Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!



Vergelijkbare documenten
Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Tuil, Wilhelminastraat 29

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Breede Kampen 36

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Breede Kampen 52

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Dohnastraat 3

Tuil, Tuilseveldweg 2

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Goudensteinstraat 33

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Achterweg 19

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7


Waardenburg, Donjon 9

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Haaften, Goudensteinstraat 42

Hellouw, Waalbandijk 79-81

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

SLUISKIL SPOORSTRAAT 83B

Herwijnen, Kromme Akkers 11

Haaften, Emmastraat 9

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.


TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Arend Braatlaan 5 - Hekelingen

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Blokkenweide 15 Chaam

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : ,- k.k.

Haaften, Stadsland 17

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

495 M 3 / 143 M K.K. DE GEER 2 KEDICHEM

Kandijstraat 3, Stampersgat

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

Helmondselaan 35 te Helmond

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Dorpsstraat 90a Chaam

Francois Haverschmidtlaan 46, 3116 JN Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Hellouw, Beatrixstraat 42

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Brugweg 33 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k.


2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Hoefakker 8 Chaam

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

IJsselmondselaan AS Rotterdam k.k.

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Plonderijen 33, Reusel

Tuil, Wilhelminastraat 29

AANVAARDING IN OVERLEG

Warande 18. Rijsbergen

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Koudenhovenseweg Zuid AB Eindhoven p.m. ex.

TE KOOP. Bosch GE Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

Bizetstraat BD Ridderkerk k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Brouwerskamp 21

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

Nieuwland 17 Bergen op Zoom

Opijnen, Polingstraat 13

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : ,- k.k.

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

WOLKENDEK 16 DE MEERN

Transcriptie:

Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage, tuinchalet en oprit op een ruim perceel van 245 m². De woning is gebouwd in 1968, heeft een inhoud van 300 m³ en het woonoppervlak telt 102 m². Op de 2 de verdieping is een brede dakkapel aanwezig, waardoor er veel extra ruimte is ontstaan. De tuin is speels aangelegd en gelegen op de zonnige zuidzijde. Vraagprijs 212.500,-- k.k.

Vuren De levendige rivier de Waal stroomt door een aantrekkelijk stukje Nederland met schilderachtige vergezichten en uiterwaarden met unieke ecologische waarden. Bij het historische slot Loevestein stroomt de Maas in de Waal waarna deze rivieren samen verder gaan als de Merwede. Het Gelders dorp Vuren is gelegen aan de Waal net voor de grens met Zuid-Holland. Met de dorpen Asperen, Herwijnen, Heukelum en Spijk samen vormt Vuren de gemeente Lingewaal. De centrale ligging binnen Nederland maakt Vuren tot een gewilde woonplaats. De snelwegen A 27 en A 15 bevinden zich op enkele minuten afstand rijden. In de dorpskern van Vuren vindt u winkels voor uw dagelijkse voorzieningen. In Vuren vindt u twee soorten basisonderwijs Voor het voortgezet onderwijs bent u aangewezen op de nabij gelegen regiostad Gorinchem. Vuren heeft diverse sportvoorzieningen en diverse verenigingen. Langs de dijk kunt u heerlijk recreëren en na een wandeling wat drinken in de herberg van Fort Vuren. Het fort aan de dijk is het derde fort binnen de gemeente Lingewaal en dateert uit 1848. Deze forten zijn onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie welke is geplaatst op de wereld erfgoed lijst. Deze woning staat centraal in het dorp op steenworp afstand van alle voorzieningen.

Indeling De glas-in-lood-voordeur biedt toegang tot de ruime ontvangsthal. De wanden zijn voorzien van lambrisering met hierboven een spachtelputz finish. Op de vloer ligt zeil met een tegelmotief, dat eveneens is doorgelegd in de keuken en toiletruimte. U vindt in deze hal de meterkast, trapkast met schapruimte en de trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte beschikt over een zwevend toilet met fonteintje en ventilatiepunt. De keuken staat in open verbinding met de hal. De eenvoudige keukenopstelling is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, RVS-afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron en diverse kastruimten. Een glaspui met deur biedt rechtstreeks toegang tot de zonnige achtertuin. Vanuit de hal bereikt u de royaal bemeten woonkamer. Een flinke raampartij in de voorgevel zorgt voor veel lichtinval en een grote betrokkenheid met buiten. De glaspui met openslaande deuren in de achtergevel biedt rechtstreeks toegang tot uw terras. Op de vloer liggen plavuizen, de wanden zijn geschilderd in een lichte tint en het plafond heeft een strakke stucwerk finish.

Er ligt vloerverwarming in de woonkamer; deze wordt echter door de huidige eigenaren niet gebruikt. 1 ste verdieping: Aan de overloop grenzen drie slaapvertrekken en de badkamer. De laminaatvloer van de overloop is ook in de slaapkamers toegepast, zodat een mooie eenheid is ontstaan. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde. De royale raampartij maakt dit tot een heerlijk licht vertrek.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, eveneens ruim van afmeting en beschikt ook over een brede raampartij met kunststof kozijn. De 3 de slaapkamer is wat kleiner van formaat en gelegen aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is geheel voorzien van wand- en vloerbetegeling. Het hoekbad is uitgevoerd met een thermostaatkraan en douchegarnituur. Het glazen douchescherm zorgt ervoor, dat u in bad spatloos kunt douchen. Een wastafel met planchet en spiegel completeren het geheel. 2 de verdieping Een vaste trap brengt u naar de 2 de verdieping. Allereerst bereikt u hier de voorzolder met wasmachine-/drogeraansluiting en opstelling van de CV-installatie. In het dakvlak zit hier een dakraam.

Vervolgens is de 4 de slaapkamer toegankelijk. Door de brede dakkapel is hier veel extra ruimte gecreëerd. Leuk detail zijn de inbouwspots in de dakkapel, die s avonds een prachtige verlichting verspreiden. Deze inbouwspots zijn bedienbaar via een dimmer. Tenslotte zijn achter het knieschot praktische bergruimten aanwezig. Buiten en Tuin In de voor- en zijtuin vindt u een gevarieerde beplanting. Het houten tuinchalet naast de woning is voorzien van elektra en biedt een praktische opbergplaats voor uw tuingereedschap en tuinmeubilair. De achtertuin is speels aangelegd en gelegen op de zonnige zuidzijde. Tegen de achtergevel vindt u een royaal terras. Mocht de zon u echter teveel worden, dan laat u eenvoudigweg het aanwezige zonnescherm over uw terras zakken en een heerlijke schaduwplek is gecreëerd.

Geheel achterin de tuin vindt u haaks op het perceel de garage en oprit, deze zijn via de Elzenlaan bereikbaar. De garage heeft een toegangsdeur vanuit de tuin en een stalen kanteldeur in de voorgevel. In de garage vindt u een betonnen vloer, die 2 jaar geleden is vernieuwd. Er is een aparte stroomgroep voor de garage. De verlichting wordt verzorgd door 4 tl-balken. De oprit biedt plaats aan 2 auto s. Het is ook mogelijk vanaf de oprit door te rijden tot in de tuin, zodat er zelfs 3 auto s op eigen terrein te plaatsen zijn. Algemeen De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas. Ruime ligging op de hoek van de straat en op korte afstand van winkels en voorzieningen. Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 102 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 21 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m²

De Pluspunten: - Prettige ligging op de hoek van de straat - Op steenworp afstand van scholen en winkelvoorzieningen - Praktische indeling - Garage en mogelijkheid voor drie auto s op eigen terrein - Heerlijke tuin op het zuiden met houten tuinchalet - Vuren is gunstig gelegen t.o.v. autosnelwegen A2, A15 en A27 Bezoek aan de woning: Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

Begane grond 3D

1 ste verdieping 3D

2 de verdieping 3D