K.K. TWEELINGEN DW ZEEWOLDE

Vergelijkbare documenten
K.K. HAZELAAR CH ZEEWOLDE

K.K. GROTE BEER ZEEWOLDE

K.K. WESTERGO BW ZEEWOLDE

K.K. DASSEBURCHT WB ZEEWOLDE

K.K. PAUWOOG EP ZEEWOLDE

TE KOOP. Grote Beer K.K DJ Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

TE KOOP. Zandplaat K.K ZB Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

K.K. ROZENGAARD DC LELYSTAD

K.K. RINGDIJK BR LELYSTAD

TE KOOP. Kromdel K.K AA Koedijk Gem Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Uraan K.K DK Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

TE KOOP. Struweel K.K CE Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

K.K. SPAKENBURGLAAN DX LELYSTAD

TE KOOP. Corridor K.K BA Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

K.K. VLOEDSTRAAT DK LELYSTAD

TE KOOP. Schokker K.K DM Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

K.K. HORST MZ LELYSTAD

K.K. VISBYSTRAAT RL LELYSTAD

K.K. BEUKENHOF EG LELYSTAD

K.K. ROSTOCKSTRAAT DD LELYSTAD

K.K. SPAKENBURGLAAN DX LELYSTAD

K.K. GANZENDIEP DL LELYSTAD

K.K. KOLBERGSTRAAT RN LELYSTAD

K.K. HORST PA LELYSTAD

K.K. ROZENGAARD DB LELYSTAD

K.K. KARVEEL AT LELYSTAD

K.K. GALJOEN MB LELYSTAD

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD

K.K. BOTTER KZ LELYSTAD

K.K. PORTUGALSTRAAT CG ALPHEN AAN DEN RIJN

K.K. GALJOEN MJ LELYSTAD

K.K. KOGGE AE LELYSTAD

K.K. DELTA ES LELYSTAD

K.K. BOTTER JC LELYSTAD

K.K. GALJOEN ML LELYSTAD

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD

K.K. ARCHIPEL HB LELYSTAD

K.K. BONGERD BH LELYSTAD

TE KOOP. Populierenlaan K.K GE Beverwijk. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

K.K. KARVEEL WJ LELYSTAD

K.K. DE BUISKAP DH DRONTEN

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD

K.K. VLIEGENT HERT JH LELYSTAD

K.K. LANGESLOOT SG LELYSTAD

K.K. KOPENHAGENLAAN RB LELYSTAD

TE KOOP. Luttenberg K.K EG Amersfoort

DE SCHANS KL LELYSTAD K.K.

K.K. SAERDAM JE LELYSTAD

K.K. VIJFHERENLANDEN BB LELYSTAD

K.K. BARTOKHOF GC ALPHEN AAN DEN RIJN

K.K. DANZIGSTRAAT RC LELYSTAD

K.K. SALLAND CA LELYSTAD

K.K. HORST LD LELYSTAD

K.K. DE STELLING EE LELYSTAD

K.K. JOL HA LELYSTAD

TE KOOP. Kwarts K.K EG Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

TE KOOP. Alpert van Metzhof K.K AP Amsterdam. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Uraan K.K DK Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

HOLLANDSE HOUT GJ LELYSTAD K.K.

K.K. JOL EL LELYSTAD

K.K. KARVEEL WC LELYSTAD

TE KOOP. Klarinetsingel K.K DE Zwijndrecht

K.K. DRECHTERLAND EM LELYSTAD

K.K. MENKEMABORG TC LELYSTAD

K.K. HARDERWIJKSTRAAT DL LELYSTAD

K.K. BARONIE GM LELYSTAD

K.K. GALJOEN LE LELYSTAD

K.K. KAMP DE LELYSTAD

K.K. GRAAFSCHAP BR LELYSTAD

K.K. KEMPENAAR CM LELYSTAD

K.K. TJALK LN LELYSTAD

K.K. OVERCINGE TN LELYSTAD

DE HORTENSIA DE HOOGERHEIDE K.K. 5 slaapkamers, royale woonkamer, vrijstaande garage met vliering, houten schuur, 560m² eigen grond

TE KOOP. Top Naefflaan K.K ST Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

K.K. RIJNLAND CV LELYSTAD

TE KOOP. Oldenallerhout K.K EB Harderwijk

TE KOOP. Dreef K.K GP Heerhugowaard. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

K.K. HORST LX LELYSTAD

K.K. TWICKEL RW LELYSTAD

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

K.K. KARVEEL BR LELYSTAD

TE KOOP. Strausserf K.K HW Gouda

TE KOOP. Franz Kafkaweg K.K ZK Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

TE KOOP. Weegbreemeen K.K VP Harderwijk

K.K. RIJNLAND EH LELYSTAD

TE KOOP. Lodewijk van Nassaustraat K.K BK Zwijndrecht

K.K. BEUKENHOF EB LELYSTAD

SCHOENER XP LELYSTAD K.K.

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

K.K. SCHIERSTINS TL LELYSTAD

TE KOOP. Grote Haag K.K CM Zeewolde. Pienter Makelaardij. Schepenveld ZK Zeewolde

K.K. SCHIERSTINS TL LELYSTAD

TE KOOP. Harry Mulischstraat K.K LD Leiderdorp. Obèr Makelaardij

K.K. GETIJDENLAAN DG LELYSTAD

K.K. EDAMSTRAAT DR LELYSTAD

TROMPENBURGH TK LELYSTAD K.K.

K.K. TROMPENBURGH TK LELYSTAD

K.K. GALJOEN NC LELYSTAD

K.K. KEMPENAAR VR LELYSTAD

WATERINGEN SH 'S-HERTOGENBOSCH K.K.

Transcriptie:

TWEELINGEN 13 3893 DW ZEEWOLDE 249.500 K.K. Fraaie drive in tussenwoning met enorme garage onder de woning, 3 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer op 1e verdieping, extra zolderkamer en achtertuin op het zuidwesten. Snel te aanvaarden!

ALSTUBLIEFT! Deze brochure geeft u de best beschikbare informatie over de woning, van foto's tot plattegronden, wij proberen u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Bevalt de informatie die u krijgt en wilt u de woning "live" bekijken? Ook dat is mogelijk! Wij nemen u graag mee om de sfeer van de woning te proeven en de omgeving goed in u op te nemen. Laat het ons weten, ons telefoonnummer is: 036-522 09 96. Wij kijken er naar uit! Jurgen en Arita Kuipers

INLEIDING TWEELINGEN 13, 3893 DW ZEEWOLDE Unieke drive-in woning met garage onder de gehele woning. Deze woning bevindt zich in een kindvriendelijke woonomgeving in de onmiddellijke nabijheid van basis -en voortgezet onderwijs, kinderopvang en buurtsuper de COOP. Achter de woning is een heel mooi openbaar groengebied met speeltuin voor kinderen, in een autoluwe omgeving met slechts bestemmingsverkeer voor de bewoners. De woning zelf beschikt over een lichte tuingerichte woonkamer aan de achterzijde en een open keuken aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet en douchecabine. Op de 2e verdieping één extra zolderkamer aan de voorzijde met fraai uitzicht op een grote waterpartij/visvijver. Fraaie beschutte achtertuin met ligging op het zuidwesten.

LIGGING EN INDELING TWEELINGEN 13, 3893 DW ZEEWOLDE Begane grond Entree met meterkast, garderobe, toiletruimte en vaste trap naar de onder de woning gelegen garage alsmede naar de 1e verdieping. Tuingerichte woonkamer met mooie lichtinval. Open keuken aan voorzijde van de woning met diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gaskookplaat, koel/vriescombinatie, combimagnetron + RVS afzuigschouw en een RVS spoelbak met mengkraan. Op de begane grond ligt een laminaatvloer. Eerste verdieping Op deze eerste verdieping een mooie slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde twee slaapkamers waarvan er een voor de ouders is bestemd en een als kinderkamer of een mooie te creeren "walk-in" closet. Beide kamers kijken uit op de diepe en zonnige achtertuin. Verder op deze verdieping een geheel gerenoveerde badkamer, betegeld tot aan het plafond met douchecabine, vrijhangende wastafelcombinatie, verwarming en vrijhangend tweede toilet. Op de gehele eerste verdieping ligt een laminaatvloer, makkelijk in gebruik of snel te vervangen voor wie wat anders wenst.

LIGGING EN INDELING TWEELINGEN 13, 3893 DW ZEEWOLDE Tuin Beschutte en fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten, met mogelijkheid tot aankoop van extra gemeentegrond, gelegen in de gemeentelijke groenwal. Balkon Type hier een tekst. Of vul de tekst in Venum. Bijzonderheden Hier is aan woningrenovatie gedaan en hoe: * geheel gerenoveerde badkamer in januari 2017; * geheel gerenoveerd toilet op de BG in januari 2017; * schilderwerk aan de buitenzijde verricht in maart 2017. Bijzonderheden: - Fijne drive-in woning in rustige kindvriendelijke omgeving, nabij scholen, kinderopvang, sportfaciliteiten; - Deze woning is snel te aanvaarden; - Grote garage onder gehele woning, mogelijkheid om hier de wasmachine/droger naar toe te verplaatsen (dus van boven naar beneden); - Rookgaskanaal reeds aangelegd, voor een fijne open haard! - Garagedeur met een doorloopdeur, handig voor het inrijden van fietsen; - Badkamer voorzien van nieuwe douchecabine, vrijhangende wastafelcombinatie en tweede vrijhangende toilet; - Fijne zonligging op het zuidwesten - de ideale ligging voor zonliefhebbers; - Achtertuin uit te breiden met aankoop van een extra grond stuk; - Ruimte genoeg voor tuinhuis of schuur; - Mogelijkheid tot het uitbouwen van de woonkamer op de begane grond; - Mogelijkheid tot het plaatsen van een extra dakopbouw, dus extra slaapkamer mogelijk.

LIGGING EN INDELING TWEELINGEN 13, 3893 DW ZEEWOLDE Tweede verdieping Zolderkamer, te gebruiken als die 4e zo gewenste slaapkamer of studeerkamer met fraai uitzicht. Hier bevindt zich eveneens de opstelling van wasmachine/droger en de CV ketel (vernieuwd najaar 2016 ) en mechanische ventilatie unit. Op het dak van de 2e verdieping kan de zolderruimte verder worden uitgebreid door de plaatsing van een dakpopbouw zoals meerdere woningeigenaren in de straat gedaan hebben. Daarvan zijn tijdens een bezichtiging meerdere voorbeelden aan te wijzen. Overige ruimten: De zeer ruime garage onder de woning is voorzien van een garagedeur met extra loopdeur. In deze garage is een extra waterpunt aanwezig en een uitstortgootsteen. Met enige aanpassing is hier ook de opstelling voor wasmachine/droger te realiseren. De garage is ook via de woning te bereiken. Persoonlijk aanbeveling makelaar Kuipers "Met mijn gezin woon ik ook in dergelijke woning aan de Tweelingen te Zeewolde. Ik ken daarom de woningen door en door. De garage onder de woning oefende op mij een grote aantrekkingskracht uit, vergeet niet dat de garage even groot is als de begane grond! De bouwstijl is op zich niet bijzonder maar wel fraai zijn de houten gevelbetimmeringen. Voor wie goed kijkt ziet de verschillen in de buurt waardoor het een bijzondere uitstraling krijgt. Het unieke aan de ligging is de achtertuin op het zuidwesten gelegen aan een hout of groenwal die in april helemaal groen kleurt waardoor je het gevoel krijgt aan de rand van een bos te wonen! Absolute topper voor een gezin"

KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 249.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning, driveinwoning Bouwperiode 1998 Dakbedekking Bitumen Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte 169 m² Gebruiksoppervlakte wonen 110 m² Inhoud 460 m³ Oppervlakte overige inpandige ruimten 46 m² Indeling Aantal bouwlagen 3 Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers) Locatie Ligging Type Hoofdtuin Oriëntering Heeft een achterom Aan water In woonwijk Vrij uitzicht Nabij winkelcentrum Nabij openbaar vervoer Nabij school Achtertuin Ja West Ja Uitrusting Aantal parkeerplaatsen 1 Verwarmingssysteem Centrale verwarming Warmtebron Gas Parkeergelegenheid Inpandige garage

KENMERKEN Heeft kabel-tv Heeft een rookkanaal Heeft fiber Opticle kabel Tuin aanwezig Heeft een garage Heeft ventilatie Ja Ja Ja Ja Ja Ja

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

FOTO' S

GOOGLE MAPS

TEKENINGEN

TEKENINGEN

WELKOM BIJ KUIPERS MAKELAARDIJ! Al ruim 10 jaar hebben wij een makelaarskantoor in Zeewolde. Wij realiseren ons als geen ander dat het aankopen van een woning een ingrijpende kwestie is. U kunt daarom volledig op ons vertrouwen als het gaat om professionaliteit en goede begeleiding. Ook voor de verkoop van uw eigen woning zijn wij de juiste partij, naast onze kennis van zaken begeleiden wij u op een persoonlijke en informele manier. De juiste manier! Bel ons voor meer informatie; 036 522 09 96. Deze brochure is met zorg samengesteld, wij en/of de verkopers van deze woning zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Eventuele plattegronden trachten hoofdlijnen weer te geven. Alle door ons verstrekte informatie moet gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een bieding.

Schepenveld 12 28 3891 ZK Zeewolde 036-5220996 info@kuipersmakelaars.nl