40 Waardevolle gratis tips. tips

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "40 Waardevolle gratis tips. tips"

Transcriptie

1 47 40 Waardevolle gratis tips tips

2 Attention Marketing Hartelijk gefeliciteerd met 40 waardevolle tips! Waarom dit ebook? Ten eerste wil ik je hartelijk bedanken voor de getoonde interesse. Facebook is ontzettend populair en daarom waardevol om goed te gebruiken, voor zowel zakelijk als particulier. De tips beschreven in dit Ebook helpen hierbij en zijn geschreven uit ervaring. Graag help ik je op weg, erg social vindt u niet? Dit Ebook wordt aangeboden door Attention Marketing! Via dit Ebook wil ik je op weg helpen Facebook op een effectieve manier te gebruiken. Als je interesse hebt in het versterken van je social media marketing zou ik u adviseren tevens de website van: te bezoeken. In dit gratis Ebook wordt verder niets verkocht enkel 40 waardevolle tips die helpen Facebook effectiever in te zetten! Ik hoop dat u met deze waardevolle tips gewenst succes bereikt en een positieve referentie achter laat op de Attention Marketing Facebook pagina. Veel Succes! Nogmaals bedankt & veel succes! Attention marketing Disclaimer: Dit ebook mag alleen in ongewijzigde vorm verspreid en doorgestuurd worden. Het aanbrengen van wijzigingen aan de inhoud of layout is niet toegestaan en is strafbaar. Gebruik deze link om het ebook te verspreiden

3 1. Stimuleren om actie te ondernemen (Call to Action) De meest belangrijke tip is het zorgen voor een duidelijke call to action op de landingspagina (eerste pagina, waarop bezoekers binnenkomen) van je Facebook pagina. In 1 oogopslag moet duidelijk zijn wat bezoekers op je pagina kunnen doen, hoe ze de pagina kunnen liken en vooral waarom ze dit zouden moeten doen? VISUEEL x 180 Facebook afbeelding Om optimaal gebruik te maken van de ruimte die Facebook je geeft op je pagina is het belangrijk dat je als profi elafbeelding zorgt voor een afmeting van 540x180. Dit is maximaal toegestane afmetingen en zorgen ervoor dat je meer ruimte hebt om een mooie creatieve profi elafbeelding te maken die bezoekers naar jouw Facebook pagina moet lokken. 3. Actie reactie 4. Beheer efficiënt uw pagina s via Hootsuite Indien je meerdere Facebook pagina s hebt, Is het ineffi ciënt om deze allemaal apart op een goede manier bij te houden. Het is niet professioneel als je pas na 1 of 2 dagen reageert op een reactie of post op je Facebook pagina. Hootsuite is een programma waarmee je gemakkelijk je social media profi elen kunt beheren, en ook direct de prikborden van je Facebook pagina s in kunt laden. Zo kun je overzichtelijk en direct zien wat er zich afspeelt op jouw Facebook pagina s en hier direct op reageren. Belangrijk! De Facebook pagina kan nog zo mooi zijn, als je bezoekers zien dat je niet reageert op de vragen of klachten heb je een grote achterstand, reageer zo snel mogelijk. Dit zal een positief imago opbouwen. Op deze manier laat je zien dat je betrokken bent met fans / klanten en reacties serieus neemt.

4 5. Betaal sociaal Wanneer je een waardevol (digitaal) product aanbiedt, zijn bezoekers vaak bereid om er over te Twitteren of een bericht op Facebook te plaatsen. In deze vorm betalen ze in publiciteit. Dit bericht wordt gelezen door hun followers en vrienden, die ook weer een Tweet of Share plaatsen. Zo creëer je een sneeuwbaleffect (virale marketing) die ervoor kan zorgen dat je pagina binnen korte tijd door een grote groep mensen geliked wordt. 6. Blijf realistisch met doelen Verwacht geen duizenden fans te hebben binnen een week. Een snelle groei is mogelijk, toch kun je het beste inzetten op een realistisch doel dat haalbaar is. Bijvoorbeeld het behalen van 200 likes op je Facebook pagina in de eerste maand, of het krijgen van gemiddeld 5 reacties of 10 likes op een post. Als het dan beter gaat dan je had verwacht, is dat alleen maar positief. PUBLICITEIT 7. Check-ins gratis promotie van uw pagina Zelfs als je vanuit huis werkt, is het belangrijk dat je er een gewoonte van maakt zelf in te checken op je Facebook. Stimuleer gasten of klanten om dit ook te doen. Iedere check in op jouw locatie wordt gedeeld op je timeline of die van je gast. Alle vrienden en likers kunnen dit zien, waardoor de naamsbekendheid van je bedrijf, evenals het bezoek aan je zakelijke Facebook pagina wordt vergroot. 8. De eerste likes creëren Het is wijs in het begin ervoor te zorgen dat je binnen korte tijd een aantal fans op je Facebook pagina hebt. Bezoekers van je Facebook pagina zullen eerder geneigd zijn om je pagina zelf te liken. Je pagina wordt immers sneller leuk gevonden als je al wat likes hebt. Dit kan door acties. Zorg ervoor dat je interactie creëert en geen social spambox! Attention Marketing helpt bedrijven actie gericht Facebook in te zetten.

5 VISUEEL 9. Een compleet profiel Veel besteden een hoop tijd aan het persoonlijk Facebook profi el, maar een goed zakelijk profi el is net zo belangrijk. De informatie over je bedrijf. Je kunt een hoop zaken invullen, het is van belang dat je dit zo compleet mogelijk doet. Een incompleet profi el kan bezoekers en fans afschrikken en is niet goed voor de vindbaarheid van je pagina, zowel op Google als op Facebook zelf. 10. Weet het verschil tussen zakelijk en prive facebook Veel mensen verwarren een persoonlijk profi el vaak met een zakelijke Facebook pagina Ik zie veel persoonlijke profi elen met een bedrijfsnaam voorbij komen en Facebook pagina s met de naam van een persoon. Weet wat het verschil is tussen beide en gebruik je pagina om je bedrijf te promoten, en je profi el voor alle persoonlijke interacties. Op deze manier zijn zaken gescheiden en houd je je aan de Facebook voorwaarden (Facebook verbied het zakelijk gebruiken van persoonlijke profi elen). De zakelijke facebook pagina biedt direct toegang na het liken. 11. Effectief gebruik van Facebook ads 12. Exclusieve live show voor likers Facebook Ads is vergelijkbaar met Google Adwords: je kunt er mee winnen, maar je kunt er ook mee verliezen. Zorg ervoor dat je weet waar je aan begint voordat je je eerste advertentie op Facebook Ads plaatst. Of een advertentie aanslaat, winstgevend is en werkt, is een studie op zich en zullen we in dit ebook niet behandelen. Voor meer informatie: Via Vpype.com kun je eenvoudig een live stream aanmaken, speciaal voor je Facebook fans. Je kunt de stream vervolgens heel gemakkelijk inbouwen op je Facebook pagina. Op die manier kun je eenvoudig live exclusieve content of webinars geven aan de fans van je Facebook pagina. Een goede rede om de pagina te liken!

6 13. Facebook en gedrukte media Het is verstandig dat je bij alle gedrukte media communiceert dat je ook te vinden bent op Facebook. Belangrijker is nog te communiceren waarom? Zeker door de steeds grotere beschikbaarheid van smartphones en mobiel internet is het steeds makkelijker om een brug te slaan tussen je offl ine en je online identiteit. 14. Facebook en twitter ideale combinatie Link eenvoudig je Facebook pagina aan je Twitter account. Alle status updates die je vervolgens op je Facebook account plaatst, verschijnen ook op je Twitter profi el. Op deze manier heb dubbel profi jt van je Twitter profi el naar je Facebook pagina, wat zal resulteren in meer fans en meer interactie op je Facebook pagina. VISUEEL 15. Fotostrip Naast je profi elafbeelding, heb je de beschikking over een fotostrip om je pagina te personaliseren. De fotostrip zijn de 4 afbeeldingen die op je Facebook pagina boven je timeline / prikbord worden weergegeven. Je kunt deze afbeeldingen gebruiken om bijvoorbeeld je laatste producten te promoten of het laatste nieuws over je bedrijf weer te geven. Helaas kun je de volgorde van deze afbeeldingen niet bepalen: je kunt wel kiezen welke afbeeldingen je er wil weergeven. 17. Integreer Facebook binnen uw website 16. Hoe doen de big boys het op Facebook? Inspiratieloos? De meeste grote bedrijven hebben een team zitten dat continue op zoek is naar nieuwe ideeën en manieren om hun online inspanningen te verbeteren. Inspiratievol om eens naar te kijken. Check merken als Coca Cola, McDonalds of andere grote bedrijven om te zien welke tactieken en acties zij inzetten om hun Facebook pagina tot een succes te maken. Wellicht dat je wat mooie dingen tegen komt die je zelf ook kunt gebruiken? Facebook heeft diverse widgets beschikbaar, die je door middel van het plakken van een simpele HTML-code eenvoudig op je website of elders op internet kunt plaatsen. Dit is interactief en zorgt ervoor dat bezoekers jouw pagina direct kunnen liken of reacties kunnen plaatsen zonder de website te verlaten. De likes en reacties zijn wel direct zichtbaar op Facebook en in hun timeline, dus vrienden krijgen jouw website direct te zien.

7 18. Kracht van YouTube video s De kracht van video neemt enorm toe. Het succes van communicatie is slechts 7 % afhankelijk van woorden, overige 93% valt binnen het domein non verbale communicatie. Via Facebook plaats je eenvoudig YouTube video s. Uit onderzoek blijkt dat een video ongeveer 40% meer reacties te weeg brengt dan een normale Facebook post. Met de app YouTube for Pages kun je eenvoudig YouTube video s toevoegen aan je Facebook pagina. 19. Laat ze eens kijken achter de schermen Facebook is sociaal. Laat je bezoekers en fans eens zien met welk bedrijf ze nu eigenlijk te maken hebben. Een simpele video of enkele foto s op je pagina kunnen er al voor zorgen dat de bezoeker een vertrouwd gevoel krijgt bij je bedrijf dat positief invloed heeft op likes of aanvragen. Laat je bezoekers zien hoe de producten die ze kopen tot stand komen en welke medewerkers hun vragen beantwoorden. 20. Maak een besloten groep op Facebook Veel bedrijven kiezen er voor om naast hun normale Facebook pagina ook een groep aan te maken. Een groep is besloten of openbaar. Het grootste verschil tussen een groep en een pagina, is zichtbaarheid van de content op de pagina. Om berichten te plaatsen in een groep dien je er eerst lid van te zijn en moet je in sommige gevallen zelfs eerst uitgenodigd zijn. Een groep maak je bijvoorbeeld aan voor je meest trouwe klanten, of exclusieve testers van je nieuw product Dit bevordert de betrokkenheid met je trouwe klanten of loyale fans.

8 21. Maak gebruik van de kracht van nieuws Inspelen op de actualiteit, of newsjacking kan je bedrijf een hoop populariteit en traffi c opleveren, mits je dit op de juiste manier aanpakt. Bijvoorbeeld met een grappige afbeelding of een speciale actie gericht op de actualiteit. VISUEEL 22. Maak op maat gemaakte pagina s Via HTML kun je gratis een onbeperkt aantal pagina s / tabbladen toevoegen aan je Facebook pagina. Je kunt deze vervolgens geheel naar je eigen wens invullen. Ook kun je een iframe (website binnen een website) weergeven. Attention Marketing kan deze werkzaamheden compleet uitvoeren in look en feel van uw bedrijf. 23. Nodig vrienden uit je pagina te liken Het zal niet het gewenste resultaat bereiken, toch kan het een goed idee zijn om (een deel van) je vrienden op Facebook uit te nodigen om je pagina te liken. Het uitnodigen van je vrienden zorgt ervoor dat je de eerste likes krijgt en je pagina niet geheel leeg meer is. 24. Persoonlijk beveel ik mijn zakelijke pagina aan Zeker wanneer je veel vrienden hebt op je persoonlijke Facebook profi el kan het interessant zijn om je Facebook pagina ook op je persoonlijke profi el te promoten. Dit kan niet alleen met een status-update en een link, maar ook door bijvoorbeeld de Facebook pagina op te nemen in je profi elinformatie of door deze als werkgever toe te voegen op je Facebook profi el.

