SENDYS Explorer - softwaresuite PRINT SMART, PRINT OKI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SENDYS Explorer - softwaresuite PRINT SMART, PRINT OKI"

Transcriptie

1 - softwaresuite PRINT SMART, PRINT OKI

2 Geef uw bedrijf de vrijheid met krachtige alles-in-een software is een softwareplatform voor meerdere apparaten, exclusief voor OKI, waarmee u tal van taken kunt uitvoeren, zoals documenten digitaliseren, delen en ordenen, efficiënte workflows creëren die zijn afgestemd op uw manier van werken, de documentbeveiliging vergroten, verspilling verminderen en nog veel meer. heeft een bewezen staat van dienst, met meer dan installaties op maar liefst apparaten, waardoor klanten uit verschillende bedrijfstakken productiever, efficiënter en winstgevender worden. Inbegrepen gratis Fleet Manager Verbindingen Premium OCR Output Manager Inbegrepen gratis Server Server Apparaat en Server - Met de basissoftware kunt u documenten scannen en distribueren op uw MFP of mobiele apparaat. Deze software kunt u gratis downloaden vanaf Fleet Manager - Bekijk op afstand de status van al uw printers en MFP's in realtime. Een tool voor printerparkbeheer waarmee u apparaten kunt beheren en gebruiksstatistieken en apparaatwaarschuwingen kunt weergeven op een gepersonaliseerd dashboard voor eenvoudiger onderhoud en een grotere kosteneffectiviteit. Connectors - Upload gescande documenten rechtstreeks vanaf uw MFP of smartphone/ tablet naar Dropbox, OneDrive, OneDrive voor bedrijven, Google Drive, Microsoft SharePoint en Yandex. Scan rechtstreeks naar een documentbeheeroplossing met SENDYS Flex Connector of Flex Connector Plus. Premium OCR - Hogere productiviteit met gedigitaliseerde documenten. Geavanceerde OCRtechnologie van ABBYY. Output Manager - Beveilig persoonlijke documenten met gebruikersverificatie. SENDYS helpt uw bedrijf om te voldoen aan de AVG met pull-printen, beveiligde logins en pincodes om ervoor te zorgen dat elk document veilig wordt opgeslagen, overgedragen en afgedrukt. Stop verspilling en onnodig afdrukken.

3 BEKIJK OP AFSTAND DE STATUS VAN AL UW PRINTERS EN MFP'S IN REALTIME Fleet Manager Met Fleet Manager kunt u op afstand in realtime de status van al uw printers en MFP's bekijken. Met deze tool voor printerparkbeheer kunt u apparaten beheren en gebruiksstatistieken en apparaatwaarschuwingen weergeven op een gepersonaliseerd dashboard voor eenvoudiger onderhoud en een grotere kosteneffectiviteit. Device Accounting - Rapportagetool waarmee u snel afdrukvolumes van één of verscheidene apparaten tegelijk kunt weergeven. Maak grafieken en druk resultaten rechtstreeks vanuit de toepassing af, of exporteer gegevens in diverse indelingen. Job Accounting - Biedt beheerinformatie over printergebruik op afdelingsbasis of op individuele basis, zodat u tijd en geld kunt besparen door bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen. Device Management - Biedt een overzicht van uw printerpark, inclusief een dashboard met waarschuwingen in realtime (papierwaarschuwing, uitschakeling, enz.). Met automatische meldingen, apparaatconfiguratie op afstand en het voorraaddashboard kunt u snel zien wat de actuele status van uw apparaten is. Device Discovery - Scan uw netwerk zodat u snel uw onlangs toegevoegde apparaten kunt installeren en configureren. Firmware Updates - Beheer de firmware op uw apparaten op afstand, zodat u een upgrade kunt uitvoeren op een tijdstip dat u het beste uitkomt, bijvoorbeeld 's nachts of in het weekend. Alerts & Consumables Management - Ontvang waarschuwingen en beheer proactief uw verbruiksmaterialen om uitvaltijd tot een minimum te beperken en de productiviteit te verhogen.

4 Connectors Nauwkeurigheid, consistentie en beveiliging bij elke scan. Met kunt u documenten rechtstreeks naar/vanuit cloudapplicaties, zoals Dropbox, OneDrive, OneDrive voor bedrijven, Google Drive en Microsoft SharePoint, scannen en afdrukken. Server biedt daarnaast Flex Connector waarmee u geautomatiseerde workflows voor het scannen van documenten kunt maken en volledig opgemaakte, gedigitaliseerde bestanden kunt uploaden naar uw documentbeheersysteem. Zo hebt u volledige controle over uw manier van werken. Flex Connector Aangepaste workflowsnelkoppelingen, eenvoudig toegankelijk vanaf het SENDYS-voorpaneel (MFP, smartphone) Configureer documentinvoervelden, maak mappen en genereer bestandsnamen automatisch, converteer afbeeldingen en geef aanvullende metagegevens op Verzend de uitvoer naar diverse bestemmingen, zoals: bestandssysteem, gedeelde Samba-/netwerkmappen en FTP, wat integratie met documentbeheeroplossingen van derden (lokaal of gehost in de cloud) mogelijk maakt Scan snel grote batches en geautomatiseerde documentworkflows met de barcodefunctie Flex Connector Plus Bevat alle functies van Flex Connector Zonale OCR, hiermee kunt u gegevensvelden extraheren uit uw document voor gebruik als metadata die automatisch kunnen worden geïmporteerd in een applicatie van derden (bijvoorbeeld een klantnaam ophalen uit een factuur voor automatische verwerking) Vereenvoudig het scannen door zwarte pagina's te verwijderen en pagina's automatisch te draaien Valideer uw geëxtraheerde gegevens op uw OKI MFP

5 DIGITALISEER DOCUMENTEN MET GEAVANCEERDE OCR-TECHNOLOGIE Premium OCR biedt de allernieuwste OCRtechnologie (Optical Character Recognition) van ABBYY. Met OCR-technologie kan uw computer letters en woorden in een gescand document identificeren, zodat u inhoud kunt zoeken, bewerken, analyseren, kopiëren en extraheren zoals u dat ook in een tekstdocument zou doen. Digitaliseer documenten met geavanceerde OCR-technologie. Voorheen werd een gescand document eigenlijk als een afbeelding gezien. Met OCR-technologie kan uw computer letters en woorden in een gescand document herkennen, zodat u inhoud kunt zoeken, bewerken, analyseren, kopiëren en extraheren. wordt standaard geleverd met OCR, zodat u doorzoekbare PDF- en PDF/A-bestanden kunt maken. Met Premium OCR beschikt u over extra uitvoerindelingen, zoals Microsoft Word en Excel. Bovendien kunt u documenten snel en nauwkeurig in meer dan 190 talen digitaliseren, terwijl de MRC-compressie de grootte van het gescande bestand verkleint, zodat u de opslagruimte kunt beperken en uw bestanden sneller en eenvoudiger kunt distribueren.

6 VOLLEDIGE ZICHTBAARHEID EN CONTROLE OVER AFDRUKKEN Output Manager Met Output Manager kunt u uw afdrukuitvoer veilig beheren. De beheerder kan het afdrukken, kopiëren en scannen van gebruikers beheren, terwijl gebruikers hun afdruktaken kunnen beveiligen door middel van gebruikersverificatie op het OKI-apparaat met behulp van hun netwerkcodes, pincodes of proximity-kaarten. Rapporten van Output Manager geven u volledig inzicht in de afdrukkosten in uw hele bedrijf, waardoor u verspillend gedrag kunt voorkomen en afdrukbeleid zoals beperkt afdrukken in kleur kunt afdwingen. Apparaat en Server Gedetailleerde rapporten die zijn samengesteld door Output Manager bieden een diepgaande analyse van het printergebruik op een afdeling of op individuele basis, waardoor u meer controle hebt over de kantoorkosten en het stroomlijnen van vele dagelijkse bedrijfsprocessen.

7 GEBRUIKSSCENARIO'S verbetert de teamproductiviteit in elke branche Gezondheidszorg Belangrijke uitdagingen Gebrek aan vertrouwelijkheid en informatiebeveiliging Vertragingen en onjuiste informatie Trage en verouderde systemen Bij waarborgen geavanceerde beveiligingsfuncties de veiligheid en beveiliging van de patiënt. Ziekenhuizen en klinieken kunnen documenten in realtime scannen, archiveren en delen, zodat ze overal en altijd toegankelijk zijn voor degenen met de juiste autorisatie. Detailhandel Belangrijke uitdagingen Rondkijkende klanten transformeren tot kopers met behulp van relevante informatie Klanten door een winkel leiden en toegevoegde waarde bieden Gepersonaliseerde services aanbieden om de loyaliteit van klanten te vergroten en meer te verkopen Vertrouwen op printers van derden voor de productie van afbeeldingen biedt winkeliers de mogelijkheid om intern hoogwaardige bewegwijzering, banners en visuele hulpmiddelen af te drukken in plaats van te wachten tot een extern afdrukbedrijf afbeeldingen ontwerpt, afdrukt en aanlevert. Kantoor Belangrijke uitdagingen Typische front- en backofficeproblemen die de productiviteit op kantoor beïnvloeden Papieren documenten handmatig archiveren, opslaan en verwerken Silo's vol niet-gedeelde gegevens die leiden tot slechte communicatie Verspillend gebruik van verbruiksmaterialen, achtergelaten vertrouwelijke documenten bij de printer Met bespaart u tijd bij documentscanworkflows door rechtstreekse koppeling met applicaties van derden, zoals een documentbeheersysteem, via een XML-interface. Met één klik kunt u elk papieren document veilig omzetten in allerlei digitale indelingen.

8 Specialist in kantoorafdruksystemen OKI is een wereldwijd actief bedrijf dat zich inzet om kosteneffectieve professionele in-house afdrukoplossingen voor ondernemingen te creëren die er speciaal op zijn gericht de efficiency van hun bedrijfsactiviteiten en workflows niet alleen nu maar ook in de toekomst te verhogen. Als pionier op het gebied van innovatieve afdruktechnologieën van digitale LED tot High Definition Colour bieden we een assortiment bekroonde A3 en A4 kleuren- en zwart-witprinters en MFP s voor kleine tot grote werkgroepen en bedrijven. Gecombineerd met onze oplossingen stelt dit bedrijven in staat om binnen hun budget zakelijk drukwerk te produceren met haarscherpe afbeeldingen en superieure afdrukkwaliteit. OKI levert ook gespecialiseerde grootformaat-afdruksystemen voor de productie van informatieborden, grafische toepassingen en CAD- en GIS-producties waarvan de productiviteit en beeldkwaliteit toonaangevend zijn in de sector. POS- en matrixprinters completeren ons assortiment afdrukoplossingen. Milieuvriendelijk OKI hecht groot belang aan haar rol als verantwoordelijke partner voor alle betrokkenen: aandeelhouders, zakelijke partners, eindgebruikers, lokale gemeenschappen en werknemers. Als onderdeel van de bedrijfsgedragscode van de OKI Group evalueert OKI continu de stappen die zij neemt om milieuvriendelijke oplossingen voor haar klanten te bieden: Bij het ontwerpen en produceren van de producten van OKI staat vermindering van milieueffecten centraal. Het verhogen van het aantal apparaten en verbruiksmaterialen dat gerecycled kan worden, is één van onze strategische doelstellingen. Wij voelen ons ervoor verantwoordelijk onze activiteiten op milieuvriendelijke wijze uit te voeren, zodat we kunnen bijdragen aan het milieubehoud en activiteiten binnen onze plaatselijke gemeenschappen. OKI's Green Leaf-symbool, dat u op al onze producten en verpakkingen aantreft, staat symbool voor ons streven naar milieuvriendelijke processen zoals inzamelen en recyclen. High Definition Colour High Definition Colour is de overkoepelende term voor de unieke, toonaangevende hardware- en softwaretechnologieën die OKI zelf heeft ontwikkeld. Met deze gecombineerde technologieën kunnen kleurenafdrukken van ongekende kwaliteit worden geproduceerd - probleemloos, intelligent, perfect. Snel afdrukken in kleur voor een betaalbare prijs is mogelijk geworden door onze unieke Single-pass Flat Paper technologie. Op het gebied van verbruiksartikelen hebben wij een speciale Microfine High Definition Toner ontwikkeld om te zorgen dat uw documenten worden afgedrukt in superieure kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in digitale LED-afdruktechnologie: onze High Definition LED-printkoppen hebben geen bewegende delen en leveren haarscherpe beelden. De combinatie van onze media en softwareoplossingen zorgt ervoor dat u veel meer controle hebt over wat u wilt afdrukken, wanneer u wilt afdrukken - zonder uw kantoor te verlaten. OKI EUROPE (Benelux) Medialaan 24, B-1800 Vilvoorde, België Tel +31 (0) Auteursrechten 2019 OKI EUROPE LTD. OKI EUROPE (Benelux) is de handelsnaam voor OKI EUROPE LIMITED, met haar maatschappelijke zetel te Medialaan 24, B-1800 Vilvoorde, België, een filiaal van OKI EUROPE LIMITED, een vennootschap die in Engeland is geregistreerd onder ondernemingsnummer , waarvan de maatschappelijke zetel Blays House, Wick Road, Egham, Surrey, TW20 0HJ, UK is. OKI EUROPE LTD. maakt deel uit van de bedrijvengroep van Oki Electric. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle handelsmerken bevestigd. Versienummer /2019

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren

Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren ALS U UW PRODUCT REGISTREERT Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren Ontdek een nieuwe dimensie van afdrukken in kleur voor kledingdecoratie, reclamematerialen en vormgeving Pro7411WT A4-printer

Nadere informatie

Portfolio kleuren-mfp s en -printers

Portfolio kleuren-mfp s en -printers Portfolio kleuren-mfp s en -printers Maak GROTE indruk A3/A4 a Kleur/monochroom a Dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen, faxen a op A6-papier tot 1321 mm, max. 360 g/m² a 1 30+ gebruikers a Schep hoge

Nadere informatie

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Productbrochure s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner De unieke multifunctionals met hybride printtechnologie, bieden volledige print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Over ons. Waarom Dox at Work?

Over ons. Waarom Dox at Work? Over ons Dox at Work is een product onafhankelijk bedrijf. Software-oplossingen en cloud computing in combinatie met de juiste hardware is onze corebusiness. Wij helpen u met het optimaliseren van uw bedrijfsproces.

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving

De slimme oplossing voor afdrukken in wit. WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving De slimme oplossing voor afdrukken in wit WIT - een revolutie in digitale kleurafdrukken, een openbaring voor vormgeving Ongekende mogelijkheden met Wit CMYW met witte toner printen, een unicum, alléén

Nadere informatie

Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren

Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren Pro-serieprinters met witte toner en neonkleuren Ontdek een nieuwe dimensie van afdrukken in kleur voor kledingdecoratie, reclamematerialen en vormgeving Pro7411WT A4-printer met witte toner (CMYW) a Pro8432WT

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOUR

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOUR Verbruiksmaterialen Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOU Originele verbruiksmaterialen Tientallen jaren onderzoek en OKI-innovaties op het gebied van LED-afdruktechnologie zorgen

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware

I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware PERSBERICHT I.R.I.S. lanceert Readiris 12 for Mac, de gloednieuwe versie van haar befaamde tekstherkenningssoftware Louvain-la-Neuve, 20 augustus 2009 I.R.I.S., een beursgenoteerde onderneming (EURONEXT

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 printers HL-L6300DW Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen, uitbreidbaar tot max. 1.050 Touchscreen van 4,5 cm Toners

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Slimme oplossingen voor de detailhandel

Slimme oplossingen voor de detailhandel Slimme oplossingen voor de detailhandel Bakery CAFÉ MARKET Boutique premium coffee Slimme oplossingen om uw onderneming te laten groeien Think Smart, Think OKI Uw verkooppotentieel optimaliseren In de

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe zwart-witlaserlijn is betrouwbaar, compact en stiller dan ooit. www.brother.nl Snelle, stille en compacte netwerkprinter met meegeleverde hoge capaciteit toner

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

C500/MC500-serie. Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen.

C500/MC500-serie. Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen. C500/MC500-serie Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen Afdrukken KOPIËREN1 SCANNEN1 FAXEN1 NETWERK A4 a Kleur/zwart-wit a Dubbelzijdig afdrukken,

Nadere informatie

MB400/MB500-serie. De veelzijdige A4 zwart-wit-mfp die voor een naadloze integratie van uw documentworkflow zorgt. Zwart-wit

MB400/MB500-serie. De veelzijdige A4 zwart-wit-mfp die voor een naadloze integratie van uw documentworkflow zorgt. Zwart-wit MB400/MB500-serie De veelzijdige A4 zwart-wit-mfp die voor een naadloze integratie van uw documentworkflow zorgt AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN NETWERKEN A4 a Zwart-wit a Dubbelzijdig afdrukken, kopiëren,

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

Production Workflow Solutions

Production Workflow Solutions Production Workflow Solutions EEN KLANTGERICHTE ORGANISATIE MET TOTAALOPLOSSINGEN Ik zoek naar manieren om mijn productieprocessen te verbeteren, zodat mijn onderneming efficiënter wordt en mijn doorlooptijden

Nadere informatie

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus ALIVE WITH COLOUR

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus ALIVE WITH COLOUR Verbruiksmaterialen Originele verbruiksmaterialen - catalogus ALIVE WITH COLOU Originele verbruiksmaterialen Vijf redenen waarom u met originele OKI-verbruiksmaterialen waar voor uw geld krijgt. Groot

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

C500/MC500-serie. Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen

C500/MC500-serie. Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen C500/MC500-serie Slimme kleurenprinters en MFP's waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen AFDRUKKEN KOPIËREN 1 SCANNEN 1 FAXEN 1 NETWERK A4 Kleur/zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken,

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother

Voortdurend. met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Voortdurend Efficiënt met de nieuwe professionele kleurenlasers van Brother Printers HL-L8260CDW Eenvoudig te gebruiken printer Max. papierinvoer van 1.050 vellen LCD-scherm Toners voor 6.500 pg. zwart

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding Cloudplatform Versie 1.0 Gebruikershandleiding September 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Aan de slag... 5 Systeemvereisten... 5 Toegang tot Cloudplatform...

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA.

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Algemeen Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten.

PaperPort 11 bevat een aantal waardevolle nieuwe functies om u te helpen bij het beheer van uw documenten. Welkom! ScanSoft PaperPort is een softwarepakket voor documentbeheer waarmee u zowel papieren documenten als de digitale documenten op uw computer kunt scannen, ordenen, gebruiken, uitwisselen en beheren.

Nadere informatie

Document Management Made Easy

Document Management Made Easy Document Management Made Easy Contentverse 8 Feature Set Wat uw branche of bedrijfsgrootte ook is, wij hebben het antwoord op uw papier problemen. Onze document management oplossing, Contentverse, biedt

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing

Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing Algemeen Met KYOCERA scannen naar Fidura beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Fidura. Met deze oplossing kunnen

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

MB400/MB500-serie. Voor optimaal gebruiksgemak, gemaakt voor prestaties. MFP's voor drukke gebruikers en werkgroepen. Mono

MB400/MB500-serie. Voor optimaal gebruiksgemak, gemaakt voor prestaties. MFP's voor drukke gebruikers en werkgroepen. Mono MB400/MB500-serie Voor optimaal gebruiksgemak, gemaakt voor prestaties. MFP's voor drukke gebruikers en werkgroepen Printen KOPIËREN SCANNEN FAXEN NETWERK A4 a Mono a Dubbelzijdig afdrukken, kopiëren,

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

MarkVision printerbeheersoftware

MarkVision printerbeheersoftware MarkVision printerbeheersoftware MarkVision for Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 en Macintosh worden bij de printer geleverd op de cd met stuurprogramma's, MarkVision en hulpprogramma's. 1 De grafische

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN Laat uw bedrijf nog beter presteren Misschien denkt u dat de prestaties van uw bedrijf al goed genoeg zijn. Voor elke organisatie zijn

Nadere informatie

Intelligente apparaten van Ricoh

Intelligente apparaten van Ricoh Intelligente apparaten van Ricoh Technologie die met u meegroeit 2 Schaalbare intelligentie 3 Schaalbaar. Veilig. Duurzaam. Eenvoudig. 4-8 Apparaatvergelijking 9 Ricoh als partner 11 Middelen 12 Technologie

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes.

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Koninklijke

Nadere informatie

bizhub Evolution SMART CONVERT Gebruikshandleiding Versie: 1.2

bizhub Evolution SMART CONVERT Gebruikshandleiding Versie: 1.2 bizhub Evolution Gebruikshandleiding Versie: 1.2 "Smart Convert" staat u terzijde 2 Inhoudsopgave "Smart Convert" staat u terzijde... 3 Specificaties... 3 Vereisten... 3 De "Convert"-services gebruiken...

Nadere informatie

Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online

Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online Citrix Desktop Online: De vertrouwde Windows desktop volledig online De vertrouwde en complete Windows desktop van uw klant volledig online. Dat is Desktop Online van Citrix. De werkplekken worden door

Nadere informatie

ES9400 MFP-serie. Als de volumes groot zijn, de deadlines krap en er topkwaliteit nodig is. A3+ a Kleur/zwart-wit

ES9400 MFP-serie. Als de volumes groot zijn, de deadlines krap en er topkwaliteit nodig is. A3+ a Kleur/zwart-wit ES9400 MFP-serie Als de volumes groot zijn, de deadlines krap en er topkwaliteit nodig is AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKEN A3+ a Kleur/zwart-wit a Dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen,

Nadere informatie

Handleiding TagMyDoc

Handleiding TagMyDoc Handleiding TagMyDoc Februari 2013 Voorwoord In BoekTweePuntNul (uitgave oktober 2012, ISBN 9789059063501) vindt men een beschrijving van de tool TagMyDoc. Een uitgebreide, Engelstalige handleiding vindt

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management

Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management Algemeen Met de KYOCERA scannen naar oplossing beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Pro Management. Met deze oplossing

Nadere informatie

De toekomst van digitaal afdrukken is... SCHITTEREND! Innovatieve technologie voor creatieve sectoren

De toekomst van digitaal afdrukken is... SCHITTEREND! Innovatieve technologie voor creatieve sectoren ALS U UW PRODUCT REGISTREERT Pro9000-serie De toekomst van digitaal afdrukken is... SCHITTEREND! Innovatieve technologie voor creatieve sectoren Pro9431dn vierkleuren (CMYK) A3-printer Pro9541dn vijfkleuren

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Maak kennis met Nuance Power PDF voor de financiële dienstverlening 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten financiële instellingen en professionals noodgedwongen

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

Google Applicaties Online samenwerken. Paul Diliën ICT integratie 2012. Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs

Google Applicaties Online samenwerken. Paul Diliën ICT integratie 2012. Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Google Applicaties Online samenwerken Paul Diliën ICT integratie 2012 Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs

Nadere informatie

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1

Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector. 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Maak kennis met Nuance Power PDF voor de juridische sector 2014 Nuance Communications, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pagina 1 Tot nu toe moesten advocatenkantoren en juridische afdelingen noodgedwongen

Nadere informatie

Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren

Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren Voor gebruikers van de Ricoh Smart Device Connector: Het apparaat configureren INHOUDSOPGAVE 1. Voor alle gebruikers Inleiding...3 Hoe werkt deze handleiding?...3 Handelsmerken...4 Wat is Ricoh Smart

Nadere informatie

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen

AXIS ThinWizard ARTIKEL. Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen NETWERK PRINT SERVERS ARTIKEL AXIS THINWIZARD AXIS ThinWizard Een softwaretool voor snelle diagnose op afstand van printerproblemen Created: June 4, 2005 Last updated: June 4, 2005 Rev: 1.0 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

SharePoint Online. Zoeken Zoek sites, personen of bestanden. Maak een site of nieuwsbericht

SharePoint Online. Zoeken Zoek sites, personen of bestanden. Maak een site of nieuwsbericht Handleiding Snel aan de slag Doe meer met beveiligde toegang, delen en bestandsopslag, waar u ook bent. Meld u aan bij uw Office 365-abonnement en selecteer SharePoint in het startprogramma. Zoeken Zoek

Nadere informatie

4 manieren voor het verbeteren van uw

4 manieren voor het verbeteren van uw 4 manieren voor het verbeteren van uw crediteurenproces zonder uw organisatie te verstoren KLINKT DIT U BEKEND IN DE OREN? De Aberdeen Groep ontdekte dat 80% van de leveranciersfacturen nog altijd alleen

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM MET ZELF LERENDE DOCUMENTHERKENNING Een continue stroom aan binnenkomende post en interne documenten. Wie herkent het niet? Het vergt tijd en energie om al deze documenten

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Slimmer werken in het MKB 1 > Midden- en kleinbedrijf Inhoud Ondernemen bij tegenwind Slimmer werken met Ricoh Trends en ontwikkelingen 2 Ricoh

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

Afdrukken in kleur voor het home office

Afdrukken in kleur voor het home office Afdrukken in kleur voor het home office Voor echte multitaskers zoals u. PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN WIFI www.brother.be Stil en snel 4-in-1 toestel, bekabeld & draadloos netwerk, duplex copy & scan,

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Colin van Oosterhout Business Development Manager Adobe Systems Benelux 1 Acrobat 8.0 Familie Functie vergelijk Maak PDF documenten met 3D inhoud vanuit CAD

Nadere informatie

kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole

kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole Drivve Image: een slimme manier van werken Feit: Drivve Image is een krachtig softwareprogramma ontwikkeld voor

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios)

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (ios) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie