WONEN IN HET GROENE HART VAN SITTARD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WONEN IN HET GROENE HART VAN SITTARD"

Transcriptie

1 WONEN IN HET GROENE HART VAN SITTARD

2 Welkom in Park Leyenbroek Sittard, de stad van Toon Hermans, is een stad om van te houden. Sittard is een van de oudere steden van Nederland en rijk aan monumenten en sfeervolle oude panden. De historie spreekt en leeft hier hand in hand met de moderne tijd. Het gezellige sfeervolle centrum, de monumentale markt met de vele horecagelegenheden, de fijne terrasjes, maar ook het uitgebreide winkel- en culturele aanbod, geven dat heerlijke gevoel waar iedereen naar op zoek is. Een bruisend centrum met een wervelend karakter. Even buiten het centrum stapt u zo in de groene weelde, de rust, het natuurschoon. Hier komt u tot rust. Sittard is terecht een wandel- en fietsgebied bij uitstek. In dit bijzondere project kiest u voor een van de ruime bouwkavels aan de rand van het Sittardse Stadspark. Hier kunt u zelf een droomvilla op (laten) realiseren, of desgewenst kiest u één van de 4 verschillende woningtypes die wij aanbieden om te laten realiseren op uw nieuwe woonplek. Alle door ons aangeboden woningtypes kunnen naar eigen wens in overleg met de architect aangepast worden.

3

4

5 Bouwkavels Park Leyenbroek ligt direct aan het fraaie stadspark van Sittard met een duidelijke landschapsstijl, voorzien van prachtige waterpartijen, en grote variëteit aan bomen, zoals platanen, hopbeuken en de Japanse notenboom. In deze landschappelijke setting ligt het kleinschalige nieuwbouwplan Park Leyenbroek. Maak uw woonwensen waar en kies het bouwkavel die bij u past. Desgewenst realiseren wij er een van onze woningtypes op: iedere woningvariant is toe te passen op het kavelaanbod. VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT

6 Bouwkavels Pastoor Chappinstraat Kavel 2 & 3 De zeer ruime bouwkavels aan de Pastoor Chappinstraat (kavel 2 + kavel 3) geven plek voor uw droomvilla. Het opgestelde en door gemeente geaccordeerde beeldkwaliteitsplan spreekt samengevat van: - Een gewenst beeld van individualiteit per kavel, een integratie van het bestaande groen en een doorzicht naar de bestaande woningen, door losse en open bebouwing. - Een bebouwing van individuele volumina in maximaal 2 bouwlagen, waarbij de tweede bouwlaag maximaal 8 meter diep is. - Het kavel dient eenzijdig (oost) bebouwd te worden in de perceelgrens, waarbij minimaal 5 meter vrije ruimte vanaf de hoofdmassa tot de perceelgrens gerealiseerd wordt. Architectuur Bebouwing met individuele woningen. De hoofdbouwmassa bestaat uit twee volumen welke in verschillende materialen worden uitgevoerd. De bebouwing is smal, diep en zorgt zodoende voor voldoende bezonning in de tuin. Op de erfafscheiding zijn de woningen gesloten om onderlinge privacy te waarborgen. Het voorterrein is royaal, eenvoudig en dient eenduidig met de bebouwing te worden ontworpen. Materiaalkeuze Natuursteen en/of licht metselwerk. Kavelgroottes Kavel 2: 885m2 Kavel 3: 890m2 Meer weten over een van deze twee kavels en de bouwmogelijkheden? Neem dan contact op met de makelaar om de mogelijkheden te bespreken.

7 Bouwkavels Andreasommegang Kavel 7, 12, 14, 15, 18, 19 & 22 De ruime bouwkavels gelegen aan de Andreasommegang liggen midden in dit prachtige, kleinschalig nieuwbouwproject. Het opgestelde en door gemeente geaccordeerde beeldkwaliteitsplan spreekt samengevat van: - Een gewenst beeld van open bebouwingsstructuren en een integratie van het bestaande groen, hoogteverschillen/niveaus en nieuw groen. - Een bebouwing van individuele volumina in maximaal 2 bouwlagen waarbij geen blinde muren aan wegen / paden gemaakt worden. - Opstelplaats voor minimaal 2 auto s op eigen terrein. - Het kavel dient eenzijdig (meestal noord) bebouwd te worden in de perceelgrens. Architectuur Moderne, eigentijdse architectuur met duidelijke contrasten tussen open en gesloten. Individueel karakter waardoor uw koperswensen mogelijk zijn. Langgerekte volumes in 2 lagen met een terughoudende natuurlijke kleurstelling. Materiaalkeuze Natuursteen en/of licht metselwerk Kavelgroottes Kavel 7: 500m2 Kavel 12: 390m2 (verkocht) Kavel 14: 459m2 Kavel 15: 497m2 Kavel 18: 490m2 Kavel 19: 480m2 Kavel 22: 410m2 (verkocht) Meer weten of wenst u het beeldkwaliteitsplan te ontvangen? Maak een afspraak met de makelaar om de mogelijkheden per kavel te bespreken.

8 Ruimte genoeg voor uw eigen woonideeën Naast het kavelaanbod bieden wij u een optionele keuze uit vier woningtypes ontworpen door architectenbureau Huiswerk. Deze mooie, strakke villawoningen zijn dusdanig ontworpen dat deze inpasbaar zijn binnen bouwplan Park Leyenbroek en aansluiten op de karakteristieken van het beeldkwaliteitplan. Hierdoor ontstaat een homogeen straatbeeld. Het ontwerp voldoet aan de huidige energieprestatie. U koopt deze villawoning inclusief compleet ingerichte badkamer(s) en toiletruimte(s), het sanitair is van Villeroy & Boch model Omnia Architectura. Echter exclusief de keukeninrichting. Wel kan er met de aannemer vooraf afspraken gemaakt worden over de aanleg en plaats van de benodigde leidingen/afvoeren.

9

10

11 Woningtype 1 Deze prachtige woning is absoluut niet standaard. De mooie strakke architectuur, weldoordachte indeling én luxe afwerking bieden de 'woonfijnproever' juist net dat beetje meer. Zowel de begane grond als de verdieping kenmerken zich door een uitgekiende en ruime opzet met veel tuincontact. Boven zijn er totaal drie royale slaapkamers, een compleet luxe uitgevoerde badkamer met ligbad en inloopdouche, handige berging en aparte technische ruimte. Deze woning heeft absoluut allure en kunt u in overleg met de architect naar eigen wens aanpassen (optioneel). Laat u door de architect en aannemer adviseren. DE PLUSPUNTEN VAN WONINGTYPE 1 Woonoppervlakte bvo 160 m2 Inhoud ca. 568 m3 (bruto) Royale woonkeuken met zicht op tuin Ruime woonkamer straatgericht Schuifpui naar terras 3 slaapkamers / berging / badkamer Vloerverwarming Buitenberging ca. 12 m2 Overdekte opstelplaats voor 2 auto's (carport)

12 Woningtype 2 Deze woning is evenals woningtype 3 zeer royaal van opzet. Hier is sprake van een sublieme indeling. Neem bijvoorbeeld de zeer grote leefruimte onderverdeeld in de woonkamer over de volle breedte aan de achterzijde met daarnaast net even apart de langgerekte keukenopstelling. Zeer veel lichtinval door de grote raampartijen in zowel de zij- als achtergevel. Kortom een fijne exclusieve gezinswoning met heel veel leefruimte. Boven zijn er totaal vier slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een eigen luxe badkamer. Er zijn dus totaal twee badkamers. Qua mogelijkheden zijn er nog volop keuzes in indeling of uitvoering van de woning. Laat u door de architect en aannemer adviseren. DE PLUSPUNTEN VAN WONINGTYPE 2 Woonoppervlakte bvo 220 m2 Inhoud ca. 827 m3 (bruto) Speelse indeling begane grond Prachtige langgerekte woonkeuken Royale woonkamer met zicht op tuin 2x schuifpui naar terras 4 slaapkamers / berging / 2 badkamers Masterbedroom met eigen badkamer en ruimte voor kastenwand Vloerverwarming Buitenberging/garage geschikt voor 2 auto s

13

14

15 Woningtype 3 Woningtype 3 is nog ruimer van opzet. Bent u een keukenprins of -prinses en geniet u van het samen koken en eten, dan is de woonkeuken van dit type villa een waar walhalla voor u, langgerekt en bijzonder ruim van opzet met daarnaast nog een extra bijkeuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde met een prachtig zicht op de tuin. Op de bovenetage ook hier vier slaapkamers en twee luxe badkamers. De masterbedroom op de bovenverdieping heeft voldoende ruimte voor de realisatie van een kastenruimte (kleedkamer) en een luxe badkamer met ligbad. De indeling kan op verzoek worden aangepast. Laat u door de architect en aannemer adviseren. DE PLUSPUNTEN VAN WONINGTYPE 3 Woonoppervlakte bvo 238 m2 Inhoud ca. 845 m3 (bruto) Zeer royale langgerekte woonkeuken met extra bijkeuken Ruime woonkamer met zicht op tuin Schuifpui naar terras Totaal 4 slaapkamers / berging / 2 badkamers Masterbedroom voorzien van kleedkamer en badkamer Vloerverwarming Buitenberging/garage geschikt voor 2 auto s

16 Woningtype 3a De indeling is iets anders van opzet, maar qua inhoud en leefoppervlakte gelijk aan woningtype 3. Hier heeft u de keuze uit een aparte kamer aan de voorzijde (denk hierbij aan kantoor aan huis of een separate televisiekamer). Verder biedt de woning een prachtige keukenruimte en leefruimte aan de achterzijde met veel tuincontact. Op de bovenetage ook hier vier slaapkamers, twee badkamers. De masterbedroom op de bovenverdieping heeft voldoende ruimte voor de realisatie van een kastenruimte (kleedkamer) en een luxe badkamer met ligbad. Ook hier kan er nog gesleuteld worden aan de indeling. DE PLUSPUNTEN VAN WONINGTYPE 3A Woonoppervlakte bvo 238 m2 Inhoud ca. 845 m3 (bruto) Voorzijde extra kamer voor bijvoorbeeld kantoor- of tv-ruimte Ruime woonkamer Royale woonkeuken met zicht op tuin Schuifpui naar terras en extra deur Totaal 4 slaapkamers / berging / 2 badkamers Masterbedroom voorzien van kleedkamer en badkamer Vloerverwarming Buitenberging/garage geschikt voor 2 auto s

17

18 Plattegronden WONINGTYPE 1

19 Plattegronden WONINGTYPE 2

20 Plattegronden WONINGTYPE 3

21 Plattegronden WONINGTYPE 3A

22 Lekker wonen en genieten betekent ook invulling geven aan uw eigen woonwensen. Al deze exclusieve villawoningen worden met oog voor detail en kwaliteit gebouwd met gebruikmaking van nagenoeg onderhoudsvrije materialen. De villawoningen geven hiervoor alle ruimte. Uw eigen ideeën zijn vanzelfsprekend leidend. Wij hebben voor u deze woningtypes uitgewerkt en als koper kunt u samen met de architect kijken naar uw extra woonwensen. Zowel voor binnen als buiten. Denk hierbij aan steenstrip detaillering i.p.v. stucwerk (meerwerk). Kortom voor welke versie u ook kiest alle ontwerpen bieden meer dan voldoende woonallure.

23 Meer weten? Wilt u meer weten over de beschikbare kavels en/of over de mogelijkheden van deze aanpasbare villa woningen in het Park Leyenbroek? Neemt u contact op met de makelaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. KOCKELKORN MAKELAARDIJ Wilhelminastraat KP SITTARD T info@kockelkornmakelaardij.nl ADDITIONEEL BESCHIKBARE DOCUMENTATIE (OP AANVRAAG): Plankaart & overzicht project Infiltratietekening Bodemonderzoek + Aanvullend bodemonderzoek Bodemgeschiktheidsverklaring Bestemmingsplan Park Leyenbroek - Vijverweg - Voorschriften en toelichting Technische omschrijving en verkoopinformatie woningen Per woningtype: impressie, plattegrond en afwerkstaat

24 Ontwikkeld door Grouwels Daelmans Vastgoed Looiersgracht 12, 6211 JK Maastricht

PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD

PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD PASTOOR CHAPPINSTRAAT 0ONG 6133 SITTARD PRIJS OP AANVRAAG Engelenkampstraat 57, 6131 JE Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Wonen in het groene hart van

Nadere informatie

ANDREASOMMEGANG 0ONG 6133 SITTARD

ANDREASOMMEGANG 0ONG 6133 SITTARD ANDREASOMMEGANG 0ONG 6133 SITTARD PRIJS OP AANVRAAG Engelenkampstraat 57, 6131 JE Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Wonen in het groene hart van Sittard!

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 1 De plaats Nuth is gelegen tussen Heerlen en Sittard-Geleen. De bosrijke omgeving, optimale bereikbaarheid en de centrale ligging in Zuid-Limburg, maken van Nuth

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

NEDERWEERT Geenestraat 24

NEDERWEERT Geenestraat 24 NEDERWEERT Geenestraat 24 Kenmerken & specificaties Inhoud woningen 532m³ Woonoppervlakte 138m² Perceeloppervlakte 254m² Bouwjaar 1974 Geheel gemoderniseerd o.a. voorzien van luxe maatwerk keuken en moderne

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk

TE KOOP. Heuvel 20a Soerendonk. Heuvel 20a - Soerendonk De Heuvel is gelegen aan de rand van de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

SENECALAAN HS SITTARD

SENECALAAN HS SITTARD SENECALAAN 16 6135HS SITTARD VRAAGPRIJS 469.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een uitstekende woonlocatie is

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Park de Elsberg DA Voorburg k.k.

Park de Elsberg DA Voorburg k.k. TE KOOP Park de Elsberg 22 2272 DA Voorburg 750.000 k.k. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. Postcode 2272 DA Ligging Aan park, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 860 1030cm Garage

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Lindelaan BK Leidschendam k.k.

Lindelaan BK Leidschendam k.k. TE KOOP Lindelaan 8 2267 BK Leidschendam 1.150.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.150.000 k.k. Postcode 2267 BK Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, 1200 2150cm

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten.

De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen. Wonen met de Veluwe aan je voeten. De Brink De Brink: 2 vrijstaande woningen 14 twee-onder-één kapwoningen Wonen met de Veluwe aan je voeten. Inhoudsopgave Project Heidezoom 4 Situatietekening 6 Inleiding woningen Veldbiesweg 8 Veldbiesweg:

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

WONING TE KOOP. Smisserstraat 14. Vraagprijs K.K. Nederweert. FRISSEN WOONADVIES Sint Antoniusplein ED Nederweert

WONING TE KOOP. Smisserstraat 14. Vraagprijs K.K. Nederweert. FRISSEN WOONADVIES Sint Antoniusplein ED Nederweert WONING TE KOOP Smisserstraat 14 Nederweert Vraagprijs 314.000 K.K. FRISSEN WOONADVIES Sint Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert +31 6 21711322 info@frissenwoonadvies.nl frissenwoonadvies.nl KENMERKEN Woonoppervlakte

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Vraagprijs: 272.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Propusstraat, type Taurus -ong TYPE TAURUS EEN KLASSIEKE WONING VAN FORMAAT De fraaie, half

Nadere informatie

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze Valkenlaan 5 - Maarheeze Het Landgoed Kamersven is prachtig gelegen in de bossen aan de rand van het dorp. Vrijstaande landhuizen aan parkachtige lanen omgeven door bossen bepalen het fraaie, rustige straatbeeld.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray

Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boomvalk 49 Venray Woonoppervlakte 212 m 2 Vraagprijs 489.000,- kosten koper TE KOOP Boomvalk 49 Venray ALGEMEEN UNIEK OBJECT: MODERNE VILLA MET STRAKKE VORMGEVING, RUIME EN LICHTE VERTREKKEN, TOPKWALITEIT EN OP PRACHTIGE

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

TE KOOP. Wetsteen 21 te Maarheeze

TE KOOP. Wetsteen 21 te Maarheeze Wetsteen 21 - Maarheeze De wijk Bruine Akkers is een rustige, jonge wijk die zich kenmerkt door een gemêleerde bebouwing, speelpleintjes en groenvoorzieningen. De wijk is zeer kindvriendelijk en gunstig

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k RIJSSEN Haarstraat 149 vraagprijs 289.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 500 m³ Woonoppervlakte: 130 m² Perceeloppervlakte: 145 m² Bouwjaar: 2006 Gelegen in het

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k.

Rozenburg 13, DOORN. Vraagprijs k.k. Rozenburg 13, DOORN Vraagprijs 339.000 k.k. Rozenburg 13 DOORN Midden in het centrum van Doorn biedt dit prachtige appartement u volop privacy. De architectonische diversiteit zorgt voor een hele

Nadere informatie

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed.

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Geachte lezer, Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Indien u nog vragen heeft, een nadere toelichting wenst, of een afspraak voor bezichtiging wilt maken dan vernemen

Nadere informatie

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie"

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie TE KOOP Haviklaan 3 Almere "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie" Over Haviklaan 3 In het villapark Almere Hout gelegen moderne en uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE VILLA op een royale kavel.

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten.

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. optie 1 < 186 > < 252 > bijkeuken Bij deze optie is

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Fazantlaan 18 Budel

TE KOOP. Fazantlaan 18 Budel Fazantlaan 18 - Budel De Fazantlaan is gelegen in een jonge en populaire woonwijk Midbuul met daarin voorzieningen zoals basisschool de Triolier. De ligging is gunstig ten opzichte van het centrum van

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k.

Gerrit Verrijstkade SK Rotterdam k.k. TE KOOP Gerrit Verrijstkade 19 3059 SK Rotterdam 1.150.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.150.000 k.k. Adres Gerrit Verrijstkade 19 Postcode 3059 SK Stad Rotterdam Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk,

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

TE KOOP. Koninginneweg 71 Oud-Beijerland Deze gloednieuwe vrijstaande woning ligt aan één van de mooiste en statigste straten van Oud-Beijerland.

TE KOOP. Koninginneweg 71 Oud-Beijerland Deze gloednieuwe vrijstaande woning ligt aan één van de mooiste en statigste straten van Oud-Beijerland. Woonoppervlakte 180 m 2 Koopsom 479.000,- vrij op naam TE KOOP Koninginneweg 71 Oud-Beijerland Deze gloednieuwe vrijstaande woning ligt aan één van de mooiste en statigste straten van Oud-Beijerland. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen

TE KOOP. Spaubeeklaan HJ Geleen TE KOOP Spaubeeklaan 46 6164 HJ Geleen Een vrijstaande Villa gelegen aan de rand van de bebouwde kom, aan een mooie laan. De woning is onder strakke architectuur in de zestigerjaren gebouwd (architect

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

De Scheifelaar 228, Veghel

De Scheifelaar 228, Veghel De Scheifelaar 228, Veghel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 799.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

Een luxe vrijstaande villa met een zeer hoog afwerkingsniveau en ingericht met gebruikmaking van luxe en duurzame materialen!

Een luxe vrijstaande villa met een zeer hoog afwerkingsniveau en ingericht met gebruikmaking van luxe en duurzame materialen! Op een van de mooiste plekjes van Zandvoort gelegen, staat deze zeer royale en romantische villa op een perceel van 669 m2. Deze schitterende, in uitstekende staat van onderhoud verkerende, vrijstaande

Nadere informatie

Koningsvaren 16, Bergschenhoek

Koningsvaren 16, Bergschenhoek Koningsvaren 16, Bergschenhoek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 498.000 k.k. Aangeboden sinds 22-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE EGSTRAAT 16, MADE VRAAGPRIJS 259.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING appartement 4 96 m² 0 m² 315 m³

Nadere informatie

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning.

Kantoorruimte/kinderkamer Separate ruimte, voorzien van dubbele openslaande glasdeuren, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Omschrijving PRACHTOBJECT IN MISSCHIEN WEL DE MOOISTE STRAAT VAN VALKENSWAARD! Karakteristiek, gemoderniseerd en hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand landhuis met royale inpandige garage op een markant perceel

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

TE KOOP. Koopsom v.o.n. Notaris Mulderstraat HG HOOGEVEEN. Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat AA Hoogeveen

TE KOOP. Koopsom v.o.n. Notaris Mulderstraat HG HOOGEVEEN. Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat AA Hoogeveen TE KOOP Notaris Mulderstraat 10 7902HG HOOGEVEEN Hentenaar Makelaardij o.z. B.V. Alteveerstraat 2 7907AA Hoogeveen 0528-277001 hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl www.hentenaarmakelaardij.nl Koopsom 250.000

Nadere informatie

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k.

Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs k.k. Herenweg 26, HOUTEN Vraagprijs 1.195.000 k.k. Woonoppervlak 232 m² Perceelgrootte 743 m² 5 Kamer(s) 5 Slaapkamer(s) Bouwjaar 2005 Herenweg 26 HOUTEN Het Oude Dorp van Houten.daar waar Houten is

Nadere informatie

Haveloozeweg 2. Prijs op aanvraag. Dirksland. Haveloozeweg 2, Dirksland

Haveloozeweg 2. Prijs op aanvraag. Dirksland. Haveloozeweg 2, Dirksland Haveloozeweg 2 Dirksland Prijs op aanvraag Groot, groter... groots landhuis voor de luxe en royale levensstijl! Het Classistische landhuis aan de rand van het dorp met vrij polderzicht is gebouwd onder

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Gastendonkstraat 19, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Verrassend ruim en uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis Zeer ruime woonkamer van maar liefs 68 m² Keuken, bijkeuken en aparte

Nadere informatie

WOON JIJ HIER BINNENKORT?

WOON JIJ HIER BINNENKORT? WOON JIJ HIER BINNENKORT? DE GRIPE MENAAM INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type halfvrijstaande woning Ligging aan rustige weg, in woonwijk Bouwjaar 2019 Garage

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Buizerdstraat 28, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Buizerdstraat 28, Ospel Vraagprijs 449.000 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong

Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong Zuidhorn adres Propusstraat, type Libra -ong Vraagprijs: 232.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Propusstraat, type Libra -ong TYPE LIBRA ROBUUSTE HALF VRIJSTAANDE WONING MET FRANS BALKON Libra

Nadere informatie

HAAGSITTARDERWEG SV SITTARD

HAAGSITTARDERWEG SV SITTARD HAAGSITTARDERWEG 27 6132SV SITTARD VRAAGPRIJS 438.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Fraai gelegen vrijstaande

Nadere informatie

Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heerlenerweg 38 Sittard

Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heerlenerweg 38 Sittard Woonoppervlakte 208 m 2 Vraagprijs 849.000,- kosten koper TE KOOP Heerlenerweg 38 Sittard ALGEMEEN Deze fantastische villa, ontworpen door architect Leon Moonen, is gebouwd in 2014 en staat op een perceel

Nadere informatie

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n

Exclusieve Villa. Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Exclusieve Villa Blaar t h e msewe g 16 te Ve ldhove n Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschansexclusief.nl www.vandeschans.nl Exclusieve Villa De voormalige oude

Nadere informatie

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE IN DEN TUYN 20, MADE VRAAGPRIJS 645.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 190 m² 454

Nadere informatie

Margrietstraat 18 te Maarheeze

Margrietstraat 18 te Maarheeze Margrietstraat 18 - Maarheeze De Margrietstraat is een rustige straat op loopafstand gelegen van de winkelstraat. De omgeving is ruim van opzet en voorzien van een speelpleintje en diverse groenvoorzieningen.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Abendonk WB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Abendonk WB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Abendonk 36 5706 WB Helmond 759.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 759.000 k.k. Postcode 5706 WB Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze

T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze De Brunellastraat is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze-Zuid en wordt omgeven door een speelveldje groenvoorzieningen. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten, het vele openbare

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Hoogstraat 345, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven Hoogstraat 345, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water

Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Een prachtig vrijstaand huis aan het water Zwolle, Arendshorstlaan 3 Het huis is gebouwd in 2010 en onderdeel van een uniek woonproject, waarbij het accent ligt op wonen aan het

Nadere informatie

WAAG 23 WIJK BIJ DUURSTEDE

WAAG 23 WIJK BIJ DUURSTEDE WAAG 23 WIJK BIJ DUURSTEDE www.waag23.nl Waag 23, Wijk bij duurstede Waag 23 Wijk bij Duurstede WIJK BIJ DUURSTEDE is uitgeroepen in Nederland tot de meest Idyllische stad, laten wij nu net deze geweldige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

Landgoed Duivenvoorde 10

Landgoed Duivenvoorde 10 Nieuwe Tiendweg 11-a 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl Landgoed Duivenvoorde 10 //www.svmakelaardij.nl/aanbod/landgoed-duivenvoorde-10-krimpen-aan-den-i 299.500 k.k. Kenmerken Type Eengezinswoning

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

Kokardebloem 37, Papendrecht

Kokardebloem 37, Papendrecht Kokardebloem 37, Papendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. de Wermerweg 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 160 m 2 Vraagprijs 775.000,- kosten koper TE KOOP de Wermerweg 11 Hengelo ALGEMEEN INDELING Dit is wonen op die begeerlijke overgang tussen stad en platteland. De Wermerweg grenst aan

Nadere informatie

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper BEROEP AAN HUIS OF SLAAPKAMER OP BEGANE GROND? DAN IS DEZE VRIJSTAANDE WONING ZEER GESCHIKT VOOR U! DE WONING IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET

Nadere informatie

Steiger 15 JOURE. Vraagprijs ,00 kosten koper. Zij is de Makelaar Skroef BR Joure Tel: Fax:

Steiger 15 JOURE. Vraagprijs ,00 kosten koper. Zij is de Makelaar Skroef BR Joure Tel: Fax: Steiger 15 JOURE Vraagprijs 649.000,00 kosten koper Adresgegevens Adres Steiger 15 Postcode / plaats 8502 CG Joure Provincie Friesland Locatie gegevens Object gegevens Soort woning Landhuis Type woning

Nadere informatie

Wielewaallaan 7 TE KOOP. Almere. "Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout!"

Wielewaallaan 7 TE KOOP. Almere. Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout! TE KOOP Wielewaallaan 7 Almere "Bijzonder fraaie en vrij gelegen VILLA in Almere Hout!" Over Wielewaallaan 7 De getoonde prijs van 569.900,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf prijs. Vraagprijs

Nadere informatie

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU

WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU WONEN OP ABSOLUUT TOP NIVEAU Vorstelijk wonen aan de kust ZEEËN VAN RUIMTE VOOR EEN LEVEN VOL RUST Op een unieke locatie, pal achter de duinen van de Noordzeekust. In het hart van de Randstad en op slechts

Nadere informatie

Stobbeweg 19 - Hierden

Stobbeweg 19 - Hierden Vraagprijs 1.495.000,-- kosten koper Omschrijving Exclusief, vrijstaand en onder architectuur gebouwd RIETGEDEKT LANDHUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 1.985 m². Dit stijlvolle woonhuis

Nadere informatie

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 DE ENTREE nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 Frisse, eigentijdse woningen met een nostalgisch karakter,

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

Friesburg 13 - Leeuwarden

Friesburg 13 - Leeuwarden Friesburg 13 - Leeuwarden Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Omschrijving Friesburg 13 te Leeuwarden Op rustige woonstand, gelegen tegenover groen en water, staat deze goed onderhouden hoekwoning met ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Zevenhuizen 18, Aldtsjerk. Vraagprijs k.k. De Vos Makelaardij Wijbrand de Geeststraat AL Leeuwarden

TE KOOP. Zevenhuizen 18, Aldtsjerk. Vraagprijs k.k. De Vos Makelaardij Wijbrand de Geeststraat AL Leeuwarden TE KOOP Zevenhuizen 18, Aldtsjerk Vraagprijs 995.000 k.k. De Vos Makelaardij Wijbrand de Geeststraat 2 8921 AL Leeuwarden www.devosmakelaardij.nl info@devosmakelaardij.nl Kom binnenkijken! > Kenmerken

Nadere informatie

Vooronder 23 TE KOOP. Almere. "Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West!"

Vooronder 23 TE KOOP. Almere. Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West! TE KOOP Vooronder 23 Almere "Prachtig gelegen 2 onder 1 kapwoping in de wijk Noorderplassen-West!" Over Vooronder 23 **Let op: deze woning wordt aangeboden middels een bieden-vanaf-prijs (starting price).**

Nadere informatie

Feddemastate 18 - Leeuwarden

Feddemastate 18 - Leeuwarden Feddemastate 18 - Leeuwarden Vraagprijs 398.000,-- kosten koper Omschrijving Feddemastate 18 - Leeuwarden Op rustige woonstand, aan open vaarwater, staat dit onderhoudsvriendelijke, vrijstaande woonhuis

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gele Rijderspad 71. Vraagprijs : 279.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Gele Rijderspad 71 Op een rustige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht is deze moderne, UITGEBOUWDE HOEKWONING gelegen. Het betreft een strak afgewerkt

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

Hoekendaal 15 te Bakel

Hoekendaal 15 te Bakel Hoekendaal 15 te Bakel Wanneer u op zoek bent naar bijzondere architectuur op een unieke locatie, dan bent u hier aan het juiste adres. Deze unieke villa met royale praktijkruimte laat zich kenmerken door

Nadere informatie