UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR"

Transcriptie

1 UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR Een particulier of bedrijf zit niet te wachten op een juridisch geschil. Maar soms heeft u geen keuze. En zit u eenmaal bij een advocaat dan gaat de meter lopen. Dat vriendelijke gesprek met die begripvolle advocaat, dat briefje aan de tegenpartij en dat telefoontje over de voortgang vind u straks allemaal keurig op uw nota. Al die aandacht waarmee u zo blij was blijkt ineens zeer kostbaar te zijn. Wij zoeken de advocaat die bij u en uw zaak past. Is een advocaat niet noodzakelijk? U kunt dan ook kiezen voor een jurist, waardoor u profiteert van een lager tarief. Kiest u voor de Advocatenmakelaar, dan zoeken wij in één dag voor u de juiste advocaat. Na een persoonlijk contact met de advocaat en een eerste inschatting van uw (on)mogelijkheden kiest u zelf of u verder wil. Wilt u verder, dan ontvangt u eenmalig een nota van ons, wordt de advocaat gecontracteerd en wordt uw zaak deskundig behandelt. Op deze manier hoeft u zelf niet een geschikte advocaat te zoeken, wij vinden direct de juiste. Dit bespaart u uiteindelijk geld en u heeft een advocaat die het beste bij uw zaak past. Waarom kiest u voor ons? Bij een advocaat geef je je portemonnee uit handen en moet je maar afwachten wanneer je hem terug krijgt en of er nog wat in zit. Misschien wat overdreven maar advocaten rekenen meestal een bedrag per uur. Dit zorgt vaak voor een vervelende verrassing. Daarom rekenen wij een vast bedrag per zaak, zodat u de best mogelijke zekerheid hebt. Wat doen wij voor u? Wij zoeken voor u de advocaat die bij u en uw zaak past. Daarna is er persoonlijk contact tussen u en uw advocaat, waarna de advocaat voor u een inschatting maakt van de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek besluiten u en de advocaat samen of u verder wil gaan. Gaat u samen verder dan zal de Advocatenmakelaar u een nota sturen voor een vast bedrag voor uw zaak. Na betaling van de nota zal uw advocaat uw zaak behandelen.

2 Mochten u en de advocaat besluiten om niet samen verder te gaan, maar u wil wel uw zaak doorzetten, dan zoeken wij een ander gepast voor u. Waar staan wij voor? Een loket voor al uw juridische zaken Uw advocaat per rechtsgebied gespecialiseerd Vast en betaalbaar tarief per zaak Transparant en eerlijk Betrokken advocaten Laat uw geschil niet uit de hand lopen en neem vandaag nog contact op! Advocatenmakelaar en advocaat particulier De Advocatenmakelaar voor particulieren hanteert voor wat betreft het honorarium van de advocaat vaste tarieven voor de behandeling van uw gehele zaak. Het vinden van de juiste advocaat voor u als particulier is een lastige kwestie. Naast de kosten zijn hierbij kennis, bereikbaarheid, beschikbaarheid en de persoonlijke klik van en met de advocaat belangrijk. Wij zorgen er voor dat u enkel nog de klik met uw advocaat hoeft te zoeken, alle andere punten nemen wij voor u uit handen. Uw advocaat particulier Wij zoeken de juiste advocaat voor u en uw zaak en regelen een afspraak tussen u en de advocaat, waarna de advocaat voor u een inschatting maakt van uw juridische mogelijkheden. Op basis van dit gesprek besluiten u en de advocaat samen of het voeren van een juridische procedure zinvol is en besluit u of het met de advocaat klikt. Indien het niet klikt, maar u wil wel uw zaak doorzetten, dan zoeken wij een ander gepast aanbod voor u. Kosten advocaat particulier Wij hanteren vaste prijsmodules per zaak, waarbij u een van te voren overeengekomen vast bedrag voor het honorarium van de advocaat betaalt, waardoor u zekerheid heeft over de kosten voor de advocaat. U betaalt niet voor het eerste gesprek met de advocaat en de bestudering van uw zaak voordat de zaak door u aan de advocaat in behandeling wordt gegeven. U betaalt niet per uur voor de behandeling van uw zaak door de advocaat. U betaalt niet voor kantoorkosten die door uw advocaat bovenop zijn uurtarief berekend worden. U betaalt niet voor bijkomende kosten voor medewerkers van de advocaat die aan uw zaak werken.

3 U betaalt niet voor reiskosten en reistijd van uw advocaat van en naar zittingen op de rechtbank of andere afspraken met betrekking op uw zaak. U betaalt niet voor de werkzaamheden van de advocaat bij de afwikkeling van het vonnis. Gezien de vaak hoge uurtarieven van de gemiddelde advocaat lopen de kosten voor het behandelen van uw zaak snel op, waarbij u van tevoren geen enkele zekerheid heeft over de totale kosten. De door de advocatenmakelaar namens u gecontracteerde advocaten zijn er net als u op gebrand om uw zaak zo goed, snel en efficiënt mogelijk af te handelen met een voor u acceptabele uitkomst. Immers, de advocaat wordt per zaak en niet per gewerkt uur betaald. Hierdoor ontstaat er een win - win situatie tussen u en uw advocaat. Prijsmodules advocaat particulier Rechtsbijstand van een advocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter met een financieel belang tot ,= ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor zowel buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en voeren van uw rechtszaak inclusief Advocatenmakelaar, maar griffierechten en eventuele 2.000,= Rechtsbijstand van een advocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter of voor de rechtbank met een financieel belang van ,= en tot ,= en zaken zonder financieel belang (denk hierbij aan echtscheidingen, omgangsregelingen, overlast etc.) ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor zowel de buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en voeren van uw rechtszaak inclusief de Advocatenmakelaar, maar griffierechten en eventuele proceskosten-veroordeling ,= Rechtsbijstand van een advocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter of voor de rechtbank met een financieel belang boven ,= ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor zowel de buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en voeren van uw rechtszaak inclusief de exclusief andere kosten zoals deurwaarderskoten, Rechtsbijstand van een advocaat in één gerechtelijke hoger beroep procedure voor het Gerechtshof ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor alle werkzaamheden in verband met het voeren van uw rechtszaak inclusief de Advocatenmakelaar, maar griffierechten en eventuele 4.000,= 5.000,=

4 Advocatenmakelaar en de bedrijfsadvocaat De Advocatenmakelaar hanteert voor bedrijven voor wat betreft het honorarium van de advocaat vaste tarieven voor de behandeling van de gehele zaak in één instantie. Wij vinden voor uw zaak de juiste bedrijfsadvocaat. Wij selecteren de advocaat voor uw bedrijf op kennis, bereikbaarheid en beschikbaarheid. Wij zorgen voor de juiste bedrijfsadvocaat, wij nemen het werk en de tijd die u kwijt bent naar het zoeken en selecteren van een geschikte bedrijfsadvocaat voor u uit handen. Uw bedrijfsadvocaat Wij zoeken de juiste bedrijfsadvocaat voor u en uw zaak en maken een afspraak voor u met de advocaat voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maakt de advocaat voor u een inschatting van uw juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Op basis van dit gesprek besluiten u en de advocaat samen of het voeren van een juridische procedure zinvol is en besluit u of u uw zaak door de bedrijfsadvocaat wil laten behandelen. Indien u uw zaak niet door de advocaat wil laten behandelen, maar u wil wel uw zaak doorzetten, dan zoeken wij een andere bedrijfsadvocaat voor u. Kosten bedrijfsadvocaat Om zekerheid te kunnen bieden aan onze klanten met betrekking tot de kosten van de bedrijfsadvocaat hanteren wij vaste prijsmodules per zaak, u betaalt daarbij een van te voren overeengekomen vast bedrag voor het honorarium van de bedrijfsadvocaat voor de behandeling van uw zaak in één instantie. Uw bedrijf betaalt niet voor het eerste gesprek met de advocaat en de bestudering van uw zaak voordat de zaak door u aan de advocaat in behandeling wordt gegeven Uw bedrijf betaalt niet per uur voor de behandeling van uw zaak door de advocaat. Uw bedrijf betaalt niet voor kantoorkosten, die door de advocaat bovenop zijn uurtarief berekend worden, Uw bedrijf betaalt niet voor bijkomende kosten voor medewerkers van de advocaat, die aan uw zaak werken Uw bedrijf betaalt niet voor kosten voor reiskosten en reistijd van de advocaat van en naar zittingen en andere besprekingen die betrekking hebben op uw zaak. Uw bedrijf betaalt niet voor de werkzaamheden van de advocaat bij de afwikkeling van de zaak. De door de advocatenmakelaar gecontracteerde bedrijfsadvocaten zijn er net als u op gebrand om de zaak zo goed, snel en efficiënt mogelijk af te handelen met een voor u acceptabele uitkomst. Immers, de bedrijfsadvocaat wordt per zaak betaald en niet per uur, waardoor er een win win situatie ontstaat tussen u en uw advocaat.

5 Prijsmodules bedrijfsadvocaat Rechtsbijstand van een bedrijfsadvocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter of voor de rechtbank met een financieel belang onder ,= ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor zowel buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en voeren van uw rechtszaak inclusief de Rechtsbijstand van een bedrijfsadvocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter of voor de rechtbank met een financieel belang boven ,= ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor zowel buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en voeren van uw rechtszaak inclusief de Rechtsbijstand van een bedrijfsadvocaat in één gerechtelijke hoger beroep procedure voor het Gerechtshof ongeacht de door de advocaat bestede tijd, voor alle werkzaamheden in verband met voeren van uw rechtszaak inclusief de griffierecht en eventuele 4.000,= 5.000,= 6.000,= Huisadvocaat versus bedrijfsadvocaat Indien u op regelmatige basis behoefte heeft aan juridische ondersteuning, biedt Advocatenmakelaar u de mogelijkheid om samen te werken met een huisadvocaat die dag en nacht voor u klaar staat, voor een laag en vast bedrag per maand. Huisadvocaat voor bedrijven die een vaste samenwerking wensen Indien u op regelmatige basis behoefte heeft aan juridische ondersteuning, biedt Advocatenmakelaar u de mogelijkheid om op basis van een jaarcontract, met een proeftijd van drie maanden, samen te werken met uw eigen huisadvocaat voor een vast bedrag per maand, waarbij voor het vaststellen van het tarief in het eerste jaar wordt uitgegaan van een tijdsbesteding van 30 uur per maand en een uurtarief van 100,= (exclusief BTW) samen te werken met een huisadvocaat. Voor dit vaste maandbedrag verricht de huisadvocaat alle buitengerechtelijke werkzaamheden (daaronder begrepen het beantwoorden van vragen van u en uw personeel, het corresponderen met derden) en het voeren van eenvoudige incassoprocedures met een financieel belang van minimaal 1.000,=. Indien blijk dat het op enig moment onvermijdelijk is om een juridische procedure te voeren ontvangt u korting op ons normale vaste bedrag voor het voeren van juridische procedures en behandelt uw huisadvocaat een procedure bij de kantonrechter of de rechtbank voor een vooraf

6 overeengekomen vast bedrag van 3.000,= (excl. BTW) en voor een hoger beroep procedure bij het Gerechtshof een bedrag van 4.000,= (excl. BTW). Het grote voordeel van een dergelijke samenwerking voor u is dat u zekerheid heeft met betrekking tot uw reguliere jaarlijkse juridische kosten waardoor u deze kosten in uw begroting kan opnemen en dat u, indien een procedure onvermijdelijk is, vooraf zekerheid heeft over de hoogte van het honorarium van de huisadvocaat voor de behandeling van uw rechtszaak. Dit heeft een aantal voordelen: Uw huisadvocaat maakt een vast onderdeel uit van uw organisatie, waardoor de communicatielijnen tussen u en het personeel op de werkvloer en uw huisadvocaat zeer kort zijn, Uw huisadvocaat wordt sneller en meer en betrokken bij uw reguliere bedrijfsvoering omdat (afgezien van het vaste maandbedrag) door uw huisadvocaat geen bijkomende kosten worden gerekend, Uw huisadvocaat kan vanaf het ontstaan van een juridisch probleem de vinger aan de pols kan houden waardoor vanaf aanvang aan een goed dossier wordt opgebouwd, Uw huisadvocaat voorkomt hierdoor juridische conflicten en indien een juridisch conflict desalniettemin onvermijdelijk is kan de huisadvocaat een rechtszaak voeren in een zaak waarbij hij vanaf het begin betrokken is geweest. Door de innige samenwerking met uw huisadvocaat zal het juridische bewustzijn binnen uw organisatie toenemen. Uw huisadvocaat Wij zoeken de juiste huisadvocaat voor u en maken een afspraak voor u met de huisadvocaat voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maakt de huisadvocaat samen met u een inschatting van uw jaarlijkse behoefte aan juridische ondersteuning met de bedoeling om te bepalen en of een vaste samenwerking voor u zinvol is. Indien blijkt dat een vaste samenwerking zinvol is maar dat het niet klikt met de huisadvocaat, zoeken wij desgevraagd een andere huisadvocaat voor u. Kosten huisadvocaat Om zekerheid te kunnen bieden aan onze klanten met betrekking tot de kosten van de huisadvocaat hanteren wij vaste prijsmodules, u betaalt daarbij een van te voren overeengekomen vast maandbedrag voor het honorarium van de huisadvocaat voor de reguliere buitengerechtelijke werkzaamheden en eenvoudige incassoprocedures en u ontvangt korting op de kosten voor het voeren van juridische procedures. Uw bedrijf betaalt niet voor het eerste gesprek met de huisadvocaat, Uw bedrijf betaalt niet voordat u een overeenkomst met uw huisadvocaat heeft gesloten. Uw bedrijf betaalt niet per uur voor de werkzaamheden van de huisadvocaat. Uw bedrijf betaalt niet voor kantoorkosten, die door de huisadvocaat bovenop zijn uurtarief berekend worden. Uw bedrijf betaalt niet voor bijkomende kosten voor medewerkers van de huisadvocaat, die aan uw juridische zaken werken.

7 Uw bedrijf betaalt niet voor reiskosten en reistijd van de huisadvocaat van en naar besprekingen die betrekking hebben op uw juridische zaken. Uw bedrijf betaalt niet voor de werkzaamheden van de huisadvocaat bij de afwikkeling van juridische conflicten. Uw huisadvocaat is een vast onderdeel van uw organisatie en wordt per maand en niet per uur betaald, waardoor uw huisadvocaat er net als u op gebrand is om juridische conflicten te voorkomen en om juridische conflicten die wel ontstaan zo goed, snel en efficiënt mogelijk af te handelen met een voor u acceptabele uitkomst. Hierdoor ontstaat een win win situatie tussen u en uw huisadvocaat. Huisadvocaat kortingen op procedures Daarnaast krijgt u, indien er ondanks de bemoeienissen met uw advocaat, toch een juridische procedure gevoerd moet worden, korting op de voor Advocatenmakelaar gebruikelijke kosten van de advocaat voor een dergelijke procedure. Prijsmodules huisadvocaat Maandelijkse fee voor rechtsbijstand van uw huisadvocaat voor al uw buitengerechtelijke werkzaamheden inclusief het voeren van eenvoudige incassoprocedures vanaf een bedrag van minimaal 1.000,= tot maximaal 5.000,= op basis van een tijdsbesteding van 30 uur per maand. Rechtsbijstand van uw huisadvocaat in één gerechtelijke procedure voor de kantonrechter of voor de rechtbank voor zowel de buitengerechtelijke werkzaamheden als de werkzaamheden ter voorbereiding en het voeren van uw rechtszaak inclusief Rechtsbijstand van uw huisadvocaat in één gerechtelijke hoger beroep procedure voor het Gerechtshof voor alle werkzaamheden in verband met het voeren van uw rechtszaak inclusief de 3.000,= p.m ,= 5.000,= Aanvullende informatie huisadvocaat Bij het verrichten van buitengerechtelijke werkzaamheden en het voeren van een rechtszaak kunt u ook geconfronteerd worden met andere kosten, die niet onder de prijsafspraak met de huisadvocaat vallen, zoals bijvoorbeeld kosten voor derden die door de huisadvocaat moeten worden ingehuurd (denk aan deskundigen, tolken etc.), deurwaarderskosten (indien u een dagvaarding laat uitbrengen kost dat bijvoorbeeld circa 90,=), griffierechten en, indien u ondanks de inspanningen van uw huisadvocaat toch de rechtszaak verliest, een proceskostenveroordeling ten behoeve van de tegenpartij. Overigens, dit laatste geldt ook omgekeerd. Indien u de rechtszaak wint kan de tegenpartij worden veroordeeld tot betaling van

8 proceskosten, waarbij u rekening dient te houden met het feit dat dit bedrag vaak niet kostendekkend is. Ook dient u rekening te houden met het feit dat de prijsafspraak (H2 en H3) geldt voor slechts één gerechtelijke procedure, waardoor u geconfronteerd kan worden met kosten voor een eventuele nieuwe procedure in hoger beroep of met kosten voor andere bijkomende procedures, zoals bijvoorbeeld een procedure over de afwikkeling van een vonnis. Huisadvocaat versus bedrijfsadvocaat Indien u niet direct behoefte heeft aan een huisadvocaat maar wel een bedrijfsadvocaat zoekt voor een juridisch geschil, hanteert de Advocatenmakelaar voor bedrijven met betrekking tot het honorarium van de bedrijfsadvocaat vaste tarieven voor de behandeling van de gehele zaak in één instantie. Kijkt u ook eens op onze pagina bedrijfsadvocaat. Aanvullende informatie Bij het voeren van een rechtszaak kunt u ook geconfronteerd worden met andere kosten, die niet onder de prijsafspraak met de advocaat vallen, zoals bijvoorbeeld kosten voor derden die door de advocaat moeten worden ingehuurd (denk aan deskundigen, tolken etc.), deurwaarderskosten (indien u een dagvaarding laat uitbrengen kost dat bijvoorbeeld circa 90,=), griffierechten en,indien u ondanks de inspanningen van uw advocaat toch de rechtszaak verliest, een proceskostenveroordeling ten behoeve van de tegenpartij. Overigens, dit laatste geldt ook omgekeerd. Indien u de rechtszaak wint kan de tegenpartij worden veroordeeld tot betaling van proceskosten, waarbij u rekening dient te houden met het feit dat dit bedrag vaak niet kostendekkend is. Ook dient u rekening te houden met het feit dat de prijsafspraak geldt voor slechts één gerechtelijke procedure, waardoor u geconfronteerd kan worden met kosten voor een eventuele nieuwe procedure in hoger beroep of met kosten voor andere bijkomende procedures, zoals bijvoorbeeld een procedure over de afwikkeling van een vonnis. WIJ VINDEN DE ADVOCAAT DIE HET BESTE BIJ UW ZAAK PAST.

9

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict Een arbeidsconflict is

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht/vastgoedrecht Bij het huren van een

Nadere informatie

6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat

6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat 6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat Helaas hebben u en uw partner besloten om te

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN De economische crisis raakt ons allemaal, jong en oud. Misschien is uw arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd recent verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2016 JPR staat voor transparantie in kosten JPR Advocaten kent een aantal methoden om de kosten van haar werkzaamheden in rekening te brengen. Iedere methode

Nadere informatie

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening!

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! 1. Pre-incasso Indien er sprake is van een particuliere debiteur is een zogenaamde 14-dagen brief verplicht. Bij B2B incasso s niet, maar

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS

LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS In het dagelijks leven kunt u ermee te maken krijgen dat uw werkgever besluit dat hij u gaat ontslaan vanwege bedrijfseconomische gronden of om een andere reden, bijvoorbeeld disfunctioneren,

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten en aanvullende vervolgopdrachten die

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2013 JPR staat voor transparante declaraties Declaraties van advocatenkantoren worden over het algemeen als weinig transparant ervaren. JPR neemt deze onduidelijkheid

Nadere informatie

Zo rekent Ross Advocaten

Zo rekent Ross Advocaten Zo rekent Ross Advocaten Een ondernemer die juridisch advies nodig heeft, kijkt ook naar de prijs. Ross Advocaten hanteert twee tarieven: het gewone tarief en het resultaatstarief. Daarover gaat deze folder.

Nadere informatie

Bossers Advocatuur Tarieven 2019

Bossers Advocatuur Tarieven 2019 Bossers Advocatuur Tarieven 2019 Tarief Het eenmalig gesprek dat u gevoerd hebt tijdens het (telefonisch) spreekuur van maximaal een half uur is gratis. Declaratie op basis van een uurtarief De hoogte

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

ECLI:NL:RBALK:2010:BP3091

ECLI:NL:RBALK:2010:BP3091 ECLI:NL:RBALK:2010:BP3091 Instantie Rechtbank Alkmaar Datum uitspraak 29-12-2010 Datum publicatie 04-02-2011 Zaaknummer 119974 - HA ZA 10-474 Formele relaties Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren van zakelijke vorderingen op zakelijke debiteuren. De incassovoorwaarden

Nadere informatie

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23 Home Kantoor Particulier Zakelijk Kwaliteitsbewaking Contact 1 / 23 Sitemap Home Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator 2 / 23 Gaat het om: Incasso / scheiden / alimentatie / overig familierecht, of

Nadere informatie

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Take Care of Your Business Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Postbus 3700 AL Zeist Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak) Maliebaan 45 Utrecht Tel:

Nadere informatie

Voorwaarden & Tarieven

Voorwaarden & Tarieven Voorwaarden & Tarieven Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van DL Advocatuur. Onder DL Advocatuur wordt verstaan het kantoor alsmede een of meerdere advocaten

Nadere informatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie Verzonden per mail Naarden, 19 februari 2015 Geachte contactpersoon, Tussen ARAG Legal Services (hierna: ARAGLS) en Omnius is afgesproken dat vanaf 1 augustus 2014 de factuur in een ongedekte betalende

Nadere informatie

ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN

ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN ADVOCARE `FIXED PRICE' - TARIEVEN 1. WANPRESTATIE/ONRECHTMATIGE DAAD 2. INCASSOZAKEN 3. FAILLISSEMENTRECHT 4. GOEDERENRECHT 5. PROCEDURES BETREFFENDE BEWARING VAN RECHTEN 6. ARBEIDSOVEREENKOMST 7. HUURGESCHILLEN

Nadere informatie

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK 1. Algemeen 1.1 Juristenkantoor Munerva biedt zowel voor particulieren als voor ondernemers de mogelijkheid een juridisch abonnement

Nadere informatie

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V.

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Deze tarieven gelden van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012. Zowel de wet als de executoriale titel (bijvoorbeeld een vonnis)

Nadere informatie

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso-opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur

Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur Algemene Voorwaarden Heemraad Advocatuur 1. Definities a. Heemraad Advocatuur is een naar Nederlands recht opgericht eenmanszaak van mevr. S. Kara, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

ECLI:NL:RBLIM:2017:3845

ECLI:NL:RBLIM:2017:3845 ECLI:NL:RBLIM:2017:3845 Instantie Rechtbank Limburg Datum uitspraak 26042017 Datum publicatie 27042017 Zaaknummer 5494929 \ CV EXPL 1610633 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Verbintenissenrecht

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR

RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR RECHTVAARDIGHEID VOOR DE CREDITEUR INCASSO ADVOCATEN www.bierensgroup.com INHOUD Welkom bij de Bierens Familie 3 Uw incasso s snel betaald 5 Onze diensten: van juridische kwesties tot creditmanagement

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten 1.1 Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, tevens handelende onder de naam GVK Advocaten, hierna ook het kantoor genoemd, is een maatschap naar

Nadere informatie

Online. juridische. Exclusief dienstenpakket voor onze leden. Een eenvoudige online toepassing om niet betaalde facturen aan te pakken.

Online. juridische. Exclusief dienstenpakket voor onze leden. Een eenvoudige online toepassing om niet betaalde facturen aan te pakken. en Online schuldinvordering juridische bijstand Exclusief dienstenpakket voor onze leden Een eenvoudige online toepassing om niet betaalde facturen aan te pakken. Juridisch advies voor zowel beroeps- als

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Cash Results CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0611517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Tarieven en algemene voorwaarden 2015

Tarieven en algemene voorwaarden 2015 Tarieven en algemene voorwaarden 2015 Tarieven Inleiding Betrokkenheid bij uw zaken kan niet zonder duidelijkheid, bijvoorbeeld over de kosten van onze werkzaamheden. Van Veen Advocaten geeft u vóóraf

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

Naar aanleiding van de uitzending van Tros Radar d.d. 23 februari 2015.

Naar aanleiding van de uitzending van Tros Radar d.d. 23 februari 2015. Vrijblijvende en ter oriëntatie bedoelde toelichting op procedure misleiding Staatsloterij en de eventuele mogelijkheid tot het verkrijgen van schadevergoeding of een andere vorm van compensatie. Naar

Nadere informatie

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties Zeker van uw zaak. Ondernemers staan sterker met het Rechtshulp abonnement Als ondernemer heeft u een aantal rechten en plichten. Die werken alleen in uw voordeel als u daar optimaal gebruik van maakt.

Nadere informatie

Een helder advies of rapport waarin ik het dossier zaak bespreek en mijn mening geef.

Een helder advies of rapport waarin ik het dossier zaak bespreek en mijn mening geef. Van Leijen Overheidsrecht De Koffiebrandery Daviottenweg 40 5222 BH s-hertogenbosch 073 747 04 03 info@vanleijenoverheidsrecht.nl Wil je nou wel eens weten hoe het écht zit? Wil je nu wel eens een einde

Nadere informatie

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Het Keurmerk Uw zaak wordt behandeld door een kantoor dat een keurmerk draagt. In deze folder leest u in het kort wat

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter, terwijl mr. I.M.L. Venker als secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter, terwijl mr. I.M.L. Venker als secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, nr. 2017-429 (mr. B.F. Keulen, voorzitter, terwijl mr. I.M.L. Venker als secretaris) Klacht ontvangen op : 24 maart 2016 Ingediend door : Consument

Nadere informatie

Is een rechtsbijstandverzekering nodig?

Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Ja. Iedereen kan in het dagelijks leven verzeild raken in een juridisch conflict. Hoe voorzichtig u ook bent. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators

ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators Artikel 1.Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van een dienst die aangeboden wordt door de maatschap KBW Advocaten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten 1. Algemeen 1.1 Corten en Schepers Advocaten B.V. (hierna: het kantoor) is een naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap die zich ten doelt

Nadere informatie

ECLI:NL:RBNHO:2013:9371

ECLI:NL:RBNHO:2013:9371 ECLI:NL:RBNHO:2013:9371 Instantie Datum uitspraak 25-09-2013 Datum publicatie 11-10-2013 Zaaknummer 2113562 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Rechtbank Noord-Holland Civiel recht Eerste

Nadere informatie

Echtscheidingen en familierecht Sociale zekerheid Mediation Participatiewet & bijstand Erfrecht Arbeidsrecht Vreemdelingenrecht Ziektewet Huurrecht

Echtscheidingen en familierecht Sociale zekerheid Mediation Participatiewet & bijstand Erfrecht Arbeidsrecht Vreemdelingenrecht Ziektewet Huurrecht Ons kantoor Ons kantoor is te vinden nabij het centrum van het mooie Schiedam en bestaat al sinds 1981. U bent welkom bij twee ervaren advocaten en mediators. Wij kunnen u deskundig bijstaan op vele rechtsterreinen.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs

Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs Algemene Voorwaarden MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs 1. Partijen 1. Opdrachtnemer is mr. drs. M.Vissers, handelend onder de naam MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs. MDMV Advocaten en Bedrijfsadviseurs

Nadere informatie

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze algemene incasso voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met ALL-ROUND INCASSO tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V. Artikel 2 Totstandkoming

Nadere informatie

Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst tot dienstverlening

Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst tot dienstverlening Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V. en Tuip Strafrechtadvocatuur

Nadere informatie

1.1 Alle door Jongen Advocatuur aanvaarde werkzaamheden worden verricht op basis van een schriftelijke overeenkomst van opdracht.

1.1 Alle door Jongen Advocatuur aanvaarde werkzaamheden worden verricht op basis van een schriftelijke overeenkomst van opdracht. Algemene voorwaarden Jongen Advocatuur is een eenmanszaak naar Nederlands recht, gedreven door mw. mr. S. Jongen. Het doel van de eenmanszaak is de praktijk van advocaat uit te oefenen in de meest ruime

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering Handleiding

Rechtsbijstandverzekering Handleiding Rechtsbijstandverzekering Handleiding Handleiding Rechtsbijstand U hebt een rechtsbijstandverzekering afgesloten bij de SOM. Dit is tot stand gekomen met de hulp en het advies van uw onderlinge. De uitvoering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN Voordat onze dienstverlening aanvangt is het belangrijk dat u weet welke voorwaarden daarvoor gelden. Lees daarom zorgvuldig deze algemene voorwaarden zodat u goed

Nadere informatie

1.2 De (rechts)persoon waarvoor Metaalunie Rechtsbijstand werkzaamheden verricht, wordt hierna aangeduid als opdrachtgever.

1.2 De (rechts)persoon waarvoor Metaalunie Rechtsbijstand werkzaamheden verricht, wordt hierna aangeduid als opdrachtgever. Hieronder treft u de algemene voorwaarden van Metaalunie Rechtsbijstand aan. Deze zijn van toepassing op de eventueel te verstrekken incasso-opdracht. Ook treft u een omschrijving aan van de door Ultimoo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Individuele Rechtshulp LAD (versie 2014) Inleiding

Algemene voorwaarden Individuele Rechtshulp LAD (versie 2014) Inleiding Algemene voorwaarden Individuele Rechtshulp LAD (versie 2014) Inleiding De LAD is de representatieve werknemersorganisatie voor artsen in Nederland. De LAD behartigt de materiële en immateriële belangen

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten. Artikel 2 Totstandkoming

Nadere informatie

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF Hoewel we het woord crisi niet meer in de mond zouden moeten nemen, is het nog steeds een feit dat er slecht betaald wordt door huurders. Ter facilitering biedt Bogaerts

Nadere informatie

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? advocaten & mediators Wie zijn wij? Wij zijn SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Wij

Nadere informatie

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor?

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? 29 november 2012 Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? Aubrey Klerks-Valks 1. Wat zijn geldzaken? Geldzaken kunnen voortvloeien uit tal van (civiele) kwesties: incasso;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Daamen, advocaat.

Algemene voorwaarden Daamen, advocaat. Algemene voorwaarden Daamen, advocaat. Versie april 2012 I. Toepasselijkheid 1. Daamen, advocaat. (hierna: het kantoor) is de in Maastricht gevestigde eenmanszaak van mr. H.M.W. Daamen en is ingeschreven

Nadere informatie

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? nl nl & mediators advocatenadvocaten & mediators advocaten & mediators Wie zijn wij? Wij zijn

Nadere informatie

< Zaaknummer gerechtsdeurwaarder: <zaaknummer> > < Dossiernummer advocaat: <dossiernummer> > < Inzake: < > >

< Zaaknummer gerechtsdeurwaarder: <zaaknummer> > < Dossiernummer advocaat: <dossiernummer> > < Inzake: < > > Model Rechtspraak 24082017 Oproepingsbericht civiele vorderingsprocedure artikel 115 lid 1 Rv BetVo-II 1 eiser, 1 verweerder < Zaaknummer gerechtsdeurwaarder: > < Dossiernummer advocaat:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van een dienst die aangeboden wordt

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van een dienst die aangeboden wordt ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van een dienst die aangeboden wordt door KBW Advocaten en Mediators en Mediators. Niet alleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen 1. Advocatenkantoor Broerse is de eenmanszaak van mr. E. Broerse, KvK Amsterdam nr. 59600675.

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen 1. Advocatenkantoor Broerse is de eenmanszaak van mr. E. Broerse, KvK Amsterdam nr. 59600675. Kruisweg 601 2132 NA Hoofddorp T 020 354 24 30 F 020 341 35 17 www.advocatenkantoorbroerse.nl info@advocatenkantoorbroerse.nl Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Advocatenkantoor Broerse is de eenmanszaak

Nadere informatie

Wat is civiel recht? 3. De deelnemers aan een civiele procedure 3. De rol van getuigen in een civiele procedure 7. Bewijsstukken 8.

Wat is civiel recht? 3. De deelnemers aan een civiele procedure 3. De rol van getuigen in een civiele procedure 7. Bewijsstukken 8. Als mensen en bedrijven een conflict krijgen dat zij zelf niet kunnen oplossen, volgt soms een rechtszaak. In deze brochure leest u hoe de behandeling van de zaak verloopt. Inhoud Wat is civiel recht?

Nadere informatie

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek Gevestigd in het Achterhoekse Aalten, het juridisch adviesbureau Wevers heeft als doel het aanbieden van gespecialiseerde juridische diensten op een veelzijdigheid van rechtsgebieden. Niemand zit te wachten

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s CashResults CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0343-447658 of 06-11517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek Gevestigd in het Achterhoekse Aalten, het juridisch adviesbureau Wevers heeft als doel het aanbieden van gespecialiseerde juridische diensten op een veelzijdigheid van rechtsgebieden. Niemand zit te wachten

Nadere informatie

Oproep voor een rechtszaak

Oproep voor een rechtszaak Model Rechtspraak 29062017 Oproepingsbericht civiele vorderingsprocedure artikel 113 Rv Versie 4 meer eisers, meer verweerders < Zaaknummer gerechtsdeurwaarder: > < Dossiernummer advocaat:

Nadere informatie

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker

Nadere informatie

Wat is civiel recht? 3. De deelnemers aan een civiele procedure 3. De rol van getuigen in een civiele procedure 7. Bewijsstukken 8.

Wat is civiel recht? 3. De deelnemers aan een civiele procedure 3. De rol van getuigen in een civiele procedure 7. Bewijsstukken 8. Als mensen en bedrijven een conflict krijgen dat zij zelf niet kunnen oplossen, volgt soms een rechtszaak. In deze brochure leest u hoe de behandeling van de zaak verloopt. Inhoud Wat is civiel recht?

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (1 oktober 2016) 1. Toepasselijkheid:

ALGEMENE VOORWAARDEN (1 oktober 2016) 1. Toepasselijkheid: ALGEMENE VOORWAARDEN (1 oktober 2016) 1. Toepasselijkheid: 1.1 Deze Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Baldinger

Nadere informatie

Alles onder één dak. Alles onder één dak. Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders

Alles onder één dak. Alles onder één dak. Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders Alles onder één dak Alles onder één dak Incassobureau Juristen Gerechtsdeurwaarders Niets is zo vervelend als een relatie die zijn financiële verplichtingen niet nakomt en uw beleefde betalingsverzoeken

Nadere informatie

Model Rechtspraak

Model Rechtspraak Model Rechtspraak 22-12-2017 Oproepingsbericht civiele vorderingsprocedure artikel 115 lid 2 Rv (Haags Betekeningsverdrag) Versie 1 1 eiser, 1 verweerder < Zaaknummer gerechtsdeurwaarder:

Nadere informatie

de kortste weg naar de beste oplossing

de kortste weg naar de beste oplossing de kortste weg naar de beste oplossing We hebben honderden ervaren juristen die thuis zijn in vrijwel alle soorten geschillen en claims Uw baas wil u op straat zetten. De nieuwe parketvloer trekt helemaal

Nadere informatie

Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso

Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso Tarievenblad Tussenpersoon en Syncasso TARIEVEN TUSSENPERSONEN 1. Definities Tussenpersoon: Alle klanten, die niet vallen onder de omschrijving van Opdrachtgevers, zoals bedoeld in de algemene voorwaarden

Nadere informatie

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen Met DAS Zeker bent u verzekerd van betaling powered by + Zeer lage afschrijving op uw debiteuren dankzij de unieke samenwerking tussen Atradius en DAS

Nadere informatie

bronnen Brochure 'Civiele procedure', Raad voor de rechtspraak, juli 2011,

bronnen Brochure 'Civiele procedure', Raad voor de rechtspraak, juli 2011, Regelingen en voorzieningen CODE 6.4.2.35 Civiele procedure brochure bronnen Brochure 'Civiele procedure', Raad voor de rechtspraak, juli 2011, www.rijksoverheid.nl In deze publicatie vindt u informatie

Nadere informatie

Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand

Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand Oostenburgervoorstraat 152 1018 MR Amsterdam Postbus 9354 1006 AJ Amsterdam Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand LIDMAATSCHAP Artikel 1 Aanvang Het lidmaatschap start op de datum van inschrijving.

Nadere informatie

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN

ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN Algemene bepalingen ALGEMENE INCASSO VOORWAARDEN 1. Deze Algemene Incasso Voorwaarden zijn van toepassing op alle verstrekte opdrachten aan en overeenkomsten met All-Round Incasso tot incassowerkzaamheden,

Nadere informatie

Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand

Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand Oostenburgervoorstraat 152 1018 MR Amsterdam Postbus 9354 1006 AJ Amsterdam Voorwaarden lidmaatschap en juridische bijstand LIDMAATSCHAP Artikel 1 Aanvang Het lidmaatschap start op de datum van inschrijving.

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw.

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw. Tarieven en Algemene voorwaarden van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-07-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren.

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren. Algemene Voorwaarden & Tarieven van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-08-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

ECLI:NL:RBMNE:2013:BZ9384

ECLI:NL:RBMNE:2013:BZ9384 ECLI:NL:RBMNE:2013:BZ9384 Instantie Datum uitspraak 24-04-2013 Datum publicatie 03-05-2013 Zaaknummer Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Rechtbank Midden-Nederland 818166 UC EXPL 12-9177

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. 1. HBN Law Holding B.V. ( HBN ) is een op Curaçao gevestigde besloten vennootschap, opgericht naar het recht van Curaçao, met als doel het beoefenen van de advocatuur.

Nadere informatie

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een Algemene Voorwaarden Amstelland Advocatuur Artikel 1 Amstelland Advocatuur Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een besloten vennootschap met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V.

Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V. Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V. Algemeen Pennino Advocaten B.V. is een besloten vennootschap naar Nederlands recht, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder: 60979801, die zich ten doel

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Waarborg de continuïteit van uw onderneming U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1.1. Saul Advocaten B.V., hierna te noemen Saul Advocaten, is een besloten vennootschap, die zich ten doel stelt het uitoefenen of doen oefenen van de rechtspraktijk,

Nadere informatie

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium.

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Deze brief hoort bij de aanbiedingsbrief of wordt u op voorhand toegezonden omdat u overweegt een opdracht te verstrekken aan mijn kantoor. Het kan zijn

Nadere informatie

Indicatietarieven in IE-zaken

Indicatietarieven in IE-zaken Indicatietarieven in IE-zaken Versie 1 september 2014 Voorwoord Op 29 april 2004 is de zogenaamde Handhavingsrichtlijn tot stand gekomen (Richtlijn 2004/48/EG van het Europees Parlement en de Raad van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - M Advocatuur & Mediation M Advocatuur & Mediation is een samenwerkingsverband van de overigens zelfstandige advocatenpraktijken van mrs. M.P.D. de Mönnink en M.C. Kelderman

Nadere informatie

Indicatietarieven in IE-zaken Hoge Raad

Indicatietarieven in IE-zaken Hoge Raad Indicatietarieven in IE-zaken Hoge Raad Versie 1 april 2017 Voorwoord Artikel 14 van Richtlijn 2004/48/EG betreffende de handhaving van intellectueleeigendomsrechten (PbEU 2004, L 157/45; hierna: de Handhavingsrichtlijn)

Nadere informatie

ECLI:NL:GHARN:2012:BW7826

ECLI:NL:GHARN:2012:BW7826 ECLI:NL:GHARN:2012:BW7826 Instantie Gerechtshof Arnhem Datum uitspraak 30-05-2012 Datum publicatie 08-06-2012 Zaaknummer 11-00572 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht Hoger

Nadere informatie

...arbeidsconflict? mediation!

...arbeidsconflict? mediation! ...arbeidsconflict? mediation! De persoonlijke aanpak van een Mediatior werkt vele malen sneller en leidt minder vaak tot kostbare en langdurige beroepszaken en hoorzittingen. Bron: Laatste nieuws (Novum/ANP)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd 1. Advocatenkantoor T de Deugd is een eenmanszaak van mr. T de Deugd die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34341073 Opdracht 2. Alle

Nadere informatie