingen **

AllSolutions 10.0.23. Online samenwerken. Algemeen. Basis. Document Management. Business monitoring alerts. ** Geen functionele wijzigingen ** AllSolutions 10.0.23 Online samenwerken Algemeen Basis Business monitoring alerts Meer flexibiliteit met extra instelling in alert Te fiatteren inkoopfacturen Met alerts kunt u personen automatisch attenderen

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS U kunt u aanmelden bij go2ubl door klant worden aan te klikken en de volgende gegevens in te vullen. Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, maken

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

TS-Plus procedure Jaarafsluiting:

TS-Plus procedure Jaarafsluiting: TS-Plus procedure Jaarafsluiting: De jaarafsluiting, ook wel afsluiten administratie of jaarovergang genoemd, omvat twee verschillende zaken die wel met elkaar in verband staan. 1. Aanleveren gegevens

Nadere informatie

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 is geheel vanaf de grond opgebouwd. Naast dat het geheel er moderner uit ziet hebben we met de nieuwe weergave en de mogelijkheid de King database

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties Bankmutaties Een belangrijk onderdeel in Incura Boekhouding is de verwerking van bankmutaties. Het tijdig en zorgvuldig bijwerken van uw bankmutaties zorgt voor een up-to-date inzicht in uw openstaande

Nadere informatie

2014 9 Knots Solutions BV

2014 9 Knots Solutions BV FinMaster FinMaster is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en te beheren. FinMaster bevat

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

TriFact365 voor Visma eaccounting

TriFact365 voor Visma eaccounting Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

AccountView Visma Basecone Quick Start Guide

AccountView Visma Basecone Quick Start Guide AccountView Visma Basecone Quick Start Guide De "AccountView Visma Basecone Quick Start Guide" beschrijft op eenvoudige wijze de belangrijkste stappen en functies, die u als gebruiker moet weten om Basecone

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

De koppeling met ABN AMRO

De koppeling met ABN AMRO Internet Boekhouden met CASHWeb Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening, zonder

Nadere informatie

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Handleiding imuis Online. Snel aan de slag

Handleiding imuis Online. Snel aan de slag Snel aan de slag Wat leuk dat je hebt besloten om te werken met imuis Online, het online boekhoudprogramma van MUIS Software. MUIS Software ontwikkelt administratieve software voor accountants en ondernemers.

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

Financiële Administratie Het kloppend hart

Financiële Administratie Het kloppend hart Financiële Administratie Het kloppend hart KRAAN Financieel bevat zowel uw grootboek als uw administratie van debiteuren en crediteuren. Doelstelling van KRAAN Financieel is doelmatigheid in: Beheer van

Nadere informatie

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Finance CaseMaster Finance CaseMaster Finance is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren

Nadere informatie

Twinfield en btw. Twinfield v6.9. Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland

Twinfield en btw. Twinfield v6.9. Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Twinfield en btw Twinfield v6.9 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

En: Elektronisch factureren checklist voor gebruikers (en softwareleveranciers)

En: Elektronisch factureren checklist voor gebruikers (en softwareleveranciers) Inhoud gids 1. Begrippen; 2. Organisaties en initiatieven; 3. Standaarden; 4. Segmentatie; 5. Wet- en regelgeving; 6. Purchase-to-pay; 7. Gerelateerd; 8. Toepassingen; (> 35) 9. Voortgang; 10.Conclusies

Nadere informatie

Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden:

Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden: Release 2013 Onderstaand treft u aan een opsomming van de belangrijkste wijzigingen die binnen Cashflow en/of CashflowPro hebben plaatsgevonden: IB47-formulieren Zoals onze kerkelijke relaties weten moeten

Nadere informatie

Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest:

Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest: MEEST GESTELDE VRAGEN UBL KETENTEST Hieronder staan de meest gestelde vragen in het kader van de UBL Ketentest: 1. Wat is de UBL Ketentest? De UBL Ketentest is de werktitel van een initiatief van Gerard

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS Nadat u bent aangemeld bij go2ubl kunt u binnen enkele minuten aan de slag. Als beheerder kunt u uw eigen gegevens inzien en uw cliënten beheren

Nadere informatie

Bankrekeningnummer(s) aan uw administraties koppelen

Bankrekeningnummer(s) aan uw administraties koppelen De bankenkoppeling met bunq - offline U kunt de mutaties van uw bankrekening, zonder tussenkomst van de gebruiker, automatisch laten inlezen in uw administratie. Nadat u heeft aangegeven dat u van deze

Nadere informatie

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3

Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7. ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise versie 7 ten opzichte van Exact Financials versie 3 Voordelen Exact Financials Enterprise Dit document geeft een aantal interessante functionaliteiten per module weer

Nadere informatie

1/10. Nieuw. Nieuwe uitstraling. Exporteren van overzichten. UBL 2.0 factureren. Inlezen UBL 2.0 inkoopfacturen. Boekstuk automatisch ophogen

1/10. Nieuw. Nieuwe uitstraling. Exporteren van overzichten. UBL 2.0 factureren. Inlezen UBL 2.0 inkoopfacturen. Boekstuk automatisch ophogen 1/10 Nieuw Nieuwe uitstraling In SnelStart Classic heeft een frisse wind gewaaid. In versie 10 zijn alle iconen vervangen door nieuwe. In het nieuwe welkomstscherm kunt u eenvoudig een nieuwe administratie

Nadere informatie

Bankrekeningnummer(s) aan uw administratie koppelen

Bankrekeningnummer(s) aan uw administratie koppelen De bankenkoppeling met bunq - online U kunt de mutaties van uw bankrekening, zonder tussenkomst van de gebruiker, automatisch laten inlezen in uw administratie. Nadat u heeft aangegeven dat u van deze

Nadere informatie

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online

Handleiding conversie Davilex naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW de grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

De koppeling met Rabobank

De koppeling met Rabobank Internet Boekhouden met CASHWin Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening automatisch

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Nieuw in AccountView versie 9.5a

Nieuw in AccountView versie 9.5a Nieuw in AccountView versie 9.5a Een product van Visma Software BV Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Visma Software BV. Dit geldt ook

Nadere informatie

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online

Handleiding conversie SnelStart naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel kunnen wij documenten en bijlages van de financiële data mee converteren dit is maatwerk. BTW-grondslagen worden niet geconverteerd,

Nadere informatie

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online

Handleiding conversie Exact Globe naar Exact Online Stap 0: Wat doen we wel/niet Wij converteren alleen financiële data. Optioneel documenten en bijlages van de financiële data. BTW-code grondslagen worden niet geconverteerd, de mutaties worden geboekt

Nadere informatie

E-Factureren en boekhoudsoftware

E-Factureren en boekhoudsoftware Door: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.boekhoudplaza.nl September 2009 Elektronisch factureren B2C, B2B, Buyer direct, Consolidator, Direct processing,

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Little Electronics - Handleiding King

Little Electronics - Handleiding King Inhoudsopgave 1.1 Verkoop(credit)facturen boeken in King... 3 1.2 Boekingsverslag King... 4 1.3 Boekingsverslag controleren... 6 1.4 Boekingen corrigeren... 7 1.5 Aanmaken nieuwe relatie: klant... 7 2.1

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online

MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online MIJNWEBWINKEL.nl KOPPELEN aan imuis Online Webshopbestellingen automatisch verwerken in imuis Online STAP 1. U heeft een webshop via MIJNWEBWINKEL.NL. STAP 2. Sluit een abonnement af voor imuis Online

Nadere informatie

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten.

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten. Accept Financieel Documenten beheer Het is nu mogelijk om in Accept Financieel te werken met documenten beheer. Met behulp van deze module is het mogelijk om documenten op te slaan in de database van de

Nadere informatie

De Btw-verhoging van 01 oktober 2012 in UNIT4 Multivers met de UNIT4 Multivers BTW Converter

De Btw-verhoging van 01 oktober 2012 in UNIT4 Multivers met de UNIT4 Multivers BTW Converter 1 De Btw-verhoging van 01 oktober 2012 in UNIT4 Multivers met de UNIT4 Multivers BTW Converter Inleiding Per 01 oktober 2012 zal in Nederland het hoge Btw-tarief van 19% door de overheid verhoogd worden

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen AllSolutions 10.0.24 Online samenwerken Documenten bij een entiteit aan kringen koppelen Met kringen kunt u samenwerken met personen in een bepaalde groep. Bijvoorbeeld alle medewerkers binnen uw bedrijf,

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 biedt nieuwe functionaliteit om nog meer digitale processen in Factuur2King af te kunnen handelen, tijd te besparen en/of meer controle over het

Nadere informatie

Administratie uitwisselen met accountant

Administratie uitwisselen met accountant Inleiding Minimaal 1 keer per jaar laat u uw administratie door uw controleren. De administratiebestanden (????cash.nd en????cash.nx) stuurt u, meestal via e-mail, naar uw. Het nadeel van deze werkwijze

Nadere informatie

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Pioen Partners AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord AccrA

Nadere informatie

De koppeling met Rabobank

De koppeling met Rabobank Internet Boekhouden met CASHWin Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening automatisch

Nadere informatie

Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger

Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger Inhoud Keuzes in werken met combinatie The Nanny & imuis... 1 Automatische koppeling... 2 Controle stappen... 2 Exporteren machtigingen vanuit The Nanny...

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

VISMA TELEBOEKHOUDEN

VISMA TELEBOEKHOUDEN VISMA TELEBOEKHOUDEN Wat is nieuw in VISMA Teleboekhouden t.o.v. versie 7.3a Disclaimer Dit document is eigendom van Visma Teleboekhouden BV en blijft dit ook te allen tijde. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Exporteren het bankafschrift...... 2 3. Bankmutaties aanbieden...... 3 4. Bankafschriften inlezen......4

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting Versie : 2.2 Auteur : VanMeijel 1 / 7 Inhoudsopgave 1 Historie document 2 Inleiding 2.1 Doel 2.2 Uitgangspunten 2.3 Randvoorwaarden en beperkingen

Nadere informatie

ReadmeB12a d.d. Oktober 2017 Verder verbeterd

ReadmeB12a d.d. Oktober 2017 Verder verbeterd ReadmeB12a d.d. Oktober 2017 Verder verbeterd Automatische functies in een kopie administratie In steeds meer administraties wordt gebruik gemaakt van functies die automatisch worden uitgevoerd wanneer

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Via de werkbalk bovenin ga je naar de laatste crediteurenkaart en vervolgens ga je naar de volgende. Je krijgt dan een nieuwe blanco crediteurenkaart.

Via de werkbalk bovenin ga je naar de laatste crediteurenkaart en vervolgens ga je naar de volgende. Je krijgt dan een nieuwe blanco crediteurenkaart. 1 Instructie Navision - Crediteuren Invoeren stamgegevens crediteuren: Selecteer Crediteuren Selecteer wederom Crediteuren Je komt dan in de crediteurenkaarten. Via de werkbalk bovenin ga je naar de laatste

Nadere informatie

De koppeling met ABN AMRO

De koppeling met ABN AMRO Internet Boekhouden met CASHWin Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening, zonder

Nadere informatie

Releasenote BRIStoezicht

Releasenote BRIStoezicht Releasenote BRIStoezicht 3 april 2016 Versie: 4.0.0 Voorwoord De afgelopen maanden is er hard gewerkt om verbeteringen aan te brengen in BRIStoezicht. Vanaf 4 april 2016 staat de nieuwe versie van BRIStoezicht

Nadere informatie

Verhoging BTW tarief

Verhoging BTW tarief Verhoging BTW tarief INHOUD 1. Wetgeving...3 2. Inleiding...4 3. Aanpassingen inrichting...5 3.1 Voor u begint... 5 3.2 BTW codes / tarieven... 5 3.3 Referentie grootboek... 7 3.4 BTW code in de Btw-scenario

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

De koppeling met Rabobank

De koppeling met Rabobank Internet Boekhouden met CASHWeb Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening automatisch

Nadere informatie

Handleiding. Afletteren Bankafschriften

Handleiding. Afletteren Bankafschriften Handleiding Afletteren Bankafschriften Doel van deze handleiding De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden om daarmee optimaal aan te sluiten bij de specifieke bedrijfsomstandigheden

Nadere informatie

De koppeling met ABN AMRO

De koppeling met ABN AMRO Internet Boekhouden met CASHWeb Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening, zonder

Nadere informatie

CASH voor Microloon-klanten

CASH voor Microloon-klanten CASH voor Microloon-klanten Algemene informatie Cash Boekhouding, invoer, overzichten en output CASH Webservices en Connect Alles Automatisch Overige modules, van Boekhouden tot ERP CASH Waarom voor U?

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

2012 Copyright Asperion Hosting bv. AdmInbox De digitale Inbox van de administratie

2012 Copyright Asperion Hosting bv. AdmInbox De digitale Inbox van de administratie 2012 Copyright Asperion Hosting bv AdmInbox De digitale Inbox van de administratie INHOUD 1 Wat doet de AdmInbox?... 4 1.1 Over versie 1.0 van de AdmInbox... 4 1.2 Over de handleiding... 5 2 Aan de slag

Nadere informatie

De logische opvolger van Scan-en-Herken

De logische opvolger van Scan-en-Herken 1 van 3 De logische opvolger van Scan-en-Herken voor alle inkoopdocumenten Postbus 30000, 2500 GA Den Haag Aan VOORBEELDBEDRIJF Straatnaam 12 1967 NE PLAATSNAAM 1967NE1 Factuur Internetdiensten Debiteurnummer

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie