Kermis Oosterhout start op 15 augustus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kermis Oosterhout start op 15 augustus"

Transcriptie

1 Kermis Oosterhout start op 15 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus. De attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt. Programma Op vrijdag 15 augustus om uur opent wethouder Jan Peters officieel de kermis bij de attractie Crash Test (achtbaan), op parkeerterrein Slotjesveld. De kermis wordt afgesloten met een groots vuurwerk op woensdag 20 augustus om uur. Kermistentoonstelling In het Slotpark komt zoals ieder jaar een modelbouwtent waarin oude en nieuwe kermismodellen staan. Dit jaar is het thema Boosterachtigen. De tentoonstelling is elke kermisdag gratis te bezoeken. Attracties Dit jaar staan er ongeveer 65 attracties op de Oosterhoutse kermis. Nieuw zijn dit jaar de Eclips, Ghost Castle (Spookhuis), Uncharted Fun House, Flying Jump, Disco Train, Booster Maxxx en Crash Test. Verder zijn er weer veel vertrouwde attracties te vinden, zoals het Luna-Park, Future Dance, de nostalgische zweefmolen, de autoscooters en de poffertjeskraam. Oosterhouts kwartiertje Op vrijdag 15 augustus kunnen bezoekers tussen en uur gratis in alle attracties tijdens het Oosterhout kwartiertje.

2 Verkeersmaatregelen in verband met kermis Vanwege de opbouw van de kermis is het vanaf dinsdag 12 augustus uur niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld. Op het parkeerterrein bij de Heuvel mag vanaf woensdag 13 augustus uur niet meer geparkeerd worden. Slotlaan en Ridderstraat afgesloten Gedurende de kermis zijn de Slotlaan en de Ridderstraat afgesloten voor alle verkeer. De Slotlaan is gesloten vanaf het kruispunt met de Van Oldeneellaan/Hertogenlaan tot aan de Heuvel. De Ridderstraat is afgesloten vanaf de Bouwlingstraat tot aan de Keiweg. Restaurant Zout en Citroen op de Ridderstraat blijft via de kruising met de Keiweg bereikbaar. De verkeersmaatregelen gelden van 13 tot en met 22 augustus. Bouwlingstraat afgesloten De Bouwlingstraat is van vrijdag 8 tot en met vrijdag 22 augustus voor alle doorgaand verkeer afgesloten in verband met het plaatsen van de salon- en pakwagens van de exploitanten. Parkeren rondom stadhuis Het is verboden om op woensdag 20 augustus vanaf uur te parkeren op de parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Dit in verband met het afsteken van het afsluitend vuurwerk om uur. Omleiding bussen Buslijn 126 en 127 vanuit en richting Breda, zullen tijdens de kermis een andere route rijden. De halte Slotlaan in de richting van het busstation en de haltes op de Ridderstraat komen te vervallen. Voor de halte Slotlaan komt een noodhalte op de Van Oldeneellaan. Kermis vooruitblik Vanaf zondag 10 augustus wordt de Kermiskrant Oosterhout verspreid; met kortingsbonnen en informatie over de kermis.

3 PROGRAMMA KERMIS OOSTERHOUT 2014 Kermisprogramma Vrijdag 15 augustus; Opening uur Officiële opening door wethouder Jan Peters, bij de attractie Crash Test (achtbaan), op parkeerterrein Slotjesveld uur Oosterhoutskwartiertje: alle attracties draaien 15 minuten gratis uur Clown Desalles brengt een bezoek aan de kermis uur Modelbouw + tentoonstelling: Zaterdag 16 augustus; Braziliaanse avond uur Kermis uur Braziliaanse avond met diverse sambabands uur Modelbouw + tentoonstelling: Zondag 17 augustus; Lekker op stap! uur Kermis uur Optreden van Koninklijke Harmonie (Oosterhout) op de Markt uur Modelbouw + tentoonstelling: Maandag 18 augustus; Lekker op stap! uur Kermis uur Modelbouw + tentoonstelling: Dinsdag 19 augustus; Gehandicaptenmiddag en meet & greet uur Kermis uur Gehandicaptenmiddag uur Meet & Greet met Ferry Doedens (Lucas uit Goede tijden, slechte tijden)

4 uur Modelbouw + tentoonstelling: Woensdag 20 augustus; Kindermiddag en afsluitend vuurwerk uur Kermis met kindermiddag uur Clown Desalles brengt een bezoek aan de kermis uur Flappelientjes kindershow uur Modelbouw + tentoonstelling: uur Groots afsluitend vuurwerk

5 GEHANDICAPTENMIDDAG KERMIS 2014 De Oosterhoutse kermis is dit jaar van 15 tot en met 20 augustus. Op dinsdag 19 augustus vindt de gehandicaptenmiddag plaats. Tussen uur en uur passen de exploitanten de snelheid van de attracties aan. Gehandicapten kunnen samen met één begeleider gratis van de deelnemende attracties gebruik maken. Deelnemen Om deel te kunnen nemen aan de gehandicaptenmiddag dient men zich vooraf aan te melden. U kunt hiervoor bellen naar het algemene telefoonnummer van de gemeente Oosterhout, telefoonnummer , of een sturen naar stadhuis@oosterhout.nl ter attentie van mevrouw I. Philipsen. Aanmelden kan tot en met 15 augustus. De gemeente zorgt er dan voor dat de deelnemers tijdig een deelnamebewijs ontvangen. Dit deelnamebewijs moet u tonen aan de kassa van de deelnemende attracties.

6 Gemeente helpt inwoners met minimuminkomen te stoppen met roken Cursus Stoppen met roken succesvol Wilt u ook stoppen met roken? Zorroo verzorgt trajecten Stoppen met Roken. U kunt hen bereiken via de stoppen met roken poli op telefoonnummer (0162) Als u een inkomen op minimumniveau ontvangt, kan de gemeente u eventueel financieel ondersteunen. Voor informatie hierover kunt u bellen naar de gemeente via telefoonnummer In november 2013 is een aantal Oosterhouters via een initiatief van de gemeente begonnen aan een traject stoppen met roken. Inwoners die rookten met een inkomen op minimumniveau konden zich hiervoor opgeven. De Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo) heeft de deelnemers begeleid. Van deze groep is 40%, drie maanden na het beëindigen van de begeleiding, nog steeds gestopt. Dit percentage ligt hoger dan het landelijk gemiddelde dat na drie maanden nog steeds gestopt is, namelijk 20%. De gemeente heeft voor diegenen die de kosten van de begeleiding of medicatie uit hun eigen bijdrage moesten betalen omdat de ziektekostenverzekering dit niet dekte - deze kosten betaald. De deelnemers waren allen stevige rokers (minimaal een pakje per dag). Stoppen met roken bespaart hen op jaarbasis ongeveer 2.000,-.

7 Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout aanvragen via > inwoners > werk-en-inkomen > bijstandsuitkering > aanmelden voor een uitkering. Of u recht heeft op een (bijstands-)uitkering leest u ook op de website. U maakt daarin ook zelf een afspraak. De termijn waarop is afhankelijk van het aantal aanvragen op dat moment.

8 Tijdelijk busstation aan weerszijden Abdis van Thornstraat Sloop en nieuwbouw busstation Leijsenhoek De gemeente Oosterhout begint in de eerste week van september met de sloop van het bestaande busstation aan de Leijsenhoek. Vervolgens wordt op deze plek een nieuw busstation gebouwd, met een aantrekkelijker uitstraling. Het nieuwe busstation is medio 2015 gereed en zal daarna weer in gebruik genomen worden. Daarnaast krijgt ook de Leijsenhoek zelf een opknapbeurt. Tijdens de werkzaamheden kunnen de bussen van Veolia de Leijsenhoek niet gebruiken. De centrale bushalte van Oosterhout zal daarom tijdelijk verhuizen naar de Abdis van Thornstaat (ter hoogte van de Sint Antoniuskerk en de kloostermuur). Tussen de rotonde bij de Antoniuskerk en de Zandheuvel worden aan weerszijden van de straat tijdelijke halteplaatsen aangelegd. De busreizigers kunnen hier open overstappen. De fietspaden worden op die plek tijdelijk omgelegd. Op het terrein naast de Antoniuskerk komt een tijdelijke fietsenstalling voor 160 fietsen. Vanwege de veiligheid en de doorstroming van fietsers en voetgangers zal het niet toegestaan zijn om fietsen te stallen langs de Abdis van Thornstraat. De Oosterhoutse gemeenteraad heeft in november 2013 besloten om het huidige busstation te vernieuwen. Het station vormt de spil in het Oosterhoutse openbaar vervoernetwerk en is hoognodig aan vernieuwing toe. De perrons voldoen niet meer aan de eisen van toegankelijkheid en de uitstraling past niet bij de gemeentelijke verkeersvisie waarin openbaar vervoer een belangrijke rol speelt. Vanaf 7 september gaat Veolia rijden met een nieuwe dienstregeling. Daarna wordt er begonnen met de sloop van het huidige busstation. Vanaf dat moment kan er geen gebruik meer worden gemaakt van het huidige busstation.

9 WhatsAppen tegen woninginbraken Steeds vaker gebruiken buurtbewoners de berichtendienst WhatsApp op zijn/haar smartphone om elkaar te attenderen/ waarschuwen bij opmerkelijke situaties in hun buurt. Buurtbewoners houden zo samen een oogje in het zeil en verdachte situaties kunnen sneller gemeld worden bij de politie. In verschillende buurten en wijken is met WhatsApp een 'digitale buurtwacht' gevormd. Begin 2013 heeft een aantal inwoners in Oosterhout de eerste WhatsApp-groep tegen woninginbraken opgericht. Inmiddels zijn er meerdere WhatsApp-groepen in Oosterhout actief. Buurtpreventie Dorst De afgelopen maanden zijn al enkele woninginbraken voorkomen in Dorst dankzij een WhatsAppgroep van buurtbewoners. Het coördinatieteam Buurtpreventie juicht het gebruik van een WhatsApp-groep onder buurtbewoners dan ook zeker toe! De komende maand geeft het buurtpreventieteam tips en uitleg over WhatsApp op Wat is WhatsApp? WhatsApp is een applicatie voor een smartphone met internetverbinding. Hiermee kun je gratis berichtjes (apps) sturen en ontvangen naar andere WhatsApp-gebruikers. Op Whatsapp kan een groep aangemaakt worden waarin de deelnemers met elkaar kunnen chatten, en tegelijkertijd hetzelfde bericht kunnen ontvangen en/of versturen. Het delen van berichten met meerdere personen heet een groeps-chat.

10 Hoe werkt het? Op staat meer informatie en uitleg over whatsapp en het aanmaken van een groep.

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan,

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar op vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 19 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt.

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer!

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op  vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer! Hebt u er al zin in? Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Vanwege de kermis is het niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld en op het parkeerterrein bij de Heuvel. De parkeerterreinen

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind oktober zijn afgerond.

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind oktober zijn afgerond. Wegdek Leijsenhoek/ Mathildastraat wordt asfalt In afwijking tot eerdere berichtgeving wordt het wegdek tussen het busstation van de Leijsenhoek en de Mathildastraat uitgevoerd in asfalt in plaats van

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Aanmelden uitkering voortaan digitaal

Aanmelden uitkering voortaan digitaal Aanmelden uitkering voortaan digitaal Voor het aanvragen van een bijstandsuitkering hoeft u tegenwoordig niet meer langs te komen op het stadhuis. U kunt deze ook via de website van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm:

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm: Eén keer per jaar financieel steuntje in de rug Mensen met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse tegemoetkoming: de individuele inkomenstoeslag. Na toekenning van deze toeslag,

Nadere informatie

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus

Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus Meer weten over lokale politiek? Doe mee aan gratis cursus In november en december vindt in Oosterhout voor het eerst de cursus Politiek Actief plaats. Inwoners die geïnteresseerd zijn in hoe de lokale

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor op het juiste Spoor De Sinksenfoor gaat dit jaar voor de derde keer door op Spoor Oost. De kermis begint op zaterdag 3 juni en u kan er van

Nadere informatie

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw,

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw, Agentschap Wegen en Verkeer Antwerpen Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven Geachte heer of mevrouw, Met deze digitale nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV)

Nadere informatie

Aanvragen subsidies 2016

Aanvragen subsidies 2016 Aanvragen subsidies 2016 Vrijwilligersorganisaties waaronder onder andere sportverenigingen, kunnen bij de gemeente Oosterhout voor 2016 subsidie aanvragen. Het subsidieportaal van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin Factsheet Groot onderhoud en Biobased proeftuin De provincie Noord-Holland gaat de verkeersveiligheid en doorstroming van de verbeteren. Dit betekent dat op een aantal plekken onderhoudswerkzaamheden worden

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo.

Leidraad opstellen mobiliteitsplan. Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Leidraad opstellen mobiliteitsplan Voor evenementen in de gemeente Ermelo. Over dit document In de gemeente Ermelo worden regelmatig evenementen georganiseerd. Zowel de organisator als de gemeente Ermelo

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016

Opzetten van een. Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 1 Opzetten van een buurt WHATSAPP-groep Dorpslijst Horssen Gérard de Wildt Maart 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat zijnde doelstellingen van de Whatsapp... 3 3.Opbouw van de Whatsapp groepen

Nadere informatie

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid ALGEMEEN Kan ik de binnenstad inrijden tijdens de ommegang? Bij elke ommegang wordt een veiligheidszone ingesteld rond het parcours, die verkeersvrij

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 21507 26 april 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.12175 Onderwerp: wijzigingen rondom Bilderdijkstraat en Bezelhorstweg

Nadere informatie

WIJCHENSE KERMIS % PRETGARANTIE!

WIJCHENSE KERMIS % PRETGARANTIE! WIJCHENSE KERMIS 2016 100% PRETGARANTIE! 16 T/M 20 SEPTEMBER 2016 SKEEBALL 40 BALLEN VOOR EEN SPEELMUNT VAN 5,- LUCKY DUCK 1,- KORTING BIJ DEELNAME VAN 8 EENDJES NOUGAT SUIKERWERKEN KERMISSTOKKEN NORMAAL

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 30 augustus 2019 Omroep Brabant op eerste schooldag De eerste schooldag na de zomervakantie kwam Omroep Brabant opnamen maken van de start van het schooljaar. Daarnaast

Nadere informatie

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer

Buurt- en dorpsenquête Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer Buurt- en dorpsenquête 2009 Openbaar vervoer In juni 2009 hebben 7.250 inwoners van 18 jaar en ouder een uitgebreide vragenlijst ontvangen in het kader van

Nadere informatie

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening

Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Gemeente Oosterhout gaat door met starterslening Sinds 1 oktober 2013 heeft de gemeente Oosterhout met behulp van de starterslening al 40 starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning. Per 1 mei

Nadere informatie

WIJCHENSE KERMIS 2017 KERMIS VAN WERELDKLASSE

WIJCHENSE KERMIS 2017 KERMIS VAN WERELDKLASSE WIJCHENSE KERMIS 2017 KERMIS VAN WERELDKLASSE 15 T/M 19 SEPTEMBER 2017 DE WEGWIJS 13 SEPTEMBER 2017 pagina 16 SKEEBALL GEEN 40 MAAR 45 BALLEN VOOR 5,- FIRE DEPARTMENT 8 RITTEN VOOR 15,- CURLY CHIPS 4 VOOR

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie Handreiking WhatsApp Buurtpreventie 2017 Inleiding In deze handleiding wordt ingegaan op de stappen die u moet ondernemen om een WhatsApp-groep Buurtpreventie te ontwikkelen binnen de wijk. Dit plan bevat

Nadere informatie

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein

Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Zuidplein Onze aangepaste reis Van zaterdag 25-2 t/m zondag 5-3 spoorwerkzaamheden metrolijnen D en E bij Beperkt metroverkeer bij : houd rekening met drukte, overstappen en extra reistijd. Reis tussen De Akkers

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen

Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen In de periode van 11 juni tot en met 19 juni. Asfaltreparaties op 95 locaties in Oosterhout en kerkdorpen Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni en van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni repareert

Nadere informatie

Aanvragen in Subsidieaanvraag BDU Kleine Infrastructuur 2016

Aanvragen in Subsidieaanvraag BDU Kleine Infrastructuur 2016 Algemene aspecten: Aanvragen indienen: eind 2015. Voorlopige gunning voor 1 november 2016. Uitvoering 2016/2017 Aanvragen in 2015 De Draai - Van Veenweg - Voetpad naast Van Veenweg - Knip Van Veenweg (afhankelijk

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 9 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Almere Stad & Streek Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 9 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Almere Stad & Streek De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 9 december 2012 rijdt een aantal buslijnen van Connexxion

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord

Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord Veelgestelde vragen over nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord 18 en 20 september 2012 Algemeen Wat wordt er ontwikkeld in de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord? In de nieuwbouwwijk Vijfakkers-Noord worden circa

Nadere informatie

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren! Alleen voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout.

Voor particuliere afnemers gelden dezelfde voorwaarden als voorgaande keren! Alleen voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout. COMPOST AFHAALDAGEN NAJAAR 2014 Ook dit najaar is er een compostactie voor de inwoners van de gemeente Oosterhout. Hiervoor is compostering De Hillen, Statendamweg 100, op de volgende data open: Vrijdag

Nadere informatie

BuurtWhatsApp. Informatiebijeenkomst Groenlo Maandag 15 februari 2016 CC De Bron

BuurtWhatsApp. Informatiebijeenkomst Groenlo Maandag 15 februari 2016 CC De Bron Informatiebijeenkomst Groenlo Maandag 15 februari 2016 CC De Bron Wat gaan we doen vanavond? Welkom / Even voorstellen Inbraken / inbraakpreventie Wat is WhatsApp? Wat is BuurtWhatsApp? Inzetten BuurtWhatsApp

Nadere informatie

Verkeer en vervoer. Omnibus 2011

Verkeer en vervoer. Omnibus 2011 Verkeer en vervoer Omnibus Afdeling Onderzoek & Statistiek Januari 2012 2 Samenvatting In het najaar van is door de afdeling Onderzoek & Statistiek van de gemeente s-hertogenbosch een omnibusonderzoek

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 5 t Hofke } Eindhoven Station 55 t Hofke } Eindhoven Station Buslijnen 205 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 4 december 204 Denk aan het milieu: bewaar deze folder goed!

Nadere informatie

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning?

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? januari 2015 645_DSB_Handl_A6_Bezoekersparkeervergunning_v1.indd 1 21-11-14 10:4 2 Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Inhoud Wat is de digitale

Nadere informatie

Werkplan. Opstarten Whatsapp groep

Werkplan. Opstarten Whatsapp groep Werkplan Opstarten Whatsapp groep Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanleiding... 3 Doelstellingen oprichten Whatsapp groep... 3 Opbouw Whatsapp groepen per wijk... 4 Beginnende Whatsapp groep:... 4 Meerdere

Nadere informatie

Dordtenaren over mobiliteit

Dordtenaren over mobiliteit Dordtenaren over mobiliteit Uitkomsten Omnibusonderzoek 2016 Inhoud De gemeente Dordrecht gaat een nieuw mobiliteitsplan opstellen. In dat verband wil de gemeente graag weten wat er onder de bevolking

Nadere informatie

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd

Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Uitnodiging Meet & Greet Samen voor de jeugd Op dinsdag 23 februari vindt in het NAC Stadion de Meet & Greet Samen voor de Jeugd plaats. Professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen uit het jeugdwerkveld

Nadere informatie

19DEC 20B. HOV in 't Gooi. Bijlage bij TWINH Projectomschrijving - december 2013 INGEKOMEN. Impressie van het ontwerp/resultaten consultatie:

19DEC 20B. HOV in 't Gooi. Bijlage bij TWINH Projectomschrijving - december 2013 INGEKOMEN. Impressie van het ontwerp/resultaten consultatie: Bijlage bij TWINH Projectomschrijving - december 2013 INGEKOMEN 19DEC 20B HOV in 't Gooi Impressie van het ontwerp/resultaten consultatie: 1. Huizen 2. Blaricum 3. Eemnes/Laren 4. Hilversum Zie vvww.hovinhetgooi.nl

Nadere informatie

De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie

De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie 2016 De handreiking voor inwoners WhatsApp buurtpreventie Inhoud Inleiding... 3 Doelstellingen... 3 Opbouw WhatsApp groepen per straat, buurt of wijk... 3 Een beginnende WhatsApp groep... 3 Meerdere groepen

Nadere informatie

Buslijnen 2015 Noord Brabant

Buslijnen 2015 Noord Brabant 400 Eindhoven Station } Eindhoven Airport (Airport Shuttle) 401 Eindhoven Station } Eindhoven Airport Buslijnen 2015 Noord Brabant Eindhoven - Helmond - De Kempen - De Peel Geldig vanaf 14 december 2014

Nadere informatie

Welkom in de bus van Connexxion!

Welkom in de bus van Connexxion! Welkom in de bus van Connexxion! Elke dag vervoert Connexxion honderdduizenden reizigers. We doen er alles aan om het u en alle andere reizigers naar de zin te maken. Tijdens de busreis, maar ook daarvoor.

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

Van 28 november tot 23 december 2011

Van 28 november tot 23 december 2011 Verloop werken Heraanleg De Keyserlei Van 28 november tot december 2011 Nieuwe riool collector De aannemer start met het vernieuwen van de rioleringen. Eerste werk is het bouwen van een grote nieuwe collector

Nadere informatie

Fiets wijzer. examen. Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout FIETSWIJZER / FIETSEXAMEN

Fiets wijzer. examen. Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout FIETSWIJZER / FIETSEXAMEN Fiets wijzer examen Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout 1 Ik ken de betekenis van deze verkeersborden: voorkennis 2 Ik ken de betekenis van deze verkeersborden: voorkennis 3 Ik kan uitleggen

Nadere informatie

BuurtWhatsApp. Informatiebijeenkomst Woensdag 25 november

BuurtWhatsApp. Informatiebijeenkomst Woensdag 25 november Informatiebijeenkomst Woensdag 25 november Wijkagenten Oost Gelre Harrie van Balen Blanken John van Gelder Eddie van Melis Groenlo Lichtenvoorde-Zuid Lichtenvoorde-Noord Zwolle Harreveld, Zieuwent Lievelde

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT 20 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 49776 september 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.13321 Onderwerp: Aanpassen stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

Maak een. van je straat. Infobrochure Lovendegem.

Maak een. van je straat. Infobrochure Lovendegem. Maak een van je straat Infobrochure Lovendegem www.lovendegem.be/jeugd 1Wat is een speelstraat? Een speelstraat is een openbare weg waar tijdelijk en tijdens bepaalde uren aan de toegangen van een straat

Nadere informatie

Het gebied omsloten door de straten Leijsenhoek, Abdis van Thornstraat, Ridderstraat, Keiweg en Mathildastraat.

Het gebied omsloten door de straten Leijsenhoek, Abdis van Thornstraat, Ridderstraat, Keiweg en Mathildastraat. 30 km-zones in het centrum Begin dit jaar zijn er 30 km-zone en matig uw snelheid actiepakketten verspreid in verschillende buurten in Oosterhout. Pakketten met vlaggen, stickers, posters en informatiemateriaal,

Nadere informatie

Project HOV Westtangent Amsterdamse tracédelen Planpresentatie

Project HOV Westtangent Amsterdamse tracédelen Planpresentatie Impressie nieuwe HOV halte Ruimzicht aan het Osdorpplein Project HOV Westtangent Amsterdamse tracédelen Planpresentatie Westtangent Route en haltes STUDIO ZWAAN NOV 2016 2 Wat is de Westtangent? Volgens

Nadere informatie

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen.

Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. 9 DECEMBER NIEUWE DIENSTREGELING Kijk wat er voor jou verandert en je bent mooi op tijd voor je eerste date! Nieuwe dienstregeling rondom station Gilze-Rijen. Vanaf zondag 9 december wijzigt het busvervoer

Nadere informatie

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor: een nieuwe locatie Tot vorig jaar werd de Sinksenfoor op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamsekaai/Waalsekaai) gehouden. Dit jaar verhuist

Nadere informatie

Verkeer en vervoer. Omnibus 2009

Verkeer en vervoer. Omnibus 2009 Verkeer en vervoer Omnibus 2009 Afdeling O&S Maart 2010 2 Kort samengevat Najaar 2009 is door de afdeling Onderzoek & Statistiek een omnibusonderzoek gehouden. In dit onderzoek is de bewoners van de gemeente

Nadere informatie

scenario 1: De Leefstraat

scenario 1: De Leefstraat scenario 1: De Leefstraat De Rozenstraat en Palmstraat vormen vandaag een belangrijke levensader voor de Heilig-Hartwijk. Ze verbinden het sportcentrum Alverberg, de Heilig-Hartkerk, de Daltonschool en

Nadere informatie

Gemeente Eersel voorstander WhatsAppgroepen voor buurtpreventie

Gemeente Eersel voorstander WhatsAppgroepen voor buurtpreventie Gemeente Eersel voorstander WhatsAppgroepen voor buurtpreventie Nicky Fischer-van de Vliert en Michiel Oldenhof Een moderne en digitale vorm van buurtpreventie is WhatsApppreventie. Gebruikers kunnen met

Nadere informatie

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets.

Schrijf op Schrijf vóór het gesprek op wat u belangrijk vindt om tijdens het gesprek te melden; zo vergeet u niets. Jeugd, zorg en werk Informatie over de drie transities Per 1 januari 2015 is de gemeente Oosterhout verantwoordelijk voor (bijna) alle ondersteuning op het gebied van werk en inkomen, zorg en welzijn en

Nadere informatie

Beste mevrouw van Geffen en de heer van den Burgt, en tevens aan de zeer passieve Gemeenteraad van Oosterhout, en ter info aan de Burgemeester.

Beste mevrouw van Geffen en de heer van den Burgt, en tevens aan de zeer passieve Gemeenteraad van Oosterhout, en ter info aan de Burgemeester. Van: jacenellendebont@kpnmail.nl Verzonden: dinsdag 5 juli 2011 23:33 Aan: Doreen van Geffen; Bas van der Burgt; Gemeente Oosterhout; Gemeenteraad Oosterhout Onderwerp: Reageer eens een keer ambtenaren

Nadere informatie

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel

Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Betreft: informatievoorziening buurtbewoners Bevrijdingsfestival Overijssel Geachte bewoner(s) rondom Park de Wezenlanden, De organisatie van Bevrijdingsfestival Overijssel is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie Daan van Sambeeck, Rob Ronde, Leo Schliekelmann Februari, 2016 wabp.hetwittedorp@gmail.com 1 1 Inleiding In 2014 is er in Tilburg een start gemaakt met

Nadere informatie

Bedrijfsnaam/ Handelsnaam. Vestigingsadres/ correspondentieadres*: Postcode

Bedrijfsnaam/ Handelsnaam. Vestigingsadres/ correspondentieadres*: Postcode Grote Kerkhof 1 Postbus 5000, 7400 GC Deventer telefoon: 14-0570 fax: 0570-693004 e-mail: kermis@deventer.nl COMBINATIE INSCHRIJFFORMULIER VERPACHTING PAASKERMIS/ZOMERKERMIS 2018 Paaskermis (goede) vrijdag

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

STAATSCOURANT VERKEERSBESLUIT. Nr november Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT 15 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 61040 november 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 1017729 Onderwerp: Aanpassingen Stationsomgeving Doetinchem Burgemeester

Nadere informatie

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout

Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout Programmaraad vergadert 7 februari in Oosterhout De Programmaraad Breda en omstreken vergadert op 7 februari in Oosterhout. De Programmaraad Breda en omstreken adviseert kabelmaatschappij Ziggo, die de

Nadere informatie

Maken we van jullie straat een speelstraat?

Maken we van jullie straat een speelstraat? Maken we van jullie straat een speelstraat? Infobrochure Dit symbool in deze brochure betekent dat je bij de dienst Infrastructuur het document kan opvragen of het kan downloaden van de website. Inhoud

Nadere informatie

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1 Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april 2018 p 1 Tijdens participatiebijeenkomsten is een aantal keren aangegeven dat niet alleen gekeken

Nadere informatie

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994 STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 18806 30 maart 2017 Verkeersbesluit 1 april 2017 Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf

Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf Grote Bickersstraat 74 1013 KS Amsterdam Postbus 247 1000 AE Amsterdam t 020 522 54 44 f 020 522 53 33 e info@tns-nipo.com www.tns-nipo.com Political & Social Rapport Verkeersmaatregelen Rucphen en Schijf

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport

BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport BEREIKBAARHEID ZANDVOORT TIJDENS A1GP World Cup of Motorsport De A1GP World Cup of Motorsport brak vorig jaar een bezoekers record op Circuit Park Zandvoort. Ook dit jaar wordt de nodige drukte weer verwacht.

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Van 26 maart tot 5 april 2012

Van 26 maart tot 5 april 2012 Van 26 maart tot 5 april 2012 Start nutswerken aan de zuidzijde De aannemer werkt verder aan het voetpad en de wandelpromenade aan de noordzijde van de straat. De nutswerken aan de zuidzijde van de De

Nadere informatie

Samen sterk & veilig. WhatsApp Buurtpreventie Wijkgemeenschap Groot Deijleroord

Samen sterk & veilig. WhatsApp Buurtpreventie Wijkgemeenschap Groot Deijleroord Samen sterk & veilig WhatsApp Buurtpreventie Wijkgemeenschap Groot Deijleroord Hartelijk welkom in het Deijlercentrum! Programma Welkom door Nico van Egmond, Voorzitter 19.30 Presentatie over buurtapps,

Nadere informatie

Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017

Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017 STAATSCOURANT 2 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 63341 november 2017 Verkeersbesluit diverse wegafsluitingen ten behoeve van Serious Request 2017 Nr. 2017-580305 Burgemeester

Nadere informatie

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht Hoe verandert uw route naar de? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl 0800-8002 (gratis, dagelijks 06.00-22.30 uur) maart 2014 cd0314ck001

Nadere informatie

Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat. Datum 9 juni 2016

Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat. Datum 9 juni 2016 Bewonersbijeenkomst Groot onderhoud/ herinrichting Velserstraat Datum 9 juni 2016 2 Wat kunt u doen op deze bijeenkomst? Het schetsontwerp varianten van de Velserstraat bekijken Vragen te stellen over

Nadere informatie

Reglement speelstraten Gemeente Herne

Reglement speelstraten Gemeente Herne Reglement speelstraten Gemeente Herne 2014 GOEDKEURING Goedgekeurd op de gemeenteraad d.d. 30 april 2014 IN WERKING TREDING Dit reglement wordt van kracht op 1 mei 2014. INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK I: WETTELIJKE

Nadere informatie

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens.

111-125 126-127. Welkom bij. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016. Maarssen NS. Vleuten Dorp. Kasteel Haarzuilens. Dienstregeling vanaf 14 december 2015 t/m 1 juli 2016 Maarssen NS 111-125 126-127 126 Vleuten Dorp Kasteel Haarzuilens 125 127 111 111 125 127 Vleuten NS Kockengen 126 De Meern Oost Welkom bij 111 127

Nadere informatie