VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR."

Transcriptie

1 VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J. Breunis-Smits, Dhr. D. Hubert, Dhr. P. Koek, Dhr. C. Knuever, Dhr. A. van Leeuwen, Dhr. J. Oostdijk, Dhr. R. de Roo en Dhr. G. v.d. Wees Dhr. J. Oostdijk Mw. H. van Leeuwen-Gietema Dhr. R. Martens Dhr. P. Hoogenraad Tevens afwezig - Aantal publiek bij aanvang : - Aantal insprekers : - Aantal personen vragenhalfuur : - Einde vergadering om : uur Dit verslag is door de commissie aldus vastgesteld in de openbare vergadering, gehouden op 12 juni De secretaris, De voorzitter, J.W. Oostdijk D. Hubert Notulen 15 mei 2001.doc

2 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. 2. Mededelingen De voorzitter deelt mee dat de heer Delies officieel is voorgesteld als 10 e lid van de MSR. De heer Hoogenraad bevestigt dat dit onderwerp in het college is behandeld. De heer Hubert heeft getracht de heer Delies reeds voor deze vergadering uit te nodigen. De voorzitter doet kort verslag van het bezoek aan de Commissie Algemene Zaken betreffende de evaluatie begrotingsbehandeling. De door de MSR aangedragen voorstellen worden door de raadsleden gedragen. Het college zal voortaan rechtstreeks de opmerkingen van de adviesraden beantwoorden. Mw. Breunis vraagt om het onderwerp Breedtesportimpuls toe te voegen aan de agenda. 3. Vaststelling van het verslag van de Algemeen Bestuursvergadering d.d. 10 april 2001 De voorzitter stelt voor het verslag inhoudelijk en naar aanleiding van tegelijkertijd te behandelen. Er bestaat nog steeds enige verwarring over de juiste lokatie van het speelveld. De exacte lokatie is het speelveld aan de Stellingmolen. Hier zal door het DB wederom aandacht voor gevraagd worden. De laatste alinea wijzigen in :...Hubert en Oostdijk contact zullen opnemen met Sparta en Advendo..., i.p.v....zullen opnemen met de gemeente... Naar aanleiding van agenda punt 3 Ingekomen post toevoegen - Uitnodiging van de Sportraad Zuid-Holland voor een ontmoetingsdag in het kader van de breedtesport op 7 juni a.s. - Mevr. Breunis vraagt naar het voorstel van de VVD over kinderopvang door sportverenigingen. Dhr. Hoogenraad doet uitgebreid verslag. Voorgesteld wordt een brief te doen uitgaan met het voorstel deze brief mee te nemen in het kader van de breedtesport. In agendapunt 8 Locatie Sportverenigingen Merellaan/inrichtingsplan groenstrook Dhr. A. Schweitzerdreef/Schenkeldijk de volgende zin als volgt wijzigen : Dhr. Van Rijn van de afd. Groenvoorziening heeft tijdens een MSR vergadering reeds eerder hierover een presentatie gegeven. Er zijn geen op- en/of aanmerkingen meer. Het verslag wordt aldus vastgesteld. 4. Ingekomen post Ad A1. Dhr. Oostdijk is niet tevreden over de onlangs gemaakte afspraken met betrekking tot het doorsturen van de post. De heer Hubert zal de heer Godthelp een brief sturen waarin wijzigen zullen worden voorgesteld.

3 Ad A2. De MSR vindt het een vreemde gang van zaken dat het antwoord op de evaluatie zolang moet duren. Hier wordt uitvoerig over gesproken. De heer Hoogenraad geeft uitleg over de gang van zaken. Dhr. de Roo is van mening dat de dagelijkse gang van zaken wel eerder geëvalueerd zou kunnen worden. Besloten wordt te wachten op de reactie van het college. De heer Hoogenraad deelt mee dat de nota Functie in Beeld inmiddels is doorgestuurd naar de Raad. Hij stelt voor in de eerstvolgende commissie vergadering (21 juni a.s.) deze nota door de MSR nader toe te lichten. Ad A6. Dhr. van Leeuwen vindt de keuze voor de dag voor de bijeenkomst Dag Werkers in het Veld een slechte keuze, daar het een activiteit overdag betreft. Ad B1 Dhr. Oostdijk zegt deze uitnodiging niet te hebben ontvangen. De uitnodiging is echter 27 april jl. reeds verstuurd. Ad C3. Dit onderwerp zal onder agendapunt 8 behandeld worden. Ad D1. Dit onderwerp zal onder verder voorkomende zaken behandeld worden. 5. Uitgaande post Er zijn geen opmerkingen over de uitgaande post. 6. Behandeling aktiepuntenoverzicht en besluitenlijst d.d. 8 mei 2001 Aktiepuntenoverzicht Ad 1 : Dhr. Oostdijk deelt mee de brief over de bewegwijzering sportverenigingen te hebben doorgestuurd naar de afdeling ruimtelijke ordening met het verzoek de mogelijkheden te bekijken. Dhr. van Leeuwen verzoekt aan het aktiepuntenoverzicht de hondenpoepbordjes toe te voegen. Mw. Breunis verzoekt om toevoeging van goaltjes op het derde veld van Evergreen. Ook zal nogmaals opgenomen worden het hek bij het speelveld Stellingmolen ter hoogte van de Pelmolen. Besluitenlijst Dhr. Hubert complimenteert Mw. Teuben met de snelheid en duidelijkheid van verslaglegging. Op de brief gestuurd aan het college met betrekking tot de brandweerkazerne, wordt nog op het antwoord gewacht. 7. Behandeling lokatie sportverenigingen Merellaan/Inrichtingsplan Groenstrook Dr. A. Schweitzerdreef/Schenkeldijk Dhr. Hubert doet verslag van de commissie. De trafo is inmiddels besteld en wordt voorlopig gefinancieerd uit het sportbudget.

4 Van de betrokken verenigingen wordt een vergoeding gevraagd. Dhr. van Leeuwen vraagt zich af of de Gophers van de plannen op de hoogte zijn, misschien zijn zij ook wel geïnteresseerd. De voorzitter deelt mee dat alle verenigingen meegenomen zullen worden. Dhr. Van Leeuwen vraagt zich af, gezien agendapunt 8, of het mogelijk dat het NME betrokken wordt bij de inrichting van deze groenstrook. Besloten wordt een brief te doen uitgaan met het voorstel het NME hierin te betrekken zodat een verbinding kan ontstaan tussen de Greenspot en het te ontwikkelen plan. Dhr. Hoogenraad dringt op spoed aan, aangezien de inspraak termijn binnenkort afloopt. 8. Advies B&W betreffende nieuwe lokatie NME-centrum Dit onderwerp kwam bij het vorige agendapunt al even ter sprake. De meningen binnen de MSR verschillen duidelijk. Leden van de MSR zijn van mening dat, indien het NME een gedeelte van de tennishal gaat innemen, dit ten koste zou kunnen gaan van de exploitatie van de tennishal. Men stelt voor het lopende onderzoek naar de exploitatie-mogelijkheden af te wachten voordat met een advies gekomen wordt. Na enige discussie wordt als volgt besloten : De voorzitter zal het college een brief sturen waarin is opgenomen dat de MSR akkoord gaan met het principe voorstel maar dat men vraagt te waarborgen dat de toekomstige exploitatie van de tennishal hierdoor niet in de weg komt te staan. 9. Draaiboek huldiging sportkampioenen Besloten wordt dat de huldiging zal plaatsvinden op maandag 10 december a.s. in de Burgerzaal van het stadhuis. De werkgroep zal de plannen verder uitwerken. Dhr. Knuever zal in plaats van dhr. Bruinings zitting nemen in de werkgroep. Verzocht wordt, als er nog aanvullingen opgenomen moeten worden in het draaiboek, deze te mailen naar dhr. Oostdijk. 10.Vaststellen van de werkgroepen m.b.t. de uitvoering van de nota Functie in Beeld De volgende werkgroepen zijn samengesteld : Financieel Dhr. Hubert, Dhr. de Roo Communicatie Dhr. Koek, Dhr. Knuever, Mw. Breunis Verenigingsplatform Dhr. Martens, Dhr. Oostdijk, Mw. Breunis Toekomst Dhr. van Leeuwen, Dhr. v.d. Wees, Dhr. Martens Breedtesport Dhr. van Leeuwen, Dhr. Koek, Dhr. v.d. Wees, Dhr. Hubert Tennishal Dhr. v.d. Wees, Dhr. de Roo, Dhr. van Leeuwen Huldiging kampioenen Dhr. Oostdijk, Dhr. Koek, Dhr. Knuever 11. Verder voorkomende zaken Werkgroep Breedtesport De heer Van Leeuwen doet namens de werkgroep verslag van de eerste bijeenkomst van de werkgroep met Mw. Teuben. De eerste bijeenkomst heeft in het teken van brainstormen gestaan en het opstellen van criteria. De volgende bijeenkomst is op 23 mei a.s. bij CKC Maassluis.

5 Dhr. De Roo wijst erop dat het zinvol is meerdere partijen bij de bijeenkomsten te betrekken. Dhr. Van der Wees ondersteunt dit van harte. Werkgroep Sportcafé Mw. Breunis deelt het verslag uit. De MSR staat unaniem achter de plannen. Voorgesteld wordt om op 18 juni a.s. een sportcafé te organiseren bij CKC Maassluis. Dit houdt in, eerst een discussie n.a.v. stellingen en daarna onderlinge wedstrijden met na afloop een drankje. Voor deze avond zal de politiek uitgenodigd worden (geen ander publiek). Voorjaarsnota Mw. Breunis vindt het deze keer een goed leesbaar geheel. De heer De Roo vraagt aandacht voor pagina 2 van het programma op hoofdzaken voor de sport in het algemeen, daarin staat opgenomen het vergroten van de verantwoordelijkheid van de sportvereningen. De MSR zal deze gang van zaken in de gaten houden. 12. Rondvraag Dhr. Hoogenraad deelt mee dat de horecanota is goedgekeurd door het college. De MSR zal hier schriftelijk van op de hoogte gebracht worden. De suggestie van de MSR om de vergunning eeuwigdurend te maken is door het college niet gehonoreerd, maar is van 3 naar 5 jaar gebracht. Mw. Breunis vraagt of in het volgende DB overleg met de wethouder gesproken kan worden over een eventuele douche gelegenheid bij de Oranjeplassen. 13. Sluiting Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter om uur de vergadering.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 15 JANUARI 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw.

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 20 november 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw. L.P.C.M. Barské-van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS GEHOUDEN OP: 17 MEI 2005 OM 20.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS GEHOUDEN OP: 17 MEI 2005 OM 20. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS GEHOUDEN OP: 17 MEI 2005 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden de heer

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 13 maart 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 13 maart 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP dinsdag 13 maart 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Mw. L.P.C.M. Barské-van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 27 JUNI 2006 OM 20.00 UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 27 JUNI 2006 OM 20.00 UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 27 JUNI 2006 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Voorzitter Secretaris Notulist(e) Afwezige

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016

Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Verslag Agendacommissie 19 juli 2016 Aanwezig: W. Buijs Glaudemans (voorzitter), B van de Burgt, I. van Dinther, J. van Orsouw, H. Renders, M. Zondag (i.p.v. H. Smits), D. Warris, H. Wijnstekers, J. Zoll,

Nadere informatie

Nr Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016

Nr Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016 1 Nr. 5.16 Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016 Aanwezig: De heer J.B. Wassink, voorzitter raad Mevrouw J. Hofman, griffier Mevrouw C. Oosterbaan, PvdA De heer

Nadere informatie

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009

Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Notulen van de 19 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 9 september 2009 Aanwezig: dhr.p.k.blanksma (secretaris), dhr.b.boersma, mw.p.van Driesum, M. Folkerts (voorzitter), dhr.t.a.m.louwe,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

d. Uitblinkersgala van het Regio College op dinsdag 26 juni 2018 van tot 22.00uur te Zaandam

d. Uitblinkersgala van het Regio College op dinsdag 26 juni 2018 van tot 22.00uur te Zaandam Datum: 12 juni 2018 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester H. Rotgans, Wethouder J. Krieger, Wethouder M. Hegger, Wethouder G. Blom, Secretaris M. de Goede, Notulist B. v.d. Meer, Adviseur Notulen Vaststellen

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

M.k.g. afwezig: De heer I.G. Mostert (vanaf punt 3) en mevrouw T. Veninga (gemeente Nieuwkoop).

M.k.g. afwezig: De heer I.G. Mostert (vanaf punt 3) en mevrouw T. Veninga (gemeente Nieuwkoop). Concept - BESLUITENLIJST Vergadering portefeuillehoudersoverleg Economische Zaken d.d. 15 februari 2012 Aanwezig (leden PHO EZ): gemeente Alphen aan den Rijn: de heer T. Hoekstra gemeente Noordwijkerhout:

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven.

Uitnodiging. 1) Opening. 2) Mededelingen Mw. Gooijer heeft gemeld afwezig te zijn en haar reactie vooraf door te geven. Griffie Torenhove kamer 7.19 Martinus Nijhofflaan 2 Delft Behandeld door Anja van den Berg Telefoon 015 260 2416 Fax - afmvdberg@delft.nl Aan Werkgroep enquêteverzoek Telefoon 14015 Fax 015 260 24 29 Internet

Nadere informatie

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting.

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 30 augustus 2016 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT16.0538 Kenmerkcode

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 30 januari 2012 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Bert van Beek Janneke Hilbrands later Paul

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo.

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. Aanwezig : Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Ph Wedstrijden

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 6 april 2017

Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 6 april 2017 Presidium Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 6 april 2017 Aanwezig: dhr. G. Beukema (voorzitter), dhr. O. Rijkens (griffier) en de leden dhr. H. Lameijer (Fractie 2014),

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen

Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Verslag vergadering Sportraad 21 januari 2019 Locatie: Vredehoflaan 950, Vlissingen Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 19 januari 2016

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 19 januari 2016 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 19 januari 2016 Locatie Kantoor Samenwerkingsverband te Gouda 1./2. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering en heet de nieuwe OPR leden van harte

Nadere informatie

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004 CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT Datum vergadering : 10 juni 2004 Tijdstip : 19.00 uur Aanwezig voorzitter : mevr. J.A. Ie/de heer J.M. Janssen notulist : mevr. W. van de Laar leden : de heer

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Aanwezig : Burgemeester T. Cnossen : Wethouder D.P. de Kruif : Wethouder M.H. Treep : Wethouder A.J. Vlam : Secretaris

Nadere informatie

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt.

Graag Gerrit nog toevoegen bij de aanwezige leden, met deze toevoeging wordt het verslag goedgekeurd. De actielijst wordt bijgewerkt. Notulen Adviesraad Wmo ABvergadering 12 september 2016 Aanwezige leden: A.s. leden: Afwezig m.k.: Gasten: Voorzitter: Notulist: Aggie Zeinstra, Gerrit Haakma, Gonnie van Dieren, Hannie van der Heide, Luit

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VHL-BERAAD

BESLUITENLIJST VERGADERING VHL-BERAAD BESLUITENLIJST VERGADERING VHL-BERAAD Datum vergadering: woensdag 17 januari 2018 Locatie vergadering: Tijdstip: Voorzitter: Secretaris: Raadzaal, Stadhuis Vianen 19.30 uur A.F. Bonthuis, wnd. burgemeester

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016.

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016. Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 14 april 2016. Aanwezig: Alphons Olthof(voorzitter); Truus Sieders-Wassink; Maria Rosa Schellevis; Annie Ligtenbarg; Dorine Wes-Meinders;

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 3 mei 2017

Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 3 mei 2017 Presidium Besluiten-/afsprakenlijst van de vergadering van het Presidium d.d. 3 Aanwezig: dhr. G. Beukema (voorzitter), dhr. O. Rijkens (griffier) en de leden dhr. H. Lameijer (Fractie 2014), dhr. E.K.H.

Nadere informatie

De heer A. Bogerd, directeur van Stichting Syndion; De dames P. van Loon en G. Platerink van het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

De heer A. Bogerd, directeur van Stichting Syndion; De dames P. van Loon en G. Platerink van het Steunpunt Vrijwilligerswerk. Besluiten en afsprakenlijst van de vergadering van het Platform Maatschappelijke Verkenning (PMV) op donderdag 5 februari 2003 van 20.00 tot 22.45 uur in de raadzaal. Aanwezig: Voorzitter: De heer R. V.

Nadere informatie

Notulen van de 17 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 13 mei 2009

Notulen van de 17 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 13 mei 2009 Notulen van de 17 e vergadering van de Adviesraad WMO van Haren gehouden op 13 mei 2009 Aanwezig:, dhr.p.k.blanksma (secretaris), mw.p.van Driesum, dhr.t.a.m.louwe, dhr.h.morshuis, mw.j.kamminga-van Wijk

Nadere informatie

cluster lichamelijk gehandicapten/chronisch zieken

cluster lichamelijk gehandicapten/chronisch zieken Hilversum Def. VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD HILVERSUM DATUM: 1 OKTOBER 2015 LOCATIE: WIJKCENTRUM ST. JOSEPH HILVERSUM Aanwezig: Mw. A. (Annemieke) Bakker Mw. C. (Centia) Vogels Dhr. P. (Peter)

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS

Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Verslag vergadering Sportraad 3 december 2018 Locatie: Kantine RCS Aanwezig Sportraad: de heer A. Stroo (voorzitter), de heer P. Huser (secretaris), de heer H. van Rooijen (lid), de heer Afkir (lid), mevrouw

Nadere informatie

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine)

Aanwezig: mevrouw Graven (Ria), de heer Statema (Bert), mevrouw Vrolijks (Dorien), mevrouw White-Roga (Jovanka) en mevrouw Willems (Christine) Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 21 januari 2019 Tijd : 19.30-21.00 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT19.0103 Kenmerkcode

Nadere informatie

Concept-Besluitenlijst

Concept-Besluitenlijst Registratienummer: 2015173765 Uitnodiging tot het bijwonen van de openbare vergadering van de gemeenteraad van Bloemendaal 16 december 2015 om 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis te Overveen

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr. C. Bakker Dhr. C. van Putten Mw.

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG).

Afwezig met kennisgeving: mevr. Metselaar (OOG), mevr. Rotteveel (OOG), dhr. Spronck (OOG). Notulen vergadering Participatieraad Sociaal Domein Ommen Datum: 5 oktober 2016 Locatie: Gemeentehuis te Ommen Tijd: 19:30 uur. Aanwezig: Dhr. Vroon (voorzitter), mevr. Martens (MAR), mevr. Van Raalte

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. S. Ketelaar, mevr. Van der Salm en mevr. Overtoom.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. S. Ketelaar, mevr. Van der Salm en mevr. Overtoom. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 9 januari 2008. Aanwezig: Dhr. A.M. Brand (interim-voorzitter), mevr. L. Bijwaard, mevr. Schilder, dhr. P. Groenveld, dhr. R. Stringer, dhr. P.

Nadere informatie

De plv. voorzitter, de heer Brouns, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

De plv. voorzitter, de heer Brouns, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 31 oktober 2017 Aanwezig: Deel 1 en 2: GMR: de dames Ozek, Pijls en de heren Brouns (plv. voorzitter) en De Wilde Deel 1: RvT: de dames Keuzenkamp, Van der Graaf

Nadere informatie

Dhr. S. Nieuwkoop (gemeentesecretaris) wethouders drs. P.W.J. Hoek, F.J.A. Hommel, mr. G.J. Harmsen, Wethouder C.L. van Dis MBA

Dhr. S. Nieuwkoop (gemeentesecretaris) wethouders drs. P.W.J. Hoek, F.J.A. Hommel, mr. G.J. Harmsen, Wethouder C.L. van Dis MBA BESLUITEN- EN ACTIELIJST GEMEENTERAADSVERGADERING Datum vergadering Aanwezig: Voorzitter: Griffier: College: Afwezig: 2 november 2017 Mw. G. Boelhouwers-Stigter, Ing R.M.M.J. Duijm, A.C. Fase, H. Geluk,

Nadere informatie

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding

2.0 Ingekomen stukken: Adviesaanvraag onderzoek onderbenutting Wmo begeleiding Notulen vergadering WMO-Raad d.d. 08-03-2017 Aanwezig: Monique van de Meerendonk (vz), Dik Buitenhuis, Wim de Jonge, Ineke Lodder, Dim Beljaars, Jacqueline van der Stokker Afwezig: Marianne van Wilgenburg

Nadere informatie

NOTULEN OPENBARE RAADSVERGADERING GEMEENTE SCHINNEN. 25 september 2014

NOTULEN OPENBARE RAADSVERGADERING GEMEENTE SCHINNEN. 25 september 2014 NOTULEN OPENBARE RAADSVERGADERING GEMEENTE SCHINNEN 25 september 2014 Voorzitter Griffier burgemeester B.H.M. Link dhr. W.A.J.M. Huisinga, griffier en mw. M. Käller van Megen (plv. griffier) De Raadsleden:

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (20) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018

BESLUITENLIJST (20) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018 BESLUITENLIJST (20) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 5 juni 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder :

Nadere informatie

Stukken ter bespreking, opinievorming, etc., vooralsnog niet gericht op advisering aan PS

Stukken ter bespreking, opinievorming, etc., vooralsnog niet gericht op advisering aan PS Provinciale Staten Agenda SI Commissie : Sociale Infrastructuur Datum commissievergadering : 27 april 2005 Aanvangstijd en locatie : 9.30 uur 13.00 uur, 2 e koffiekamer, Dreef 3 Haarlem Commissievoorzitter

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 6 mei 2013

Verslag Dagelijks Bestuur van 6 mei 2013 DATUM 6 mei 2013 PLAATS Enschede TIJDSTIP 14:30 uur VOORZITTER Dhr. P.E.J. den Oudsten SECRETARIS dr. ing. G.J.M. Vos PAGINA 1 AANWEZIG AFWEZIG De heren P.E.J. den Oudsten, J.H. Coes, H. van Agteren, drs.

Nadere informatie

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com

BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com BURGERPARTICIPATIERAAD Wmo Grave Secretariaat: Els van Koolwijk Tijmlaan 17 5361 PE Grave E-mail: els_vankoolwijk@hotmail.com Definitieve notulen van de vergadering van de Burgerparticipatieraad Wmo Grave

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Aanmelden voor het spreekrecht publiek kan bij de secretaris van het VHL-Beraad: telefoon

Aanmelden voor het spreekrecht publiek kan bij de secretaris van het VHL-Beraad: telefoon Agenda Vijfheerenlanden-Beraad Opmerking: De agenda voor de openbare vergadering van het VHL-Beraad van 29 maart 2017 (met bijbehorende stukken) zal door de griffiers geplaatst worden in de Raadsinformatiesystemen

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure NOTULEN GMR Datum: donderdag 27 maart 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild in Joure Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Eddy Libbenga Minke Prinsen Aafje Terlaak Poot Elly Vegt

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016.

Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016. Verslag van de bijeenkomst van de Cliëntenraad Participatiewet op 13 oktober 2016. Aanwezig: Alphons Olthof (voorzitter); Truus Sieders-Wassink; Maja de Graaf; Annie Ligtenbarg; Christina van Riemsdijk;

Nadere informatie

GRIFFIE Gemeenteblad 2018, NR. 92

GRIFFIE Gemeenteblad 2018, NR. 92 GRIFFIE Gemeenteblad 2018, NR. 92 BESLUITENLIJST VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DE GEMEENTE BRUNSSUM GEHOUDEN OP DINSDAG 23 OKTOBER 2018 OM 19.00 UUR IN DE RAADZAAL VAN HET BESTUURSCENTRUM

Nadere informatie

Onderwerp: Concept verslag BC 26 maart 2015

Onderwerp: Concept verslag BC 26 maart 2015 AGENDAPUNT 2015.07.09/4 BC 15-002 Voorstel voor de vergadering van: de bestuurscommissie Midden-Nederland Datum vergadering: 9 juli 2015 Onderwerp: Concept verslag BC 26 maart 2015 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Gemeenteraad Landsmeer

Gemeenteraad Landsmeer Gemeenteraad Landsmeer BESLUITENLIJST RAADSVERGADERING VAN 04 december 2014 Voorzitter Raadsgriffier Aanwezige raadsleden Afwezige raadsleden Aanwezige collegeleden A.N. Nienhuis C.B.H. Heusingveld N.H.W.

Nadere informatie

Actie/info Onderwerp Besluit

Actie/info Onderwerp Besluit BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 5 april 2011. Aanwezig: H.H. Jonker, burgemeester T.A. Stoop, wethouder G.B. van der Vlies, wethouder F.J. van de Velde, wethouder

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur.

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Aanwezig: De heer E. Schotting, plv. voorzitter; Mevrouw N.M. van Dijk, secretaresse PMV; Mevrouw N.M. Vergeer, PMV

Nadere informatie

Reglement van orde voor de raad, verordening op de raadscommissies en huishoudelijk reglement van het presidium

Reglement van orde voor de raad, verordening op de raadscommissies en huishoudelijk reglement van het presidium Reglement van orde voor de raad, verordening op de raadscommissies en huishoudelijk reglement van het presidium Inleiding In het presidium van 31 maart 2016 is afgesproken dat de voorstellen m.b.t.: Reglement

Nadere informatie

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK

NOTULEN MR 22 SEPTEMBER :00 UUR OVERLAAT WAALWIJK NOTULEN MR 22 SEPTEMBER 2015 19:00 UUR OVERLAAT WAALWIJK VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING ORGANISATOR NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIGEN Ghislaine MR-vergadering Ghislaine Ad Ghislaine LAA,

Nadere informatie

Openbaar lichaam PlusTeam. Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur

Openbaar lichaam PlusTeam. Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur Openbaar lichaam Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur Het Algemeen bestuur van het openbaar lichaam ; Gelet op artikel 6 derde lid van de Gemeenschappelijke regeling openbaar lichaam ; Gelet op

Nadere informatie

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Aanwezig: Bram Schloesser, Marc van der Meulen, Stephan Gerards, Chantal Pijls, Angèle Gubbels en Ron van Wessel Afwezig: Abe Brouns Gast: Andrew

Nadere informatie

Notulen Marktadviescommissie op 6 maart 2008, te Helmond

Notulen Marktadviescommissie op 6 maart 2008, te Helmond Notulen Marktadviescommissie op 6 maart 2008, te Helmond Aanwezig: De heer P. Ebisch, Marktmeester de heer H. de Goey de heer R. Hendriks, secretaris afdeling Brabant, CVAH de heer S. Yeyden, wethouder

Nadere informatie

Besluiten- en actielijst hervatting openbare vergadering raadscommissie Algemene Zaken op 15 september 2008

Besluiten- en actielijst hervatting openbare vergadering raadscommissie Algemene Zaken op 15 september 2008 Aanwezig Commissieleden: Mw. Schaafsma, dhr. Van der Heijden, mw. Boom, mw. Vos, dhr. Klinkhamer, mw. Van de Pol, dhr. T. Flens, dhr. Ras Voorzitter: dhr. Ronner College: dhr. Möhlmann, dhr. Taams, dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst raad 26 januari 2017

Besluitenlijst raad 26 januari 2017 Besluitenlijst raad 26 januari 2017 Omschrijving van het voorstel Besluit 1 Opening. In het kader van nationale gedichten dag zullen er drie gedichten door raadsleden worden voorgedragen. Voordracht gedicht

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel secretaris Verweij Vastgesteld op: 13-09-2016 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 30 augustus 2016. Met

Nadere informatie

1. Opening. 3. Aanwijzing primus voor de hoofdelijke stemming. 4. Vaststelling agenda.

1. Opening. 3. Aanwijzing primus voor de hoofdelijke stemming. 4. Vaststelling agenda. Notulen van de besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Noord-Beveland, gehouden op donderdag 5 juli 2018 in het gemeentehuis van Noord-Beveland. Aanvang: 19.30 uur Aanwezig: Mevr. J.H.J.B.

Nadere informatie

3. dhr. R. van Ginneken - agendapunt 10: Hertog Janstraat 30;

3. dhr. R. van Ginneken - agendapunt 10: Hertog Janstraat 30; Agenda Gemeenteraad Uitnodiging voor de vergadering op dinsdag 28 april 2009 19:30 uur, locatie Raadszaal Voorzitter : Ruud Severijns 1 Opening De voorzitter opent om 19.30 uur de vergadering. 2 Inspreekrecht

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie

Concept-Besluitenlijst raad 11 december 2014

Concept-Besluitenlijst raad 11 december 2014 Concept-Besluitenlijst raad 11 december 2014 Omschrijving van het voorstel Besluit 1 Opening en mededelingen Burg van den Bosch en mevrouw Rachak zijn verlaat. Plv voorzitter de heer Metz vervangt de raadsvoorzitter.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de adviesraad WMO van 12 december 2012

Verslag van de vergadering van de adviesraad WMO van 12 december 2012 Verslag van de vergadering van de adviesraad WMO van 12 december 2012 Aanwezig: Adviesraad Wmo: mw. I. Boelhouwer, dhr. H. Davidse, mw.y.van Geel, dhr.j. Hille Ris Lambers (vice-voorzitter),dhr. L. Jager,

Nadere informatie

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg

Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Verslag Dorpsraad Valburg/Homoet Datum: 12 januari 2016 Locatie: Café de Viersprong Valburg Aanwezig: Dorpsraad Valburg/Homoet Annemieke Uitvlugt (voorzitter) Dorpsraad Valburg/Homoet Esther Fintelman

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

BONAIRE OPENBAAR LICHAAM. BESLUITENLIJST van de openbare vergadering van de eilandsraad van het openbaar lichaam Bonaire d.d. 28 februari 2012.

BONAIRE OPENBAAR LICHAAM. BESLUITENLIJST van de openbare vergadering van de eilandsraad van het openbaar lichaam Bonaire d.d. 28 februari 2012. OPENBAAR LICHAAM BONAIRE BESLUITENLIJST van de openbare vergadering van de eilandsraad van het openbaar lichaam Bonaire d.d. 28 februari 2012. Voorzitter: Leden: dhr. P. Silberie dhr. C.A.A. Abraham dhr.

Nadere informatie

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19.

Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015 In De Hofnar te Valkenswaard. Aanvang 19. Valentijndal 3 5551 CT Valkenswaard Tel. 0402019753 Website: www.hbvvalkenswaard.nl email: info@hbvvalkenswaard.nl Verslag van de Bestuursvergadering van HuurdersBelangenVereniging Valkenswaard Op 7 september2015

Nadere informatie

Besluitenlijst van de openbare vergadering van de raad van de gemeente Winsum op 11 mei 2010 om uur in de raadzaal

Besluitenlijst van de openbare vergadering van de raad van de gemeente Winsum op 11 mei 2010 om uur in de raadzaal Besluitenlijst van de openbare vergadering van de raad van de gemeente Winsum op 11 mei 2010 om 19.30 uur in de raadzaal Voorzitter: M.A.P. Michels griffier: J. van der Meer Aanwezig: PvdA: J.W. Nanninga,

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine

Nr. Afdeling Zaak - nummer. Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Pers/ Magazine Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 8 Dinsdag 19 februari 09.30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel Wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - PROJECTGROEP CONCEPT Verslag

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - PROJECTGROEP CONCEPT Verslag Memo Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied\ Projectgroep SomENCI PG - Conceptverslag en actiepuntenlijst 3/2011 Aan: C. van der Gugten, P. Haane, E. Habets (afwezig), R. Pasma, P. Mergelsberg,

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 19 september uur L. van Heezik. raadzaal

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 19 september uur L. van Heezik. raadzaal Vergadering Presidium Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 19 september 2017 20.00 uur L. van Heezik Plaats vergadering Doorkiesnummer raadzaal 5229499 Verslag Zeewolde Agenda Onderwerp Pagina punt

Nadere informatie

Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011

Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011 Besluitenlijst van de commissievergadering Ruimtelijke Zaken van 8 december 2011 Datum: 8 december 2011 Aanvang: 20:00 uur Einde: 23:30 uur Vergaderlocatie: Raadzaal, raadhuis Voorzitter: Carlo van Esch

Nadere informatie

- C O N C E P T - M.M. van der Wyck-Helmer (VVD)

- C O N C E P T - M.M. van der Wyck-Helmer (VVD) - C O N C E P T - KORT VERSLAG VAN DE EXTRA OPENBARE VERGADERING VAN DE COMMISSIE SOCIALE INFRASTRUCTUUR, GEHOUDEN OP WOENSDAG 24 MAART 2010 OM 19.30 UUR IN DE RAADZAAL VAN HET GEMEENTEHUIS IN ZEVENBERGEN

Nadere informatie

CONCEPT BESLUITENLIJST PHO MAATSCHAPPIJ d.d. 15 februari 2017

CONCEPT BESLUITENLIJST PHO MAATSCHAPPIJ d.d. 15 februari 2017 CONCEPT BESLUITENLIJST PHO MAATSCHAPPIJ d.d. 15 februari 2017 Aanwezig: Naam Gemeente Naam Gemeente Naam Gemeente H. de Jager Alphen aan den Rijn A.D. de Roon Lisse I. van Breda Holland Rijnland F.Q.A.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 september 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 23 januari 2016 Aanwezig: Ivan Louer (IL, voorzitter), Jan Snoek (JS, penningmeester), Max de Groot (MdG,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs NOTULEN MR -VERGADERING 16-04-2015 Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 21:00 uur Aanwezig: Evelien de Klerk, Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 27 januari 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. J. Honselaar Mw. F. Fikry Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 februari 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 februari 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 februari 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Troost

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Locatie Van Swietenstraat 26, Gouda 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Er is nog een extra ingezonden stuk binnengekomen.

Nadere informatie