PROFIELWERKSTUK CHARLEMAGNE COLLEGE EIJKHAGEN HANDLEIDING / 4 VMBO-TL NAAM LEERLING:. NAAM BEGELEIDER:... BEOORDELING: VOLDOENDE / GOED

Vergelijkbare documenten
HANDLEIDING SECTORWERKSTUK CHARLEMAGNE COLLEGE EIJKHAGEN / 4 VMBO-TL. Voor leerlingen en begeleiders van het sectorwerkstuk

Maatschappelijke Stage

STAGE LOGBOEK 3MAVO Naam: Klas:

Maatschappelijke Stage

1. Portfolio van de leerling 1

1. Portfolio van de leerling

Welkom! LOB op Mavo. Koffie/thee bij balie/keuken

Wat is een sectorwerkstuk?

MAATSCHAPPELIJKE STAGE, WAT IS DAT?

Beroeps oriënterende stage. Informatieboekje 3 VMBO Naam leerling:. School: Stella Maris College. Stage bedrijf/instelling:.

Nieuwsbrief decanaat 10 mavo nr. 1, sept. 2015

DOORSTROOMFORMULIER van VMBO naar MBO Van: VMBO

STAGEBOEK 2014 VAN AFDELING..

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

Stichtse Vrije School Voortgezet onderwijs Socrateslaan GL Zeist Telefoon: mail:

STAGEVERSLAG VMBO LEERLING INSTRUCTIE

FORMULIEREN MAATSCHAPPELIJKE STAGE

maandag 11 mei inleveren!

Sectorwerkstuk. Theoretische Leerweg. Klas 4 TL/M

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Snuffelstage leerjaar 2

MAATSCHAPPELIJKE STAGEBOEKJE NAAM: KLAS: ZWIN COLLEGE OOSTBURG. Schooljaar: Stagedocent: Telefoonnummer school:

Maatschappelijke Stage

LoopbaanOntwikkeling - en Begeleiding. Leerjaar 4

LINT STAGEBOEK VAN ZORG EN WELZIJN

INFOBOEKJE KLAS

Maatschappelijke Stage Me4You (MAS) Baudartius College Zutphen

MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN!

Verslag Blokstage 2019

Doorstroomdossier 2018 Beroepsopleidingen ROC Nijmegen

STAGECONTRACT MAATSCHAPPELIJKE STAGE Onderstaande leerling van het Pius X-College uit Bladel gaat een Maatschappelijke Stage lopen.

Stichtse Vrije School Voortgezet onderwijs Socrateslaan GL Zeist Telefoon: mail:

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

PORTFOLIO OVER JE MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Profielwerkstuk INHOUD

Maatschappelijke Stage

instructie- en opdrachten boekje voor VMBO en MBO Samenwerkende scholen VMBO en MBO regio Nijmegen

Inhoudsopgave. Stages. Het zoeken van een stageplaats Stappenplan

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

STAGECONTRACT MAATSCHAPPELIJKE STAGE Onderstaande leerling van het Pius X-College uit Bladel gaat een Maatschappelijke Stage lopen.

Beroeps oriënterende stage. Informatieboekje 3 VMBO Naam leerling:. School: Stella Maris College. Stage bedrijf/instelling:.

Beroeps oriënterende stage. Informatieboekje 3 VMBO Naam leerling:. School: Stella Maris College. Stage bedrijf/instelling:.

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

ALGEMENE OUDERAVOND KLAS 4 WELKOM!

STAGEVERSLAG VMBO LEERLING INSTRUCTIE

MAATSCHAPPELIJKE STAGE, WAT IS DAT?

Inleiding maatschappelijke stage

de Maatschappelijke Stage (MaS)

Keuze vervolgopleiding en wiskunde-plus

PROGRAMMA. > VERVOLGONDERWIJS Mogelijkheden Aanmelden. > DOORSTROMING 4 VMBO-t naar 4 HAVO > PROFIELWERKSTUK > ENKELE OPMERKINGEN

Mochten er problemen zijn, neem dan altijd contact op met de docent die jou begeleidt bij het maken van je profielwerkstuk.

Handboek maatschappelijke stage MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN!

Loopbaanpaspoort Rivierenland. Naam: vo-school

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

Maatschappelijke Stages

Werkboek LINTSTAGE NAAM: KLAS:

STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE

MAATSCHAPPELIJKE STAGE (MaS) STAGEBOEKJE. Van

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

2. Gevolgde opleiding op het vmbo: Leerweg BB KB GL TL LWT Sector Afdeling / vakrichting Programma afdelingsprogramma / vakgericht programma intrasect

Profiel & Vakkenpakket Keuze

Stagewerkmap leerjaar 4

IN 3 STAPPEN NAAR DE BESTE STUDIEKEUZE

Maatschappelijke stage op het Trias 1. Verschil tussen maatschappelijke stage en beroepsoriënterende stage 2. Tips voor ouders 3

BPV werkboek. Technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen niveau 4 BBL Crebonummer: BPV-werkboek 25262/versie sept.

Maak nu de opdrachten in deze lesbrief en kom erachter of jij je keuze al kunt maken!

HET GAAT OM DE INHOUD BIJ KIES!

MaS Instructie Stagerage

Maak nu de opdrachten in deze lesbrief en kom erachter of jij je keuze al kunt maken!

Naam: Stageplek: Klas:

INSTROOMDOSSIER. rijnijssel.nl. Achternaam. Voornaam. Geboortedatum. Gewenste opleiding. Gewenst instroommoment Februari Augustus 20..

Zwartewaterland Informatieboekje Maatschappelijke Stage

Leerweg: TL, GL en Kader. Het magazine voor jongeren die iets willen bereiken. Lesbrief. Naam: Klas: Mentor:

Regio Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

4 HAVO, 4 VWO EN 5 VWO

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Handboek maatschappelijke stage MAATSCHAPPELIJKE STAGES, BEST TE DOEN!

Bij het Dulon vavo kun je terecht voor alle profielen: Zorg & Welzijn, Economie, Landbouw en Techniek.

Maatschappelijke Stages Hoogezand-Sappemeer

Stap 2 D Check Jouw droom

VOORTGEZET ONDERWIJS MBO

Leerweg: Basis. Het magazine voor jongeren die iets willen bereiken. Lesbrief. Naam: Klas: Mentor:

Beroepenwerkstuk 3 MAVO

Informatie- en opdrachtenboekje Voor vierdejaars VMBO- en HAVO-leerlingen. Waarom zou jij mee willen doen aan Kiezen op Maat?

STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van:

STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE

LINT STAGEBOEK VAN Techniek. Neem dan op een leuke manier afscheid van je stage plaats en bedank je collega s en stagebegeleider (s )

STAGEBOEKJE 2016 / 2017

Stageboek GL

Handleiding Plannen van Zorg BBL-CombiCare Gehandicaptenzorg Verzorgende-IG/Medewerker Maatschappelijke Zorg

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

Stappenplan om een stageplaats te vinden

Jouw toekomst. Havo 5

VERPLICHT DEEL IK WEET HET NIET. Contact met de decaan Beroepen-interessetest Verschillende activiteiten. Aanvullende opdrachten?

naam : klas : 3.. mentor :

Maatschappelijke Stage Boekje voor leerlingen en organisaties

EHBA. Eerste hulp bij aanmelden (op het MBO)

WERKBOEK STAGEWEEK HAEMSTEDE BARGER MAVO DECANAAT H A E M S T E D E - B A R G E R. NL

Maatschappelijke Stages

Op 12 maart is er een informatieavond over de profiel- en vakkenpakketkeuze.

Transcriptie:

PROFIELWERKSTUK CHARLEMAGNE COLLEGE EIJKHAGEN HANDLEIDING 2017 2018 / 4 VMBO-TL TITEL: NAAM LEERLING:. NAAM BEGELEIDER:... BEOORDELING: VOLDOENDE / GOED DEADLINE INLEVEREN PROFIELWERKSTUK 23 MAART 2018

INHOUDSOPGAVE INLEIDING pagina 1 TITEL en handtekening ouder(s)/verzorger(s) pagina 2 SNUFFELSTAGE pagina 3 BEZOEK INFORMATIE AVOND MBO pagina 9 BEZOEK OPEN DAG(EN) MBO pagina10 BEZOEK MEELOOP DAG MBO pagina 11 SPEEDDATEN pagina 12 BEOORDELINGSFORMULIER pagina 13

1. INLEIDING Goed dat je gaat beginnen met je profielwerkstuk. Je profielwerkstuk is een onderdeel van het eindexamen. Je dient voor het profielwerkstuk een voldoende- of goed beoordeling te hebben. Zo niet, dan kun je niet deelnemen aan het eindexamen. Het profielwerkstuk moet afgesloten zijn voor het begin van het eindexamen (deadline 23 maart 2018). Het is daarom belangrijk dat je de gestelde deadline aanhoudt van ieder onderdeel. Het doel van het profielwerkstuk is dat je een duidelijk beeld krijgt wat je na deze opleiding wil gaan doen. Elke vmbo-4 leerling is verplicht zich in te schrijven op een mbo opleiding, ook indien je van plan bent je studie te vervolgen op havo-4. Tijdens het band uur krijg je een lijst van docenten waaruit je één begeleider voor je profielwerkstuk kunt kiezen. Via It s Learning schrijf jij je in bij de gekozen begeleider. Let op: wees er snel bij, want vol is vol. Mocht de eerste keuze vol zijn, kies je een andere begeleider. Het sectorwerkstuk bestaat uit de volgende zes onderdelen: 1. Titel 2. Het volgen van een snuffelstage 3. Het bezoeken van de informatieavond op het mbo 4. Het bezoeken van de open dag(en) op het mbo 5. Het bezoeken van de meeloop dag(en) op het mbo 6. Speeddaten Het is natuurlijk belangrijk dat de zes onderdelen van het profielwerkstuk aansluiten bij het door jou gekozen profiel.

2. Op de volgende pagina s gaan we de zes onderdelen van het profielwerkstuk beschrijven. Hierin vind je ook de opdrachten die je voor de betreffende onderdelen moet invullen. Als je de bovenstaande zes onderdelen van het profielwerkstuk hebt uitgevoerd en alle daarbij behorende formulieren en vragen hebt ingevuld en ingeleverd, is je profielwerkstuk af. Daarna vindt de beoordeling door je begeleider plaats. Laat je ouders de handleiding doorlezen en vervolgens tekenen voor gezien. Ouder(s)/verzorger(s) leerling: Plaats en datum: Handtekening: De ouders/verzorgers zijn op de hoogte van de eisen en spelregels zoals beschreven in deze handleiding. 1. TITEL Bedenk een titel voor het profielwerkstuk. De titel moet in de vraagvorm worden gesteld. De titel moet in verband staan met de snuffelstage of met het profiel dat je gaat kiezen of met een beroep dat je later wil uitoefenen. Bespreek de gekozen titel met je profielwerkstukbegeleider. Vul vervolgens de titel van je profielwerkstuk in. Noteer deze ook op de voorpagina van je profielwerkstuk handleiding. De titel van mijn profielwerkstuk luidt:

3. 2. DE SNUFFELSTAGE De snuffelstage houdt in dat je 12 uur werkzaamheden moet verrichten bij een instelling, bedrijf of vereniging. De werkzaamheden moeten aansluiten bij je profielkeuze. De snuffelstage moet plaatsvinden in de maanden september t/m december 2017. De deadline voor het inleveren van je verslag over de snuffelstage en de daarbij behorende formulieren, gebeurt in week 5 van 2018 (de week van 29 januari t/m 2 februari). Dit doe je bij de begeleider van het profielwerkstuk. Ga zelf op zoek naar een plek waar je de snuffelstage kunt uitvoeren. Zorg ervoor dat je bij de snuffelstage een begeleider hebt. Deze begeleider moet het bijgevoegde snuffelstage contract invullen (evenals jijzelf, je ouders/verzorgers en de profielwerkstukbegeleider). De stagebegeleider van de school is aanspreekpunt voor zowel de leerling als de begeleider van de snuffelstage. De snuffelstage heeft een duur van 12 uur. Vul het onderstaande schema betreffende de snuffelstage in: Aantal stage dagen: Data stage dagen: Stage locatie: Stage tijden:

4. Aan het begin van de snuffelstage laat je het onderstaande formulier door de desbetreffende mensen ondertekenen. Op het einde geeft de snuffelstage begeleider aan hoe de stage is verlopen en omcirkelt de beoordeling onvoldoende, voldoende, of goed. CONTRACT SNUFFELSTAGE Naam begeleider snuffelstage: Functie begeleider snuffelstage: Mail adres begeleider snuffelstage: Naam bedrijf: Adres bedrijf: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: Plaats en datum: Handtekening: STAGE-EVALUATIE FORMULIER BEGELEIDER SNUFFELSTAGE: De begeleider van de snuffelstage geeft in een kort verslag weer, geschreven of in een word-document, hoe de leerling heeft gefunctioneerd en vult onderstaande beoordeling in. Verslag toevoegen aan snuffelstage leerling. DE LEERLING HEEFT DE STAGE MET ONVOLDOENDE/ VOLDOENDE/ GOED AFGESLOTEN. (Omcirkel het juiste antwoord)

5. Naam leerling: Profiel: Mail adres leerling: Adres: Postcode en Woonplaats: Telefoonnummer: Handtekening: Naam begeleider pws school: Naam begeleider pws: Mail adres begeleider pws: Naam school: Handtekening: Na afloop van de snuffelstage moet je het stage-evaluatie werkstuk leerling maken. Neem de vragen over in een word-document en lever dit in bij je profielwerkstuk begeleider. STAGE-EVALUATIE WERKSTUK LEERLING: Naam leerling: Sector: Naam begeleider snuffelstage:

6. De beantwoording van het totale aantal vragen dient uitgebreid te gebeuren en moet minimaal uit 400 woorden bestaan. 1. Hoe heb je jouw stageplaats gevonden? 2. Hoe heb je gesolliciteerd? Telefonisch / per e-mail / anders, nl 3. Hoe lang ben je bezig geweest met het zoeken naar een stage? 4. Wat vond je van de lengte van je stage? Prima / tekort / te lang (waarom?) 5. Sloot de stage aan bij je sector? Ja, omdat Nee, omdat 6. Heeft de stage je inzicht gegeven in je beroepsmogelijkheden? Ja, omdat Nee, omdat 7. Heb je veel mensen ontmoet tijdens je snuffelstage? 8. Was je op locatie aan het werk of was je mobiel? 9. Waren er regelmatige werktijden? 10. Welke persoonlijke eigenschappen zijn er nodig voor deze stage? 11. Welke opleiding moet je volgen? 12. Ben je tevreden over de begeleiding van zowel de begeleider van de snuffelstage als de begeleider van de school? 13. Dit is het belangrijkste dat ik heb geleerd tijdens de stage: 14. Dit wil ik nog kwijt over mijn stage:

7. Na de snuffelstage moet je de KIM4 invullen. KIM4 staat voor, Kiezen In het Mbo, en de 4 staat voor het vierde leerjaar vmbo. De KIM4 is een hulpmiddel bij het kiezen van een vervolgstudie. Invullen van de KIM4: Zie de site: www.beroepskeuzedagboek.nl inloggen als leerling De ingevulde KIM4 moet je uitprinten en aan je snuffelstage toevoegen. Nog een aantal opmerkingen met betrekking tot de snuffelstage: 1. Indien de begeleider van de snuffelstage meer informatie wil, kan dit via de site: www.eijkhagencollege.nl/spotlight/decanaat/sectorwerkstuk 2. De begeleider van de snuffelstage zorgt ervoor dat de activiteiten voldoen aan de Arbowet. 3. De school zorgt ervoor dat de leerling tijdens de snuffelstage afdoende is verzekerd. De school heeft hiervoor een ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. De begeleider van de snuffelstage heeft voor haar werknemers en vrijwilligers een Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB) afgesloten. De ouders/verzorgers hebben ook een verantwoordelijkheid en zorgen bijvoorbeeld voor een WA verzekering. 4. Spelregels: De leerling: - levert voordat de stage begint, een door ouders/verzorgers, leerling en begeleider snuffelstage ondertekend snuffelstage contract in bij de begeleider van de school. Bij inlevering van het snuffelstage contract tekent de begeleider van de school voor akkoord - draagt passende kleding voor de stagewerkzaamheden: je draagt geen shirts met aanstootgevende teksten en je kleedt je bedekt - houdt zich aan de regels en voorschriften die gelden binnen de stageorganisatie en de afspraken die zijn gemaakt. Tussentijds kunnen de partijen de overeenkomst per direct opzeggen als de stage niet verloopt zoals afgesproken

8. - respecteert anderen en hun privacy - komt op tijd en meldt zich bij eventuele ziekte vroegtijdig af bij zowel de begeleider van de snuffelstage als de begeleider van school (indien mogelijk worden gemiste uren ingehaald) - indien mogelijk vindt de snuffelstage buiten de uren van school plaats - indien de snuffelstage binnen de regulier lessen valt, zal dit telefonisch besproken moeten worden met ouders/verzorgers en de afdelingsleider, de heer Scholten. Zowel ouders/verzorgers als de school moeten akkoord gaan met dit feit - de overeenkomst wordt beëindigd aan het einde van de snuffelstage, tussentijds kunnen de partijen de overeenkomst per direct opzeggen als de stage niet verloopt zoals afgesproken. - als er tijdens de stage een probleem ontstaat probeert de begeleider van de snuffelstage dit in onderling overleg op te lossen. Komen zij er samen niet uit, dan zal de begeleider van de snuffelstage contact opnemen met de begeleider van de school. Indien nodig zal de begeleider van de school bemiddelen tussen de leerling en de begeleider van de snuffelstage of de noodzakelijke maatregelen treffen. - de begeleider van de school zal per mail de ouders/verzorgers op de hoogte stellen wanneer de deadline van een bepaald onderdeel wordt overschreden.

9. 3. BEZOEK INFORMATIE AVOND MBO Ook dit jaar wordt er weer een gezamenlijke voorlichtingsavond mbo georganiseerd. Deze avond zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober 2017. De avond wordt gehouden op de verschillende locaties van het Arcus College. Op deze avond zijn veel opleidingen aanwezig van: Arcuscollege, Leeuwenborgh, Citaverde en de Gildeopleidingen. De voorlichtingsavond wordt georganiseerd door de ROC s ( regionale opleidingscentra) in samenwerking met de decanen in Parkstad. Onze decaan, mevrouw Wieffer, zal ruimschoots op tijd per brief informatie verstrekken met betrekking tot aanmelding en het verloop van de avond. Wanneer je de voorlichtingsavond hebt bezocht moet je de verslaglegging mbo voorlichtingsavond invullen. Neem de vragen over in een word-document en lever dit in bij je profielwerkstuk begeleider. VERSLAGLEGGING MBO INFORMATIE AVOND: 1. Van welke opleiding(en) heb je een voorlichting bijgewoond? 2. Waarom heb je gekozen voor deze voorlichting(en)? 3. Geef een korte omschrijving van de opleiding 4. Voor welk beroep word je opgeleid? 5. Vertel in het kort iets over het beroep 6. Welke vooropleiding heb je nodig voor deze opleiding? 7. Gaat het om een BOL/BBL opleiding? 8. Wat is het verschil tussen BOL en BBL? 9. Hoe lang duurt de opleiding? 10. Hoe vaak en hoe lang moet je stage lopen? 11. Welke vakken krijg je tijdens de opleiding? 12. Op welk niveau verlaat je deze opleiding: 2, 3, of 4? 13. Welke vervolgopleidingen zijn na deze opleiding mogelijk? 14. Hoe vond je de voorlichting? 15. Wat heb je geleerd van de voorlichting? De deadline voor het inleveren van de verslaglegging van de voorlichtingsavond mbo is maximaal een week na de betreffende avond.

10. 4. BEZOEK OPEN DAG(EN) OP HET MBO Bezoek een of meerdere open dagen die je interessant vindt. Maak zelf een keuze welke open dag je toevoegt aan je profielwerkstuk. Kijk op de site van het betreffende ROC (regionaal opleidingscentrum) wanneer, waar en hoe laat de Open Dag is. Het kan zijn dat je je voor een Open Dag van te voren moet aanmelden. ROC s zijn: Arcus, Leeuwenborgh, Citaverde, Gildeopleiding. Na het bezoek van de gekozen open dag vul je de verslaglegging open dag in. Neem de vragen over in een word-document en lever dit in bij je profielwerkstukbegeleider. VERSLAGLEGGING OPEN DAG: 1. Waar en wanneer was de Open Dag? 2. Naar welke opleiding ben je speciaal gaan kijken? 3. Waarom wil je hier meer over weten? 4. Worden hier nog meer opleidingen verzorgd? Noem er een paar. 5. Ben je alleen naar de Open Dag gegaan? 6. Hoe was de inrichting van het gebouw en de lokalen van de school? 7. Hoe werd je op de Open Dag ontvangen? 8. Was er iemand die een rondleiding met je maakte? 9. Aan wie heb je vragen gesteld? (verplicht drie vragen stellen en antwoorden noteren) 10. Welke vooropleiding heb je nodig voor de opleiding die je hebt bezocht? 11. Gaat het om een BOL- of een BBL opleiding? 12. Hoe lang duurt de opleiding? 13. Welke vakken krijg je tijdens deze opleiding? 14. Op welk niveau verlaat je deze opleiding: 2, 3, of 4? 15. Wat zijn de mogelijkheden om verder te leren na deze opleiding? 16. Hoe vond je de Open Dag? 17. Wat heeft je op deze school het meest aangesproken? De deadline voor het inleveren van de verslaglegging open dag is maximaal een week na het bezoeken van de Open Dag.

11. 5. BEZOEK VAN DE MEELOOPDAG(EN) OP HET MBO Sommige opleidingen hebben een aantal dagen vastgesteld waarop je als scholier een dag (of dagdeel) kunt meelopen. Kijk voor de mogelijkheden voor een meeloop dag, of een variant hierop, op de website van de opleiding. (Arcus, Leeuwenborgh, Citaverde, Gilde opleiding) De meeloop dag moet voor week 12 (2018) zijn afgerond. Schrijf je in voor een of meerdere meeloopdagen die voor jou geschikt zijn. Maak zelf een keuze welke meeloop dag je toevoegt aan je profielwerkstuk. Maak na het volgen van de meeloop dag de opdrachten van de verslaglegging meeloop dag. Neem de vragen over in een word-document en lever dit in bij je profielwerkstuk begeleider. VERSLAGLEGGING MEELOOP DAG 1. Wanneer was de meeloop dag? 2. Op welke opleiding heb je een dag meegelopen? 3. Waarom heb je juist voor deze opleiding gekozen? 4. Wat kun je gaan doen als je deze opleiding hebt afgerond? 5. Vertel in het kort wat je die dag(deel) hebt gedaan. 6. Welke vooropleiding heb je nodig voor deze opleiding? 7. Gaat het om een BOL- of een BBL opleiding? 8. Hoe lang duurt de opleiding? 9. Welke vakken krijg je tijdens die opleiding? 10. Op welk niveau verlaat je deze opleiding: 2, 3, of 4? 11. Wat zijn de mogelijkheden om verder te leren na deze opleiding? 12. Hoe vond je de meeloop dag? 13. Is deze opleiding iets voor jou? (motiveer je antwoord) De deadline voor het inleveren van de verslaglegging van de meeloop dag is maximaal een week na het bezoeken van de meeloop dag.

12. 6. SPEEDDATEN Op dinsdag 28 november 2017 vindt de speeddate avond plaats. Alle informatie betreffende deze avond heb je per mail ontvangen van de decaan mw. Wieffer. In de klas ga je de speeddate avond voorbereiden met de band uur begeleider aan de hand van het vragenblad speeddaten. Voeg dit vragenblad speeddaten toe aan je profielwerkstuk. De deadline voor het inleveren van de verslaglegging van het speeddaten is maximaal een week na het bezoeken van de speeddate avond.

13. Het profielwerkstuk is een handelingsdeel. Dit moet door de leerling, in totaliteit, met voldoende of goed worden afgesloten. Indien voor een onderdeel door de leerling onvoldoende wordt gescoord, dient hij het onderdeel opnieuw te maken totdat de beoordeling voldoende of goed is. Beoordeling totaal: De meest voorkomende beoordelingen (V/G) bepalen de uiteindelijke beoordeling. Naam: Klas: Begeleider school: Jaar: 2017-2018 Titel werkstuk (vraag): Onderdeel Sectorwerkstuk V G A Snuffelstage 1. Titel werkstuk Contract snuffelstage voorzien van alle 2. handtekeningen 3. Stage evaluatieformulier leerling Stage evaluatieformulier begeleider 4. snuffelstage 5. KIM4 B Bezoek informatieavond MBO 6. Verslaglegging MBO-voorlichtingsavond C Bezoek open dag(en) op het MBO 7. Verslaglegging open dag D Bezoek meeloop dag(en) op het MBO 8. Verslaglegging meeloop dag E Speeddaten 9. Toevoegen vragenblad speeddaten Beoordeling totaal V G Toelichting beoordeling Handtekening profielwerkstukbegeleider:.. Handtekening leerling: Indien het algemeen beoordelingsformulier is getekend door de begeleider en de leerling en samen met de gemaakte opdrachten is ingeleverd bij de heer Scholten of de heer Peil, dan pas is het profielwerkstuk afgerond.