30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen"

Transcriptie

1 30 Tips om de onderhandeling met de makelaar te winnen Waarom Jij koopt drie tot vier huizen in je leven. Je makelaar verkoopt er honderden. Hij kent dus het onderhandelingsspel beter dan jij. Wanneer Als je een huis gaat kopen. Doel Je huis kopen tegen een zo scherp mogelijke prijs.

2 Inhoudsopgave De onderhandeling De voorbereiding Onderzoek precies wat je kunt lenen Onderzoek de huizenmarkt Onderzoek de buurt Onderzoek de waarde van het huis Doe onderzoek naar de verkopers Bel aan bij de buren De bezichtiging Beschouw alles als onderhandeling Wees ontspannen Test het huis Vraag, noteer en fotografeer Wees kritisch Laat je enthousiasme niet blijken Wees vriendelijk genoeg Vraag documenten op Ga niet te vaak op bezoek Doe eventueel een aankooptaxatie Houd zelf het initiatief Neem de tijd Wees met meerdere huizen bezig Laat weten dat je de financiering in orde hebt Zet scherp in, maar niet te scherp Bespreek een reactiedatum Vraag om duidelijkheid Bied naar gevoel Negeer de druk van de makelaar Ga akkoord onder voorbehoud De afronding Check het (voorlopig) koopcontract grondig Neem de tijd Raak niet emotioneel betrokken Besteed uit indien nodig

3 De voorbereiding 1 Onderzoek precies wat je kunt lenen 4 Onderzoek de waarde van het huis Zorg dat je precies (!) weet wat je kunt lenen. Onderzoek wanneer het huis door de huidige Internet helpt je maar wil je zekerheid, informeer eigenaar is gekocht en welke lening is afgesloten. dan bij een (onafhankelijk) hypotheekadviseur. Onderzoek ook voor welk bedrag vergelijkbare 2 huizen in de straat zijn verkocht. Ga tot slot na Onderzoek de huizenmarkt Onderzoek hoeveel de huizenprijzen de afgelopen jaren zijn gestegen of gedaald in jouw provincie of jouw regio. Informatie vind je op de website van Het Kadaster en de Nederlandse Vereniging van Makelaars. 3 hoe lang het huis al te koop staat. Deze informatie en/of een specifiek woningrapport vraag je op via het Kadaster of Calcasa. 5 Doe onderzoek naar de verkopers Via het woningrapport of koopakte weet je wie de verkopers zijn. Google ze. Wie zijn het? Wat zijn hun Onderzoek de buurt Onderzoek wat er bijvoorbeeld bij de gemeente bekend is over de buurt waarin het huis staat, zoals bestemmingsplannen, bodemverontreiniging, funderingsproblemen, etc... huidige omstandigheden? Willen ze ruimer wonen? Komen er kinderen? Heeft één van de twee een baan aan andere kant van Nederland gevonden? Liggen ze in scheiding? Is er sprake van een overlijden? Hoe groter de noodzaak tot verkoop, hoe groter jouw kans bij de onderhandeling.

4 De voorbereiding Check hoeveel je kunt onderhandelen Gemiddelde verschil vraagprijs en aankoopprijs 100% 94% % Start verkoop 6 Na 0,5 jaar Na1 jaar 86% Na 1,5 jaar 83% Na 2 jaar 79% Na 2,5 jaar Bel aan bij de buren Misschien wat spannender maar bel eens aan bij Op vakantie wel eens souvenir gekocht? de buren. Zeg dat je overweegt in die buurt te En daarbij onderhandeld over de prijs? gaan wonen en vraag of ze je iets kunnen vertellen De meeste onderhandelingstechnieken over die buurt. Je weet zo gelijk wie je buren zijn en kun je nu ook gebruiken. misschien kunnen ze je iets vertellen over de bewoners van het huis dat je op het oog hebt.

5 De bezichtiging 7 Beschouw alles als onderhandeling 9 Test het huis Alles wat je vanaf de eerste seconde zegt en alles wat De verkoper presenteert zijn huis uiteraard zo mooi de makelaar vraagt, vormt onderdeel van de mogelijk. Kijk door die presentatie heen. Bekijk alle onderhandeling. Wil jij bijvoorbeeld zo snel mogelijk kamers en muren. Doe deuren en ramen open en een afspraak dan geef je daarmee de indruk aan de makelaar dat je haast hebt. Hij zal de prijs van het huis dan minder snel laten zakken. 8 Wees ontspannen Net zoals jij de situatie van de verkoper onderzoekt, wil de makelaar jouw situatie in kaart brengen. Vertel altijd dat je je gewoon aan het oriënteren bent. Blijf ontspannen. dicht, draai kranen open en spoel het toilet door. Vergeet het dak, de schuur, de kelder en / of kruipruimte niet. Vraag aan de makelaar of het huis verborgen gebreken bevat. 10 Vraag, noteer en fotografeer Alles waar je vragen of twijfels over hebt, vraag je. Het antwoord schrijf je op. Vraag of je zelf foto s mag maken.

6 De bezichtiging 11 Wees kritisch 13 Wees vriendelijk genoeg Hoe aardig de makelaar ook is, hij wordt Je moet zoals aangegeven kritisch zijn en niet te uiteindelijk betaald door de verkoper en zal voor enthousiast. Maar sla hier niet in door. Een kritische hem het maximale resultaat willen bereiken. Wees maar vriendelijke koper krijgt meer voor elkaar dan continu kritisch. Pas op voor zijn vragen en een chagrijnige koper. opmerkingen. Vraag zelf juist door als iets jou niet helemaal duidelijk is. 12 Laat je enthousiasme niet blijken Al voldoet het huis helemaal aan je wensen, laat je enthousiasme niet blijken. Benoem waar je kritisch op bent, ook dingen die je wel goed vindt. Belangrijk: reageer in algemene termen zoals: Ok / Prima / Leuk / Aardig / Jammer / Balen en niet in extremen zoals: Vind ik helemaal niks / Slecht / Super / Fantastisch / Helemaal wat we willen. 14 Vraag documenten op Vaak heeft een makelaar documenten beschikbaar, bijvoorbeeld een oud bouwkundig rapport of een lijst met roerende zaken (zaken die wel of niet mee worden verkocht, zoals bijvoorbeeld een laminaatvloer). Zeg dat je ervan uitgaat dat hij je die zaken kan en. Wil de makelaar ze niet leveren, geef dan aan dat je ze bij andere bezichtingen wel toegestuurd hebt gekregen.

7 De bezichtiging 15 Ga niet te vaak op bezoek Kopersmarkt Verkopersmarkt Er is weinig vraag naar Er is veel vraag naar Plan een tweede bezichtiging met een kenner (een of veel aanbod van of weinig aanbod aannemer, een bouwkundige of gewoon de oom die huizen van huizen er verstand van heeft ). Stel de vragen die je de eerste De koper heeft de De verkoper heeft de meeste macht bij de meeste macht bij de onderhandeling onderhandeling keer niet hebt gesteld. Ga alleen een derde keer als het echt nodig is. Ga niet vaker. Je laat dan te duidelijk blijken dat je het huis wilt kopen. 16 Doe eventueel een aankooptaxatie Bij voorkeur maakt een kenner ook een waarde inschatting, bijvoorbeeld via een waardetaxatie. Let wel op: hiermee toon je aan de makelaar dat je bovenmatig geïnteresseerd bent. Meer 7 te koop staande huizen per koper Minder

8 De onderhandeling 17 Houd zelf het initiatief 19 Wees met meerdere huizen bezig Mogelijk belt de makelaar je na je bezoek op. Reageer Laat de makelaar altijd blijken dat je meerdere huizen in dat geval neutraal, zelfs als je geïnteresseerd bent. op het oog hebt, zelfs als dat niet zo is. Geef geen Jouw eerste bod komt op het moment dat jij dat wilt, details van die andere huizen. Noem ook de makelaar niet op het moment dat je makelaar dat wil. of straat niet. Benoem hooguit de wijk of de buurt. "Er heeft gisteren toevallig een andere geïnteresseerde gebeld". Laat je niet beetnemen! Slechts in de minderheid van de gevallen berust deze opmerking van de makelaar op waarheid 20 Laat weten dat je de financiering in orde hebt Het is voor een makelaar vervelend als de koop uiteindelijk rond komt maar de financiering niet. Laat dan ook ergens in het gesprek met de makelaar vallen dat financiering geen probleem is. 18 Neem de tijd Ben je enthousiast over een huis, reageer dan toch niet al te snel. Wacht minimaal een paar dagen voordat je met een eerste bod komt, behalve als je al weet dat er meerdere kopers geïnteresseerd zijn.

9 De onderhandeling 21 Zet scherp in, maar niet té scherp 23 Vraag om duidelijkheid Aan de hand van de stappen Voorbereiding en Als de makelaar zegt: De verkoper wil niet lager gaan Bezichtiging heb je een openingsbod bedacht. Zorg dan , wil dat niet zeggen dat die verkoper dat dit openingsbod laag is, maar niet zó laag dat de ook echt een tegenbod doet van Vraag makelaar niet wil starten met onderhandelen. daarom altijd om duidelijkheid. In dit geval: Doet de verkoper een bod van ?. Hoe sneller jij in de woning wil, hoe hoger de prijs zal liggen. 22 Bespreek een reactiedatum Spreek een termijn af waarop de verkoper moet hebben gereageerd. Toets de makelaar of hij zich daaraan houdt. Zo nee, wacht dan in ieder geval één of twee dagen voordat je zelf contact opneemt en vraag de makelaar om opheldering. 24 Bied naar gevoel Hoe scherp en hoe vaak je opnieuw wilt onderhandelen, is aan jezelf. Normaal kom je er in drie of vier biedrondes samen uit. Uiteraard heb jij vooraf al een maximale prijs bedacht. Sluit je bieding af met een "eindbod".

10 De onderhandeling 25 Negeer de druk van de makelaar De afronding 27 Check het (voorlopig) koopcontract grondig Een makelaar zal druk willen zetten, bijvoorbeeld De meeste koopcontracten zijn gebaseerd op een door te noemen dat er meer geïnteresseerden modelcontract. Check alle invulvelden en check of zijn. Bij een huis dat pas nét te koop staat, kan dat er teksten in het contract staan die niet in het inderdaad zo zijn. Maar meestal is dit slechts een modelcontract zijn opgenomen. Zeker als dit onderhandelingstruc. negatieve condities of beperkende voorwaarden zijn, is het oppassen geblazen. Laat bij voorkeur 26 iemand meekijken die er verstand van heeft. Ga akkoord onder voorbehoud Zeg dat je eindbod onder voorbehoud is van financiering en onder voorbehoud van een Voorlopig koopcontract getekend en toch spijt? Je hebt 3 dagen bedenktijd. Binnen die bouwkundige keuring (als je die keuring nog niet drie dagen mag je de verkoop annuleren. hebt gedaan). Als je je lening niet rondkrijgt of als Zonder specifieke reden. er grote aanpassingen nodig zijn, dan heb je je daartegen ingedekt.

11 De afronding 28 Neem de tijd 30 Besteed uit indien nodig Ook bij de keuze van je notaris geldt: ga niet in op Neem je het risico op een verkeerde beslissing de suggestie van makelaar. Kies een notaris waar jij liever niet of voel je je teveel betrokken, besteed je prettig bij voelt, waar je goede ervaringen mee dan (een gedeelte van) het onderhandelingsproces hebt, of die anderszins past bij je wensen. uit. Bijvoorbeeld aan een aankoopmakelaar of hypotheekadviseur. Kies in het eerste geval niet 29 Raak niet emotioneel betrokken Wil je het huis écht heel graag hebben, dan is het gevaar groot dat je dit hoe dan ook uitstraalt. Wees je hier altijd bewust van. voor een makelaar uit de buurt. Grote kans dat hij de makelaar van de verkoper kent.

12 Een hulplijn inschakelen? Toch nog onzeker? Wij kunnen je eventueel in contact brengen met een ervaren aankoopmakelaar. Klik hier voor meer informatie Op deze uitgave rust auteursrecht. Dit betekent dat niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder expliciete toestemming van Wegwijs B.V. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten ontleend worden. Voor meer informatie verwijzen we je naar

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging Woningkoopkracht Checklist Woningbezichtiging Over ons Met ons onafhankelijke hypotheekadvies zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent zodat u straks zorgeloos kunt wonen in uw droomhuis. Woningkoopkracht

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis

Bieden. op een huis. Tips bij het bieden. op een huis Bieden op een huis Tips bij het bieden op een huis BIEDEN OP EEN HUIS Het bieden op een huis en onderhandelen is een spannend onderdeel van de huizenjacht. Je bent gevallen voor een huis en je wilt het

Nadere informatie

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl

Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Systeem Makelaardij - Wilhelminasingel 64-6221BK - Maastricht - 043 352 66 64 - info@systeemmakelaardij.nl Veiling Voorwaarden Veiling Regels - Hoe Het Werkt... 3 Verkoop Voorwaarden.......... 5 Veel Gestelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Huis kopen

Informatiebrochure. Huis kopen Informatiebrochure Huis kopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN. E-book

BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN. E-book BIEDEN & ONDERHANDELEN E-BOOK BIEDEN & ONDERHANDELEN E-book 1 Bieden & onderhandelen Eindelijk een mooi huis gevonden? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk een passend bod uitbrengen. Hoe komt u

Nadere informatie

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Wibrandstraat RC GERKESKLOOSTER. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Wibrandstraat 5 9873 RC GERKESKLOOSTER VRAAGPRIJS 123.000,- kosten koper WONEN IN ONS HUIS Postbus 121 8440 AC HEERENVEEN Tel: 088-3101010 E-mail: info@woneninonshuis.nl Wibrandstraat 5 9873 RC Gerkesklooster

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmet ingen zijn indicat ief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? T ijdens de koopfase van een huis staat

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Libero Aankoop BIEDEN OP EEN HUIS

Libero Aankoop BIEDEN OP EEN HUIS Libero Aankoop BIEDEN OP EEN HUIS Gefeliciteerd! Bieden op een huis Gefeliciteerd! Je hebt hét e-werkboek over het bieden op een huis gedownload. In dit e-werkboek lees je alles over bieden en onderhandelen.

Nadere informatie

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Algemene gegevens. Beschrijving. Indeling. Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Algemene gegevens Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Beschrijving Indeling U heeft een woning bezichtigd, en nu? Tijdens de koopfase van een huis staat na

Nadere informatie

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster

Monnikeweg 2 Gerkesklooster. Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Monnikeweg 2 Gerkesklooster Nabij Gerkesklooster gelegen woonhuis (type woonboerderij) met eigen (jacht)haven (200m2) en open verbinding via de Stroobosser Trekvaart naar het

Nadere informatie

Bieden op je droomwoning. Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken

Bieden op je droomwoning. Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken 1 Bieden op je droomwoning Tips bij bieden, onderhandelen & alles wat daarbij komt kijken In samenwerking met Een publicatie van 2 Wat lees je in dit ebook? Of het nu gaat om je eerste of je volgende koopwoning,

Nadere informatie

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN

LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN LIBERO AANKOOP ONTBINDENDE VOORWAARDEN 1 Jij wilt toch ook geen risico s lopen? Als jij de woning van je dromen hebt gevonden dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk kopen. Maar wel voor

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Rietmeent 259 te ALMERE Omschrijving: DEZE WONING IS DIRECT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Kenmerken: Soort woning 2/1 kapwoning met garage Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Wijk De Meenten Woonopp 140

Nadere informatie

TE KOOP PERCEEL GROND

TE KOOP PERCEEL GROND Postbus 567 5700 AN Helmond Tel. : 0492 661884 Fax : 0492 665860 Internet : www.heuvel.nl E-mail : heuvel@heuvel.nl TE KOOP PERCEEL GROND OVERLOON-MERSELO BUITENGEBIED Perceel grond gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN

MANIEREN OM MET OUDERPARTICIPATIE OM TE GAAN Blijf kalm; Verzeker je ervan dat je de juiste persoon aan de lijn hebt; Zeg duidelijk wie je bent en wat je functie is; Leg uit waarom je belt; Geef duidelijke en nauwkeurige informatie en vertel hoe

Nadere informatie

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n.

TE KOOP. Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. TE KOOP Kaiserstraat 63 BN 22 - Leiden Vraagprijs: 419.000 v.o.n. Op unieke locatie, in historische omgeving, binnen de singels, nabij het Rapenburg, Hortus Botanicus en Universiteit Leiden. 3-kamer appartement

Nadere informatie

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. TEST 1: Eerst denken of eerst doen? Kruis steeds het antwoord aan dat het best bij jou past. Probeer zo eerlijk mogelijk te antwoorden. 5. Onderweg naar een feestje doe je nog even snel een boodschap.

Nadere informatie

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen?

Het gratis stappenplan. voor het kopen van een huis in Spanje. Benieuwd hoeveel jij kan lenen? Het gratis stappenplan voor het kopen van een huis in Spanje 1 w Inhoud De markt Locatie Makelaar Advocaat Notaris Financiering Fiscaal Benodigde documenten 01 pagina 3 02 pagina 4 03 pagina 5 04 pagina

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport Sanne Gielen Inleiding Starten met een nieuwe sport is voor iedereen spannend; Hoe zal de training eruit zien? Zal de coach aardig zijn? Heb ik een klik met mijn teamgenoten? Kán ik het eigenlijk wel?

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS. Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst

In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS. Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst In 7 stappen ALLES OVER HET KOPEN VAN EEN ANDER HUIS Dé checklist die je stap voor stap door jouw huizenjacht loodst Je gaat een ander huis kopen. Spannend! Misschien ga je voor iets groters of juist voor

Nadere informatie

Albardastraat, 7611 BD Aadorp

Albardastraat, 7611 BD Aadorp Albardastraat, 7611 BD Aadorp Koopsom 97.000,00 vrij op naam Omschrijving Albardastraat, 7611 BD Aadorp Zelf bouwen op een vrije kavel vlakbij het water en met uitzicht over een prachtig landelijk gebied?

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

Zwolle. Beethovenlaan 468. altijd open op woonaccent.nl

Zwolle. Beethovenlaan 468. altijd open op woonaccent.nl Zwolle Beethovenlaan 468 altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Van Dorsten Woonaccent Makelaars Van Dorsten Alles over de woning aan de Beethovenlaan 468 Deze woning komt in aanmerking voor

Nadere informatie

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad!

Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! CHECKLIST BEZICHTIGEN als een pro Waar let je op bij de bezichtiging? Hoe weet je of dit jouw droomhuis is? Gebruik de checklist en ga goed voorbereid op pad! De woning Adres: Datum en tijd van de bezichtiging:

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede)

TE KOOP. Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) Rapenburg 0 ONG, Neede (locatie: Rapenburg 41-43 te Neede) TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net

Nadere informatie

De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015

De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015 De huizenmarkt in beweging: stappenplan huis kopen in 2015 De huizenmarkt en de nieuwste ontwikkelingen worden door veel makelaars nauwlettend in de gaten gehouden. Alhoewel het herstel van de markt nog

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Dit boekje is van:..

Dit boekje is van:.. Ik en mijn plan Dit boekje is van:.. Hallo, Jij bent cliënt bij SOVAK. Je hebt bij SOVAK een persoonlijk begeleider. Samen maak je afspraken over wat jij zelf doet en wat SOVAK doet. Die afspraken staan

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

Rotterdam Centrum. Leopoldstraat 13 C. altijd open op woonaccent.nl

Rotterdam Centrum. Leopoldstraat 13 C. altijd open op woonaccent.nl Rotterdam Centrum Leopoldstraat 13 C altijd open op woonaccent.nl Rotterdam Centrum Leopoldstraat 13 C Vraagprijs 139.500,- k.k. Aan de rand van het bruisende stadscentrum gelegen met binnen handbereik

Nadere informatie

Hoe verkoop ik mijn huis met succes?

Hoe verkoop ik mijn huis met succes? Hoe verkoop ik mijn huis met succes? De introductie Arjan Veerman www.woonvriend.nl Voor meer woonplezier! Wie is Arjan Veerman Na een lange carrière in de landbouw werd ik in 2007 eigenaar van een makelaarskantoor

Nadere informatie

Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning

Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning Meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een woning Het kopen of verkopen van een woning is niet iets dat je dagelijks doet. Het is dus niet zo vreemd dat je tijdens het kopen of verkopen van

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Als je verliefd op iemand bent is dat vaak een fijn gevoel. Als de ander dan ook verliefd op jou is, wordt dit gevoel alleen maar sterker. Het is echter niet altijd

Nadere informatie

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom

Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom BROCHURE Bosgrond Fransekampweg ongenummerd te Bennekom WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Kersenstraat, 7604 Almelo

Kersenstraat, 7604 Almelo Kersenstraat, 7604 Almelo Koopsom 99.000,00 kosten koper Omschrijving Kersenstraat, 7604 Almelo Te koop: bouwperceel van ruim 450 m2. Mooie ruime kavel op een uitstekende locatie gelegen aan de rand van

Nadere informatie

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING

56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING 56 TIPS VOOR DE AANKOOP VAN EEN NIEUWE WONING TIP 1 Het allerbelangrijkste natuurlijk is te weten waaraan je droomhuis moet voldoen. Hoeveel slaapkamers heb je nodig? Wordt het een appartement of een eengezinswoning?

Nadere informatie

Drachten. Raadhuisplein 60. Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Raadhuisplein 60. Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl Drachten Raadhuisplein 60 Keurig 4 kamerappartement met schitterend uitzicht! altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over het appartement aan het Raadhuisplein 60 Wordt dit uw

Nadere informatie

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin.

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. TE KOOP Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6 In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. Indeling: Souterrain: geheel onderkelderd: kelder met opstelling van c.v. ketel

Nadere informatie

Informatiebrochure Huis verkopen

Informatiebrochure Huis verkopen Informatiebrochure Huis verkopen Ontdek je nieuwe kwaliteiten en bespaar Als kind heb je er vast wel eens aan gedacht om profvoetballer, dierenarts of leraar te worden. Maar wist je dat er ook een verkoop-

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k.

TE KOOP. Vlietzicht 88 - Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. TE KOOP Vlietzicht 88 Voorschoten Vraagprijs: 172.500 k.k. Goed onderhouden 3kamerappartement op de 1e verdieping met lift en met uitzicht over park, op loopafstand van het centrum met alle voorzieningen.

Nadere informatie

1. Als iemand mij in een groep onverwacht een vraag stelt, kan ik rustig een antwoord bedenken/geven. Nooit Soms Regelmatig Vaak Altijd

1. Als iemand mij in een groep onverwacht een vraag stelt, kan ik rustig een antwoord bedenken/geven. Nooit Soms Regelmatig Vaak Altijd Assertiviteitstest Kun je duidelijk jouw grenzen aangeven? Vink steeds het antwoord aan dat het best bij je past. 1. Als iemand mij in een groep onverwacht een vraag stelt, kan ik rustig een antwoord bedenken/geven.

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM

ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM ALLE INFORMATIE OVER HET KOPEN VAN EEN HUIS BIJ WOONSTAD ROTTERDAM WOONSTAD ROTTERDAM HEEFT DE WONING DIE JOU PAST! Koophuis? Huurhuis? Jouw huis! Bij Woonstad Rotterdam draait het vooral om jouw huis,

Nadere informatie

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES

SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES E-blog SOLLICITATIEGESPREK? GEBRUIK DEZE 30 HANDIGE ZINNETJES In loopbaan De voorbereiding op het sollicitatiegesprek is het halve werk. Helemaal als je weet welke vragen er op je afgevuurd worden tijdens

Nadere informatie

ZELF JE HUIS VERKOPEN

ZELF JE HUIS VERKOPEN ZELF JE HUIS VERKOPEN DAT DOE JE SAMEN MET JAAP! De eerlijke huizensite. Zelf je huis verkopen met JAAP 1 JE HUIS ZELF VERKOPEN OP JAAP.NL Een spannend moment: vanaf nu ga je beginnen met de verkoop van

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP. Maria in Campislaan 203 Assen

Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP. Maria in Campislaan 203 Assen Woonoppervlakte 75 m 2 TE KOOP Maria in Campislaan 203 Assen OMSCHRIJVING Op de derde verdieping gelegen ruim en keurig net appartement met 2 slaapkamers! Kenmerkend van dit appartement zijn onder andere

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Zo koop jij jouw droomhuis. Wat je moet weten over bieden en onderhandelen. Powered by

Zo koop jij jouw droomhuis. Wat je moet weten over bieden en onderhandelen. Powered by Zo koop jij jouw droomhuis Wat je moet weten over bieden en onderhandelen Powered by Je droomhuis vinden en kopen Het zoeken naar jouw perfecte woning is een leuke klus. Eerst speuren op het internet en

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

Het Haselt ongenummerd te Lieren

Het Haselt ongenummerd te Lieren BROCHURE Het Haselt ongenummerd te Lieren WILBRINK makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch) email :

Nadere informatie

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND Vraagprijs 159.000,- k.k. Dit is een buitenkans voor mensen die een klusproject niet uit de weg gaan. De woning is landelijk gelegen aan het Spoorwegje onder de rook van Heinkenszand.

Nadere informatie

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld.

Bouwkavel Terpweg. Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Bouwkavel Terpweg Heerde Vraagprijs: 260.750,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A

TE KOOP. Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A TE KOOP Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A Halfvrijstaand woonhuis met carport, garage en tuin, gelegen in rustige woonwijk op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Vraagprijs: 285.000,00 k.k. bezoekadres

Nadere informatie

1. Ik merk vaak dat ik probeer iets te bereiken wat op de een of andere manier op een mislukking uitloopt. -----

1. Ik merk vaak dat ik probeer iets te bereiken wat op de een of andere manier op een mislukking uitloopt. ----- Test: Je persoonlijke afweerprofiel Met de volgende test kun je bepalen welk afweermechanisme je het meest gebruikt. Iedereen gebruikt alle afweervormen, maar er bestaan verschillen in de frequentie waarmee

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k.

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8 VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Heerlijk compleet uitgevoerde hoekwoning met garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk De Goese Polder. U fietst

Nadere informatie

TE KOOP. Klimmen, Hoofdbank 22. Vrijstaand woonhuis met inpandige garage voor 2 auto s en aangelegde tuin. Vraagprijs: 299.000,00 k.k.

TE KOOP. Klimmen, Hoofdbank 22. Vrijstaand woonhuis met inpandige garage voor 2 auto s en aangelegde tuin. Vraagprijs: 299.000,00 k.k. TE KOOP Klimmen, Hoofdbank 22 Vrijstaand woonhuis met inpandige garage voor 2 auto s en aangelegde tuin. Vraagprijs: 299.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11

TE KOOP. Valkenburg, Trianon 11 TE KOOP Valkenburg, Trianon 11 Op de 1e verdieping gelegen 2-slaapkamer appartement met eigen garage. Gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg. Vraagprijs: 155.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem

Nadere informatie

Laan van Kortrijk 95, 7607 PT Almelo

Laan van Kortrijk 95, 7607 PT Almelo Laan van Kortrijk 95, 7607 PT Almelo Koopsom 76.500,00 kosten koper Tel: 0546810555 Email: almelo@schakel.nl Omschrijving Laan van Kortrijk 95, 7607 PT Almelo Nabij het centrum gelegen; ideaal starters

Nadere informatie

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle

Strodekkerstraat 46 Zwolle. Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Strodekkerstraat 46 Zwolle Fraai uitgebouwde tussenwoning (studiowoning) met achterom in de Parkbuurt van Stadshagen. Dit is een ruim opgezette wijk (1997) met veel openbaar

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen Kruiskamp 1, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KRUISKAMP

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Havenzicht 83 te ALMERE Omschrijving: Direct in het centrum van Almere-Haven bieden wij een op de bovenste verdieping (4e verdieping) gelegen 3-kamer- STARTERSAPPARTEMENT aan met nette eiken laminaatvloer,

Nadere informatie

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool

informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool informatiepakketje voor leerlingen van de basisschool Spreekbeurt voor een huis Leuk dat je dit pakketje van onze website hebt gedownload! Ga je een spreekbeurt houden over het werk van Wereldfoundation?

Nadere informatie

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Grotenkampstede 12 te Vaassen Vraagprijs 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'de Oosterhof'.

Nadere informatie

Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren.

Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren. FEEDBACK WAT IS FEEDBACK EIGENLIJK? Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren. Hiermee is feedback een belangrijk middel

Nadere informatie

Rohofstraat 35, 7605 AS Almelo

Rohofstraat 35, 7605 AS Almelo Rohofstraat 35, 7605 AS Almelo Vraagprijs 109.000,00 kosten koper Tel: 0546810555 Email: almelo@schakel.nl Omschrijving Rohofstraat 35, 7605 AS Almelo Nabij het centrum gelegen, ruime eengezinswoning met

Nadere informatie

Keizerstraat 10, Maastricht Vraagprijs 122.500 k.k. Aantal kamers. Hypodomus Maastricht 043-8200020. Brusselsepoort 1. maastricht@hypodomus.

Keizerstraat 10, Maastricht Vraagprijs 122.500 k.k. Aantal kamers. Hypodomus Maastricht 043-8200020. Brusselsepoort 1. maastricht@hypodomus. Keizerstraat 10, Maastricht Vraagprijs 122.500 k.k. Soort woning Woonoppervlakte Inhoud Aantal kamers : Woonhuis : 79 m² : 280 m³ :4 Hypodomus Maastricht T: 043-8200020 Brusselsepoort 1 E: maastricht@hypodomus.nl

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

JOUW PERFECTE BEZICHTIGING

JOUW PERFECTE BEZICHTIGING Libero Aankoop JOUW PERFECTE BEZICHTIGING Checklist carport schuur Woning 2 erker groot oprit badkuip open haard vloerverwarming grote tuin kantoorruimte Voorbereiden De beste voorbereiding is het halve

Nadere informatie

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later

een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later een eigen huis kopen met zekerheid voor nu én later Inhoud Uw koopwoning dichterbij 3 Betaalbaar en minder risico 4 U bent eigenaar 7 Kiezen voor een eigen huis 8 Waar kunt u op rekenen? 11 2 Uw koopwoning

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP. Venuskade 8 Assen

Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP. Venuskade 8 Assen Woonoppervlakte 110 m 2 TE KOOP Venuskade 8 Assen OMSCHRIJVING INDELING Aan het water gelegen tussenwoning in de woonwijk Kloosterveen met vrijstaande berging. De tuin met terras en vijver ligt op het

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

Hoe verkoop ik mijn huis met succes?

Hoe verkoop ik mijn huis met succes? Hoe verkoop ik mijn huis met succes? De overeenkomst en overdracht Arjan Veerman www.woonvriend.nl Voor meer woonplezier! Wie is Arjan Veerman Na een lange carrière in de landbouw werd ik in 2007 eigenaar

Nadere informatie

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat.

Nijswiller, Höfkensweg 14. Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. TE HUUR Nijswiller, Höfkensweg 14 Halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage, oprit, achterom en tuin, rustig gelegen aan doodlopende straat. Indeling: Souterrain: entree/hal met meterkast; c.v.-berging;

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Tijdens de video- hometraining worden verschillende begrippen gebruikt. In de bijlage geven we een korte omschrijving van deze begrippen.

Tijdens de video- hometraining worden verschillende begrippen gebruikt. In de bijlage geven we een korte omschrijving van deze begrippen. Bijlage 11 Voorbeeld informatie VHT: Bouwstenen voor geslaagd contact Informatie Video - hometraining Belangrijke begrippen initiatieven herkennen volgen ontvangstbevestiging beurt verdelen leidinggeven

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Walramplein 5 en 5A. Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning.

TE KOOP. Valkenburg, Walramplein 5 en 5A. Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning. TE KOOP Valkenburg, Walramplein 5 en 5A Op goede zichtlocatie in het centrum gelegen bedrijfsruimte met ruime bovenwoning. Prijs op aanvraag bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906

Nadere informatie

Terpweg 4 bouwkavel Heerde

Terpweg 4 bouwkavel Heerde Woonplaats, adres Kenmerk 1 Kenmerk 2 Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Kenmerk 6 Vraagprijs: 000.000,- k.k. Terpweg 4 bouwkavel Heerde Vraagprijs: 285.000,- v.o.n. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper. Ruinerbrink 14 Emmen TE KOOP. aan rustige weg, in woonwijk

Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper. Ruinerbrink 14 Emmen TE KOOP. aan rustige weg, in woonwijk Woonoppervlakte 138 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Ruinerbrink 14 Emmen aan rustige weg, in woonwijk OMSCHRIJVING Op gewilde locatie aan de Ruinerbrink te Emmen gelegen ruime, volledig te

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP. Engweg 55 Klazienaveen

Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP. Engweg 55 Klazienaveen Woonoppervlakte 100 m 2 TE KOOP Engweg 55 Klazienaveen OMSCHRIJVING 2-onder-1 kap woning met uitbouw aan de achterzijde, vrijstaande stenen berging en vrijstaand houten tuinhuis, gelegen op een perceel

Nadere informatie