Rudy Nobel. Nieuwsbrief. Welkom in het nieuwe 13 Manen jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rudy Nobel. Nieuwsbrief. Welkom in het nieuwe 13 Manen jaar"

Transcriptie

1 Rudy Nobel Nieuwsbrief Nr. Maan 1 ( Hun ) Magnetische Vleermuis Maan van doelgerichtheid 26 juli t/m 22 augustus Beste nieuwsbrief lezer, ik wens je veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Onderwerpen: o Welkom o Magnetische vleermuis Maan van doelgerichtheid o Column o Meditatie klankhealing o Workshop Tzolkin o Therapieën Agenda en informatie Beste Nieuwsbrieflezer, Welkom in het nieuwe 13 Manen jaar Wij staan weer aan het begin van een nieuw Maanjaar waarin wij onze nieuwe doelen mogen gaan formuleren. Maar voor het zo is hebben wij eerst te maken met de dag buiten de tijd. Volgens de Maya s is dit een dag van bezinning en het creëren van nieuwe doelen voor de komende 13 Manen. De dag buiten de tijd valt altijd op 25 juli. De Maya s hebben dus geen datum voor deze dag. Gebruik deze dag om het afgelopen jaar te vieren, ook als er minder prettige omstandigheden zijn geweest. Vieren staat ook voor alle ervaringen die wij hebben opgedaan en wat zij ons hebben gebracht. Het komende Maanjaar heeft als jaardrager Blauwe Spectrale Storm (Blauwe Storm op toon 11 volgens de Tzolkin).

2 Het komende krijgen wij de kans om de boel eens goed overhoop te halen. De naam Storm zegt het al. Blauw is transformeren. De Storm heeft veel energie en onderzoekt graag d.m.v. vraagstelling. Durf jezelf de juiste vragen te stellen om te veranderen. Gebruik de kracht van communicatie om jouw wensen helder neer te zetten. Realiseer je dat jouw beweging ook anderen in beweging zet. Blijft altijd in het oog van de Storm om overzicht te behouden. Storm gaat niet meer over of je iets gaat ondernemen, maar wanneer. De dynamiek van 11 zorgt voor de juiste beweging. Men noemt dit de toon van bevrijding. Laat maar zien wat jij hebt gecreëerd en zet dit in de wereld. Als jij het in de wereld hebt neergezet, voelt dit als een bevrijding. Wij jij meer weten over de werking van de Tzolkin en/of hoe jij dit in jouw werkelijkheid kan gebruiken? Op zaterdag 8 oktober geef ik een workshop Tzolkin. Deze nieuwsbrief mag gedeeld worden. Liefdevolle groet, Rudy. Nieuw logo en kaartje Eindelijk is het zover, ik mag jullie het nieuwe kaartje presenteren. Er is de afgelopen periode hard aan gewerkt door Natascha Meijer en het resultaat mag er zijn. Op het kaartje staat de tweebenige Ankh (waar ik zelf in de chakra therapie mee werk) waar de 13 chakra s langs groeien als een prachtige plant. De achtergrond is de flower of life. De heilige geometrie waar alle leven uit bestaat. De achterkant van het kaartje wordt geflankeerd door een exacte replica van mijn eigen didgeridoo en de omschrijving van therapieën, workshops, lezingen, cursussen. Het is een compleet andere uitstraling dan wat jullie van mij gewend zijn maar past veel meer bij de huidige tijd (lees: bewustzijnsontwikkeling). Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

