Informa e voor poolmedewerkers in de Vaste Pool van Samenwerkende besturen SLIM met Akorda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informa e voor poolmedewerkers in de Vaste Pool van Samenwerkende besturen SLIM met Akorda"

Transcriptie

1 Informa e voor poolmedewerkers in de Vaste Pool van Samenwerkende besturen SLIM met Akorda

2 Welkom! Verschillende Christelijke besturen in de regio Zuid Drenthe en Overijssel hebben een samenwerking gestart en van daaruit een gezamenlijke vervangingspool opgericht. De inmiddels 11 besturen tellende samenwerking is opgericht om gehoor te geven aan de gedachte achter de gewijzigde wet en regelgeving. Talentvolle leerkrachten worden gebonden aan de samenwerkende besturen. De samenwerkende besturen beslissen samen over de inrich ng en uitvoering van deze vervangingspool. Deze samenwerking wordt ondersteund door SLIM Personeelsbemiddeling (hierna: SLIM) en Akorda (administra ekantoor). Voor de inrich ng en uitvoering van de vervangingspool is gebruik gemaakt van de diensten van SLIM (prak sche uitvoering) met Akorda (administra ever verwerking en beheer). Akorda is het administra ekantoor en specialist op het gebeid van administra e en wet en regelgeving in het onderwijs. SLIM is de organisa e in het onderwijs die de juiste leerkracht kan matchen (bemiddelen) aan de vervangingsvraag. Jij hebt een plek gekregen in de Vaste Pool van de vervangingspool. Je hebt inmiddels informa e ontvangen van jouw werkgever. De verstrekte informatie is na te lezen in dit informatieblad. Verder kan je lezen welke afspraken er binnen de samenwerking zijn gemaakt en op welke wijze deze worden uitgevoerd. Mocht je naar aanleiding van dit blad nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Wij willen je graag veel succes wensen en hopen op een fijne samenwerking. Het SLIM Team!

3 Inzet afspraken De samenwerkende besturen hebben afspraken gemaakt over de inzet van de poolmedewerkers vanuit de Vaste Pool, over jouw inzet dus. Van (aan)vraag tot inzet Wanneer een vaste leerkracht van de school ziek of afwezig is wordt dit doorgegeven aan de leidinggevende (in de regel de schooldirecteur). Vervolgens, bij behoe e aan een vervanger, wordt dit doorgegeven aan SLIM (dit noemen wij een aanvraag). SLIM start de zoektocht naar een passende vervanger. Wanneer jouw bestuur een aanvraag doet, word jij als pooler als een van de eerste benaderd. Ook is het mogelijk dat je wordt ingezet op aanvragen van andere besturen binnen de samenwerking (dit noemen we detachering). Dit zal naar verwach ng regelma g gebeuren. Aangesloten besturen Hieronder staan alle besturen die deelnemen aan de samenwerking SLIM met Akorda PCOEN3 Noordscheschut Cambium Ha em Viviani Emmen PCO Accrete Zwartsluis CONOD Borger VPCO ZW Drenthe Meppel PCBO Meppel Meppel PricoH Hoogeveen PCO-N Nieuwleusen SCPO in het Vechtdal Ommen VPCO Hasselt Hasselt

4 Inzet afspraken vervolg Wat voor werk ga je doen? Als pooler ga je vanuit de Vaste Pool werkzaamheden verrichten. Je hebt geen vaste school waar je werkt, maar kunt voor korte (dagjes) of langere periodes worden ingezet op verschillende scholen. Je kunt worden ingezet op jdelijke forma eruimte en vervanging of juist alleen op vervanging. Deze werkzaamheden zijn al jd korter dan een schooljaar. Wanneer word je ingezet? Wanneer er een aanvraag binnenkomt wordt deze opgelost aan de hand van de bemiddelvolgorde. De bemiddelvolgorde is de volgorde waarin vervangers worden benaderd wanneer er een aanvraag binnen komt. Zoals hiervoor aangegeven worden eerst de poolers benaderd. Mochten alle poolers bezet zijn dan kunnen eventueel duo-partners door de school worden ingezet of SLIM zoekt verder naar een geschikte invaller vanuit de Invalpool. Maximale reisafstand Er is besproken dat van elke poolmedewerker verwacht wordt dat hij/zij ingezet kan worden bij scholen op maximaal 45 minuten reisafstand. Het doel is om poolers zo efficiënt mogelijk in te ze en, maar zo nodig, zal je toch zo flexibel mogelijk ingezet moeten kunnen worden. Daarnaast is het ook nodig dat je een rijbewijs hebt en dat je een auto tot je beschikking hebt. Iden teit De samenwerkende besturen, waaronder ook je werkgever, verwacht van je dat je bewust kiest voor Christelijk onderwijs en dat je daaraan ac ef inhoud wilt geven. Beschikbaarheid Op basis van het beschikbaarheidsoverzicht in de cao PO, heb je, om je zo flexibel mogelijk in te ze en, al jd over-beschikbaarheid. De afspraak is zoals hieronder aangegeven: Aanstelling 0,4: 3 dagen beschikbaar (4 dagdelen) Aanstelling 0,6: 4 dagen beschikbaar (6 dagdelen) Aanstelling 0,8: 5 dagen beschikbaar (8 dagdelen) Bij een full me aanstelling van 1 e is er dus geen sprake van overbeschikbaarheid en kun je geen dagen extra inhalen. Hierover worden speciale afspraken met je gemaakt.

5 Inzet afspraken vervolg Begeleiding voor poolers Als pooler krijg je een leidinggevende toegewezen. Dit is iemand van het bestuur waar jij in dienst bent (je werkgever). Jouw leidinggevende is betrokken bij je coaching en begeleiding. Ook is de leidinggevende jouw eerste aanspreekpunt vanuit de werkgever. Ziekte en overige verlof Mocht je ziek zijn, dan geef je dit zo vroeg mogelijk door aan je leidinggevende. Ook bel je SLIM. Wij kijken op welke school je (eventueel) staat ingepland en nemen contact op met de betreffende school om een andere vervanger te regelen. Geef ook bij je ziekmelding aan of je meerdere dagen denkt afwezig te zijn of maar een dag. Mocht je meerdere dagen ziek zijn kunnen we direct op zoek gaan naar een vervanger voor jou in de plaats. Mocht je overig verlof (zoals zwangerschaps- of zorgverlof) willen aanvragen, dan doe je dit ook bij je leidinggevende. De leidinggevende gee dit door aan SLIM zodat je gedurende deze periode niet wordt ingezet. Aantal uren per dag De samenwerkende besturen hebben besloten dat voor poolers iedere werkdag geldt als 8 uur per dag, dit is 0,2 e. Voor halve dagen is dit 0,1 e wat staat voor 4 uren per dag. Dagen per maand Voor het aantal dagen dat je (per week) bent aangenomen, word je zoveel mogelijk ingezet. Iedere maand wordt het aantal dagen dat je per week hebt gewerkt bijgehouden. Door je over-beschikbaarheid is het mogelijk dat je de ene iets week meer werkt en de andere week een extra dag(deel) vrij bent. Als je meer dagen dan je gecontracteerde dagen hebt gewerkt, dan kunnen deze dagen (volgens afspraak met je werkgever) extra worden uitbetaald, per maand of per (half)jaar. Als je minder hebt gewerkt kan je dit de volgende maand inhalen.

6 Administratie Werkgever Het schoolbestuur waarbij jij je contract hebt getekend is je werkgever. De werkgever hee werkgeversverplich ngen en betaalt je loon. Detachering Je kunt ook worden ingezet bij een van de andere besturen binnen de samenwerking, dit noemen we detachering. Je werkgever leent je zeg maar uit aan een ander bestuur. Ondanks dat je bij een ander bestuur werkzaamheden verricht, blijf je in dienst bij je eigen werkgever en ontvang je ook gewoon je loon van de werkgever. De afspraken over de detachering maak je samen met je werkgever en worden opgenomen in een detacheringsovereenkomst. Deze detacheringsovereenkomst heb je samen met je arbeidsovereenkomst ondertekend en dien je deze ook te bewaren. Reiskostendeclara e Binnen de samenwerking hebben de besturen afgesproken allemaal dezelfde reiskostenvergoeding te hanteren. Reiskosten worden vergoed vanaf 7 kilometer. Bij een reis van 7 kilometer en meer worden alle kilometers gerekend, dus heen en terug. De door jou gemaakte reiskosten kun je gemakkelijk declareren via SLIMLog. De SLIMLog is een systeem waarop je kunt inloggen en waar je te declareren reiskosten klaarstaan. Je hoe alleen enkele gegevens aan te vullen. Met één druk op de knop wordt je reiskostendeclara e naar de school gezonden. Nadat de school akkoord hee gegeven wordt de declara e, voor uitbetaling, naar de administra e doorgestuurd. Reiskosten worden al jd uitbetaald door je werkgever, ook in geval van detachering. SLIMLog Via onze website ( kun je inloggen op SLIMlog. Op deze pagina wordt een deel van jouw gegevens weergegeven en kun je overzichten van je gewerkte dagen terugvinden. Wanneer je je gegevens wilt wijzigen, kun je hiervoor contact opnemen met SLIM.

7 SLIM Voorwaarden Bij het accepteren van vervangingswerkzaamheden dan wel werkzaamheden vanuit de pool, ga je akkoord met de volgende voorwaarden. SLIM is uitvoerder van de vervangingspool waaraan je werkgever deelnemer is; SLIM is en wordt geen werkgever; SLIM kan niet aansprakelijk worden gehouden voor werkgeversverplich ngen en risico s die voortvloeien uit de wet dan wel de aanstelling/dienstverband tussen de school en de pooler; SLIM is niet aansprakelijk voor de uitbetaling of af of verrekening van uren dan wel inzet. Wanneer het schoolbestuur niet over wil gaan tot (extra) betaling, zal SLIM dit in geen geval compenseren; SLIM kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade opgedaan door reis jd dan wel inzet, bemiddeld door SLIM; Je geeft toestemming aan SLIM de door jou aangeleverde (persoonlijke)gegevens te gebruiken ten behoeve van de uitvoering van de vervangingspool; Beves gings s ter beves ging van de inzet op de vervangingsklus zijn ter informa e, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; Salaris van ingeplande invaldagen die door de school worden geannuleerd, worden niet door SLIM gecompenseerd; Schade opgelopen door miscommunica e door de school of het bestuur, zal niet door SLIM worden vergoed; Je stemt in kennis te hebben genomen van alle informatie die via dit blad wordt aangeboden. Dit document is opgesteld ter informatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Contactgegevens Openings jden: Zondag: uur tot uur Maandag t/m donderdag: 7.00 uur tot uur Vrijdag: 7.00 uur tot uur Bezoek jden: Elke werkdag van 9.30 uur tot Vakan eopenings jden: Zondag: gesloten Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot uur Kijk voor de openings jden per vakan e op onze website Contactgegevens: Website: Telefoon: (keuze 2) E mail: bemiddeling2@slim-online.nl Post en bezoekersadres: Paterswoldseweg BM Groningen Het SLIM team: bemiddeling 2

9 SLIM Personeelsbemiddeling Groningen, maart 2017 Opgesteld door B. Veldman van der Veen

Invallers informatie Kinderopvang

Invallers informatie Kinderopvang Invallers informatie Kinderopvang Informatie voor invalkrachten in de kinderopvang Welkom! SLIM Personeelsbemiddeling is een bemiddelingsbureau voor Basisonderwijs en nu ook voor kinderopvang. Als invaller

Nadere informatie

Spelregels. Voor de vervangers van RTC De Beurs.

Spelregels. Voor de vervangers van RTC De Beurs. Spelregels Voor de vervangers van RTC De Beurs. Welkom! Beste vervanger, Van harte welkom bij RTC De Beurs. In het Regionaal Transfer Centrum De Beurs regelen wij als schoolbesturen in de regio Zuid-Kennemerland

Nadere informatie

Werkwijzer. STC Groep BV

Werkwijzer. STC Groep BV Werkwijzer STC Groep BV Inhoudsopgave 1. Welkom bij STC Groep BV 2. Persoonlijke gegevens 3. De sollicitatieprocedure 4. Urendeclaraties & uitbetaling 5. Vakantiegeld & doorbetalingen bij vakantie / kort

Nadere informatie

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073.

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. SPELREGELS Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. Welkom! Beste vervanger, Van harte welkom bij de D-pool van het OMC-073. In het Onderwijs Mobiliteitscentrum-073 regelen wij als schoolbesturen

Nadere informatie

Invallersinformatie. Informatie voor inval-leerkrachten en inval-onderwijsassistenten in het basisonderwijs.

Invallersinformatie. Informatie voor inval-leerkrachten en inval-onderwijsassistenten in het basisonderwijs. Invallersinformatie Informatie voor inval-leerkrachten en inval-onderwijsassistenten in het basisonderwijs. 1 Welkom! SLIM Personeelsbemiddeling (hierna: SLIM) is de bemiddelaar in het basisonderwijs die

Nadere informatie

SPELREGELS. Voor de medewerkers in de C-pool van het OMC-073.

SPELREGELS. Voor de medewerkers in de C-pool van het OMC-073. SPELREGELS Voor de medewerkers in de C-pool van het OMC-073. Welkom! Beste collega, Je hebt je ingeschreven voor de C-pool van het OMC-073, wat betekent dat jij dit schooljaar tijdelijk meer wilt werken.

Nadere informatie

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073.

SPELREGELS. Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. SPELREGELS Voor de vervangers in de D-pool van het OMC-073. Welkom! Beste vervanger, Van harte welkom bij de D-pool van het OMC-073. In het Onderwijs Mobiliteitscentrum-073 regelen wij als schoolbesturen

Nadere informatie

Werken in de pool Informatiegids

Werken in de pool Informatiegids Werken in de pool Informatiegids Welkom Beste pooler, Graag heet ik je welkom bij IPPON. Wij zijn partner van besturen, scholen en leerkrachten in het primair onderwijs. Wij kijken uit naar onze samenwerking

Nadere informatie

Werkwijzer. Werkwijzer

Werkwijzer. Werkwijzer 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Accord 2 2. Persoonlijke gegevens 2 3. De sollicitatieprocedure 2. Urendeclaraties & uitbetaling 3. Vakantiegeld & doorbetaling bij vakantie/kort verzuim 3. Doorbetaling op

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord. Ondernemend in personeel Werkwijzer voor Branch personeelsmedewerkers uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Welkom bij Accord

Nadere informatie

Informatie dienstverlening SLIM Personeelsbemiddeling

Informatie dienstverlening SLIM Personeelsbemiddeling Informatie dienstverlening SLIM Personeelsbemiddeling Zuiderkuipen 8 9711 HR Groningen 050-2103536 info@slim-online.nl www.slim-online.nl Kvk: 51421216 Rabobank: NL45 RABO 0158 8815 59 De dienstverlening

Nadere informatie

Invallers informatie. Informatie voor inval- groepsleerkrachten, onderwijsassistenen en gym-leerkrachten in het basisonderwijs

Invallers informatie. Informatie voor inval- groepsleerkrachten, onderwijsassistenen en gym-leerkrachten in het basisonderwijs Invallers informatie Informatie voor inval- groepsleerkrachten, onderwijsassistenen en gym-leerkrachten in het basisonderwijs Welkom! SLIM Personeelsbemiddeling is een bemiddelingsbureau specifiek voor

Nadere informatie

Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt!

Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt! Haagse Wijk- en WoonZorg Flexwerk Dat wérkt! 1 Flexwerk_brochure-a.indd 1 HWW Zorg Flexwerk Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) afdeling Flexwerk is opgericht om, waar nodig, binnen HWW Zorg extra handen

Nadere informatie

Vervanging Directie De directeur is ziek. Welke vervangingsmogelijkheden biedt het Vervangingsfonds?

Vervanging Directie De directeur is ziek. Welke vervangingsmogelijkheden biedt het Vervangingsfonds? Algemene Vereniging Schoolleiders In het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs Vervanging in de school In deze notitie vindt u van alles over de vervanging en de spelregels met het vervangingsfonds

Nadere informatie

Welkom! Beste collega,

Welkom! Beste collega, SPELREGELS Welkom! Beste collega, Van harte gefeliciteerd met je benoeming in de B-pool van het OMC-073. Voordat je aan de slag gaat is het goed om eerst even de spelregels in deze flyer door te lezen.

Nadere informatie

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID

HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID HANDLEIDING EPIC DECLARATIES, DIENSTEN EN BESCHIKBAARHEID Handleiding EPIC uitzendkrachten 2017 INLOGGEN OP DE WEBSITE Log in op je persoonlijke pagina op http://epic.youngcapital.nl/inloggen. DASHBOARD

Nadere informatie

Informatiebrochure invallers

Informatiebrochure invallers Stichting Lek en IJssel Informatiebrochure invallers Pagina 1 van 6 Inhoud Voorwoord... 3 Werkwijze invalpool... 3 CAO... 4 Tijdelijke dienst... 4 Salarisbetaling... 4 Salarisschalen... 4 Doorbetaling

Nadere informatie

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7

Welkom bij Accord Payroll Services 3. Goed voorbereid aan het werk 4. Vakantiegeld, vakantiedagen & kort verzuim 7 www.accord.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Welkom bij Accord Payroll Services 3 Inschrijfprocedure 3 Goed voorbereid aan het werk 4 Uitleg fasensysteem 4 De ABU CAO 5 Urendeclaraties

Nadere informatie

Poolwijzer Voor de poolers van SKPO

Poolwijzer Voor de poolers van SKPO Poolwijzer Voor de poolers van SKPO Beste pooler, Graag willen we je van harte welkom heten in de vervangerspool van SKPO. Waarschijnlijk zullen veel SKPO-scholen nieuw voor je zijn. Om je start wat te

Nadere informatie

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs

FAQ S ZORGVERVOER. Chauffeurs FAQ S ZORGVERVOER Chauffeurs VEELGESTELDE VRAGEN Hier kun je terecht voor al je vragen. De vragen zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën: Opleiding Aan het werk Uitbetaling Het kan natuurlijk

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie februari 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Bijvoorbeeld als het aantal uren

Nadere informatie

De effecten van de WWZ voor het bijzonder onderwijs

De effecten van de WWZ voor het bijzonder onderwijs De effecten van de WWZ voor het bijzonder onderwijs 28 september 2016 1. Inleiding Stichting Katholiek primair onderwijs Roosendaal is een schoolbestuur met 20 scholen voor primair onderwijs met o.a. 1

Nadere informatie

WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN

WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN WERK EN KANKER: JE HOEFT ER NIET ALLEEN VOOR TE STAAN Ieder jaar krijgen in Nederland 30.000 werknemers dat is 1 op de 250 - te horen dat zij kanker hebben. Een nog groter aantal, 1 op de 79 mannelijke

Nadere informatie

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam

Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Informatie voor Uitzendkrachten Accountemps en Officeteam Contact gegevens Amsterdam Accountemps 020-420 32 30 OfficeTeam 020-346 34 82 Accountemps / OfficeTeam Antwoordnummer 46729 1060 VL Amsterdam Rotterdam

Nadere informatie

Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer?

Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer? Payroll bij Connexie: Wat betekent dit voor jou als werknemer? Het bedrijf waar je werkt of gaat werken maakt gebruik van de payrolldiensten van Connexie. Je staat op het punt om een dienstverband aan

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener

Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener versie november 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Gebruik per zorgovereenkomst een

Nadere informatie

SPELREGELS. Voor de medewerkers in de B-pool van het OMC-073.

SPELREGELS. Voor de medewerkers in de B-pool van het OMC-073. SPELREGELS Voor de medewerkers in de B-pool van het OMC-073. Welkom! Beste collega, Van harte gefelicteerd met je benoeming in de B-pool van het OMC-073. Voordat je aan de slag gaat is het goed om eerst

Nadere informatie

Als ik mijn baan kwijtraak. Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering?

Als ik mijn baan kwijtraak. Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering? Als ik mijn baan kwijtraak Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering? Werk boven uitkering UWV verstrekt tijdelijk inkomen in het kader van wettelijke

Nadere informatie

HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe

HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe HZD Flexpool Flexibele personeelsoplossing voor huisartsen in Drenthe HZD Flexpool: een oplossing voor uitval van praktijkmedewerkers. Onze flexpool brengt alle flexibel inzetbare doktersassistenten, praktijkondersteuners

Nadere informatie

Handleiding Begeleiding Outplacement

Handleiding Begeleiding Outplacement Handleiding Begeleiding Outplacement Deze handleiding is bestemd voor de medewerkers van outplacementkantoren die een begeleiding outplacement registreren in Mijn Loopbaan voor partners (MLP). Veel succes!

Nadere informatie

3.12 Notitie Vervangingspool

3.12 Notitie Vervangingspool Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel 18 januari 2012 A (P)GMR 30 januari 2012 22 februari 2012 3.12 Notitie Vervangingspool Personeel/Notitie Vervangingspool Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

3.11 Handleiding Vervangingspool

3.11 Handleiding Vervangingspool Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel 18 januari 2012 I (P)GMR 2 juli 2012 3.11 Handleiding Vervangingspool Personeel/Handleiding Vervangingspool 1 Inhoudsopgave 1.1 Samenstelling

Nadere informatie

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel Wat kies jij Wegwijzer in het fasemodel Van inkomen naar inkomen dit helpt PostNL helpt je op verschillende manieren. Met name via een financiële vergoeding, begeleiding van werk naar werk door Mobility

Nadere informatie

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast.

Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. versie 2019 Wijziging zorgovereenkomst met een zorgverlener Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een zorgverlener schriftelijk vast. Vul alleen in wat er is gewijzigd. Zodra

Nadere informatie

Handleiding Vervangingspool

Handleiding Vervangingspool Werkveld Onderwerp Datum Steller Personele zaken Handleiding 30 januari 2012 J. Timmermans vervangingspool Handleiding Vervangingspool Januari 2012 Handleiding Vervangingspool Handleiding vervangingspool

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR

NIEUWSBULLETIN NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR NIEUWSBULLETIN website: www.plateau-assen.nl NIEUWS VAN- EN VOOR PLATEAU OPENBAAR ONDERWIJS ASSEN AAN: PERSONEEL / DIRECTIES / GMR / MEDEWERKERS BUREAU ONDERWIJS / BESTUUR JAARGANG 14, nr. 9 DATUM: 27

Nadere informatie

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS

Werken via Attract Uitzendbureau, hoe werkt dat? PERSONEELSGIDS PERSONEELSGIDS 1. INTRODUCTIE Gefeliciteerd met je nieuwe baan via Attract Uitzendbureau! Werken als uitzendkracht heeft zo zijn voordelen. Je kunt ervaring op doen bij verschillende bedrijven, bijverdienen

Nadere informatie

n nee n ja Dan plaatst de budgethouder voor akkoord voor deze machtiging zijn/haar handtekening in het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2.

n nee n ja Dan plaatst de budgethouder voor akkoord voor deze machtiging zijn/haar handtekening in het vakje hieronder. Ga verder naar punt 2. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB arbeidsovereenkomst Dit is een zorgovereenkomst die u samen met uw zorgverlener invult. U kunt bij het invullen de brochure Uw Persoonsgebonden budget en de Sociale

Nadere informatie

SPELREGELS VOOR INVALWERK Bij SKB DE VEENPLAS

SPELREGELS VOOR INVALWERK Bij SKB DE VEENPLAS SPELREGELS VOOR INVALWERK Bij SKB DE VEENPLAS Begrippen Losse invallers: invallers met kort-tijdelijke vervangingsbenoemingen of vervangingsbenoemingen van wat langduriger aard Vaste invallers: medewerkers

Nadere informatie

maandag FAQ: veel gestelde vragen

maandag FAQ: veel gestelde vragen maandag FAQ: veel gestelde vragen Welkom bij de Maandag FAQ; de veel gestelde vragen. In dit document worden de meest gestelde vragen, inclusief antwoorden, beschreven. Aangeraden wordt dit document eerst

Nadere informatie

Naam document Soort document. Werkinstructie Roosterregels werkinstructie. Definitieve versie 01. d.d 15-07- 2015. Bijbehorende processen

Naam document Soort document. Werkinstructie Roosterregels werkinstructie. Definitieve versie 01. d.d 15-07- 2015. Bijbehorende processen Naam document Soort document Contactpersoon Autorisator Eigenaar Vastgesteld op Instemming OR Bijbehorende processen Laatste wijzigingen Werkinstructie Roosterregels werkinstructie Claudia Bakker Jan Windey

Nadere informatie

De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening. Dit zijn de belangrijkste punten

De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening. Dit zijn de belangrijkste punten De reiskostenregeling voor de sociale werkvoorziening Dit zijn de belangrijkste punten Inleiding Per 1 januari 2010 geldt voor werknemers in de sociale werkvoorziening een nieuwe reiskostenregeling. Deze

Nadere informatie

Werk en kanker: je hoeft er niet alleen voor te staan.

Werk en kanker: je hoeft er niet alleen voor te staan. Kanker, waarbij het verleden, het heden en de toekomst niet langer met elkaar verbonden lijken. Kanker... je hebt het niet alleen en je hoeft er niet alleen voor te staan Werk en kanker: je hoeft er niet

Nadere informatie

De werkwijze van freek.

De werkwijze van freek. De werkwijze van freek. CF&F Welkom bij freek. Met freek. combineer je de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap met de zekerheid van een dienstverband. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer

Nadere informatie

PERSONEELSHANDBOEK. september 2015 - versie 1.6

PERSONEELSHANDBOEK. september 2015 - versie 1.6 PERSONEELSHANDBOEK september 2015 - versie 1.6 INHOUDSOPGAVE 1. ARBEIDSVOORWAARDEN 2. BEDRIJFSREGELINGEN 3. HUISREGELS EN CONTRACTEN OVER DIT HANDBOEK Dit handboek is geschreven omdat Student4Care haar

Nadere informatie

Informatie afkomstig van www.abu.nl

Informatie afkomstig van www.abu.nl Als je gaat werken voor een uitzendonderneming zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden en wat je zou moeten weten, zoals bijvoorbeeld: Wat neem je mee naar de inschrijving? Welke wet-

Nadere informatie

Informatiebrochure medewerkers vervangingspool

Informatiebrochure medewerkers vervangingspool Informatiebrochure medewerkers vervangingspool Pagina 1 van 11 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beleidsplan Stichting Lek en IJssel... 4 Werkwijze vervangingspool... 5 Aanmelden... 5 Verklaring van Goed Gedrag

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie

Personeelshandboek. el&p Payrolling

Personeelshandboek. el&p Payrolling Personeelshandboek el&p Payrolling Maart 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Algemene Beschrijving Organisatie... 3 3. Indiensttreding:... 3 4. Salaris:... 3 1. Salaris:... 3 2. Onkostenvergoeding:... 3 3.

Nadere informatie

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl

Werken in de horeca. 12 meest gestelde vragen door werknemers. L1NDA BV www.l1nda.nl Werken in de horeca 12 meest gestelde vragen door werknemers INTRODUCTIE Een (bij)baan in de horeca. Sinds april 2014 is er geen horeca CAO, maar wat betekent dat voor jou als werknemer? Je wilt natuurlijk

Nadere informatie

Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie

Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie Flexibele personeelsoplossing voor leden van Zorggroep Haringvliet, Zorggroep Hoeksewaard en Zorggroep Cohaesie Flexpool Zuid-Hollandse Eilanden: een oplossing voor uitval van doktersassistenten en praktijkondersteuners

Nadere informatie

IKB. Het Individueel Keuzebudget in de Drechtsteden

IKB. Het Individueel Keuzebudget in de Drechtsteden IKB Het Individueel Keuzebudget in de Drechtsteden Wat is het IKB? Vanaf 1 januari 2017 krijg je naast je salaris ook een vrij besteedbaar budget: het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is afgesproken

Nadere informatie

Verzuimprotocol. Aandacht. SHDH Verzuimbeleid in goede banen. voor verantwoordelijkheden

Verzuimprotocol. Aandacht. SHDH Verzuimbeleid in goede banen. voor verantwoordelijkheden Verzuimprotocol SHDH Verzuimbeleid in goede banen Aandacht voor verantwoordelijkheden Inhoudsopgave 3 Aandacht voor verzuim Iedere medewerker doet er toe 4 Aandacht voor verantwoordelijkheden Medewerker

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care

Vrijwilligerswerk. Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care Vrijwilligerswerk Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care Harry houdt van biljarten. Elke dinsdagmiddag is hij te vinden in het Inloophuis in Emmen. Hij geniet er

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave

Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014. Inhoudsopgave Alfahulp bepalingen SWO Drimmelen per 1-1-2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. De werkzaamheden... (pagina 1) 1.1 Aard en omvang. (pagina 1) 1.2 Tijdstippen, regeling en uitvoering.. (pagina 1) 1.3 Rol en verplichtingen

Nadere informatie

My.tentoo tel. 02/

My.tentoo  tel. 02/ Handleiding My.tentoo www.tentoo.be info@tentoo.be tel. 02/725.70.00 MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 2 2. Wat moet je doen voor je begint te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Alles wat je moet weten over ziek zijn.

Alles wat je moet weten over ziek zijn. Alles wat je moet weten over ziek zijn. Voor leerlingen-werknemers (BBL) 1 november 2016 Word snel weer beter! Ziek zijn is heel vervelend. Voor jou, omdat je je niet goed voelt en je daardoor niet kan

Nadere informatie

Werkwijze Vervangers Versie: 21-05-2015

Werkwijze Vervangers Versie: 21-05-2015 Werkwijze Vervangers Versie: 21-05-2015 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Betrokkenen... 3 3. Kaders CAO-PO, wetgeving en personeelsbeleid Kindante... 4 4. Categorieën vervangers... 4 5. Poolers en Moederschool...

Nadere informatie

Handleiding voor leerling-werknemers

Handleiding voor leerling-werknemers Handleiding voor leerling-werknemers Uren declareren (online) Versie 1.3 15-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen pag. 4 Persoonlijke pagina pag. 5 Uren declareren pag. 6 9

Nadere informatie

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging 5) Laat jouw stem horen

1) Belangrijkste afspraken 2) Betere afspraken voor invallers 3) Vervangingsbeleid 4) Salarisverhoging 5) Laat jouw stem horen Wat betekent het onderhandelaarsakkoord over de nieuwe cao voor het primair onderwijs voor invallers? Op 27 april hebben werknemers (CNV Onderwijs en andere bonden) en werkgevers (de PO-Raad) een onderhandelaarsakkoord

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013

TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS. Datum: 9 oktober 2013 TOELICHTING VOOR MEDEWERKERS Datum: 9 oktober 2013 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 1.1 Payrolling... 3 1.2 Online- People... 3 2. Rechten en plichten... 4 2.1 Opbouw van je rechten... 4 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

pcou willibrord Informatie over de Flexpool

pcou willibrord Informatie over de Flexpool 25 pcou willibrord Informatie over de Flexpool 5 Wij kunnen het verschil maken voor de leerlingen. Welkom bij Stichting PCOU Voorwoord Elk kind is verschillend. Dat is de uitdaging! Je hebt als flexleerkracht

Nadere informatie

Algemene informatie voor gedetacheerden

Algemene informatie voor gedetacheerden Algemene informatie voor gedetacheerden Deze brochure bevat algemene informatie die van belang is tijdens uw contractperiode met FlexPay. Neem deze informatie goed door en bewaar het tijdens de gehele

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Inzetgids Kantoren 2.0

Inzetgids Kantoren 2.0 Inzetgids Kantoren 2.0 Gebundelde Regelgeving voor personeelsinzet Oktober 2012 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Basisregels 1 Samen plannen; wederzijdse taken en verantwoordelijkheden 1 De kwartaal cyclus

Nadere informatie

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016

Handleiding. Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 Handleiding Uren declareren (online) Versie 1.1 6-1-2016 In deze handleiding lees je meer over: Eerste keer inloggen Persoonlijke pagina Uren declareren Aankoopbewijzen Mijn administratie Vragen? Elke

Nadere informatie

Beleid nevenwerkzaamheden medewerkers VPCO De Basis 10 maart 2015

Beleid nevenwerkzaamheden medewerkers VPCO De Basis 10 maart 2015 Beleid nevenwerkzaamheden medewerkers VPCO De Basis 10 maart 2015 Inleiding De ervaring leert dat personeelsleden soms nevenwerkzaamheden uitvoeren naast hun reguliere werk in dienst van het bestuur. Het

Nadere informatie

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper

Klussen via Klusup. Handleiding aan de slag als klusupper Klussen via Klusup Handleiding aan de slag als klusupper Welkom als klusupper bij Klusup In de Handleiding aan de slag als klusupper vind je alle informatie die je nodig hebt om een klusaccount aan te

Nadere informatie

Onderwijs is TOPSPORT! de breedte van de selectie is doorslaggevend

Onderwijs is TOPSPORT! de breedte van de selectie is doorslaggevend Onderwijs is TOPSPORT! de breedte van de selectie is doorslaggevend 1 1 augustus 2015 2 Factsheet 8 schoolbesturen: AWBR, Noord, Sirius, Orion, VierTaal, OOADA, STWT, STAIJ BO, SBO, SO, VSO Ca. 110 brinnummers

Nadere informatie

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd

Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Standaard Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd De ondergetekenden:., gevestigd te, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door., in de functie van., hierna te noemen werkgever, en Mw./dhr.., geboren te.,

Nadere informatie

Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding?

Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding? Heeft u interesse in een (aanvullende) reiskostenvergoeding? Beste collega, Weet u dat er een mogelijkheid bestaat om een (aanvullende) reiskostenvergoeding te ontvangen, óók als u niet in aanmerking komt

Nadere informatie

ZIEKTEVERZUIM SOCIALE WERKVOORZIENING. Jouw rechten en plichten

ZIEKTEVERZUIM SOCIALE WERKVOORZIENING. Jouw rechten en plichten ZIEKTEVERZUIM SOCIALE WERKVOORZIENING Jouw rechten en plichten november 2016 VOORWOORD Als je ziek bent, moet je je aan de regels houden. Maar dat geldt ook voor je werkgever en de bedrijfsarts. In dit

Nadere informatie

Regeling werktijden gemeente Loon op Zand Het college van burgemeester en wethouders / werkgeverscommissie

Regeling werktijden gemeente Loon op Zand Het college van burgemeester en wethouders / werkgeverscommissie GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Loon op Zand Nr. 191729 7 september 2018 Regeling werktijden gemeente Loon op Zand 2015 Het college van burgemeester en wethouders / werkgeverscommissie gelet

Nadere informatie

Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening?

Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening? Ken jij de CAO voor de sociale werkvoorziening? Dit zijn de belangrijkste punten Bestemd voor werknemers die vallen onder de CAO sociale werkvoorziening Inhoudsopgave Het hoe en waarom van deze folder

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 7 Vakantie-uren verkopen... 9 Reiskosten (1x per jaar)...

Nadere informatie

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB)

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB) Werkinstructie Flex Benefits Individueel Keuze Budget (IKB) Inhoudsopgave Wat is IKB Pagina 03 Inloggen bij Flex Benefits in Youforce Pagina 04 IKB overzicht Pagina 04 IKB reserveren Pagina 05 Gereserveerd

Nadere informatie

REGLEMENT POOLSCHOOL T.B.V. DE POOLERS

REGLEMENT POOLSCHOOL T.B.V. DE POOLERS REGLEMENT POOLSCHOOL T.B.V. DE POOLERS Vervangingspool De Groeiling schooljaar 2015-2016 Vooraf Binnen De Groeiling werken we met een vervangingspool. De pool is in 2009 gestart vanuit de mogelijkheid

Nadere informatie

wij begeleiden van werk naar werk

wij begeleiden van werk naar werk wij begeleiden van werk naar werk Koraal Groep Wij begeleiden van Werk naar Werk Als je hoort dat je boventallig bent of niet meer kunt werken in je huidige baan, wil je in actie komen. Maar wat kun je

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

Flexibele contracten

Flexibele contracten Flexibele contracten Tijdelijke arbeidscontracten 1. Oproepcontract 2. Nul- urencontract 3. Min- Max contract Ketenregeling Maximaal 3 )jdelijke contracten Maximaal 3 jaar Is de onderbreking tussen contracten

Nadere informatie

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster)

Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Handleiding Aysist Zelfregistratie (Voor medewerkers met een vast rooster) Inleiding Kantoormedewerkers (medewerkers met een vast rooster) kunnen in Aysist zelf hun werk, verlof- en ziekteuren registreren.

Nadere informatie

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS)

JUS. Jaarurensystematiek. een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg. JaarUrenSystematiek (JUS) JUS Jaarurensystematiek een inhoudelijke toelichting bij de invoering in de gehandicaptenzorg JaarUrenSystematiek (JUS) Inleiding In de CAO Gehandicaptenzorg 2007-2008 (CAO) is opgenomen dat per 1 januari

Nadere informatie

6. Format detacheringsovereenkomst

6. Format detacheringsovereenkomst Invulling banenafspraak Sociaal Akkoord 2013 6. Format detacheringsovereenkomst Gegevens medewerker Naam medewerker BSN Adres en woonplaats Telefoonnummer E-mail Gegevens uitlener Uitlenende organisatie

Nadere informatie

met een partner of inwonend familielid

met een partner of inwonend familielid Zorgovereenkomst SVB Servicecentrum PGB met een partner of inwonend familielid Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: - de budgethouder is de opdrachtgever. - de zorgverlener is de

Nadere informatie

REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ

REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ REISKOSTENREGELING WOON-WERKVERKEER OLVG en SLAZ Inleiding De CAO Ziekenhuizen voorziet in een minimum reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, waarbij ruimte wordt gelaten om in overleg met de Ondernemingsraad

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 6 Vakantie-uren verkopen... 8 Reiskosten woonwerk (1x

Nadere informatie

Verzuimprotocol. 1. Inleiding. 2. Visie op verzuim

Verzuimprotocol. 1. Inleiding. 2. Visie op verzuim Verzuimprotocol 1. Inleiding Pieter van Foreest streeft naar een gezond personeelsbeleid, waarbij vitale medewerkers, goede werkomstandigheden, een optimale bezetting en medewerkers die met plezier werken

Nadere informatie

TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING

TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING TOELICHTING VOOR ONLINE-PEOPLE PAYROLLING Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Payrolling... 2 1.2 Wat is Pay-People?... 2 2. Rechten en plichten... 3 2.1 Opbouw van je rechten... 3 2.2 Vakantieregeling...

Nadere informatie

Cafetaria-en salderingsregeling

Cafetaria-en salderingsregeling 1 Cafetaria-en salderingsregeling Cafetaria-en salderingsregeling De cafetariaregeling is een regeling waarbij de medewerker zelf kan bepalen hoe hij zijn /haar loon geniet. De medewerker kan belast loon

Nadere informatie

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64

Toelichting. Inhoud. Relevante cao-artikelen : 3, 8, 10,12, 16, 25, 26, 27, 29, 32, 33, 36, 37, 40 en 64 Toelichting In deze toelichting wordt aan de hand van voorbeelden uitleg gegeven over de loonberekening volgens de Cao Beroepsgoederenvervoer over de Weg en de Verhuur van Mobiele Kranen. Het gaat om de

Nadere informatie

pcou willibrord Informatie over de Flexpool

pcou willibrord Informatie over de Flexpool 25 pcou willibrord Informatie over de Flexpool 5 Voorwoord Wij kunnen het verschil maken voor de leerlingen. Je hebt als flexleerkracht een contract waarmee je flexibel inzetbaar bent op de 28 scholen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid.

Inhoudsopgave. Fasensysteem. Werken bij Ziezzo. Inschrijving. Loonbetaling en Reserveringen. Urendeclaratie. Meer informatie. Arbobeleid. Werken bij Ziezzo Inhoudsopgave Werken bij Ziezzo Inschrijving Fasensysteem Loonbetaling en Reserveringen 1.1 Wie zijn wij? 2.1 Op te leveren stukken 3.1 Fase A 4.1 Loon 1.2 De payroll-constructie 2.2

Nadere informatie

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar.

Tjellens en je opdrachtgever stellen indien van toepassing persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar. Inhoudsopgave Salaris... 2 Vakantietoeslag... 2 Beschermingsmiddelen... 2 Ziek... 3 Detachering... 3 Uitzenden... 3 Procedure ziekmelding... 4 Loonaanvulling door uitzendonderneming... 4 Vakantie en feestdagen...

Nadere informatie

HCFlex Stageboekje (Reglement)

HCFlex Stageboekje (Reglement) HC Flex HCFlex Stageboekje (Reglement) Inhoud 1. Met wie heb je te maken tijdens jouw opleiding?... 3 Het leerbedrijf... 3 Regionaal opleidingscentrum... 3 HCFlex (Human Capital Flex)... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie