Is een rechtsbijstandverzekering nodig?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Is een rechtsbijstandverzekering nodig?"

Transcriptie

1 Is een rechtsbijstandverzekering nodig? Ja. Iedereen kan in het dagelijks leven verzeild raken in een juridisch conflict. Hoe voorzichtig u ook bent. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van de juiste juridische hulp en bijstand. U heeft bijvoorbeeld een huurgeschil, uw aankoop voldoet niet aan de voorwaarden of er hangt u een ontslag boven het hoofd. Allemaal zaken waar veel wetten en regels bij komen kijken. In dit artikel zetten wij voor u op een rij waarom een rechtsbijstandverzekering nodig is. Een voorbeeld: U laat uw woning verbouwen en achteraf blijkt dat uw dak lekt. U wilt uw aannemer hierop aanspreken maar die verwijst u door naar een (onder)aannemer die u weer terug verwijst naar uw aannemer. Inmiddels heeft u schade door de lekkage en moet u de kosten voor het repareren van uw dak betalen. U heeft juridisch advies nodig om te bekijken hoe sterk u staat en bij wie u verhaal moet halen. Een rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u snel en correct wordt bijgestaan door een ervaren jurist zodat u uw schade vergoed krijgt. Welke dekking geeft een rechtsbijstandverzekering? Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten dekkingen. Hieronder een algemene opsomming van de verschillende dekkingen die u kunt afsluiten: Verkeer Wonen Werk en Inkomen Bemiddeling bij een echtscheiding U kunt altijd contact opnemen met een van onze financieel adviseurs als u advies wilt over de verschillende dekkingen en welke dekking(en) u nodig heeft. Nog een voorbeeld: Een scheiding of het ontbinden van een samenlevingscontract kan een enorm juridisch conflict worden. Omdat het al een emotioneel proces is, is het verstandig dat een ervaren mediator voor u bemiddelt bij het vaststellen van de (kinder)alimentatie, de verdeling van de inboedel en/of verkoop van een woning. Een rechtsbijstandverzekeraar heeft vaak ervaren mediators die u kunnen bijstaan bij een echtscheiding. Op deze manier kunt u dit emotionele proces met een goed gevoel uit handen geven. Postbus AR Purmerend Jaagweg PA Purmerend T F info@struijs.nl NL91ABNA KVK: Alkmaar AFM: BTW: NL B01 Op al onze diensten en werkzaamheden zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden zoals weergegeven op onze website. In onze algemene voorwaarden is een beperking van aansprakelijkheid opgenomen.

2 Let u er wel op dat er geen dekking is voor conflicten die zijn ontstaan voor de ingangsdatum van de verzekering. Ook hanteren veel rechtsbijstandverzekeraars een zogeheten wachttijd. Dit houdt in dat er een bepaalde tijd verstreken moet zijn voordat u aanspraak kunt maken op uw verzekering. De reden waarom rechtsbijstandverzekeraars een wachttijd hanteren, is dat verzekeraars geen dekking bieden bij conflicten die al bestonden of waarvan u weet dat ze gaan ontstaan. Weer een voorbeeld: Tien jaar geleden heeft u een aantal beleggingen gedaan waaruit u veel verlies heeft geleden. Door deze beleggingen bent u een hoop geld kwijt dat u nodig heeft omdat u binnenkort met pensioen gaat. U bent van mening dat dit niet was gebeurd als u beter was geadviseerd. U spreekt de bank aan voor een schadevergoeding, maar die is het niet met u eens en stuurt u ingewikkelde brieven en berekeningen ondertekend door een advocaat. Een rechtsbijstandverzekering kan voor u een advocaat inschakelen die u helpt wanneer een rechter over een conflict moet beslissen. De proceskosten en de kosten voor de advocaat vallen vaak onder de dekking. Let u er wel op dat de meeste verzekeraars een maximale vergoeding betalen bij het inschakelen van een advocaat (of een andere specialist). Neem contact op met een van onze financieel adviseurs over de maximale vergoedingen bij een rechtsbijstandverzekering. De kosten van een rechtsbijstandverzekering Zonder rechtsbijstandverzekering bent u al snel duizenden euro s kwijt aan juridische kosten. Een advocaat vraagt al gauw 200,00 per uur voor een advies. Als uw zaak voor een rechter of commissie komt, dan kunnen de proceskosten en de eventuele kosten van uw advocaat ook voor uw rekening komen. Een laatste voorbeeld: Als u bij de Kantonrechter uw gelijk wilt halen en u eist een bedrag van meer dan 500,00 dan moet u 221,00 aan griffierechten betalen (dit zijn kosten die u moet betalen om een zaak bij de rechter te starten). Een advocaat is gemiddeld 15 uur bezig met een rechtszaak. Bij een uurtarief van 200,00 komt u uit op 3.000,00. In het ergste geval krijgt u geen gelijk. Een rechter kan dan beslissen dat u alle proceskosten moet betalen van de andere partij. Dan moet u naast al uw eigen kosten ook de advocaatkosten van de tegenpartij betalen. Een gemiddelde rechtsbijstandverzekering kost 25,00 per maand. U heeft dan 24/7 een juridisch team tot uw beschikking die u ontlast van al het papierwerk, ingewikkelde discussies en torenhoge kosten. Bent u ervan overtuigd dat een rechtsbijstandverzekering nuttig is? Het is verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten als het kwaad nog niet is geschied. Zo komt u niet in problemen met de wachttijd. Regel het daarom vandaag nog. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct de rechtsbijstandsverzekering af die bij u past.

3 Wist u dat u met een A t/m Z pakket tot 15% korting kunt krijgen? Uw rechtsbijstandverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Vertel ons welke verzekeringen, dan vergelijken wij het beste aanbod en voegen deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket krijgt u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Wat doet een rechtsbijstandverzekering? Een rechtsbijstandverzekering helpt u als u in een situatie terecht komt waarbij u juridisch advies of bijstand nodig heeft. Zo kan het gebeuren dat het bedrijf waar u werkt gaat reorganiseren en uw werkgever biedt u een ontslagvergoeding aan. Een rechtsbijstandverzekeraar kan voor u beoordelen of de vergoeding juist is en voor u de onderhandelen met uw werkgever. Een advocaat of een juridisch adviesbureau rekent al snel honderden euro s voor een advies. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, bent u gemiddeld 10,00 per maand kwijt. En wat dacht u van de situatie dat u via het internet iets koopt (een tuinset bijvoorbeeld) en deze wordt niet geleverd, maar u heeft wel betaald? Via de website krijgt u geen reactie. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u advies inwinnen over uw kansen op het verhalen van de schade die u heeft geleden. Het kan ook gebeuren dat een juridisch conflict uitloopt in een rechtszaak waar een rechter gaat beslissen wie er gelijk krijgt. Vaak moet u dan een advocaat hebben die u vertegenwoordigt tijdens de rechtszaak. De kosten kunnen in de duizenden euro s lopen en dan heeft u ook nog te maken met proceskosten. Deze moet u betalen om uberhaupt een rechtszaak te starten. Een rechtsbijstandverzekering bespaart u dus een hoop geld en u bent verzekerd van de juiste juridische expertise. Rechtsbijstandverzekering afsluiten? Lees hier wat u moet weten Om de juiste rechtsbijstandverzekering af te sluiten, is het goed om de uitgangspunten, voorwaarden en termen te kennen die uw verzekeraar hanteert. Met deze begrippenlijst kunt u het aanbod aan rechtsbijstandverzekeringen beter beoordelen en vergelijken.

4 Soorten dekking: Rechtsbijstandverzekeraars bieden verschillende soorten dekking aan. Bekijk goed welke dekking voor u relevant is. Over het algemeen zijn dat: verkeer, wonen, werk en inkomen, bemiddeling bij een echtscheiding. Wachttijd: De meeste rechtsbijstandverzekeraars hanteren een wachttijd voordat u een beroep kunt doen op uw rechtsbijstandverzekering. De reden hiervoor is dat de verzekeraar geen dekking biedt voor situaties die voorzienbaar zijn. Zo heeft het geen zin om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten op het moment dat u wordt ontslagen, als het al maanden bekend was dat er een grote reorganisatie ging plaatsvinden. Informeer of de rechtsbijstandverzekeraar wachttijden hanteert en hoe lang de wachttijd is. Externe procedure(kosten): Als u uw rechtsbijstandverzekering inschakelt, wordt u eerst geholpen door een van de (interne) juristen van de verzekeraar. Over het algemeen wordt een conflict ook opgelost door de (interne) juristen. Hier wordt geen maximale vergoeding voor gerekend. Soms kan uw zaak zodanig complex zijn, dat er een externe partij wordt ingeschakeld. U kunt daarbij denken aan een advocaat met speciale kennis. Deze externe kosten worden vaak vergoed tot een maximaal bedrag (bijvoorbeeld ,00). Alle kosten daarboven moet u zelf betalen. Informeer bij de rechtsbijstandverzekeraar naar de maximale vergoeding voor een externe procedure. Franchise / franchisebedrag: Een rechtsbijstandverzekering biedt u juridisch advies en bijstand, maar niet als het bedrag waar het om gaat te laag is. Dit wordt het franchisebedrag genoemd. Als u bijvoorbeeld een conflict heeft over een aankoop van 50,00 en het franchisebedrag is 150,00 dan neemt de rechtsbijstandverzekeraar uw verzoek niet in behandeling. Bekijk bij de rechtsbijstandverzekeraar hoe hoog het franchisebedrag is. Wel of geen buitenlanddekking: U kunt een conflict krijgen in het buitenland of met een buitenlandse tegenpartij. Of u ook een beroep kunt doen op uw rechtsbijstandverzekering hangt dan af van de dekking die u heeft afgesloten. De dekking verkeer heeft over het algemeen wel een buitenlanddekking. Een conflict over uw vakantiehuis in het buitenland is vaak niet gedekt onder de dekking wonen. Bekijk goed bij de rechtsbijstandverzekeraar of er sprake is van buitenlanddekking.

5 Heeft u al een rechtsbijstandverzekering? Onze financieel adviseurs staan voor u klaar om te beoordelen of u nog de juiste dekking(en) heeft afgesloten en of u elders beter verzekerd bent. Heeft u nog geen rechtsbijstandverzekering? Het is verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten voordat het kwaad is geschied. Zo komt u niet in problemen met de wachttijd. Regel uw rechtsbijstandverzekering daarom vandaag nog. Hieronder alle aandachtspunten op een rij: Bekijk goed welke dekking voor u van toepassing is. Informeer of de rechtsbijstandverzekeraar wachttijden hanteert en hoe lang de wachttijd is. Informeer bij de rechtsbijstandverzekeraar hoe hoog de maximale vergoeding is voor een externe procedure. Bekijk bij de rechtsbijstandverzekeraar hoe hoog het franchisebedrag is. Bekijk goed bij de rechtsbijstandverzekeraar of er sprake is van buitenlanddekking.

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Actua Assuradeuren B.V. versie april 2011 Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten Sta juridisch sterk met de Univé Rechtsbijstandverzekering In het dagelijkse leven kan iedereen te maken krijgen met juridische conflicten.

Nadere informatie

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea U kunt rekenen op juridische hulp en advies. Met de Rechtsbijstandverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Als u er zelf niet uitkomt 3 Daarom kiest u voor onze Rechtsbijstandverzekering! 4 U kiest

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor hulp bij juridische conflicten Sta juridisch sterk met de Univé Rechtsbijstandverzekering In het dagelijkse leven kan iedereen te maken krijgen met juridische conflicten.

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En zeker in het verkeer zit een ongeluk in

Nadere informatie

Rechtsbijstand. ARAG ProRechtPolis. Particulier

Rechtsbijstand. ARAG ProRechtPolis. Particulier Rechtsbijstand ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Juridische problemen? Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door

Nadere informatie

Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen

Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen DAS voor iedereen DAS voor iedereen Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen DAS vecht voor uw recht Tegenwoordig eindigt u met een geschil al gauw voor de rechter. Met een rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis. Particulier

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis. Particulier ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Rechtsbijstandverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Rechtsbijstandverzekering Hoe zorgt u ervoor dat u uw recht haalt? Een conflict is zo geboren. Met uw werkgever, een winkel of uw buren. U vindt

Nadere informatie

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Advies versie 2010-01 Pagina 1 van 7 U overweegt

Nadere informatie

Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen

Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen DAS voor iedereen DAS voor iedereen Omdat we vandaag de dag geschillen juridisch oplossen DAS vecht voor uw recht Tegenwoordig eindigt u met een geschil al gauw voor de rechter. Met een rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Inhoud. 1 Inleiding. 2 Verzekerd. 3 Een geschil / nog meer plichten. 4 Betaling extra (externe) kosten. 5 Nog meer niet verzekerd

Inhoud. 1 Inleiding. 2 Verzekerd. 3 Een geschil / nog meer plichten. 4 Betaling extra (externe) kosten. 5 Nog meer niet verzekerd Inhoud 1 Inleiding 1.1 Wanneer gelden deze voorwaarden? 1.2 Wie is de verzekeraar? 1.3 Wie zijn uw werknemers? 1.4 Aan wie geeft u nog meer uw gegevens? 2 Verzekerd 2.1 Wat is verzekerd? 2.2 Bij welke

Nadere informatie

Wonen Bij oplevering van uw koopwoning blijkt er een diepe scheur in de muur van de woonkamer te zitten.

Wonen Bij oplevering van uw koopwoning blijkt er een diepe scheur in de muur van de woonkamer te zitten. DAS voor iedereen Omdat we vandaag de dag conflicten juridisch oplossen. DAS vecht voor je recht Vroeger losten we confl icten vrij eenvoudig op. Tegenwoordig eindigt u met een conflict al gauw voor de

Nadere informatie

DAS Rechtsbijstandverzekering. Sterk staan als u het nodig hebt. Voor particulieren

DAS Rechtsbijstandverzekering. Sterk staan als u het nodig hebt. Voor particulieren DAS Rechtsbijstandverzekering Sterk staan als u het nodig hebt Voor particulieren Rechtsbijstandverzekering van DAS Wat is een rechtsbijstandverzekering? En waarom heb ik die nodig? Van kleine huis-tuin-en-keukenvragen

Nadere informatie

bijzondere voorwaarden bij uw rechtsbijstandverzekering

bijzondere voorwaarden bij uw rechtsbijstandverzekering bijzondere voorwaarden bij uw rechtsbijstandverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! U heeft een rechtsbijstandverzekering bij ons. En u heeft hierbij een of meer onderdelen gekozen. Deze staan

Nadere informatie

Productwijzers Reisverzekering

Productwijzers Reisverzekering s Productwijzers Reisverzekering De volgende productwijzers vindt u in dit document: Reis- en annuleringsverzekering.. pagina 2 Rechtsbijstandverzekering.. pagina 11 Reis- en annuleringsverzekering Productwijzer

Nadere informatie

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is

Nadere informatie

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met allerlei vormen

Nadere informatie

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is

Nadere informatie

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering Basis

Rechtsbijstandverzekering Basis Rechtsbijstandverzekering Basis Uw rechten & plichten Nummer: LEX-RV-01-141 Rechtsbijstandverzekering Basis Wat wilt u weten? over uw Rechtsbijstandverzekering Basis Klik op de vraag om naar het antwoord

Nadere informatie

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Raad & Daad DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met

Nadere informatie

ARAG ProRechtCombinatie Particulier

ARAG ProRechtCombinatie Particulier ARAG ProRechtCombinatie Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct ARAG ProRechtPolis Particulier Direct Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het

Nadere informatie

voor particulieren DAS rechtsbijstand wie doet je wat DAS rechtsbijstand wie doet je wat

voor particulieren DAS rechtsbijstand wie doet je wat DAS rechtsbijstand wie doet je wat voor particulieren wie doet je wat U staat in uw recht, vindt u. Maar de tegenpartij denkt daar heel anders over. Er is een groot verschil tussen in je recht staan en het ook krijgen. Dan is het een veilig

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

De Rechtsbijstandverzekering.

De Rechtsbijstandverzekering. De Rechtsbijstandverzekering. Goed geregeld via Sandd (algemeen) Adecco Group Nederland tot E 5,- korting Verzeker u van juridische hulp Ruzie met de buren. Een conflict met de aannemer. Een meningsverschil

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier

ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier ARAG Rechtsbijstand Flexpolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

MRB-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw RECHTSBIJSTANDS- VERZEKERING VOOR UW MOTORRIJTUIG

MRB-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw RECHTSBIJSTANDS- VERZEKERING VOOR UW MOTORRIJTUIG MRB-0116 Bijzondere voorwaarden bij uw RECHTSBIJSTANDS- VERZEKERING VOOR UW MOTORRIJTUIG 1 INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE VOORWAARDEN BELANGRIJK VOOR U ZIJN 3 MIJN VERZEKERING 1. Wat verzeker ik met de Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering Handleiding

Rechtsbijstandverzekering Handleiding Rechtsbijstandverzekering Handleiding Handleiding Rechtsbijstand U hebt een rechtsbijstandverzekering afgesloten bij de SOM. Dit is tot stand gekomen met de hulp en het advies van uw onderlinge. De uitvoering

Nadere informatie

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners

Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Heldere en transparante dienstverlening door professionele juridische dienstverleners Het Keurmerk Uw zaak wordt behandeld door een kantoor dat een keurmerk draagt. In deze folder leest u in het kort wat

Nadere informatie

VRB-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw VERHAALSRECHTS- HULPVERZEKERING MOTORRIJTUIG

VRB-0116. Bijzondere voorwaarden bij uw VERHAALSRECHTS- HULPVERZEKERING MOTORRIJTUIG VRB-0116 Bijzondere voorwaarden bij uw VERHAALSRECHTS- HULPVERZEKERING MOTORRIJTUIG 1 INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE VOORWAARDEN BELANGRIJK VOOR U ZIJN 3 MIJN VERZEKERING 1. Wat verzeker ik met de Verhaalsrechtshulpverzekering

Nadere informatie

Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor

Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor ARAG Flexpolis Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. U bent al een tijdje ziek en uw werkgever

Nadere informatie

Productwijzers Camperverzekering

Productwijzers Camperverzekering s Productwijzers Camperverzekering De volgende productwijzers vindt u in dit document: Motorrijtuigenverzekering.. pagina 2 Ongevallenverzekering inzittenden.. pagina 11 Pechhulpverzekering.. pagina 17

Nadere informatie

voor 55-plussers DAS rechtsbijstand wie doet je wat

voor 55-plussers DAS rechtsbijstand wie doet je wat voor 55-plussers wie doet je wat U bent gestopt met werken en geniet volop van het leven. U zit dan ook niet te wachten op een juridisch geschil, waarin u veel tijd, energie en geld moet steken om het

Nadere informatie

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af?

6. Wat biedt de Ongevallenverzekering? 7. Kan Proteq mijn lopende verzekering opzeggen? 8. Hoe sluit ik de verzekering af? 1. Wat biedt het Proteq Protectieplan? 2. Welke dekking moet ik kiezen? 3. Wat biedt de Rechtsbijstandverzekering? 4. Waar moet ik op letten als ik kies voor de Rechtsbijstandverzekering? 5. Wat biedt

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

voor 55-plussers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht

voor 55-plussers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht voor 55-plussers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht > Wat zijn eigenlijk mijn rechten? Via internet bestelde ik bij een postorderbedrijf een digitale camera. Na vier weken had ik nog niets

Nadere informatie

ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren

ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren Zekerheid voor VVE's Voor een Vereniging van Appartementseigenaren (VVE) spelen altijd grote, gezamenlijke belangen. Het behartigen van deze

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel

ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel Ondernemen zonder zorgen Als Zelfstandige Zonder Personeel wilt u uw zaken goed regelen. Want ondernemen brengt nu eenmaal risico s met zich mee.

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG ProRechtPolis Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

Juridische hulp voor 55-plussers

Juridische hulp voor 55-plussers Juridische hulp voor 55-plussers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft U bent gestopt met werken en geniet volop van het leven. U zit dan ook niet te wachten op een geschil, waarin u

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct ARAG ProRechtPolis Particulier Direct Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Verhaalshulp Motorrijtuigenverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Verhaalshulp Motorrijtuigen

Voorwaarden. Inhoud. Verhaalshulp Motorrijtuigenverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Verhaalshulp Motorrijtuigen Verhaalshulp Motorrijtuigenverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Verhaalshulp Motorrijtuigen Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Verhaalshulp Motorrijtuigen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. voor particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunt u geen rechten ontlenen. Wilt u precies weten

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis. Particulier

ARAG ProRechtPolis. Particulier ARAG ProRechtPolis Particulier Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het water

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

PMA motorverzekering Allianz Nederland

PMA motorverzekering Allianz Nederland Allianz Nederland Welke motor u ook hebt en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik of voor zomerse ritjes u wilt uw motor gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Wie zijn wij en wat doen we? Handelsnaam: Lazard & Willing Assurantiën BV Postadres: Postbus 2102 1180 EC Amstelveen Bezoekadres: Burgemeester A. Colijnweg 2 1182 AL Amstelveen

Nadere informatie

ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren

ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren Zekerheid voor VVE's Voor een Vereniging van Appartementseigenaren (VVE) spelen altijd grote, gezamenlijke belangen. Het behartigen van deze

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. Vereniging van Appartementseigenaren

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. Vereniging van Appartementseigenaren Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG ProRechtCombinatie Vereniging van Appartementseigenaren Headline Vereniging van Appartementseigenaren Sach-, ARAG ProRechtCombinatie Haftpflicht, Kfz etc. met

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren

Klaverblad Verzekeringen. Rechtsbijstandverzekering. particulieren Klaverblad Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering voor particulieren Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering MT 17-05 Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan.

Nadere informatie

Productwijzers Camperverzekering

Productwijzers Camperverzekering s Productwijzers Camperverzekering De volgende productwijzers vindt u in dit document: Motorrijtuigenverzekering.. pagina 2 Ongevallenverzekering inzittenden.. pagina 11 Pechhulpverzekering.. pagina 17

Nadere informatie

Bleukens Verzekeringen

Bleukens Verzekeringen Bleukens Verzekeringen DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Verzekeringen Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Verzekeringen versie 2010-01 Pagina

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg

Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg N.V. Univé Schade Speciaal Reglement RVP-M2 Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Particulier Medische Zorg We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze

Nadere informatie

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar!

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! Autoverzekering Besparen Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! De Proteq Autoverzekering is één van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Ook de voorwaarden

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Adviesburo Neels Annie M.G. Schmidtsingel 100 4421 TA Kapelle tel. 0113 32 01 40 mobiel: 06 5391 0828 mail: info@adviesburoneels.nl internet: www.adviesburoneels.nl Ons kantoor

Nadere informatie

ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel

ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel ARAG ProRechtCombinatie Zelfstandigen Zonder Personeel 1 Ondernemen zonder zorgen Als Zelfstandige Zonder Personeel wilt u uw zaken goed regelen. Want ondernemen brengt nu eenmaal risico s met zich mee.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Een compleet pakket autoverzekeringen Een compleet pakket autoverzekeringen Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket Wilt u zeker

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

voor particulieren DAS rechtsbijstand wie doet je wat

voor particulieren DAS rechtsbijstand wie doet je wat voor particulieren wie doet je wat U staat in uw recht, vindt u. Maar de tegenpartij denkt daar heel anders over. Er is een groot verschil tussen in je recht staan en het ook krijgen. Dan is het een veilig

Nadere informatie

u hebt letselschade 38114 12.14

u hebt letselschade 38114 12.14 u hebt letselschade 2 Een gespecialiseerde letselschadejurist behandelt uw zaak In de rij voor het verkeerslicht rijdt iemand achterop uw auto. Bij het voetballen breekt u een been na een tackle van een

Nadere informatie

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V.

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. (MEI 2015 ) Onze gegevens: Dé Financiële Wereld B.V, Oudegracht 249, 1811 CG Alkmaar Telefoon : (072) 511 2000 E-mail : info@definancielewereld.nl Website

Nadere informatie

Voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering Echtscheiding. Uw rechten & plichten. Nummer: LEX-RV-10-141

Voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering Echtscheiding. Uw rechten & plichten. Nummer: LEX-RV-10-141 Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Echtscheiding Uw rechten & plichten Nummer: LEX-RV-10-141 Wat wilt u weten? over uw Rechtsbijstandverzekering Echtscheiding Klik op de vraag om naar het antwoord te

Nadere informatie

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct

ARAG ProRechtPolis Particulier Direct ARAG ProRechtPolis Particulier Direct Een juridisch geschil? Met ARAG staat u er niet alleen voor U heeft een botsing gehad in het buitenland en houdt hier blijvend letsel aan over. Uw vakantie is in het

Nadere informatie

Rechtsbijstand. voor leden NVZD. Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand. voor leden NVZD. Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstand voor leden NVZD Juridische Helpdesk & Rechtsbijstandverzekering 2012 Als bestuurder van een zorginstelling kunt u in de situatie terechtkomen dat er vraagstukken spelen rondom uw beloning

Nadere informatie

De gemeente weigert onverwacht een bouwvergunning voor uw nieuwe stal, maar u had al wel de nodige investeringen gedaan.

De gemeente weigert onverwacht een bouwvergunning voor uw nieuwe stal, maar u had al wel de nodige investeringen gedaan. D A S r e c h t s b i j s t a n d v e r z e k e r i n g v o o r a g r a r i s c h e o n d e r n e m e r s W ie zorg t v o o r u w re c h t? Als het aan u ligt, zult u niet snel in een juridisch conflict

Nadere informatie

Voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering Werk en inkomen. Uw rechten & plichten. Nummer: LEX-RV-52-141

Voorwaarden. Rechtsbijstandverzekering Werk en inkomen. Uw rechten & plichten. Nummer: LEX-RV-52-141 Voorwaarden Rechtsbijstandverzekering Werk en inkomen Uw rechten & plichten Nummer: LEX-RV-52-141 Wat wilt u weten? over uw Rechtsbijstandverzekering Werk en inkomen Klik op de vraag om naar het antwoord

Nadere informatie

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies.

De Commissie stelt vast dat partijen hebben gekozen voor bindend advies. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2019-209 (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter, mr. dr. S.O.H. Bakkerus, mr. B.F. Keulen, leden en mr. I.M.L. Venker, secretaris) Klacht ontvangen

Nadere informatie

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd:

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd: DIENSTENWIJZER Prima Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende:

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende: Dienstenwijzer Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. In deze dienstenwijzer treft u een

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

Productwijzers Bootverzekering

Productwijzers Bootverzekering s Productwijzers Bootverzekering De volgende productwijzers vindt u in dit document: Pleziervaartuigenverzekering.. pagina 2 Aanhangwagen / trailer / bagagewagen.. pagina 11 Rechtsbijstandverzekering..

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

Van complex naar simpel

Van complex naar simpel Van complex naar simpel Implementatieplan WIA-verzekering foto s blauw maken/blauwe gloed Implementatieplan WIA-verzekering Vlot van aanvraag naar verzekering Vlug en eenvoudig U wilt een collectieve WIA-arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

Hoe is uw pensioen geregeld?

Hoe is uw pensioen geregeld? Hoe is uw pensioen geregeld? Mevr. J. Jansen Voorbeeldstraat 51 2056 LG Voorbeeldplaats Geachte mevrouw Jansen, Welkom bij . U bouwt vanaf pensioen bij ons op. Dit doet

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie