DE GOEDEMEENT 14 PURMEREND

Vergelijkbare documenten
SCHOOFSTRAAT 55 PURMEREND

GEMETSTRAAT 57 PURMEREND

ZAMBEZILAAN 192 PURMEREND

TE KOOP HOBREDE 23 HOBREDE

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

LONDENHAVEN 197 PURMEREND

VOLGERWEG 99 ZUIDOOSTBEEMSTER

TE KOOP KWADIJK 114 KWADIJK

LONDENHAVEN 106 PURMEREND

Overweersepolderdijk 17 PURMEREND

TE KOOP BRAHMSSTRAAT 147 PURMEREND

TE KOOP DAGMAATSTRAAT 44

TE KOOP NIEUWSTRAAT 47E

BREEDSTRAAT 12 D PURMEREND

ZUIDERWEG 5 WIJDEWORMER

EUFRAATLAAN 14 PURMEREND

LEENDERBOS 26 PURMEREND

TE KOOP PAULUS PIETERSSTRAAT 21 EDAM

LINDESTATE 10 PURMEREND

TE KOOP ZUIDERWEG 41 WIJDEWORMER

VAN IJSENDIJKSTRAAT 199 PURMEREND

Hoogeweg 54 Landelijk gelegen aan de rand van Heiloo, grenzend aan bollenvelden en weilanden, royaal vrijstaand woonhuis op een kavel van 1030 m2. Om

ZUIDERWEG 198 ZUIDOOSTBEEMSTER

HOEFBLAD 60 PURMEREND

TE KOOP KLIPPER 112 DE RIJP

MISSISSIPPISTRAAT 60 PURMEREND

TE KOOP BRAHMSSTRAAT 77 PURMEREND

WAGENGOUW 110 BROEK IN WATERLAND

HERIKKRUID 33 PURMEREND

Dawson-Nes 13, Bergen NH

WONDERFONTEIN 68 PURMEREND

HOUTTUINEN 11 PURMEREND

De Roerdomp 25 PURMEREND

Begane grond: Entree met meterkast en trap naar de 1e verdieping. Inpandige (fietsen)berging met aparte ingang.

5-kamer woonhuis met zonnige achtertuin. Venusstraat 12 te Leiden

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

Sint Antoniusstraat 29, Bergen

Havikskruid 35 - Kampen

TE KOOP Julianastraat 67, 7586 AV Overdinkel /

Dijkgraaflaan Oudewater

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

TE KOOP Loobrink 7, 7544 ZZ Enschede /

Westeinde 31 OOSTHUIZEN

TE KOOP Haaksbergerstraat GM Enschede /

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Sfeervolle hoekwoning met 5 slaapkamers. Klaproos 32 te Leiden

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Vraagprijs ,-- k.k.

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: ,- k.k.

Paulus Potterstraat 9 Krimpen aan den IJssel

's-gravendeel, Kleine Vos 16

TE KOOP Fré Cohenlaan RS Enschede /

Valkenburgstraat 17 Roosendaal

Beryldijk 14 Roosendaal

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs ,-- k.k.

Kornoeljelaan 11 - Gouda

Rustenburgerweg Heerhugowaard

Schaarweg 6. Huizen. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs: ,-- k.k.

Schoorwal 51 - Den Burg

Te Koop Lippizanerstraat 49, 3573 SP Utrecht

TE KOOP. Hoofdstraat K.K HC Ossenzijl

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Nieuwe Markt 39C te Roosendaal

4/5 kamer eengezinswoning met tuin. Chopinlaan 36 te Hazerswoude- Rijndijk

Zaandam, Brielse Meer 23

Bosschenhoofdseweg RA Zegge

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

Karakteristiek (dubbel) woonhuis met grote schuur en appartement. Burg Hoogenboomlaan te Hoogwoud

Vraagprijs ,-- k.k.

Slakkenveen 344 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Frans Halsweg 5 te Almere

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

Hoefslag 28 - Den Burg

Parklaan 13 Putten. Parklaan 13 Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP. Woudzoom K.K XX Wolvega

Mezenhof 77 te Schagen Kennemerstraatweg GH, Alkmaar Tel:

Scherp geprijsde woning op een schitterende locatie! Middenweg 338, 1701 GM Heerhugowaard

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

s-gravelandseweg 159 te Hilversum

Zeilmakerstraat 3 - Zwolle

De Ganzenhof 18 te Ophemert Vaste prijs ,-- k.k.

Zwaardvegerstraat 11 - Zwolle

Trompstraat 12 Haarlem

OENTSJERK, DE FINNE 39

Lothariuslaan 20 te Bussum

K.K. HOLLANDSE HOUT GE LELYSTAD

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.

Haringvlietstraat 67 ZIERIKZEE. Vraagprijs ,00 kosten koper

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

DONGEN Rooseveltstraat 118

Zuid-Beijerland, Molendijk 43

Lekkerkerk De Elzen 45 Vraagprijs ,- k.k.

OOSTERSTREEK 56 OOSTERSTEEK. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Transcriptie:

TE KOOP DE GOEDEMEENT 14 PURMEREND

PURMEREND DE GOEDEMEENT 14 Unieke twee-onder-een-kap woning in de ecologische wijk De Goedemeent in Purmerend. Wonen aan de rand van de stad met het heerlijke gevoel van buiten zijn. Midden in de natuur! Het is prettig binnenkomen in de zeer ruime en lichte hal met toegang naar het toilet en de 1e verdieping.

De begane grond is verdeeld in een ruime woonkeuken (Poggenpohl 2004) voorzien van oven, inductieplaat, koelvries combinatie en afwasmachine (2017) welke direct toegang geeft tot de grote achtertuin waar het op de vlonder aan de waterkant van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten is van de natuur. Vanuit deze keuken heeft u ook direct toegang tot de bijkeuken met diverse aansluitingen waaronder de wasmachine- en droger. Een centraal stofzuigsysteem door de gehele woning draagt bij aan het comfort.

De speelse woonkamer - toegankelijk vanuit de keuken - is enorm licht, mede door de vide en is ook gelegen aan een heerlijke tuin met veel privacy. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot deze apart gelegen zeer zonnige tuin. De benedenverdieping en de hal worden verwarmd door muur- en vloerverwarming terwijl de bovenverdieping voorzien is van radiatoren met eigen thermostaatkranen. De spekkachel in de woonkamer zorgt niet alleen voor veel sfeer, maar voorziet de gehele benedenverdieping van een behaaglijke warmte.

Op de eerste verdieping voert een ruime overloop u naar maar liefst 4 (slaap)kamers. De grootste slaapkamer gelegen aan de "Westerwegzijde" - is voorzien van een recent geplaatst Frans balkon en laat u 's ochtends heerlijk wakker worden met uitzicht over de weilanden en het water waar de zwanen s zomers met hun kroost zwemmen. Een walk-in closet en schitterend ingebouwde werkkamer met eveneens veel kastruimte maken het geheel compleet. Uiteraard heeft u ook toegang tot een badkamer met ligbad, wastafel en een apart toilet. De laatste kamer op deze verdieping is groot genoeg om ook uw gasten te laten overnachten en mee te laten genieten van deze heerlijke woonomgeving.

Boven de badkamer is nog een extra bergruimte gecreëerd. Dat er veel nagedacht is over energieverbruik zal u niet verrassen. Denk hierbij aan zonnepanelen (3800 KWh), warmtemuren, HR+ glas, en de spekkachel voor uren warmte en gezelligheid. Niet voor niets verdient deze woning een Energielabel A. Naast de woning zelf heeft de wijk nog een enorme aantrekkingskracht: DE NATUUR Wilt u de benen strekken? Even oversteken en u bent in "het Purmerbos" of u pakt de fiets en het IJsselmeer ligt in 15 minuten aan uw voeten. Ook een 'balletje slaan' op het nabijgelegen golfcomplex in de Purmer behoort tot de mogelijkheden, voeg daar de vlakbij gelegen manege en tennisbaan aan toe en het is compleet! De Goedemeent werd in 1997 gebouwd met als uitgangspunt natuurvriendelijk en duurzaam bouwen. De 35 woningen staan in een groene, speelse omgeving. De wijk is vrijwel geheel autovrij waardoor vanuit ieder huis contact ontstaat met de landelijke omgeving. De slingerende paden tussen de woningen en de natuurlijke erfafscheidingen (geen schuttingen) maken van het geheel een oase van groen. De Goedemeent ligt aan de buitenrand van de Purmer Zuid en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de ontsluitingswegen naar Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld, in nog geen 30 minuten staat u in Amsterdam. Het winkelcentrum Meerland ligt op een steenwor pafstand voor de dagelijkse boodschappen. De woning is volgens de principes van ecologisch bouwen ontworpen. De gezondheid staat centraal. Er zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt, veel daglicht en aandacht voor een gezond binnenklimaat. De organische vormen geven het huis een enorm natuurlijke uitstraling. VRAAGPRIJS 450.000,--K.K.

DE GOEDEMEENT 14 TE PURMEREND BOUWJAAR : 1997 PERCEELOPPERVLAKTE : 385 M² WOONOPPERVLAKTE : 120 M² INHOUD WONING : 470 M³ KADASTRALE GEMEENTE : PURMEREND SECTIE : H PERCEEL : 3768 SOORT EIGENDOM : VOLLE EIGENDOM KWALITEIT TUIN TUIN LIGGING TUIN LENGTE TUIN BREEDTE (DRIEHOEK) BERGING DAKMATERIAAL ISOLATIEVORMEN SOORT VERWARMING HUIDIG GEBRUIK HUIDIGE BESTEMMING PARKEERGELEGENHEID : FRAAI AANGELEGD : ZUIDOOST : 17 METER : 8 METER : AANGEBOUWD STEEN : PANNEN : VOLLEDIG GEÏSOLEERD : MUURVERWARMING, GEDEELTELIJK VLOERVERWARMING EN STADVERWARMING : WONEN : WONEN : AAN DE RAND VAN DE WOONWIJK

FOTOBIJLAGE

FOTOBIJLAGE

FOTOBIJLAGE

FOTOBIJLAGE

VOORWAARDEN Algemeen Alle door Teunisse makelaars en de verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Koopovereenkomst De koop van een woning waarbij de koper een consument is, kan uitsluitend schriftelijk tot stand komen. De ondertekende NVM-koopakte bepaalt of en wanneer er wilsovereenstemming tussen partijen bestaat, deze overeenstemming bestaat niet alleen over de hoofdzaken (object, prijs) maar ook over alle details (zoals oplevering, roerende zaken enz.). In de NVM-koopakte is opgenomen de wettelijke bepaling van de 3 dagen bedenktijd. Onderzoeksplicht De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem/haar van belang zijn. Neem zo nodig uw eigen NVM makelaar mee! Koopakte Behoudens afwijkende afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de meest recente NVM-koopakte welke door Teunisse makelaars wordt gehanteerd. De waarborgsom (of bankgarantie) bedraagt 10 % van de koopsom en dient te worden voldaan aan de notaris binnen vier weken na overeenstemming. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals het verkrijgen van hypotheek, hypotheekgarantie of een woonvergunning) worden alleen gehonoreerd als deze in de voorgaande onderhandelingen zijn overeengekomen. Algemene Ouderdomsclausule De woning die u gaat bezichtigen of reeds heeft bezichtigd kan ouder zijn dan 25 jaar. Dat betekent dat de eisen die aan de kwaliteit van de woning gesteld mogen worden anders (kunnen) liggen dan bij een nieuwe woningen. Het betekent eveneens dat in de woning asbest houdend materiaal verwerkt kan zijn (oude golfplaten, vloerbedekking, rookkanalen, enz.). Voor verwijdering van dergelijke materialen gelden milieuvoorschriften. Tevens kan de mogelijkheid bestaan dat bij bepaalde woningen een betonvloer aanwezig is van een fabricaat dat gevoelig is voor betonschade veroorzaakt door toevoeging van calcium chloride bij het fabricageproces. In voorkomende gevallen zal dit worden opgenomen in de NVM-koopakte. Tekeningen Het is mogelijk dat eventueel bijgeleverde tekeningen afwijken van de werkelijke situatie (bijvoorbeeld maten, inrichting keuken, badkamer, zolder, schaal).