Mereltjesstraat 19. Wernhout

Vergelijkbare documenten
Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs ,= k.k.

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Baarleseweg 38. Chaam

Zoudtlandseweg 60. Breda

Risten 33. Rijsbergen

Brakkenstraat 26. Etten-Leur

Egelantier 12. Zundert

Warande 18. Rijsbergen

Strijbeekseweg 62. Strijbeek

Broekakkerweg 7. Gilze

Leursebaan 314 Breda

Legstraat 16/16a. Chaam

Caspar Damstraat17 Zundert

Pagnevaartweg 163 Oudenbosch

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Voske 3. Baarle-Nassau

Wildertstraat 15b. Wernhout

Zoudtlandseweg 60 Breda

Galderseweg 15a Galder

Voske 3. Baarle-Nassau

Berkenlaan 28 Zundert

Spanjaardsdreef 6. Wernhout

Kloosterstraat 3 Chaam

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Strijbeekseweg 60a Strijbeek

Koos Roksstraat 3 Rijsbergen

Ganzenbeemd 20 Chaam

Scherpenbergsebaan 16. Schijf

Pannenhoefsebaan 21 Rijsbergen

Hellegatweg 29a. Rijsbergen

Krekelweg 21. Prinsenbeek

Zandspui 43. Etten-Leur

Hooijdonkseweg 8a. Breda

Berkenlaan 110 Zundert

Camping De Bellehoeve Bellendreef16 Etten-Leur

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

Vagevuurstraat 6. Klein-Zundert

NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

Prijs: ,-- k.k.

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

MOLENWEG 8 TE RUCPHEN Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 95 m².

Pelgrimsweg 10, Handel

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Prijs: ,-- k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

HUISAKKER 10 TE KLEIN ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 157 m². Woonoppervlakte : ca. 75 m².

Galderseweg 64 Galder

TE KOOP. Domein AR GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Bisonstraat EE Gemert Vraagprijs: k.k.

AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

Welpenheuvel 18, De Mortel

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

Wielewaal 27, 4881 VR Zundert

TE KOOP. Pandelaar NG GEMERT Vraagprijs: k.k.

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

TE KOOP. Heuvel CL GEMERT Vraagprijs: k.k.

PASTOOR BIELARSSTRAAT 23 TE WERNHOUT Perceels oppervlakte : ca. 288 m². Woonoppervlakte : ca. 90 m².

PASTOOR DE BAKKERSTRAAT 2 TE ACHTMAAL Perceels oppervlakte : ca. 350 m². Woonoppervlakte : ca 156 m².

Prijs: ,-- k.k.

Hoekstraat 5, Venhorst

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k.

DONGEN Papaverstraat 1

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Wetering AP Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Pater Becanusstraat LE BEEK EN DONK Vraagprijs: k.k.

Achter den Ham 23 - Dongen

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Achtmaalseweg 205, 4885 AZ Achtmaal

TE KOOP. Groenendaal AX Milheeze Prijs: k.k.

WERNHOUTSEWEG 56 TE WERNHOUT.

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k.

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

DONGEN St. Josephstraat 106 A

TE KOOP. Rector Meeuwsstraat SZ HANDEL Vraagprijs: k.k.

Anjerstraat 3 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

Hortsedijk 61 te HELMOND

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Jan Aardenstraat 1

ACHTMAALSEWEG 187 TE ACHTMAAL. (kostprijs woning , nu te koop voor k.k.)

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen

Laarpark 52, 4881 ED Zundert

Vraagprijs ,00 kosten koper

Prinzenstraat 8, Gemert

TE KOOP. Berglarenstraat HM Gemert Vraagprijs: k.k.

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Mirabelweg 62 te Eindhoven

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Transcriptie:

Mereltjesstraat 19 Wernhout

Mereltjesstraat ernhout Vraagprijs. 399.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET SCHUUR, DUBBELE OPRIT EN FRAAIE ACHTERTUIN Type woning : Vrijstaande woning Bijgebouwen : Schuur Bouwjaar woning : Circa1951. (verbouwd in 1985) Inhoud : Circa 700 m³ (excl. garage) Perceeloppervlakte : 2.800 m² Ligging : Gelegen in een landelijke omgeving nabij de Belgische grens.

VRIJSTAANDE WONING Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 2.800 m². De woning beschikt over een zeer riante aanbouw aan de achterzijde van de woning. In de aanbouw bevinden zich op de begane grond onder andere de keuken, bijkeuken, badkamer en dubbele garage. Tevens beschikt de woning over een vrijstaande schuur en een verzorgd aangelegde tuin. BOUWAARD Bouwstijl : Traditioneel gebouw met baksteen (spouw). Dak en dakbedekking : Woning : Geïsoleerd zadeldak bedekt met pannen. Aanbouw : Afgeknot zadeldak bedekt met pannen en bitumen. Schuur : Zadeldak bedekt met pannen. Begane grondvloer : Betonnen vloer. 1e verdiepingsvloer : Houten verdiepingsvloer. Isolatie : Gedeeltelijk dubbele beglazing en deels voorzetramen+ muurisolatie. Kozijnen : Hardhouten Merbau buitenkozijnen. Verwarming : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Topline HRC 30, bouwjaar: 2009). Warm water : Middels c.v.-combiketel (merk: Nefit Topline HRC 30, bouwjaar: 2009).

