Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur"

Transcriptie

1 Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Heeft u dat nu ook? Dat opgejaagde gevoel als u zich opeens realiseert dat het einde van het jaar nadert? Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht of de kerstboom moet alweer gehaald worden. Wat doen we met de Kerst? Blijven we thuis of gaan we uit eten? En wanneer zien we dan opa en oma? Vlak daarna komt Oudjaar. Alweer een moment voor leuke dingen, die wel allemaal geregeld moeten worden. Aan de andere kant ook een tijd van terugblikken op het afgelopen jaar. Zijn de verwachtingen die u had voor 2010 uitgekomen? En hoe zit het met de goede voornemens; wat is daarvan terecht gekomen? Zijn er bijzondere dingen gebeurd of waren er verdrietige momenten? Een moment van bezinning is tijdens het Oudjaar op zijn plaats. Maar dan komt 1 januari. Nieuwjaar. Symbolisch een nieuw begin. Een nieuwe start. Traditioneel staan we daar met z n allen bij stil. Door elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Thuis op de bank na de oudejaarsconference en de klok op televisie; op het feest, waar met vrienden het nieuwe jaar wordt ingeluid; of op een nieuwjaarsbijeenkomst. Het gemeentebestuur hecht aan de traditie van het elkaar nieuwjaar wensen. Vandaar dat er op maandag 3 januari 2011 van tot uur een nieuwjaarsontmoeting wordt gehouden in de hal van het stadhuis. Burgemeester en wethouders hopen dat veel Oosterhouters de weg weten te vinden naar deze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst.

2 Vuurwerk: ruim het op! Jij maakt de stad veilig! Oud en Nieuw is een knalfeest, maar al dat vuurwerk zorgt ook voor veel rommel op straat. Ook gebeuren er op nieuwjaarsdag veel vuurwerkongevallen omdat kinderen niet geknald vuurwerk (blindgangers) alsnog proberen af te steken. We vragen daarom aan alle inwoners van de gemeente Oosterhout om op nieuwjaarsdag het vuurwerkafval voor de deur op te ruimen. Vuurwerkafvalzak De vuurwerkverkooppunten verstrekken aan iedere koper van vuurwerk een speciale vuurwerkafvalzak. Ook kunt u deze vuurwerkafvalzak afhalen bij het informatiecentrum op het stadhuis. Uiteraard kunt u uw vuurwerkafval ook in een gewone vuilniszak aanbieden op de Milieustraat. Doe mee en maak kans op een e-reader Als u vuurwerkresten of kerstbomen inlevert op de Milieustraat, maakt u kans op een e-reader. Iedere gevulde vuilniszak of kerstboom is goed voor één lot waarmee u kans maakt op deze e-reader. Daarnaast krijgt u bij iedere vuurwerkafvalzak en bij iedere kerstboom die u inlevert een echte Oosterhoutse kaneelstok. Hoe weet u of u gewonnen heeft? Tot en met zaterdag 8 januari 2011 kunt u zowel vuurwerkafval als kerstbomen inleveren op de Milieustraat. Het winnende lotnummer wordt bekendgemaakt in Weekblad Oosterhout op 19 en 26 januari Het winnende lotnummer staat vanaf 19 januari 2011 ook op de website Heeft u het winnend lot, meldt u zich dan bij de gemeente Oosterhout via telefoonnummer (0162) Meer informatie? Op onze website kunt u meer informatie vinden over onder andere opruimen zonder ongelukken en onze vuurwerkcampagne.

3

4

5 Parkeer je fiets in de stalling... en scoor een gratis kop koffie met gebak! De gemeente Oosterhout wil het gebruik van de fietsenstalling op de Markt bevorderen en gaat fietsers die gebruik maken van deze stalling daarom belonen. Fietsers kunnen sparen voor een gratis kop koffie of thee met gebak bij Brasserie Jardin D Aigle in Arendshof of bij Grand Café Restaurant De Heerlijckheid op de Markt. Bij de fietsenstalling kunnen fietsers een spaarkaart ophalen. Op elke dinsdag- en donderdagmiddag ontvangen fietsers een stempel als zij hun fiets in de fietsenstalling op de Markt parkeren. Een volle spaarkaart van 14 stempels geeft recht op een gratis kop koffie met gebak bij één van de horecagelegenheden. De volle kaarten kunnen ingeleverd worden bij Brassersie Jardin D Aigle of Grand Café Restaurant De Heerlijckheid.

6 Nominatie kandidaten sportprijzen 2010 Sportgala in Theater de Bussel Maandag 28 maart 2011 vindt in het Theater de Bussel het jaarlijkse Sportgala plaats. Tijdens dit gala worden de Oosterhoutse sportvrouw, sportman, sportploeg en de winnaar van de algemene sportprijs van 2010 bekend gemaakt en op passende wijze gehuldigd. Tot uiterlijk 16 januari 2011 kunnen kandidaten worden voorgedragen. Deze uitnodiging geldt met name voor verenigingen die geen schrijven hebben ontvangen van de gemeente Oosterhout en voor sporters die wel in Oosterhout wonen, maar lid zijn van een vereniging buiten Oosterhout. Sportprijzen Een door het college van burgemeester en wethouders benoemde nominatiecommissie doet de voorselectie en draagt de kandidaten voor de sportprijzen aan het college voor. Tijdens het Sportgala worden een viertal prijzen uitgereikt: de Oosterhoutse sportvrouw van het jaar, de Oosterhoutse sportman van het jaar, het Oosterhoutse sportploeg van het jaar en de algemene sportprijs van de gemeente Oosterhout. De algemene sportprijs is bedoeld voor een Oosterhouter die op bijzondere wijze een bijdrage levert of heeft geleverd aan de sportstimulering in Oosterhout. Selectiecriteria Door de nominatiecommissie worden verschillende selectiecriteria gehanteerd voor individuele- en teamkampioenen. Selectiecriteria individuele kampioenen: Kandidaten dienen lid te zijn van een sportvereniging die via een sportbond is aangesloten bij de Nederlandse sportfederatie. Kandidaten dienen woonachtig te zijn in de gemeente Oosterhout. Het kampioenschap bij de senioren moet zijn behaald op ten minste het hoogste niveau waarop de betreffende sportvereniging haar sport beoefent. Het kampioenschap bij de junioren moet op provinciaal/gewestelijk niveau zijn behaald in ten minste de hoogst bereikbare klasse van een leeftijdscategorie. De prestatie van de genomineerden dient uitstraling te hebben voor de gemeente Oosterhout. Selectiecriteria teamkampioenen:

7 Het team dient deel uit te maken van een Oosterhoutse sportvereniging die via een sportbond is aangesloten bij de Nederlandse sportfederatie. Het kampioenschap dient op ten minste provinciaal/gewestelijk niveau te zijn behaald. Per vereniging kan er 1 damesteam, 1 meisjesteam, 1 herenteam, 1 jongensteam en 1 gemengd team genomineerd worden. Kandidaten nomineren Tot uiterlijk 16 januari 2011 kunnen kandidaten kenbaar worden gemaakt middels: a. het nominatieformulier 2010 dat digitaal beschikbaar is door onze website te bezoeken. b. opvragen van een digitaal in te vullen nominatieformulier via het e- mail adres: nominatiecommissie.oosterhout@kpnmail.nl c. de voorkeur van de commissie gaat uit naar de onder a en b genoemde mogelijkheden, maar de opgave kan ook schriftelijk gebeuren. Maar dan wel met gebruikmaking van het vastgestelde nominatieformulier 2010, dat verkrijgbaar is bij de secretaris van de nominatiecommissie. Postadres: Nominatiecommissie sportprijzen gemeente Oosterhout, Lisztstraat 17, 4904 ME Oosterhout. De secretaris van de nominatiecommissie Hans Janssen is telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen (0162) of GSM

8 Vanaf 15 december werkzaamheden op de Heuvel Lantaarnpalen worden vervangen Op de Heuvel staan 21 lantaarnpalen in nostalgische stijl. Deze lantaarnpalen hebben hun technische levensduur bereikt. De lichtkwaliteit is slecht en voldoet niet meer aan de wettelijke eisen. De armaturen zijn voorzien van energie onzuinige lampen. Nieuwe lantaarnpalen De lantaarnpalen op de Heuvel worden vervangen door palen die het nostalgische karakter van de Heuvel behouden. De armaturen worden uitgevoerd in koper met messing en zijn voorzien van energiezuinige lampen. Deze lampen gebruiken de helft minder energie in vergelijking met de oude lampen en gaan vijf keer zo lang mee. De verlichting van de nieuwe lampen is bovendien beter en dat is goed voor de sociale veiligheid. De nieuwe masten worden op vrijwel dezelfde locaties herplaatst. Uitvoering De werkzaamheden zijn een week geleden begonnen en zullen naar verwachting nog een week duren. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Imtech Infra bv. Tijdens de werkzaamheden kan het parkeerterrein van de Heuvel gedeeltelijk niet gebruikt worden. De overlast wordt wel zoveel mogelijk beperkt. Bij de uitvoering wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de Heuvel en met parkeermogelijkheden voor het winkelend publiek.

9 Dinsdagmarkt Arkendonk vanaf 2011 op de Markt Vanaf dinsdag 11 januari 2011 staat de Dinsdagmarkt Arkendonk op de Markt. De markt vindt iedere dinsdag plaats van tot uur. In januari organiseren de marktkooplieden diverse leuke acties. Wekelijks zijn er op de Dinsdagmarkt veertien marktkooplieden in diverse branches vertegenwoordigd op ongeveer achtendertig kraamplaatsen. De volgende branches zijn vertegenwoordigd: ondermode, dameskleding, dierenbenodigdheden, kaas en zuivelartikelen, groenten & fruit, vis, brood en koek, buitenlandse delicatessen, bloemen en planten, poelier, noten en zuidvruchten, sieraden en kleinvakartikelen. Overige weekmarkten in Oosterhout; * Woensdagmarkt Zuiderhout van tot uur * Zaterdagmarkt Markt/Basiliekstraat van tot uur

10 Buurtbus: gewijzigde route Op 13 december 2010 is de nieuwe dienstregeling voor de bus ingegaan. Sinds de invoering van deze dienstregeling rijdt buurtbus 226 tussen Vrachelen en Oosterheide (Buurstede) via het Amphia Ziekenhuis aan de Pasteurlaan. De halte in de Keiweg bij het stadhuis is komen te vervallen. De bus rijdt namelijk van Keiweg centrum via de Ridderstraat naar de St. Antoniusstraat. Reizigers kunnen in- en uitstappen bij de halte van buslijn 10 aan de Ridderstraat (halte Keiweg). Toegankelijke bushaltes In de loop van volgend jaar wordt een aantal haltes opnieuw ingericht conform de eisen die gesteld worden aan de toegankelijkheid van bushaltes. De perrons worden verhoogd. Verder worden er tegels gelegd waarmee blinden gemakkelijker hun weg kunnen vinden (zgn. blindengeleidetegels)en invalideninritjes aangebracht. Omdat er veel klachten zijn over de huidige locatie van de haltes bij de middeneilanden aan het Goorke worden deze in 2011 verplaatst. De oostelijke halte op deze weg wordt verplaatst naar de Boedingen, de andere halte aan het Goorke wordt verplaatst, waardoor deze niet meer bij een middeneiland op de weg ligt. De verzoeken van de bewoners om de buurtbus ook door de Vlindervallei te laten rijden, zijn afgewezen door de provincie. De route blijft onaangepast. Inmiddels hebben reizigers gebruik gemaakt van de buurtbus

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur

Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Uitnodiging voor nieuwjaarsbijeenkomst gemeentebestuur Heeft u dat nu ook? Dat opgejaagde gevoel als u zich opeens realiseert dat het einde van het jaar nadert? Sinterklaas heeft zijn hielen nog niet gelicht

Nadere informatie

Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat

Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat Lever vanaf 17 december uw oude matras gratis in bij de milieustraat Gemeente Oosterhout laat matrassen recyclen Jaarlijks worden er in Nederland 1,2 miljoen matrassen afgedankt. Deze belanden, voornamelijk

Nadere informatie

Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO)

Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO) Wijzigingen in arbeidsvoorwaarden (CAR-UWO) Met ingang van 1 januari 2011 zal er één sector-cao Ambulancezorg van toepassing zijn. Tot op heden kent de ambulancesector in Nederland nog verschillende cao

Nadere informatie

Buurtpreventie starten?

Buurtpreventie starten? Buurtpreventie starten? Twee buurten in Oosterheide hebben een buurtpreventieteam opgericht; de Componistenbuurt en sinds kort ook de Warande en omstreken. In beide buurten staan borden die duidelijk maken

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekering voor minima

Collectieve zorgverzekering voor minima Uw zorgverzekering voor 2012 Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Bij een zorgverzekering kunt u zelf kiezen welke zorgkosten u wilt verzekeren. Deze keuze hangt af van

Nadere informatie

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekeraar?

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekeraar? Uw zorgverzekering voor 2012 Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Bij een zorgverzekering kunt u zelf kiezen welke zorgkosten u wilt verzekeren. Deze keuze hangt af van

Nadere informatie

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar

Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan bijna klaar De Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan is bijna klaar. De komende 2 maanden worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. De bermen worden afgewerkt, er

Nadere informatie

Tips voor een veilige kerst De gemeente Oosterhout en Brandweer Midden-en West-Brabant willen u de volgende tips meegeven:

Tips voor een veilige kerst De gemeente Oosterhout en Brandweer Midden-en West-Brabant willen u de volgende tips meegeven: Stille nacht, (brand)veilige nacht De gemeente Oosterhout vraagt haar inwoners om voor en tijdens de kerstdagen verstandig om te gaan met kerstmateriaal. Zorgen voor een brandveilige woon- en leefomgeving

Nadere informatie

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011

Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 Werkzaamheden Statendamweg van mei tot augustus 2011 In de periode mei tot augustus 2011 vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan de Statendamweg: reconstructie rotonde Statendamweg Oostpolderweg,

Nadere informatie

Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid

Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid Start werkzaamheden Beneluxweg Zuid In de week van 5 december 2011 zal gestart worden met het bouwrijp maken van de locatie Beneluxweg Zuid (het terrein tussen de Beneluxweg, de A27, de moskee Almohsinin

Nadere informatie

Ontwerp Herendam vastgesteld

Ontwerp Herendam vastgesteld Ontwerp Herendam vastgesteld De Herendam wordt in 2013 opgeknapt. Het college van burgemeester en wethouders heeft het definitief ontwerp voor de Herendam op 11 december vastgesteld. Het voorlopig ontwerp

Nadere informatie

Van 16.30 tot 18.30 uur. Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis

Van 16.30 tot 18.30 uur. Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis Van 16.30 tot 18.30 uur Maandag 4 januari nieuwjaarsbijeenkomst stadhuis Burgemeester en wethouders willen u graag een gezond en gelukkig Nieuwjaar wensen. U bent van harte welkom bij de nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

Afval scheiden. Rondleiding op de milieustraat

Afval scheiden. Rondleiding op de milieustraat Afval scheiden Rondleiding op de milieustraat Het MEK (Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij) en de gemeente Oosterhout zetten zich samen in om kinderen, maar ook andere Oosterhouters bewust te

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

Voor de particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren.

Voor de particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren. COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2011 Ook dit najaar is er weer een compostactie voor de inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015

Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015 Openingstijden stadhuis op 24 + 31 december 2015 Op 24 en 31 december is het stadhuis van Oosterhout open van 09.00 tot 12.00 uur. Op deze dagen kunt u dus tot 12.00 uur terecht bij de balies in de publiekshal

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Bibliotheek van de toekomst in Oosterhout

Bibliotheek van de toekomst in Oosterhout Bibliotheek van de toekomst in Oosterhout Een bibliotheek met een sterke ontmoetingsfunctie in het centrum en in de activiteitencentra in Dommelbergen en Oosterheide. Dat is in een notendop het voorstel

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr Inrichtingsplan Weekmarkt Nissewaard 2015 HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN

GEMEENTEBLAD. Nr Inrichtingsplan Weekmarkt Nissewaard 2015 HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Nissewaard. Nr. 11749 10 februari 2015 Inrichtingsplan Weekmarkt Nissewaard 2015 Burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard; overwegende dat op grond

Nadere informatie

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg

Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg Aanbesteding verkoop laatste bedrijfskavel Everdenberg De gemeente Oosterhout is gestart met de aanbesteding voor de verkoop van de laatste bedrijfskavel op het bedrijventerrein Everdenberg. Deze bedrijfskavel

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL

DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL DE MARKT VAN MORGEN IN VEENENDAAL SWOT 24 juni 2015 www.ioresearch.nl AGENDA 1. Bevolkingsontwikkeling 2. De markt in beeld 3. Bezoekers aan het woord 4. SWOT-analyse 5. Van kansen naar acties 6. Vervolg

Nadere informatie

Kermis Oosterhout start op 15 augustus

Kermis Oosterhout start op 15 augustus Kermis Oosterhout start op 15 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus. De attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark,

Nadere informatie

2018 Weekmarkt Begindatum: 8 (0,5%) Einddatum: 2 (0,1%) Live: 1 (0,1%) Vragen: 0 (0%) Talen: (99,9%) Weging;

2018 Weekmarkt Begindatum: 8 (0,5%) Einddatum: 2 (0,1%) Live: 1 (0,1%) Vragen: 0 (0%) Talen: (99,9%) Weging; Status: Afgesloten Aantal contacten:.7 Begindatum: 9--8 Bounced: 8 (,%) Einddatum: 6--8 Geweigerd: (,%) Live: 8 dagen Gedeeltelijk geantwoord: (,%) Vragen: Afgedankt: (%) Talen: Nl Einde bereikt:.7 (99,9%)

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling

SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling SyntusFlex Woerden - Linschoten Jouw rit op bestelling Met ingang van 9 december 2018 kunnen reizigers in Woerden en Linschoten in de avonduren en in het weekend gebruik maken van een nieuwe flexibele

Nadere informatie

LeidenPanel. Centrummarkt. BELEIDSONDERZOEK I I

LeidenPanel. Centrummarkt. BELEIDSONDERZOEK I I LeidenPanel Centrummarkt BELEIDSONDERZOEK 071-516 5123 I info@leidenincijfers.nl I www.leidenincijfers.nl Inleiding De Leidse weekmarkt op woensdag en zaterdag in het centrum van Leiden is van oudsher

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en je bent mooi op tijd voor je eerste date! Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. Vanaf zondag 9 december wijzigt het busvervoer

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen;

Het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen; Instellings- en branchebesluit markten Sittard-Geleen 2011 officiële titel Instellings- en branchebesluit Markten Sittard-Geleen 2011 citeertitel Instellings- en branchebesluit Markten Sittard-Geleen 2011

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

ENQUÊTE GEBRUIK OPENBAAR VERVOER GROTE MARKT EN A-KERKHOF

ENQUÊTE GEBRUIK OPENBAAR VERVOER GROTE MARKT EN A-KERKHOF ENQUÊTE GEBRUIK OPENBAAR VERVOER GROTE MARKT EN A-KERKHOF 1. Inleiding In opdracht van de gemeente Groningen heeft onderzoeks- en adviesbureau INTRAVAL een enquête uitgevoerd naar het gebruik van het openbaar

Nadere informatie

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar NOC*NSF is samen met de NOS verantwoordelijk voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg,

Nadere informatie

pagina 1 aanwijzing weekmarkten, tijden en locaties

pagina 1 aanwijzing weekmarkten, tijden en locaties pagina bijlage aanwijzing weekmarkten, tijden en locaties De volgende warenmarkten zijn ingesteld: de dinsdagse markt De markt vindt plaats in de wijk Bloemendaal op het parkeerterrein grenzend aan de

Nadere informatie

Waken bij patiënt. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste.

Waken bij patiënt. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste. Waken bij patiënt In deze folder vindt u informatie over het waken bij uw naaste. Begeleiding en ondersteuning voor de patiënt, familie en naasten. De tijd die u samen met uw dierbare door kunt brengen

Nadere informatie

HOOFDBRANCHE/BRANCHE OMSCHRIJVING BRANCHE MINIMAAL AANTAL VERGUNNING HOUDERS

HOOFDBRANCHE/BRANCHE OMSCHRIJVING BRANCHE MINIMAAL AANTAL VERGUNNING HOUDERS BRANCHEPATROON WOENSDAGMARKT, MARKT: / BRANCHE 1. TEXTIEL 1.1 Bovenkleding t.b.v. volwassenen 2 9 1.2 Baby-, kleuter- en kinderkleding inclusief modeaccessoires en beenbekleding 1 3 1.3 Beenbekleding Sokken,

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

DAGJE DORDT? PAK DE CITYBUS!

DAGJE DORDT? PAK DE CITYBUS! DAGJE DORDT? PAK DE CITYBUS! CITYBUS (LIJN 10) & P+R ENERGIEHUIS DORDRECHT: MAKKELIJK, SNEL EN VOORDELIG PER BUS NAAR HARTJE STAD! Parkeer uw auto gratis aan de rand van Dordrecht op parkeerterrein Energiehuis

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering

Vanaf 30 september. Werkzaamheden riolering Vanaf 30 september Werkzaamheden riolering In de week van 30 september wordt gestart met het vervangen van delen van de riolering in Hoogeind en de weg die parallel loopt aan Provincialeweg 42a tot en

Nadere informatie

Dat circulatieplan, Dat circulatieplan, WAT DENKT GIJ DAARVAN? WAT DENKT GIJ DAARVAN?

Dat circulatieplan, Dat circulatieplan, WAT DENKT GIJ DAARVAN? WAT DENKT GIJ DAARVAN? Dat circulatieplan, Dat circulatieplan, Stel u kandidaat voor het Burgerkabinet. 1. CONTACTINFO Uw naam... Uw adres... Uw e-mail... Uw telefoonnummer... 2. HOE VERPLAATST U ZICH HET MEEST IN GENT? (max.

Nadere informatie

Rijkswaterstaat wil bosgebied bij Oosterhout ontsnipperen. Viaduct Hoevestraat wordt deels ecopassage

Rijkswaterstaat wil bosgebied bij Oosterhout ontsnipperen. Viaduct Hoevestraat wordt deels ecopassage Rijkswaterstaat wil bosgebied bij Oosterhout ontsnipperen Viaduct Hoevestraat wordt deels ecopassage De A27 is een barrière voor veel amfibieën en zoogdieren (zoals ree en das), die zich tussen de boswachterij

Nadere informatie

Voorstel aan de Raad. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006. Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t.

Voorstel aan de Raad. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006. Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t. Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 20 december 2006 / 242/2006 Fatale termijn: besluitvorming vóór: N.v.t. Onderwerp Sportgala Nijmegen 2007-2010 Programma / Programmanummer Sport / 9240 Portefeuillehouder

Nadere informatie

Hoofdstuk 24. Warenmarkten

Hoofdstuk 24. Warenmarkten Hoofdstuk 24. Warenmarkten Samenvatting Leiden kent op twee dagen de en op drie dagen verschillende wijkmarkten. Ruim driekwart van de Leidenaren bezoekt wel eens één van deze markten. De op zaterdag wordt

Nadere informatie

Verordening op de toekenning van eretekenen en prijzen van de gemeente Oosterhout

Verordening op de toekenning van eretekenen en prijzen van de gemeente Oosterhout Verordening op de toekenning van eretekenen en prijzen van de gemeente Oosterhout Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door

Nadere informatie

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V.

Streekdienst. LIJN 400 h. LIJN 401 h. Brabant-West. Ingangsdatum 13 februari 2005. van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. van BREDA naar UTRECHT V.V. Streekdienst Brabant-West LIJN 400 h van OOSTERHOUT naar UTRECHT V.V. LIJN 401 h van BREDA naar UTRECHT V.V. Ingangsdatum 13 februari 2005 BR05-W07 Busdiensten tijdens vakantieperiodes Een aantal ritten

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Dit ontwerp is met een

Nadere informatie

Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG IV. SPORTPROMOTOR V. LIFETIME ACHIEVEMENT

Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG IV. SPORTPROMOTOR V. LIFETIME ACHIEVEMENT Inhoud ALGEMENE GEGEVENS :... 5 I. SPORTLAUREAAT... 6 II. JEUGDLAUREAAT... 8 III. SPORTPLOEG... 10 IV. SPORTPROMOTOR... 12 V. LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD... 13 VI. VERDIENSTELIJKE LEDEN... 14 VII. HULDIGING

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Artikel 1. TOEPASSINGSGEBIED Het gemeentebestuur van Nijlen en de Nijlense Sportraad organiseren een kampioenenhulde waarbij de sportkampioenen: individuen

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Hoofdstuk 24. Warenmarkten

Hoofdstuk 24. Warenmarkten Hoofdstuk 24. Warenmarkten Samenvatting Leiden kent op twee dagen de en op drie dagen verschillende wijkmarkten. Acht op de tien Leidenaren bezoekt wel eens één van deze markten. De op zaterdag wordt veruit

Nadere informatie

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis

Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Hoe warmpjes zit u erbij deze winter? Bespaar op uw energierekening met het loket Steek energie in je huis Het regioloket Steek energie in je huis informeert inwoners van tien gemeenten in West- Brabant

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport)

Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van Kampioenenhulde (=sport) over Sportgala (=sport) tot Gala van Ingelmunster (= vrije tijd) + Kampioenenhulde (=sport) Van sport naar alle sectoren! 19922002 : Jaarlijkse kampioenenhulde in raadzaal

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Resultaten enquête Uithoornlijn

Resultaten enquête Uithoornlijn Resultaten enquête Uithoornlijn Juni 2015 Resultaten enquête Uithoornlijn Inleiding De gemeente Uithoorn en de Stadsregio Amsterdam willen graag weten wat inwoners van Uithoorn belangrijk vinden aan het

Nadere informatie

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer In juni 2009 hebben 7.250 inwoners van 18 jaar en ouder een uitgebreide vragenlijst ontvangen in het kader van

Nadere informatie

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

Piet Soerplein Havelte - plan herinrichting

Piet Soerplein Havelte - plan herinrichting Piet Soerplein Havelte - plan herinrichting kam len Mo Kapper eg pw Snackbar Modewinkel Bakkerij r Eu ra st ps or D at Makelaardij at tra ss rp Do Supermarkt n aa l nk i g Eg t Hovevelt Zitrand Groenvak,

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

vanuit... Klundert REISWIJZER

vanuit... Klundert REISWIJZER vanuit... Klundert REISWIJZER BUS NAAR BREDA / FIJNAART Bus 117 naar Breda via Zevenbergen, Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg en naar Fijnaart. In de ochtendspits schoolliner 617 Wanneer Naar Breda

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Goed geregeld In overleg met u heeft de gemeente uw kind aangemeld voor Avan. Onze chauffeurs rijden met alle plezier naar een activiteit

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en schuif mooi op tijd aan voor het avondeten! Nieuwe dienstregeling rondom Waspik - s Gravenmoer - Rijen. Vanaf zondag 9 december nieuw

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Makkelijk. mogelijkheden. nu nog meer. met de bus... maart 2008

Makkelijk. mogelijkheden. nu nog meer. met de bus... maart 2008 Makkelijk met de bus... nu nog meer mogelijkheden maart 2008 Zelf met de bus Toegankelijke halte Toegankelijke bus Reguliere dienstregeling Gratis voor WMO-pashouders Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt,

Nadere informatie

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME

EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME EINDEJAARS FOLDER FRUIT & ME B Beste Klant, De feestdagen komen er weer aan! Graag stellen wij u in deze brochure onze feestelijke fruitkorven voor. U kan kiezen uit een aanbod van drie fruitkorven, gevuld

Nadere informatie

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers,

December Zieke collega. Safeschool. Sinterklaas. Schoolbel. Safeschool 2. Kerstvakantie. Safeschool 3. Geachte ouders en verzorgers, December 2014 05 Geachte ouders en verzorgers, De laatste maand van het 2014 is aangebroken. December is een maand van bezinning en van feesten. Een maand van verlichting in donkere dagen. Al eeuwen wordt

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Verkeer en vervoer in Helmond

Verkeer en vervoer in Helmond D. Vragenlijst VERKEER EN VERVOER A. VERVOERSMIDDELEN 1 Wilt u aangeven hoeveel van de volgende vervoersmiddelen er in uw huishouden aanwezig zijn? - Fiets - Personenauto - Bromfiets, scooter, motor (tweewielig

Nadere informatie

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Agenda Aanvang 20.00 uur Inleiding DOP en resultaten enquête Pauze, koffie/thee Discussie in groepjes Afsluiting uiterlijk 22.30 uur Wat

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

Burgerpanel Tilburg. Resultaten peiling weekmarkten Tilburg

Burgerpanel Tilburg. Resultaten peiling weekmarkten Tilburg Burgerpanel Tilburg Resultaten peiling weekmarkten Tilburg mei 2014 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de peiling over weekmarkten in Tilburg. met het burgerpanel van Tilburg. De gemeente

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde 1 Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 4 Donderdag 1 november 2019 Welkom Vanaf 20 november zit Danni Jansen op school in de kleutergroep. Zij wordt 20 november 4 jaar, maar ze komt alvast een paar

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Sponsorloop geld Algemeen: Intro dans & de Onderwijsspecialisten SO: Kijkles zwemmen SO: Schoen zetten SO: Kerstmarkt 2015 - deel 2 VSO: Attentie Gymspullen VSO:

Nadere informatie

Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015

Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015 Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015 Hieronder wordt in het kort uitgelegd hoe de aanmeldings- en toelatingsprocedure tot de verschillende onderdelen van

Nadere informatie

BRANCHE. 1 6 foundations en t-shirts (volwassenen/kinderen) 1.5 Stoffen Zowel modestoffen als

BRANCHE. 1 6 foundations en t-shirts (volwassenen/kinderen) 1.5 Stoffen Zowel modestoffen als PATROON WOENSDAGMARKT, MARKT: / 1. TEXTIEL HOOFD/ 1.1 Bovenkleding t.b.v. 2 9 volwassenen 1.2 Baby-, kleuter- en kinderkleding inclusief modeaccessoires en beenbekleding 1.3 Beenbekleding Sokken, kousen,

Nadere informatie

Verpleegafdeling 2-7

Verpleegafdeling 2-7 Verpleegafdeling 2-7 Afdeling 2-7 U gaat opgenomen worden of bent opgenomen op afdeling 2-7. Deze afdeling bevindt zich op de zevende etage van het tweede bouwdeel en heeft 24 bedden bestemd voor het specialisme

Nadere informatie

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar

Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Reglement Verkiezing Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Paralympische Sporter en Coach van het jaar Media exemplaar Dit document dient alleen ter informatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het?

Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? April 2019 Aanvullend vervoer voor activiteiten van de Jeugdwet Hoe werkt het? Regelen met uw gemeente Avan voert uit wat de gemeente, in overleg met u, heeft besloten. Alleen de rit naar de activiteit?

Nadere informatie

Aanpak partcipatie zwerfafval Gemeente Almere

Aanpak partcipatie zwerfafval Gemeente Almere Aanpak partcipatie zwerfafval Gemeente Almere datum 26 augustus 2013 aan Herman Gabriël Gemeente Almere van Brenda Boerema Ingenieursbureau Oranjewoud project Participatie zwerfafval projectnummer 234226.37

Nadere informatie

Logeerkamers. Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo. Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf

Logeerkamers. Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo. Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf Logeerkamers Zorgcentrum Dillenburg, Ermelo Ziekenhuis St Jansdal Facilitair Bedrijf Harderwijk, 22 maart 2017 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Algemeen... 4 Hoe is een logeerkamer te reserveren?... 5 Sleutel

Nadere informatie

Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn?

Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn? CityBus LIJN 10 Mogen wij een relaxed begin van uw dagje Dordt zijn? C ARTOST Meer weten? Kijk even op Pak de CityBus (lijn 10) Snel en makkelijk naar hartje stad Comfortabel naar hartje stad voor 1,50

Nadere informatie

Markt met een toekomst

Markt met een toekomst Markt met een toekomst 4 februari 2018 Inhoud: Inleiding Poll Het plan Voors en tegens Conclusie Inleiding. In mijn omgeving en op social media hoor ik veel gemopper over de dinsdagmarkt van Purmerend.

Nadere informatie

Geldig vanaf 6 januari 2013

Geldig vanaf 6 januari 2013 170 Eindhoven Station } Dommelen 171 Eindhoven Station } Valkenswaard } Dommelen 172 Eindhoven Station } Valkenswaard } Luyksgestel 174 Eindhoven Station } Veldhoven } Bergeijk 177 Veldhoven } Valkenswaard

Nadere informatie

Korte inhoud van het voorstel Beschikbaar stellen van een krediet voor het vervangen van de openbare verlichting in de wijk Stein.

Korte inhoud van het voorstel Beschikbaar stellen van een krediet voor het vervangen van de openbare verlichting in de wijk Stein. Raad van 27 juni 2006 Agendanummer: 16 Korte inhoud van het voorstel Beschikbaar stellen van een krediet voor het vervangen van de openbare verlichting in de wijk Stein. AANLEIDING Zoals bekend is momenteel

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie