BELEIDSPLAN Stichting Tan-kids Doetinchem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELEIDSPLAN 2014. Stichting Tan-kids Doetinchem"

Transcriptie

1 BELEIDSPLAN 2014 Stichting Tan-kids Doetinchem

2 Hoofdstuk 1. Inleiding In Tanzania komen 71% van de kinderen tekort in basiszorg. Het zijn vooral de weeskinderen (18 op de 100 kinderen in Tanzania hebben 1 of beide ouders verloren) die verwaarloosd worden. Ten gevolge van HIV-aids is er een sterke toename van het aantal weeskinderen in Tanzania waargenomen. Het wordt daardoor voor families steeds moeilijker om voor elkaars weeskinderen te zorgen. (bron: jaarverslag 2012 Unicef Tanzania) De stichting Tan-kids te Doetinchem is opgericht op 11 februari De organisatie wordt vormgegeven door een bestuur, een directeur en een coördinator sponsoractiviteiten en PR. Het bestuur vergadert minimaal 4 keer per jaar en is verantwoordelijk voor de sturing van de organisatie. Het bestuur controleert en adviseert de directeur. De directeur heeft de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het werk van de stichting en is het eerste aanspreekpunt. De directeur rapporteert op gezette tijden aan het bestuur over de voortgang van het werk. De directeur is samen met het bestuur verantwoordelijk voor het beleid. De coördinator sponsoractiviteiten en PR regelt en organiseert de activiteiten die in het teken staan van geldinzameling en PR van de stichting. Alle medewerkers van de stichting Tan-kids werken op vrijwilligersbasis. De stichting Tan-kids werkt samen met lokale partners in Dar es Salaam, Tanzania.

3 Hoofdstuk 2. Inhoud 2.1 Visie en missie Visie: Wij vinden dat ieder kind op de wereld recht heeft op zorg, bescherming en liefde. Wij geloven dat God ons de opdracht heeft gegeven én ons leidt om deze visie concreet in daden uit te werken. Missie: Wij ondersteunen lokale organisaties in Tanzania bij de opvang en zorg van weeskinderen Ambities In 2014 gaan wij de Non Governmental Organisation (NGO) Tankids coming home (Tankome) ondersteunen om 20 weeskinderen in een gezinshuis of pleeggezin op te nemen. Wij verlenen financiële steun, zodat het kantoor en de gezinshuizen gehuurd kunnen worden. We dragen bij in de kosten voor de kinderen, zoals voeding, scholing, kleding en medische voorzieningen. In 2014 gaan wij de pedagogische medewerkers van Tankome voorzien van trainingen en creatieve materialen die de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen bevorderen.

4 Hoofdstuk 3. Sterkten en zwakten. Samenwerking: Sterkten: loyaal, vertrouwen, gedeelde visie, Zwakten: het risico van de sterke loyaliteit naar elkaar is dat de autonomie( van de NGO en de stichting) verzwakt. Wij kennen de Tanzaniaanse mensen van de NGO sinds 3 jaar en hebben met hen een positieve samenwerking opgebouwd. Deze samenwerking is tot stand gekomen door de 4 bezoeken die we hen hebben gebracht en door de hulp die we samen hebben geboden aan 20 weeskinderen uit een weeshuis in de regio. Vanuit een verlangen om zowel duurzame als professionele hulp te kunnen bieden aan de weeskinderen in de stad hebben we een gezamenlijke visie ontwikkeld in december Vanuit deze visie hebben we de afgelopen 2 jaar naar manieren gezocht hoe wij samen kunnen werken in een nieuw project. Daar is o.a. de oprichting van de stichting Tan-kids en de NGO Tankome uit voortgekomen. Tan-kids moet ervoor waken niet de eigenaar van het project in Tanzania te worden en hoort een ondersteunende positie in te nemen en te behouden. Inhoud zorg: Sterkten: unieke en professionele zorg, Zwakten: noodzaak, druk/risico overbelasting, te hoge verwachtingen De gezinsgerichte en kleinschalige aanpak die Tankome aanbiedt is uniek in het district waar zij werken. Er zijn daar momenteel alleen 3 grote weeshuizen, waar (per weeshuis) tussen de 50 en de 100 weeskinderen wonen. Ook is de kwaliteit van de zorg die Tankome biedt uniek. De medewerkers zijn geschoold om naast professionele basiszorg een ondersteunend en gevarieerd middagprogramma aan te bieden aan de kinderen. Tevens zal Tan-kids in 2014 deze organisatie ondersteunen met het implementeren van professionele pedagogische methodieken, die de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen stimuleren. Tankome loopt het risico om overbelast te raken omdat er veel zorgvragen op hen af (gaan) komen. Hier zijn verschillende redenen voor: allereerst verblijven er veel weeskinderen in het district die nog geen basiszorg ontvangen en niet naar school gaan. Ten tweede is te zien dat de overheid(sinstellingen) veel belangstelling voor de werkwijze van Tankome hebben. Zij geven de voorkeur aan gezinsgerichte en kleinschalige opvang voor weeskinderen. Tenslotte blijkt uit een onderzoek van Unicef ( cities and children in Tanzania ) dat er in de Tanzaniaanse steden een bevolkingsgroei van 5% verwacht wordt tussen 2011 en We zullen weerstand moeten bieden aan deze druk om te voorkomen dat de kwaliteit van zorg achteruit gaat. Kwaliteitsbewaking is een speerpunt. (zie ook financiën)

5 Communicatie: Sterkten: frequent contact, openheid Zwakten: miscommunicatie door culturele verschillen Er is openheid in de communicatie en inhoudelijke zaken worden benoemd en besproken. Vanwege de culturele verschillen lopen we tegelijkertijd het risico dat wij Tankome overvragen zonder dat we hierover feedback krijgen. Men heeft de neiging om wenselijke antwoorden te geven. Ook het verschil in communicatiestijl speelt een rol. Tankome hanteert een indirecte communicatiestijl, wij hanteren een directe communicatiestijl. Financieel: Sterkten: startgeld beschikbaar, netwerk vanuit de historie aanwezig Zwakten: meer kinderen helpen dan de financiën toelaten, Tankome is afhankelijk van ons Voordat Tankome en Tan-kids officiële organisaties werden, was er voldoende geld om het eerste half jaar van het project te financieren. Dit geeft tijd om tijdens de opstart capaciteit te verwerven (mankracht, kennis, netwerk en geld) voor de tweede helft van In het financiële beleid wordt gekozen voor een veilige en heldere aanpak: er worden pas nieuwe kinderen in het project opgenomen als de capaciteit (mankracht, deskundigheid en geld) het toelaat. Onze intentie is dat Tankome zo spoedig mogelijk de fondswerving in Tanzania opstart. Dit is om te voorkomen dat zij volledig afhankelijk zijn van onze financiële steun. Wij streven ernaar om 85% van de kosten te dekken in het 1 e jaar (2014). En om dit vervolgens in 5 jaar af te bouwen naar 25%. Hiermee trachten we te bereiken dat Tankome een zelfvoorzienende organisatie gaat worden.

6 Hoofdstuk 4. Strategische doelen In 2014 verlenen wij aan NGO Tankome de financiële ondersteuning die zij nodig hebben om aan 20 weeskinderen (gezins)zorg te bieden. Subdoelen: 1a: Wij voldoen aan de voorwaarden om als een rechtsgeldige stichting in Nederland fondswerving uit te voeren. Werkwijze: - Direct na de oprichting van de stichting dienen wij bij de belastingdienst de aanvraag beschikking ANBI in. - We schrijven, op basis van de informatie van Tankhome een projectplan. - Met behulp van dit projectplan gaan wij fondsen werven. - Om de fondswerving optimaal en adequaat te laten verlopen onderhouden wij contact met een professionele projectleider. - Daarnaast laten wij ons ondersteunen en adviseren door verschillende organisaties, zoals Better Care Network, Impulsis, en Partin. - Crowdsourcing - 1b: Wij organiseren activiteiten die leiden tot naamsbekendheid en geldinzameling. Werkwijze: - Wij maken een logo en reclamemateriaal. - We maken een website zodat het werk van de stichting zichtbaar wordt en zodat potentiële sponsors kunnen zien hoe zij financieel kunnen bijdragen. - De coördinator sponsoractiviteiten en PR maakt een plan van aanpak voor We vragen om interviews en leveren persberichten in bij de regionale dag- en weekbladen. - Ieder kwartaal schrijven we een nieuwsbrief aan onze vrienden en sponsors. - Tijdens het eerste projectbezoek in mei wordt beeldmateriaal gemaakt dat bruikbaar is voor de PR en externe communicatie. 1c: De financiële begroting en de verantwoording ervan verlopen volgens onderstaande afspraken: - wij ontvangen tijdig een (acceptabele) financiële begroting van Tankome - wij vergelijken de begrotingsspecificaties met (vergelijkbare) partners in Tanzania

7 - wij geven hierover feedback aan Tankome en waar nodig wordt de begroting aangepast. - Tankome legt verantwoording af over de bestedingen. Dit gebeurt door het (digitaal) afgeven van betalingsbewijzen aan de penningmeester van de stichting Tan-kids. 1d: Wij maken een plan van aanpak om kindsponsoring op te zetten. Werkwijze: - We krijgen informatie van de coördinator van Tankome die geschoold en ervaren is op het gebied van de kindsponsoring in samenwerking met een westers land. - We schrijven een gedragscode/protocol (o.a. over het beschermen van de privacy van het kind en over de inhoud van het contact tussen de sponsor en het kind) 2. In 2014 geven wij training aan de medewerkers van Tankome en bieden wij hen creatieve materialen aan die de sociaalemotionele ontwikkeling van de weeskinderen bevorderd. Tankome constateert dat weeskinderen vaak een hiaat in hun sociaalemotionele ontwikkeling hebben opgelopen en vragen daarvoor om professionele begeleidingsmethodes. Tegelijkertijd geeft Tankome aan dat zij de kinderen willen ondersteunen en begeleiden bij de verliezen die de weeskinderen hebben geleden. (ouders, familie, huis enz) - Wij verwerven creatieve materialen en (emotie)spellen die gebruikt kunnen worden door de medewerkers en de kinderen van Tankhome. - In mei 2014 een professionele hulpverlener (kindercoach) observaties en screening uitvoeren m.b.t. de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. De professionele materialen die de kindercoach gebruikt worden uitgelegd en door middel van praktische training overgedragen aan de pedagogische medewerkers van Tankome. - De observaties en andere bevindingen worden besproken met Tankome en op basis daarvan wordt een vervolg-trainingsplan opgesteld. - De kindercoach (tevens directeur van de stichting) combineert tijdens de projectbezoeken het geven van training met het controleren van de kwaliteit van zorg aan de kinderen. Mede hierdoor wordt de professionalisering en de kwaliteit van zorg gewaarborgd.

8 3. In november 2014 evalueren wij de doelen uit het beleidsplan. Het bestuur en de directeur zijn verantwoordelijk voor het beleidsplan en evalueren deze in een gezamenlijk overleg. Op basis van de evaluatie worden de strategische doelen voor 2015 vastgesteld. Hoofdstuk 5. Beloning en begroting Het beloningsbeleid. Alle medewerkers van de stichting Tan-kids werken op vrijwillige basis en ontvangen geen salaris. De werkelijk gemaakte onkosten met betrekking tot werk voor de stichting, worden op basis van een declaratie vergoed. Als organisatie streven we ernaar om de beheerskosten te beperken tot de werkelijke kosten met een maximum van 10%. In het eerste jaar zal dat niet haalbaar zijn omdat we wel de (start)onkosten hebben maar nog niet de maximale inkomsten uit fondswerving. 5.2 De begroting

BELEIDSPLAN 2015 Stichting Tan-kids Doetinchem

BELEIDSPLAN 2015 Stichting Tan-kids Doetinchem BELEIDSPLAN 2015 Stichting Tan-kids Doetinchem Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding... 3 Hoofdstuk 2. Inhoud... 4 Hoofdstuk 3. Sterkten en zwakten... 6 Hoofdstuk 4. Strategische doelen 2015... 7 Hoofdstuk

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2017/2018

BELEIDSPLAN 2017/2018 BELEIDSPLAN 2017/2018 Gezond en gelukkig opgroeien in Tanzania STICHTING TAN-KIDS TE DOETINCHEM BELEIDSPLAN 2017/2018 GEZOND EN GELUKKIG OPGROEIEN IN TANZANIA HOOFDSTUK 1 - INLEIDING Tanzania telt bijna

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Organisatie... 4 Project Kwaliteit... 9 Financiële verantwoording Colofon :

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Organisatie... 4 Project Kwaliteit... 9 Financiële verantwoording Colofon : Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Organisatie... 4 Project 2014... 5 Kwaliteit... 9 Financiële verantwoording... 10 Colofon : Correspondentieadres: Slotlaan 2, 7006 HD DOETINCHEM Telefoon:

