Verslag vergadering BSG GTGV 07/05/2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering BSG GTGV 07/05/2013"

Transcriptie

1 Overloop agenda 0) aanwezigheden 1) goedkeuring vorig verslag 2) woord van de voorzitter 3) Financieel 4) Shop 5) Zaal 6) Beroep VO, plakboete Apia 7) EindejaarsTD werkgroep 8) Coöptatie 9) Lokaalreglement 10) Gilde / FA 11) Varia 12) Actiepunten Agenda 0) Aanwezigheden Verslag vergadering BSG GTGV 07/05/2013 Aanwezig: Nicolas, Yves, Joris, Lode, Dominiek, Milan, Fabian, Thijs V, Michael, Lieselotte, Maurane, sam, maxime, timothy, robin, yasmin, Kelly, sander, Ian, Jana Afwezig: andere Verontschuldigd: Fleur, Kevin, Justine, Ulrike 1) Goedkeuring vorig verslag Unaniem goedgekeurd 2) Woord van de voorzitter ACE heeft een nieuwe voorzitter. Bertelier Julie. Namens het bestuur wensen we haar veel succes en hopelijk is er een vlotte samenwerking tussen BSG gtgv en ACE. 3) Financieel -We staan er terug beter voor. We wachten nog op 1 schijf van ACE. BK heeft 820 euro terugbetaald. -Er staat 2354,68 euro op de zichtrekening. Hiermee kunnen we EDJTD ondersteunen. -Westland heeft betaald aan zangfeest. Als gevolg hiervan kan SWAMP eindelijk betaald worden en is al het werk van zangfeest 2012 afgerond. -Keps heeft nog steeds zijn plakboete niet betaald. Deze termijn loopt bijna af. Fleur moet hiervoor een herinnering sturen. -Ook VO heeft nog een openstaande plakboete. -PPK heeft zijn plakboete wel gestort. Als IG hiermee akkoord is wordt dit geld teruggestort naar PPK. -De cultuurrekening komt binnenkort vrij. Het gaat om een oude rekening waar de vorige besturen het bestaan waarschijnlijk niet van kenden. Nicolas brengt dit papierwerk in orde. Het is echter moeilijk om de volmachthouders van deze rekening te contacteren en ermee af te spreken. Het bedrag op deze rekening is nog niet bekend.

2 -Hesbania heeft bij een overschrijving naar AS per ongeluk 10 euro te weinig over gemaakt. Deze werden cash aan de GTGV gegeven. BSG gtgv maakt nu 10 euro cash over naar BSG AS. -Gelieve allemaal de streepjeslijst te betalen. 4) Shop -Rekeningoverdracht in orde brengen. Dit is nog niet gebeurd. Vrijdag gaan Maxime en Joris en Nicolas naar de ING. -De 24 u van de shop: voorlaatste maandag van dit semester. Er worden een hele dag randactiviteiten in en rond de shop georganiseerd. -Paypall account: aangemaakt. -Shoprekening: BE GELIEVE VLAGGEN TE BETALEN. De inkomsten van deze vlaggen worden integraal aan Gerry van den Briel teruggegeven. -Shopbeheerders willen de pagina op bsggtgv.be aanpassen. Joris heeft dit vorig jaar ook al gedaan, maar het jong geweld is niet te stuiten. Hiervoor kan best met Reinout eens afgesproken worden. 5) Zaal -Er ontbreken brandblussers in de zaal. Het is niet meer mogelijk te zeggen wanneer deze verdwenen zijn. Dit moet vanaf nu ook op checklist/inventaris. -Het geluid in de zaal functioneert niet meer naar behoren. Dit laten in orde brengen zou echter tijd nemen tot in de examenperiode. In de zomervakantie wordt de geluidsinstallatie telkens door de verhuurder terug meegenomen en gecontroleerd. Om de extra kost (enkele honderden euro s) te besparen wordt er dus gewacht. Naar komende activiteiten zal dit gemeld worden aan de organisatoren. -De zaalverantwoordelijken moeten beter controle doen. De zaalverantwoordelijken verzorgen de staat van de zaal. Als die niet in orde is en dit kan niet verhaald worden op de organisatie van een activiteit dan moeten zij zelf alles terug in orde brengen. 6) Beroep VO, Plakboete Apia VO: De plakboete werd door Apia ingediend op 29 april. Het event van VO ging door op de 24 e april. VO beklaagt het late aanschrijven. Daarnaast wijst Samuel er op dat er nog posters van Apia hingen op hetzelfde bord. Op de foto toont hij aan dat er slechts een deel van de posters van Apia overplakt werd. De rest zou erna overplakt zijn door andere organisaties. Apia: Jana deelt mee dat Birgit de plakkers van VO bezig gezien heeft en hun heeft gevraagd om te stoppen omdat ze op dat moment effectief het plakreglement aan het overtreden waren. Apia stelt dus dat er op het moment van de overplakking slechts 1 affiche meer over was. Wat de late reactie van Apia betreft stelt Jana dat er al een mondelinge melding gemaakt was, maar dat door technische problemen de foto s niet eerder konden doorgestuurd worden. Er wordt tussen beide partijen gepraat en de beweegreden voor het aangeven van de plakboete is volgens Apia het onsportieve gedrag van de plakkers van VO op dat moment. Er wordt een gesloten discussie gestart: Birgit is op het BSG gtgv langs geweest om deze plakboete aan te geven. Yves heeft haar er

3 toen op gewezen dat ze op tijd moest aangeven. Apia heeft toen wegens technische problemen de documenten pas later doorgestuurd. Bij nazicht van het plakreglement blijkt dat er geen termijn is voor het inzenden van plakboetes. In het plakregelment staat nergens een bepaling over wanneer de boete moet ingediend zijn. Door de lange tijdspanne is het echter moeilijk te zien wie wie heeft overplakt. Met het geleverde bewijsmateriaal kan de vergadering onmogelijk vaststellen of VO, of een andere organisatie heeft overplakt. De bewijslast ligt bij klager. Er komt een geheime stemming over het al dan niet ontvankelijk zijn van deze boete. Geheime stemming: ontvankelijk: 1 onontvankelijk: 11 onthouding: 1 Argumentatie van de vergadering: er is geen sluitend bewijs. Hoewel er vertrouwen in het woord van de senior van Apia is, kan de vergadering niet opmaken uit het geleverde bewijs dat VO als laatste heeft overplakt. De plakboete is onontvankelijk verklaard. Sammy gaat VO bestuur aanspreken over hun houding indien deze werkelijk onsportief was. Michael stelt voor om termijnen voor indiening in het plakregelment te zetten. Ook een procedure voor verweer mag hierbij opgenomen worden. 7) Eindejaars TD -er zijn vier kringen gevonden om shiften te draaien bij taps. BK, WL, HESB en SWAMP. Zij hebben eerst gereageerd op de uitnodiging. De bezorgdheid dat WL enkele BSG medewerkers zou opvragen is van de baan. BSG medewerkers zullen op EDJTD in de eerste plaats de shiften van BSG opvullen. -Werkvoorwaarden: Dit jaar worden er enkele veranderingen doorgevoerd op Eindejaars TD. Van elke kring krijg elke medewerker 2 bonnetjes per uur, per shift (met een verplicht aantal van 5 man per shift). De desbetreffende kring verkrijgt per medewerker 10 euro per uur voor geleverde prestaties. Merk wel op: Er zijn slechts drie taps en één cocktailbar. Indien jullie positief uitdraaien (wat mogelijk is omdat we met de berekening van 160 pinten per vat een marge overgelaten hebben) komt hier nog een surplus van 30 euro bij als verloning voor geleverde prestaties. Bij maximale prestatie verdient een kring dus 280 euro (vijf uur werken + beloning) per biertap. Voor de cocktail is dit 380 euro. De cocktailbar is open vanaf 22u tot 5u. De taps zijn respectievelijk: -23u tot 04u -23u tot 04u -00u tot 05u Per vat worden er 160 getapte pinten (van 25 cl elk) aangerekend. Uit een fles Fanta/cola/ : 6 glazen (van 25 cl). Tot en met 3% (verrekend in het bonnetjesaantal) weggegeven drank zal er geen sanctie volgen. Vanaf 3% weggeven drank wordt het totaal gemaakte verlies integraal doorgerekend naar de kring.

4 Vanaf 5% weggegeven drank zal er, bovenop de integrale terugbetaling van het totaal gemaakte verlies, een uitsluiting voor te werken op Tent TD s van het BSG gtgv volgen. Dit tot en met de volgende Eindejaars TD. Deze maatregelen zijn er ter verduidelijking van de samenwerking tussen het BSG gtgv en de kringen. Eindejaars TD is al enkele jaren een grote verliespost voor BSG gtgv. De genomen maatregelen, alsook de omheining van het domein, zijn een poging om het verlies in te perken. -2 DJ s: Kim en Sven. Gerry wil ook draaien. Hij zou ons een betere deal kunnen geven op licht en geluid (50% korting). Dit moet eerst duidelijk besproken worden met hem. Vrijdag om 17u wordt dit met hem besproken. Nicolas en Yves zullen hierop aanwezig zijn. -Er zijn geen extra sponsors meer gevonden. Yves gaat nog langs bij Marcom en stuurt een mail naar summersby. -Er wordt zoals elk jaar gegeten bij WK BBQ De kosten hiervan worden zoals elk jaar gedragen door BSG gtgv. -Eda werkt aan de affiche van EDJTD 8) Coöptatie geen kandidaten 9) Lokaalreglement -Er zijn twee luiken: extern en intern. -Het afwerken van dit verslag is een taak die vorig jaar niet meer is opgevolgd. Bij gevolg is er geen officieel lokaalreglement. Yves zal dit terug opnemen en tegen volgende vergadering af hebben. Dit wordt ook voor vergadering doorgestuurd naar alle bestuursleden, zodat een evaluatie snel en efficient kan verlopen. Uiteraard kan per mail ook commentaar gestuurd worden. 10) Gilde/ FA Kenneth had zowel aan Sam als aan Nicolas laten weten dat hij zou komen naar de vergadering. Er is volgende week donderdag om 14 uur een afspraak met Emily van FA. Hier zullen we een verkennend gesprek voeren over wat de toekomst tussen BSG gtgv en FA inhoudt. 11) Varia -technische dienst contacteren: De lampen in het lokaal zijn stuk.(max) -yves kabels technische dienst -Het materiaal van BSG gtgv, met name tafels en stoelen blijven binnen en worden niet uitgeleend. Er stonden in de zaal stoelen van BSG gtgv. Dit is niet OK. -Er wordt tegenwoordig diefstal opgemerkt in het lokaal. Blijf van elkaars spullen af. En let erop als er volk binnen zit dat hier niet moet zitten. Wie non-bsg binnen laat is hier verantwoordelijk voor. -lode wil biedt nogmaals zijn hulp bij het maken van posters en affiches. -orde op vergadering: Het is een grote en lange vergadering. Daarom is het handig als iedereen om de beurt aan het woord komt.

5 -Lokaal kuisen: wanneer?: Voorstel tot Combinatie opkuis met de langverwachte BBQ. Bestuur betaalt de groentjes etc. Yves zet een bak. Afspraak onder voorbehoud van goed weer: dinsdag middag aan het lokaal! 12) Actiepunten -Yves: kabels technische dienst, vrijdag bespreking Gerry, Marcom en Summersby contacteren, Lokaalreglement opstellen. -Max: SWAMP betalen zangfeest en technische dienst contacteren. -Fleur: Herinnering VO & Keps (plakboete), 10 euro Hesb naar AS. -Nico: contact IG (plakboete PPK), cultuurrekening, rekeningoverdracht vrijdag. -Joris: vrijdag rekeningoverdracht. -alle: Streepjeslijst betalen en indien nodig een vlag. Vergadering wordt gesloten om 20u45 de voorzitter bedankt de aanwezigen. De volgende vergadering is dinsdag 14/05/2013 om 19u00

Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013

Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013 Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013 Agenda: 0) Aanwezigheden 1) Goedkeuring van verslagen 2) Woord van de voorzitter 3) Financiën 4) Zaal 5) Shop 6) ST-V 7) Massacantus 8) Plakretributie Solvay vs

Nadere informatie

Verslag vergadering BSG gtgv 21/05/2013

Verslag vergadering BSG gtgv 21/05/2013 Verslag vergadering BSG gtgv 21/05/2013 Agenda: 0) aanwezigheden 1) Goedkeuring vorig verslag 2) Woord van de voorzitter 3) Financieel 4) Shop 5) Zaal 6) Verweer Plakboeten 7) Eindejaars TD 8) PR voor

Nadere informatie

Verslag vergadering 23/04/2013 BSG gtgv

Verslag vergadering 23/04/2013 BSG gtgv Verslag vergadering 23/04/2013 BSG gtgv Overloop Agenda: 0) Aanwezigheden 1) Goedkeuring Vorig verslag 2) Woord van de voorzitter 3) Financieel 4) Shop 5) Zaal 6) Raamakkoorden + contract SWAMP 7) EindejaarsTD

Nadere informatie

Verslag vergadering BSG gtgv 26 november 2013

Verslag vergadering BSG gtgv 26 november 2013 Verslag vergadering BSG gtgv 26 november 2013 Agenda 1. aanwezigheden 2. goedkeuring vorig verslag 3. woord van de voorzitter 4. shop 5. zaal 6. debriefing St-Vé 7. financiën 8. zangfeest 9. varia De vergadering

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Verontschuldigd Jesse Afwezig / Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Aanwezig Sarah, Lisa, Mathijs, Simon, Angèle, Lara, Roy, Benny, Dries, Cedric, Emma, Laurent, Jasper, Jasmijn

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Huurovereenkomst Tempus 2011 2012

Huurovereenkomst Tempus 2011 2012 Huis van de Geneeskundige Kring VUB vzw Overkoepelend orgaan studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen Vrije Universiteit Brussel Laarbeeklaan 103 1090 Brussel (Jette) E mail: gk@gf.vub.ac.be

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Academiejaar 2014-2015 SEPTEMBER 2014 Vrije Universiteit Brussel

Academiejaar 2014-2015 SEPTEMBER 2014 Vrije Universiteit Brussel FOTOBOEK BSG ZAAL Academiejaar 2014-2015 SEPTEMBER 2014 Vrije Universiteit Brussel 0. Inhoudsopgave 1. Antverpia (APIA)... 1 2. Bierkultuur (BK)... 2 3. Biotecho... 3 4. Break The Silence (BTS)... 4 5.

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/3/2007

Verslag vergadering 13/3/2007 Verslag vergadering 13/3/2007 Aanwezig: Bram, Iris, Bart, Akke, Peter, Lucas, Polle, Nicky, Dobbie, Osmo, Cd, Zeger, Lotte Verontschuldigd: Jessie en Free Evaluaties NdW Iedere kring krijgt nog 120 euro

Nadere informatie

REGLEMENT VAN ORDE. van de RAAD VAN BESTUUR. van de VLAAMSE REGULATOR VOOR DE MEDIA

REGLEMENT VAN ORDE. van de RAAD VAN BESTUUR. van de VLAAMSE REGULATOR VOOR DE MEDIA REGLEMENT VAN ORDE van de RAAD VAN BESTUUR van de VLAAMSE REGULATOR VOOR DE MEDIA 21 MAART 2013. Reglement van orde van de raad van bestuur van de Vlaamse Regulator voor de Media DE VLAAMSE REGULATOR VOOR

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2 Google Vergadering van 15 februari 2011 Aanwezig: Pieter-Jan Van Aeken Eric Stevens Steyn Slagmolen Cindy Jansen Mathi De Pauw Verontschuldigd: / Afwezig: / Voorzitter: Cindy Jansen Verslaggever: Pieter-Jan

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw

Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw Algemene voorwaarden speelpleinen Kindervreugd vzw 1. Inschrijven doe je bij voorkeur via onze website www.kindervreugd.be. Je kan ook inschrijven op het secretariaat van Kindervreugd vzw (Limburgstraat

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1. Lidmaatschap Iedereen kan lid worden van Nieuw Pagode VZW (JH Pagode). Je betaald 5 EURO lidgeld voor 1 jaar lidmaatschap. Onze voordelen voor leden om lid te worden/zijn: - Je krijgt een lidkaart -

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering homeraad 3 oktober 2006 Keuken 14 e verdieping 20u00 21u45 Aanwezig: Ann Frederix, Bart Mesuere, Bram Van Gansbeke, Bruno Speder, Eveline Snoeck, Jeroen Vercruyce,

Nadere informatie

Verslag vergadering 12 januari 2010

Verslag vergadering 12 januari 2010 Verslag vergadering 12 januari 2010 LOCATIE: Café "De Fotograaf" TIJDSTIP: dinsdag 12/01/2010 om 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter), Ellen Camerlinck (penningmeester), Peter De Cat (secretaris),

Nadere informatie

Verslag kringvergadering Historia vzw 11 november 2008

Verslag kringvergadering Historia vzw 11 november 2008 1 Verslagkringvergaderingvzw11november2008 Aanwezig:Ruth,Sarah,Ruben,Frederik,Evi,Maarten,WardL.,Bart,Inge,Goedele,Karolien,Kenji, Tine,Wouter,Jantje,Anne,Reinoud(Eoos),Karen,Annette,Laura,Lander,Gerwin,Leander,Gaëtan

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 06-05-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones,

Vernieuwingen. Commilitones probleem. Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Beste Pro senioren, ouwe zakken, bestuursleden en commilitones, Zoals jullie alreeds weten heb ik mij kandidaat gesteld voor praeses 2014-2015 van Manu Juvanta te worden. Gisteren heeft onze AV plaatsgevonden.

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN GEMEENTELIJK MATERIAAL

GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN GEMEENTELIJK MATERIAAL GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN GEMEENTELIJK MATERIAAL 1. ALGEMEEN Artikel 1: Het gemeentebestuur Zulte leent, ter ondersteuning en ter stimulatie van het verenigingsleven, gemeentelijk materiaal

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u

Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari u Verslag ouderraad Sportschool maandag 2 februari 2015 20u Aanwezig : Diaine Sacha, Peter Senecaux, Wim Goedertier, Annick Verween, Jutta Rogge, Cathy Roelandts Schoolteam: meester Koen, juf Sandy, juf

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven.

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven. Griffie Torenhove kamer 7.19 Martinus Nijhofflaan 2 Delft Behandeld door Anja van den Berg Telefoon 015 260 2416 Fax - afmvdberg@delft.nl Aan Werkgroep enquêteverzoek Telefoon 14015 Fax 015 260 24 29 Internet

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Titel I. Aangesloten kringen Goedgekeurd op de AV van 22/05/2017 Aangesloten kringen van OKeR VZW zijn: De Kelten, Diana, Docentica, SocA en StEIL. Als er in dit of andere

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

LOP Antwerpen Basisonderwijs ALGEMENE VERGADERING

LOP Antwerpen Basisonderwijs ALGEMENE VERGADERING LOP Antwerpen Basisonderwijs ALGEMENE VERGADERING 03-06-2015 tijdens de vergadering: bij de uitnodiging: bij het verslag: Agenda AV Tijdslijn Bevraging directies Periodes CAR7 Verslag van de AV van 15/10/2014

Nadere informatie

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur.

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Op vrijdag 7 december was het weer eens erg druk in de Kantine, a. enerzijds omdat

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 29/09/2016

Verslag oudervergadering 29/09/2016 Verslag oudervergadering 29/09/2016 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, Evy Dumoulin, Veerle Henckens, Lien Van Echelpoel, Jan Willems, Pascale Ackermans, Luk Geldof, Jérémie Cambier, juf Veronique,

Nadere informatie

VZW DORPSCOMITE ACTIEF TERHAGEN. Jan, Katleen, Diane, Michel, Bart V., Bart VK, Rosie, Nancy, Patrick, Els, Curd, Arnout

VZW DORPSCOMITE ACTIEF TERHAGEN. Jan, Katleen, Diane, Michel, Bart V., Bart VK, Rosie, Nancy, Patrick, Els, Curd, Arnout Vergadering AT AGENDA Terhaagse Feesten: evaluatie Weekend AT Magazintje opruimen + snoeien Rupelkleipad VZW boekhouding Ontmoeting op de Trage weg Kleiputten: Bodemsaneringsproject deelgebied2 RUP Kloosterstraat

Nadere informatie

Postadres Bezoekadres Doorkiesnummer Datum Ons nummer Uw brief Uw kenmerk Waar gaat het om? Bijlagen Behandelend medewerker Onderwerp

Postadres Bezoekadres Doorkiesnummer Datum Ons nummer Uw brief Uw kenmerk Waar gaat het om? Bijlagen Behandelend medewerker Onderwerp Geachte XXXXX, U heeft bij ons een klacht ingediend over de Belastingdienst/Toeslagen (hierna: Toeslagen). U vroeg ons naar uw zaak te kijken, omdat u van mening bent dat het onterecht is dat u kinderopvangtoeslag

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA

INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA INTERN REGLEMENT ZONNEWIND CVBA AFDELING 1 : VOORAFGAANDE BEPALINGEN Artikel 1.1: Bij toepassing van artikel 37 van de Statuten wordt een intern reglement opgesteld. Zonder strijdig te zijn met de bindende

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Locatie Cantershoef Datum 14 november 2013 Aanvang 19,30 uur Voorzitter Marlies van den Akker Aanwezig bestuur

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

12 urenloop ste editie. Infodossier deelnemers

12 urenloop ste editie. Infodossier deelnemers 12 urenloop 2011 28 ste editie Infodossier deelnemers Dit jaar vindt voor de 28 ste keer de 12 urenloop plaats op het Sint Pietersplein. In dit document zullen enkele praktische zaken op een rijtje gezet

Nadere informatie

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG Aanwezig Verontschuldigd Afwezig zonder verontschuldiging / Gilbert Vercammen, Tom Van Hauwaert, Joan Van Hooydonck, Paul Standaert, Peter Kopydlowski, Danny De Cauwer, Peter Frederickx, Kurt Moens, Wim

Nadere informatie

Rapport. Datum: 21 december 2006 Rapportnummer: 2006/384

Rapport. Datum: 21 december 2006 Rapportnummer: 2006/384 Rapport Datum: 21 december 2006 Rapportnummer: 2006/384 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat het Centraal Justitieel Incasso Bureau bij de te late terugbetaling van een bekeuring niet standaard wettelijke

Nadere informatie

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0

Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven. Versie 1.0 Wegwijzer Financiën Regio Eindhoven Hulpmiddel voor vrijwilligers Regio Scouting Eindhoven Versie 1.0 Inhoudsopgave 1! Inleiding... 3! 2! Algemene info... 4! 2.1! Kas... 4! 2.2! Bankrekeningen... 4! 2.2.1!

Nadere informatie

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip:

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Adviescommissie kunsten Huishoudelijk Reglement I. Algemene bepalingen Begrippen Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Kunstendecreet: het decreet

Nadere informatie

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning:

Vergadering 7/03 Aanwezig: Afwezig: Te laat: Praeses: Vice: Penning: Vergadering 7/03 Aanwezig: Blokkie, Lucas, Alex, Segers, Julien, Kwinten, Sarah, DaviT, Joshua, Tuur, Julie, Maggie, Tamos, Nathan Afwezig: Te laat: Apo Praeses: - Vrijwilligers Dies Natalis - Voor 2u

Nadere informatie

Rapport. Datum: 13 september 2012. Rapportnummer: 2012/149

Rapport. Datum: 13 september 2012. Rapportnummer: 2012/149 Rapport Rapport over een klacht over UVIT Zorgkantoor te Eindhoven. Bestuursorgaan: de Raad van Bestuur van UVIT Zorgverzekeraar te Arnhem. UVIT zorgverzekeraar is vanaf 1 januari 2012 verder gegaan onder

Nadere informatie

Verslag vergadering. Agendapunt November u30 Hof van Woinke

Verslag vergadering. Agendapunt November u30 Hof van Woinke Verslag vergadering 22 November 2012 19u30 Hof van Woinke Voorzitter Luc De Wilder Aanwezig Secretaris Patrick Vansantvoort Aanwezig Penningmeester Philippe Meeus Aanwezig Bestuursleden aanwezig F. Cornand

Nadere informatie

LOKAALVERHUUR 2014-2015

LOKAALVERHUUR 2014-2015 LOKAALVERHUUR 2014-2015 Welkom op Domein Kloosterheide. We hopen dat jullie bij ons een aangename periode zullen doormaken. De Scouts en Gidsen van Bornem stellen hun lokaal open voor andere groepen, dit

Nadere informatie

Bestuursvergadering 9:

Bestuursvergadering 9: Bestuursvergadering 9: Datum: ma 9 februari 2015 om 18u Agenda 1. Verslag vorige vergadering goedkeuren 2. Projecten updates Gandalf FK enrolment hydra gamification SlotMachien tap 3. Sysadmins ansible

Nadere informatie

Gemeentelijke cultuurraad Maldegem.

Gemeentelijke cultuurraad Maldegem. Gemeentelijke cultuurraad Maldegem. Huishoudelijk reglement De algemene vergadering van de cultuurraad Maldegem, Gelet op het decreet van 13 juli 2001 houdende het stimuleren van een kwalitatief en integraal

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Lokaal Fonds Uitvoerend Comité Mol REVISIENUMMER: 0 Huishoudelijk Reglement Lokaal Fonds Uitvoerend Comité Mol Goedgekeurd door Uitvoerend Comité Mol op 03/07/2018, revisienummer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur zijn bevoegdheden uitoefent overeenkomstig zijn statuten. Algemene

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino)

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino) Verslag bestuursvergadering 24 januari 2018. Aanwezig: Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Annick Norré Verontschuldigd: Katja Soentjens Extra genodigde: David Van Hoegaerden (

Nadere informatie

Beroepscommissie VBL (BC)

Beroepscommissie VBL (BC) Beroepscommissie VBL (BC) 1. Algemene bepalingen. a. De Beroepscommissie is het hoogste gezagsorgaan in de VBL wat betreft de toepassing van reglementen en inzake de gedragsregels. b. De Beroepscommissie

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

KLACHTENREGELING VAN PHOENIX OPLEIDINGEN

KLACHTENREGELING VAN PHOENIX OPLEIDINGEN KLACHTENREGELING VAN PHOENIX OPLEIDINGEN 1. Klachtenbehandeling a. Een cliënt, zijn wettelijk vertegenwoordiger of een andere deelnemer kan een klacht indienen indien een deelnemer zich niet houdt aan

Nadere informatie

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid.

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. KMO-PORTEFEUILLE Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. Kleine en Middelgrote ondernemingen kunnen in dat geval genieten van 50 % steun op de in aanmerking komende

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005

Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Verslag van de vergadering: Commissies clubzaken en -jeugd 8 maart 2005 Organisatie jubileumfeest op 9 april 2005 Aanwezig Commissie Jeugd : Jos Broekmans Herman De Pauw Benny Lenaerts Aanwezig Commissie

Nadere informatie

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)

Inhoud. Verslag schoolraad 10/05/2011. Verslag vorige vergadering. Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket) Inhoud Verslag schoolraad 10/05/2011... 1 Verslag vorige vergadering... 1 Inschrijvingen / LTP (Les Tijden Pakket)... 1 Enquête... 2 Leerlingenraad (Llnraard)... 2 Doorlichting... 3 Scholengemeenschap

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M.

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M. VERSLAG SENIORENRAAD 16 oktober 2018 AANWEZIG: * Voorzitter Vanacken A. * Schepen van senioren * OCMW voorzitter * Neos Vanhees J. * Senioren Jesseren * Avondrood * OKRA Borgloon Moens J, Vanhees R * Senioren

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

FOTOBOEK BSG ZAAL. Academiejaar 2014-2015

FOTOBOEK BSG ZAAL. Academiejaar 2014-2015 FOTOBOEK BSG ZAAL Academiejaar 2014-2015 MAART 2015 0 1. Inhoud 1. Antverpia... 3 2. Bierkultuur... 4 3. Biotecho... 5 4. Break The Silence... 6 5. Campina... 7 6. Comac... 8 7. Geneeskundige Kring...

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Uitspraaknr. 06.056. De klacht. De feiten. De visie van partijen

Uitspraaknr. 06.056. De klacht. De feiten. De visie van partijen Landelijke Klachtencommissie onderwijs (mr. M.E.A. Wildenburg, S.J. Drijver, R.C.A. Wilcke) Uitspraaknr. 06.056 Datum: 27 juli 2006 Belemmerde communicatie, zonder reden melden van vermoedelijk ongeoorloofd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 29 augustus 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 19/12/2010 Orchideeënlaan 17-1820 Steenokkerzee1 http://www.milieuraad.be/steenokkerzeel milieuraad1820@skynet.be Tel 02/254. 19.50 (secr. Milieudienst) Huishoudelijk reglement Artikel 1 Dit huishoudelijk

Nadere informatie

Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden.

Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden. Week 2 Wat een enthousiasme in klas 1! Alles lijkt nog steeds zo nieuw. Wat leeft er in klas 1: We voelen aan dat het een reuzefijn schooljaar zal worden. Het lezen gaat vooruit! We kennen nu al 4 woorden

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek)

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) AV VERSLAG Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) Aanwezig: Jennifer, Jeroen, Pieter V., Natascha, Hanne, Bart, Michaël M., Toon, Joris B., Vincent, Yana, Sofie, Michaël D., Pieter V.H., Karel,

Nadere informatie

Klager vraagt zich af wat de status is van de besluiten die door de RvC in die periode zijn genomen.

Klager vraagt zich af wat de status is van de besluiten die door de RvC in die periode zijn genomen. Klacht 2: Ten tijde van de schorsing van de toenmalige directeur van WSN hebben de commissarissen X en Y tijdelijk (van 16 april 2014 tot 21 oktober 2014) het bestuur van WSN waargenomen. Genoemde commissarissen

Nadere informatie

Projectoproep NEET * VRAAG EN ANTWOORD INHOUDSTAFEL

Projectoproep NEET * VRAAG EN ANTWOORD INHOUDSTAFEL NEET * VRAAG EN ANTWOORD INHOUDSTAFEL 1 Kan ik op de projectoproep antwoorden?... 1 2 Wat is het verschil tussen een projectleider en een partner?... 1 3 Heeft mijn kandidatuur meer kans op slagen als

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223)

D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223) Rugby Club Den Helder D ^ _ j Wl ND ENERGY SECRETARIS : W. DE HAY - KRUISZWIN 1115,1788 LA DEN HELDER CVCN I O TEL. (0223) 641079 - E-MAIL: wde.tiay@planet.nl 1975 i Cl 6 rr v I \ L D r Aan: College van

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 1 september 2015:

Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Aanwezig: Gabriëla (Voorzitter), Erik (penningmeester), Mathias, Jana, Hadewig en Tom (Scouts Kortenberg), Dave ( t Excuus), Ruben, Jolien, Wouter en Tom (Chiro Erps-Kwerps),

Nadere informatie

Tenten Huurovereenkomst

Tenten Huurovereenkomst Tenten Huurovereenkomst Chiro Liezele Toon Van Assche: 0497/55.73.05 Turkenhofdreef 11 2870 Puurs De verhuurder: De huurder: Chiro Liezele Turkenhofdreef 11 2870 Puurs Reknr: BE25 7332 2306 6482 Verantwoordelijke

Nadere informatie

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST --------------------------------------

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST -------------------------------------- STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST -------------------------------------- Art. 1 : Door de Stad Zoutleeuw worden materialen voor ontlening ter beschikking gesteld van de in Zoutleeuw gevestigde organisaties

Nadere informatie

Verslag vergadering: oudercomité

Verslag vergadering: oudercomité Verslag vergadering: oudercomité datum 24/09/2018 tijd plaats aanwezig 20u Refter De KIM Ouders / grootouders, leerkrachten en directie voorstelling leden Vertegenwoordiging van ouders, grootouder, leerkrachten

Nadere informatie

Jaarlijkse algemene vergadering (JAV)

Jaarlijkse algemene vergadering (JAV) Belangrijke data: 26 mei: Jaarlijkse algemene vergadering 25 mei: Laatste training, gratis ijsje voor de leden ;-) 27 29 mei 16: Jeugdweekend 4 juni: barbecue + uitreiking Tuur Possemiers beker Jaarlijkse

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement bepaalt de wijze waarop de gemeentelijke adviesraad voor milieu en natuur zijn bevoegdheden

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015

Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Notulen MR-vergadering (73) te Rotterdam op 9 maart 2015 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens personeel: Aanwezig namens bestuur: Kim Vlot, Suzanne Goudriaan en Magda van Gent Margreeth Radenborg, Drea

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING HAFO VLAAMS-BRABANT TE SCHERPENHEUVEL =================================================

VERSLAG VERGADERING HAFO VLAAMS-BRABANT TE SCHERPENHEUVEL ================================================= Aanwezig : Scherpenheuvel Heverlee Herent Schaffen Langdorp Gelrode Wolfsdonk Testelt Begijnendijk - Okselaar Afwezig: Lubbeek De vergadering was gepland om 19u30 maar door de werkzaamheden in Schoonderbuken

Nadere informatie

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven.

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven. 24022015 Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, MarieLouise, Sandra. Afwezig: Sven. Agenda punten: 1. Opening. Actie, wie, wanneer: 2. Ingekomen post. 3. Notulen

Nadere informatie

De Syndicus Professioneel beheer

De Syndicus Professioneel beheer Datum: 4 mei 2016 Uur: 20:00 Plaats: Parketzaal CC Aanwezig: 45.520/100.000 ste = aantal aandelen aanwezig 67/150 = aantal eigenaars aanwezig Notulen 0. Verwelkoming en stemopneming David Wellens, optredend

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens)

Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Uur Wat Plaats Wie Info (zeker contactgegevens) Bijlages 1 Voorbeeld draaiboek 2 Voorbeeld begroting 3 Voorbeeld checklist 4 Voorbeeld shiftlijst 1.1 Voorbeeldje draaiboek Pride-actie op de Grote Markt Voorbeeld 1 Vrijdag 26/03 Uur Wat Plaats Wie Info

Nadere informatie

Niet goed ingespeeld op achterstand bij herindicatie thuiszorg Gemeente Amsterdam Dienst Wonen, Zorg en Samenleven

Niet goed ingespeeld op achterstand bij herindicatie thuiszorg Gemeente Amsterdam Dienst Wonen, Zorg en Samenleven Rapport Gemeentelijke Ombudsman Niet goed ingespeeld op achterstand bij herindicatie thuiszorg Gemeente Amsterdam Dienst Wonen, Zorg en Samenleven 23 april 2013 RA130694 Samenvatting Twee Amsterdamse burgers

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Verslag vergadering 28/11/2006

Verslag vergadering 28/11/2006 Verslag vergadering 28/11/2006 Aanwezig: Dobbie, Sven, LuCas, Akke, CD, Jessie, Bart, Bram, Lotte Verontschuldigd: Iris, Osmo, David, Free, Peter, Zeger ;) Afwezig: propolis Evaluaties Bierkoning Tof,

Nadere informatie

Verslag Algemene Vergadering

Verslag Algemene Vergadering Verslag Algemene Vergadering Aanwezigen met stemrecht Werkgroepen & Verenigingen Konvent Thomas Blanquaert (BeMSA), Achim Vandierendonck (CenEka), Sara Verstraete (DLK), Nicolas Van Oevelen (Feunig), Christof

Nadere informatie

Motie: Agenda voor de AV op zondag 28 juni wordt aanvaard door de leden aanwezig op de AV.

Motie: Agenda voor de AV op zondag 28 juni wordt aanvaard door de leden aanwezig op de AV. VERSLAG 3 e ALGEMENE VERGADERING 28 juni 2015 12u30 - Gent Aanwezig: Vincent De Moor, Esmée Scherpenisse, Nele Van Lint, Claudia Defoort, Sven Declerck, Christoph Portier, Maxime Michielsen, Jelle Holsteen,

Nadere informatie

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah

Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Vergadering Aanwezig: Jorg, Dries, Xeno, Davit, Birtje, Lucas, Konijn, Sammeke, Sproetje, Carah, Alexander, Karen, Opperhop, Rani Verontschuldigd: Jake, Isaiah Praeses Streepjestussenstand Isaiah moet

Nadere informatie

EXAMENREGLEMENT: VRAAG EN ANTWOORD

EXAMENREGLEMENT: VRAAG EN ANTWOORD Op de website van de universiteit vind je een forum waar je vragen kan stellen over de examens en het examenreglement. Medewerkers van de universiteit of collegastudenten kunnen dan een antwoord geven

Nadere informatie

Activiteitencommissie. Huishoudelijk Reglement. Definities. Artikel 1

Activiteitencommissie. Huishoudelijk Reglement. Definities. Artikel 1 Activiteitencommissie Huishoudelijk Reglement Definities Artikel 1 Ouders: de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen die aan school zijn ingeschreven. Activiteitencommissie: de geledingraad van

Nadere informatie