Crewworks BV The Art of Action VERLONING. Handleiding voor de verloning van Crewworks BV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Crewworks BV The Art of Action VERLONING. Handleiding voor de verloning van Crewworks BV."

Transcriptie

1 Crewworks BV The Art of Action VERLONING Handleiding voor de verloning van Crewworks BV.

2 Handleiding voor de verloning van Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t (0) f (0) Verloning e. uren@crewworks.nl Planning e. planning@crewworks.nl w.

3 Hoe werkt de verloning bij Crewworks Ieder bedrijf gaat anders om met zijn of haar verloning. Omdat we regelmatig vragen krijgen over de verloning en vergoedingen, is dit document opgesteld. Hierin vind je alles wat betreft de verloning en vergoedingen bij Crewworks. In tegenstelling tot andere bedrijven die vaak maandelijks verlonen, doen wij dit twee keer per maand. De maand is dus opgedeeld in twee verloning periodes. De eerste periode omvat de 1e tot en met de 15e van de maand, de tweede periode is de 16e tot en met de 30e/31e van de maand. De verloning van je uren wordt uitgevoerd door Tentoo. Tentoo is een Payrolling (verloning) bedrijf waar je uiteindelijk je geld van ontvangt. Crewworks geeft de 2e en de 17e van de maand het salarisoverzicht van deze periodes door aan Tentoo.

4 Wat is jou taak als crewworker Om binnen twee weken te kunnen verlonen, moeten alle uren die gewerkt zijn snel bij Crewworks worden verwerkt. Alle crewworkers sturen (als het goed is) binnen 2 dagen nadat ze gewerkt hebben hun uren door. Dit kan naar uren@crewworks.nl. Deze uren worden door ons verwerkt in ons salarisadministratieprogramma. Daarnaast hebben wij de originele bewijzen nodig van je reiskosten. Dit zijn dus de treinkaarten of buskaarten die gebruikt worden voor de opdrachten. Ook deze hebben wij zo snel mogelijk nodig. Je kunt deze opsturen naar Crewworks. Het adres staat op onze website, of op de eerste pagina en tweede van dit document. Het is belangrijk dat deze ook zo snel mogelijk worden doorgestuurd (zie reizen voor een opdracht ). Zijn deze te laat, en is de verloning van de periode gedaan, dan kunnen deze niet meer worden vergoed. Als alle crewworkers de uren binnen 2 dagen aan ons doorgeven, kan de verloning snel worden doorgevoerd. De voornaamste reden dat de verloning er wel eens een dagje te laat uit gaat is dat mensen hun uren niet consequent doorgeven. Wanneer wij er dan achteraan moeten bellen en mailen kost dit ontzettend veel tijd, zodoende loopt de verloning wel eens vertraging op. Kijk dus je collega s aan wanneer je hier niet tevreden over bent. Er zijn enkele uitzonderingen bij het doorgeven van je uren; dit is wanneer er aftekenlijsten op locatie zijn. Dit is het geval bij alle klussen van de Van Nelle Ontwerpfabriek en meestal ook bij de klussen van Bloembloem. Daarnaast komt het soms voor dat er een teamleider op je klus staat, deze zal in dat geval ook je uren doorgeven. Over het algemeen zal je erbij zijn wanneer een opdrachtgever de lijst aftekent, je kunt dan controleren of je uren kloppen. Aftekenlijsten worden altijd aangehouden bij het invoeren van de uren, ook wanneer jij eventueel andere tijden zou doorgeven. Let wel op dat je in het geval van een aftekenlijst nog steeds zelf je eventueel gemaakte kilometers moet doorgeven en je ov-kosten moet opsturen!

5 Reizen voor een opdracht Voor veel opdrachten zul je een stuk moeten reizen. Evenementen en festivals worden door het hele land georganiseerd. Crewworks heeft twee soorten vergoedingen met betrekking tot het reizen van en naar klussen; de reistijd en reiskosten. Reiskosten Je reiskosten zijn de openbaarvervoerskosten of autokosten die je maakt op weg naar en terug van de klus waar je werkt. OV Voor gemaakt OV kosten dien je de originele treinkaartjes op te sturen naar Crewworks, het adres staat op onze site, of op de eerste en tweede pagina van dit document. Crewworks moet deze namelijk opsturen naar Tentoo, anders kunnen zij deze niet vergoeden. In het geval van buskaarten kun je het beste een buskaart apart houden voor de klussen die je voor ons doet. Wanneer deze kaart vol is kun je hem opsturen (je hoeft dus niet voor iedere klus apart een buskaart op te sturen). Voor je treinkaartjes geldt dat ze uiterlijk op de 17e (voor de periode van 1-15) en op de 2e (voor de periode van 16-30/31) binnen moeten zijn. De auto Voor autokosten geldt het volgende: je kunt je kosten declareren in de vorm van kilometers of met tankbonnetjes. Kilometers kun je via de tegelijk met je uren doorgeven. Tankbonnetjes dien je net als ov-kosten op te sturen ook hiervoor geldt dat ze uiterlijk op de 17e (voor de periode van 1-15) en op de 2e (voor de periode van 16-30/31) binnen moeten zijn. N.B. Reiskosten krijg je altijd vergoed, ook wanneer je te laat op een klus bent!

6 Reistijd Hoe wordt de reistijd berekend? Crewworks zal de helft van de standaard reistijd vergoeden (niet de daadwerkelijke reistijd!). Dit wordt altijd berekend vanaf Station Utrecht naar het treinstation dat het dichtst bij de opdracht gelegen is. Het fiets-, loop-, of busgedeelte zal niet worden vergoed. Voor technische medewerkers in de Van Nelle Ontwerp Fabriek wordt standaard een half uur reistijd vergoed. Voor klussen in Utrecht zal standaard een kwartier reistijd worden vergoed. Reistijd is een beloning die we hebben ingevoerd voor crewworkers die op tijd zijn en het is dus geen gegarandeerde vergoeding! We vinden het belangrijk dat jullie op tijd zijn (een kwartiertje voor aanvang van de klus) om rustig even de opdrachtgever op te kunnen zoeken en even te overleggen voor je aan het werk gaat. Daarnaast komt het wel eens voor dat je op een enorm terrein komt waar alles moeilijk te vinden is, wanneer je op tijd bent kun je dan rustig contact opnemen met je contactpersoon voor uitleg. Natuurlijk zijn er allerlei redenen voor te laat komen; je hebt vertraging met de trein, je hebt je verslapen, je auto wilde niet starten, etc. Dit geeft je echter, hoe legitiem de reden ook, nog geen recht op reistijd vergoeding, te laat is nou eenmaal te laat. Waarom zouden we je belonen voor te laat komen, los van of het wel of niet jouw schuld is? De ervaring leert dat mensen die hun planning doorgaans goed op orde hebben vrijwel nooit te laat zijn. De reistijd is dus een stimulans om te zorgen dat je planning goed in elkaar zit. Kijk altijd één of twee dagen van tevoren waar je klussen zijn. Reken je reistijd uit en check op of er mogelijk vertragingen zijn waar je rekening mee moet houden. Zorg dat je altijd wat speling hebt in je reistijd. Probeer eerder te vertrekken wanneer er files staan. En neem altijd de telefoonnummers van je contactpersoon en medecrewworkers mee voor het geval je vragen hebt. Als er iets niet duidelijk is in je opdrachtmemo kan je altijd contact met ons opnemen; graag zelfs! Uiteraard zijn er wel eens uitzonderingen die de regel bevestigen. Wanneer je bijvoorbeeld wordt opgebeld om even in te vallen voor een klus als er iemand ziek is. Hierdoor kan je vaak niet meer op tijd aankomen. Meestal wordt dit wel gezien in de planning, maar vermeld dit soort uitzonderingen altijd in je mail als je je uren doorgeeft, zodat er geen twijfel bestaat over de reden waarom je te laat was en je dus alsnog je reistijdvergoeding kunt krijgen.

7 FAQ -- Frequently Asked Questions Ik heb een vraag over mijn loonheffing of belastingen Wanneer je een vraag hebt over belastingen die van je loon af gaan, loonheffingskorting of over je loonstrookje kun je contact met Tentoo opnemen: Tentoo Holding B.V. Tel.: Ik heb een vraag over uren of reiskosten vergoeding. Wanneer je een vraag hebt over de uren of reiskosten, dan kun je contact opnemen met Jolies van Emburg van Crewworks. Het beste is om een met je uitleg te versturen naar Jullie verlonen op de 2e en de 17e van de maand, wanneer kan ik dan mijn geld verwachten? Wanneer wij het salarisoverzicht naar Tentoo gestuurd hebben gaan er doorgaans 3-4 werkdagen overheen voordat zij alles bij hen hebben doorgevoerd. Wanneer dit gebeurd is krijg je een met daarin de vermelding dat de betalingsopdracht is verwerkt. In dit mailtje staat ook de datum dat zij zullen uitbetalen, dit is wederom 3-4 werkdagen later en dan duurt het nog enkele dagen voordat het jouw bankrekening bereikt. Met een ruwe schatting komt het er dus op neer dat je steeds rond de 14e en de 29e van de maand je geld kan verwachten. Waarom moet ik binnen 2 dagen mijn uren doorgeven als jullie 2x per maand verlonen? Dit heeft twee redenen: a. Het invoeren van de uren in het systeem is een behoorlijk tijdrovend werkje, wanneer alle uren in de laatste paar dagen voor de verloning binnen zouden komen zouden deze nooit op tijd ingevoerd kunnen worden om de verloning er op tijd uit te laten gaan. b. De uren moeten ook zo snel mogelijk gefactureerd kunnen worden aan onze opdrachtgevers. Wanneer wij een snelle afhandeling van de facturatie kunnen garanderen zorgt dit voor tevreden opdrachtgevers en daarmee vaak ook voor meer werk van hun kant.

8 Ook dit pakt dus weer positief voor jullie uit, want hoe meer je kunt werken hoe meer je verdient! Hoe gaat de 4-uurs vergoeding in zijn werk? Je krijgt altijd minimaal 4 uur uitbetaald voor klussen, ook wanneer je korter werkt. Hier zijn echter twee uitzonderingen op: a. Je was te laat. Wanneer je te laat bent wordt de tijd dat je te laat was afgetrokken van de 4 uur. Je kunt echter nooit minder betaald krijgen dan je daadwerkelijk gewerkt hebt, zie de voorbeelden: Voorbeeld 1: je moest van uur werken, maar je begon pas om 8.30 uur. Er gaat dan een half uur van de 4 uur af en je krijgt dus 3,5 uur. Voorbeeld 2: je moest werken van , maar je begon pas om 9 uur. Je hebt dan 3 uur en 3 kwartier gewerkt, maar er gaat dan natuurlijk niet een uur van je 4 uur af; je krijgt in dit geval dus 3 uur en 3 kwartier uitbetaald. b. Overmacht. Het komt een enkele keer voor dat je een klus vroegtijdig moet verlaten door overmacht; je wordt ziek of persoonlijke omstandigheden zorgen ervoor dat je weg moet. In dit geval zal je alleen je daadwerkelijk gewerkte tijd vergoed krijgen.

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action PLANNING. Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action PLANNING Hoe werk de planning bij Crewworks BV. Hoe werkt de planning bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. + 31 (0) 30 214 5950

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action VEILIGHEID. ARBO en veiligheid op de werkvloer bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action VEILIGHEID. ARBO en veiligheid op de werkvloer bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action VEILIGHEID ARBO en veiligheid op de werkvloer bij Crewworks BV. ARBO en veiligheid op de werkvloer bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht

Nadere informatie

Crewworks. The Art of Ation CREWWORKS WEB. De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers!

Crewworks. The Art of Ation CREWWORKS WEB. De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers! Crewworks The Art of Ation CREWWORKS WEB De handleiding voor het gebruik van Crewworks Web. Hét online portaal voor alle Crewworkers! CREWWORKS WEB De login op Crewworks Web I Welkom bij Crewworks Web,

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. +

Nadere informatie

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs FAQ S ZORGVERVOER Chauffeurs VEELGESTELDE VRAGEN Hier kun je terecht voor al je vragen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën: Opleiding Aan het werk Uitbetaling Het kan natuurlijk

Nadere informatie

De kenmerken van het T&E concept zijn:

De kenmerken van het T&E concept zijn: T&E Studenten Uitzendbureau Bosscherweg 173 A 6219 AA Maastricht Tel: 043-3101072 Fax: 043-3101073 Mail: Maastricht@TenE.nl Website: www.tene.nl Welkom bij T&E Studenten Uitzendbureau! In 2000 zijn Tijmen

Nadere informatie

De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening. Dit zijn de belangrijkste punten

De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening. Dit zijn de belangrijkste punten De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening Dit zijn de belangrijkste punten Inleiding Per 1 januari 2010 geldt voor werknemers in de sociale werkvoorziening een nieuwe reiskostenregeling. Deze

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is:

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Mijn gezinsvoogd werkt bij de William Schrikker Jeugdbescherming. Wat een toestand, zeg! Wat gebeurt

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN ZZP

VEEL GESTELDE VRAGEN ZZP VEEL GESTELDE VRAGEN ZZP INHOUDSOPGAVE Systeem...3 Ik ben mijn wachtwoord /inlognaam vergeten. Hoe krijg ik een nieuw wachtwoord?...3 Elke keer als ik mijn wachtwoord invul wordt er aangegeven dat dit

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Operator Handleiding DateLive.nl

Operator Handleiding DateLive.nl Operator Handleiding DateLive.nl Op DateLive.nl zal je erotische berichten beantwoorden op een bericht- per- bericht basis. Je krijgt een nieuw bericht van een klant te zien met de bijbehorende profiel

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www)

1. Vul het volgende adres in op de Internet *adresbalk aenbt.mijnio.nl (zonder www) Betreft: instructie Ons Beste medewerker, Thuiszorg Groot Gelre gebruikt een urenregistratiesysteem (Ons) waarin medewerkers zelf hun uren en declaraties verwerken. Ook kun je berichten van de organisatie

Nadere informatie

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel!

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Samen je centen de baas INFORMATIE VOOR NIEUWE CLIËNTEN GELD EN GELDZAKEN: SOMS BEST LASTIG Het gebeurt iedereen wel eens. Dat je een brief krijgt die je

Nadere informatie

Schrijfcoach Hulp bij het schrijven en uitgeven van je boek * * * * * Wat gaat het ongeveer kosten? Een overzicht Boek Schrijven Voor Coaches Hanneke Wijnker Wat gaat het ongeveer kosten? Een overzicht

Nadere informatie

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld:

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld: Beste kandidaat, Zoals je misschien van één van je contactpersonen binnen StudentenWerk, CareerNetwork of CN IT al hebt vernomen, hebben wij een online Plantool om jou als kandidaat efficiënt in te plannen!

Nadere informatie

Intro. Er komen dus twee veranderingen:

Intro. Er komen dus twee veranderingen: Intro Er komen dus twee veranderingen: - - De ene verandering die heeft dus te maken met het wijzigen van de abonnementen En de andere verandering heeft betrekking op dat je iets meer kunt doen met de

Nadere informatie

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013

Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 Handleiding Extranet en Flexportal AB Oost ABS (waaronder de ureninvoer) versie 06/06/2013 In deze handleiding vind je meer informatie over het Extranet en de Flexportal van AB Oost. Extranet Via het Extranet

Nadere informatie

Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin)

Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin) Samenstelling tekst Beppie Brood (teamleider ATC s Amstelduin) Monique van Kollenburg (trainer ATC Amstelduin) Lay-out Bob Snel (trainer ATC Amstelduin) Document Versie maart 2007 Meer informatie E-mail:

Nadere informatie

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal Medewerkershandleiding Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal infacilities 13 maart 2012 medewerkershandleiding urenregistratieportaal / DM / AV / JK / MM INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 AFSPRAKEN... 3

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

ROCArnhem{1} - Vrijwillig Inzet Arnhem {via2 }-> Meta van WoudenBerg DOSSIER HOUDER ROCArnhem.nl 08-10-2007 16-8-2010 EMAIL ONTVANGEN OP 08-10-2013

ROCArnhem{1} - Vrijwillig Inzet Arnhem {via2 }-> Meta van WoudenBerg DOSSIER HOUDER ROCArnhem.nl 08-10-2007 16-8-2010 EMAIL ONTVANGEN OP 08-10-2013 ROCArnhem{1} - Vrijwillig Inzet Arnhem {via2 }-> Meta van WoudenBerg DOSSIER HOUDER ROCArnhem.nl 08-10-2007 16-8-2010 EMAIL ONTVANGEN OP 08-10-2013 Hoi Hidde, Ik heb contact gehad met Agnes Schuurkamp

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action. Horeca. Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Horeca Richtlijnen voor horeca werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t.

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013 TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS Datum: 9 oktober 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 1.1 Payrolling... 3 1.2 Online- People... 3 2. Rechten en plichten... 4 2.1 Opbouw van je rechten... 4 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

HOE KOM JE NAAR DE LES?

HOE KOM JE NAAR DE LES? HOE KOM JE NAAR DE LES? Kom je met de auto naar de les? Hoe komen je collega s naar de les? Wat moet je doen? 1. Maak de oefening op blad 2. Je verbindt de tekeningen met de juiste woorden. Je werkt samen

Nadere informatie

Handleiding Webservices Flexwerker

Handleiding Webservices Flexwerker Handleiding Webservices Flexwerker 1 Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heb je nog geen account of ben je de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Mijn gegevens... 3 3. Urenportaal... 4 3.1

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

Da s handig! Bezorgers boekje. Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat!

Da s handig! Bezorgers boekje. Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat! Da s handig! Bezorgers boekje Huis-aan-huis kranten bezorgen, zo werkt dat! Colofon Ontwerp & Vormgeving: Wegener SpeciaalMedia, studio Arnhem Inhoud 4Kranten bezorgen Bezorgbon Stratenlijst Stickers Klachten

Nadere informatie

WIJ en jij Wet investeren in jongeren

WIJ en jij Wet investeren in jongeren Ik heb een WW-uitkering. Krijg ik een werkleeraanbod? Je krijgt pas een werkleeraanbod als je WW-uitkering is afgelopen. Zolang je een WW-uitkering krijgt, geldt voor jou de sollicitatie- en reintegratieplicht

Nadere informatie

Bewindvoering: hoe werkt het?

Bewindvoering: hoe werkt het? Bewindvoering: hoe werkt het? Samen je centen de baas JE HEBT EEN BEWINDVOERDER. EN NU? Een tijdje terug heb je ervoor gekozen om je geld samen met Mijn Geld en Zo te regelen. De rechter vindt dit goed.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Wet WIJ

Veelgestelde vragen Wet WIJ Veelgestelde vragen Wet WIJ Wat is de WIJ? WIJ staat voor Wet investeren in jongeren (WIJ). Deze nieuwe wet gaat in per 1 oktober 2009 en moet ervoor zorgen dat alle jongeren tot 27 jaar een opleiding

Nadere informatie

Handleiding voor leerling-werknemers

Handleiding voor leerling-werknemers Handleiding voor leerling-werknemers Uren declareren (online) Versie 1.3 15-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen pag. 4 Persoonlijke pagina pag. 5 Uren declareren pag. 6 9

Nadere informatie

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7 www.accord.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Welkom bij Accord Payroll Services 3 Inschrijfprocedure 3 Goed voorbereid aan het werk 4 Uitleg fasensysteem 4 De ABU CAO 5 Urendeclaraties

Nadere informatie

In 2014 zijn er weer twee studiedagen bij ZieZaZo. Deze zijn als volgt gepland:

In 2014 zijn er weer twee studiedagen bij ZieZaZo. Deze zijn als volgt gepland: INTERNE MEMO betreft: NOTULEN wo 15 jan 2014 kinderdagverblijf ZieZaZo kinderdagcentra ZieZaZo buitenschoolse opvang ZieZaZo van: aan: afwezig: Gwen kdc s regio Utrecht Djoeke, Wendy datum: 15-01-2014

Nadere informatie

( u i t g e b r e i d e v e r s i e )

( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) H andleiding P - services D igitaal inschrijven ( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) In deze handleiding staat stapsgewijs beschreven hoe u uw medewerker digitaal in kunt schrijven. De digitale inschrijving

Nadere informatie

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper Klussen via Klusup Handleiding aan de slag als klusupper Welkom als klusupper bij Klusup In de Handleiding aan de slag als klusupper vind je alle informatie die je nodig hebt om een klusaccount aan te

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl Werken in de horeca 12 meest gestelde vragen door werknemers INTRODUCTIE Een (bij)baan in de horeca. Sinds april 2014 is er geen horeca CAO, maar wat betekent dat voor jou als werknemer? Je wilt natuurlijk

Nadere informatie

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten

Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Uitleg webportal en handleiding invoeren declaraties diensten Inloggen Log in met jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is jouw emailadres. Jouw persoonlijke wachtwoord heb

Nadere informatie

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren

vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren vergoedingen ziekenvervoer 2007 informatie voor particulieren zittend ziekenvervoer tegemoetkoming in de kosten Wanneer u door uw (huis)arts wordt doorverwezen naar een specialist, maakt u wellicht reiskosten

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. ik regel mijn geldzaken

Inhoud. Mijn leven. ik regel mijn geldzaken Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Bewaren...5 Hoofdstuk 2 Administratie...7 Hoofdstuk 3 Inkomsten... 8 Hoofdstuk 4 Uitgaven... 10 Hoofdstuk 5 Sparen... 12 Hoofdstuk 6 Verzekeringen...15 Hoofdstuk 7 Begroting...

Nadere informatie

SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN

SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN SBB STICHTING BEHEER BEWONERSGELDEN ZORGINSTELLINGEN Hulp bij omgaan met geld Mijn geld in vertrouwde handen Mijn geld in vertrouwde handen Hulp bij omgaan met geld SBB Zorginstellingen is een volledig

Nadere informatie

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel!

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Samen je centen de baas GELD EN GELDZAKEN. SOMS BEST LASTIG. Het gebeurt iedereen wel eens. Dat je een brief krijgt die je niet goed begrijpt. Of dat je een

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten

HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID. Voor uitzendkrachten HANDLEIDING ONLINE WERKBRIEFJES EN BESCHIKBAARHEID Voor uitzendkrachten INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Inloggen... 4 Navigeren naar overzicht... 4 Aanbieden werkbriefjes... 5 Procedures en uitbetaling...

Nadere informatie

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw

Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw Soms gebeurt er wel eens iets wat jij niet wilt. Dit noemen wij onvrijwillige zorg. Onvrijwillige zorg mag alleen als jij in gevaar bent, of als jouw gedrag gevaarlijk is voor andere mensen. Dit mag nooit

Nadere informatie

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS PERSONEELSGIDS 1. INTRODUCTIE Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Attract Uitzendbureau! Werken als uitzendkracht heeft zo zijn voordelen. Je kunt ervaring op doen bij verschillende bedrijven, bijverdienen

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 1 2. Wat moet je doen voor je begint te werken?... 2 4. Een werkbriefje invoeren... 4 5. Werkbriefjes

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Maart 2017 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens 2 H2. Starten

Nadere informatie

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau:

GOED VERZEKERD Opdrachtenblad Niveau: Opdrachten Opdracht 1 Wat denk jij? Is Jasmina hiervoor verzekerd? Hoe heet de verzekering die schade aan anderen vergoedt? Heb je zelf wel eens schade bij iemand anders veroorzaakt? Wat gebeurde er? Is

Nadere informatie

Maak je eigen jaarbegroting

Maak je eigen jaarbegroting Maak je eigen jaarbegroting Inleiding Een begroting maken. Het woord begroting wordt normaal gesproken alleen gebruikt bij bedrijven en de overheid. Maar het is tijd om ook jouw budget dezelfde aandacht

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN SKVR INTERN

VEEL GESTELDE VRAGEN SKVR INTERN VEEL GESTELDE VRAGEN SKVR INTERN INHOUDSOPGAVE SKVR Freelance tarieven...3 Wat zijn de uurtarieven voor freelancers?...3 Waarom is het uurtarief voor een payroller lager?...3 Wat is het beleid van SKVR

Nadere informatie

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder!

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! 2 Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Inhoud 1. De Rijksoverheid gaat zelf schoonmaken.

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015

Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015 Jaarplan ASVZ 2015 Met Elkaar in 2015 Jaarplan ASVZ 2015 eenvoudige versie Met elkaar in 2015! Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2015 gaan doen, en wat beter of anders kan

Nadere informatie

Op eigen kracht maar niet alleen

Op eigen kracht maar niet alleen uwv.nl/wajong werk.nl Op eigen kracht maar niet alleen Wat u moet weten als u Wajong aanvraagt Meer informatie Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/wajong.

Nadere informatie

Medewerkershandboek POWERPLAY PEOPLE. In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People.

Medewerkershandboek POWERPLAY PEOPLE. In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People. POWERPLAY PEOPLE In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People. Inhoudsopgave 1. Bedrijfsgegevens en omschrijving 3 1.1 Bedrijfsgegevens 3 1.2 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Handleiding Multicraft Online Inhoudsopgave Deel I Handleiding Multicraft Online voor werknemers 1 Handleiding Multicraft

Nadere informatie

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC.

SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. SKYPE, de goedkope manier van communiceren via internet (VOIP) Voor allen die willen weten hoe je Skype moet installeren en instellen op je PC. Ik zal je nu stap voor stap vertellen hoe je dat moet doen.

Nadere informatie

Tourist Info De Wolden

Tourist Info De Wolden Gratis reclame, aanbevelingen en tips voor jouw bedrijf door bezoekers Het is gratis reclame wanneer mensen op internet zetten dat ze in jouw zaak zijn. Nog mooier is het als ze er ook bijzetten dat ze

Nadere informatie

Tekst lezen en vragen stellen

Tekst lezen en vragen stellen 1. Lees de uitleg. Tekst lezen en vragen stellen Als je een tekst leest, kunnen er allerlei vragen bij je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke leerwegen zijn er binnen het vmbo? Waarom moet je kritisch zijn bij

Nadere informatie

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel Wat kies jij Wegwijzer in het fasemodel Van inkomen naar inkomen dit helpt PostNL helpt je op verschillende manieren. Met name via een financiële vergoeding, begeleiding van werk naar werk door Mobility

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Cambriana online hulpprogramma

Cambriana online hulpprogramma Dit is deel 1 van het online hulpprogramma van Cambriana. Verwerking van een scheiding 'Breaking up is hard to do' Neil Sedaka Een scheiding is een van de pijnlijkste ervaringen die je kunt meemaken in

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons september 2012 Luc Timmers Alle cartoons mogen gratis gekopieerd en verspreid worden Gratis? Jazeker! Tegenprestatie? De Lijnmanager Gratis is voor bijna niks Volg @Delijnmanager

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

Bitcare voor medewerkers

Bitcare voor medewerkers Medewerkers App Bitcare Personeel - juli 2015 Als gebruiker van Bitcare heeft u al kennis gemaakt met de gemakken van het hebben van een geïntegreerd pakket. Naast alle administratieve zaken rondom de

Nadere informatie

Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen.

Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen. Huisregels Wanneer je door Lemon geselecteerd bent, kan je pas gaan werken nadat wij van jou het inschrijfformulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen. De volgende formulieren dienen ingevuld te

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Met deze handleiding weet je precies wat er allemaal mogelijk is op my.tentoo.nl. De online portal waar je als opdrachtgever een duidelijk overzicht hebt van de

Nadere informatie

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. 5. Onderweg naar een feestje doe je nog even snel een boodschap.

Nadere informatie

Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen. Plannen met een planbord. Plannen met de computer

Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen. Plannen met een planbord. Plannen met de computer Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen Het plannen van werkzaamheden kost veel tijd. Zeker in een groot bedrijf dat veel medewerkers in dienst heeft. Of bij een bedrijf dat allerlei werkzaamheden

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Handboek TMO. Tussen de middagopvang voor overblijfkrachten. SKSG Kinderopvang

Handboek TMO. Tussen de middagopvang voor overblijfkrachten. SKSG Kinderopvang Handboek TMO Tussen de middagopvang voor overblijfkrachten SKSG Kinderopvang Inhoudsopgave blz. Inleiding 3 1. Wat is TMO? 4 2. Verloop van een TMO uur 4 3. Je taken 4 4. Regels voor kinderen 5 5. Regels

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus kandidaten

Handleiding Mijn 65plus kandidaten Handleiding Mijn 65plus kandidaten Geachte kandidaat, Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij voortdurend aan de optimalisering van de administratieve processen, met als doel het verminderen

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

T&E Studenten Uitzendbureau kent een bepaalde werkwijze die we graag even met je door willen nemen:

T&E Studenten Uitzendbureau kent een bepaalde werkwijze die we graag even met je door willen nemen: Werken bij T&E Amsterdam T&E Studenten Uitzendbureau Brouwersgracht 47 1015 GB Amsterdam Tel: 020-6121110 Fax: 020-6189001 Mail: amsterdam@tene.nl Site: www.tene.nl Je bent vandaag ingeschreven door: Leuk

Nadere informatie

Planning Information Book

Planning Information Book Planning Information Book - Planning van het rooster - Check-in en Check-out - regelementen / wetten - verzoeken / vrije dagen aanvragen - vakantie aanvragen - ruilen van diensten - de diensten - vertragingen

Nadere informatie

De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V

De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V De maatschappelijke stage op het Alfrink College Klas 3H en 4V Op zoek naar een maatschappelijke stage die bij jou past? Dat is heel makkelijk. Je kiest wat jij leuk vindt en doet daarmee meteen iets goeds

Nadere informatie

3: Inhoudsopgave Duidelijk overzicht. Strakke lay-out. Eerst lettertype, tab, pagina beschrijving?

3: Inhoudsopgave Duidelijk overzicht. Strakke lay-out. Eerst lettertype, tab, pagina beschrijving? OPZET DRAAIBOEK: Alle onderdelen waaraan gedacht kan worden nog eens op een rijtje gezet. Te gebruiken voor alle evenementen en activiteiten binnen de opleiding. 1: Voorkant - flyer evenement Dag + datum

Nadere informatie

Provinciaal Blad. 2013/30 Nummer 1546816. Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Provinciaal Blad. 2013/30 Nummer 1546816. Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer PROVINCIE FLEVOLAND Provinciaal Blad 2013/30 Nummer 1546816 Aanpassing Regeling Uitruil bruto eindejaarsuitkering voor netto reiskostenvergoeding woon-werkverkeer Bij besluit d.d. 22 oktober 2013, met

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action HOSPITALITY. Richtlijnen voor hospitality werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action HOSPITALITY. Richtlijnen voor hospitality werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action HOSPITALITY Richtlijnen voor hospitality werk bij Crewworks BV. Richtlijnen voor hospitality werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht

Nadere informatie

INHOUD [ 7 ] G E L D W I J Z E R S T U D E N T E N

INHOUD [ 7 ] G E L D W I J Z E R S T U D E N T E N INHOUD Inleiding 9 Studiefinanciering Recht op studiefinanciering 11 Een DigiD aanvragen 12 Inkomsten van DUO 13 Geen recht meer op prestatiebeurs 19 Hoeveel betalen je ouders? 20 Gevolgen van je studieschuld

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

maandag FAQ: veel gestelde vragen

maandag FAQ: veel gestelde vragen maandag FAQ: veel gestelde vragen Welkom bij de Maandag FAQ; de veel gestelde vragen. In dit document worden de meest gestelde vragen, inclusief antwoorden, beschreven. Aangeraden wordt dit document eerst

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 1)

Luisteren: muziek (A2 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0 Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven Versie 1.0 Inhoudsopgave 1! Inleiding... 3! 2! Algemene info... 4! 2.1! Kas... 4! 2.2! Bankrekeningen... 4! 2.2.1!

Nadere informatie