Nadere informatie

Beleidsplan 2019/2020

Beleidsplan 2019/2020 Beleidsplan 2019/2020 Stichting Tan-kids te Doetinchem Gezond en gelukkig opgroeien in Tanzania Inhoudsopgave 1. De organisatie 2. Het programma Family Based Child Care 3. De Tanzaniaanse partners en de

Nadere informatie

Beleidsplan JCN Het beleid voor 2017 tot en met 2019

Beleidsplan JCN Het beleid voor 2017 tot en met 2019 Beleidsplan JCN Het beleid voor 2017 tot en met 2019 Geschreven door Naomi Floor December 2016!1 Inleiding Dit beleidsplan betreft het beleid van het kerkgenootschap Jezus Centrum Nijkerk (JCN). In dit

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda

Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda Datum: 12-10-2013 Stichting Child of Uganda Beleidsplan 2013 2015 1 Inhoud 1. Inleiding. 3 2. Historie 3 3. Doel en werkwijze... 4 4. Organisatie 5 6 5. Communicatie.. 7 6. Financiën 7 7. Toekomst. 8 2

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba

Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba Beleidsplan stichting Vrienden van Indlu Yethemba -1- Hoofdstuk 1 Inleiding In april 2004 vertrok Hetty Bloem naar Kriel (Zuid Afrika) en werkte in het kindertehuis van de Shelter Ministries. Gedurende

Nadere informatie

STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2016

STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2016 STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2016 1 Inhoud 1. Onze projecten in 2016.... 3-4 2. Doel en werkwijze. 5 3. Organisatie..... 6 4. ANBI Communicatie. 7 6. Financieel jaarverslag 9-20 Onze projectbegeleiders

Nadere informatie

Geef Prostaatkanker het nakijken. Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016

Geef Prostaatkanker het nakijken. Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016 Beleidsplan Stichting Blue Ribbon 2015-2016 Geef Prostaatkanker het nakijken 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding a. Organisatie 2. Strategie a. Statutaire doelstelling b. Afwezigheid van winstoogmerk c. Bestemming

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren

Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND. Opgesteld te Hardenberg, d.d Beleidsplan voor de jaren Beleidsplan STICHTING VRIENDEN VAN GOD S GOLDEN ACRE NEDERLAND Opgesteld te Hardenberg, d.d. 18-11-2016 Beleidsplan voor de jaren 2017-2020 1 Inhoudsopgave 1 De organisatie... 3 1.1 Stichting Vrienden

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting van Huykelom van de Pas, handelend onder de namen ABT Foundation en Stichting van Huykelom. De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 17

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2015

STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2015 STICHTING CHILD OF UGANDA JAARVERSLAG 2015 1 Inhoud 1. Gerealiseerde projecten 2015... 3-6 2. Doel en werkwijze. 6 3. Organisatie..... 7 4. ANBI Communicatie. 8 6. Financieel jaarverslag 9-21 2 Gerealiseerde

Nadere informatie

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care

Beleidsplan en focus. Stichting LUGA Care Beleidsplan en focus Stichting LUGA Care Opgesteld door: Bestuur LUGA Care Datum laatste wijziging: 25-11-2014 Inleiding Dit beleidsplan is geschreven voor een ieder die kennis wil nemen c.q. geïnteresseerd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2014-2015 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 De naam Kidron 2.2 Stichting Kidron in 2014 3 3. Organisatiestructuur 4 3.1 Bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2016

Beleidsplan 2012-2016 Beleidsplan 2012-2016 Website: www.straatkindghana.org 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding...Pagina 2 2. Oprichting....Pagina 3 3. Doelstelling Pagina 3 4. Werving van fondsen.....pagina 4 5. Beheer van fondsen...

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

BELEIDSPLAN en verder

BELEIDSPLAN en verder BELEIDSPLAN 2018.. en verder Stichting Maji Maendeleo Afrika (Maji Maendeleo Afrika Foundation) Nieuwerkerk aan den IJssel 1 december 2017 Inhoud 0. Inleiding 1. Statutaire doelstelling en bestuur 2. Uitgangspunten

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer PUBLICATIE 2018 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl Email: office.nl@hoveraid.com

Nadere informatie

Signs of Hope. Beleidsplan

Signs of Hope. Beleidsplan Signs of Hope Beleidsplan 2018 2019 Mijn plan met jullie staat vast spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. - Jeremia 29:11 (NBV) Inleiding

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 PUBLICATIE BETREFFENDE KALENDERJAAR 2012 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Beleidsplan 2018-2022 Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Plaats Oudehaske Datum 07-05-2018 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. Organisatie... 3 3. Visie en missie... 3

Nadere informatie

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020

Beleidsplan Stg. Vrienden Hondenliefhebber Petten 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting vrienden hondenliefhebbers Petten (hierna te noemen VHP). Ook informeren wij u over onze plannen voor de

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2017. Stichting Kleinschalige Afrikaanse Projecten

Beleidsplan 2014-2017. Stichting Kleinschalige Afrikaanse Projecten Beleidsplan 2014-2017 Stichting Kleinschalige Afrikaanse Projecten Februari 2014 Inhoudsopgave 1 Onze stichting 3 1.1 Visie, missie, strategie, kernwaarden 3 1.1.1 Missie 1.1.2 Strategie 1.1.3 Kernwaarden

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding Missie, visie en doelstellingen Werkzaamheden Inkomsten werving Beheer en besteding vermogen...

Inhoud. Inleiding Missie, visie en doelstellingen Werkzaamheden Inkomsten werving Beheer en besteding vermogen... Beleidsplan jaar 2014 Inhoud Inleiding... 3 Missie, visie en doelstellingen... 4 Werkzaamheden... 5 Inkomsten werving... 8 Beheer en besteding vermogen... 9 2 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Friends of Cepo (Uganda) Foundation. Beleidsplan

Friends of Cepo (Uganda) Foundation. Beleidsplan Beleidsplan Bestuur: Claudia Ros Functie: voorzitter Datum in dienst: 11-11-2016 Jutta de Jong Functie: secretaris/penningmeester Datum in dienst: 11-11-2016 Jeanette Knuvers IJzerman Functie: bestuurslid

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1

Inhoudsopgave. Versie 1.0 Status Definitief 1 November 2011 Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie... 2 Missie en visie... 3 Doelstellingen 2010-2015... 4 Fondswerving... 5 Financieel beleid beheerskosten... 6 Verhouding tot ondersteuningscommissies... 7 Versie 1.0 Status Definitief

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze

1. Inleiding 3. 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze Beleidsplan 2014 Inhoud 1. Inleiding 3 2. Doel van de stichting 4 2.1 Visie/missie 2.2 Kerntaken 2.3 Werkwijze 3. Taken 5 3.1 Financieel beheer en besteding van het vermogen van de stichting 3.2 Werving

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kruipunt India Vastgesteld Amersfoort,

Beleidsplan Stichting Kruipunt India Vastgesteld Amersfoort, Beleidsplan Stichting Kruipunt India 2018-2019 Vastgesteld Amersfoort, 12-10-2018 1 Inhoud 1. Plaatsbepaling en grondslag Stichting Kruispunt India Pagina 3 2. Structuur Pagina 3 3. Rechtsvorm Pagina 4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne

Beleidsplan Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Beleidsplan 2013-2017 Stichting ter behoud van de kerkelijke gebouwen van Oudehaske en Haskerhorne Plaats Oudehaske Datum 04-07-2013 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. Organisatie... 3 3. Visie en missie... 3

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] BELEIDSPLAN [2019-2022] Naam Stichting Hockey-Hockey/Sport for Development RSIN Nummer 859449257 KvK 73303151 Referentie Beleidsplan st HH SfD Datum 13-2-19 Status Auteur(s) Paul Veldhuijzen 1. Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi

Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi Beleidsplan Stichting Hijiri Shakuhachi Voor periode 2018 2019 Versie 1 oktober 2017 1 INLEIDING Dit is de eerste versie van het eerste beleidsplan van de stichting Hijiri Shakuhachi. Het bestuur van de

Nadere informatie

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015

Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 Beleidsplan Himalaya Welfare Foundation Augustus 2014-2015 www.himalayawelfare.org 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van de Himalaya Welfare Foundation. De Stichting Himalaya Welfare is opgericht op

Nadere informatie

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN 2018 www.ariseandshinenetherlands.com info@ariseandshinenetherlands.com postadres: Barrierweg 42 5298AD Liempde 06-28183398 RSIN 855614523 Inhoud 1. Missie/visie...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tanzania Ubuntu Academy

Beleidsplan Stichting Tanzania Ubuntu Academy Beleidsplan Stichting Tanzania Ubuntu Academy 2011-2015 Inhoud: 1. Activiteiten van de Stichting Tanzania Ubuntu Academy 2. Wijze werving van gelden 3. Beheer van de stichting Tanzania Ubuntu Academy 4.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s

Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020. fa ir frie n d s Beleidsplan FairFriends Foundation 2014-2020 fa ir frie n d s 1. Inleiding Dit beleidsplan is opgesteld om vast te leggen wat de toekomstvisie is van de Stichting Fairfriends Foundation. Hierin willen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania

Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania Tjarda van Starkenborghweg 16 9954 TS Tinallinge 0595-441744/+31 55 750 6094 Rekeningnr.:

Nadere informatie

Beleidsplan Holland. 1. Inleiding

Beleidsplan Holland. 1. Inleiding Beleidsplan Beleidsplan Holland 1. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Ambassadors Football Holland. In het beleidsplan kunt u lezen hoe Ambassadors Football op dit moment georganiseerd

Nadere informatie

Strategisch plan 2013-2018

Strategisch plan 2013-2018 Strategisch plan 2013-2018 Strategisch plan De missie, visie en strategie of focus van Christ s Hope International zijn: Missie Bringing the life-changing message of Jesus Christ to people infected with

Nadere informatie

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan Beleidsplan 2017-2019 Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland 15-8-2017 Inhoud Achtergrond stichting... 2 Bestuur & Directie... 2 Missie en Visie... 3 Missie... 3 Visie... 3 Strategische doelstellingen...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Kenya Kinderen. Stichting Kenya Kinderen is opgericht op 07 mei 2009 door Erwin van Andel, Jan Brinkman en

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Leonardo Ede e.o. Beleidsplan 2014-2018

Stichting Vrienden van Leonardo Ede e.o. Beleidsplan 2014-2018 Stichting Vrienden van Leonardo Ede e.o. Beleidsplan 2014-2018 december 2013 Inhoud Inleiding... 3 Stichting Vrienden van de Leonardoschool Ede e.o... 3 Activiteiten van de Stichting... 4 Taken stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020

Beleidsplan Stichting Video Journaal Schoorl 2015-2020 VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Video Journaal Schoorl. Ook informeren wij u over onze plannen voor de toekomst. Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2016-2017 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 2.2 Stichting Kidron in 2016 2 3. Organisatiestructuur 3 3.1 Bestuur 3 3.2 Medewerkers

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2018 Kootwijkerbroek, januari 2017 Voorwoord Voor je ligt het beleidsplan 2017-2018 van Stichting DAANtje. Stichting DAANtje is een initiatief van Peter en Tamara Brons, zorgondernemers

Nadere informatie

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane In dit plan wordt het beleid voor de komende jaren vastgelegd. Het geeft inzicht in de manier waarop de Stichting Masibambisane haar doelstellingen

Nadere informatie

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN 2019 www.ariseandshinenetherlands.com info@ariseandshinenetherlands.com postadres: Barrierweg 42 5298AD Liempde 06-28183398 RSIN 855614523 Inhoud 1. Missie/visie...3

Nadere informatie

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan 2018-2021 December 2017 1 Inhoud Inleiding.3 Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei....3 Activiteiten van de Stichting 4 Taken Stichting Eureka

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

Stichting Channah. Beleidsplan. Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist. Kvk nummer:

Stichting Channah. Beleidsplan. Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist. Kvk nummer: Stichting Channah Beleidsplan Stichting Channah Homeruslaan 40, 3707 GT, Zeist Kvk nummer: 63775107 Beleidsplan Stichting Channah Inhoud Inleiding 2 Hoofdstuk 1 Inhoud 3 2.1 Visie en missie van de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2017

Beleidsplan 2013-2017 Voorwoord Deventer is trots op de veelkleurige, multiculturele samenstelling van haar inwoners. Al eeuwen lang onderhoudt Deventer, als Hanzestad contacten met vele landen en culturen over heel de wereld.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 Beleidsplan Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 beleidsplan 2015-2018 pagina 1 Inleiding. In dit beleidsplan legt de Stichting Hart voor Cambodja (Stichting HvC) haar beleidsvoornemens vast voor de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Versie 0.1 Status Concept 27 November 2015 Pagina 1

Inhoudsopgave. Versie 0.1 Status Concept 27 November 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie... 2 Missie en visie... 3 Doelstellingen 2016-2020... 4 Fondswerving... 5 Financieel beleid beheerskosten... 6 Verhouding tot ondersteuningscommissies... 7 Versie 0.1 Status Concept

Nadere informatie

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

Beleidsplan Theater RhederArt

Beleidsplan Theater RhederArt Beleidsplan Theater RhederArt Dieren, 14-11-2017 Versie 2.2 1 1. Inleiding: Dit is het beleidsplan van de organisatie Stichting Theater RhederArt vanaf 2017. Middels dit plan krijgt u inzicht in de ambities

Nadere informatie

Missie, visie en doelstellingen

Missie, visie en doelstellingen Beleidsplan jaar 2016 Inhoud Inleiding... 3 Missie, visie en doelstellingen... 4 Werkzaamheden... 5 Volinskproject... 5 ChildCare... 5 Dare2Care... 5 Adama... 6 Administratie... 6 PR en fondswerving...

Nadere informatie

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland Beleidsplan 2019-2022 Vastgesteld op 4 december 2018 Historisch Genootschap Midden- Kennemerland Historisch Genootschap Midden-Kennemerland 1. INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de vereniging

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support

Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support februari 2018 Beleidsplan Stichting Asian Kidz Support 2018-2022 Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg

Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg Jaarverslag 2012 Stichting Vrienden van De Goede Zorg N.13-08 Onderwerp : Jaarverslag Stichting Vrienden van De Goede Zorg 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Inleiding Voor u ligt het derde jaarverslag

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI Stichting Care for Sexuality Foundation Beleidsplan 2018 ANBI Naam Stichting Care for Sexuality Foundation, Ermelo Missie Het bevorderen van seksuele gezondheid vanuit respect, veiligheid en autonomie.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 November 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangssituatie... 4 Doelstelling... 4 Missie... 4 Visie... 4 Werkwijze... 5 Financiën en begroting... 6 Bijlage 1: Begroting 2017...

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis Beleidsplan Stichting Vrienden van Service Bureau Ouderen Hellevoetsluis 2016 2017 Beleidsplan 2016-2017 Inhoudsopgave: 1. Doel en beleidsplan 2. Aanvragen 3. Historie van de Vrienden van het SBO 4. Beschrijving

Nadere informatie

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014

Beleidsplan 2015 2016. Stichting Stop Dierenleed Nederland. Almere, januari 2014 Beleidsplan 2015 2016 Stichting Stop Dierenleed Nederland Stichting Stop Dierenleed Nederland Hartekruidpad 7 1313JJ Almere 06-10734354 www.stopdierenleednederland.org info@stopdierenleednederland.org

Nadere informatie

PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016

PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016 PROJECTPLAN BLESSED HOME 2016 Stichting Blessed Home NIJKERK - GHANA mei 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Doelstelling... 3 2.1 Hoofddoel... 3 2.2 Subdoelen... 3 2.2.1. Onderdak bieden aan stagiaires...

Nadere informatie

Stichting Omwana Uganda. Beleidsplan 2014-2015

Stichting Omwana Uganda. Beleidsplan 2014-2015 Stichting Omwana Uganda Beleidsplan 2014-2015 Stichting Omwana Uganda Zuidwolde (Dr.), december 2013 Stichting Omwana Uganda Mevrouw Jans-Dijkstralaan 29 7921 KG Zuidwolde (Dr.) +31 (0) 528-321801 KvK-nummer:

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

Algemene gegevens stichting

Algemene gegevens stichting Algemene gegevens stichting Naam: Stichting Bright Future Babies Home RSIN en ANBI: 8535.88.806 KvK-nummer: 59651148 Postadres: Jan Wolkerslaan, 9721 MN, Groningen Telefoonnummer: 06 15131062 Website:

Nadere informatie

Inleiding. ANBI beleidsplan 2016 www.vriendenvanpalmtree.nl

Inleiding. ANBI beleidsplan 2016 www.vriendenvanpalmtree.nl ANBI beleidsplan Januari 2016 Inleiding Voor u treft u het beleidsplan van 2016. De stichting is opgericht op 14 januari 2016. Het komende jaar staat onder andere in het teken om alles voor de stichting

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN

Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN 2015 2020 1 INLEIDING... 3 2 DOELSTELLING... 3 3 HOE TE VERWEZENLIJKEN... 3 4 UITGANGSPUNTEN... 3 5 PROJECTEN... 3 6 GOODWORLDGHANA... 4 7 ORGANISATIE STICHTING GOEDWERKGHANA...

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Stichting Bright Future Babies Home. Beleidsplan 2014-2016

Stichting Bright Future Babies Home. Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bright Future Babies Home Beleidsplan 2014-2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Doelstelling 4 2. Project Bright Future Transitional Home 5 3. Fondsenwerving 6 4. Vermogen 7 4.1 Beheer 7 4.2 Besteding

Nadere informatie

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016

Thema. Beleidsvoornemen 2015. Beleidsvoornemen 2014. Resultaten 2014. Resultaten 2015. Resultaten 2016. Beleidsvoornemen 2016 Stichting Aandacht Speciale Kinderen Ghana ASK Beleidsplan 2014 /2015 /2016 Thema Beleidsvoornemen 2014 Resultaten 2014 Beleidsvoornemen 2015 Resultaten 2015 Beleidsvoornemen 2016 Resultaten 2016 Inhoud

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016

Stichting Vrienden van De Rozelaar. Beleidsplan 2016 Stichting Vrienden van De Rozelaar Beleidsplan 2016 Inhoud Inleiding...3 Doelstellingen...3 Boodschap...3 Doelgroepen...3 Achtergrond...3 Stichtingsbestuur...4 Financiën...4 Besteding giften...4 De manier

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Jaarrekening DEAL Foundation 2017

Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Jaarrekening DEAL Foundation 2017 Opgemaakt te Leiden op 31-01-2018 Inhoud: Beschrijving Balans per 1 januari 2018 Staat van baten en lasten Staat van baten en lasten (uitgebreid) Toelichting op staat

Nadere informatie

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015

Stichting International Development Student Society Nederland. Beleidsplan 2014-2015 Stichting International Development Student Society Nederland Beleidsplan 2014-2015 Delft, juni 2014 Oosteinde 242a 2611 SV Delft +31 (0) 647434808 Kvk-nummer: 58297618 Fiscaal nummer: 852972076 Dossiernummer:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING ALS KANKER JE RAAKT Schuilplaats bieden, schuilplaats zijn

BELEIDSPLAN STICHTING ALS KANKER JE RAAKT Schuilplaats bieden, schuilplaats zijn BELEIDSPLAN STICHTING ALS KANKER JE RAAKT 2016-2018 Schuilplaats bieden, schuilplaats zijn Inleiding Stichting Als kanker je raakt wil iedereen die geconfronteerd wordt met kanker een open hart en een

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting A voor Afrika. Juni 2019

Beleidsplan. Stichting A voor Afrika. Juni 2019 Beleidsplan Stichting A voor Afrika Juni 2019 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemene gegevens... 3 3. Missie en visie... 4 4. Doelstelling... 4 3.1. Mayoka Primary School Tanzania... 4 3.2. Noodhulp

Nadere informatie

Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen

Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen Stichting Jongerencentrum León Nicaragua Beleidsplan 2014-2017 Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen Stichting Jongerencentrum León, Nicaragua Herdersveld 143, 5665 JN Geldrop Telefoon:

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014

Stichting Lunga Foundation. ANBI-Beleidsplan 2014 Stichting Lunga Foundation ANBI-Beleidsplan 2014 Versie 1.0 Inleiding Het jaar 2013 stond in het teken van de oprichting van Stichting Lunga Foundation. Met overtuiging en trots is Stichting Lunga Foundation

Nadere informatie

JAARPLAN 2017 Versie: 1.0 Datum: April 2017

JAARPLAN 2017 Versie: 1.0 Datum: April 2017 JAARPLAN 2017 Versie: 1.0 Datum: April 2017 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. JAARPLAN 2016... 3 3. BEGROTING 2016... 3 4. ORGANISATIE... 4 Bijlagen I Begroting 2017 Stichting Huize Lydia Jaarplan 2017

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur

Beleidsplan Stichting Vrienden van Sypesteyn. Datum 1 maart Stichting Vrienden van Sypesteyn. Auteur Beleidsplan 2018-2022 Stichting Vrienden van Sypesteyn Datum 1 maart 2018 1 Auteur Stichting Vrienden van Sypesteyn 1. Inleiding Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2018-2022 van de Stichting Vrienden

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië BELEIDSPLAN 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië Inhoud: 1. Inleiding 1.1 Wat is Stichting Waarder helpt Roemenië? 1.2 De Visie 1.3 De Missie 2. Bestuur en taken 2.1 Het bestuur 2.2 De werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda.

Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda. Beleidsplan 2017 Stichting Care with a mission Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda. Luttekepoortstraat 176 3841 AX Harderwijk T.

Nadere informatie