TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators"

Transcriptie

1 TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? nl nl & mediators advocatenadvocaten & mediators advocaten & mediators

2 Wie zijn wij? Wij zijn SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde, centraal en stevig geworteld in de Achterhoek. Ons kantoor heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijke en professionele speler in de juridische dienstverlening. Wij richten onze focus op de ondernemer, maar staan ook particuliere cliënten graag ter zijde. Wij staan voor eigentijdse advocatuur met een Achterhoekse nuchterheid. Geen poespas dus. De lijnen zijn kort en onze advocaten zijn altijd en snel te bereiken. Zij zijn ook allemaal woonachtig in de regio. Zij weten daarom als geen ander wat er speelt en wat u als cliënt beweegt. De advocaten van SteentjesWoltersMulder komen op voor uw belangen en zoeken naar de voor u meest gunstige oplossing. Schikken en regelen waar het kan maar ook procederen waar het moet. mr. E.H. (Eef) Steentjes advocaat ondernemingsrecht en insolventierecht Lid Insolad (Vereniging Insolventierecht Advocaten) en VIA (Vereniging Proces en Incasso Advocaten) mr. R. (Mieke) Mulder advocaat personen- en familierecht en mediator Lid vfas (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators), VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals) en MfN (Mediatorsfederatie Nederland) mr. N.G. (Niek) Cornelissen advocaat huurrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht Lid Insolad (Vereniging Insolventierecht Advocaten) mr. M.L.J. (Martine) Meijer advocaat arbeidsrecht Lid VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) mr. R. (Ramon) Heinen advocaat handelsrecht/incassozaken, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht

3 Wat doen wij? Het aantal juridische dienstverleners neemt toe. Maar de advocaat blijft nog steeds dé deskundige bij uitstek. Onze advocaten en onze advocaat-mediator zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten ( nl). Zij hebben ieder hun eigen specialisatie(s). Ons kantoor is deskundig op meerdere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, insolventierecht, huurrecht en vastgoed, arbeidsrecht, handelszaken/incasso s, contractenrecht (overeenkomsten, algemene voorwaarden) en aansprakelijkheidsrecht. Ook voor personen- en familierecht kwesties, zoals echtscheidingen en scheidingsmediation, en strafzaken kunt u bij ons terecht. Onze advocaten zijn aangesloten bij landelijke specialisatieverenigingen. De daarvoor vereiste (vervolg)opleidingen waarborgen de hoogste kwaliteit. Wat kosten wij? Topkwaliteit, gunstige tarieven Wij bieden topkwaliteit en vinden het tegelijkertijd belangrijk dat wij betaalbaar en dus bereikbaar blijven. Dankzij onze kleinschaligheid en de daardoor beperkte overheadkosten - geen grote groep vennoten en onnodige tussenlagen met managers - kunnen wij aanmerkelijk goedkoper en efficiënter werken dan grotere gespecialiseerde kantoren. Dit scheelt al gauw enkele tientjes per uur of soms nog meer. Wij werken niet tegen stunt- of afbraakprijzen, want het voortdurend investeren in de opleiding van onze advocaten kent uiteraard ook haar prijs. Maar onze tarieven zijn naar verhouding erg aantrekkelijk. En juist deze combinatie is onze kracht en maakt het interessant om zaken met ons te doen. Bij SteentjesWoltersMulder staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat u weet wat uw advocaat kost. Dit klinkt logisch maar is het niet altijd. Er wordt nogal eens schimmig over gedaan. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf dus, dat vinden wij belangrijk. Een vast uurtarief, ongeacht spoedeisendheid of aard en omvang van de zaak. Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een voorschot van onze cliënten te verlangen. Wij declareren in beginsel één keer per maand en kennen een betalingstermijn van 14 dagen. U ontvangt daarbij altijd een specificatie van de gewerkte uren.

4 Daarbij werken wij met vaste tijdseenheden van tenminste 5 minuten. In tegenstelling tot collega-kantoren noteren wij ook niet zonder meer iedere handeling. Zo vinden wij dat het enkel kopiëren van een brief niet aan onze cliënten in rekening kan worden gebracht. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven zoals deze gelden met ingang van 1 januari Deze tarieven kunnen jaarlijks per 1 januari worden herzien. Standaard honorarium (uurtarief excl. 21% BTW) mr. E.H. Steentjes: 199,00 mr. R. Mulder: 199,00 mr. N.G. Cornelissen: 199,00 mr. M.L.J. Meijer: 199,00 mr. R. Heinen: 169,00 Het bovengenoemde honorarium wordt vermeerderd met een percentage van 7% voor dekking van kantoorkosten. Verschotten (onbelaste en belaste), zoals griffierechten, leges en deurwaarderskosten, worden afzonderlijk doorberekend. Reistijd en wachttijd wordt op basis van uurtarief afgerekend. Reiskosten worden niet afzonderlijk doorbelast. Vaste of andere prijsafspraken Wij denken graag met onze cliënten mee. Sommige van hen willen graag van tevoren weten waar ze aan toe zijn. Afhankelijk van aard en omvang van de werkzaamheden is het daarom mogelijk om met ons een vaste prijsafspraak te maken (fixed price) of te werken met een zgn. succes fee, waarbij aan laag basistarief wordt gehanteerd en er een opslag wordt berekend bij een succesvolle afloop van de zaak. Informeer bij de behandelend advocaat naar de mogelijkheden. Wij staan open voor maatwerk, hoewel het ons niet is toegestaan om zuivere no cure no pay afspraken te maken. Incassozaken Wij incasseren uw vorderingen voor een vast en sterk gereduceerd uurtarief van 129,00 excl. BTW. Er worden geen kantoorkosten berekend. Wij werken dus niet met een percentage van de te incasseren hoofdsom, maar gewoon met een vast uurtarief die in de meeste gevallen in redelijke verhouding staat tot de opbrengst.

5 Ook hier geldt dat verschotten, zoals griffierechten, deurwaarderskosten en leges separaat worden doorberekend. Wij zullen ons te allen tijde, met inachtneming van de beperkingen die ons rechtssysteem kent, maximaal inspannen om de kosten zoveel mogelijk te verhalen op de debiteur. Het gereduceerde uurtarief geldt alleen voor zuivere incassozaken. Hiermee bedoelen wij incassozaken, waarin geen inhoudelijk verweer bekend is of redelijkerwijs te verwachten is. Is dit laatste wel het geval, dan geldt ons standaard honorarium. Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekeraars beperken u veelal in uw vrije advocaatkeuze. Zij hebben doorgaans vaste (prijs)afspraken met één of meerdere advocatenkantoren en zullen dan ook proberen om uw zaak bij deze kantoren onder te brengen. U bent echter niet verplicht om een dergelijk advies op te volgen. U heeft een wettelijk recht om, in gevallen waarin het inschakelen van een advocaat noodzakelijk is, uw eigen advocaat te kiezen. U kunt dus altijd ons kantoor verzoeken uw zaak in behandeling te nemen. Een eerste kennismaking en advies zonder kosten Wij bieden ondernemers op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid om bijvoorbeeld te bespreken hoe te handelen bij een dreigend conflict of met ons te overleggen wat te doen bij een reeds bestaand geschil. Is het zinvol om te gaan procederen of is wellicht een andere oplossing mogelijk? U kunt met alle korte eerstelijns vragen bij ons terecht. Daartoe kennen wij een kosteloos ondernemersspreekuur. Doel van deze service is om in een kort tijdsbestek een eerste inschatting van een zaak te maken en de ondernemer vrijblijvend een richting en een advies te geven. Ook buiten het vaste spreekuur kunnen ondernemers op afspraak langs komen voor een kennismaking. Of wij komen gewoon bij u, zodat wij meteen uw bedrijf leren kennen. Met onze kosteloze service Eerste Hulp bij Arbeidszaken (EHBA) helpen wij werkgevers met een eerste advies. Verder kennen wij voor particulieren een oriënterend echtscheidingsgesprek van maximaal een half uur. Ook aan deze service zijn geen kosten verbonden.

6 Algemene voorwaarden en overige (gedrags)regels Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn integraal afgedrukt op de achterzijde van ons briefpapier en kunnen tevens worden gedownload via onze website Wij zijn verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Verder zijn wij gebonden aan de Advocatenwet, diverse verordeningen en gedragsregels voor advocaten. Deze regels zijn te raadplegen via Geschillenregeling Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u gebruik maken van onze interne klachtenregeling. Ook deze regeling kunt u downloaden via onze website. Leidt deze procedure niet tot een voor u bevredigende oplossing dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Advocatuur. Ons kantoor is aangesloten bij deze externe klachtenorganisatie. Voor meer informatie zie Tot slot Wij gunnen iedereen een persoonlijk of zakelijk leven zonder (juridische) problemen. Maar mocht u ons op enig moment toch nodig hebben laat het dan vooral weten, dan gaan we er voor! Bezoekadres: Zilverlinde 1 Lichtenvoorde Postadres: Postbus 24, 7130 AA Lichtenvoorde Telefoon (0544) Fax (0544) SWMAdvocaten info@steentjeswoltersmulder.n SWMAdvocaten info@steentjeswoltersmulder.nl Telefoon397 (0544) Telefoon (0544) SWMAdvocaten Fax397 (0544) steentjeswoltersmulder-advocaten Fax (0544) steentjeswoltersmulder-advocaten steentjeswoltersmulder-advocaten info@steentjeswoltersmulder.nl Kantoorrekening SteentjesWoltersMulder Advocaten: NL27 INGB Derdengeldrekening Stichting Beheer Derdengelden SWM Advocaten: NL16 INGB BTW nr. maatschap SteentjesWoltersMulder Advocaten: NL B.01 Kvk nr:

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? advocaten & mediators Wie zijn wij? Wij zijn SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators. Wij

Nadere informatie

Topadvocatuur in de Achterhoek

Topadvocatuur in de Achterhoek Topadvocatuur in de Achterhoek advocaten & mediators Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs Met Achterhoekse nuchterheid en eigentijdse advocatuur werken de advocaten van SteentjesWoltersMulder Advocaten

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2016 JPR staat voor transparantie in kosten JPR Advocaten kent een aantal methoden om de kosten van haar werkzaamheden in rekening te brengen. Iedere methode

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2013 JPR staat voor transparante declaraties Declaraties van advocatenkantoren worden over het algemeen als weinig transparant ervaren. JPR neemt deze onduidelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

Personen- & Familierecht

Personen- & Familierecht Personen- & Familierecht Betrokken en deskundig! GRATIS SPREEKUUR Maandag: 12.00 tot 14.00 uur Woensdag: 17.00 tot 18.00 uur EEN VERTROUWD ADRES. Van der Putt Advocaten staat al meer dan 40 jaar garant

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Timmer & Hoesenie Advocatuur: een samenwerkingsverband van de zelfstandig werkende advocaten mr. L.A.E. Timmer en mr.

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

Zo rekent Ross Advocaten

Zo rekent Ross Advocaten Zo rekent Ross Advocaten Een ondernemer die juridisch advies nodig heeft, kijkt ook naar de prijs. Ross Advocaten hanteert twee tarieven: het gewone tarief en het resultaatstarief. Daarover gaat deze folder.

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren van zakelijke vorderingen op zakelijke debiteuren. De incassovoorwaarden

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

Omgevingsrecht. Laat u tijdig en deskundig adviseren over ruimtelijke ordening, milieurecht en natuurbeschermingsrecht. EEN VERTROUWD ADRES.

Omgevingsrecht. Laat u tijdig en deskundig adviseren over ruimtelijke ordening, milieurecht en natuurbeschermingsrecht. EEN VERTROUWD ADRES. Omgevingsrecht Laat u tijdig en deskundig adviseren over ruimtelijke ordening, milieurecht en natuurbeschermingsrecht. GRATIS SPREEKUUR Maandag: 12.00 tot 14.00 uur Woensdag: 17.00 tot 18.00 uur EEN VERTROUWD

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor T de Deugd 1. Advocatenkantoor T de Deugd is een eenmanszaak van mr. T de Deugd die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34341073 Opdracht 2. Alle

Nadere informatie

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium.

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Deze brief hoort bij de aanbiedingsbrief of wordt u op voorhand toegezonden omdat u overweegt een opdracht te verstrekken aan mijn kantoor. Het kan zijn

Nadere informatie

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V.

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. INHOUD I. Het basisabonnement 2 II. Uw huismr. 3 III. Incasso s 4 IV. Vraagbaak 6 V. Contractenscan 6 VI. Spelregels 7 I. Het basisabonnement Het

Nadere informatie

I. Definities II. Toepasselijkheid III. Opdracht IV. Honorarium en verschotten

I. Definities II. Toepasselijkheid III. Opdracht IV. Honorarium en verschotten Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de maatschap Reijnders Vreugdenhil Bottinga Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn

Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn Inleiding Richtlijn 2006/123/EG, ook bekend als de dienstenrichtlijn, is in

Nadere informatie

Personen- en Familierecht. Betrokken en deskundig!

Personen- en Familierecht. Betrokken en deskundig! VAN DER PUTT ' ADVOCATEN Personen- en Familierecht Betrokken en deskundig! De echtscheiding U heeft een ingrijpend besluit genomen: u en uw partner gaan uit elkaar. Aan zo'n stap is uiteraard heel wat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Corten & Schepers Advocaten 1. Algemeen 1.1 Corten en Schepers Advocaten B.V. (hierna: het kantoor) is een naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap die zich ten doelt

Nadere informatie

Artikel 1. DuuPdeMunniK Advocaten

Artikel 1. DuuPdeMunniK Advocaten ALGEMENE VOORWAARDEN DUUPDEMUNNIK ADVOCATEN Artikel 1. DuuPdeMunniK Advocaten Wij zijn een openbare maatschap, gevestigd en kantoorhoudende te Doorn, met als doel het beoefenen van de advocatuur, in het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten,

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Advocatenkantoor Rickets-Achaibersing: de eenmanszaak van mr. S.A. Rickets-Achaibersing, hierna te noemen: het kantoor,

Nadere informatie

Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn

Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn Richtlijn voor advocaten over de bepalingen in het Burgerlijk Wetboek als gevolg van de implementatie van de dienstenrichtlijn Inleiding Richtlijn 2006/123/EG, ook bekend als de dienstenrichtlijn, is in

Nadere informatie

Tarieven en algemene voorwaarden 2015

Tarieven en algemene voorwaarden 2015 Tarieven en algemene voorwaarden 2015 Tarieven Inleiding Betrokkenheid bij uw zaken kan niet zonder duidelijkheid, bijvoorbeeld over de kosten van onze werkzaamheden. Van Veen Advocaten geeft u vóóraf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten,

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, Algemene voorwaarden voor dienstverlening van de (leden van de) maatschap Reijnders Vreugdenhil Advocaten, gevestigd te Haarlem met nevenvestiging te Amsterdam. I. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Samengesteld op: 1 december 2014

Samengesteld op: 1 december 2014 Samengestelde elde uitspraken, wet- - en regelgevingen en/of wetgevingsadviezen en uit de online Juridische Databank abank van de Nederlandse Orde van Advocaten Samengesteld op: 1 december 2014 De Nederlandse

Nadere informatie

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23 Home Kantoor Particulier Zakelijk Kwaliteitsbewaking Contact 1 / 23 Sitemap Home Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator 2 / 23 Gaat het om: Incasso / scheiden / alimentatie / overig familierecht, of

Nadere informatie

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK

VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK VOORWAARDEN JURIDISCH ABONNEMENT PARTICULIER & JURIDISCH ABONNEMENT ZAKELIJK 1. Algemeen 1.1 Juristenkantoor Munerva biedt zowel voor particulieren als voor ondernemers de mogelijkheid een juridisch abonnement

Nadere informatie

1.1 Alle door Jongen Advocatuur aanvaarde werkzaamheden worden verricht op basis van een schriftelijke overeenkomst van opdracht.

1.1 Alle door Jongen Advocatuur aanvaarde werkzaamheden worden verricht op basis van een schriftelijke overeenkomst van opdracht. Algemene voorwaarden Jongen Advocatuur is een eenmanszaak naar Nederlands recht, gedreven door mw. mr. S. Jongen. Het doel van de eenmanszaak is de praktijk van advocaat uit te oefenen in de meest ruime

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Daamen, advocaat.

Algemene voorwaarden Daamen, advocaat. Algemene voorwaarden Daamen, advocaat. Versie april 2012 I. Toepasselijkheid 1. Daamen, advocaat. (hierna: het kantoor) is de in Maastricht gevestigde eenmanszaak van mr. H.M.W. Daamen en is ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AKL Advocaten

Algemene voorwaarden AKL Advocaten Algemene voorwaarden AKL Advocaten 1. Definities - Cliënt: de contractspartij (opdrachtgever) van de advocaat die de opdracht heeft aanvaard. - Advocaat: de advocaat verbonden aan AKL Advocaten - Overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag.

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor dienstverlening Advocatenkantoor Tamer, gevestigd te Den Haag. 1. Definitie In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Advocaten: is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN KLACHTENREGELING. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Lexcellent Advocatuur, gevestigd te Houten

ALGEMENE VOORWAARDEN EN KLACHTENREGELING. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Lexcellent Advocatuur, gevestigd te Houten ALGEMENE VOORWAARDEN EN KLACHTENREGELING Algemene voorwaarden voor dienstverlening Lexcellent Advocatuur, gevestigd te Houten Rechtsvorm: Lexcellent Advocatuur is de handelsnaam waaronder de advocaat mr.

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet

Nadere informatie

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR Een particulier of bedrijf zit niet te wachten op een juridisch geschil. Maar soms heeft u geen keuze. En zit u eenmaal bij een advocaat dan gaat de meter lopen.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 - M ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - M Advocatuur & Mediation M Advocatuur & Mediation is een samenwerkingsverband van de overigens zelfstandige advocatenpraktijken van mrs. M.P.D. de Mönnink en M.C. Kelderman

Nadere informatie

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

* mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso-opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Headline Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers ARAG Incasso Verzekering Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers Sach-, ARAG Incasso Haftpflicht, Verzekering Kfz etc. Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat of niet betalen. En

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Artikel 1 - Algemene gegevens Mr. R. Walet handelend onder de naam Advocatenkantoor Walet neemt als eenmanszaak deel aan het rechtsverkeer en is als zodanig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten

Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten Algemene voorwaarden van Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten 1.1 Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, tevens handelende onder de naam GVK Advocaten, hierna ook het kantoor genoemd, is een maatschap naar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen Advocatenkantoor Aarts-Mulder is een eenmanszaak, gevestigd in Heerlen en ingeschreven in het handelsregister onder nummer: 58237569. De eigenaar is Mr. I.G. Aarts.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

Echtscheidingen en familierecht Sociale zekerheid Mediation Participatiewet & bijstand Erfrecht Arbeidsrecht Vreemdelingenrecht Ziektewet Huurrecht

Echtscheidingen en familierecht Sociale zekerheid Mediation Participatiewet & bijstand Erfrecht Arbeidsrecht Vreemdelingenrecht Ziektewet Huurrecht Ons kantoor Ons kantoor is te vinden nabij het centrum van het mooie Schiedam en bestaat al sinds 1981. U bent welkom bij twee ervaren advocaten en mediators. Wij kunnen u deskundig bijstaan op vele rechtsterreinen.

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten)

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) Artikel 1. Algemeen Drenth Advocaat B.V., h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten, is een besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION

ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION 1 ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION 1.a Faasen Grijmans familierecht advocatuur, notariaat & mediation is een kostenmaatschap tussen mr. Hélène E.M. Faasen

Nadere informatie

Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de

Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de Op de diensten van Fakiri & Fakiri Advocaten zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Daarnaast nemen we deel aan de Geschillencommissie Advocatuur, waarvan de bepalingen ook te vinden zijn op www.advocatenorde.nl.

Nadere informatie

Advocatenkantoor Spangesekade

Advocatenkantoor Spangesekade ALGEMENE VOORWAARDEN van Advocatenkantoor (januari 2017) Artikel 1 Advocatenkantoor 1.1 Advocatenkantoor, verder te noemen het kantoor is de handelsnaam van mr. M. ter Haar-Bas, die als eenmanszaak de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. 1. HBN Law Holding B.V. ( HBN ) is een op Curaçao gevestigde besloten vennootschap, opgericht naar het recht van Curaçao, met als doel het beoefenen van de advocatuur.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hofwijck advocaten te Den Haag

Algemene voorwaarden Hofwijck advocaten te Den Haag Algemene voorwaarden Hofwijck advocaten te Den Haag Artikel 1 Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - advocaat: de advocaat die optreedt voor een cliënt op grond van een

Nadere informatie

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Het Keurmerk Uw zaak wordt behandeld door een kantoor dat een keurmerk draagt. In deze folder leest u in het kort wat

Nadere informatie

Wij incasseren vorderingen

Wij incasseren vorderingen Wij incasseren vorderingen De kernactiviteit van Mr. Incasso is het incasseren van vorderingen tegen een vaste lage prijs, ongeacht de hoogte van de vorderingen. Naast het incasseren van vorderingen is

Nadere informatie

Wat is het verschil tussen een advocaat en een jurist?

Wat is het verschil tussen een advocaat en een jurist? http://www.juridiq.nl/blogs/verschil_advocaat_jurist Wat is het verschil tussen een advocaat en een jurist? Die vraag hoor ik vaak en duidt erop dat het voor niet-juristen verwarrend is. Het antwoord is

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV

Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT BLOEMENDAL ASSURANTIËN (DVD) U bent zich momenteel aan het oriënteren op de markt voor financiële dienstverlening.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten en aanvullende vervolgopdrachten die

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw.

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw. Tarieven en Algemene voorwaarden van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-07-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR Artikel 1 1.1 1.2 1.3 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan #RECHT worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten of vervolgopdrachten)

Nadere informatie

Voorwaarden & Tarieven

Voorwaarden & Tarieven Voorwaarden & Tarieven Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van DL Advocatuur. Onder DL Advocatuur wordt verstaan het kantoor alsmede een of meerdere advocaten

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict Een arbeidsconflict is

Nadere informatie

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening!

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! 1. Pre-incasso Indien er sprake is van een particuliere debiteur is een zogenaamde 14-dagen brief verplicht. Bij B2B incasso s niet, maar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gerrits Advocatuur

Algemene voorwaarden Gerrits Advocatuur Algemene voorwaarden Gerrits Advocatuur Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Gerrits Advocatuur: de eenmanszaak Gerrits Advocatuur, ook wel aangeduid met het kantoor, met

Nadere informatie

b. Cliënt: de natuurlijke of rechtspersoon die opdracht geeft aan ZUIVER Advocatuur tot het verrichten van diensten.

b. Cliënt: de natuurlijke of rechtspersoon die opdracht geeft aan ZUIVER Advocatuur tot het verrichten van diensten. Algemene voorwaarden ZUIVER Advocatuur Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. ZUIVER Advocatuur: de eenmanszaak ZUIVER Advocatuur, ook wel aangeduid met het kantoor, met inbegrip

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV

Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV 2014 DIENSTENWIJZER BLOEMENDAL ASSURANTIËN (DVD) U bent zich momenteel aan het oriënteren op de markt voor financiële dienstverlening. Om inzicht te krijgen in

Nadere informatie

Bossers Advocatuur Tarieven 2019

Bossers Advocatuur Tarieven 2019 Bossers Advocatuur Tarieven 2019 Tarief Het eenmalig gesprek dat u gevoerd hebt tijdens het (telefonisch) spreekuur van maximaal een half uur is gratis. Declaratie op basis van een uurtarief De hoogte

Nadere informatie

!!! Algemene voorwaarden Spijker Strafrechtadvocaten. 1. Algemeen

!!! Algemene voorwaarden Spijker Strafrechtadvocaten. 1. Algemeen Algemene voorwaarden Spijker Strafrechtadvocaten 1. Algemeen a. Spijker Strafrechtadvocaten (verder: de maatschap) is een maatschap van natuurlijke personen. b. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION

ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION 1 ALGEMENE VOORWAARDEN FAASEN GRIJMANS FAMILIERECHT ADVOCATUUR, NOTARIAAT & MEDIATION 1.a Faasen Grijmans familierecht advocatuur, notariaat & mediation is een kostenmaatschap tussen mr. Hélène E.M. Faasen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V.

Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V. Algemene voorwaarden Pennino Advocaten B.V. Algemeen Pennino Advocaten B.V. is een besloten vennootschap naar Nederlands recht, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder: 60979801, die zich ten doel

Nadere informatie

Omgevingsrecht. ruimtelijke ordening milieurechl natuurbeschermingsrechl. Laat u tijdig en deskundig adviseren!

Omgevingsrecht. ruimtelijke ordening milieurechl natuurbeschermingsrechl. Laat u tijdig en deskundig adviseren! VAN DER P UTT ' ADVOCATEN Omgevingsrecht ruimtelijke ordening milieurechl natuurbeschermingsrechl Laat u tijdig en deskundig adviseren! Omgevingsrecht Onder omgevingsrecht wordt het geheel van ruimtelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators

ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators ALGEMENE VOORWAARDEN KBW Advocaten en Mediators Artikel 1.Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik van een dienst die aangeboden wordt door de maatschap KBW Advocaten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BvR Advocatuur

Algemene Voorwaarden BvR Advocatuur Algemene Voorwaarden BvR Advocatuur Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van BvR Advocatuur, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64097366,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden Buren. 1 Algemeen. 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Johan de Wittlaan 15 2517 JR Den Haag Postbus 18511 2502 EM Den Haag T 070 318 4200 F 070 356 1340 Algemene Voorwaarden Buren BURENLEGAL.COM 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren.

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren. Algemene Voorwaarden & Tarieven van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-08-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies

Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). 1.2 Alle

Nadere informatie

Arbeidsrecht & Ontslag

Arbeidsrecht & Ontslag Arbeidsrecht & Ontslag Laat u tijdig en deskundig adviseren! GRATIS SPREEKUUR Maandag: 12.00 tot 14.00 uur Woensdag: 17.00 tot 18.00 uur EEN VERTROUWD ADRES. Van der Putt Advocaten staat al meer dan 40

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Gebruikshandleiding en algemene informatie over algemene voorwaarden Versie 2013/2014 Legal-8 B.V. 3991 SZ Houten T: 088 88 3 8888 E: info@legal8.nl www.legal8.nl Legal8 algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Bouyaghjdane Law 1. Bouyaghjdane Law is een onderneming van advocaat mr. F. Bouyaghjdane, gevestigd te Rotterdam en opgericht naar Nederlands recht. Bouyaghjdane Law is ingeschreven

Nadere informatie

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 -

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - DIENSTEN ACM INCASSO 2014 ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - I N H O U D Over ACM Incasso 3 Services 4 Pre-Incasso:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met de maatschap Stroobach & Dijkers advocaten. Artikel 2 Totstandkoming

Nadere informatie

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een

Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een Algemene Voorwaarden Amstelland Advocatuur Artikel 1 Amstelland Advocatuur Amstelland Advocatuur, is een handelsnaam van Amstelland Advocaten B.V., na te noemen het Kantoor, een besloten vennootschap met

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht/vastgoedrecht Bij het huren van een

Nadere informatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie

FAQ facturatie ARAGLS Voorbeeldfactuur / declaratiemethode Voorbeeld opdrachtbevestiging met clausule ARAGLS facturatie Verzonden per mail Naarden, 19 februari 2015 Geachte contactpersoon, Tussen ARAG Legal Services (hierna: ARAGLS) en Omnius is afgesproken dat vanaf 1 augustus 2014 de factuur in een ongedekte betalende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN DE KOSTENMAATSCHAP VISSERS VERMEER ADVOCATEN, GEVESTIGD TE AMSTERDAM, INCLUSIEF KLACHTENREGELING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN DE KOSTENMAATSCHAP VISSERS VERMEER ADVOCATEN, GEVESTIGD TE AMSTERDAM, INCLUSIEF KLACHTENREGELING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN DE KOSTENMAATSCHAP VISSERS VERMEER ADVOCATEN, GEVESTIGD TE AMSTERDAM, INCLUSIEF KLACHTENREGELING I. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Tarieven In dit document treft u onze pakketten plus de eigenschappen en de tarieven voor eventuele éénmalige rechtsbijstand.

Tarieven In dit document treft u onze pakketten plus de eigenschappen en de tarieven voor eventuele éénmalige rechtsbijstand. Rechtsbijstand voor ZZP / MKB en B.V. Juristen & Fiscalisten Tarieven 2018-2019 In dit document treft u onze pakketten plus de eigenschappen en de tarieven voor eventuele éénmalige rechtsbijstand. Voor

Nadere informatie

Zelfreguleringafspraken Notariaat 2014

Zelfreguleringafspraken Notariaat 2014 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGOVERLEG Zelfreguleringafspraken Notariaat 2014 SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Zelfreguleringafspraken Notariaat 2014 Deze zelfreguleringafspraken zijn gemaakt tussen de Koninklijke

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot dienstverlening met Stroobach & Dijkers advocaten B.V. Artikel 2 Totstandkoming

Nadere informatie