Een helder advies of rapport waarin ik samen met jou de zaak bespreek en mijn mening geef.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een helder advies of rapport waarin ik samen met jou de zaak bespreek en mijn mening geef."

Transcriptie

1 Van Leijen Overheidsrecht De Koffiebrandery Daviottenweg BH s-hertogenbosch Wat is een dossieradvies? Een dossieradvies is een advies, rapport of (tweede) mening over jouw probleem of dossier. Vooral bedoeld om te weten hoe sterk je staat. Het is dus een juridische beoordeling. Zowel voor professionals als voor particulieren. En ook voor particulieren die verzekerd zijn bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Het advies bestaat uit het bestuderen van het dossier; een inventarisatie van je wensen (Wat zou je nu het liefste willen in deze kwestie?); een juridische beoordeling van je positie; een schriftelijk rapport of een mondeling advies; locatiebezoek en een korte routekaart (vooruitblik) voor eventueel te zetten stappen. Wat krijg ik dan? Een helder advies of rapport waarin ik samen met jou de zaak bespreek en mijn mening geef. > Praktisch en snel antwoord. In mijn advies krijg je antwoord op de vragen die bij je leven bijvoorbeeld of er inderdaad sprake is van verjaring, een recht van overpad, een andere erfdienstbaarheid of juist niet. En zo ja, of je met succes daarop een beroep kunt doen of dat je je daartegen kunt verweren. En wat de overige risico s zijn. > Antwoord in normaal Nederlands. Ik versta mijn vak, maar jij wil gewoon antwoord op jouw vragen. Die geef ik dan ook. Zodat jij er mee verder kan. Geen vakjargon en moeilijke termen om te laten zien hoe geleerd ik ben, maar heldere en begrijpelijke taal. > Tips en trucs waar jij nog niet aan gedacht hebt. Als er geen sprake is van verjaring of iets anders, waar je je zorgen om maakt, kan het zijn dat dit je probleem nog niet oplost of je vraag beantwoordt. Daarom besteed ik ook aandacht aan oplossingsrichtingen. Heel vaak hoef je niet naar de rechter, maar kan je met mijn advies samen met de wederpartij werken aan een oplossing. Dat scheelt heel veel tijd én geld. Ik geef je praktische en handige tips, die je verder helpen. > Snel en vakkundig. En ik lever mijn advies in principe binnen 2 à 3 weken af, nadat ik alles binnen heb gekregen.

2 blz 2 van 8 Locatiebezoek De ervaring leert dat een jurist dit soort zaken vaak niet goed kan beoordelen vanachter zijn of haar bureau. Alles draait om de feiten en dus is een kijkje ter plaatse vaak zeer verhelderend. Vaak beoordelen juristen feiten heel anders of zien we zaken, waar jij niet aan gedacht hebt. Ik kan dus bij je op bezoek komen: een locatiebezoek. En dan maak ik ook foto s van de situatie. En als ik nou toch naar de rechter moet? Als jurist en eigenaar van Van Leijen Overheidsrecht ben ik géén advocaat. Als je zaak onverhoopt bij de kantonrechter komt, kan ik je daarin bijstaan. Moet je daarentegen je zaak aanhangig moeten maken bij de sector civiel van de rechtbank, dan ben ik niet bevoegd jou bij te staan. Ik werk in dergelijke gevallen altijd samen met een gespecialiseerd advocaat. Je kunt natuurlijk ook besluiten om in overleg met je rechtsbijstands-verzekeraar in een dergelijk geval een andere/eigen advocaat in te schakelen. Daar ben je helemaal vrij in. Kunnen wij ook als groep optreden? Natuurlijk. Vaak is het veel praktischer en goedkoper om een kwestie gezamenlijk op te lossen en daarvoor juridische bijstand of advies in te winnen. Je kunt gezamenlijk optrekken (bijvoorbeeld als straat of als groep slachtoffers/gedupeerden), formuleert een gemeenschappenlijk standpunt en je deelt de kosten.

3 blz 3 van 8 Belangrijk is dan wel dat de onderlinge communicatie goed geregeld is en dat er één woordvoerder is namens iedereen, die met mij contact onderhoudt. Anders ben ik veel tijd kwijt om iedereen op de hoogte te houden, de machtiging te controleren en dergelijke en dat is gedoe en maakt het allemaal onnodig duur. Dat kan je zelf ook prima. Ik heb wel een lijst nodig van alle betrokkenen met namen, adressen, telefoonnummers en adressen én een handtekening, zodat ik ook zeker weet dat ik voor iedereen aan de slag ga en dat iedereen het daar mee eens is. Facturen en correspondentie stuur ik toe aan de woordvoerder. De woordvoerder kan dan met de andere betrokkenen onderling corresponderen en de facturen verrekenen. Als betaling al plaatsvindt in stap 2, dus op voorhand, geldt er een korting van 10%. Ik wil eigenlijk liever meteen een oplossing Dat kan natuurlijk ook. Dan is bemiddeling waarschijnlijk voor jou meer geschikt. Zie daartoe de aparte folder.

4 blz 4 van 8 Hoe werkt het: stappenplan 1. Ik stuur je dit stappenplan en mijn algemene voorwaarden of je hebt het al in je bezit, via de website Je leest het stappenplan goed door, om te bezien of dit is wat je wilt. 2. Je mailt mij welk soort advies of tarief je kiest en ik stuur je een opdrachtbevestiging terug. Of je rechtsbijstandsverzekeraar doet dat voor jou als verzekerde. Deze opdrachtbevestiging bewaar je goed. Als je op voorhand betaalt, krijg je een korting van 10%. 3. Je stelt je dossier samen en mailt mij die toe (per post mag ook, maar ik heb liever alles digitaal). Je kunt me mailen via: info@vanleijenoverheidsrecht.nl óf je opent een map in Dropbox of Picasa of zo, stopt daar alles in en deelt/mailt deze met mij óf via Wetransfer. De laatste 2 opties zijn erg gemakkelijk bij grote bestanden. 4. Als je zaken per post verstuurt: alléén kopietjes (originelen houd je gewoon zelf) en liefst aangetekend (er raakt nog wel eens wat zoek in de post). 5. Wat stuur je me (per betrokkene/dossier/perceel) toe? Notariële akte van de aankoop van je huis/perceel. Koopcontract van de aankoop van je huis/perceel. Brieven en andere correspondentie die over en weer is gegaan tussen jou, eventuele vorige bewoners of rechtsvoorgangers en de wederpartij(en) bijvoorbeeld de gemeente of de buren. Foto s van nu én (als je die hebt) van de afgelopen 20 jaar, waarop de grond/je huis of je perceel in kwestie goed te zien is. Wees niet te bescheiden daarin, ga naar buiten en fotografeer uitgebreid. Neem ook eventuele heggen, hagen, bestrating of schuttingen en opstallen (huis, garage en andere bouwsels) goed in beeld. Doe ook een stap naar achter, zodat er een totaalbeeld kan ontstaan. Oude foto s zijn ook heel welkom, eigenlijk alles wat iets kan vertellen over het gebruik van de grond in kwestie van de afgelopen 20 jaar. Geef per foto aan (voor zover mogelijk) wanneer deze genomen is, waarom en welke windrichting we in kijken. Kadastrale kaart van je perceel, dat van de buren en de betwiste grond. Als je deze niet hebt, dan vraag ik die op bij het Kadaster. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

5 blz 5 van 8 Bouwvergunning(en) en andere vergunningen die je wellicht hebt aangevraagd, zoals een uitwegvergunning, kapvergunning, enz. Tegenwoordig heet dat: omgevingsvergunning. Overige correspondentie (brieven, tjes, aktes, e.d.), voor zover je die hebt, denk aan correspondentie met de makelaar, de buren, de vorige eigenaar van je woning of perceel en met de huidige eigenaar van de grond in kwestie. Als het mogelijk is: naam en adres en telefoonnummer van de vorige eigenaar of eigenaren: dergeljke verklaring kunnen wel eens heel belangrijk zijn voor een beroep op verjaring of de kwestie waarover het gaat. Evenzo van vroegere buren of gebruikers. En alles waarvan je denkt dat ik daar misschien iets aan kan hebben. Houd je niet in: ik kijk namelijk met hele andere (juridische) ogen naar de grond dan jij en daarom maak ik liever zélf een selectie van wat wel en niet relevant is. 6. Ik ga alles bestuderen en heb binnen maximaal twee à drie weken mijn advies klaar. 7. Ik bespreek mijn advies met je telefonisch of mail mijn rapport naar je door. 8. Je betaalt de factuur, tenzij je gekozen hebt voor de 10% korting en al vooraf hebt betaald.

6 blz 6 van 8 Anderen gingen je voor Wij wonen in een klein dorpje in Friesland. Het ging al een tijdje niet zo goed, maar nu is de boot echt aan: we hebben ruzie met de buren over onze grond. De buren gebruiken onze grond voor parkeren en werkzaamheden. Dat vonden we eerst niet zo n punt, maar nu willen we onze grond zelf opnieuw gaan inrichten en daar verzetten onze buren zich tegen. Ze doen een beroep op verjaring. Van allerlei deskundigen hoorden we tegenstrijdige juridische verhalen, daar schoten we niks mee op. We kwamen er gewoon niet goed meer uit en die burenruzie gaat je niet in je koude kleren zitten. Ik ben eens gaan speuren op Internet en kwam terecht op Liesbeth heeft alle stukken die ik haar mailde, bestudeerd en ons gerustgesteld: er is geen sprake van verjaring. We staan nu een stuk zekerder in deze zaak en dat leidt tot veel minder spanning in ons gezin. Saskia S. Friesland (particulier) In onze gemeente moet je van veel markten thuis zijn. Zo ben ik onder andere beleidsmedewerker economische zaken en bedrijvencontactfunctionaris en heb ik veel grondzaken op mijn bordje. Er liep in onze gemeente al enkele jaren een complexe zaak, die onlangs een onverwachte wending nam. We hebben Liesbeth in de zomer van 2013 gevraagd het dossier te analyseren en oplossingsrichtingen te geven. Ik kreeg van Liesbeth een helder rapport dat ik kon gebruiken in een voorstel voor het college. Gerline Bakker, gemeente Drechterland We zijn helaas in een vervelend conflict met de gemeente verzeild geraakt. Op de website van Liesbeth heb ik zo n beetje alles wel gelezen en ik heb echt de indruk dat Liesbeth heel goed in de materie zit. Mijn man en ik zijn zelf jurist, maar niet thuis in deze tak van sport. We hebben zelf de kernelementen verzameld en ons dossier aan Liesbeth voorgelegd. Liesbeth heeft samen met ons het dossier besproken en oplossingsrichtingen aangedragen. Ze gaf ook eerlijk aan dat de meest kansrijke oplossing nog vrijwel niet in de rechtspraak is voorgekomen. Het blijft dus een beetje pionieren. Met de opmerkingen van Liesbeth gaan we weer zelfstandig verder. De nazorg van Liesbeth waardeer ik zeer: in korte tijd gaf ze per antwoord op nog wat aanvullende vragen. Dorine R. Rotterdam (particulier)

7 blz 7 van 8 Liesbeth s praktijkgerichte aanpak bleek in haar dossieradvies van een complexe verjaringszaak. Het advies was prettig leesbaar en toegankelijk. Ook vond ik het fijn dat het advies stap voor stap was opgebouwd. Bovendien vonden we het bij de gemeente prettig om praktische tips te krijgen over het vervolg van dit dossier. Binnen enkele weken hadden we het advies in huis. Aan de hand van Liesbeth s advies hebben we vervolgens snel een oplossing kunnen bereiken met betrokkene. Machteld Bos, jurist gemeente Naarden Wij zijn met een klein team bezig met diverse dossiers illegaal grondgebruik. En er gaan er nog veel meer komen. Veel gebruikers doen een beroep op verjaring. We hebben in november 2013 een flinke lijst aan vragen en twee concrete dossiers aan Liesbeth voorgelegd. Kijk, vaak ben je zelf al een heel eind op weg, al dan niet na wat studie en speurwerk, maar een duwtje in de rug van een deskundige is toch wel heel fijn. Doordat we Liesbeth persoonlijk kennen, is er geen drempel om in voorkomende gevallen haar te bellen over lopende zaken. Dat biedt de mogelijkheid om haar feedback te vragen, dat werkt prettig. Jos Kraak, specialist grondzaken gemeente Medemblik

8 blz 8 van 8 Vaste prijzen, geen verrassingen achteraf 1. Een schriftelijk advies met locatiebezoek kost 1.825,00 (inclusief BTW). 2. Denk je dat het goedkoper kan of past een vaste prijs niet bij je, kies dan voor mijn uurtarief à 178,50 per uur (inclusief BTW). Dit tarief geldt ook voor reistijd: zodra ik in de auto stap om bijvoorbeeld op locatie te gaan kijken of overleg bij jou thuis te voeren, gaat het uurtarief lopen. Ik doe dus zoveel mogelijk vanuit mijn eigen kantoor. Als ik op uurtarief werk, dan zet ik de stopwatch aan, in tijdseenheden van 0,1 uur (per 6 minuten). 3. Betaal je vooruit of doe je een aanbetaling, dan geldt een korting van 10% (bij het uurtarief: minimaal 5 uur aanbetalen). 4. Van Leijen Overheidsrecht brengt je verder geen kantoor- of reiskosten of andere verborgen kosten in rekening. 5. De tarieven gaan van start vanaf stap 2. Alle gesprekken die we daarvoor hebben gevoerd (mail, telefoon en zo), zijn dus gratis. Liever eerst nog wat informatie of een gesprek? Dat kan. Kijk eens op mijn website, mijn pitch film of op YouTube (klik op de plaatjes). Mail me op: info@vanleijenoverheidsrecht.nl of bel Bellen kan ook s-avonds: tussen 19:00 en 21:00 uur en op zaterdag: tussen 10:00 en 14:00 uur.

Een helder advies of rapport waarin ik het dossier zaak bespreek en mijn mening geef.

Een helder advies of rapport waarin ik het dossier zaak bespreek en mijn mening geef. Van Leijen Overheidsrecht De Koffiebrandery Daviottenweg 40 5222 BH s-hertogenbosch 073 747 04 03 info@vanleijenoverheidsrecht.nl Wil je nou wel eens weten hoe het écht zit? Wil je nu wel eens een einde

Nadere informatie

Een juridisch advies en een bemiddelingsgesprek waarin ik samen met partijen zoek naar een oplossing. We gaan dus op zoek naar twee antwoorden:

Een juridisch advies en een bemiddelingsgesprek waarin ik samen met partijen zoek naar een oplossing. We gaan dus op zoek naar twee antwoorden: Van Leijen Overheidsrecht De Koffiebrandery Daviottenweg 40 5222 BH s-hertogenbosch 073 747 04 03 info@vanleijenoverheidsrecht.nl Wat is bemiddeling? Bemiddeling is manier om een conflict met de (juridische)

Nadere informatie

Ook zo toe aan een oplossing?

Ook zo toe aan een oplossing? Ook zo toe aan een oplossing? Zit het jou ook niet lekker: die verjaringsdossiers op je bureau? Of ben je in een vervelend conflict verzeild geraakt over grond? Wil je op een snelle en goedkope manier

Nadere informatie

Steun het onderzoeksproject

Steun het onderzoeksproject Steun het onderzoeksproject Landjepik Hoe lossen we die enorme berg dossiers op? Elke gemeente heeft er last van. Andere overheden ook. Een gefundeerde schatting geeft aan dat ten minste 8% van alle Nederlandse

Nadere informatie

Een geweldig boek over de Omgevingswet

Een geweldig boek over de Omgevingswet Het leest lekker vlot weg Een geweldig boek over de Omgevingswet Is nu exclusief beschikbaar Ik heb in één weekend al de helft van dit boek gelezen. Ik vond het zeer informatief. Ik zie dat dit boek handvaten

Nadere informatie

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Als u er zelf niet uitkomt 3 Daarom kiest u voor onze Rechtsbijstandverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

Een geweldig boek over de Omgevingswet

Een geweldig boek over de Omgevingswet Het leest lekker vlot weg Ik heb in één weekend al de helft van dit boek gelezen. Ik vond het zeer informatief. Ik zie dat dit boek handvaten biedt voor bijvoorbeeld raadsleden die zich voorbereiden op

Nadere informatie

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR Een particulier of bedrijf zit niet te wachten op een juridisch geschil. Maar soms heeft u geen keuze. En zit u eenmaal bij een advocaat dan gaat de meter lopen.

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering Handleiding

Rechtsbijstandverzekering Handleiding Rechtsbijstandverzekering Handleiding Handleiding Rechtsbijstand U hebt een rechtsbijstandverzekering afgesloten bij de SOM. Dit is tot stand gekomen met de hulp en het advies van uw onderlinge. De uitvoering

Nadere informatie

de kortste weg naar de beste oplossing

de kortste weg naar de beste oplossing de kortste weg naar de beste oplossing We hebben honderden ervaren juristen die thuis zijn in vrijwel alle soorten geschillen en claims Uw baas wil u op straat zetten. De nieuwe parketvloer trekt helemaal

Nadere informatie

HET UNIEKE NEDERLANDS CONGRES VOOR DE VASTGOED-PROFESSIONAL

HET UNIEKE NEDERLANDS CONGRES VOOR DE VASTGOED-PROFESSIONAL HET UNIEKE NEDERLANDS CONGRES VOOR DE VASTGOED-PROFESSIONAL Wil jij vooruit met die dossiers? Heb jij als professional te maken met snippergroen, snipperblauw, gronduitgifte, berm- of mestfraude, verjaring

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig?

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Fijn dat onze specialisten direct voor u klaarstaan DAS voor ZZP: rechtsbijstandverzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie

Nadere informatie

WELKOM IN EEN BEHANDELGROEP

WELKOM IN EEN BEHANDELGROEP WELKOM IN EEN BEHANDELGROEP Samen werken aan jouw toekomst Oriëntatiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers Wat is Lijn5? Bij Lijn5 kun je hulp krijgen als je problemen hebt. Bijvoorbeeld: Je hebt

Nadere informatie

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen?

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Het gratis stappenplan voor het kopen van een huis in Spanje 1 w Inhoud De markt Locatie Makelaar Advocaat Notaris Financiering Fiscaal Benodigde documenten 01 pagina 3 02 pagina 4 03 pagina 5 04 pagina

Nadere informatie

Voorbereid op juridische problemen?

Voorbereid op juridische problemen? Voorbereid op juridische problemen? DAS voor ZZP Rechtsbijstand verzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie + Vast team van juristen in de regio + Altijd juridisch advies

Nadere informatie

2 daags Congres Illegaal Grondgebruik

2 daags Congres Illegaal Grondgebruik Hét evenement voor de professional 2 daags Congres Illegaal Grondgebruik Heb jij als professional te maken met snippergroen, gronduitgifte, verjaring en/of illegaal grondgebruik? Vraag jij je ook wel eens

Nadere informatie

DAS voor Verenigingen van Eigenaars Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand

DAS voor Verenigingen van Eigenaars Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand DAS voor Verenigingen van Eigenaars Rechtsbijstandverzekering met incassobijstand Ondersteuning bij juridische problemen en conflicten Vast team van gespecialiseerde en ervaren juristen Wij helpen u bij

Nadere informatie

Ergernissen buiten de deur houden

Ergernissen buiten de deur houden Overlast aanpakken Ergernissen buiten de deur houden Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

De 100 beste redenen waarom je vooral WEL aan de slag moet met illegaal grond- of watergebruik

De 100 beste redenen waarom je vooral WEL aan de slag moet met illegaal grond- of watergebruik De 100 beste redenen waarom je vooral WEL aan de slag moet met 1. Je administratie op orde. 2. Weten wat er speelt. 3. Kennis opbouwen. 4. Tarieven en contracten weer actueel. 5. Solide handhaving van

Nadere informatie

Respectvol en voordelig scheiden

Respectvol en voordelig scheiden Respectvol en voordelig scheiden Soepel en snel scheiden Wanneer je een scheiding overweegt, zijn daar vaak al vele gedachten aan vooraf gegaan. Dit proces levert naast een hoop twijfels dan ook veel vragen

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... Bent u niet tevreden? Wij, Raad van Bestuur, medewerkers en artsen van het willen graag dat u tevreden bent over uw medische behandeling. Ook willen we dat u zich welkom voelt bij

Nadere informatie

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties Zeker van uw zaak. Ondernemers staan sterker met het Rechtshulp abonnement Als ondernemer heeft u een aantal rechten en plichten. Die werken alleen in uw voordeel als u daar optimaal gebruik van maakt.

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En zeker in het verkeer zit een ongeluk in

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

18 EN 19 NOVEMBER NYENRODE VOOR WIE IS DIT CONGRES BEDOELD? WANNEER EN WAAR? WAT KRIJG JE?

18 EN 19 NOVEMBER NYENRODE VOOR WIE IS DIT CONGRES BEDOELD? WANNEER EN WAAR? WAT KRIJG JE? Illegaal grondgebruik aanpakken is een geweldig idee. Maar, een goed idee is nog geen goede aanpak. De beste aanpak is een goede voorbereiding én onderhoud van kennis en kunde. Dit congres is dé investering

Nadere informatie

De bezwaarprocedure Dit zijn uw mogelijkheden van bezwaar. ezwaar

De bezwaarprocedure Dit zijn uw mogelijkheden van bezwaar. ezwaar Dit zijn uw mogelijkheden van bezwaar. ezwaar Bezwaarprocedure Bent u het niet eens met een beslissing van de provincie? Dan kunt u in veel gevallen een bezwaarschrift indienen. Uw zaak wordt dan opnieuw

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN 1 Jij wilt toch ook geen risico s lopen? Als jij de woning van je dromen hebt gevonden dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen. Maar wel voor

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met allerlei vormen

Nadere informatie

REVINDICATIEBELEID Inleiding Revindicatie Verjaring Revindicatieprocedure

REVINDICATIEBELEID Inleiding Revindicatie Verjaring Revindicatieprocedure REVINDICATIEBELEID Inleiding Het komt regelmatig voor dat onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van gemeentegrond. Onrechtmatig gebruik houdt in dat particulieren of bedrijven zonder toestemming van de gemeente

Nadere informatie

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Raad & Daad DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer

Nadere informatie

Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem

Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem Handleiding Vrijwilligers Humanitas E-Maatjes systeem Deze handleiding is bedoeld voor vrijwilligers van het project E-Maatjes om te kunnen chatten en e-mailen met de gekoppelde deelnemer in een veilige

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Cash Results CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0611517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Wat u moet weten bij het indienen van een bezwaarschrift tegen een besluit van de gemeente? 1 Wanneer kunt u bezwaar maken? 3 Hoe maakt u bezwaar?

Wat u moet weten bij het indienen van een bezwaarschrift tegen een besluit van de gemeente? 1 Wanneer kunt u bezwaar maken? 3 Hoe maakt u bezwaar? Wat u moet weten bij het indienen van een bezwaarschrift tegen een besluit van de gemeente? De gemeente neemt vele beslissingen. Het kan gebeuren dat u het niet eens bent met een besluit. U kunt dan bezwaar

Nadere informatie

DAS RechtsPartner Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers met incassobijstand

DAS RechtsPartner Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers met incassobijstand DAS RechtsPartner Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers met incassobijstand Een vast team van juristen bij u in de buurt Onbeperkt telefonisch juridisch advies Wij helpen u bij het innen van onbetaalde

Nadere informatie

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis

Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Verenigingen van Eigenaren en Centraal Beheer Achmea. Samen staan wij als een huis Inhoud Een goede basis voor uw VvE. 3 U bepaalt zelf wat u nodig heeft. 4 Bent u voor genoeg geld verzekerd? Wij helpen

Nadere informatie

Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden Project Reconstructie Attelakenseweg Etten-Leur Vragen en antwoorden Vragen? Opmerkingen? Mail naar: etten-leur@vanleijenoverheidsrecht.nl of bel met 073 747 04 03 blz 2 Verantwoording Dit is een uitgave

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Beleggings- verzekeringen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Beleggings- verzekeringen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Beleggings- verzekeringen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een beleggingsverzekering wil afsluiten.

Nadere informatie

MEDIATION IN ARBEIDSCONFLICTEN

MEDIATION IN ARBEIDSCONFLICTEN Uw specialist in Arbeidsmediation MEDIATION IN ARBEIDSCONFLICTEN Ja, het werkt Drie simpele woorden, die de kracht van mediation in arbeidsconflicten uitdrukken. Ja, mensen en bedrijven lossen arbeidsconflicten

Nadere informatie

Opstap naar ZZP trouwambtenaar. Welke vraag wil je zeker beantwoord krijgen? Matrimonium, vereniging voor trouwambtenaren 1

Opstap naar ZZP trouwambtenaar. Welke vraag wil je zeker beantwoord krijgen? Matrimonium, vereniging voor trouwambtenaren 1 Opstap naar ZZP trouwambtenaar door Andréa Schipper Welke vraag wil je zeker beantwoord krijgen? Wat bespreken we in deze workshop? Opstarten: Bedrijfsnaam en inschrijving Algemene voorwaarden Prijzen

Nadere informatie

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig?

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Fijn dat onze specialisten direct voor u klaarstaan DAS voor ZZP: rechtsbijstandverzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Als u klachten heeft...

Als u klachten heeft... Als u klachten heeft... Bent u niet tevreden? Wij, directie, medewerkers en revalidatieartsen van Tolbrug willen graag dat u tevreden bent over uw (para)medische behandeling. Ook willen we dat u zich welkom

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Take Care of Your Business Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Postbus 3700 AL Zeist Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak) Maliebaan 45 Utrecht Tel:

Nadere informatie

Mijn BIM. Jouw online omgeving waar je alles op één plek eenvoudig en overzichtelijk kunt inzien, beheren en regelen. Welkom bij de BIM!

Mijn BIM. Jouw online omgeving waar je alles op één plek eenvoudig en overzichtelijk kunt inzien, beheren en regelen. Welkom bij de BIM! Welkom bij de BIM! We wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe ruimte! Onze dienstverlening houdt niet op bij het overhandigen van jouw sleutels. Sterker nog: daar begint het pas! Mijn BIM Er

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders Weerbaarheid Informatie voor ouders Het Centrum voor Jeugd en Gezin ondersteunt met deskundig advies, tips en begeleiding. Een centraal punt voor al je vragen over opvoeden en opgroeien, dat is handig!

Nadere informatie

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening!

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Dit document is puur informatief en wij hebben hierin tevens ons dienstverleningsdocument en dienstenwijzer verwerkt. U bent

Nadere informatie

In deze wijzer maken we je wegwijs bij R e g e l i n g F D. Je vindt hier informatie over R e g e l i n g F D en hoe je ons kunt bereiken.

In deze wijzer maken we je wegwijs bij R e g e l i n g F D. Je vindt hier informatie over R e g e l i n g F D en hoe je ons kunt bereiken. Dienstenwijzer Wegwijs bij RegelingFD In deze wijzer maken we je wegwijs bij R e g e l i n g F D. Je vindt hier informatie over R e g e l i n g F D en hoe je ons kunt bereiken. RegelingFD R e g e l i n

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in:

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in: ONAFHANKELIJK EN ZELFSTANDIG Trium Finance is een volledig zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau en heeft geen contractuele verplichtingen om producten of diensten van een bepaalde bank

Nadere informatie

Klachtenregeling Ikazia Ziekenhuis

Klachtenregeling Ikazia Ziekenhuis Klachtenregeling Ikazia Ziekenhuis Goede zorg voor iedereen staat voorop in ons ziekenhuis. Dat doen we met betrokkenheid, oprechte interesse en aandacht. We vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt

Nadere informatie

Knab Verzekeren. Dienstenwijzer

Knab Verzekeren. Dienstenwijzer Knab Verzekeren Dienstenwijzer Juli 2017 Inhoud Over Knab Verzekeren...2 Onze financiële dienstverlening...3 Jouw gegevens...4 Onafhankelijk advies; onze relatie met verzekeraars...5 Waarop is het advies

Nadere informatie

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE?

GOED VRIENDJE? FOUT VRIENDJE? Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Veilig Thuis, tel.: 0800 2000 Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een uitgave van JIP Den Haag en Middin.

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Zorgeloos varen Watersporters doen zaken met een HISWA-bedrijf

Zorgeloos varen Watersporters doen zaken met een HISWA-bedrijf Zorgeloos varen Watersporters doen zaken met een HISWA-bedrijf Zorgeloos varen Of u nu een zeilcursus doet, een boot huurt, koopt of laat bouwen of repareren, als watersporter wilt u genieten op het water.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Actua Assuradeuren B.V. versie april 2011 Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de

Nadere informatie

Rechtsmiddelen (bezwaar en beroep) tegen beslissing overheid

Rechtsmiddelen (bezwaar en beroep) tegen beslissing overheid Rechtsmiddelen (bezwaar en beroep) tegen beslissing overheid Deze brochure geeft u informatie over bezwaar en beroep tegen een beslissing van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Meer besparen op je energiefactuur betekent meer geld voor leuke dingen

Meer besparen op je energiefactuur betekent meer geld voor leuke dingen Meer besparen op je energiefactuur betekent meer geld voor leuke dingen Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract of veranderen

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht/vastgoedrecht Bij het huren van een

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR JONGEREN 1 ONDER TOEZICHT GESTELD WAT BETEKENT DAT?

INFORMATIE VOOR JONGEREN 1 ONDER TOEZICHT GESTELD WAT BETEKENT DAT? ONDER TOEZICHT GESTELD WAT BETEKENT DAT? INFORMATIE VOOR JONGEREN 1 ONDER TOEZICHT GESTELD WAT BETEKENT DAT? Als je nog geen 18 jaar bent is volgens de wet een volwassene voor jou verantwoordelijk. Meestal

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE van MEDIATION

INFORMATIE BROCHURE van MEDIATION INFORMATIE BROCHURE van MEDIATION Centraal secretariaat: Veertien Hond 32 4003 GK TIEL T : 0344 695 900 E : info@rdta.nl I : www.rdta.nl BTW nr. NL8512.27.156B01 KvK nr. 54248671 1 Inhoudsopgave Algemeen

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering MT 17-05 Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan.

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

Hoe gaat het met je? En hoe gaat het bij jou thuis?

Hoe gaat het met je? En hoe gaat het bij jou thuis? Hoe gaat het met je? En hoe gaat het bij jou thuis? #weer een veilig thuis Samen zorgen we voor een veilig thuis Hallo, ik ben en ik werk bij Veilig Thuis Friesland. Iemand maakt zich zorgen over jou en

Nadere informatie

Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van toepassing.

Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van toepassing. Productvoorwaarden Ahrends Rechtsbijstand abonnement Particulier, PVP102 Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van toepassing. In

Nadere informatie

Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het

Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het Grip op later 2 Natuurlijk vinden wij overzicht over onze financiën belangrijk. Maar andere zaken lijken altijd nog veel belangrijker. Bovendien vinden wij het moeilijk. Hoe krijg je overzicht? En áls

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s

Nadere informatie

Wilt u telefonisch informatie over de bezwaarschriftprocedure dan kan dat tijdens kantooruren via de telefoonnummers: 045 560 3998 of 045 560 4029.

Wilt u telefonisch informatie over de bezwaarschriftprocedure dan kan dat tijdens kantooruren via de telefoonnummers: 045 560 3998 of 045 560 4029. Toelichting bij bezwaarschrift indienen Bezwaar maken Wanneer kunt u bezwaar maken? (hyperlink naar bijbehorende tekstblokje) Wanneer kunt u geen bezwaar maken? Hoe maakt u bezwaar, waar en wanneer? In

Nadere informatie

Uitleg boekverslag en boekbespreking

Uitleg boekverslag en boekbespreking Uitleg boekverslag en boekbespreking groep 7 schooljaar 2014-2015 Inhoudsopgave: Blz. 3 Blz. 3 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 7 Stap 1: Het lezen van je boek Stap 2: Titelpagina Stap 3: Inhoudsopgave

Nadere informatie

De Independent Dienstenwijzerr. Particuliere klanten

De Independent Dienstenwijzerr. Particuliere klanten r Particuliere klanten Wie zijn wij? Independent Insurances B.V. Telefoon: E-mail: Twitter: Facebook: LinkedIn: YouTube: Openingstijden Independent-kantoren: Maandag 09:00 tot 18:00 070-414 04 04 Dinsdag

Nadere informatie

Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * werkstuk

Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * werkstuk Handleiding voor: * spreekbeurt * nieuwskring * leeskring * werkstuk Antoniusschool Groep 5/6 Let op: deze heb je het hele schooljaar nodig! Hoe maak je een spreekbeurt? Mijn voorbereiding: 1. Je kiest

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Klachtenopvang. voor patiënten

Klachtenopvang. voor patiënten Klachtenopvang voor patiënten Inhoudsopgave Klachtenopvang in het Erasmus MC 3 Wat is een klacht 4 Klachtenopvang 4 Wie kunnen klagen 5 Bespreken op de afdeling: praten lucht op 5 Klachtenfunctionaris

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Over Van As Financieel Advies Begin 2009 werd Van As Financieel Advies opgericht. Een adviesbureau voor financiële planning, vermogensadvies, echtscheidingsbemiddeling en hypotheekadvies.

Nadere informatie

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning

DigiContact. in één klik jouw ondersteuning DigiContact in één klik jouw ondersteuning Welkom bij DigiContact Ondersteuning van vandaag DigiContact is de ondersteuning van deze tijd. Speciaal voor mensen die zelfstandig wonen en werken, maar soms

Nadere informatie

Juridisch. advies Als een gesprek geen oplossing biedt

Juridisch. advies Als een gesprek geen oplossing biedt Juridisch advies Als een gesprek geen oplossing biedt Alles over juridisch advies Jongeren Advies Centrum www.jac.be Alle juridische vragen over minderjarigen tel. 070 21 00 71 www.kinderrechtswinkel.be

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Financialis T 0315-843614 info@financialis.nl Vogelenzangweg 6 7071 PT Ulft KVK 09179343 Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Registratie 3. Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

peuterpuber peuterpret!

peuterpuber peuterpret! van peuterpuber naar peuterpret! 10 tips voor meer gezelligheid Hoi, wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief! Met heel veel plezier maak ik elke maand een nieuwsbrief vol peuterpubers

Nadere informatie

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen

Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Uw woning, uw smaak uw wensen! Over zelf aangebrachte voorzieningen Een strakke keuken, mét kookeiland. Eindelijk een dakraam, een houten vloer, beneden én boven U wilt graag een en ander in uw woning

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VOERTUIGEN DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En in het verkeer zit een ongeluk in een

Nadere informatie

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. En in het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje. De

Nadere informatie

Bent u tevreden? Of juist niet?

Bent u tevreden? Of juist niet? Bent u tevreden? Of juist niet? Trivire zet zich in voor goede dienstverlening aan iedere klant. Wij horen graag wat u van ons vindt. Als we een compliment verdienen, maar óók als er iets misgaat. Want

Nadere informatie

ABN AMRO Risicoverzekering

ABN AMRO Risicoverzekering Voorwaarden 1304 ABN AMRO Risicoverzekering Wat staat er in deze voorwaarden? Blad 1: Algemene afspraken Blad 3: Wat mag u van ons verwachten? Blad 5: Wat verwachten wij van u? Blad 6: Wat mag u veranderen

Nadere informatie

Studio Richard Hulshof

Studio Richard Hulshof DEZE PRIJSLIJST IS GELDIG VOOR RESERVERING DIE GEDAAN ZIJN VOOR 1 SEPTEMBER 2019. Het gala moet dan vóór 25 December 2020 zijn. Fotografie gala - Statie fotografie (dus studio opstelling) - Werken volgens

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Speciale editie verkiezingen Maart 2018 Van de redactie Hallo allemaal, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet! Zoals je misschien weet zijn er op woensdag 21 maart verkiezingen voor de gemeenteraad.

Nadere informatie

VERBOUWINGEN EN NIEUWBOUW

VERBOUWINGEN EN NIEUWBOUW VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VERBOUWINGEN EN NIEUWBOUW DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. * Aanvinken

Nadere informatie

Inleiding... 1. Tip 1 Gooi je administratie weg... 2. Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3. Tip 3 Maak een indeling... 4

Inleiding... 1. Tip 1 Gooi je administratie weg... 2. Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3. Tip 3 Maak een indeling... 4 Inhoudsopgave Inleiding... 1 Tip 1 Gooi je administratie weg... 2 Tip 2 Verminder het aantal bonnetjes... 3 Tip 3 Maak een indeling... 4 Tip 4 Je administratie over de schutting?... 6 Tip 5 Zorg voor inzicht...

Nadere informatie

Troubadourhof 9 te Utrecht. Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564. Wonen = Beleven

Troubadourhof 9 te Utrecht. Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564. Wonen = Beleven Troubadourhof 9 te Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564 Foto s Kenmerken Vraagprijs : 30.000,= k.k. Aanvaarding : In overleg Soort : Garagebox Inhoud :

Nadere informatie

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen

Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Business Club DAS. Vrij om te ondernemen Word lid en versterk direct uw bedrijf Altijd advies door een specialist wanneer ú dat wilt Een persoonlijk adviseur die u scherp houdt tijdens het ondernemen Uw

Nadere informatie