9 25. Promoot je Facebook pagina op Twitter Indien je eentwitter profi el hebt kun je deze gebruiken om je Facebook pagina te promoten. Personen die jou volgen op Twitter hebben interesse in jou en waarschijnlijk jouw Facebook pagina. De combinatie van deze kanalen kan acties enorm versterken. Als je nog geen actief Twitter profi el hebt, kan de dienst je helpen om binnen korte tijd een grote groep Twitter followers te genereren. 26. Start met interactie Het doel is om in een hoop (geïnteresseerde) fans op je Facebook te krijgen. Vraag simpelweg je fans jouw bedrijf op de meest originele manier te beschrijven en dit als een reactie te plaatsen. 27. Steekwoorden en info PUBLICITEIT 28. Stel relaties op de hoogte via Deze tip is belangrijk om je Facebook pagina beter te laten scoren in de zoekmachines. Door op de info pagina veel relevante steekwoorden in te vullen, kun je Google eenvoudig vertellen waar jouw pagina over gaat en op welke zoekwoorden je gevonden zou willen worden. Uiteraard kun je deze zaken ook elders op je pagina vermelden, maar het veld About wordt door Google het hoogst gewaardeerd. Via relaties op de hoogte stellen van je nieuwe Facebook pagina. Belangrijk om direct meerwaarde te bieden voor de ontvanger zodat het ook de moeite waard is om de pagina te liken.

10 29. Stimuleer check-ins door beloning Als je eerdere tip al hebt ingebouwd, dan kunnen check in deals ervoor zorgen dat er nog meer personen aangetrokken worden om in te checken en dus meer gratis publiciteit. Bijvoorbeeld een speciale korting aan iedereen die heeft ingecheckt bij jouw bedrijf. 30. Taggen van foto s Foto s op je Facebook pagina kunnen worden getagged door bezoekers. Deze personen krijgen hier vervolgens een bericht van en worden op de hoogte gesteld van jouw pagina. Gemakkelijk om meer bezoekers te genereren op je Facebook pagina. Om het te stimuleren, zou je bijvoorbeeld een prijs kunnen verloten onder alle personen die zijn getagged. 31. Verkoop producten op Facebook Steeds meer bedrijven en webwinkels kiezen er voor om hun product ook direct op Facebook te koop aan te bieden. Niet gek, als je bedenkt dat Facebook de meest bezochte website is ter wereld op het moment. 1 op de 7 internetminuten wordt op Facebook besteed. Een goede manier om je klanten beter van dienst te zijn en meer omzet te behalen dus. Voor meer info neemt u contact op via: VISUEEL 32. Visualisatie van een aantrekkelijke fanpage Belangrijk dat je fanpagina / landingpagina er goed en professioneel uit ziet. Deze pagina moet er immers voor zorgen dat bezoekers jouw pagina liken en interactie opbouwen. Dit kun je zelf doen, maar ook uitbesteden. Steeds meer designers en reclamebureaus bieden een dienst aan waarbij ze jouw Facebook pagina professioneel voor je inrichten. Als je nog op zoek bent naar een aantrekkelijke fanpage, neem dan eens contact op met

11 VISUEEL PUBLICITEIT 34. Voeg een link van je Facebook pagina toe aan je handtekening Veel mensen laten deze kans liggen. Jammer, als je ziet hoeveel s per dag de deur uit gaan. Alle ontvangers zijn potentiele pagina likers. 33. Visualiseer custom icons voor de pagina s Elke tab van de pagina kun je voorzien van een custom icoon. Wanneer je dit niet doet zal het icoontje een grijs sterretje zijn - maar je eigen logo of een mooi icoontje staat hier natuurlijk veel mooier. 35. Vraag het uw fans Uit onderzoek blijkt dat het stellen van vragen aan je Facebook fans meer response genereert dan het plaatsen van een status-update of foto. Je kunt de poll functie van Facebook te gebruiken Je kunt natuurlijk ook gewoon een vraag stellen in de vorm van een statusupdate of een foto. Betrokkenheid en interactie worden positief beïnvloed. 36. Waardevolle content exclusief voor fans Deze tip hangt deels samen met de eerste tip. Stimuleer bezoekers je pagina leuk te vinden en zorg er voor dat zij toegang krijgen tot exclusieve content (kortingen, coupons, informatie, video s etc) die normale bezoekers niet kunnen zien. Op deze manier maak je waardevolle inhoud exclusief en is de kans groter dat een bezoeker ervoor kiest om je pagina leuk te vinden.

12 38. Zet elke fan eens apart in het zonnetje De persoon die in verhouding het meest actief is geweest op jouw Facebook pagina en dus een pluim verdient. Dit is een blijk van waardering dat betrokkenheid creëert en voor gratis positieve publiciteit zorgt. 37. Zeg hallo in een video Zoals ik eerder al aangaf is video een krachtige manier van communiceren. Je kunt optimaal gebruik maken door een welkomstvideo te maken die bezoekers van je Facebook pagina begroet en ze uitlegt waarom ze je pagina zouden moeten liken. 39. Zonder eindpunt geen beginpunt Een reden voor veel (kleine) bedrijven is dat zij beginnen met Facebook omdat anderen het ook doen of angst om achter de feiten aan te lopen. Het is echter verstandig om na te denken wat de doelen zijn of gaan worden, voordat je begint met Facebook. Wil je meer aanvragen genereren of juist meer naamsbekendheid? Deze beslissingen hebben invloed op de inrichting hiervan. VISUEEL 40. Zorg dat je Facebook pagina in look en feel is Het is vreemd als een Facebook pagina totaal niet aansluit bij de huidige huisstijl van je bedrijf. Zie je Facebook pagina als een verlengstuk van je huidige online activiteiten, belangrijk dat deze direct herkenbaar is. Bezoekers zullen eerder een pagina liken als deze herkenbaar is. Waardevol? Deel het met andere en laat het ons weten via onze Facebook pagina!

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

42% van alle volwassen Nederlanders

42% van alle volwassen Nederlanders Facebook marketing 42% van alle volwassen Nederlanders In augustus 2012 deed het internetbureau Yes2web onderzoek naar het Facebookgebruik in Nederland. Uit dit onderzoek bleek dat 42 % van alle volwassen

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

Facebook Geldverdien Methode!!

Facebook Geldverdien Methode!! Fred Eggen Presenteert Facebook Geldverdien Methode!! Een Makkelijke 100 300 Per Dag Methode! Gefeliciteerd! Met je beslissing om dit rapport te downloaden. Je mag dit rapport weggeven, doorsturen, gebruiken

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing Bijeenkomst RugZorgKliniek Wie ben ik en wat doe ik hier? Waarom zijn jullie hier? Welke pagina s heeft RugZorgKliniek? - RugZorgKliniek (1234) - RugZorgKliniek Heerenveen (31) - RugZorgKliniek Leeuwarden

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

31 Facebook Marketing Tips

31 Facebook Marketing Tips ova.nl 31 Facebook Marketing Tips Meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten 31 Facebook Marketing Tips voor meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten Vraag

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen!

Voorwoord. Op die manier kun je van je Facebook pagina een levendige community maken met fans die je producten of diensten graag kopen en aanbevelen! Voorwoord Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites. Als ondernemer kun je dus niet achter blijven om ook actief te zijn op sociale media als je je doelgroep wilt bereiken.

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken Sociale Media voor beginners starten met sociale netwerken Voorstelling Welke sociale media kennen jullie? Programma 1 - Algemeen: Nik 2 - Facebook voor jou en je vereniging: Laurien 3 - Twitter voor jou

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Uw woning en Social Media

Uw woning en Social Media Uw woning en Social Media Facebook, Twitter en Google+ huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623 1706 Jos

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel

Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel Google+: in 5 stappen een pagina voor je winkel In dit artikel wordt uitgelegd hoe je voor je winkel een eigen Google+ pagina aan kunt maken. Let op: je moet een Google+ profiel hebben om een Google Pagina

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

WAT DOEN MENSEN OP FACEBOOK?

WAT DOEN MENSEN OP FACEBOOK? IN DIT WEBINAR Slim inhaken op typisch Facebook-gedrag Kenmerken van goede content Hoe je binnen 30 min. per week blijft Interessante functies binnen Facebook Mijn aanbod voor jou Adverteren op Facebook

Nadere informatie

FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT

FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT facebook terminologie FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT like Januari 2012 fans engagement apps Voorwoord Met genoegen presenteren wij u deze Whitepaper met Facebook Terminologie. Het team bij Yes2web heeft hard

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas,

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas, Hallo 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne wij zijn Social Media Kompas, Wij zijn een online marketing-platform dat mensen, bedrijven en instellingen helpt hun social media beter in te zetten.

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

@jeroennieuwstad. www.think-online.nl

@jeroennieuwstad. www.think-online.nl @jeroennieuwstad www.think-online.nl Waarde (onkopieerbare unieke toegevoegde waarde) WAAROM een website, social media of online campagne? WIE wil je bereiken? Welke interesses of behoefte heeft je doelgroep?

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

C. Social Media Beleid in enkele stappen

C. Social Media Beleid in enkele stappen C. Social Media Beleid in enkele stappen 1. Stel doelen op! Je bent nu klaar met het instellen van Facebook en Twitter. Om jezelf een duidelijk beeld te stellen van wat je wilt bereiken met je Social Media

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

Aan de slag met Social Media. Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing

Aan de slag met Social Media. Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing Aan de slag met Social Media Gemma Kregting, Corporate Communications & Marketing Aan de slag met Social Media Stap 1: Breng je doelgroep in beeld Stap 2: Richt je Social Media accounts in Stap 3: Van

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG Van voorbereiding tot uitvoering WHITEPAPER 2016 TIPS VOORDAT JE GAAT SCHRIJVEN Het schrijven van een goede blog kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met deze tips en structuur

Nadere informatie

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen 1 Social Media Strategie, advies en coaching Content creatie en workshop/train ingen 2 3 Programma: Social Media 2017 en aanpak 2018! Generatie Z:wat kunnen we van ze leren? Interactie met je fans -content

Nadere informatie

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Facebook wordt steeds belangrijker om gevonden te worden op internet. Wist je dat...25% van de consumenten hun informatie vindt op Facebook? En dat Facebook

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

LinkedIn Profiel Checklist

LinkedIn Profiel Checklist LinkedIn Profiel Checklist STAP 1: ALL-STAR Een 100% profiel is volgens LinkedIn niet mogelijk. Er is altijd wel wat te verbeteren. Het niveau wat je kan bereiken is All-Star (of Zeer deskundig in het

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

Welkom bij de workshop Facebook marketing! 9 februari 2015

Welkom bij de workshop Facebook marketing! 9 februari 2015 Welkom bij de workshop Facebook marketing! 9 februari 2015 Stichting RMT Lerend netwerk Inspiratiesessie Social Travel : 9 maart Foldermarkt: 19 maart Gastheerschap Magazine Marketing Persreizen Voorstellen

Nadere informatie

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN.

ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. ZAKELIJK TWITTEREN KUN JE GEBRUIKEN VOOR VERSCHILLENDE DOELEN. In de eerste plaats om in contact te komen met anderen met dezelfde interesses. Twitter is erg geschikt om snel met elkaar van gedachten te

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Online Marketing voor Siertelers De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Arnold Wittkamp (1973) 1988-2000 Van zaterdaghulp naar Filiaalmanager Singel Bloemenmarkt Amsterdam

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven?

Hoeveel mensen op Facebook in Eindhoven? 4-11-2016 Startersdag Kamer van Koophandel, zaterdag 5 november 2016 De presentatie vind je op www.kvk.nl/startersdag 1 Social Media de nieuwe verkoopkanalen Socialnomics 2017 Social Media de nieuwe verkoop

Nadere informatie

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina

INLEIDING My community Het kiezen van een geschikt platform Twitter Facebook Conclusie Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 2 INLEIDING My community 4 Het kiezen van een geschikt platform 4 Twitter 4 Facebook 5 Conclusie 5 Facebook pagina en Facebook groep Facebook pagina 5 Facebook groep 6 Verschillen tussen Facebook pagina

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 48 Sushi nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 49 Een rood-actie, een sushibattle - zomaar enkele succesvolle socialmedia-acties van Japas in Ermelo. De tijd van strooien met

Nadere informatie

Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist

Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist Hoe stel je goede online marketingdoelen op? checklist Hoe stel je goede online marketingdoelen op? 2 Veel marketeers kennen de pijn: het stellen van nieuwe marketingdoelen. Het blijft een uitdaging om

Nadere informatie

eerste hulp bij het schrijven

eerste hulp bij het schrijven eerste hulp bij het schrijven van EEN Nieuwsbrief Om anderen op de hoogte te houden van het laatste nieuws binnen een bedrijf kan een nieuwsbrief goed van pas komen, hierdoor betrek je klanten of partners

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie