Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij"

Transcriptie

1 Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij

2 Missie en visie sinds 40 jaar De Groot Makelaardij is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de woningzoeker en het aanbod binnen het zogeheten HAL-gebied (gemeente Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk en de dorpen er om heen). Onze kerntaken zijn het uitvoeren van taxaties en persoonlijke aan- en verkoopbegeleiding bij alle soorten woningen, van woonboerderij tot tussenwoning of een appartement, met hierbij maximale aandacht voor de eisen, wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Hierbij staat voorop dat wonen een genot moet zijn en aansluiting moet hebben op het wensenpakket van onze opdrachtgevers. Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange (vak)kennis van de woningmarkt. U krijgt persoonlijk advies en begeleiding door het team van De Groot Makelaardij. En dat 6 dagen per week. Daarnaast maken wij veel gebruik van diverse on-line toepassingen zoals Funda, Youtube, Facebook, Twitter en de eigen hedendaagse website natuurlijk. De Groot Makelaardij is tevens de KOOPgarant specialist van de regio.

3 Even voorstellen John de Groot RMT Register Makelaar - Taxateur oz / Register WOZ - Taxateur oz Er wordt wel eens gezegd "Zo vader Zo zoon". Dat geldt zeker voor mij. Vanaf mijn jonge jaren werd ik geconfronteerd met de makelaardij. Ik kan wel stellen dat het mij met de paplepel is ingegoten. Inmiddels kijk ik terug op 30 jaar ervaring. Het makelen doe ik met véél overtuiging en met oog voor details. Het resultaat, bij een taxatie, voor een verkoper of een koper moet optimaal zijn. De waardering van de klant volgt dan vanzelf. Rick Dalenberg RMT Register Makelaar - Taxateur oz Wat een pracht vak is Makelaar toch! In 2001 voor het eerst met de Makelaardij in aanraking gekomen en nog steeds vind ik het een zeer boeiend en uitdagend vak. Ik ben 10 jaar werkzaam bij De Groot Makelaardij en nog steeds met héél veel plezier! Helemaal onderaan de ladder begonnen en, na een flinke studie, inmiddels alweer een aantal jaren als Register Makelaar/ Taxateur. Het geeft iedere keer weer een enorme kick als je naar volle tevredenheid een opdracht voor de klant hebt afgerond! Jenny de Bakker Office Manager Mijn naam is Jenny de Bakker, 27 jaar en ruim 8 jaar met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Na het afronden van mijn secretariële opleiding ben ik vanuit mijn stage in de makelaardij terechtgekomen. Vanaf 2011 ben ik werkzaam binnen het enthousiaste team van De Groot Makelaardij. Ik ben verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning, de zogenaamde spin in het web! De diversiteit van mijn werkzaamheden maakt dat elke dag afwisselend en anders is. Thea de Groot Van Driel Administratief Medewerkster Na mijn studie verzorging/verpleging heb ik een aantal jaren als verzorgende gewerkt. Hierna ben ik uiteindelijk in de zakelijke dienstverlening gerold. Nu verzorg ik de financiële kant van de makelaardij. Een secuur werk wat heel goed bij mij past.

4 Onze USP Ruim 40 jaar actief in de regio; Eerlijke dienstverlening; Scherpe all-inclusive tarieven; Pro actief met oog voor details; Enthousiast team; Scherp in onderhandling; NVM Register Makelaar-Taxateur o.z.; (Rick en John) Overzichtelijke eigen website. Onze aanpak Kennismaking; Inventarisatie woonwensen; Vastleggen van de afspraken; Het inschakelen van een hypotheekadviseur; Regelen van bezichtigingen; Woning evalueren; Onderhandelen; Bespreken van de koopakte; Controleren notarisstukken; Regelen van de eindinspectie; Nazorg. Uw zekerheid Ons kantoor biedt u grote mate van zekerheid en voldoet aan de hoogste eisen. Wij zijn aangesloten bij:

5 Het proces in vogelvlucht Wanneer u bij de aankoop van een woning zich laat begeleiden door een eigen makelaar dan spreekt u van een aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar heeft u een eigen adviseur die op uw belangen let. U kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening. Het pakket aan activiteiten dat u afspreekt, bepaalt mede de hoogte van de vergoeding de courtage - die de aankoopmakelaar ontvangt. De afspraken over de dienstverlening van uw aankoopmakelaar worden eerst vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening. Op deze opdracht zijn de Algemene Consumenten voorwaarden NVM van toepassing. Stap 1. Geschikte woning zoeken De aankoopmakelaar helpt u bij het zoeken naar een woning die bij u past. Hij zal u aanraden een kijkje te nemen in de gemeenten/buurten/wijken die u aanspreken. Zo krijg u inzicht in de voorzieningen die er in uw (nieuwe) woonomgeving zijn en welke u belangrijk vindt. Door zijn ervaring kan de aankoopmakelaar een goede selectie maken uit het actuele aanbod om zo tot de juiste match te komen. Tevens heeft deze kennis van de lokale woningmarkt en heeft snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen. Check regelmatig op nieuwe woningen, of maak uw eigen account aan, zodat u steeds beter weet wat u wilt kopen. Stap 2. Bezichtigen Als u uw oog op een woning hebt laten vallen is het tijd voor een nadere kennismaking. De aankoopmakelaar regelt de bezichtiging en begeleidt u. De aankoopmakelaar kijkt tijdens de bezichtiging onder andere naar het onderhoud van de woning, de aanwezigheid van eventuele gebreken en naar eventuele noodzakelijke reparaties of uit te voeren verbouwingen. Stap 3. Extra onderzoek Als u een bepaalde woning erg leuk vindt, kan het nodig zijn extra onderzoek te doen. Uw aankoopmakelaar kan hierover adviseren. Denk aan bijvoorbeeld: - het bestemmingsplan; - milieuaspecten; - gegevens in het kadaster; - gegevens van de Vereniging van Eigenaars; - gemeente- en provinciebepalingen; - adviseren om een bouwkundige keuring te laten verrichten; - aanwezigheid energielabel.

6 Het proces in vogelvlucht (vervolg) Stap 4. Onderhandelen Is uw keuze voor een bepaalde woning gemaakt dan adviseert de aankoopmakelaar u over de beste biedingsstrategie. Als taxateur heeft hij veel ervaring met het bepalen van de juiste waarde en in de NVM-database kan hij zien wat de marktwaarde is van vergelijkbare woningen. Stap 5. Ondertekening koopovereenkomst Zodra u met de verkoper een akkoord hebt bereikt over het bod, kan de koopovereenkomst worden opgesteld. Samen met de aankoopmakelaar bespreekt u deze overeenkomst om zeker te zijn dat alles klopt. Als alles in orde is dan ondertekenen de koper en de verkoper de koopovereenkomst. Zodra de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend, ontstaat de koop (het schriftelijkheidsvereiste). Stap 6. Je woning financieren Wanneer de koopovereenkomst getekend is dient de koper de financiering definitief rond te maken. Aan de hand van de koopsom, eventuele verbouwingsplannen, eventueel eigen geld en de zogenaamde kosten koper (de kosten van de kadastrale inschrijving, overdrachtsbelasting en de notariskosten voor het transport), kan de hypotheekadviseur precies vaststellen welk bedrag u aan hypotheek nodig hebt. Stap 7. Naar de notaris Op de dag van overdracht inspecteert u samen met de aankoopmakelaar de woning om te controleren of deze in de afgesproken staat wordt opgeleverd. Daarna gaat u naar de notaris voor de verdere afronding. Vervolgens zorgt de notaris ervoor dat de akten worden ingeschreven in de openbare registers van het Kadaster. Na deze inschrijvingen ben je officieel eigenaar van je nieuwe woning. Bij de overdracht ontvang je meestal direct de sleutels.

7 Je droomhuis koop je samen met je NVM aankoopmakelaar van De Groot Makelaardij Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op Funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een aankoopmakelaar in de arm te nemen die je voor vervelende scenario s kan behoeden. Een aankoopmakelaar van de NVM luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen. Goede redenen om een aankoopmakelaar in de arm nemen De aankoopmakelaar houdt zich aan de NVM-erecode, dat hij je duidelijk adviseert over de rol die hij heeft bij de transactie. Voor de aankoop van jouw droomhuis is het dus verstandig om je te laten bijstaan door een NVM-aankoopmakelaar van De Groot Makelaardij. Oude huizen zijn geliefd, maar vertonen vaak ook mankementen. Als je geen bouwkundige bent, is het lastig om in te schatten welke maatregelen genomen moeten worden om het huis weer in goede staat te brengen. Een aankoopmakelaar kan vooraf al aardig inschatten welke investeringen je zult moeten doen. Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo n grote beslissing na te denken en moet er vaak snel besloten worden, zeker als de markt schaars is. Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij/zij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen. Het is niet eenvoudig een goede hypotheek af te sluiten. Er zijn immers zeer veel aanbieders met allemaal eigen voorwaarden en regeltjes. Je aankoopmakelaar kan je helpen door de bomen het bos weer te zien. Hij kan met zijn ervaring goed inschatten welke hypotheek in jouw situatie het beste is. Daardoor kun je op termijn veel geld besparen. Vlak voordat je naar de notaris gaat, zal je aankoopmakelaar met jou de woning inspecteren. Het kan namelijk best zijn dat er tussen het sluiten van de koopovereenkomst en de levering schade aan het huis is ontstaan. De verkoper moet die schade eerst herstellen of vergoeden.

8 Tot ziens bij De Groot Makelaardij!

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij

Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij Een nieuw THUIS KOPEN met hulp van Van Anken Makelaardij In een altijd veranderende markt is het moeilijk om goede keuzes te maken. Er zijn teveel huizen in het aanbod, of juist te weinig. Is de vraagprijs

Nadere informatie

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO Een 3-kamer appartement (voorheen 4) met aan de voorzijde en achterzijde een balkon. De badkamer is recent gerenoveerd. Zowel aan de voor- als achterzijde

Nadere informatie

PETZOLDWEG 11 AMBT-DELDEN

PETZOLDWEG 11 AMBT-DELDEN PETZOLDWEG 11 AMBT-DELDEN PETZOLDWEG 11 AMBT DELDEN Heel soms worden ze te koop aangeboden Op het landgoed Twickel prachtig gelegen monumentale woonboerderij Erve De Haar. Dit fraaie wit gepleisterde deels

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Regulierenhof WB Gouda

Regulierenhof WB Gouda Regulierenhof 36 2801 WB Gouda Welkom bij Van t Hof Wonen. Het woord betekent voor iedereen iets anders: Een plek hebben waar je jezelf kunt terugtrekken. Een omgeving waar de kinderen veilig kunnen opgroeien.

Nadere informatie

WEIDEWEG 130 HENGELO

WEIDEWEG 130 HENGELO WEIDEWEG 130 HENGELO WEIDEWEG 130 - HENGELO Op loopafstand van het centrum gelegen verzorgd 4 kamer appartement met maar liefs 3 SLAAPKAMERS, een royaal balkon en een berging op de begane grond. Indeling

Nadere informatie

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 - HENGELO In een kindvriendelijke buurt gelegen leuke en speelse tussenwoning. De woning is voorzien van een woonkeuken en een riante woonkamer gelegen over de

Nadere informatie

LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE

LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE Aan rustige straat in de wijk Deppenbroek gelegen karakteristieke half vrijstaande jaren 30 woning met berging. De diepe achtertuin biedt veel privacy. Een leuke

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

KOOPSOM 99.750,-- K.K. Aanvaarding in overleg

KOOPSOM 99.750,-- K.K. Aanvaarding in overleg DE MORS 8-11 DELDEN DE MORS 8-11 DELDEN Op klein en rustig bungalowpark Residentie De Mors gelegen vrijstaande recreatiebungalow met geïsoleerd en onderhoudsvrij tuinhuis. Het park is gelegen naast zwembad

Nadere informatie

WEMENSTRAAT 31-A HENGELO

WEMENSTRAAT 31-A HENGELO WEMENSTRAAT 31-A HENGELO WEMENSTRAAT 31A HENGELO In het centrum van Hengelo gelegen, modern en sfeervol 3 kamer appartement gelegen op de 1 e verdieping voorzien van een berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken

WoonBeurs. Rabobank Maastricht en Omstreken WoonBeurs Rabobank Maastricht en Omstreken Programma Informatie over de aankoopmakelaar (Erik Bessems Makelaardij) Informatie over het krijgen van een financiering (Rabobank) WoonBeurs 8 oktober2016 De

Nadere informatie

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO

JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 HENGELO JAN STEENSTRAAT 57 - HENGELO Gelegen nabij het centrum op gewilde locatie, ligt deze tussenwoning, klaar om door u gemoderniseerd te worden! De naar eigen wens op te knappen

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM Vraagprijs 825.000,- k.k. VAN BEETHOVENLAAN 50, 3055 JD ROTTERDAM Bent u op zoek naar een riante kavel in Hillegersberg om uw droomwoning te realiseren, dan is dit

Nadere informatie

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME

HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME HEDEVELDSDWARSWEG 7 HERTME Uniek wonen op een knooperf in ontwikkeling! Op historische grond in Borne, aan de rand van het schitterende landschap van Weleveld en Hertme staat

Nadere informatie

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Op zoek naar je droomwoning 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen 6 Stap 1: Geschikte woning zoeken

Nadere informatie

Prettig wonen begint bij de juiste keuze

Prettig wonen begint bij de juiste keuze UW AANKOOPMAKELAAR Prettig wonen begint bij de juiste keuze U heeft het idee om te verhuizen. Het liefst wilt u een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Maar wie kan u daar

Nadere informatie

Vraagprijs: 299.500,-- k.k. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs: 299.500,-- k.k. Aanvaarding in overleg DE BREI 1 ROSSUM De Brei 1 Rossum Op fraaie locatie met uitzicht over weilanden gelegen, uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage. De fraai aangelegde tuin met optimale privacy

Nadere informatie

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM Koopsom 120.000,- k.k. VASARISTRAAT 96, 3066 LH ROTTERDAM Op vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex in de wijk 't Lage Land gelegen 3- kamer (voorheen) woning

Nadere informatie

BANKASTRAAT 38 HENGELO

BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO Dit appartement kan ook gemeubileerd worden verkocht! Aan de rand van het centrum op de 3 e verdieping gelegen verzorgde en gemoderniseerd 3 kamer appartement

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE

BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE Aan de rand van Enschede gelegen, modern en volumineus 3 kamer appartement voorzien van een berging. Het appartement beschikt over een royaal

Nadere informatie

VERDISTRAAT 36 HENGELO

VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO In Klein Driene, nabij het centrum gelegen 3 kamer appartement voorzien van een balkon aan de voor- en achterzijde en een berging in het souterrain. Het appartement

Nadere informatie

MR. P.J. TROELSTRASTRAAT 49 HENGELO

MR. P.J. TROELSTRASTRAAT 49 HENGELO MR. P.J. TROELSTRASTRAAT 49 HENGELO MR. P.J. TROELSTRASTRAAT 49 - HENGELO Karakteristieke woning in een aantrekkelijke woonomgeving nabij het centrum. Deze te moderniseren tussenwoning verkeert in goede

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 144.500,-- K.K. Aanvaarding in overleg

VRAAGPRIJS 144.500,-- K.K. Aanvaarding in overleg RAUWLAND 41 DELDEN RAUWLAND 41 DELDEN Aan de rand van Delden in een rustige woonwijk bieden wij dit verzorgde 3- kamer appartement aan welke is gelegen op de begane grond en is voorzien van een zij- en

Nadere informatie

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT 359.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg

VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg SOMERSET 81 HENGELO SOMERSET 81 HENGELO Zoekt u een royaal appartement welke rustig is gelegen op loopafstand van het centrum? Dan is dit 4-appartement zeker een bezichtiging waard! Het appartement is

Nadere informatie

LANGESTRAAT 35B DELDEN

LANGESTRAAT 35B DELDEN LANGESTRAAT 35B DELDEN LANGESTRAAT 35B DELDEN In het hart van het oude centrum van Delden zijn 5 unieke, nieuwe appartementen met dakterras of patio gerealiseerd. Alle appartementen zijn goed bereikbaar

Nadere informatie

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis

Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning. Wij zien meer dan uw droomhuis Woning kopen? In 8 stappen naar een nieuwe woning Wij zien meer dan uw droomhuis + onafhankelijk hypotheekadvies + professionele ondersteuning + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Van huurder naar koper

Van huurder naar koper Van huurder naar koper Is het kopen van mijn huurwoning iets voor mij? U huurt een woning van Actium. U ontving van ons een aanbod om uw huurwoning te kopen. We kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen

Nadere informatie

Zo werkt het voor kopers

Zo werkt het voor kopers Uw nieuwe huis aankopen voor een realistische prijs! Zo werkt het voor kopers sadasd De zeven voordelen van InternetBieden.nl 1. Marktconforme prijzen: het belang van kopers én verkopers 2. Aantrekkelijke

Nadere informatie

CORNELIS DOPPERSTRAAT 64 HENGELO

CORNELIS DOPPERSTRAAT 64 HENGELO CORNELIS DOPPERSTRAAT 64 HENGELO CORNELIS DOPPERSTRAAT 64 - HENGELO Bent u op zoek naar een modern en verzorgd appartement maar vindt u vaak het balkon zo klein? Dan is dit hoekappartement met een riante

Nadere informatie

WILLEM ROYAARDSSTRAAT 80 HENGELO

WILLEM ROYAARDSSTRAAT 80 HENGELO WILLEM ROYAARDSSTRAAT 80 HENGELO WILLEM ROYAARDSSTRAAT 80 - HENGELO Op rustige, groene locatie in de Hasseler Es gelegen ruime (ca. 600 m³) vrijstaande woning met ruime schuur van ca. 72 m² en naastgelegen

Nadere informatie

OOSTERBOSWEG 8 HENGELO

OOSTERBOSWEG 8 HENGELO OOSTERBOSWEG 8 HENGELO OOSTERBOSWEG 8 HENGELO Op zeer rustige autoluwe locatie in de nieuwe wijk Medaillon gelegen vrijstaande karakteristieke jaren 30 woning. Deze woning heeft authentieke elementen waaronder

Nadere informatie

LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR!

LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR! LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR! De aankoop van een huis is werk voor specialisten. Alleen de inschakeling van deskundigen garandeert u de beste prijs, een duurzame afwikkeling en een heldere procedure.

Nadere informatie

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING 56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING TIP 1 Het allerbelangrijkste natuurlijk is te weten waaraan je droomhuis moet voldoen. Hoeveel slaapkamers heb je nodig? Wordt het een appartement of een eengezinswoning?

Nadere informatie

BREEMARSWEG 327 HENGELO

BREEMARSWEG 327 HENGELO BREEMARSWEG 327 HENGELO BREEMARSWEG 327 - HENGELO Sfeervolle half vrijstaande woning met vele jaren 30 kenmerken, zoals een granitovloer, een authentieke servieskast in de keuken en glas in lood ramen.

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

WETHOUDER BLOEMENSTRAAT 34 DELDEN

WETHOUDER BLOEMENSTRAAT 34 DELDEN WETHOUDER BLOEMENSTRAAT 34 DELDEN WETHOUDER BLOEMENSTRAAT 34 DELDEN Ideale starterswoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van het centrum van Stad Delden. Deze tussenwoning

Nadere informatie

KERKSTRAAT 21 HENGELO

KERKSTRAAT 21 HENGELO KERKSTRAAT 21 HENGELO KERKSTRAAT 21 TE HENGELO Op gewilde unieke locatie aan de rand van tuindorp Het Lansink gelegen karakteristieke uitgebouwde vrijstaande woning met garage, carport en besloten tuin.

Nadere informatie

Heerestraat 54a Roden

Heerestraat 54a Roden Omschrijving Algemene informatie Heerestraat 54a 9301 AH RODEN Op het ruime balkon, gelegen op het zuid-westen is het heerlijk genieten van de zon en het uitzicht over de Zonnehof. Dit appartement is licht

Nadere informatie

SPOORSTRAAT 10 DELDEN

SPOORSTRAAT 10 DELDEN SPOORSTRAAT 10 DELDEN SPOORSTRAAT 10 DELDEN Sfeervolle en karakteristieke erkerwoning gelegen in hartje Delden. Het woonhuis is in 2011 geheel gerenoveerd maar bevat nog vele authentieke elementen waaronder

Nadere informatie

TER KUILESTRAAT 24 BORNE

TER KUILESTRAAT 24 BORNE TER KUILESTRAAT 24 BORNE TER KUILESTRAAT 24 BORNE In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving naast een leuk plantsoen gelegen, ruime en keurig verzorgde HOEKWONING met vrijstaande stenen garage. De

Nadere informatie

MAGDALENALAAN 48 HENGELO

MAGDALENALAAN 48 HENGELO MAGDALENALAAN 48 HENGELO MAGDALENALAAN 48 - HENGELO Nabij het centrum van Hengelo gelegen zeer verzorgde en gemoderniseerde tussenwoning met diepe, zonnige achtertuin gelegen op het zuiden en een vrijstaande

Nadere informatie

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO OP ZOEK NAAR EEN WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM? BEL DAN SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING! Nabij het centrum van Hengelo gelegen hoekwoning

Nadere informatie

VECHTLAAN 118 HENGELO

VECHTLAAN 118 HENGELO VECHTLAAN 118 HENGELO VECHTLAAN 118 - HENGELO Op fraaie locatie, nabij het buitengebied gelegen moderne, speels ingedeelde, geschakelde woning met een ruime oprit welke plaats biedt voor het parkeren van

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 117.500,- k.k. FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en groen staat deze keurige eengezinswoning

Nadere informatie

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM Koopsom 81.000,- k.k. VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM WONING TE KOOP MET 10% KORTING OP DE REGULIERE VERKOOPPRIJS OF STARTERS RENTE REGELING! In de woonwijk Alexander

Nadere informatie

LANGESTRAAT 3 DELDEN

LANGESTRAAT 3 DELDEN LANGESTRAAT 3 DELDEN LANGESTRAAT 3 DELDEN In het hart van het oude en gezellige centrum van Delden staat deze zeer ruime vrijstaande woning. Door de huidige indeling is het geheel geschikt voor meerdere

Nadere informatie

Nijkerk Frans Halshof 28-5

Nijkerk Frans Halshof 28-5 Nijkerk Frans Halshof 28-5 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 7 Nadere informatie en voorwaarden 8 2 Een toelichting op de brochure

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

TULPSTRAAT 26 HENGELO

TULPSTRAAT 26 HENGELO TULPSTRAAT 26 HENGELO TULPSTRAAT 26 - HENGELO Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, karakteristieke vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage, oprit, royale schuur en een diepe fraaie achtertuin

Nadere informatie

www.dehuizenbemiddelaar.nl De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen verspreid over het hele

Nadere informatie

GEERDINKSWEG 66 HENGELO

GEERDINKSWEG 66 HENGELO GEERDINKSWEG 66 HENGELO GEERDINKSWEG 66 HENGELO Karakteristieke en sfeervolle vrijstaande woning welke recent met behoud van authentieke details gemoderniseerd is met ruime vrijstaande stenen garage. De

Nadere informatie

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE

ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE ACCOUNTNET PROPERTY ASSISTANCE UW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ DE AANKOOP OF VERKOOP VAN ONROEREND GOED IN SPANJE Accountnet Property Assistance In Spanje werkt de makelaar voor de verkoper. Die betaalt dus

Nadere informatie

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Nabij Gerkesklooster gelegen woonhuis (type woonboerderij) met eigen (jacht)haven (200m2) en open verbinding via de Stroobosser Trekvaart naar het

Nadere informatie

GRIMBERGSTRAAT 26 HENGELO

GRIMBERGSTRAAT 26 HENGELO GRIMBERGSTRAAT 26 HENGELO GRIMBERGSTRAAT 26 - HENGELO Bent u op zoek naar een nette, betaalbare onderhoudsvrije woning met garage? Dan is deze woning iets voor u! Goed onderhouden, moderne tussenwoning

Nadere informatie

Hoe verkoop ik mijn huis met succes?

Hoe verkoop ik mijn huis met succes? Hoe verkoop ik mijn huis met succes? De overeenkomst en overdracht Arjan Veerman www.woonvriend.nl Voor meer woonplezier! Wie is Arjan Veerman Na een lange carrière in de landbouw werd ik in 2007 eigenaar

Nadere informatie

NOORDWAL 21 DELDEN. VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg

NOORDWAL 21 DELDEN. VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg NOORDWAL 21 DELDEN NOORDWAL 21 DELDEN In het hart van het oude historische centrum van Delden gelegen vrijstaande woning met baden- en slapen op de begane grond. De woning heeft veel authentieke elementen

Nadere informatie

ALERDINCK 15 HENGELO

ALERDINCK 15 HENGELO ALERDINCK 15 HENGELO ALERDINCK 15 - HENGELO Verassend ruime woning voorzien van maar liefst 4 slaapkamers op de eerste verdieping! Recent is de begane grond opgeknapt met o.a. een nieuwe vloeren en schilderwerk.

Nadere informatie

PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO

PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A - HENGELO Ideaal gelegen, op loopafstand van het centrum en het station van Hengelo, verzorgd 2 kamer appartement met berging op de begane

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k.

Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k. Van den Berghlaan 119 2132 AB Hoofddorp Vraagprijs! 269.000 k.k. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan Anita van Delft Makelaardij, niet verantwoordelijk

Nadere informatie

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM Vraagprijs 85.000,- k.k. MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM KLUSWONING VOOR EEN HELE SCHERPE VRAAGPRIJS! In een gezellige straat gelegen leuke hoekwoning

Nadere informatie

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Vraagprijs 179.500,- k.k. PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Voor de handige koper! Zeer ruime woning in de geliefde wijk Reeland met veel groen in de directe

Nadere informatie

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Bent u op zoek naar een lichte en vooral ruime woning, dan bent u hier

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

ELZENSTRAAT 60 HENGELO

ELZENSTRAAT 60 HENGELO ELZENSTRAAT 60 HENGELO ELZENSTRAAT 60 - HENGELO Aan een rustige straat gelegen gerenoveerde eindwoning met gemoderniseerde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De verassend diepe achtertuin beschikt

Nadere informatie

Ark Kleine Potten - Sneek

Ark Kleine Potten - Sneek Ark Kleine Potten - Sneek Op een prachtige locatie aan de Kleine Potten gelegen woonark (recreatie) met zonneterrassen, aanlegplaats boot en eigen grond. In 2012 is de gehele buitenkant gereinigd en behandeld

Nadere informatie

TE KOOP KAFFEBERGSWEG 0 KERKRADE. VRAAGPRIJS ,- K.K /

TE KOOP KAFFEBERGSWEG 0 KERKRADE.  VRAAGPRIJS ,- K.K / TE KOOP KAFFEBERGSWEG 0 KERKRADE VRAAGPRIJS 89.000,- K.K. U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ CORIO MAKELAARS BV Professionele ondersteuning Bij Corio Makelaars BV kunt u rekenen op professionele ondersteuning

Nadere informatie

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP 105 Schitterend gelegen 3-kamer appartement met twee balkons!! Dit ruim opgezette appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed

Nadere informatie

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Eengezinswoning met ruime doorzon woonkamer en 5 slaapkamers. Deze tussenwoning is gelegen in de woonwijk

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE STROOM-ESCHLAAN 124 BORNE Kom kijken in dit royale HALFVRIJSTAANDE WOONHUIS met een erker aan de voorzijde, uitbouw aan de achterzijde en maar liefst 5 slaapkamers! Centraal gelegen

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Vraagprijs 95.000,- k.k. BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Op zoek naar een zonder klussen te betrekken woning? Met vrij uitzicht, ruime

Nadere informatie

WINDESTRAAT 33 HENGELO

WINDESTRAAT 33 HENGELO WINDESTRAAT 33 HENGELO WINDESTRAAT 33 - HENGELO In de geliefde wijk het Broek gelegen royale, moderne hoekwoning met eigen parkeerplaats. De woning kijkt mooi vrij weg en is voorzien van een dakterras

Nadere informatie

Te koop. Monster Vlotlaan 530

Te koop. Monster Vlotlaan 530 Te koop Monster Vlotlaan 530 Op bedrijventerrein Vlotlaan gelegen, goed afgewerkte bedrijfsruimte van ca. 100 m² op de parterre met een kantoorruimte van ca. 105 m² op de verdieping. De bedrijfsruimte

Nadere informatie

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Vraagprijs 250.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Thuis werken of een hobby waar u veel ruimte

Nadere informatie

BEMIDDELAAR Uw betaalbare en lokale makelaar

BEMIDDELAAR Uw betaalbare en lokale makelaar DE HUIZEN BEMIDDELAAR Uw betaalbare en lokale makelaar www.dehuizenbemiddelaar.nl De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie

Nadere informatie

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Op zoek naar een keurige woning op loopafstand van het centrum van Schiedam? Met veel lichtinval?

Nadere informatie

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k.

Uiterweg 127ws4 AALSMEER. Vraagprijs k.k. Uiterweg 127ws4 AALSMEER Vraagprijs 99.000 k.k. Altijd bij de Westeinder Plassen willen wonen?? Hier uw kans! Goed onderhouden woonark met recreatievergunning gelegen in een jachthaven De Oude Werf aan

Nadere informatie

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Huurprijs 640,-- per maand BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Boven supermarkt Bas van der Heijden in de wijk Krispijn bevindt zich een royaal 5- kamerappartement verdeeld

Nadere informatie

PAULINASTRAAT 60 HENGELO

PAULINASTRAAT 60 HENGELO PAULINASTRAAT 60 HENGELO PAULINASTRAAT 60 HENGELO DE GENOEMDE PRIJS IS EEN VANAFPRIJS. DEZE VANAFPRIJS IS HET STARTPUNT VAN DE ONDERHANDELING. DE OUDE VRAAGPRIJS WAS 175.000,-- In een rustige woonwijk

Nadere informatie

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Vraagprijs 152.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Op rustige locatie, maar op

Nadere informatie

Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam

Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Koopsom 105.000,-- k.k. Omschrijving Joost van Geelstraat 40 b - Rotterdam Een ruim dubbel bovenhuis met drie slaapkamers! Dit goed onderhouden appartement is in een

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM

TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 99.500,- k.k. TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM Goede scherpe vraagprijs! Met nieuwe CV ketel en geheel nieuw stucwerk. Een ééngezinswoning

Nadere informatie

Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam

Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam Koopsom 82.500,-- k.k. Omschrijving Hendrick Sorchstraat 92 - Rotterdam TE KOOP MET TERUGKOOPGARANTIE! Starters opgelet! Deze aantrekkelijk geprijsde 3 kamerwoning is

Nadere informatie

ST. ANNABRINKSTRAAT 58 DELDEN

ST. ANNABRINKSTRAAT 58 DELDEN ST. ANNABRINKSTRAAT 58 DELDEN ST. ANNABRINKSTRAAT 58 DELDEN In een rustige woonwijk gelegen halfvrijstaande woning met vrijstaande stenen garage en een oprit geschikt voor meerdere auto s. De woning beschikt

Nadere informatie

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Keurig nette woning in de populaire woonwijk Boomgaardshoek. De woning is recent opgeknapt en

Nadere informatie

NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE

NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE Koopsom vanaf 189.000,- v.o.n. NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE Wonen in hartje centrum van het nieuwe Spijkenisse! Momenteel mogen wij u complete

Nadere informatie