Indeling Begane grond: De voorentree biedt toegang tot de woonkamer en middels een trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en deels schoon metselwerk wanden en deels Granol. In de voorentree bevindt zich tevens de meterkast voorzien van 8 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaarbeveiliging. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een massief Eiken vloer en deels stucwerk en deels houten schroten wanden. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. Door de vele raampartijen valt er veel daglicht binnen. De ruimte is voorzien van een gashaard en middels een bar wordt de keuken van de woonkamer afgescheiden.

De ruime woonkeuken is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van houten schroten. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. De ruimte is uitgerust met een keukeninrichting in U-opstelling en voorzien van een kunststof werkblad, keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, koelkast, elektrische oven en ruime voorraadkast. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken en de badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een board plafond. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche met douche scherm, wastafel en een bidet. De c.v.-ruimte is voorzien van een tegelvloer en stucwerk wanden. De ruimte is voorzien van de opstelling van de c.v.-combiketel en de wasmachine aansluiting. Vanuit de c.v.-ruimte heeft men toegang tot het toilet. Het toilet is voorzien van tegelvloer en deels betegelde wanden met daarboven houten schroten. De bijkeuken/achterentree geeft toegang tot de keuken, kelder, garage en naar het terras. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De royale kelder op stahoogte is voorzien van een betonnen vloer en stucwerk wanden. De afmetingen van de kelder bedragen 3,40 m¹ x 2,75 m¹. 1e verdieping: De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers, vaste kast en een kledingkamer. Vanuit de kleding kamer heeft men toegang tot nog eens twee slaapkamers en de toiletruimte. De overloop is voorzien van vloerbedekking en wanden met grof Granol. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. De ruimte is afgewerkt met houten schroten plafond. Tevens is de ruimte voorzien van een vaste wastafel en geeft het middels een af te sluiten trapopgang toegang tot de tweede verdieping. De tweede slaapkamer (op dit moment in gebruik als babykamer) is voorzien van vloerbedekking en stucwerk wanden. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. De kledingkamer is voorzien van vloerbedekking en behangen wanden. Het plafond is afgewerkt met houten schroten. De ruimte is voorzien van diverse kleding rekken. Vanuit deze kamer heeft men toegang tot de tweede overloop. Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking en hard board wanden. De toiletruimte is voorzien van een tegelvloer en deels betegelde wanden met daarboven stucwerk en hardboard platen. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De ruimte is naast een closet voorzien van een bidet. De derde slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en deels stucwerk en deels hardboard platen. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. Deze slaapkamer is tevens voorzien van een dakkapel. De vierde slaapkamer geeft toegang tot een balkon en een hobbyruimte. Deze slaapkamer is voorzien van een Grenen houten vloer met deels stucwerk en deels met hardboard platen afgewerkte wanden. Tevens is de ruimte voorzien van een dakkapel en een wastafel. De hobbyruimte is voorzien van laminaat en stucwerkwanden. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. Tevens is de ruimte voorzien van een dakkapel. 2e verdieping: Middels een vaste trap heeft men toegang tot de tweede verdieping onderverdeelt in een twee ruimtes.

Dubbele garage De inpandig bereikbare dubbele garage is opgetrokken met baksteen (spouw) en voorzien van een plat dak gedekt met bitumen. De garage is bereikbaar middels een dubbele elektrische bedienbare sectionaal kunststof deur. De garage is voorzien van elektra. Schuur De vrijstaande schuur is opgetrokken met baksteen (spouw) en voorzien van een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen, dubbel glas en de muren zijn geïsoleerd. De schuur is voorzien van een betonnen vloer. Middels een elektrisch bedienbare sectionaal kunststof deur en via een loopdeur is de schuur bereikbaar. In de schuur bevindt zich een toilet en een douche ruimte. Middels een vaste trap heeft men toegang tot de riante bergzolder. De schuur is voorzien van elektriciteit, gas en water. De muurplaat hoogte van de schuur bedraagt 2,60m¹ en de nokhoogte bedraagt 5,10 m¹. De afmetingen van de schuur bedragen 12,00 m¹ X 9,00 m¹.

Tuin De woning beschikt over een royale verzorgd aangelegde voor- en achtertuin. De achtertuin is daarbij onder ander voorzien van een terras met windschermen, borders, moestuin en vijver. Tevens is de tuin voorzien van een dubbele oprit. De tuin biedt zeer veel privacy.

Diversen Kadastrale gegevens: Bijzonderheden: Gemeente Zundert, sectie S, nummer 831, groot 28 aren. Voordat u een woning gaat bezichtigen vragen wij u eerst eens langs de woning te rijden en de directe omgeving te verkennen. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Na het sluiten van een bindende mondelinge overeenkomst, wordt deze door ons kantoor schriftelijk vastgelegd met behulp van een NVM koopovereenkomst. In deze overeenkomst wordt, tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen door koper, standaard een waarborgsom of bankgarantie opgenomen van 10% van de koopsom. Contact Indien u interesse heeft in de woning of in één van onze andere diensten van ons kantoor kunt u contact opnemen met: Schalk Makelaardij B.V. Sint Bavostraat 39a 4891 CG Rijsbergen tel: 076-5937000 Fax: 076-5966177 E-mail: info@schalkmakelaardij.nl AAN DEZE BROCHURE KUNNEN GÉÉN RECHTEN WORDEN ONTLEEND! Deze brochure is een beschrijving van het geheel en wordt u louter ter informatie verstrekt. De informatie kan niet als aanbod d tot t verkoop worden gezien en bindt de eigenaar op geen enkele wijze. Alleen de eigenaar van de onroerende zaak is bevoegd een koopovereenkomst te sluiten. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, of nadere inlichtingen wilt verkrijgen over de woning dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Vervolgens maken wij graag met u een afspraak om de wo- ning te bezichtigen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar bent u wel zoekende naar een specifiek pand, kijk dan op onze internetsite www.schalkmakelaardij.nl of kom langs om u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons in te schrijven als woningzoekende.

Buitenstate Buitenkansen in wonen. Schalk Makelaardij is één van de 20 Buitenstate-Makelaars in Nederland. Buitenstate is een nieuw samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied. Een Buitenstate Makelaar is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het buitengebied. Schalk Makelaardij is geselecteerd op basis van haar kennis en kunde van het buitengebied en vanzelfsprekend de kwaliteit van onze dienstverlening daaromtrent. Buitenstate staat voor wonen en werken in het buitengebied waarbij ruimte en rust de kernwoorden zijn. De bewoner van een woning in het buitengebied ervaart zijn huis als ware een buitenstate : rust, ruimte en groen. Wat is een Buitenstate? Aan onderstaande kenmerken is een potentiële Buitenstate woning te herkennen. Is aan drie van de vier kenmerken voldaan? Dan mag de woning als Buitenstate worden aangemerkt: - buiten de bebouwde kom - vrijstaand - > 1.000 m² oppervlakte - beleving van rust en ruimte Het gaat dus vooral om de woonbeleving en minder om de uitstraling van de woning. Het type woning kan variëren van een luxe landhuis tot een gewone gezinswoning. Waarom deze verplichte kenmerken? Door specialisatie in een beperkt gebied is het mogelijk de kennis en ervaring van de Buitenstate makelaars goed op peil te houden. Naast de verplichte scholing door de NVM, die de basiskennis up to date houdt, verzorgt de centrale office Buitenstate BV specifieke kennis en informatie via workshops, digitale communicatiesystemen, etc. Door segmentering in het buitengebied (op kleine schaal) is het mogelijk actief samen te werken met andere makelaars. Zo wordt de deskundigheid verder vergroot, weet men hoe de markt zich beweegt en leert men van elkaar. Uiteindelijk heeft de consument daar weer voordeel van: deze is verzekerd van expertise op een specifiek gebied waardoor de droomwoning sneller is gevonden of wordt de huidige Buitenstate tegen betere condities verkocht. En ze hoeven maar één ding te onthouden: Buitenstate. Wat maakt Buitenstate zo anders? De aangesloten makelaars hebben jarenlange kennis en ervaring van het buitengebied en weten daardoor wat belangrijk is in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van deze specifieke objecten. Vaak zijn het makelaars die ook actief zijn in agrarisch onroerend goed. Zij weten daardoor veel van wet- en regelgeving in het buitengebied. De kern is dat ze klanten op aangename wijze helpen op de zoektocht naar of de goede verkoop van de woning. Bij een unieke woning hoort een unieke dienstverlening. Daarom worden klanten als individu benaderd en hanteert Buitenstate geen standaard dienstverleningspakket, alles is maatwerk. Kortom: niet in het keurslijf van een franchiseformule, maar wel met de voordelen van samenwerking. Label Buitenstate is een label, dit betekent dat de makelaars hun eigen identiteit behouden. Ze voeren alleen een extra label: de merknaam Buitenstate. De woning die als Buitenstate worden aangemerkt, worden op onderscheidende wijze gepresenteerd: een eigen website: www.buitenstate.nl, opvallend gekenmerkt op funda en hebben een eigenwijze woningpresentatie op locatie. BUITENSTATE, BUITENKANSEN IN WONEN