KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW"

Transcriptie

1 KANTOORUNIT TE HUUR VANAF 175,- PER MAAND EXCL. BTW Weert, Gouverneurlaan 1 Zeer representatief complex, bestaande uit diverse kantoren op split-level niveau (totaal ca. 365 m²) nabij de A2 met ruime eigen parkeerplaatsen. Huurprijs totaal: 2.650,- per maand excl. BTW, excl. servicekosten

2 De ruimten in dit fraaie, instapklare kantorencomplex zijn separaat te huur. Voor een indelingstekening en prijsopgave verwijzen wij u naar de een na laatste pagina van deze brochure. Het object is eventueel ook totaal te huur. LOCATIE Dit fraaie object is gelegen op kantorenpark Centrum- Noord in Weert, waar fraaie kantoorcomplexen gelegen zijn. Het kantorenpark kenmerkt zich door haar unieke ligging ten opzichte van Rijks en snelwegen, alsmede het centrum van Weert. BEREIKBAARHEID De locatie is prima bereikbaar door haar centrale ligging aan de verkeersader van het kantorenpark. Kantorenpark Centrum-Noord is gelegen op zeer korte afstand van de diverse op en afritten van de A2 en is tevens ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo). BESTEMMING De bestemming van het pand is Kantoor. Op ons kantoor zijn de bestemmingsplanvoorschriften ter inzage. PARKEREN Het parkeerterrein aan de voorzijde is geheel omheind en afsluitbaar middels grote toegangspoorten. Op eigen terrein zijn er circa 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Op circa 5 minuten loopafstand zijn er gratis zijn er parkeervoorzieningen beschikbaar op openbaar terrein. STAAT VAN ONDERHOUD Binnen Goed Buiten Goed GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK Gas, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijke riool. De kantoren worden verwarmd door middel van radiatoren. In diverse ruimten zijn er airco-units aanwezig en/of luchtbehandelingsunits. Kantorenpark Centrum-Noord Met zijn prachtige, exclusief strategische ligging is kantorenpark Centrum Noord een prima vestigingsplek voor ondernemers met oog voor detail. Uitgangspunt is dat het gebied ruimte moet bieden aan dienstverlenende activiteiten, die zowel commercieel als niet-commercieel van aard kunnen zijn. De gemeente Weert stelt hoge eisen aan de architectonische kwaliteit van de bebouwing. De zichtbaarheid en de bereikbaarheid van het kantorenpark mogen absoluut optimaal worden genoemd. Kantorenpark Centrum Noord heeft de KVO-B status.

3 Begane grond kantoren Entree middels een eigen toegangsdeur, in de zijgevel van het pand, waarbij er de mogelijkheid is gebruik te maken van de video-intercom voor eventueel verdeling van de diverse verdiepingen. U komt uit in een entreehal, voorzien van het bedieningspaneel alarm en het trappenhuis. Er is toegang tot een dames-, heren- en mindervaliden toilet. Het trappenhuis leidt u naar de diverse verdiepingen. Het eerste kantoor is gelegen beneden maaiveldniveau. Deze ruimte is voorzien van ramen aan twee zijden, waardoor er voldoende daglichttoetreding is. De overige verlichting geschiedt door LED-armaturen. Ook is er airco, data-bekabeling, een grindvloer en raamdecoratie in de ruimte aanwezig. Deze ruimte is volledig gemeubileerd te huur!

4 Eerste verdieping kantoren Middels de fraaie trappartij in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Op splitlevel niveau is er een kantoor gelegen in de zogenoemde toren. Ook deze ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, data-aansluitingen, airconditioning en raamdecoratie. Middels een trap is de kantoortuin bereikbaar, waar thans diverse kantoren in zijn gecreëerd, alsmede een tweetal spreekkamers (zonder daglichttoetreding) en een kantine met archief-/bergruimte. De kantoortuin is afgewerkt met vloerbedekking, systeemwanden, systeemplafond met LEDverlichting, airconditioning, luchtbehandeling, diverse ramen voor daglichttoetreding en dataaansluitingen. De kantine is afgewerkt met kunststof vloerafwerking, een keurig keukenblok met spoelbak, boiler en koelkast. Er is een schuifdeur naar de archief-/bergruimte waar ook de cv-installatie is opgesteld. Nog een separate bergruimte biedt tevens ruimte aan een cv-installatie en de patchkast.

5 Tweede verdieping, toren De laatste verdieping, is ook te bereiken via het centrale trappenhuis. Deze kantoorruimte is extra hoog, voorzien van een stucwerk plafond met geluidsdempingpanelen, vloerbedekking, raamdecoratie, data-bekabeling en airconditioning. De kantoorruimten zijn allen voorzien van nieuwe vloerbedekking en LED-verlichting.

6 Buitenterrein Het buitenterrein is af te sluiten middels een grote poort. Het terrein is beklinkerd, waar aan de voorzijde en linkerzijde van het pand circa 10 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

7 1. Kantoor 10,44 m² 225,00 2. Kantoor 7,27 m² 195,00 3. Kantoor 12,60 m² 240,00 4. Kantoor/spreekkamer 33 m² 400,00 5. Kantoor/spreekkamer 16 m² 280,00 6. Archief 13,30 m² 120,00 7. Kantine 8. Kantoor 8 m² 205,00 9. Kantoor 12 m² 240, Kantoor 5,32 m² 175, Toren midden 28,74 m² 360, Toren verdieping 28,74 m² 360, Toren begane grond m² 400,00 VOLLEDIG INGERICHT 14. Archief 14 m² 120,00 GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW EN INCLUSIEF VERBRUIK GAS, WATER, ELEKTRA, INTERNET- AANSLUITING, PARKEERPLAATSEN, GLASBEWASSING BUITENZIJDE EN ONDERHOUD BUITENTERREIN.

8 Disclaimer Hermans Bedrijfsmakelaars spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Hermans Bedrijfsmakelaars als portal fungeert volledig en juist is, daarentegen kan Hermans Bedrijfsmakelaars niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze brochure gevonden wordt. AAN EN VERKOOP HUUR EN VERHUUR TAXATIES CONSULTANCY Wilhelminasingel GS Weert T (0495) F (0495) E info@hermansbedrijfsmakelaars.nl Stationsstraat BJ Heythuysen T (0475) F (0475) E info@hermansbedrijfsmakelaars.nl

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW

Huurprijs: 22.000,- per jaar excl. BTW Echt, Zuidsingel 2a Luxe kantoor-/praktijkruimte van 200 m² op de begane grond op een goede zichtlocatie in Maasbracht, met 5 eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein. Huurprijs: 22.000,- per jaar excl.

Nadere informatie

Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief BTW

Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief BTW Heythuysen, Stationsstraat 32 Op goede zichtlocatie in Heythuysen gelegen, kantoorruimte van totaal circa 170 m² met gratis parkeergelegenheid recht voor de deur! Huurprijs: 1.600,- per maand exclusief

Nadere informatie

Huurprijs: 42.000, per jaar exclusief BTW

Huurprijs: 42.000, per jaar exclusief BTW Weert, Noordkade 4 Representatieve kantoorruimte van circa 345 m² en 45 m² archief op een ultieme zichtlocatie, aan de entree bij de Stadsbrug van Weert. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurprijs:

Nadere informatie

Huurprijs: 1.600,- per maand excl. BTW

Huurprijs: 1.600,- per maand excl. BTW Roermond, Voorstad St. Jacob 44 Fraai afgewerkte kantoorruimte gelegen op de begane grond op een prachtige locatie in Roermond, met veel parkeervoorzieningen in de nabijheid. Huurprijs: 1.600,- per maand

Nadere informatie

EERSTE MAAND HUURVRIJ!!

EERSTE MAAND HUURVRIJ!! EERSTE MAAND HUURVRIJ!! Weert, St. Apolloniastraat 2a en 2d Representatieve kantoorruimten van circa 75 m² (2a) en 65 m² (2d) gelegen in De Klaver in Weert. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k. / Huurprijs: ,- per jaar excl. B.T.W.

Vraagprijs: ,- k.k. / Huurprijs: ,- per jaar excl. B.T.W. Roermond, Groeneweg 14 Vrijstaande bedrijfsruimte van circa 770 m2 en kantoorruimte ± 387 m2 op een perceel van 1.710 m2, gelegen op bedrijventerrein Willem-Alexander. Vraagprijs: 449.000,- k.k. / Huurprijs:

Nadere informatie

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar

Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Huren vanaf 50 m² bespreekbaar Neer, Engelmanstraat 56 Zeer representatieve en hoogwaardige kantoor-/praktijkruimte (totaal ca. 632 m²) op een goede zichtlocatie met circa 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Nadere informatie

Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b

Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b Weert, Graafschap Hornelaan 163,163a en 163b Grootschalig bedrijfscomplex, bestaande uit bedrijfsruimte (1.137 m²), zelfstandige kantoren, buitenterrein en ruime parkeergelegenheid op een totaal perceel

Nadere informatie

Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs: 219.000,- kosten koper

Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs: 219.000,- kosten koper Weert, Molenveldstraat 149-151 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 300 m² werkplaats met 285 m² kantoren gelegen op Bedrijventerrein Kanaalzone I te Weert Huurprijs: 995,- p.m. excl. BTW Vraagprijs:

Nadere informatie

Huurprijs: Op aanvraag

Huurprijs: Op aanvraag Roermond, Swalmerstraat 50 Kantoorruimten, totaal circa 305,5 m² incl. secundaire ruimten op begane grond en eerste verdieping. Statig monumentaal pand in het centrum van Roermond. Huurprijs: Op aanvraag

Nadere informatie

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW

Vraagprijs complex: 1.275.000,- kosten koper excl. BTW Vraagprijs perceel grond: 1.460.000,- kosten koper excl. BTW Horst, Venrayseweg 128a Vrijstaand bedrijfscomplex in verhuurde staat, groot circa 2.417 m² op goede zichtlocatie met ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde op eigen terrein. Alsmede een perceel bouwgrond

Nadere informatie

Interessante huurprijs

Interessante huurprijs Weert, Langpoort 7 Op goede zichtlocatie in het centrum van Weert gelegen multifunctionele, moderne, gerenoveerde, winkel-/kantoorruimte van circa 135 m2. Interessante huurprijs Huurprijs Interessante

Nadere informatie

EERSTE MAAND HUURVRIJ!!

EERSTE MAAND HUURVRIJ!! EERSTE MAAND HUURVRIJ!! Weert, St. Apolloniastraat 2d Representatieve kantoorruimte van circa 65 m² (2d) gelegen in kantorenverzamelgebouw De Klaver in Weert. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Nadere informatie

Weert, Beekstraat 87. Vraagprijs: ,- kosten koper, BTW n.v.t. Huurprijs: 1.995,- per maand BTW n.v.t.

Weert, Beekstraat 87. Vraagprijs: ,- kosten koper, BTW n.v.t. Huurprijs: 1.995,- per maand BTW n.v.t. Weert, Beekstraat 87 Zeer representatief complex van circa 255 m², gelegen in het centrum van Weert. Het pand biedt diverse mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Vraagprijs: 269.000,-

Nadere informatie

Roggel, Grote Laak 17. Huurprijs: 8.250, per maand excl. BTW

Roggel, Grote Laak 17. Huurprijs: 8.250, per maand excl. BTW Roggel, Grote Laak 17 Grootschalig bedrijfscomplex, gelegen op bedrijventerrein Laak te Roggel, bestaande uit circa 376 m² kantoorruimte en 2.780 m² bedrijfsruimte op een perceel van 11.080 m². Huurprijs:

Nadere informatie

Huurprijs: Afhankelijk van te huren gedeelte

Huurprijs: Afhankelijk van te huren gedeelte Kelpen-Oler, Ellerweg 1 gedeeltelijk Diverse bedrijfsruimten in verschillende afmetingen en/of buitenterrein te huur op het terrein van Bouwbedrijf Van Heur. Informeer naar de mogelijkheden! Huurprijs:

Nadere informatie

VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING

VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING VERHUURDER WILT MEEDENKEN IN EVENTUELE MODERNISERING Weert, Risseweg 30 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 390 m² bedrijfsruimte en 234 m² kantoren gelegen op een hoeklocatie op Bedrijventerrein

Nadere informatie

Huurprijs: 2.950,- per maand, excl. BTW Vraagprijs: 498.000,- K.K. BTW niet van toepassing

Huurprijs: 2.950,- per maand, excl. BTW Vraagprijs: 498.000,- K.K. BTW niet van toepassing Haelen, Stationsplein 4-6 Een vrijstaand bedrijfscomplex met showroom, werkplaats, magazijn, zelfstandige bovenwoning en buitenterrein. Perfecte zichtlocatie aan spoorlijn! Huurprijs: 2.950,- per maand,

Nadere informatie

Huurprijs totaal: 5.500,- exclusief BTW per maand

Huurprijs totaal: 5.500,- exclusief BTW per maand Weert, Hoolstraat 7 Vrijstaande bedrijfsruimte (2.759,69 m²) met inpandige kantoren en secundaire ruimten (208,76 m²), parkeerplaatsen, gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein. Huurprijs totaal: 5.500,-

Nadere informatie

Vraagprijs: 355.000,- kosten koper

Vraagprijs: 355.000,- kosten koper Haelen, De Giesel 15 Vrijstaande bedrijfsruimte bestaande uit circa 266 m² werkplaats met 148 m² opslag en 174 m² kantoren gelegen op Bedrijventerrein Windmolenbos te Haelen. Vraagprijs: 355.000,- kosten

Nadere informatie

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN!

ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! ZEER SCHERPE VRAAGPRIJS! WONEN OP BEGANE GROND IS TOEGESTAAN! Horn, Dorpstraat 97-97a Fraaie, geheel gerenoveerde winkelruimte met zelfstandige bovenwoning, tuin en vrijstaande opslagruimte gelegen in

Nadere informatie

Heythuysen, Roorveld 4-4a. Vraagprijs: 460.000,- k.k. excl. BTW

Heythuysen, Roorveld 4-4a. Vraagprijs: 460.000,- k.k. excl. BTW Heythuysen, Roorveld 4-4a Degelijk gebouwd vrijstaand bedrijfspand, groot totaal circa 1.025 m² VVO met parkeergelegenheid op eigen terrein, op bedrijventerrein Arenbos in Heythuysen. Vraagprijs: 460.000,-

Nadere informatie

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k.

Weert, Parallelweg 70-71. Vraagprijs totaal: 438.500,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 70: 239.000,- k.k. Vraagprijs Parallelweg 71: 199.500,- k.k. Weert, Parallelweg 70-71 Unieke mogelijkheid tot aankoop van één of twee karakteristieke, jaren 30/ 40 woningen, op een perceel van totaal 915 m², aan de rand van het centrum van Weert, nabij bushalte

Nadere informatie

Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs *

Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs * Eerste 6 maanden 50% korting op de huurprijs * Meijel, Schoolstraat 37 Op goede locatie in Meijel gelegen winkelruimte/showroom met werkplaats en magazijn van totaal circa 467 m2 en gratis parkeergelegenheid

Nadere informatie

Vraagprijs : ,- k.k. Eventueel ook in delen te huur. Prijs in overleg.

Vraagprijs : ,- k.k. Eventueel ook in delen te huur. Prijs in overleg. Susteren, Rangeerweg 5 Bedrijfscomplex met voorgelegen kantoren van ca. 428 m² en bedrijfsruimte van ca. 648 m². Het pand is gelegen op bedrijventerrein De Wolfskoul in Susteren. Eventueel uit te breiden

Nadere informatie

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t. Weert, Maaspoort 10 Zeer luxe afgewerkt kantoorpand met vrijstaande bedrijfsruimte/magazijn en fraai aangelegde tuin op een steenworp afstand van hartje centrum Weert. Vraagprijs: 445.000,- k.k. BTW n.v.t.

Nadere informatie

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k.

Weert, Hoolstraat 1-1a. Vraagprijs: 459.000,- k.k. Weert, Hoolstraat 1-1a Ruim vrijstaand woonhuis (totaal ca. 170 m² woonoppervlakte) met achtergelegen vrijstaande bedrijfsruimte van totaal circa 400 m², gelegen aan de Hoolstraat in Weert op een royaal

Nadere informatie

Nederweert, Brugstraat 11-11a-11b

Nederweert, Brugstraat 11-11a-11b Nederweert, Brugstraat 11-11a-11b Beleggingsobject in geheel verhuurde staat, bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond/souterrain en 2 zelfstandige wooneenheden op de verdiepingen. Vraagprijs

Nadere informatie

Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a

Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a Thorn, Hoogstraat 12 en Bogenstraat 1-1a Gelegen op goede locatie in de kern van Thorn, winkelruimte van circa 53 m² met kelder en zelfstandige woonruimte in verhuurde staat. Vraagprijs: 169.000,- k.k.

Nadere informatie

INTERESSANTE KOOPPRIJS VOOR DE SNELLE BESLISSER!!!

INTERESSANTE KOOPPRIJS VOOR DE SNELLE BESLISSER!!! INTERESSANTE KOOPPRIJS VOOR DE SNELLE BESLISSER!!! Weert, Hoogstraat 12 Zeer markante winkelruimte op A2 locatie van 305 m2, eventueel uit te breiden tot circa 440 m2, met een fantastische frontbreedte

Nadere informatie

Huurprijs in huidige staat: 1.595,- per maand excl. BTW

Huurprijs in huidige staat: 1.595,- per maand excl. BTW Stramproy, Prinses Marijkestraat 19 Commerciële ruimte met magazijn en kantoor aan de Prinses Marijkestraat, welke gelegen is in de dorpskern van Stramproy. Huurprijs in huidige staat: 1.595,- per maand

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Weert, Boerhaavestraat 25-25a Woonhuis (125 m² woonoppervlakte) met naastgelegen kantoor-/ praktijkruimte (circa 113,21 m²), gelegen aan de Boerhaavestraat in Weert op zeer korte afstand van het centrum

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- kosten koper

Vraagprijs: ,- kosten koper Meijel, Schoolstraat 37 Deze fraai afgewerkte winkelruimte/showroom mét bovenwoning in verhuurde staat is gelegen op een goede locatie in het centrum van Meijel. De winkelruimte/showroom is tevens voorzien

Nadere informatie

Lomm, Kapelstraat 31 Voormalig café zalencentrum en bed & breakfast, gelegen in de kern van Lomm met parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Lomm, Kapelstraat 31 Voormalig café zalencentrum en bed & breakfast, gelegen in de kern van Lomm met parkeermogelijkheden op eigen terrein. Lomm, Kapelstraat 31 Voormalig café zalencentrum en bed & breakfast, gelegen in de kern van Lomm met parkeermogelijkheden op eigen terrein. Vraagprijs: 295.000,- K.K. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Weert, Beekstraat 73 TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD!

Weert, Beekstraat 73 TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD! Weert, Beekstraat 73 Tussengelegen horecapand met voormalige pizzeria en onzelfstandige bovenwoning. Het gehele pand is in 2008/2009 vergroot en verbouwd en zeer fraai afgewerkt. TEGEN ELK AANNEMELIJK

Nadere informatie

Huurprijs: 1.150,- per maand excl. BTW

Huurprijs: 1.150,- per maand excl. BTW Nederweert, St. Rochusstraat 8a Op goede locatie in Nederweert gelegen winkelruimte van circa 200 m 2 met een frontbreedte van circa 8 meter en gratis parkeergelegenheid recht voor de deur! Huurprijs:

Nadere informatie

Weert, Emmasingel 85 Zeer fraaie, monumentale stadsvilla met diepe stadstuin.

Weert, Emmasingel 85 Zeer fraaie, monumentale stadsvilla met diepe stadstuin. Weert, Emmasingel 85 Zeer fraaie, monumentale stadsvilla met diepe stadstuin. Vraagprijs: 570.000,- K.K Vraagprijs 570.000,-k.k. Bouwjaar Perceeloppervlakte Oppervlakte 1908 ca. 685 m² ca. 250 m² BEREIKBAARHEID

Nadere informatie

Vraagprijs: 725.000,- K.K.

Vraagprijs: 725.000,- K.K. Weert, Maaspoort 36-36a Fraaie winkelruimte/showroom met opslagruimte en zelfstandige bovenwoning op een goede zichtlocatie aan een van de toegangswegen van Weert. Vraagprijs: 725.000,- K.K. Vraagprijs

Nadere informatie

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K.

Montfort, Markt 2a-2b BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Vraagprijs totaal: 149.500,- K.K. BED & BREAKFAST IS TOEGESTAAN! Montfort, Markt 2a-2b Deze winkelruimte met bovenwoning, naastgelegen woning en achtergelegen bedrijfsruimte op een ruim perceel in de kern van Montfort is nu te koop! Vraagprijs

Nadere informatie

Pannenweg 244 Nederweert

Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert Pannenweg 244 Nederweert In dit fraaie kantoorpand zijn een aantal kantoorruimten beschikbaar, gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het pand is gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Hulsenweg 7-7a Nederweert

Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Hulsenweg 7-7a Nederweert Dit multifunctionele bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Hulsenweg wordt te koop aangeboden. De locatie is prima bereikbaar, zowel

Nadere informatie

Bijzonderheden. Kenmerken. Soort pand: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m²

Bijzonderheden. Kenmerken. Soort pand: Bedrijfsruimte met inpandige kantoren en showroom 2008 Circa m² Banmolen 2 Meijel Banmolen 2 Meijel Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein De Wielen te Meijel en wordt wegens verhuizing van de huidige gebruiker te huur aangeboden. Dit object

Nadere informatie

Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Huurprijs 95.000,00 per jaar

Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Huurprijs 95.000,00 per jaar Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Huurprijs 95.000,00 per jaar Omschrijving TE HUUR: Representatief kantoorpand in het centrum van Roermond met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Nadere informatie

Flevostraat 14. Lemmer. Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413

Flevostraat 14. Lemmer. Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413 Flevostraat 14 Lemmer Meer informatie op de-munt.nl 0527-614413 Kenmerken Te koop of te huur Vraagprijs: Huurprijs: BTW: Kantoorruimte 795.000,- k.k. 6.300,- per maand BTW belast Oppervlakte: Ca. 1.050

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Echt, Bedrijfsverzamelgebouw Newtonweg 18 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Echt, Bedrijfsverzamelgebouw Newtonweg 16 en

Nadere informatie

Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Prijs op aanvraag

Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Prijs op aanvraag Adres: Minderbroederssingel 52, 6041 KK Roermond Prijs op aanvraag Omschrijving TE HUUR: Representatief kantoorpand in het centrum van Roermond met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Object:

Nadere informatie

BEDRIJFSHUISVESTING. WEERT - Lozerweg 36 HUURPRIJS 2.000

BEDRIJFSHUISVESTING. WEERT - Lozerweg 36 HUURPRIJS 2.000 BEDRIJFSHUISVESTING WEERT - Lozerweg 36 HUURPRIJS 2.000 WEERT - Lozerweg 36 Betaalbare bedrijfsruimte in de categorie 4 bestaande uit een geheel gemoderniseerde kantoorruimte van 265 m2 met inpandig te

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Heemskerk De Trompet 2999

Te huur Kantoorruimte Heemskerk De Trompet 2999 Te huur Kantoorruimte Heemskerk De Trompet 2999 Pagina 1/6 Te huur Kantoorruimte Heemskerk De Trompet 2999 Kantoor 60 m² 475,- excl. BTW per maand Condities Prijs 399,- per maand excl. BTW Huurprijs parkeren

Nadere informatie

NEDERWEERT St. Antoniusplein 21-22

NEDERWEERT St. Antoniusplein 21-22 NEDERWEERT St. Antoniusplein 21-22 In delen te huur! Al vanaf 120,38 per maand! (excl. gas, water en elektra, excl. BTW) Hoogwaardige kantoorruimte gelegen in centrum van Nederweert. Het gehele object

Nadere informatie

ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARS

ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARS Met plezier ONDERNEMEN BEGINT BIJ WESTENENG BEDRIJFSMAKELAARS KOOLHOVENSTRAAT 11 TE BARNEVELD Huurprijs 99,- per m²/jaar, excl. BTW en servicekosten 1 Zelfstandige, representatieve kantoorunit (144 m²

Nadere informatie

Te Huur. Kantoorruimte. Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland

Te Huur. Kantoorruimte. Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland Te Huur Kantoorruimte Koninginneweg 98 A 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Het kantoorpand is gevestigd aan de Koninginneweg 98 A te Oud-Beijerland. Dit zeer representatieve pand ligt op een A locatie en

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Havelandseweg 8 geb. 41 te Rheden 50 per vierkante meter per jaar

Huur bedrijfspand op Havelandseweg 8 geb. 41 te Rheden 50 per vierkante meter per jaar Huur bedrijfspand op Havelandseweg 8 geb. 41 te Rheden 50 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Arnhem Email: vogelaar@s-t.nl Telefoon: 026-3552100 Website:

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Liendertseweg 112 te Amersfoort 85 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k.

Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: ,- k.k. Heel, De Peel 13 (nr 29) Goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met parkeerplaats en fraaie tuin. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Vraagprijs Bouwjaar Perceeloppervlakte Inhoud woning 149.000,- k.k. 1998

Nadere informatie

BEDRIJFSHUISVESTING. Weert - Graafschap Hornelaan 163 900.000

BEDRIJFSHUISVESTING. Weert - Graafschap Hornelaan 163 900.000 BEDRIJFSHUISVESTING Weert - Graafschap Hornelaan 163 900.000 Weert - Graafschap Hornelaan 163 Grootschalig bedrijfscomplex, bestaande uit diverse bedrijfsruimten (ca. 1.137m² en 2.612m²), zelfstandige

Nadere informatie

Van Berlostraat 2-4 Weert

Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Van Berlostraat 2-4 Weert Op één van de drukste punten van Weert is deze kleinschalige winkelruimte gelegen. De units Van Berlostraat 2 en 4 zijn onderling met elkaar verbonden,

Nadere informatie

TE HUUR ,00. Totaal circa 408 m² vvo. Totaal circa 408 m² vvo. per jaar excl. BTW

TE HUUR ,00. Totaal circa 408 m² vvo. Totaal circa 408 m² vvo. per jaar excl. BTW Totaal circa 408 m² vvo Representatief en compleet instapklaar kantoorgebouw op uitstekend bereikbare locatie bij de A2 op De Hurk. Totaal circa 408 m² vvo TE HUUR 49.000,00 per jaar excl. BTW Omschrijving

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Ekkersrijt te Son en Breugel 105 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Ekkersrijt te Son en Breugel 105 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Ekkersrijt 4002-4012 te Son en Breugel 105 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

TE HUUR 125,00 per m 2 per jaar exclusief BTW

TE HUUR 125,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Larixplein ADRES 6 te te PLAATS Eindhoven D Totaal ca. 1.315 m 2 kantoorruimte op de eerste verdieping te huur vanaf ca. 600 m² TE HUUR 125,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Omschrijving object Het kantoorgebouw

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Anjerweg 34 te Bleiswijk 65 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: info@vdpanne.nl Telefoon: 0180-332222 Website:

Nadere informatie

Brochure. Koolhovenstraat 11 3772 MT Barneveld. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Koolhovenstraat 11 3772 MT Barneveld. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Koolhovenstraat 11 3772 MT Barneveld pagina 1 van 10 TE HUUR Omschrijving Zelfstandige kantoorunit gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig kantoorgebouw. Dit zowel aan de buiten-

Nadere informatie

Algemeen. Huurprijs eerste jaar: per maand excl. BTW. Ligging en bereikbaarheid

Algemeen. Huurprijs eerste jaar: per maand excl. BTW. Ligging en bereikbaarheid Prachtige zelfstandige kantoorunit beschikbaar in de in 2016 opgeleverde karakteristieke kantoorvilla aan de Van Heemstraweg in het centrum van Beuningen. Kenmerkend voor de kantoorunit is de representatieve

Nadere informatie

Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 125,-- excl. btw per m² per jaar Adres : BUITEN WALEVEST 15

Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 125,-- excl. btw per m² per jaar Adres : BUITEN WALEVEST 15 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 125,-- excl. btw per m² per jaar Adres : BUITEN WALEVEST 15 TYPE AANBOD : Huur (deelverhuur

Nadere informatie

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda Object: In het centrum van Oosterhout aan het karakteristieke plein De Heuvel is een zeer fraai afgewerkte kantoorvilla beschikbaar. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Het object betreft een monumentaal

Nadere informatie

Bedrijfsruimte. Bestemming. Bedrijfsruimte Status. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie m² Energielabel

Bedrijfsruimte. Bestemming. Bedrijfsruimte Status. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie m² Energielabel Bijsterhuizen 2026 6604 LJ Wijchen Contactpersoon Pim van Os vanos@s-t.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 49.000,- per Jaar Hoofdbestemming Status Gereed Bouwjaar 2001 Beschikbaar In overleg Oppervlakten

Nadere informatie

ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTES EN BEDRIJFSHAL

ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTES EN BEDRIJFSHAL VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTES EN BEDRIJFSHAL WILLEM BARENTSZWEG 30-30A VENLO TE HUUR ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTES EN BEDRIJFSHAL WILLEM BARENTZSWEG

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Pijlstraat 1 4205 DA Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Pijlstraat 1 4205 DA Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Minervum 7266, 4817 ZM Breda

Minervum 7266, 4817 ZM Breda Te huur: Minervum 7266, 4817 ZM Breda Object Op bedrijventerrein Hoogeind gelegen representatief en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfsruimte met extra vrije hoogte (circa

Nadere informatie

TE HUUR Kantoorruimte. Stadhuisplein 2 en AX Gorinchem

TE HUUR Kantoorruimte. Stadhuisplein 2 en AX Gorinchem TE HUUR blad 2 Algemene informatie Op de 3 e (bovenste) etage van het kantorencomplex aan het Stadhuisplein te Gorinchem bieden wij kantoorruimte voor verhuur aan. Deze kantoorruimte is ingedeeld in diverse

Nadere informatie

J. DUIKERWEG 12 A EN 12 B HEERHUGOWAARD TOTAAL CA. 740 M² BVO BESCHIKBAAR

J. DUIKERWEG 12 A EN 12 B HEERHUGOWAARD TOTAAL CA. 740 M² BVO BESCHIKBAAR TE HUUR J. DUIKERWEG 12 A EN 12 B HEERHUGOWAARD TOTAAL CA. 740 M² BVO BESCHIKBAAR ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE BEDRIJVENTERREIN BEVELAND 12 A = 1 E VERDIEPING CA. 270 M² BVO 12 B = 2 E VERDIEPING

Nadere informatie

Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Gentseweg 10, 2803 PC Gouda Vraagprijs 950.000,00 kosten koper Omschrijving Uitstekend verzorgd modern vrijstaand kantoorgebouw van 791m2 met 13 P s. Nabij NS- en busstation en snelwegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

Adres: Secretaris Moonenstraat 2, 6041 XE Roermond Huurprijs 1.200,00 per maand

Adres: Secretaris Moonenstraat 2, 6041 XE Roermond Huurprijs 1.200,00 per maand Adres: Secretaris Moonenstraat 2, 6041 XE Roermond Huurprijs 1.200,00 per maand Omschrijving TE HUUR; KANTOORRUIMTE VAN CA. 90 M2 MET 3 PARKEERPLAATSEN GELEGEN TEGEN HET STADSCENTRUM VAN ROERMOND Bouwvorm:

Nadere informatie

B R O C H U R E Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76

B R O C H U R E Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 B R O C H U R E Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 MAASTRICHT Wilhelminasingel 111 Huurprijs: 3.500,-- / maand (excl.) INCLUSIEF 3 PARKEERPLAATSEN [FACULTATIEF] Zeer representatief

Nadere informatie

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden

Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie Gerrit van der Veenstraat 75 Leiden Objectinformatie: Gerrit van der Veenstraat 75, Leiden Betreft: Het betreft hier een zeer ruime en complete multifunctionele bedrijfsruimte met kantoorruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL. Huurprijs: 1.000 /maand

TE HUUR. Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL. Huurprijs: 1.000 /maand TE HUUR Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL Huurprijs: 1.000 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type winkelruimte Hoofdtype Algemene staat 1.000 /maand Andere Helft van dubbel Normaal Inrichting Afmetingen

Nadere informatie

Te huur Gerevitaliseerde kantoorunit begane grond. Ridderpoort 1-9 Ridderkerk

Te huur Gerevitaliseerde kantoorunit begane grond. Ridderpoort 1-9 Ridderkerk Te huur Gerevitaliseerde kantoorunit begane grond Ridderpoort 1-9 Ridderkerk Te huur Gerevitaliseerde kantoorunit op de begane grond Ridderpoort 1 t/m 9 Ridderkerk Betreft : Kantoorgebouw Alpha is gelegen

Nadere informatie

Projectinformatie. Hoofdweg 10 B Capelle aan den IJssel

Projectinformatie. Hoofdweg 10 B Capelle aan den IJssel Projectinformatie Hoofdweg 10 B Capelle aan den IJssel Betreft Representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 125 m 2 kantoorruimte gelegen op de 1 e verdieping aan de Hoofdweg 10 B te Capelle aan den

Nadere informatie

Eindhoven, Esp 214. Opp. Kantoorruimte(n) circa 400 m 2. Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 150 m 2. desgewenst op korte termijn. 600,- per jaar (excl BTW)

Eindhoven, Esp 214. Opp. Kantoorruimte(n) circa 400 m 2. Opp. Bedrijfsruimte(n) circa 150 m 2. desgewenst op korte termijn. 600,- per jaar (excl BTW) , Esp 214 Op uitstekende locatie gelegen moderne kantoor-/ bedrijfsruimte met ruime parkeervoorzieningen. Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Esp" aan de rand van. In de directe nabijheid zijn

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR GELEEN

TE KOOP/TE HUUR GELEEN TE KOOP/TE HUUR GELEEN REPRESENTATIEF BEDRIJFSPAND MET KANTOREN Op een uitermate mooie zichtlocatie aan de entree van bedrijventerrein 'Krawinkel Zuid' bieden wij deze combinatie van ca. 650m² kantoren,

Nadere informatie

Unit 1: Bedrijfshal met 2 kantoorruimtes, verdeeld over twee verdiepingen, totaal 290 m²

Unit 1: Bedrijfshal met 2 kantoorruimtes, verdeeld over twee verdiepingen, totaal 290 m² Representatief en instap-klaar bedrijfsgebouw, met 3 bedrijfshallen, elk met eigen kantoorruimte, in te delen als één hele grote, danwel als twee of drie separate bedrijfsruimtes/hallen. De totale oppervlakte

Nadere informatie

Te koop. Rontgenweg 20 a

Te koop. Rontgenweg 20 a Te koop Rontgenweg 20 a 2408 AB Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 4, 2405 VZ Alphen aan den Rijn (0172) 47 02 47 alphen@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het solitaire bedrijfsgebouw is

Nadere informatie

Dillenburgstraat 26 te Eindhoven

Dillenburgstraat 26 te Eindhoven Te huur¹ Representatief en compleet instapklaar kantoorgebouw op uitstekend bereikbare locatie bij de A2 op De Hurk Adres Dillenburgstraat 26 te Eindhoven Omgevingsfactoren Het kantoorgebouw is uitstekend

Nadere informatie

130 m 2 TE HUUR. Baronielaan 4 Breda

130 m 2 TE HUUR. Baronielaan 4 Breda 130 m 2 TE HUUR Baronielaan 4 Breda OMGEVINGSFACTOREN Het pand is gelegen aan een drukke doorgaande route tussen het centrum en Breda-Zuid. In de directe omgeving zijn een groot aantal winkels en horecagelegenheden

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Edisonweg 30 4207 HG Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Edisonweg 30 4207 HG Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR Kantoorruimte

TE KOOP / TE HUUR Kantoorruimte TE KOOP / TE HUUR Kantoorruimte KANTOORCOMPLEX MET PARKEERTERREIN AKERSTRAAT 94-98, HEERLEN HUURPRIJS EUR 110,- p/m² per jaar excl. BTW VRAAGPRIJS EUR 699.000,- k.k. UITGEBREIDE INFORMATIE Soort object

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Hogelandseweg 19 te Nijmegen 40 per vierkante meter per jaar

Huur bedrijfspand op Hogelandseweg 19 te Nijmegen 40 per vierkante meter per jaar Huur bedrijfspand op Hogelandseweg 19 te Nijmegen 40 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: s.roelofs@s-t.nl Telefoon: 024 3651010 Website:

Nadere informatie

TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE. Huurprijs 3.300,- per maand. Aanvaarding in overleg

TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE. Huurprijs 3.300,- per maand. Aanvaarding in overleg TE HUUR RANDSTAD 22 4, 1316 BX ALMERE Huurprijs 3.300,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen Gelegen aan de Randstad 22-04 representatief kantoorgebouw bestaande uit totaal circa 360 m² kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Dr. Paul Janssenweg , 5026 RH Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Dr. Paul Janssenweg , 5026 RH Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Dr. Paul Janssenweg 147-151, 5026 RH Tilburg Object Representatieve kantoorruimte ter grootte van totaal circa 650m 2, waarvan momenteel beschikbaar

Nadere informatie

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van een bedrijfscomplex en is bereikbaar middels een gezamenlijk trappenhuis.

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van een bedrijfscomplex en is bereikbaar middels een gezamenlijk trappenhuis. Zeer representatieve kantoorunit met vele gebruikersmogelijkheden beschikbaar aan de Pottenbakkerstraat te Ridderkerk. Doordat de ruimte op de hoek is gelegen is er aan 3 kanten veel natuurlijke lichtinval!

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 48

Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 48 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 48 Pagina 1/7 Te huur Kantoorruimte Alkmaar Robijnstraat 48 Kantoor 250 m² 1.850,- excl. BTW per maand Condities Prijs 1.950,- exclusief BTW per maand Prijs per

Nadere informatie

Te Huur. Kleveringweg 5 Kantoorruimte te huur in Delft. Prijs: 95 p.m2.p.j

Te Huur. Kleveringweg 5 Kantoorruimte te huur in Delft. Prijs: 95 p.m2.p.j Te Huur Kleveringweg 5 Kantoorruimte te huur in Delft Prijs: 95 p.m2.p.j Kenmerken Prijs 95 p.m2.p.j Adres Kleveringweg 5 Postcode 2616 LZ Stad Delft Ligging bedrijventerrein, kantorenpark Soort Kantoorruimte

Nadere informatie

Roermond Godsweerdersingel 1

Roermond Godsweerdersingel 1 Aan één van de mooiste singels van Roermond - direct bij het station liggen deze representatieve kantoorverdiepingen van ± 214 m² BVO, gesitueerd op de eerste, tweede, derde en vierde verdieping. Algemeen:

Nadere informatie

REPRESENTATIEF BEDRIJFSGEBOUW MET KANTOREN

REPRESENTATIEF BEDRIJFSGEBOUW MET KANTOREN VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEF BEDRIJFSGEBOUW MET KANTOREN KEIZERSVELD 61A VENRAY TE HUUR REPRESENTATIEF BEDRIJFSGEBOUW MET KANTOREN KEIZERSVELD 61 VENRAY Object (het gehuurde)

Nadere informatie

Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand

Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand Omschrijving Fraai gesitueerd en representatief kantoorverzamelgebouw, bestaande uit vier gescheiden kantoren met voldoende parkeergelegenheid.

Nadere informatie

Multifunctionele kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de Symfonielaan in het centrum van Nieuwegein. De kantoorunits maken deel uit van

Multifunctionele kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de Symfonielaan in het centrum van Nieuwegein. De kantoorunits maken deel uit van Multifunctionele kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de Symfonielaan in het centrum van Nieuwegein. De kantoorunits maken deel uit van een mooi kantoorpand met een moderne uitstraling. Metrages:

Nadere informatie

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer

Projectinformatie. Zutphenseweg 51 Deventer Projectinformatie Zutphenseweg 51 Deventer Zonnestaete Zutphenseweg 51 te Deventer NIEUW!! TE HUUR KANTOORRUIMTE VOOR 375,- PER MAAND EXCL. BTW ALL-IN EN INCLUSIEF PARKEERPLAATS NIEUW!! TE HUUR Zutphenseweg

Nadere informatie

Projectinformatie TE HUUR Rivium Boulevard 34 - Capelle aan den IJssel

Projectinformatie TE HUUR Rivium Boulevard 34 - Capelle aan den IJssel Projectinformatie TE HUUR Rivium Boulevard 34 - Capelle aan den IJssel Betreft Deze vrijstaande kantoorvilla is gelegen op kantorenpark Rivium op korte afstand van de diverse in- en uitvalswegen. Het object

Nadere informatie

Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : JAN VALSTERWEG 10. Huurprijs vanaf 375,-- ex btw p.m.

Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : JAN VALSTERWEG 10. Huurprijs vanaf 375,-- ex btw p.m. WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : JAN VALSTERWEG 10 Huurprijs vanaf 375,-- ex btw p.m. TYPE AANBOD : Huur SOORT AANBOD : Kantoor

Nadere informatie

MAASTRICHT Wilhelminasingel 111 Huurprijs: 3.000,-- / maand (excl.)

MAASTRICHT Wilhelminasingel 111 Huurprijs: 3.000,-- / maand (excl.) BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel: 045 571 79 76 MAASTRICHT Wilhelminasingel 111 Huurprijs: 3.000,-- / maand (excl.) Zeer representatief kantoorgebouw met hoogwaardige uitstraling

Nadere informatie