Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis"

Transcriptie

1 Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt. Er zijn nieuwe spectaculaire attracties; zoals de Muziek Express, Katapult, Fire Department, Chocoladerad en de Sweet Sensation. Ook is er een leuk gevarieerd kermisprogramma. De kermis is op vrijdag open van tot uur en van zaterdag tot en met woensdag van tot uur. Wethouder Robin van der Helm opent de kermis op vrijdag om uur bij de Muziek Express op de Heuvel. Alle informatie over de kermis vindt u op Kermiskrant De kermiskrant zat in het weekblad Oosterhout van week 32. Hebt u deze niet gehad? U kunt de kermiskrant afhalen bij het VVV of bij de receptie van het stadhuis. De kermiskrant met de kortingsbonnen kunt u ook zelf uitprinten vanaf U kunt de kortingsbonnen zo vaak uitprinten als u wilt. Nieuw dit jaar! Vind de Golden Ticket en win een dag gratis kermis! Dit jaar kunt u een gratis kermisdag winnen! Op iedere kermisdag (van 19 tot en met 24 augustus) is er een Golden Ticket verstopt in/bij een van de attracties op de kermis. De persoon die deze ticket vindt, kan die dag gratis in alle attracties!! Op de Facebookpagina van de gemeente Oosterhout komen iedere dag aanwijzingen over de vindplaats van de Golden Ticket van die dag! De aanwijzingen gaan net zolang door tot de Golden Ticket is gevonden. Hebt u onze Facebookpagina nog niet geliket? U vindt deze via het zoekwoord OosterhoutFamiliestad, de profielfoto is het logo met de drie oranje halve maantjes. Als u de Golden Ticket op de kermis hebt gevonden, meld dit dan even aan de kassa van de desbetreffende attractie. Hier kunt u de Golden Ticket omruilen voor een gratis Oosterhoutse kermisdagpas. We maken ook een foto van u met uw gevonden Golden Ticket en plaatsen deze op onze Facebookpagina!

2 Sta jij volgend jaar op de kermisposter?! Doe mee aan de fotowedstrijd van de Oosterhoutse kermis! Vind jij het leuk om volgend jaar wereldberoemd te zijn in Oosterhout? Doe dan mee aan de kermisfotowedstrijd! Stuur ons je leukste, mooiste of gekste foto van jezelf op de Oosterhoutse kermis van dit jaar. Als jouw foto wint dan gebruiken wij deze in de promotie voor de Oosterhoutse kermis van Denk hierbij onder andere aan je foto op de kermiswebsite, facebookpagina van de gemeente, in een weekkrant, en/of op de kermisposter die door heel Oosterhout wordt opgehangen! Doe je mee? Mail je kermisfoto vanaf 19 tot en met 31 augustus naar Gemeente Oosterhout selecteert tien foto s uit alle goed bevonden inzendingen. In het voorjaar 2017 worden deze foto s geplaatst op en facebook gemeente Oosterhout (OosterhoutFamiliestad). Bezoekers kunnen hierna stemmen op zijn/haar favoriete kermisfoto. De vier foto s met de meeste stemmen winnen! Meer informatie en spelregels Kijk voor de voorwaarden, spelregels en meer informatie op Verkeersmaatregelen vanwege (op-afbouw) kermis 2016 Gedeelte Bouwlingstraat afgesloten 12 tot en met 26 augustus Het gedeelte van de Bouwlingstraat, tussen de kruisingen met de Hertogenlaan en de Dr. Janssenstraat, is van vrijdag 12 tot en met vrijdag 26 augustus voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Dit vanwege de stalling van de wagens van de kermisexploitanten. Parkeerterrein bij Slotjesveld afgesloten vanaf 16 augustus uur Vanwege de opbouw van de kermis is het vanaf dinsdag 16 augustus uur niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld.

3 Parkeerterrein bij De Heuvel afgesloten vanaf 17 augustus 8.00 uur Vanwege de opbouw van de kermis mag op het parkeerterrein bij de Heuvel vanaf woensdag 17 augustus uur niet meer geparkeerd worden. Slotlaan en Ridderstraat afgesloten 17 tot en met 26 augustus Gedurende de (op- afbouw) kermis zijn de Slotlaan en de Ridderstraat afgesloten voor alle verkeer. De Slotlaan is gesloten vanaf het kruispunt met de Van Oldeneellaan/Hertogenlaan tot aan de Heuvel. De Ridderstraat is afgesloten vanaf de Bouwlingstraat tot aan de Keiweg. De verkeersmaatregelen gelden van woensdag 17 tot en met vrijdag 26 augustus. Restaurant Zout en Citroen blijft bereikbaar Restaurant Zout en Citroen op de Ridderstraat blijft via de kruising met de Keiweg bereikbaar. Parkeren rondom stadhuis verboden op 24 augustus vanaf uur Het is verboden om op woensdag 24 augustus vanaf uur te parkeren op de parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Dit vanwege het afsteken van het afsluitend vuurwerk om uur. Omleiding bussen Bussen van buslijn 326 en 327 vanuit en richting Breda, zullen tijdens de kermis een andere route rijden. De halte Slotlaan in de richting van het (tijdelijke) busstation en de haltes op de Ridderstraat komen te vervallen. Voor de halte Slotlaan komt een noodhalte op de Van Oldeneellaan. Weekmarkt zaterdag 20 augustus op Schapendries Vanwege de kermis vindt de weekmarkt op zaterdag 20 augustus plaats op de Schapendries.

4 Overzicht wegwerkzaamheden in Oosterhout voor de komende maanden In de gemeente Oosterhout vinden de komende maanden verschillende wegwerkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden leveren doorgaans hinder op voor het (doorgaand) verkeer waarbij er soms voor langere tijd een omleidingsroute geldt. Naast deze projecten wordt er ook op andere locaties in de stad gewerkt aan het verbeteren van de riolering, groenvoorzieningen en wegen. Wilhelminakanaal-Zuid rijbaan, fietspaden en Dorsvlegelpad In dit weekblad staat een artikel over de werkzaamheden aan de Wilhelminakanaal-Zuid die starten op 29 augustus en tot en met uiterlijk 23 september duren. In deze periode worden mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt van het fietspad Dorsvlegelpad-Lage Molenpolderweg op het gedeelte vanaf de rotonde Wilhelminalaan tot aan de Oude Bredasebaan. Keiweg-Zuid Vanaf maandag 29 augustus tot en met vrijdag 16 september wordt een gedeelte van de rijbaan van de Keiweg -tussen de Ridderstraat en het Slotjesveld- afgesloten vanwege werkzaamheden aan de gasleiding en de bestrating. Aansluitend wordt tot medio oktober aan weerszijden van de Keiweg -tussen Slotjesveld en de Van Oldeneellaan- een nieuwe gasleiding in het trottoir gelegd en de oude leiding in het westelijke trottoir verwijderd. Santrijngebied rondom parkeergarage Basiliek Zodra de nieuwbouwwoningen in het Santrijngebied klaar zijn, krijgt de openbare ruimte rondom de parkeergarage Basiliek een definitieve inrichting. Naar verwachting starten die werkzaamheden half september en duren ze tot en met december van dit jaar. Sterrenlaan Van september tot en met december 2016 wordt de Sterrenlaan vanaf Hoofseweg tot Burg. Elkhuizenlaan- heringericht naar een 30 km/ustraat. Tijdens de gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Hiervoor worden omleidingsroutes ingesteld.

5 Slotlaan Van begin oktober tot eind november 2016 krijgt de Slotlaan ten noorden van de Ridderstraat een nieuwe inrichting. In deze periode is geen doorgaand verkeer mogelijk en gelden er omleidingsroutes. Markt en Leijsenhoek In oktober vervangt Enexis een gietijzeren leiding op de Markt en op de locatie vanaf de Markt naar de Leijsenhoek tot de Waterloostraat. Bevoorrading van de winkels blijft mogelijk.

6 Vanaf 29 augustus tot en met 23 september Afsluiting Wilhelminakanaal-Zuid voor groot onderhoud Vanaf maandag 29 augustus tot en met uiterlijk vrijdag 23 september worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan en het fietspad Wilhelminakanaal-Zuid. In de week van 29 augustus tot en met 4 september krijgt het fietspad -vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de Warandelaan- nieuw asfalt. Dan wordt ook de rijbaan -vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de inrit van Recreatieoord De Warande- afgesloten vanwege wegwerkzaamheden en onderhoud bermen. Vanaf maandag 5 september tot uiterlijk vrijdag 23 september is het overige deel, vanaf de inrit bij het Recreatieoord De Warande tot voorbij het viaduct bij Paterserf, aan de beurt. Gedurende deze 4 weken is er geen doorgaand autoverkeer via Wilhelminakanaal-Zuid mogelijk. Recreatieoord De Warande blijft wel per auto bereikbaar. Fase 1 van 29 augustus tot en met 4 september Tijdens de eerste fase wordt de rijbaan Wilhelminakanaal-Zuid volledig afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Hiervoor wordt een grootschalige omleidingsroute ingesteld via de centrumring en via de Bovensteweg. In deze fase wordt de rijbaan van Wilhelminakanaal-Zuid op het gedeelte vanaf de Oude Bredasebaan tot aan de inrit van het zwembad van nieuw asfalt voorzien en worden de bermen opgeknapt. Fietsers Vanaf maandag 29 augustus wordt eerst het fietspad afgesloten vanaf de kruising met de Warandelaan tot en met de inrit van het parkeerterrein bij het zwembad. Fietsers rijden dan tijdelijk over een afgeschermd deel van de rijbaan waar op dat moment alleen bestemmingsverkeer van en naar De Warande en bouwverkeer van de aannemer rijdt. In de loop van die week wordt het overige deel van het fietspad, vanaf de inrit van De Warande tot aan de Oude Bredasebaan, geasfalteerd. Dan rijden de fietsers op dat gedeelte op een afgeschermd deel van de rijbaan.

7 Fase 2 5 september tot en met 23 september Tijdens de tweede fase blijft de rijbaan afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer werkt dan aan de rijbaan en bermen op het gedeelte Wilhelminakanaal-Zuid vanaf de inrit van De Warande tot aan het viaduct bij Paterserf. Fietsers kunnen weer gebruik maken van het (nieuwe) fietspad, zodat de scholen die dan weer zijn begonnen goed en veilig bereikbaar zijn. Bereikbaarheid zwembad De Warande en sportclubs Het zwembad blijft dus altijd bereikbaar. De eerste week alleen vanaf de oostzijde via de Eikdijk, Paterserf en de Warandelaan. De resterende periode alleen vanaf de westzijde via de Lage Molenpolderweg. Voor Scorpio en OTC De Warande geldt de eerste week hetzelfde als voor het zwembad. Vanaf maandag 5 september zijn zij alleen nog bereikbaar via de achterzijde via het parkeerterrein bij TSC. TSC en MHC De Warande zijn vanaf 5 september alleen bereikbaar via de zuidzijde van de Warandelaan. Meer informatie Meer informatie over dit project vindt u op via Inwoners > Openbare ruimte > Projecten > Wilhelminakanaal-Zuid.

8 Kind naar de middelbare school? Gaat uw kind na de vakantie naar de middelbare school? Kijk op of u met uw inkomen in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de schoolkosten. Bijvoorbeeld voor excursies, woordenboeken of werkkleding. Regel het nog even voor het einde van de vakantie, zodat u het schooljaar met een gerust hart kunt starten. Er zijn vergoedingen voor: - Indirecte schoolkosten voor bijvoorbeeld rekenmachine of gereedschap; - De overstap van basisonderwijs naar middelbare school; - Bijvoorbeeld lidmaatschapsgeld, computer of fiets via Stichting Leergeld. Er zijn ook regelingen op het gebied van inkomen, wonen en zorg. Op ziet u gelijk of u hiervoor in aanmerking komt.

9

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer!

Kermiswebsite van de gemeente Oosterhout Op  vindt u meer informatie over het programma, de attracties, wedstrijden en meer! Hebt u er al zin in? Van 19 tot en met 24 augustus Oosterhoutse kermis De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis

Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Verkeersmaatregelen in verband met (afbouw) kermis Vanwege de kermis is het niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld en op het parkeerterrein bij de Heuvel. De parkeerterreinen

Nadere informatie

Kermis Oosterhout start op 15 augustus

Kermis Oosterhout start op 15 augustus Kermis Oosterhout start op 15 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar van vrijdag 15 augustus tot en met woensdag 20 augustus. De attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark,

Nadere informatie

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat

Vanaf 2 september. Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september Werkzaamheden riolering Spechtstraat Vanaf 2 september wordt de riolering vervangen in de Spechtstraat ter hoogte van huisnummers 22 tot en met 46 (even) en 23 tot en met 45 (oneven).

Nadere informatie

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus

Gehandicaptenmiddag op dinsdag 18 augustus De Oosterhoutse kermis is dit jaar op vrijdag 14 augustus tot en met woensdag 19 augustus. Ongeveer 65 attracties staan op parkeerterrein Slotjesveld, de Slotlaan, het Slotpark, de Heuvel en de Markt.

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind oktober zijn afgerond.

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind oktober zijn afgerond. Wegdek Leijsenhoek/ Mathildastraat wordt asfalt In afwijking tot eerdere berichtgeving wordt het wegdek tussen het busstation van de Leijsenhoek en de Mathildastraat uitgevoerd in asfalt in plaats van

Nadere informatie

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan

20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan 20 augustus start werkzaamheden Burgemeester Holtroplaan Vanaf maandag 20 augustus worden de oversteekplaatsen (zebrapaden) op de Burgemeester Holtroplaan aangepast. Bij alle zebrapaden wordt in het wegdek

Nadere informatie

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout

Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Juni tot en met december 2016 Wegwerkzaamheden in Oosterhout Van juni tot en met december 2016 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan een aantal wegen in Oosterhout. In de plattegrond ziet u de meeste activiteiten

Nadere informatie

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag

Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Openingstijden stadhuis en meer op Koningsdag Hieronder geven wij de openingstijden aan van het stadhuis, de milieustraat, Recreatieoord De Warande, Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant (OMWB) in Tilburg

Nadere informatie

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA

Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA In september duidelijkheid over voormalig UWV-gebouw Vertraging zoektocht opvanglocaties vanwege heroverweging COA Vanwege de dalende vluchtelingeninstroom heroverweegt het COA de behoefte aan opvanglocaties

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden?

Hoe herkent u losloopgebieden, hondenuitlaatplaatsen en gebied verboden voor honden? Hondenbeleid- en regels in Oosterhout Honden zijn heel belangrijk voor hun baasjes. Alleen het plezier van de een mag niet ontaarden in overlast voor de ander. Daarom heeft de gemeente regels opgesteld

Nadere informatie

Aanvragen subsidies 2016

Aanvragen subsidies 2016 Aanvragen subsidies 2016 Vrijwilligersorganisaties waaronder onder andere sportverenigingen, kunnen bij de gemeente Oosterhout voor 2016 subsidie aanvragen. Het subsidieportaal van de gemeente Oosterhout

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg

Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Tot en met 15 juli werkzaamheden gedeelte Hoofseweg Sinds 25 april tot en met 15 juli 2016 vinden er werkzaamheden aan de Hoofseweg plaats tussen de aansluiting met de Sterrenlaan en de Patrijslaan/Sterkenburg.

Nadere informatie

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin Factsheet Groot onderhoud en Biobased proeftuin De provincie Noord-Holland gaat de verkeersveiligheid en doorstroming van de verbeteren. Dit betekent dat op een aantal plekken onderhoudswerkzaamheden worden

Nadere informatie

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen

Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oproep aan inwoners en (landbouw)bedrijven Oosterhout zoekt naar opvanglocatie voor 300 vluchtelingen Oosterhout heeft afspraken gemaakt met gemeenten in de Baronie (pact van Brabant) om op zoek te gaan

Nadere informatie

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm:

uw inkomen is de afgelopen 36 maanden niet (veel) hoger geweest dan 110% van de voor u geldende bijstandsnorm: Eén keer per jaar financieel steuntje in de rug Mensen met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor een jaarlijkse tegemoetkoming: de individuele inkomenstoeslag. Na toekenning van deze toeslag,

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon

Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Brabant Water spoelt leidingnet Oosterhout schoon Door de waterleidingen regelmatig schoon te maken, kan het drinkwater schoon en vers worden gehouden. Brabant Water zal daarom van 1 oktober tot 16 november

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013

Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind. Datum: 16 januari 2013 Uitvoeringsplan reconstructie Moleneind Datum: 16 januari 2013 Inleiding Dit is het uitvoeringsplan voor de reconstructie van het Moleneind te Drachten. Dit plan is bedoeld om inzicht te geven in de wijze

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Q&A Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Aan welk gedeelte van de Groene Kruisweg wordt gewerkt? Het gedeelte tussen het kruispunt ter hoogte van de Oude Singel / Stationssingel in Geervliet en de kruising

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

BESCHRIJVING FASERING HERINRICHTING WESTZIJDE: RUIJTERVEER VINKENSTRAAT

BESCHRIJVING FASERING HERINRICHTING WESTZIJDE: RUIJTERVEER VINKENSTRAAT BESCHRIJVING FASERING HERINRICHTING WESTZIJDE: RUIJTERVEER VINKENSTRAAT Uitvoering fase 1 t/m 4 tussen 4 september en 17 november 2017 Noord West Oost Fase 1 Westzijde deel Stationsstraat Zeemanstraat,

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof

Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof Inloopbijeenkomst Afkoppelproject Basielhof - Lavendelhof De gemeente Oosterhout organiseert op woensdag 22 september aanstaande een inloopbijeenkomst over het afkoppelen van het regenwater van het gemengde

Nadere informatie

Gemeente Arnhem - Zuidelijke Binnenstad: voornemen verkeersbesluiten

Gemeente Arnhem - Zuidelijke Binnenstad: voornemen verkeersbesluiten GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Arnhem. Nr. 42106 6 april 2016 Gemeente Arnhem - Zuidelijke Binnenstad: voornemen verkeersbesluiten Zaaknummer: 2016-03-01439 Documentnummer: 2016.0.017.747

Nadere informatie

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered

Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Carnaval 2016 voor jeugd in Oosterhout gered Dit jaar dreigde er weinig te beleven te zijn voor de Oosterhoutse jeugd tijdens Carnaval maar dat is nu opgelost. Zo kunnen jongeren van 14 tot en met 17 jaar

Nadere informatie

Van 26 maart tot 5 april 2012

Van 26 maart tot 5 april 2012 Van 26 maart tot 5 april 2012 Start nutswerken aan de zuidzijde De aannemer werkt verder aan het voetpad en de wandelpromenade aan de noordzijde van de straat. De nutswerken aan de zuidzijde van de De

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021

Uitvoering Coolsingel. april 2018 maart 2021 Uitvoering Coolsingel april 2018 maart 2021 De boulevard die Rotterdam verdient. 27-3-2018 Gemeente Rotterdam - Uitvoeringsfasering Coolsingel 2 Maar eerst de uitvoering. Start na de Rotterdam Marathon,

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien

Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Intensieve controles op verlichting in regio Breda Ik wil je zien Onder het motto Ik wil je zien zal de politie in de regio Breda de komende maanden intensief controleren op het juiste gebruik van fietsverlichting.

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit

Overwegende: dat wij op grond van artikel 18, lid 1, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 bevoegd zijn dit verkeersbesluit STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 21507 26 april 2016 VERKEERSBESLUIT Nummer 2016.12175 Onderwerp: wijzigingen rondom Bilderdijkstraat en Bezelhorstweg

Nadere informatie

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27

Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Vrijdag 15 juli werkzaamheden onder viaduct Vijf Eiken op de A27 Op vrijdag 15 juli vinden er van 19.00 uur tot ongeveer 05.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken op de A27 bij afrit

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Oktober Werk aan de stad in oktober

Oktober Werk aan de stad in oktober Oktober 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 24 03-05-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 STAND VAN ZAKEN 3 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 4 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 5 BEREIKBAARHEID NES

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord 13 september 2018 1 Agenda Wat gaan we maken? o het ontwerp Hoe gaan we het maken? o de planning en fasering Hoe houden we u verder op de hoogte? o

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein en de Amstelveenseweg te Amsterdam-Zuid.

Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein en de Amstelveenseweg te Amsterdam-Zuid. STAATSCOURANT 14 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 72662 december 2017 Verkeersbesluit herinrichting De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tussen het Concertgebouwplein

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Samenwerking ketenzorg dementie een feit

Samenwerking ketenzorg dementie een feit Samenwerking ketenzorg dementie een feit Op maandag 20 juni 2011 ondertekenden de gemeente Oosterhout en de verschillende ketenpartners de samenwerkingsovereenkomst Keten zorg dementie Oosterhout, waarmee

Nadere informatie

Verkeers Tweet. Februari 2016 AGENDA. In dit nummer: Beste ouders / verzorgers

Verkeers Tweet. Februari 2016 AGENDA. In dit nummer: Beste ouders / verzorgers Verkeers Tweet In dit nummer: Vooraf Februari 2016 Planning Gevolgen voor school & welke maatregelen gaan wij nemen? Fietsroute Waar kunt u ons mee helpen? Tot slot Beste ouders / verzorgers Zoals u wellicht

Nadere informatie

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Middenweg-Zuid - Fietsstraat Bij17-289 Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet

Nadere informatie

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1251-RBO

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994 STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 18806 30 maart 2017 Verkeersbesluit 1 april 2017 Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle inzake het nemen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr.: 07.0447 d.d. 24-04-2007 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Verkeersbesluit tijdelijke herinrichting Bargelaan BESLUITEN Behoudens advies van de commissie VM 1. in te stemmen met het ontwerp-verkeersbesluit

Nadere informatie

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven

Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Raad besluit op 27 maart over rioolheffing bedrijven Burgemeester en wethouders willen de hoogte van de rioolbelasting voor bedrijven in 2013 koppelen aan de hoeveelheid afvalwater die deze bedrijven in

Nadere informatie

Wijkverkeersplan fase 2. Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark.

Wijkverkeersplan fase 2. Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark. Wijkverkeersplan fase 2 Inventarisatie van knelpunten en ergernissen in de wijk Wilhelminapark. versie DEFINITIEF d.d. 3 FEBRUARI 2017 1 Project: Wijkverkeersplan fase 2 Inventarisatie van knelpunten en

Nadere informatie

April Werk aan de stad in april

April Werk aan de stad in april April 2017 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk aan

Nadere informatie

Verslag informatieavond Katendrecht

Verslag informatieavond Katendrecht Verslag informatieavond Katendrecht Donderdag 23 november, 19.00 21.00 In Huis van de Wijk 't Steiger, Fruitlaan 8 Aanwezig namens de gemeente Rotterdam: Sander Geenen, Sander van Beurden, Hubert Schippers,

Nadere informatie

Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016

Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016 Informatieavond 8-12-2015 Uitvoering werk s-gravenweg- Burgemeester Oudlaan januari-december 2016 Programma van de avond Korte uitleg over het project tot nu toe: Onderhoudswerk Inrichting groenstroken

Nadere informatie

Start werkzaamheden Amstelveenlijn haltes Marne - Poortwachter

Start werkzaamheden Amstelveenlijn haltes Marne - Poortwachter Bovenkerkerweg 6 1185 XE Amstelveen Postbus 2181 1000 CD Amsterdam T 020-4704070 info@amstelveenlijn.nl www.amstelveenlijn.nl Aan de bewoners, ondernemers en/of gebruikers van dit pand Start werkzaamheden

Nadere informatie

Gemeente Leiden, verkeersbesluit project parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met wijzigen parkeersituatie

Gemeente Leiden, verkeersbesluit project parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met wijzigen parkeersituatie STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 2937 17 januari 2017 Gemeente Leiden, verkeersbesluit project parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen

Nadere informatie

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park

Adviesnota. Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Adviesnota Verkeerscirculatieplan Columbiz Park Datum: 7 april 2016 Versie: 3 Status: Definitief Revisie: Afdeling(en): Team(s): i.o.m.: Steller: Afdelingsmanager: Projectleider: Wethouder: Vastgoed en

Nadere informatie

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie!

Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Meer weten over zelf bouwen? Kom op 13 september naar de voorlichtingsochtend in de Contreie! Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout een voorlichtingsochtend in de Contreie, de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief N34. Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Inhoud

Nieuwsbrief N34. Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Inhoud 21 26 april juli 2018 2017 Nieuwsbrief N34 Inhoud Op weg naar een veilige en vlotte N34: nog 2 afsluitingen te gaan! Fase 6: Afsluiting N34 tussen N343 en J.C. Kellerlaan, 29 augustus t/m 3 september Fase

Nadere informatie

Werk aan de stad in februari

Werk aan de stad in februari Februari 2016 Via deze nieuwsbrief informeren wij u iedere maand over de werkzaamheden in Assen. Ook vertellen wij u meer over acties en regelingen die bijdragen aan de bereikbaarheid van de stad. Werk

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015 WELKOM Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg 10 juni 2015 Project van Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid (AWV) - Rijweg en fietspad Vanavond Met wie heeft u te maken? Vanavond

Nadere informatie

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest)

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) B&W-nr.: 06.0342 d.d. 14-03-2006 Onderwerp Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) BESLUITEN Behoudens advies van de commissie VOCS 1. in te stemmen met het

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015

Welkom. Informatieavond herinrichting Ambyerweg. 2 september 2015 Welkom Informatieavond herinrichting Ambyerweg 2 september 2015 1 Vanavond toelichting op de geplande herinrichting van Ambyerweg beantwoorden van uw vragen Herinrichting bestaat uit 2 onderdelen: fase

Nadere informatie

Verkeersbesluit diverse verkeersmaatregelen Slotlaan

Verkeersbesluit diverse verkeersmaatregelen Slotlaan STAATSCOURANT 24 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 68408 november 2017 Verkeersbesluit diverse verkeersmaatregelen Slotlaan Datum: 22 november 2017 Kenmerk: 0251640 Burgemeester

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht.

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. Bijlage 3: Ingekomen zienswijze en gemeentelijke reactie Ingekomen zienswijzen: Gemeentelijke

Nadere informatie

Gemeente Leiden, verkeersbesluitproject parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met wijzigen parkeersituatie

Gemeente Leiden, verkeersbesluitproject parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen in verband met wijzigen parkeersituatie STAATSCOURANT 19 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 44422 augustus 2016 Gemeente Leiden, verkeersbesluitproject parkeergarage Garenmarkt, tijdelijke verkeersmaatregelen

Nadere informatie

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation

Verbreding A6 Almere Verplaatsing busstation Verplaatsing busstation Almere Havendreef en Almere Buiten-Oost naar vier Herinrichting Weerwatergebied De lokale wegen, fietspaden en de busbaan worden in dit gebied verlegd ter voorbereiding op gebiedsontwikkeling

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr.: 07.0832 d.d. 7-8-2007 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Verkeersbesluit herinrichting Kennedylaan-Wagnerplein i.k.v. vestiging filiaal Hoogvliet Behoudens advies van de commissie VM BESLUITEN

Nadere informatie

Fase 2 weldra van start

Fase 2 weldra van start INFOBRIEF 08/09/2016 Fase 2 weldra van start Momenteel werken we op het Eilandje aan de verlenging van tramlijn 7 naar de nieuwe keerlus in de Bataviastraat. De aannemer is nog volop bezig met het aanleggen

Nadere informatie

Heerlen, Limburgs Mooiste, vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni en zondag 16 juni

Heerlen, Limburgs Mooiste, vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni en zondag 16 juni STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 32973 12 juni 2019 Heerlen, Limburgs Mooiste, vrijdag 14 juni, zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2019 VERKEERSBESLUIT

Nadere informatie

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen,

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen, STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 4043 23 januari 2017 Onderwerp: tijdelijke verkeersmaatregelen centrum Cuijk i.v.m. carnavalsactiviteiten 2017 BURGEMEESTER

Nadere informatie

FOUTPARKEREN. U doet er toch niet aan mee? Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor! PZ HerKo. Lokale Politie Herent- Kortenberg

FOUTPARKEREN. U doet er toch niet aan mee? Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor! PZ HerKo. Lokale Politie Herent- Kortenberg FOUTPARKEREN PZ HerKo U doet er toch niet aan mee? Lokale Politie Herent- Kortenberg Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor! Beste inwoner, Het gevaar en de hinder die veroorzaakt worden door foutparkeerders

Nadere informatie

Gemeente Leiden, verkeersbesluittijdelijke maatregelen in verband met herstelwerkzaamheden Jan van Houtbrug

Gemeente Leiden, verkeersbesluittijdelijke maatregelen in verband met herstelwerkzaamheden Jan van Houtbrug STAATSCOURANT 5 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 41797 augustus 2016 Gemeente Leiden, verkeersbesluittijdelijke maatregelen in verband met herstelwerkzaamheden Jan van

Nadere informatie

HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN

HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN Beste bewoner, De werken aan de trambaan op de Noorderlaan zijn nu meer dan een half jaar bezig. De komende weken gaan we een belangrijke nieuwe fase in waarbij het

Nadere informatie

Lokale Politie LAN. Foutparkeren. Je doet er toch niet aan mee? Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor!

Lokale Politie LAN. Foutparkeren. Je doet er toch niet aan mee? Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor! Lokale Politie LAN Foutparkeren Je doet er toch niet aan mee? Veiligheid? Samen zorgen we daarvoor! beste inwoner Stilstaan en parkeren Het gevaar en de hinder die veroorzaakt worden door foutparkeerders

Nadere informatie

Huidige gebruik Het winkelgebied is nu een 30-km-zone waarvoor tijdens drie tijdsintervallen bepaalde regelingen gelden.

Huidige gebruik Het winkelgebied is nu een 30-km-zone waarvoor tijdens drie tijdsintervallen bepaalde regelingen gelden. Onbalans In de praktijk is er nu sprake van een gedeelde ruimte waarin de verschillende belangen in onbalans zijn. Het gebrek aan handhaving is hier debet aan. Het is algemeen bekend dat de mens qua gedrag

Nadere informatie

Van 28 november tot 23 december 2011

Van 28 november tot 23 december 2011 Verloop werken Heraanleg De Keyserlei Van 28 november tot december 2011 Nieuwe riool collector De aannemer start met het vernieuwen van de rioleringen. Eerste werk is het bouwen van een grote nieuwe collector

Nadere informatie

Aanleg N348 Zutphen-Eefde

Aanleg N348 Zutphen-Eefde Aanleg N348 Zutphen-Eefde ` Even voorstellen Pieter-Jan van der Eijk Projectmanager rondweg Zutphen-Eefde - Eindverantwoordelijk namens provincie voor rondweg N348 Zutphen-Eefde - Opvolger van Koos Bleeker

Nadere informatie

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg

Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Werkzaamheden fietspad Kromgatweg Vanaf maandag 18 april vinden er wegwerkzaamheden plaats op het fietspad aan de Kromgatweg. Dit fietspad is versleten en voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen. De huidige

Nadere informatie

HERINRICHTING RIJNSTRAAT

HERINRICHTING RIJNSTRAAT HERINRICHTING RIJNSTRAAT Informatieavond 29 maart 2015 20.00 Inloop 20.10 Welkom door Ronald Löhr 20.15 In gesprek met wethouders Haring en De Weger 20.30 Rijnstraat tot nu toe en hoe nu verder? door Jeroen

Nadere informatie

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND!

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Nieuwsbrief augustus 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Tot nu toe waren er nog weinig werkzaamheden te zien voor de ver bre - ding van de N279 tussen s-hertogenbosch

Nadere informatie

GVVP Culemborg. Resultaten inventarisatie. Jos Hengeveld, Jelmer Droogsma 15 januari 2019

GVVP Culemborg. Resultaten inventarisatie. Jos Hengeveld, Jelmer Droogsma 15 januari 2019 GVVP Culemborg Resultaten inventarisatie Jos Hengeveld, Jelmer Droogsma 15 januari 2019 Inhoud 1. GVVP : Waarom? 2. Proces - planning 3. Overzicht resultaten online inventarisatie 4. Kaarten per soort

Nadere informatie