3 Voorkant Achterkant

4 Magnetische Vleermuis Maan van doelgerichtheid De vleermuis is het teken van dood en wedergeboorte. Het loslaten van het oude en op een nieuwe manier de wereld weer inkomen. De vleermuis is niet voor niets het eerste teken van het nieuwe Maya Maanjaar wat begint op 26 juli. In deze eerste Maan kan jij gaan bepalen wat jij het komende jaar wil gaan ontwikkelen en of welke uitdaging jij aan wilt gaan. Het Maya jaar bestaat uit 13 Manen van 28 dagen. Deze 28 dagen kennen 4 weken van 7 dagen. De 4 weken zijn weer verdeelt in 4 kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen dynamiek. Rood = initiëren/ Wit = Verfijnen/ Blauw = transformeren/ Geel = uitdragen. Stel je doelen met behulp van de kleuren en dan heb jij aan het eind van deze Maan helder waar jouw uitdagingen liggen voor het komende jaar. De toon 1 (de zwarte stip) zorgt voor het aantrekken van de juiste onderwerpen om tot een keuze te komen. Wij noemen dit ook wel de magnetische toon. Ga bewust aan de slag met deze nieuwe cyclus en maak gebruik van de heersende energieën om jouw doelen te bereiken. Succes! (Afbeelding bron: Nicole E. Zonderhuis) De jaardrager voor het komende Maanjaar is de Witte Tovenaar op 10. Jouw Hart weet alle antwoorden en durf daaropaf te stemmen. Door af te stemmen op wat er is raak je in het Nu. Al jouw Weten mag nu in de openheid komen. Haal naar je toe wat jij nodig hebt om jouw proces in het NU te manifesteren. Luister goed naar wat het lichaam aangeeft en voed het lichaam op een natuurlijke manier. Let op de details en maak af waar jij aan begonnen bent. Laat jouw spiritualiteit maar zien en jouw inzicht op spiritueel niveau. Gebruik jouw helende vermogens eerst voor jezelf en stel ze daarna ten dienste van de ander. Als het Hart spreekt is het verstand stil. Maak de beweging van binnen naar buiten. Houd het simpel want de Tovenaar kan het nog weleens erg ingewikkeld maken voor zichzelf, vooral in relaties. Wees integer en vind de balans tussen vrijheid en een goede basis om in thuis te komen.

5 Workshop Tzolkin Datum: zaterdag 8 oktober 2016 De Tzolkin is een Galactische kalender die is ontwikkeld door de Plejaden en vervolgens overgeleverd aan de Maya s. Volgens de Maya s stuurt het Hart van de Melkweg elke dag een andere energiepuls naar de Aarde. Daarom voelen wij ons elke dag weer anders. Jij bent ook geboren in zo n energiepuls. Deze puls bepaald de beweging die jij maakt in jouw leven. De Tzolkin geeft duidelijkheid in het thema en doel van jouw leven en met welk talent jij bent geboren. Door hier bewust van te worden wordt jouw eigen potentieel zichtbaar, maar ook de richting die jij op kan in jouw leven. Ik laat jou kennismaken met het zegel waarop jij bent geboren en de beweging die in jou zit d.m.v. de toon. Voelen is de basis, begrijpen komt later. Jouw geboortezegel en toon bepalen de richting waar jij naartoe gaat in dit leven. Jouw levenspad wordt helder en jij bepaald de richting. Dit zorgt voor ruimte en vrijheid in handelen. Alles zit in ons en de Tzolkin wijst de weg. Tijdens de workshop besteed ik ook aandacht aan hoe jij de energieën van de dag kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Ik noem dat afstemmen op de eigen werkelijkheid. De Tzolkin opent deuren in uw (onder) bewustzijn. De workshop duurt van uur. Kosten: 70,- (koffie en thee inclusief) Je kunt je opgeven via Je kunt je ook opgeven via winkel Nieuwste Tijd: Afbeelding: Gele Magnetische Zon (Hun Ahau)

6 Column Cadeautje Aan het begin van een nieuw Maanjaar kan ik niet beter beginnen dan te schrijven over een cadeautje. Wij vinden het allemaal erg leuk als wij een cadeautje krijgen. Altijd weer verrassend wat er tevoorschijn komt en of het iets is waar wij blij van worden. Maar wat doe jij nu als jij een cadeautje krijgt waar jij niet blij van wordt? Zeg jij dan niets? Zeg jij wat leuk, dat had ik nog niet? Of durf jij te zeggen dat jij het cadeautje niet leuk vindt? Allemaal dilemma s bij het accepteren van een cadeautje wat jij niet leuk vindt. Zo gaat het ook in het dagelijks leven met alles wat anderen tegen of over jou zeggen. Je kunt al die opmerkingen, stellingen, meningen, (ver)oordelen, en nog veel meer, zien als een cadeautje die jij van een ander krijgt. Het probleem is alleen, pak jij dit cadeautje aan? Zodra jij het cadeautje aanpakt is het van jou, en dat voel je meteen. Wij kunnen allemaal voorbeelden naar voren halen uit het verleden dat ons dat is overkomen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk? Ieder mens heeft zijn eigen beleving van de werkelijkheid. Een beleving die is ontstaan vanuit ervaringen die in het verleden zijn opgedaan. Dit zorgt ervoor dat ieder mens anders naar de wereld kijkt. Dus ook anders naar mensen kijkt. Daar is geen mens hetzelfde in. Dus als iemand iets van jou vindt, of heftig reageert op iets wat jij hebt gezegd, boos wordt, verdrietig wordt of geraakt wordt, dan heeft dat niets met jou te maken. Als dit jou overkomt dan volgt vaak de innerlijke reactie: wat heb ik fout gedaan, of zie je wel ik had mijn mond moeten houden, of wij zeggen niets en voelen ons ellendig, afgewezen, gekwetst etc. Hoe kan jij nu leren om onderscheid te k maken tussen wat van jou is en wat van die ander is? Eigenlijk is het te simpel. Alles wat een ander over jou zegt is van die ander. Waarom? Het is een uiting van de werkelijkheid die door een ander wordt beleefd, dus niet door jou. Alles wat jij voelt, is het effect van wat die ander zegt of doet. Snap jij het nog? Blijf nog even bij mij. Zodra jij accepteert/ aanpakt wat die ander zegt of doet, wordt het van jou. En dan ga jij je anders voelen, je wordt geraakt door de beleving van een ander. Op het moment dat jij dit begrijpt, ben jij in staat om deze beleving terug te geven. Dat kan je doen op de volgende manieren: Wat heb ik gezegd wat jou nu zo boos maakt, Of, wat maakt dat jij dit op deze manier zo tegen mij zegt? Twee voorbeelden en zo simpel. Wat jij doet is de lading van hetgeen gezegd is weer teruggeven aan de eigenaar. Kijk maar eens goed naar de reactie van die ander als jij dit doet. Wij noemen dit ook wel, grenzen neerzetten. Zo zijn er nog meer technieken aan te leren om gevoelens en beleving daar te laten waar zij thuishoren. Wees je eens bewust hoe jij omgaat in diverse situaties zoals boven omschreven. Kijk dit Maanjaar eens hoe jij hier verandering in kan brengen om op die manier jouw eigen vrijheid te kunnen vergroten.

7 Mocht je interesse hebben om dit samen met mij op te pakken, maak dan een afspraak. Als jij deze column meeneemt (je mag hem ook van een ander hebben gehad) dan is de intake gratis. Met liefdevolle groet, Rudy Nobel ( ) Meditatie klankhealing Margriet Rijsenbrij en Rudy Nobel verzorgen op de donderdagavond een meditatie klankhealing. Na een drukke dag kan jij je laten meevoeren door de klanken van de Didgeridoo / klankschalen / trommels / kalimba en nog veel meer. De trillingen van de instrumenten resoneren met de trilling van ons lichaam. Het ene instrument zal voor jou dan ook rustgevender zijn dan de ander. Wij starten met een korte meditatie om rustig op jouw eigen wijze af te stemmen met de rust om je heen en de rust die in jou zit. De klanken van de instrumenten doen de rest. Data: 11 augustus 6 oktober 3 november 1 december Je kunt je opgeven via winkel Nieuwste Tijd,

8 Meer informatie over de klankhealingen vind je hier. Therapieën Coaching & Counseling Wij komen allemaal momenten in ons leven tegen dat wij even niet meer weten hoe wij verder moeten/kunnen. Het leven stelt veel eisen en bijna elke dag staan wij voor keuzes die als zeer lastig ervaren kunnen worden. Ook de buitenwereld heeft geregeld een bepaalde verwachting waar u eigenlijk niet aan kunt voldoen. Om op deze momenten duidelijk uw grenzen kenbaar te maken wordt als lastig ervaren. Wat zal die ander wel niet van mij vinden. In mijn praktijk als Coach/ Counselor kom ik mensen tegen met uiteenlopende vragen over werk; relatie; gezondheid; rouw; levensvragen in het algemeen, etc. Voor meer informatie klik HIER. (Holistische) Rouw en verlies begeleiding Wij krijgen allemaal te maken met verlies in ons leven. Of dit nu een dierbare is, een scheiding, verandering van werk of reorganisatie, verlies van gezondheid en zelf verlies van materiële zekerheid. Het zijn allemaal vormen van verlies en misschien zijn er nog wel meer vormen. Een periode van verlies kan mensen uit het veld slaan waardoor een natuurlijke aanpassing in de verandering niet meer lukt. In mijn therapie kijk ik samen met jou naar het verlies. Ik gebruik hierbij de volgende therapievormen ter ondersteuning: Chakra therapie

9 Handlijnkunde Tzolkin coaching (Maya kalender) Coaching en Counseling. In overleg wordt bepaald welke vormen als ondersteuning gebruikt gaan worden. Uitgangspositie is dat men weer zingeving en betekenis in het leven kan vinden zonder dat wat je verloren hebt. Lees meer.. Chakra therapie Ons energetisch lichaam kent 13 hoofdchakra s die direct inwerken op de Ziel. Het werken aan en met de Chakra s kan niet worden losgezien van het werken aan en met de psyche. Deze vorm van therapie gaat altijd in combinatie met coaching en counseling. De magnetische behandelingen ondersteunen het ontwikkelingsproces van de cliënt. Via de Chakra s kan er gericht gewerkt worden aan het probleem. Voor meer informatie klik Hier Handlijnkunde In onze handen staat ons levensverhaal van begint tot heden. De lijnen vertellen over jouw karakter / kwaliteiten / beroepen / gevoeligheid / karma / gezondheid / relaties en nog veel meer. Een handlijnkunde consult kan veel duidelijkheid geven over de situatie waar jij in zit, hoe het komt dat jij hier in zit en wat de mogelijkheden kunnen zijn om daar uit te komen. Het gesprek gaat in combinatie met coaching en counseling en wat er verder eventueel nog aan de orde kan komen. Er worden eerst afdrukken gemaakt van de handpalmen en vanaf de afdruk worden de handen gelezen. Een consult duurt ongeveer 1 ½ uur. Tzolkin Coaching De Tzolkin is een Maya kalender die al duizenden jaren oud is. Deze kalender wordt tegenwoordig nog steeds door de Maya s gebruikt. De Tzolkin is een natuurlijke tijd kalender die vaak wordt gecombineerd met de Haab kalender. Met behulp van deze kalender kan jij op zoek naar jouw mogelijkheden in dit leven zodat jij er alles uit kan halen wat er in zit. Leer jouw thema en doel van dit leven kennen en ontdek jouw ware potentieel. Omdat de Tzolkin heel breed is qua interpretatie gebruik ik de Tzolkin in combinatie met al mijn therapieën. Aan iedereen die ik de Tzolkin uitleg volgt meestal een aha moment. Men voelt een connectie met het ware zelf door herkenning en erkenning. De Tzolkin is een zeer krachtig energetisch fenomeen in deze te rationele wereld.

10 In alle consulten maak ik ook gebruik van coaching en counseling. Als je nog vragen hebt stuur dan een mail naar of bel Agenda Datum Omschrijving Kosten Meditatie klankhealing door Margriet Rijsenbrij en Rudy Nobel. 15, Workshop Tzolkin o.l.v. Rudy Nobel 70,- Voor de agenda van centrum Nieuwste Tijd verwijs ik graag naar de website. Informatie en contact Locatie van alle cursussen/ workshops/ lezingen en mijn praktijk zijn op het volgende adres: Nieuwste Tijd ( Nieuwstraat Purmerend Tel.nr.: In de cursus en praktijkruimtes is het niet toegestaan om met uw schoenen aan te betreden. Neem daarom lekker sloffen mee of dikke sokken. Tot zover deze nieuwsbrief. Ik hoop dat je veel leesplezier beleefd hebt. Als je suggesties hebt of ideeën, dan hoor ik dat graag. Ook als je een artikel in mijn nieuwsbrief wilt plaatsen kan dat. Het artikel kan je sturen naar (vanaf augustus: en ik zal je berichten of het geplaatst wordt. De Nieuwsbrief zal elke Maan verschijnen. Als de actualiteit daarom vraagt zal ik extra nieuwsbrieven maken. Voor informatie: , of stuur een mail naar bovenstaand adres. Met liefdevolle groet,

11 Rudy Nobel

Rudy Nobel. Nieuwsbrief

Rudy Nobel. Nieuwsbrief Rudy Nobel Nieuwsbrief Maan Ritmische Hagedis Maan van gelijkheid 13 december t/m 9 januari Beste nieuwsbrief lezer, ik wens je veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. Onderwerpen: o Ritmische

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les drie WELKOM BIJ LES DRIE VAN DEZE E-CURSUS WAARIN WE JE WILLEN LATEN ZIEN HOE JIJ GROTER KUNT WORDEN ZODAT JOUW PROBLEMEN

Nadere informatie

Creatie-bordspel. Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat.

Creatie-bordspel. Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat. Creatie-bordspel Deze zichtversie geeft een indruk van het totale boekje dat uit 15 pagina s bestaat. 2 Wat is de Tzolkin Het is één van de kalenders uit de Mayacultuur. De Tzolkin is een creatiekalender.

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

De 7 universele wetten

De 7 universele wetten Book Title ~ Author De 7 universele wetten Deborah Yvel JOHN DOE Geschreven door: Deborah Yvel Website:mediumconsultancy.com De 7 universele wetten ~ Deborah Yvel Heey mooi mens, Super leuk dat je dit

Nadere informatie

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben

IK WIJZER. Ik wil graag weten wie ik ben IK WIJZER Ik wil graag weten wie ik ben Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Copyright DilemmaManager B.V. Pagina 2 van 8 1 Inleiding Hallo Ruben, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer.

Nadere informatie

Werkboek Heilige Geometrie in de mandala

Werkboek Heilige Geometrie in de mandala Werkboek Heilige Geometrie in de mandala DE PLATONISCHE VORMEN Ineke Reinalda Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord door Janosh 7 Dankbaarheid 9 Uitnodiging 11 Heilige geometrie 13 Voorbeelden van Heilige

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2010

Nieuwsbrief Januari 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief Januari 2010 Een gelukkig nieuw jaar. Ik wens iedereen een heel creatief, daadkrachtig en energierijk 2010 toe. Deze kwaliteiten zullen je helpen om het nieuwe jaar dat voor je ligt

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Blij ben ik om het grote nieuws te kunnen verkondigen: Ons (e)-boek Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? is klaar!

Blij ben ik om het grote nieuws te kunnen verkondigen: Ons (e)-boek Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? is klaar! Nieuwsbrief december 2011 Speciaal voor de feestdagen een extra lange! Karin Smith (http://www.kjsmith.nl) Wegwijzer bij conflicten. Hoe ontwikkel je jezelf in een conflict? Blij ben ik om het grote nieuws

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 78 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons.

De dingen waarvan wij ons bewust zijn, beheersen wij, de dingen waarvan wij ons niet bewust zijn, beheersen ons. Veranderingen door nieuwe energieën in deze tijd Of het jou is opgevallen weet ik niet, maar het valt mij en ook anderen die ik tegen kom, al langere tijd op, dat de energie op aarde verandert. In een

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Hallo mooi lief mens,

Hallo mooi lief mens, Hallo mooi lief mens, Het nieuwe jaar staat alweer een maand op de kalender en wat is er al weer veel gebeurd. Wij hebben inmiddels een weekje Sapvasten op de Bankenhoeve in Boven Leeuwen achter de rug.

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 63 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 63 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 117

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 117 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 117 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT

ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK PC VUGHT ONTDEKJEKRACHT.NU ZOMER PROGRAMMA 2015 ONTDEKJEKRACHT.NU REUTSEDIJK 6 5264 PC VUGHT 06-29436075 bianca@ontdekjekracht.nu www.ontdekjekracht.nu DE KRACHT VAN KLEUR Cursus van 5 les dagen of 10 avonden waarin

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 259 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 259 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016

Ik-Wijzer Naam: Sander Geleynse Datum: 27 januari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo Sander, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk vindt.

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens!

Introductie. Vrijheid. Moed. Verbinding. Hoi dapper mens! Introductie Hoi dapper mens! Hoe tof dat je de gratis tips hebt gedownload! In dit document geef ik een aantal tips die mij persoonlijk veel geholpen hebben. Ik ben af gaat over jezelf accepteren en dat

Nadere informatie

Coach je ziel naar wijsheid

Coach je ziel naar wijsheid Steven Smitt Coach je ziel naar wijsheid Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment Uitgeverij Akasha Inhoud Voorwoord 7 Ontstaan van het spel 9 Werking van het spel 13 De zeven stappen op weg naar

Nadere informatie

[DE 3 MAGISCHE SMSSEN]

[DE 3 MAGISCHE SMSSEN] 2012 Life Coach Désirée Desiree [DE 3 MAGISCHE SMSSEN] Hoe je op een subtiele en liefdevolle manier je man kunt manipuleren zodat hij zich realiseert hoe blij hij mag zijn met jou. De 3 magische smssen

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

INDICATIE ATTITUDE SEKSUALITEIT

INDICATIE ATTITUDE SEKSUALITEIT INDICATIE ATTITUDE SEKSUALITEIT Het belang van eenheid INLEIDING Het jeugdwerk is belangrijk voor de vorming en toerusting van tieners en jongeren. Je hebt als leidinggevende in het jeugdwerk een grote

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Nummer 1 December 2011. Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien

Nummer 1 December 2011. Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien Nummer 1 December 2011 Cursusaanbod 2012 Gedeeld verdriet Mindfulness Laat je zelf zien LANDELIJK HEEFT 16% VAN DE JONGEREN PSYCHOSOCIALE PROBLEMEN. Scoop richt zich bij coaching, counseling en training

Nadere informatie

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Rouw en verlies Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van kinderen van 8-12 jaar

Bijeenkomst over geloofsopvoeding Rouw en verlies Deze bijeenkomst sluit aan bij Moments, magazine voor ouders van kinderen van 8-12 jaar DOELSTELLINGEN De deelnemers worden zich bewust van hun eigen omgang met rouw en verlies en de rol die hun geloof of levensoriëntatie hierbij heeft. De deelnemers weten dat ieder op een eigen manier rouwt

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer,

Naar Binnen. wsbrief. NieuwsBr. ief nr.4, Beste lezer, NieuwsBr wsbrief ief nr.4, 2011 Naar Binnen Beste lezer, Dit jaar heeft wel een heel bijzonder start van de herfst gekregen. Het was heerlijk warm weer. Ik heb volop genoten van de laatste warme dagen.

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

Toch is dit wat we dagelijks doen. Iemand geeft je een compliment en je neemt het niet in ontvangst of wuift het weg; Leuk jasje! Oooh ja, is al oud.

Toch is dit wat we dagelijks doen. Iemand geeft je een compliment en je neemt het niet in ontvangst of wuift het weg; Leuk jasje! Oooh ja, is al oud. ONTVANGEN. Hoe goed zijn we eigenlijk in het ontvangen van energie? Word je ontzettend blij als je iets in ontvangst neemt, of voel je je bezwaard? Ben je bang dat je een ander daardoor te kort doet of

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Deck of Needs. De snelste manier om de 'juiste' woorden te vinden

Deck of Needs. De snelste manier om de 'juiste' woorden te vinden Deck of Needs De snelste manier om de 'juiste' woorden te vinden Het Deck of Needs is ontwikkeld door Drs. Hugo A. Roele, schrijver van het Book of Needs en mede-oprichter van www.kommunikasie.org. a-1

Nadere informatie

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe

Over Manifestatie. 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' Goethe Over Manifestatie Visies die je voor jezelf hebt, zijn een duidelijke voorbode van wat je voor jezelf kunt creëren. Je mag er van uitgaan dat je precies de juiste talenten in huis hebt en dat je precies

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

Cursus Omgaan met klachten

Cursus Omgaan met klachten Cursus Omgaan met klachten Aanleg beplantingen en grasvelden AOC Oost Almelo C. ter Steege Doel van deze les Je leert in deze cursus over: - Klachten - Klachten ontvangen - Valkuilen - Emoties opvangen

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie

Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN. Sacha Franke. Sacha s School vol Magie Ontmoet de HEKS in jou DAG 1 - HELEN Sacha Franke Sacha s School vol Magie ONTMOET DE HEKS IN JOU! Welkom! Geweldig dat je mee doet. Je gaat deze week een andere kant van jezelf leren kennen, Eentje waarvan

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen,

NIEUWSBRIEF. Stilzitten als een kikker. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF Lieve mensen, Nieuwsbrief 1, 21 januari 2014 We zijn alweer een aantal weken in het nieuwe jaar en alle yogalessen zijn weer volop bezig. Heerlijk om weer aan de slag te zijn. Een nieuw jaar

Nadere informatie

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke

Ametrien. Wil je graag dingen veranderen, maar blijft je innerlijke Amethist Herinner jij je contact met de Machtige Spirit? Neem je de moeite om te bidden en vraag je om hulp? Spreek nog vaker liefdevolle gebeden uit en focus je nog meer op vrede voor jezelf en de wereld.

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies

THEMAONTMOETINGEN. Er zijn ontmoetingen rondom vier thema s: Waardevol opvoeden Zelfbewust zijn Investeren in je relatie Leven met verlies THEMAONTMOETINGEN Ieder mens heeft weleens vragen die hij niet zomaar kan beantwoorden. Bijvoorbeeld over wie je bent of wilt zijn, hoe je je relatie kunt versterken, hoe je omgaat met verlies of over

Nadere informatie

Beste lezer. Joke van Hardeveld. Ga ervoor Waardoor werken aan je balans ook jou lukt. Succes!

Beste lezer. Joke van Hardeveld. Ga ervoor Waardoor werken aan je balans ook jou lukt. Succes! Ga ervoor Waardoor werken aan je balans ook jou lukt Beste lezer Ik werk als ZP-er, zelfstandig professional. In mijn werk als coach, counselor merk ik dat leidinggevenden en medewerkers in de gezondheidszorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014

Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Nieuwsbrief Mei-Juni 2014 Annelies Aarts De Smeelen 49 6021 VB Budel Telefoon: + 31 (0 )6-22986548 www.anneliesaarts.com info@anneliesaarts.com Welkom bij deze nieuwsbrief... In deze nieuwsbrief de activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Morya Wijsheid Werkboek voor het leven Dit boek is van Inhoud Voorwoord en praktisch advies 6 1. De juiste vragen stellen 8 2. Een schat op de zeebodem 15 3. Zoek je kracht 19 4. Word een visser van ideeën

Nadere informatie

Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha

Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha Het simpele zesstappenplan voor meditatie zonder poeha Oké, dus je bent lekker gaan zitten. En nu? Om te mediteren hoef je eigenlijk alleen maar deze zes stappen te volgen: 1. Richt je aandacht op één

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot.

Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Of je hart nu breekt of scheurt, kapot is kapot. Rouw van naastbestaanden van personen met dementie Gerke VERTHRIEST Een pluim voor jou, mantelzorger! We staan stil bij: - Rouwen als iemand nog niet dood

Nadere informatie

Naam: Datum: Ik-Wijzer

Naam: Datum: Ik-Wijzer Ik-Wijzer Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Jouw uitslag... 4 Pagina 2 van 8 1. Inleiding Hallo, Dit is de uitslag van jouw Ik-Wijzer. Hierin staat wat jij belangrijk vindt en wat je minder belangrijk

Nadere informatie

Stap 6: Wat is de kernovertuiging?

Stap 6: Wat is de kernovertuiging? E-Learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 7/9 Stap 6: Wat is de kernovertuiging? De relevante vraag is hier: wat is het ergste wat er kan gebeuren als hij zijn controledrang loslaat?

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal

Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Zo ga je aan de slag met: Mijn verhaal Mijn verhaal In deze tijd wordt de persoon als geheel met zijn talenten en intrinsieke motivatie steeds belangrijker. Door hun verhaal te schrijven ontdekken mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive!

Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive! Het kompas: Missie geeft je richting, passie geeft je de drive! Je staat op een kruispunt in je leven; Je zit in een veranderproces (persoonlijk of zakelijk) en wilt hier op een krachtige wijze doorheen;

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 113 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 113 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk!

In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! E-Book wordt aangeboden door CatharinaSmeding.com! In 7 stappen terug in je kracht na een Relatie breuk! Catharina Smeding Tip: print dit e-book uit voor optimaal resultaat! Let op! Je mag niets aan dit

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl Door: Jan van den Brand Inleiding Ik krijg veel vragen van hondeneigenaren. Veel van die vragen gaan over de omgang met en de training van de hond. Deze vragen spitsen zich dan vooral toe op: Watt is belangrijk

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme

Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk Levensbeschouwing Boeddhisme Werkstuk door een scholier 1997 woorden 8 april 2001 5,1 112 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 1) Geef een korte omschrijving wat het boeddhisme volgens jou voor

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Mindful-leSs A way of life Feel Good community

Mindful-leSs A way of life Feel Good community Mindful-leSs A way of life Feel Good community Contact: U kan bellen: +31683221100 Email sturen: info@centola.nl Liever naar de praktijk toe komen? Openings tijden: Maandags 11.00 tot 12.00 open inloop

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012 Nieuwsbrief editie 4 April/Mei 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief heeft als thema: Beweging. Een actueel thema, waarmee ik de afgelopen periode weer regelmatig ben geconfronteerd. Mijn column met als titel:

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

OPVOEDTIPS VOOR JONGE OUDERS. 10 handige tips voor ouders van baby s en peuters

OPVOEDTIPS VOOR JONGE OUDERS. 10 handige tips voor ouders van baby s en peuters OPVOEDTIPS VOOR JONGE OUDERS 10 handige tips voor ouders van baby s en peuters Leuk dat je ons e-book hebt gedownload! In dit e-book vertellen we je graag meer over opvoeden. Want het opvoeden van je kind(eren)

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen

PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen Meditatie Wat Is Dat Meditatie is niet zozeer alleen voor mensen die een klooster wonen. En ook niet alleen voor mensen die met spiritualiteit bezig zijn. Meditatie

Nadere informatie

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT

HET ULTIEME CIRKEL VAN VERVULLING ASSESSMENT WIE ZIT HIER ACHTER? WIE ZIT HIER ACHTER? IK BEN SANDRA DERKSEN EN AUTEUR VAN AFVALLEN ALS SPIRITUELE OEFENING LESSEN VOOR EEN LICHT EN VERVULLEND LEVEN EN FOOD FOR THOUGHT. Ik ben de bedenkster van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 21 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 21 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie