Hooijdonkseweg 8a. Breda

Vergelijkbare documenten
Zoudtlandseweg 60. Breda

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Warande 18. Rijsbergen

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Baarleseweg 38. Chaam

Galderseweg 15a Galder

Voske 3. Baarle-Nassau

Zoudtlandseweg 60 Breda

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Voske 3. Baarle-Nassau

Egelantier 12. Zundert

Caspar Damstraat17 Zundert

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Leursebaan 314 Breda

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Galderseweg 64 Galder

Broekakkerweg 7. Gilze

Kloosterstraat 3 Chaam

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Ganzenbeemd 20 Chaam

Mereltjesstraat 19. Wernhout

Berkenlaan 28 Zundert

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vraagprijs ,- k.k. GROENESTRAAT 6 ACHTMAAL

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Risten 33. Rijsbergen

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Berkenlaan 110 Zundert

Zandspui 43. Etten-Leur

Rucphenseweg 39 Klein-Zundert

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Legstraat 16/16a. Chaam

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Prijs: ,-- k.k.

Waaijenbergstraat 20 Zundert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Wildertstraat 15b. Wernhout

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Prijs: ,-- k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

Welpenheuvel 18, De Mortel

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k.

HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

DONGEN Van Eijckstraat 26

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

Goudbloemsedijk 4a Hoeven

Achter den Ham 23 - Dongen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k.

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. (kostprijs woning , nu te koop voor k.k.)

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Cousinsstraat 3 - Dongen

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Prijs: ,-- k.k.

Hoekstraat 5, Venhorst

Meizoentje 5, Gemert

TE KOOP. St.-Annastraat KA Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Pelgrimsweg XG Handel Vraagprijs: k.k.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

TE KOOP. Lieverman DE GEMERT Prijs: k.k.

TE KOOP. Pastoor Castelijnsstraat SR Handel Vraagprijs: k.k.

KLEINE HEISTRAAT TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 635 m². Woonoppervlakte : ca. 129 m².

TE KOOP. Wetering AP Gemert Vraagprijs: k.k.

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

TE KOOP. Cortenbachstraat KJ Gemert Vraagprijs: k.k.

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Leeuwerikstraat 5, 4881 WZ Zundert

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Welpenheuvel 3, De Mortel

STATIONSTRAAT 18 TE ALPHEN Perceels oppervlakte : ca. 319 m² Inhoud : ca. 540 m³ Woon oppervlakte : ca.

TE KOOP BEDRIJFSRUIMTE MET WONING HASPELWEG 33A TE DEURNE

Teunisbloem 16, Gemert

Lupineweide 4 - Dongen

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

DONGEN Rooseveltstraat 118

TE KOOP. Berglarenstraat HM Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg VP De Mortel Prijs: k.k.

Montgomerystraat 29 - Dongen

TE KOOP. Vroonhof EZ Gemert Prijs: k.k.

Transcriptie:

Hooijdonkseweg 8a Breda

Hooijdonkseweg 8a, Breda Vraagprijs. 595.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE SCHUUR GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL VOOR DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN Type woning : Vrijstaand woonhuis. Bijgebouwen : Voormalig varkensstal en tuinhuis. Bouwjaar woning : Circa1998. Inhoud : Circa 635 m³. Oppervlakte varkensstal : Circa 781 m². Perceelsoppervlakte : Circa 0.45.00 ha. Het betreft een gedeelte van het perceel. Dit object is eventueel met meer grond aan te kopen. Totaal ca.: 0.45.00 ha + 6.99.20 ha = 7.44.20 ha. Ligging : De woning ligt op een fraaie locatie in het buitengebied van Breda.

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB VRIJSTAAND E WONING Deze zeer fraaie vrijstaande woning is gelegen op een perceel van circa 4.500 m² en is voorzien van een verzorgde aangelegde tuin welke veel privacy biedt. Dit object is eventueel met meer grond aan te kopen (totaal groot 7.44.20 ha.). De woning beschikt onder andere over een slaap-/kantoorkamer en een badkamer op de begane grond. De voormalig varkenstal biedt door zijn vrije overspanning diverse alternatieve gebruiksmogelijkheden en heeft een afmeting van circa 14,2 m¹ x 55 m¹. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw met baksteen (spouw). Dak en dakbedekking : Woning : Zadeldak gedekt met pannen. Varkensstal : Zadeldak gedekt met golfplaten. Begane grondvloer : Betonnen vloer. 1e verdiepingsvloer : Betonen verdiepingsvloer. 2e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. Isolatie : Dak-/muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing. Kozijnen : Kunststof buitenkozijnen. Verwarming : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Ecomline HR). Warm water : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Ecomline HR).

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB Indeling Begane grond: De entree is centraal gelegen in de woning en geeft toegang tot nagenoeg alle ruimtes op de begane grond en middels een trapopgang heeft men toegang tot de eerste verdieping. De ruimte is voorzien van vloertegels en deels stucwerk en deels schoonmetselwerk wanden. Het plafond is voorzien van schuurwerk met sierplinten. De entree is tevens voorzien van de meterkast (11 groepen en aardlekschakelaarbeveiliging). De slaap-/kantoorkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is multifunctioneel inzetbaar. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met schuurwerk. De zeer royale en lux afgewerkte badkamer is voorzien van vloertegels met vloerverwarming, betegelde wanden en een schuurwerk plafond. De ruimte is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche, een ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet met zwevend closet en de wasmachine en droger aansluitingen.

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB De leefkeuken geeft een prachtig uitzicht over de tuin. Vanuit deze ruimte zijn de woonkamer en de bijkeuken/achterentree te bereiken. De keuken is voorzien van vloertegels met vloerverwarming en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Daarnaast is de keuken uitgerust met een keuken in hoekopstelling uitgerust met een granieten aanrechtblad, een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast, spoelbak en diverse kasten en lades.

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG De bijkeuken/achterentree is voorzien van vloertegels met vloerverwarming en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Het plafond is voorzien van schuurwerk. Deze ruimte is voorzien van een pantry met spoelbak, een voorraadkast en geeft toegang tot de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van vloertegels en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk. Buiten het zwevend closet is de ruimte uitgerust met een fonteintje.

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG De woonkamer is voorzien van een Eiken vloer en schuurwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met schuurwerk voorzien van sierplinten. De ruime kamer is voorzien van een gasgestookte openhaard en door de aanwezigheid van de grote raampartijen en de schuifpui valt er zeer veel daglicht binnen en heeft men een prachtig uitzicht over de landerijen.

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG 1e verdieping: De overloop is voorzien van vloerbedekking en schuurwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met MDF. De overloop geeft toegang tot 3 royale slaapkamers, de toilet-/opfriskamer, c.v.-ruimte en middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De ouder slaapkamer is royaal van formaat en voorzien van vloerbedekking en schuurwerk wanden. Het plafond is voorzien van MDF. De ruimte is voorzien van een kastenwand en bergruimte onder de dakschuinte. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van vloerbedekking en schuurwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met MDF. De derde slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en schuurwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met MDF. De ruimte is voorzien van bergruimte onder de dakschuinte.

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG De toilet-/opfrisruimte is geheel betegeld en voorzien van een MDF plafond. De ruimte is uitgerust met een wastafelmeubel en een toilet met zwevend closet. De c.v.-ruimte is voorzien van de opstelling van de c.v.-combiketel (merk: Nefit Ecomline HR) en een wasmachine aansluiting. 2e verdieping: De bergzolder is toegankelijk middels een vaste trapopgang en is voorzien van vloerbedekking, De bergzolder bestaat uit één ruimte over de gehele breedte van de woning.

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG Tuin De woning beschikt over een verzorgd aangelegde tuin rondom de woning. De achtertuin is onder andere voorzien van een gazon, tweetal terrassen en een tuinhuis. De tuin rondom de woning is geheel afgezet met een hekwerk. Middels een poortje heeft men toegang tot de royale oprit met voldoende parkeergelegenheid voor diverse auto s.

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB Schuur (voormalig vleesvarkensstal) Deze voormalig vleesvarkensstal is gebouwd in 1989 en opgetrokken met baksteen (spouw) en voorzien van een asbestvrij golfplaten zadeldak. Zowel spouw en dakisolatie zijn aanwezig. De muurplaat hoogte van de stal bedraagt 2,50 m¹ en de nok hoogte bedraagt 4,83 m¹. Deze voormalig vleesvarkensstal heeft een vrije overspanningsruimte waardoor het diverse alternatieve gebruiksmogelijkheden heeft. De afmeting van de schuur bedragen circa 14.2 m¹ x 55 m¹ = 781 m².

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG

OOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB HOOIJDONKSEWEG

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB Diversen Bestemmingsplan: Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied Noord van de gemeente Breda en heeft daarin de bestemming Agrarisch met waarden- Landschapswaarden met toekenning van een bouwvlak en de functieaanduiding Specifieke vorm van agrarisch - veehouderij. Tevens heeft het object de dubbel bestemming Waarde- archeologie en de gebiedsaanduiding Reconstructiewetzone verwevingsgebied. Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl Ruimtelijke plannen: Wijziging van de agrarische bestemming naar een woonbestemming: Zoals bij het onderwerp bestemmingsplan staat omschreven, heeft de woning Hooijdonkseweg 8a thans de volgende bestemming: agrarische met waarden landschapswaarden. Middels een planologische procedure behoort het tot de mogelijkheid om de huidige agrarische bestemming te doen wijzigen in een particuliere woonbestemming. Wel dient hierbij rekening te worden gehouden met het feit dat de aanwezige bijgebouwen voor een deel dienen te worden gesloopt. Een voorwaarde welke vanuit overheidswege wordt gesteld is dat bij een woning in het buitengebied, welke een woonbestemming wenst te verkrijgen, de totale oppervlakte aan bijgebouwen zich niet mag bevinden boven de 500 m². Voor de locatie Hooijdonkseweg 8a dient men derhalve rekening te houden dat een deel van de thans aanwezige bijgebouwen moet worden gesloopt.

HOOIJDONKSEWEG 8A,, BREDAB Diversen Kadastrale gegevens: Gemeente Breda, sectie L, nummers 265, 370 en 371 (alle gedeeltelijk), totaal groot circa 0.45.00 ha. Mogelijkheid om extra grond (circa 6.99.20 ha.) aan te kopen. Perceel totaal groot : 0.45.00 ha. + 6.99.20 ha. = 7.44.20 ha. Bijzonderheden: Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een bindende mondelinge overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel: 076-5937000 Fax: 076-5966177 E-mail: info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de wo- ning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite www.schalkmakelaardij.nl of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

Buitenwonen Het gevoel van het èchte buitenwonen? Dat is wonen temidden van groen, rust en ruimte. Of u nu op zoek bent naar een authentieke woonboerderij of een koper zoekt voor uw vrijstaande woning in het buitengebied bij Schalk Makelaardij is uw buitengevoel in goede handen. Buitenstate Buitenstate is een landelijk label van NVM-makelaars die zich hebben gespecialiseerd in onroerend goed in het buitengebied. Het gaat hierbij om vrij gelegen woningen met een beleving van rust en ruimte. Selectie Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-vestigingen in Nederland en werd geselecteerd op basis van vakkennis en jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Ook de servicegerichte dienstverlening heeft bijgedragen aan het mogen voeren van dit exclusieve label. Wanneer is een woning een Buitenstate? Aan onderstaande criteria is een potentiële Buitenstate te herkennen: - ligging buiten de bebouwde kom; - aan alle zijden vrijstaand; - perceelgrootte van tenminste 1.000 m²; - uitstraling van rust en ruimte. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt. Het gaat dus met name om de woonbeleving. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Wat maakt Buitenstate zo bijzonder? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van de wet- en regelgeving in het buitengebied. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. De aan- of verkoop van een Buitenstate is dan ook maatwerk! Schalk Makelaardij Uw Buitenstate - of uw verlangen ernaar - is in vertrouwde handen bij Schalk Makelaardij. U kunt er op vertrouwen dat één van de belangrijkste beslissingen in uw leven op correcte en kundige wijze wordt begeleid en afgewikkeld. De Buitenstate-makelaars van Schalk Makelaardij verstaan hun vak. Ze zijn vertrouwd met de gewoontes en gebruiken van het platteland. Zij beschikken over de kennis om uw Buitenstate met de juiste prijs en condities in de markt te zetten èn te verkopen. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN