Een huis kopen doe je samen...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een huis kopen doe je samen..."

Transcriptie

1 Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak.

2 Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel van Van Bruggen Adviesgroep) stelt samen met u een aankoopplan op. Zo bent u verzekerd van de beste koop met daarbij de zekerheid dat u de juiste informatie heeft over de woning. Denk daarbij aan (verborgen) gebreken, bouwkundige staat, bestemmingsplan etc. Met het advies van een Woon.nl makelaar kunt u vele duizenden euro s besparen. Een huis kopen is een vak en wij verstaan dit vak als geen ander. Voor de koop... Nadat u besloten heeft om een woning te gaan kopen, bent u natuurlijk benieuwd wat uw financiële mogelijkheden zijn. Helaas, hier is geen standaard antwoord voor te geven. Natuurlijk kunt u via internet een berekening maken zodat u globaal een idee heeft wat u kunt gaan lenen, echter realiseert u zich dat uw persoonlijke situatie de basis vormt voor uw financiële mogelijkheden. Toekomstige uitgaven, pensioen, eventuele huidige woning, verbouwing en werksituatie zijn allemaal belangrijke zaken die mee moeten wegen om een goede berekening te maken. Kosten Koper Wanneer u een bestaande woning koopt, dan moet u over het aankoopbedrag nog de zogenaamde kosten koper (k.k.) betalen. Deze kosten bestaan uit: overdrachtsbelasting (momenteel 2%) en alle notariële kosten met betrekking tot de overdracht. Advies! Maak een afspraak met de hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep en laat u goed voorlichten over uw financiële mogelijkheden. Een inventarisatiegesprek is gratis en vrijblijvend en levert u waardevolle informatie op om goed voorbereid op zoek te gaan naar uw droomwoning. Bel: Wensen Een goed inzicht in de woonwensen vereenvoudigt het zoeken naar een woning. Maak daarom een overzicht van belangrijke punten waaraan het huis moet voldoen. Zoals: soort huis, oppervlakte, tuin, aantal kamers, staat van onderhoud, bouwjaar. Vervolgens maakt u een overzicht van de belangrijkste punten waaraan de omgeving moet voldoen, zoals: de buurt, scholen, openbaar vervoer, winkels, sportfaciliteiten, veiligheid en andere voorzieningen. Tip! Google heeft een kaart (GoogleMaps) ontwikkeld waarmee u gemakkelijk de omgeving kunt bekijken. Daarnaast kunt u via StreetView als het ware door de straat heen lopen. Een fantastische manier om vanachter uw computer al een kijkje te nemen in de straat waar u misschien gaat wonen. Woon.nl is onderdeel van de Van Bruggen Adviesgroep.

3 Zoektocht Via het internet zijn er vele sites die u kunt gebruiken om huizen te zoeken. Bekende sites met veel aanbod zijn Funda, Jaap en Huislijn.nl. Op deze sites kunt u ook uw zoekprofiel achterlaten, zodat u via wordt geïnformeerd wanneer een woning aan uw profiel voldoet. Maar ook Woon.nl biedt een uitgebreid aanbod van te koop staande woningen. Natuurlijk kunt u ook een aankoopmakelaar inschakelen om voor u op zoek te gaan. Tijdens de koop... De verkopende makelaar Eerst maar een misverstand uit de weg helpen. Vaak heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld. Deze makelaar doet natuurlijk wel zijn best om ook u van dienst te zijn, maar zijn belang ligt natuurlijk bij het verkopen van de woning. Deze makelaar wordt betaald door de verkopende partij en dus ligt zijn loyaliteit bij de verkoper. De verkopende makelaar hoeft u ook niet te wijzen op negatieve punten van de woning of omgeving. Maar wie kunt u dan wel inschakelen voor advies? Steeds vaker wordt er gekozen voor de aankoopmakelaar. Hij behartigt uw belang. Zijn taak is om u volledig te informeren, te adviseren en onderhandelt voor u de laagste prijs uit. Daarnaast zorgt hij voor alle juridische en notariële zaken rondom de aankoop van de woning. Woon.nl aankoopmakelaar betaalt zichzelf terug Onderhandelen met de verkopende partij is een vak apart. Aangetoond is dat een ervaren aankoopmakelaar de koopsom verder omlaag kan krijgen dan een koper zelf. Een aankoopmakelaar is namelijk een professional. Hij kent de gebruiken en heeft de kennis voor de winnende aanpak. En daarmee verdient de aankoopmakelaar zichzelf terug. De Woon.nl aankoopmakelaar De aankoopmakelaar is er voor u. Hij zorgt voor de beste koop. En dat gaat verder dan alleen de laagste prijs. De Woon.nl aankoopmakelaar is een professionele onderhandelaar die samen met u de aankoopstrategie bepaalt, met als doel de beste koop. Onderhandelen Om goed te kunnen onderhandelen, heb je alle informatie nodig. De Woon.nl aankoopmakelaar gaat actief deze gegevens verzamelen. Zo gaat de aankoopmakelaar mee tijdens de bezichtiging van de woning om de woning kritisch te beoordelen. Bent u na overleg met de aankoopmakelaar nog steeds enthousiast dan gaat hij verder met het verzamelen van informatie over de buurt, bestemmingsplan, verontreiniging, erfdienstbaarheden en Kadaster. De aankoopmakelaar geeft u ook advies of het verstandig is om de woning bouwtechnisch te laten keuren. Woon.nl is onderdeel van de Van Bruggen Adviesgroep.

4 Alle gegevens worden overzichtelijk aan u gepresenteerd en samen ontwikkelt u de strategie om tot de beste koop te komen. De onderhandelingen kunnen starten. Tijdens dit proces zal de Woon.nl aankoopmakelaar u volledig informeren over de voortgang. En vanzelfsprekend bepaalt alleen u of u de woning al dan niet koopt. Onderzoeksplicht voor de koper De verkoper heeft niet alleen een meldingsplicht, maar u als (aspirant) koper heeft ook een plicht: de onderzoeksplicht. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor gebreken die vooraf duidelijk zichtbaar zijn. Uw aankoopmakelaar zorgt dat u voldoet aan uw onderzoeksplicht en wijst u ook op gebreken die bij een bepaalde bouwstijl/bouwtijd horen. Even rekenen: Hoe u 12,5% kunt besparen Stel dat u een woning gaat kopen met een vraagprijs van , door scherp te onderhandelen weet de aankoopmakelaar de woning voor u aan te kopen voor *. U bespaart dan niet alleen op het verschil tussen vraagprijs en aankoopprijs maar ook op kosten koper en een lagere hypotheek. Een voorbeeld: Vraagprijs woning Aankoopprijs na onderhandeling van Woon.nl aankoopmakelaar Besparing Kosten Woon.nl aankoopmakelaar Op de vraagprijs Starttarief 475 Op kosten koper % prestatiebeloning Op de hypotheekkosten** op besparing vraagprijs ( ) Totaal besparing Totaal kosten Woon.nl Uw totale besparing is 12,5% * Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de onderhandelingsruimte. Een goede inventarisatie van deze factoren bepaalt het succes. In dit voorbeeld zijn wij uitgegaan van 5%. Dit is niet een gemiddelde of een uitgangspunt. Iedere woning is uniek met daarbij een unieke aankoopprijs. ** Bij een gemiddelde looptijd van 30 jaar en een rente van 5%.

5 Bouwtechnische keuring Een bouwtechnische keuring wordt door een gespecialiseerde organisatie uitgevoerd. Zij bepalen de bouwkundige staat van de aan te kopen woning en speuren naar gebreken aan bijvoorbeeld het dak of de vloeren. Ook achterstallig onderhoud kan vervelende gevolgen hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan lekkages, rottend hout en scheurvorming. Naast de eventuele gebreken, krijgt u ook inzicht in de herstelkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een bouwkundige keuring is in lang niet alle gevallen noodzakelijk. Uw aankoopmakelaar adviseert u of een keuring wel of niet nodig is. Bouwperiode Het bouwjaar verschaft u belangrijke informatie over de technische staat van de woning. Zo zijn er bijvoorbeeld tussen 1965 en 1981 veel woningen gebouwd met een zogenoemde kwaaitaalvloer. Deze kunnen door roestvorming minder sterk zijn. Door bepaalde bouwconstructies kunnen woningen ook gehorig zijn. Laat u daarom altijd goed informeren over de specifieke bouwkundige aspecten van een bepaalde periode door de Woon.nl aankoopmakelaar. De koopakte Heeft u mondeling te kennen gegeven dat u de woning wilt kopen, dan zorgt de verkopende partij voor de koopakte. De koopakte wordt ook vaak het voorlopig koopcontract genoemd. Deze overeenkomst is alleen voorlopig omdat er nog ontbindende voorwaarden in kunnen staan. Het is niet zo dat u de koopakte eenvoudig kunt ontbinden. Wel heeft u het recht om binnen drie werkdagen na het ontvangen van de door beide partijen getekende koopakte deze, zonder opgaaf van reden, te ontbinden (wettelijke bedenktijd). Nadat beide partijen de koopakte hebben ondertekend, wordt deze door de verkopende makelaar naar de notaris gestuurd. Deze gaat nu een akte van levering opstellen. De koopakte roept altijd veel vragen op. Samen met uw Woon.nl aankoopmakelaar neemt u de akte door zodat u precies weet waarvoor u tekent. Daarbij worden de ontbindende voorwaarden niet vergeten. Ontbindende voorwaarden Belangrijk zijn de ontbindende voorwaarden die u kunt laten opnemen in de koopakte. Denk bijvoorbeeld aan de voorwaarde wanneer u de financiering voor de woning niet kunt regelen.

6 Na de koop... Akte van levering De akte van levering - ook wel transportakte of overdrachtsakte genoemd - is het document waarmee het eigendom overgaat van de verkoper op de koper. Het tekenen van de akte van levering gebeurd altijd in het bijzijn van de notaris. De kopende partij kiest altijd de notaris uit. De kosten zijn namelijk ook voor zijn rekening. De Woon.nl aankoopmakelaar kan u helpen met de keuze voor de notaris maar staat ook aan uw zijde om de akte te beoordelen. Daarnaast doet hij samen met u de eindinspectie van de woning en indien u dit wenst, gaat hij graag mee naar de notaris. Wat staat er in de Akte van levering: - Kadastrale gegevens van het perceel en op wiens naam het staat - Titel van de overdracht - Eventueel de naam van de gevolmachtigde, wanneer je zelf niet aanwezig kunt zijn - Beschikkingsbevoegdheid van de koper - De koopovereenkomst met daarbij de overeengekomen koopprijs - Overdrachtsbelasting en vestigings-/leveringshandeling - Ontbindende voorwaarden uit de koopovereenkomst - Erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of bijzondere bepalingen die eventueel op de woning rusten Het passeren van de leveringsakte Met het ondertekenen of passeren van de leveringsakte door de notaris, verkoper en koper, is het huis nog niet helemaal officieel van eigenaar veranderd. De notaris moet de ondertekende leveringsakte eerst nog laten inschrijven bij het Kadaster en openbare registers. De woning komt hiermee officieel op naam van de koper te staan. Met deze laatste stap is de eigendomsoverdracht helemaal rond. Woon.nl aankoopmakelaar Een huis kopen is vaak een emotioneel moment waardoor belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. De aankoopmakelaar van Woon.nl is een professional en zorgt dat u de beste koop doet en dat alle juridische en notariële zaken in orde zijn. De Woon.nl aankoopmakelaar staat graag voor u klaar om samen met u de beste aankoopstrategie te ontwikkelen. Bel: voor een geheel vrijblijvende afspraak.

7 Een woning kopen? Kies ook voor Woon.nl: Deskundig aankoopmakelaar Verzekerd van de beste koop Prestatiegebonden beloning Transparante en objectieve werkwijze Ervaren en gecertificeerde makelaars Landelijk netwerk Nauwe samenwerking financieel adviseurs Van Bruggen Adviesgroep Bel: voor een geheel vrijblijvende afspraak. Samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep Financieel advies is een vak apart. Daarom werkt Woon.nl nauw samen met Van Bruggen Adviesgroep. Een huis kopen doe je niet iedere dag. Ga daarom ook niet over één nacht ijs waar het de financiering betreft. Als landelijke organisatie, bestaande uit 100% onafhankelijke hypotheekadviseurs, volgt Van Bruggen Adviesgroep de hypotheekmarkt op de voet. Door continu alle actuele aanbiedingen te analyseren kunnen zij u volledig objectief adviseren. Op basis van úw wensen en mogelijkheden selecteren zij de hypotheek die bij u het beste past nu en in de toekomst Beste hypotheek, laagste maandlasten! Heeft u plannen om een huis te kopen? Of wilt u zeker weten dat u niet teveel betaalt voor uw hypotheek? Maak dan nu een afspraak met Van Bruggen Adviesgroep. Hier bent u altijd verzekerd van de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Bel of kijk op Makelaar en financieel adviseur onder één dak.

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Nijenbeek 61 Ugchelen Op een geliefde, rustige locatie in Ugchelen gelegen 2 kamerappartement met tuin op het zuiden. Het appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Woonopp: 120 m² 3 slaapkamers Vrijstaand Hoofdstraat 9 9635 AS Noordbroek TE KOOP 149.500 k.k. Tekst Kenmerken Titel Tekst Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN Fotopresentatie Keuken Keuken Keuken Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP. Imkersplaats 63 Apeldoorn

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP. Imkersplaats 63 Apeldoorn Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 157.500,- k.k. TE KOOP Imkersplaats 63 Apeldoorn ALGEMEEN Op een mooie locatie, aan de rand van de Maten, in een groene omgeving gelegen royale en speels ingedeelde eengezinswoning

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

TE KOOP. Anna van Burenstraat 16 te DORDRECHT Vraagprijs ,00 k.k.

TE KOOP. Anna van Burenstraat 16 te DORDRECHT Vraagprijs ,00 k.k. TE KOOP Anna van Burenstraat 16 te DORDRECHT Vraagprijs 108.500,00 k.k. Goed onderhouden ruim 3-kamer (voorheen 4) appartement gelegen op 1e verdieping van geliefd appartementencomplex in Nieuw-Krispijn.

Nadere informatie

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Keuken Slaapkamer Chamavenlaan 268 7312 HK APELDOORN Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Badkamer Vooraanzicht Chamavenlaan 268 7312

Nadere informatie

OOIWEG AL APELDOORN TE KOOP

OOIWEG AL APELDOORN TE KOOP OOIWEG 8 7312 AL APELDOORN TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOIWEG 8 7312 AL APELDOORN Vraagprijs : 269.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Sectie Nummer(s) Grootte Hoog Soeren R 5397 112

Nadere informatie

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER Vraagprijs 745.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

Hoofdstraat 213 Overdinkel

Hoofdstraat 213 Overdinkel Hoofdstraat 213 Overdinkel Objectomschrijving Aan levendige straat gelegen vrijstaande woning met meerdere garageboxen en ruime vrijstaande berging. De huidige woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd

Nadere informatie

150.000,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 150.000, Romeinenlaan 58 Apeldoorn TE KOOP

150.000,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 150.000, Romeinenlaan 58 Apeldoorn TE KOOP 150.000,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 150.000, TE KOOP Romeinenlaan 58 Apeldoorn Royaal 4-kamerappartement gelegen op de tweede verdieping met mooi uitzicht, een eigen parkeerplaats

Nadere informatie

RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE

RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE RUUSBROECSTRAAT 57 TE ZWOLLE Fotopresentatie Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Fotopresentatie Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Omschrijving Ruusbroecstraat 57 8022 EB ZWOLLE Kadastrale gegevens Gemeente

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN Vraagprijs 395.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024

BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN. Jaap Kampen 06 166 60 024 BROCHURE 65.000,- k.k. Schieringerweg 89 B 8924 CV LEEUWARDEN Jaap Kampen 06 166 60 024 ZÉÉR SCHERP GEPRIJSD OMDAT DE EIGENAAR ER SNEL VANAF WIL! Met vijf minuten sta je in het gezellige centrum van Leeuwarden

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARESSINGEL 41 7514 EK ENSCHEDE TE KOOP

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARESSINGEL 41 7514 EK ENSCHEDE TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARESSINGEL 41 7514 EK ENSCHEDE TE KOOP VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARESSINGEL 41 ENSCHEDE Vraagprijs : 97.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Sectie Nummer(s)

Nadere informatie

KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN

KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN KALMOESSTRAAT 105 TE APELDOORN Fotopresentatie Hal Hal Keuken Woonkamer Kalmoesstraat 105 7322 NL APELDOORN Fotopresentatie Badkamer Badkamer Slaapkamer Slaapkamer Kalmoesstraat 105 7322 NL APELDOORN Fotopresentatie

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Molenstraat 32 te Farmsum

Molenstraat 32 te Farmsum Molenstraat 32 te Farmsum WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Leeuwarden Wiardaplantage 8

Leeuwarden Wiardaplantage 8 TE KOOP Leeuwarden Wiardaplantage 8 Vraagprijs 209.000,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving Moderne en ruime

Nadere informatie

BROERENKERKPLEIN 3 TE ZWOLLE

BROERENKERKPLEIN 3 TE ZWOLLE BROERENKERKPLEIN 3 TE ZWOLLE Fotopresentatie Entree Hal Hal Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Woonkamer uitzicht Keuken Keuken Fotopresentatie Overloop Slaapkamer

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

Broekhoekweg 28 Losser

Broekhoekweg 28 Losser Broekhoekweg 28 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan de rand van het industrieterrein van Losser

Nadere informatie

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A TE KOOP Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A Vraagprijs 99.500,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving In de gewilde

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP. Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 112 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Heemskerkstraat 2 Apeldoorn Ruime hoekwoning met carport en vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en een ruime tuin op het westen.

Nadere informatie

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM Vraagprijs 825.000,- k.k. VAN BEETHOVENLAAN 50, 3055 JD ROTTERDAM Bent u op zoek naar een riante kavel in Hillegersberg om uw droomwoning te realiseren, dan is dit

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOSTBURGWEG 61 ENSCHEDE

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOSTBURGWEG 61 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOSTBURGWEG 61 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE OOSTBURGWEG 61 7533 BD ENSCHEDE Vraagprijs : 69.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente LONNEKER Sectie O Nummer(s)

Nadere informatie

Espoortstraat 123 Enschede

Espoortstraat 123 Enschede Espoortstraat 123 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Fraai uitzicht over Enschede!!! Op loopafstand

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

Wierdensestraat 190 Almelo

Wierdensestraat 190 Almelo Wierdensestraat 190 Almelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Veranda 63 Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Hoofdstraat 92 Overdinkel

Hoofdstraat 92 Overdinkel Hoofdstraat 92 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Aan drukke doorgaande weg in de Dorpskern gelegen

Nadere informatie

Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een kavel van 129 m² in het centrum van Nes.

Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een kavel van 129 m² in het centrum van Nes. Kardinaal de Jongweg 4 te Nes Ameland vraagprijs: 210.000,- k.k. Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een kavel van 129 m² in het centrum van Nes. De woning wordt centraal verwarmd met behulp van

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Rozenstraat 10 Losser

Rozenstraat 10 Losser Rozenstraat 10 Losser Objectomschrijving Goed onderhouden hoekwoning met aangebouwde berging en keuken. Indeling: Entree/hal met zwevend toilet (2013) fonteintje. Meterkast met hoog/laag tarief. Keuken

Nadere informatie

Harm Kuperstraat 12 Appingedam

Harm Kuperstraat 12 Appingedam Harm Kuperstraat 12 Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam

Karel Doormanstraat 6 te Appingedam Karel Doormanstraat 6 te Appingedam WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

TE KOOP PAMONTSTRAAT TK DEVENTER. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle

TE KOOP PAMONTSTRAAT TK DEVENTER. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Apeldoorn Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE KOOP kantoor Deventer makelaars / adviseurs o.g. R. Geltink R.J.B. ten Hag W. Roetert mevr.

Nadere informatie

WitteWoning Makelaars

WitteWoning Makelaars Hulk 6-A Hoorn WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is

Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is Omschrijving Bestemmingsplan: WONEN!! Gerenoveerde kleine woning die direct te betrekken is! Permanente bewoning toegestaan. Op dit autoloze park is het heerlijk wonen in een vrijstaande woning voor een

Nadere informatie

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij Missie en visie sinds 40 jaar De Groot Makelaardij is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de

Nadere informatie

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT 359.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Nadere informatie

Tollensstraat 16 Zutphen

Tollensstraat 16 Zutphen Tollensstraat 16 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BOURDONSTRAAT 22 ENSCHEDE

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BOURDONSTRAAT 22 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BOURDONSTRAAT 22 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BOURDONSTRAAT 22 7535 DJ ENSCHEDE Vraagprijs : 154.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente LONNEKER Sectie O Nummer(s)

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN 1 Jij wilt toch ook geen risico s lopen? Als jij de woning van je dromen hebt gevonden dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen. Maar wel voor

Nadere informatie

Oelerweg 187 Hengelo

Oelerweg 187 Hengelo Oelerweg 187 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Gronausestraat 284 Losser

Gronausestraat 284 Losser Gronausestraat 284 Losser Objectomschrijving Deze leuke starters hoekwoning aan doorgaande weg heeft de laatste twee jaar de nodige renovaties en vernieuwingen ondergaan Zo is de de kap geheel v.v. nieuwe

Nadere informatie

Haaksbergerstraat 484A Enschede

Haaksbergerstraat 484A Enschede Haaksbergerstraat 484A Enschede Objectomschrijving Op de bovenste etage gelegen, zeer goed onderhouden 2-kamer appartement voorzien van splinternieuwe keuken en badkamer en eigen afgesloten parkeerplaats.

Nadere informatie

Edzemaheerd 13 Groningen

Edzemaheerd 13 Groningen Edzemaheerd 13 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE STOKKUMBRINK 27 ENSCHEDE

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE STOKKUMBRINK 27 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE STOKKUMBRINK 27 ENSCHEDE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE STOKKUMBRINK 27 7544 EA ENSCHEDE Vraagprijs : 128.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente LONNEKER Sectie Z Nummer(s)

Nadere informatie

Vondellaan 35 Groningen

Vondellaan 35 Groningen Vondellaan 35 Groningen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht

Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht Burgemeester Cortenstraat 145 Maastricht WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELIKAANSTRAAT 14 ZUTPHEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELIKAANSTRAAT 14 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELIKAANSTRAAT 14 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE PELIKAANSTRAAT 14 7201 DR ZUTPHEN Vraagprijs : 850,-- Kadastrale gegevens : Gemeente ZUTPHEN Sectie F Nummer(s) 9879

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EIBERGSESTRAAT 184 HAAKSBERGEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EIBERGSESTRAAT 184 HAAKSBERGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EIBERGSESTRAAT 184 HAAKSBERGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE EIBERGSESTRAAT 184 7481 HP HAAKSBERGEN Vraagprijs : 295.000,- v.o.n. Kadastrale gegevens : Gemeente HAAKSBERGEN

Nadere informatie

Martinetsingel 62 te Zutphen

Martinetsingel 62 te Zutphen Martinetsingel 62 te Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

TE KOOP. Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k.

TE KOOP. Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k. TE KOOP Dijkzichtlaan 2 te SANTPOORT-NOORD Vraagprijs 950.000,00 k.k. Deze ruime, lichte en sfeervolle vrijstaande villa met kantoor/praktijkruimte ligt op de grens van Haarlem en Santpoort- Noord. Het

Nadere informatie

Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl

Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Hofkamp 21 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving In kindvriendelijke wijk nabij het centrum en invalswegen

Nadere informatie

Gerberasingel 7, 2651 XV, Berkel en Rodenrijs

Gerberasingel 7, 2651 XV, Berkel en Rodenrijs Gerberasingel 7, 2651 XV, Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 182.500,00 kosten koper Omschrijving Aan de rand van plezierige en ruim opgezette woonwijk, met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen zeer royale

Nadere informatie

Vosbultkamp 6 Overdinkel

Vosbultkamp 6 Overdinkel Vosbultkamp 6 Overdinkel WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Nabij de dorpskern, het buitengebied en de grens

Nadere informatie

Leeuwarden Zenegroen 245

Leeuwarden Zenegroen 245 Leeuwarden Zenegroen 245 Op goede stand in de woonwijk Aldlân gelegen ruime hoekwoning op 182 m² eigen grond. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. De

Nadere informatie

Provincialeweg 125 te Opende

Provincialeweg 125 te Opende Provincialeweg 125 te Opende vraagprijs: 159.000,- k.k. Een bijzondere en vrije locatie, aan een onverharde zijweg van de Provincialeweg! Dit vrijstaande woonhuis met garage biedt de mogelijkheid, naar

Nadere informatie

Taeke Schuilengalaan 27 te Surhuisterveen

Taeke Schuilengalaan 27 te Surhuisterveen Taeke Schuilengalaan 27 te Surhuisterveen vraagprijs: 100.000,- k.k. Een terrein van bijna 500m2 nabij het centrum van Surhuisterveen! Het bestaande huis kan dienen als renovatieproject of u kunt ervoor

Nadere informatie

Kolibrievlinder 46 Enschede

Kolibrievlinder 46 Enschede Kolibrievlinder 46 Enschede Objectomschrijving Aan waterpartij en kinderspeelplaats gelegen royale luxe uitgevoerde hoekwoning met ruime garage en eigen oprit op een perceel van 223 m². Omschrijving entree,

Nadere informatie

Richterstraat 25 Losser

Richterstraat 25 Losser Richterstraat 25 Losser WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving In gewilde woonomgeving aan rustig hofje ligt deze:

Nadere informatie

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten.

Eerste verdieping Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2 persoons bed en kasten. Omschrijving Bestemming WONEN! Weer zo'n leuk huisje waar permanent gewoond mag worden! Op park "De Buitenplaats" in Dronten bij Ketelhaven vindt u deze goed onderhouden leuke woning voor mensen die van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN ACHTEVELTSTRAAT 10 ZUTPHEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN ACHTEVELTSTRAAT 10 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN ACHTEVELTSTRAAT 10 ZUTPHEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE VAN ACHTEVELTSTRAAT 10 7203 CG ZUTPHEN Vraagprijs : 162.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente ZUTPHEN Sectie

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Berkenlaan 119 Zutphen

Berkenlaan 119 Zutphen Berkenlaan 119 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS

GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS Vraagprijs 137.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS Ben je op zoek naar een leuk gelegen woning

Nadere informatie

Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede

Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede Burgemeester Edo Bergsmalaan 72 Enschede Objectomschrijving In het centrum van Enschede en naast het nieuwe ziekenhuis gelegen, goed onderhouden 3 kamer appartement op de 4e woonlaag met berging op de

Nadere informatie

Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt.

Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt. Op loopafstand van het centrum staat deze twee-onder-één-kap woning welke is gelegen in de Rosmolenbuurt. Bel Jaap de Makelaar voor vragen of om deze woning te bezichtigen op 06-166 60 024. Een brochure

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BARTELERWEG 10 HAAKSBERGEN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BARTELERWEG 10 HAAKSBERGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BARTELERWEG 10 HAAKSBERGEN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BARTELERWEG 10 7482 MA HAAKSBERGEN Vraagprijs : 275.000,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente HAAKSBERGEN Sectie

Nadere informatie

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Vosbultkamp 86 Overdinkel

Vosbultkamp 86 Overdinkel Vosbultkamp 86 Overdinkel Objectomschrijving Nabij de dorpskern aangrenzend aan het mooie buitengebied op korte afstand van de grens met Duitsland en op korte afstand van Enschede, Losser en Oldenzaal

Nadere informatie

Brederostraat 222 Hengelo

Brederostraat 222 Hengelo Brederostraat 222 Hengelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

BROCHURE 160.000,- k.k. Reukgras 47 8043 KL ZWOLLE. Jaap Kampen 06 166 60 024

BROCHURE 160.000,- k.k. Reukgras 47 8043 KL ZWOLLE. Jaap Kampen 06 166 60 024 BROCHURE 160.000,- k.k. Reukgras 47 8043 KL ZWOLLE Jaap Kampen 06 166 60 024 VOOR DE SNELLE BESLISSER!!! ZEER SCHERP GEPRIJSD!!! KOOP DEZE TUSSENWONING IN HET ZEER GELIEFDE STADSHAGEN ONDER NORMALE OMSTANDIGHEDEN

Nadere informatie

Coba Pulskenslaan 9 Tilburg

Coba Pulskenslaan 9 Tilburg Coba Pulskenslaan 9 Tilburg WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

De Waarden 10 Zutphen

De Waarden 10 Zutphen De Waarden 10 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

Marcelinuslaan 6 Losser

Marcelinuslaan 6 Losser Marcelinuslaan 6 Losser Objectomschrijving De locatie en het uitzicht van deze volumineuze levensloop bestendige vrijstaande semi bungalow met aangebouwde stenen garage en berging is werkelijk uniek te

Nadere informatie

August Flamentstraat 16 Maastricht

August Flamentstraat 16 Maastricht August Flamentstraat 16 Maastricht WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

Schumannstraat 27 Almelo

Schumannstraat 27 Almelo Schumannstraat 27 Almelo WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende vakgebieden.

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP DE KOOPAKTE KOOPAKTE

LIBERO AANKOOP DE KOOPAKTE KOOPAKTE LIBERO AANKOOP DE KOOPAKTE KOOPAKTE 1 De koopakte Gefeliciteerd, je bent het met de verkopende partij eens geworden over de prijs voor jouw droomwoning. Het komt nu allemaal steeds dichterbij. De verkopende

Nadere informatie

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam

Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Admiraliteitskade 32D te Rotterdam Mooi, volledig gemeubileerd 3-kamer appartement op de vierde verdieping met balkon en prachtig uitzicht over het Boerengat. De ruime woonkamer en openkeuken maken het

Nadere informatie

Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen

Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen Burg. Dijckmeesterweg 14 Zutphen WitteWoning Makelaars WitteWoning Makelaars is een makelaardijformule met vestigingen door heel Nederland. Wij zijn u graag van dienst met onze specialisten op verschillende

Nadere informatie

De Opslach 3 te Augustinusga

De Opslach 3 te Augustinusga De Opslach 3 te Augustinusga vraagprijs: 175.000,- k.k. Uitermate scherp geprijsd! Deze vrijstaande woning met een ruime, vrijstaande garage van ca.32m2. Traditioneel gebouwd in 1992 en gelegen op ca.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 Koopsom vanaf 110.000,- k.k. TE KOOP. Donizettilaan 26 Apeldoorn

Woonoppervlakte 75 m 2 Koopsom vanaf 110.000,- k.k. TE KOOP. Donizettilaan 26 Apeldoorn Woonoppervlakte 75 m 2 Koopsom vanaf 110.000,- k.k. TE KOOP Donizettilaan 26 Apeldoorn Donizettilaan 26 Apeldoorn ALGEMEEN Eengezinstussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden. Bouwjaar 1953.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEATRIXSTRAAT 37 7571 CA OLDENZAAL TE KOOP TE HUUR

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEATRIXSTRAAT 37 7571 CA OLDENZAAL TE KOOP TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEATRIXSTRAAT 37 7571 CA OLDENZAAL TE KOOP TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BEATRIXSTRAAT 37 OLDENZAAL Vraagprijs Huurprijs : : 315.000,- k.k. 1.065 p.m. Gebruiksoppervlakte

Nadere informatie

Deze vrijblijvende objectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Opgegeven maten en plattegronden zijn altijd circa en dienen alleen

Nadere informatie

Herikebrink 16 Enschede

Herikebrink 16 Enschede Herikebrink 16 Enschede Objectomschrijving Deze ruime tussenwoning geheel v.v. kunststof kozijnen en deuren ligt in kindvriendelijke omgeving in de wijk Wesselerbrink met scholen, winkel centrum en wijkvoorzieningen

Nadere informatie

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT Vraagprijs 235.000,- k.k. SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT In de wijk Lagewei ligt deze royale 4-kamereengezinswoning met voor- en achtertuin. Aan de voorzijde ligt de

Nadere informatie