OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00"

Transcriptie

1 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo, VAN DER HOEVEN Marleen, VAN DER POORTEN Mark, Schepenen EEMAN Jan, DE MESMAEKER Jan, SCHEERLINCK Erna, SLAGMULDER Kristof, D'HAESELEER Myriam, DE LEEUW Simonne, VAN SCHELVERGEM Geert, RUYSSEVELDT Jürgen, SWERON Jean- Pierre, DUWE Erik, PEREBOOM Elke, RENDERS Sofie, BUYDENS Marleen, DE BRUECKER Christel, TEMMERMAN Ingrid, DE BACKER Jan,Raadsleden ROLLIER Paul, Gemeentesecretaris DE SMET Yves, Schepen DE SCHAMPHELEER Betty, SCHEERLINCK Nelly, Raadsleden OPENBARE ZITTING 1. GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE INPLANTEN VAN EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE ZANDPLAATSTRAAT TER HOOGTE VAN WONING NR.96. Art. 1 - Een parkeerplaats voor personen met een handicap wordt ingeplant in de Zandplaatstraat ter hoogte van woning nr. 96. Deze parkeerplaats wordt gesignaleerd conform artikel van de ministeriële omzendbrief van 3 april 2001 betreffende het voorbehouden van parkeerplaatsen voor personen met een handicap. Art. 2 - Dit aanvullend reglement wordt ter kennisgeving overgemaakt aan de afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid. 2. GOEDKEUREN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPHEFFEN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT AANGAANDE EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE STIJN

2 STREUVELSTRAAT TER HOOGTE VAN HET KRUISPUNT MET DE LANGESTRAAT. Ar. 1 - Het gemeenteraadsbesluit dd. 24 mei 2007 tot goedkeuring aanvullend reglement op het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer inzake parkeerplaatsen voor mensen met een handicap in de Stijn Streuvelstraat wordt met onmiddellijke ingang opgeheven. Art 2 - Dit aanvullend reglement wordt ter kennisgeving overgemaakt aan de afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid. 3. GOEDKEUREN AANVULLEND GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPHEFFEN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT AANGAANDE EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE MOREELSTRAAT TER HOOGTE VAN WONING NR.62 Art. 1 - Het gemeenteraadsbesluit dd. 27 mei 2003 tot goedkeuring aanvullend reglement op het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer inzake parkeerplaatsen voor mensen met een handicap in de Moreelstraat wordt met onmiddellijke ingang opgeheven. Art. 2 - Dit aanvullend reglement wordt ter kennisgeving overgemaakt aan de afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid. 4. GOEDKEUREN AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPTIMALISEREN VAN DE GELEIDING VAN HET WEGVERKEER VIA OVERLANGSE MARKERINGEN DIE DE RIJSTROKEN AANDUIDEN TER HOOGTE VAN VERSCHILLENDE BOCHTEN EN/OF KRUISPUNTEN IN DE BROEKSTRAAT. Art. 1 - In de Broekstraat ter hoogte van de bocht aan het kruispunt met de Marktweg wordt vanaf woning nr. 16 tot tot aan de perceelsgrens van woning nr. 23 en 25 een onderbroken overlangsmarkering aangebracht die de rijstroken aanduidt.

3 Art. 2 - In de Broekstraat ter hoogte van de bocht aan de ontsluitingsweg van het Broekpark wordt vanaf woning nr. 162 tot aan de perceelsgrens van woning nr. 170 een onderbroken overlangsmarkering aangebracht die de rijstroken aanduidt. Art. 3 - In de Broekstraat ter hoogte van de bocht aan het kruispunt met de Kerkstraat wordt vanaf woning nr. 166 tot aan de perceelsgrens van woning nr. 166 en 168 een onderbroken overlangsmarkering aangebracht die de rijstroken aanduidt. Art. 4 - In het Drieselken wordt ter hoogte van het kruispunt met de Kerkstraat een markering van verkeersgeleider aangebracht. Art. 5 - Dit aanvullend reglement wordt ter kennisgeving overgemaakt aan de afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid. 5. GOEDKEUREN DELEGATIEBESLUIT INZAKE DELEGATIE VAN DE BEVOEGDHEID AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN BETREFFENDE HET OPSTELLEN VAN GEMEENTELIJKE AANVULLENDE REGLEMENTEN OP INITIATIEF VAN EEN GEMEENTE. Met 18 stemmen voor bij 4 stemmen tegen. Art. 1 - De bevoegdheid inzake het opstellen van gemeentelijke aanvullende reglementen wordt gedelegeerd aan het college van burgemeester en schepenen. Art. 2 - Deze bevoegdheidsdelegatie wordt onmiddellijk van kracht met een vastgestelde termijn tot het einde van de huidige legislatuur met een overgangsperiode van maximum 1 jaar. Art. 3 - Het gemeenteraadsbesluit betreffende deze bevoegdheidsdelegatie wordt overgemaakt aan de afdeling Beleid Mobiliteit en Verkeersveiligheid van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken, Koning Albert II-laan 20 bus 2, 1000 Brussel.. 6. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING IN HET INVESTERINGSBUDGET 2009 TOT AANLEG VAN EEN FIETSSUGGESTIESTROOK IN DE AUGUST DE BRABANTERSTRAAT. Art. 1 Zich akkoord te verklaren om voor de beoogde, in considerans aangehaalde doelstellingen, de nodige financiële middelen te voorzien bij budgetwijziging in het investeringsbudget 2009 onder artikel 423/ ( EUR).

4 Art. 2 Afschrift van dit besluit over te maken aan de provinciegouverneur. 7. GOEDKEUREN BESTEK EN WIJZE VAN GUNNEN VOOR HET LEVEREN EN PLAATSEN VAN SPEELTOESTELLEN OP 2 PERCELEN. Art. 1 Het bestek tot aankoop en levering van speeltoestellen op de percelen hoek Patrijzenlaan-B. De Saedeleerstraat en in de wijk Bloemendaal (lot 45) goed te keuren. Art. 2 Het maximum investeringsbedrag van euro inclusief btw, goed te keuren. Art. 3 De opdracht te gunnen bij onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking. Art. 4 Deze uitgave te regelen op de begroting 2009 onder artikel 766/ GOEDKEUREN AANKOOP GRONDEN IN DE PRIVATE VERKAVELING CARION-DE LEEUW, GELEGEN IN DE MOREELSTRAAT VOOR OPNAME IN HET OPENBAAR DOMEIN. Art. 1 De aankoop van de weginfrastructuur, zijnde lot 3 van de verkaveling Carion De Leeuw, gelegen in de Moreelstraat, goed te keuren voor de prijs van euro. Art. 2 Voor de financiering van deze aankoop zijn de nodige kredieten voorzien op het investeringsbudget 2009 artikel 922/ Art. 3 - De heren Georges Couck - Burgemeester en de heer Paul Rollier, gemeentesecretaris van de gemeente Denderleeuw te machtigen de overeenkomst in naam van de gemeente te ondertekenen. Art. 4 - Zich akkoord te verklaren om aan de hypotheekbewaarder ontslag van ambtshalve inschrijving te verlenen bij de overschrijving van de overeenkomst. 9. PRINCIPIEEL GOEDKEUREN ONDERHANDSE VERKOOP VAN EEN PERCEEL GROND (VERDEELD IN VERSCHILLENDE KLEINERE PERCELEN) GELEGEN IN HET GEMEENTELIJK SPORTPARK.

5 Art. 1 Zich principieel akkoord te verklaren met de onderhandse verkoop van een aantal perceeltjes gelegen in het gemeentelijk sportpark, deel uitmakende van het perceel kadastraal gekend 2de afdeling sectie B nr. 961M, gelegen aan de hovingen van een aantal woningen in de Lindestraat. Art. 2 Notaris Hubert Van De Steene opdracht te geven tot het voeren van de onderhandelingen met de aanpalende eigenaars. Art. 3 - Zich akkoord te verklaren om de opbrengsten uit deze verkoop te investeren in wegenis of andere werken. 10. NIET REALISEREN ROOILIJN LICHTENHOEKSTRAAT 19. Art. 1 - Binnen de vijf jaar zal de rooilijn niet gerealiseerd worden ter hoogte van de woning gelegen te Denderleeuw, Lichtenhoekstraat 19, kadastraal gekend 1 ste afd, Sie A nr 806 L. Art. 2 Afschrift van dit besluit wordt ter kennisgeving overgemaakt aan het Agentschap R-O Vlaanderen, Gebroeders Van Eyckstraat 4-6 te Gent. 11. DEFINITIEVE VASTSTELLING RUP 'DEKAPLY' Art. 1 - De gemeenteraad stelt het ruimtelijk structuurplan Dekaply definitief vast mits volgende bijkomende stedenbouwkundige voorwaarde : de inplanting van SEVESO-bedrijven is verboden. Art. 2 - Het volledig dossier RUP Dekaply wordt overgemaakt aan de Deputatie van Oost- Vlaanderen en aan de Gewestelijk Stedenbouwkundig Ambtenaar. 12. GOEDKEUREN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE SCHOOLRAAD VAN DE GESUBSIDIEERDE GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL.

6 Art. 1 De gemeenteraadsbeslissing van 26 april 2005 houdende goedkeuren van het huishoudelijk reglement van de schoolraad van de gemeentelijke basisschool op te heffen met ingang van 1 april Art. 2 - Het in bijlage gevoegde huishoudelijk reglement van de schoolraad van de gemeentelijke basisschool goed te keuren. Art. 3 - Afschrift van deze beslissing ter kennisgeving over te maken aan het schoolhoofd en de leden van de schoolraad. 13. GOEDKEUREN VAN DE OVEREENKOMST TUSSEN HET SCHOOLBESTUUR EN DE SCHOOLRAAD - GESUBSIDIEERDE GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL ; Art. 1 De gemeenteraadsbeslissing van 26 april 2005 houdende goedkeuren van de overeenkomst tussen het schoolbestuur en de schoolraad van de gemeentelijke basisschool op te heffen met ingang van 1 april Art. 2 - De overeenkomst tussen het schoolbestuur en schoolraad van de gesubsidieerde gemeentelijke basisschool, waarvan de tekst in bijlage, goed te keuren. Art.3 - Afschrift van deze overeenkomst over te maken aan het schoolhoofd alsmede aan de leden van de schoolraad DE HERBEREKENING IN HET KLEUTERONDERWIJS - INRICHTEN 8 INSTAPLESTIJDEN MET INGANG VAN 20 APRIL ; Art. 1 - De beslissing van het schepencollege d.d. 20 april 2009 houdende de inrichting van 8 instaplestijden, 7 lestijden volgens de schalen en 1 aanvullende lestijd lichamelijke opvoeding, ingevolge een vierde herberekening in het kleuteronderwijs tijdens het schooljaar en dit met ingang van 20 april 2009 tot en met 30 juni 2009, te bekrachtigen. Art 2 - Afschrift van dit besluit ter kennisgeving over te maken aan de hogere overheid door bemiddeling van het schoolhoofd. 15. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN DE INTERCOMMUNALE WESTLEDE OP 10 JUNI 2009.

7 Met eenparigheid van stemmen :22/22 Art.1-Zijn goedkeuring te hechten aan de agenda van de algemene vergadering van de Intercommunale Westlede op 10 juni 2009 en de daarbij horende documentatie nodig voor het onderzoek van de agendapunten : 1-goedkeuring verslag algemene vergadering 3/12/ goedkeuring balans en resultatenrekening kwijting aan de bestuurders en de commissaris-revisor 4-werkingsverslag benoeming mevr.catharine Segers tot bestuurder benoeming de heer Guy Reynebeau tot bestuurder. Art. 2 - De vertegenwoordiger(s) van de gemeente die zullen deelnemen aan de algemene vergadering van de intercommunale Westlede op 10 juni 2009 op te dragen hun stemgedrag af te stemmen op de beslissingen genomen in de gemeenteraad in verband met de te behandelen agendapunten. Art. 3 Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissing en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan het secretariaat van de intercommunale Westlede. 16. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS BIJ DE INTERCOMMUNALE WESTLEDE OP 10 JUNI Gelet op de uitslag der stemming; 1)als lasthebber De heer Georges Couck bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; 2)als plaatsvervangend lasthebber Mevr.Myriam D haeseleer bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; Art.1 - Wordt aangeduid als lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van de Intercommunale Westlede op woensdag 10 juni 2009 te Lochristi de heer Georges Couck,burgemeester, wonende te 9470 Denderleeuw,Populierenlaan 23 Art.2 - Wordt aangeduid als plaatsvervangend lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van de Intercommunale Westlede op woensdag 10 juni 2009 te Lochristi mevr.myriam D haeseleer,gemeenteraadslid, wonende te 9470 Denderleeuw, St.-Amandstraat 10. Art.3 - Afschrift van deze beslissing toe te sturen aan het secretariaat van de intercommunale vereniging voor crematoriumbeheer.

8 17. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING INTERGEM OP 25 JUNI 2009 EN BEKRACHTIGING OVEREENKOMST MET TELENET HOUDENDE EEN REGELING VOOR DE WERKWIJZE EN DE AFSPRAKEN MET BETREKKING TOT WERKEN AAN ICS-NETTEN IN SYNERGIE N.A.V. WERKEN AAN LAAGSPANNINGSNETTEN. Art. 1 - zijn goedkeuring te hechten aan de agenda van de algemene vergadering (tevens jaarvergadering) van INTERGEM te houden op 25 juni 2009: 1) Verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris Intergem over het boekjaar ) Verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris IGAO over het boekjaar ) Goedkeuring van de jaarrekening Intergem afgesloten op 31 december 2008 (balans, resultatenrekening, winstverdeling, boekhoudkundige besluiten en waarderingsregels) 4) Goedkeuring van de jaarrekening IGAO afgesloten op 31 december 2008 (balans, resultatenrekening, winstverdeling, boekhoudkundige besluiten en waarderingsregels) 5) Kwijting te geven afzonderlijk aan de bestuurders en aan de commissaris Intergem met betrekking tot het boekjaar ) Kwijting te geven afzonderlijk aan de bestuurders en aan de commissaris IGAO met betrekking tot het boekjaar ) Overeenkomst Intergem met Telenet houdende een regeling voor de werkwijze en de afspraken met betrekking tot werken aan ICS-netten in synergie n.a.v. werken aan laagspanningsnetten Bekrachtiging 8) Statutaire benoemingen 9) Statutaire mededelingen. Art. 2 - de overeenkomst Intergem met Telenet houdende een regeling voor de werkwijze en de afspraken met betrekking tot werken aan ICS-netten in synergie (= dezelfde sleuf) naar aanleiding van werken aan laagspanningsnetten (in het werkingsgebied van de vroegere Vlaamse gemengde ICS-intercommunales ICS=informatie- en communicatiesignalen) te bekrachtigen. Art. 3 - de vertegenwoordigers van de stad/gemeente die zullen deelnemen aan de algemene vergadering (tevens jaarvergadering) van INTERGEM op 25 juni 2009, op te dragen hun stemgedrag af te stemmen op de beslissingen genomen in de gemeenteraad van heden inzake voormelde artikelen. Art. 4 - het college van burgemeester en schepenen te gelasten met de uitvoering van voormelde beslissingen en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan de opdrachthoudende vereniging INTERGEM, ter attentie van het secretariaat, p/a Brusselsesteenweg 199 te 9090 Melle. 18. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN DE INTERCOMMUNALE INTERGEM.

9 Gelet op de uitslag der stemming; 1)als lasthebber De heer Eric Duwé bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; 2)als plaatsvervangend lasthebber Mevr.Elke Pereboom bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; Art. 1 - de heer Erik Duwé,gemeenteraadslid, wonende te 9473 Denderleeuw, Vooruitgangstraat 57 aan te duiden als vertegenwoordiger van de gemeente om deel te nemen aan de algemene vergadering van Intergem op 25 juni Art. 2 - Mevrouw Elke Pereboom, gemeenteraadslid, wonende te 9473 Denderleeuw, Steenweg 156 aan te duiden als plaatsvervangend vertegenwoordiger van de gemeente om deel te nemen aan de algemene vergadering van Intergem op 25 juni Art. 3 - Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissingen en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan de opdrachthoudende vereniging Intergem, ter attentie van het secretariaat p/a, Brusselsesteenweg 199 te 9090 Melle. 19. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN FINGEM OP 25 JUNI 2009 EN BEPALEN STEMGEDRAG GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS. Art. 1 - Zijn goedkeuring te hechten aan de agenda van de Algemene Vergadering van Fingem van 25 juni 2009: Samenstelling bureau Verslag van de raad van bestuur over het boekjaar 2008 Jaarrekening per 31 december 2008 resultaatverwerking Verslag van de commissaris Kwijting te verlenen aan de bestuurders en aan de commissaris Verslag van het toezichtcomité met betrekking tot de vereniging in deelneming Verslag over de ontbinding van de CVBA GeFIN Statutaire benoemingen. Art. 2 - Na onderzoek van de agenda akte te nemen van de verschillende verslagen met betrekking tot de jaarrekening 2008 van Fingem. Art. 3 - Goedkeuring te verlenen over de jaarrekening per 31 december Art. 4 - Kwijting te verlenen, afzonderlijk aan de bestuurders en aan de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat in 2008.

10 Art. 5 - Met instemming akte te nemen van het verslag van het toezichtcomité in de vereniging in deelneming, en van de beslissingen tot ontbinding genomen in de CVBA GeFIN. Art. 6 - Goedkeuring te verlenen aan de voorgestelde statutaire benoemingen. Art. 7 - De vertegenwoordiger(s) van de gemeente die zal/zullen deelnemen aan de Algemene Vergadering van Fingem van 25 juni 2009 op te dragen zijn/hun stemgedrag af te stemmen op de beslissingen genomen in de gemeenteraad in verband met de te behandelen agendapunten. Art. 8 - Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissing en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan het secretariaat van het intergemeentelijk samenwerkingsverband Fingem, p/a Intermixt, t.a.v. de heer Laurent Alens, Ravensteingalerij 3 bus Brussel. 20. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN DE INTERCOMMUNALE FINGEM. Gelet op de uitslag der stemming; 1)als lasthebber De heer Jo Fonck bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; 2)als plaatsvervangend lasthebber De heer Jan De Nul bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; Art. 1 Als vertegenwoordiger van de gemeente wordt de heer Jo Fonck schepen, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 29 en de heer Jan De Nul, schepen, wonende te 9470 Denderleeuw, Wellestraat 34 respectievelijk als volmachtdrager en als plaatsvervangend volmachtdrager aangeduid om deel te nemen aan de algemene vergadering van FINGEM op 25 juni GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND VOOR MILIEU 'ILVA' OP 29 JUNI 2009 EN BEPALEN STEMGEDRAG GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS. Art. 1 - Zijn goedkeuring te hechten aan de agenda van deze algemene vergadering en de daarbij horende documentatie nodig voor het onderzoek van de agendapunten: 1. Samenstelling van het bureau 2. Benoemen van bestuurders van mandaten opengevallen sinds de jongste Algemene Vergadering 3. Verslag van de Raad van Bestuur over het jaar 2008

11 4. Verslag van de Commissaris-Revisor 5. Goedkeuring jaarrekening per 31 december Kwijting aan de Raad van Bestuur over het boekjaar Herbenoeming Commissaris-Revisoren 8. Aanvaarden van AGB-Ninove als lid Art. 2 - De vertegenwoordiger(s) van de gemeente die zullen deelnemen aan de algemene vergadering van ILVA op 29 juni 2009 op te dragen hun stemgedrag af te stemmen op de beslissingen genomen in de gemeenteraad in verband met de te behandelen agendapunten; Art. 3 - Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissing en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan het secretariaat van ILVA. 22. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND VOOR MILIEU 'ILVA'. Gelet op de uitslag der stemming; 1)als lasthebber Mevr.Elke Pereboom bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; 2)als plaatsvervangend lasthebber Mevr.Sofie Renders bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; Art.1 - Wordt aangeduid als lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van ILVA op 29 juni 2009; mevr.elke Pereboom,gemeenteraadslid,wonende te 9473 Denderleeuw, Steenweg 156 Art.2 - Wordt aangeduid als plaatsvervangend lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van ILVA op 29 juni 2009; mevr.sofie Renders wonende te 9473 Denderleeuw, Steenweg 417 Art.3 - Afschrift van deze beslissing toe te sturen aan het secretariaat van ILVA. 23. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND 'SOLVA'. Art. 1 - Zijn goedkeuring te hechten aan de agenda van deze algemene vergadering en de daarbij horende documentatie nodig voor het onderzoek van de agendapunten: 1. Samenstelling van het bureau 2. Benoemen van bestuurders van mandaten opengevallen sinds de jongste Algemene Vergadering

12 3. Verslag van de Raad van Bestuur over het jaar Verslag van de Commissaris-Revisor 5. Goedkeuring jaarrekening per 31 december Incorporatie van de beschikbare en onbeschikbare reserves in het kapitaal 7. Kwijting aan de Raad van Bestuur over het boekjaar Herbenoeming Commissaris-Revisoren 9. Aanvaarden van de OCMW s als lid Art. 2 - De vertegenwoordiger(s) van de gemeente die zullen deelnemen aan de algemene vergadering van SOLVA op 29 juni 2009 op te dragen hun stemgedrag af te stemmen op de beslissingen genomen in de gemeenteraad in verband met de te behandelen agendapunten; Art. 3 - Het college van burgemeester en schepenen te belasten met de uitvoering van de hierbij genomen beslissing en onder meer kennisgeving hiervan te verrichten aan het secretariaat van SOLVA. 24. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND 'SOLVA'. Gelet op de uitslag der stemming; 1)als lasthebber De heer Yves De Smet bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; 2)als plaatsvervangend lasthebber De heer Jürgen Ruysseveldt bekomt 13 ja-stemmen bij 9 onthoudingen; Art. 1 - Wordt aangeduid als lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van SOLVA op 29 juni 2009; de heer Yves De Smet, schepen,wonende te 9470 Denderleeuw, G.Gezellestraat 25/1 Art. 2 - Wordt aangeduid als plaatsvervangend lasthebber van de gemeente Denderleeuw om de gemeente te vertegenwoordigen op de algemene vergadering van SOLVA op 29 juni 2009; de heer Jürgen Ruysseveldt,gemeenteraadslid, wonende te 9472 Denderleeuw, Parochiestraat 69/A Art. 3 - Afschrift van deze beslissing toe te sturen aan het secretariaat van SOLVA. 25. BEVORDERING AFDELINGSHOOFD VRIJE TIJD (CULTUURFUNCTIONARIS) (B4-B5) - BEVORDERINGSVOORWAARDEN EN ORGANISATIE EN VASTSTELLING EXAMENPROGRAMMA.

13 Art Toelatings- en bevorderingsvoorwaarden 1. beschikken over de Belgische nationaliteit 2. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking. 3. de burgerlijke en politieke rechten genieten 4. medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van het personeelslid bij de uitvoering van hun werk; 5. voldoen aan de vereiste taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6.voldoen aan de diplomavereiste, zoals gesteld in de rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel; 7. ten minste 4 jaar niveauanciënniteit hebben in niveau B 8. een diploma hebben dat toegang geeft tot niveau B 9 een gunstig evaluatieresultaat gekregen hebben voor de laatste periodieke evaluatie; Art. 2 - Functionele loopbaan Van B4 naar B5 na 9 jaar schaalanciënniteit in B4 en een gunstig evaluatieresultaat Art.3 - De organisatie en de examenstof van de examens inzake de aanleg van een werfreserve voor de functie van Diensthoofd Vrije Tijdszaken als volgt vast te stellen: Examenprogramma Het examen bestaat uit 3 gedeeltes: 1. een competentieproef: 30 punten de kandidaat wordt geconfronteerd met een probleemsituatie (m.b.t. de inhoudelijke en organisatorische werking van de dienst of afdeling) die zich tijdens de latere uitoefening van de functie kan voordoen. De kandidaat tracht een oplossing uit te werken, waarbij de competenties vereist voor de functie op basis van de functiebeschrijving en het competentieprofiel worden getoetst. 2. een worksampleproef: 30 punten omvat de specifieke beschrijving van één of meer situaties of praktijkgevallen die verband houden met de dienst, en waarover de gegevens tijdens het examen aan de kandidaat worden bezorgd. De wetgeving of specifieke kennis m.b.t. de functie kan hierin worden verwerkt. 3. een mondeling proef: 40 punten de selectie wordt afgesloten met een mondeling proef. Deze selectietechniek beoogt de evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie, van zijn persoonlijkheid, eventuele werkervaring, vakkennis en zijn interesse voor het werkterrein. De geselecteerde competenties worden grondig bevraagd. Om als geslaagd te worden beschouwd, moet de kandidaat minstens 50 % behalen op elke selectietechniek en 60 % op het totaal van de selectie. Art. 4 - Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van twee jaar.

14 Art.5 - Aan de bevordering gaat een interne bekendmaking van de vacature met een oproep tot kandidaten overeenkomstig artikel 123 van de Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel vooraf. Art. 6 - De kandidaturen dienen per aangetekend schrijven gericht aan het College van Burgemeester en Schepenen, A. De Cockstraat 1 te 9470 Denderleeuw uiterlijk op 25 juni BEVORDERING DESKUNDIGE COMMUNICATIE - EN BELEIDSMANAGEMENT (B4-B5) - BEVORDERINGSVOORWAARDEN EN ORGANISATIE EN VASTSTELLING EXAMENPROGRAMMA. Met eenparigheid van stemmen:22/22 Art Toelatings- en bevorderingsvoorwaarden 1. beschikken over de Belgische nationaliteit 2. een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking. 3. de burgerlijke en politieke rechten genieten 4. medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van het personeelslid bij de uitvoering van hun werk; 5. voldoen aan de vereiste taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6.voldoen aan de diplomavereiste, zoals gesteld in de rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel; 7. ten minste 4 jaar niveauanciënniteit hebben in niveau B 8. een diploma hebben dat toegang geeft tot niveau B 9 een gunstig evaluatieresultaat gekregen hebben voor de laatste periodieke evaluatie; Art. 2 - Functionele loopbaan Van B4 naar B5 na 9 jaar schaalanciënniteit in B4 en een gunstig evaluatieresultaat Art. 3 - De organisatie en de examenstof van de examens inzake de aanleg van een werfreserve voor de functie van Deskundige Communicatie- en Beleidsmanagement als volgt vast te stellen: Examenprogramma Het examen bestaat uit 3 gedeeltes: 4. een competentieproef: 30 punten de kandidaat wordt geconfronteerd met een probleemsituatie (m.b.t. de inhoudelijke en organisatorische werking van de dienst of afdeling) die zich tijdens de latere uitoefening van de functie kan voordoen. De kandidaat tracht een oplossing uit te werken, waarbij de competenties vereist voor de functie op basis van de functiebeschrijving en het competentieprofiel worden getoetst. 5. een worksampleproef: 30 punten omvat de specifieke beschrijving van één of meer situaties of praktijkgevallen die

15 verband houden met de dienst, en waarover de gegevens tijdens het examen aan de kandidaat worden bezorgd. De wetgeving of specifieke kennis m.b.t. de functie kan hierin worden verwerkt. 6. een mondeling proef: 40 punten de selectie wordt afgesloten met een mondeling proef. Deze selectietechniek beoogt de evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie, van zijn persoonlijkheid, eventuele werkervaring, vakkennis en zijn interesse voor het werkterrein. De geselecteerde competenties worden grondig bevraagd. Om als geslaagd te worden beschouwd, moet de kandidaat minstens 50 % behalen op elke selectietechniek en 60 % op het totaal van de selectie. Art. 4 - Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor een periode van twee jaar. Art.5 - Aan de bevordering gaat een interne bekendmaking van de vacature met een oproep tot kandidaten overeenkomstig artikel 123 van de Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel vooraf. Art. 6 -De kandidaturen dienen per aangetekend schrijven gericht aan het College van Burgemeester en Schepenen, A. De Cockstraat 1 te 9470 Denderleeuw uiterlijk op 25 juni AANWERVING VAN 1 BESTUURSSECRETARIS BURGER-EN WELZIJNSZAKEN (A1A-A2A) - SAMENSTELLING EXAMENCOMMISSIE. Art. 1 - De examencommissie voor het afnemen van het examen voor de betrekking van bestuurssecretaris Burger-en Welzijnszaken (A1a-A1b-A2a) en de aanleg van een werfreserve van 2 jaar, samen te stellen: Voorzitter: mevrouw Sarah Van Capellen, psychologe CC Consult - Lid: de heer Henk Vertonghen, afdelingshoofd interne zaken, gemeentebestuur Londerzeel - Lid: de heer Niek Vanthomme, koepelhoofd interne zaken, stadsbestuur Torhout - secretaris: de heer Paul Rollier, gemeentesecretaris Denderleeuw Art. 2 - De leden van de examencommissie zullen vergoed worden op basis van de beslissing van de gemeenteraad d.d. 19 juni 1991 waarvan akte werd genomen door de heer Gouverneur op 14 augustus 1991

16 28. ONTSLAG UIT DE GEMEENSCHAPPELIJKE SOCIALE DIENST VAN DE RSZPPO EN TOETREDING TOT DE VZW GEMEENSCHAPPELIJKE SOCIALE DIENST LOKALE BESTUREN IN VLAANDEREN.. Art.1 - Het gemeentebestuur van Denderleeuw neemt ontslag uit de Gemeenschappelijke Sociale Dienst bij de RSZPPO opgericht bij koninklijk besluit van 25 mei Dit ontslag zal ingaan op 31 december Art.2 - Dit ontslag zal uiterlijk op 30 september 2009 per aangetekend schrijven betekend worden aan de voorzitter van de RSZPPO en ook per gewoon schrijven aan de voorzitter van de GSD-V, met toevoeging van een exemplaar van dit raadsbesluit. Art. 3 - Het gemeentebestuur van Denderleeuw zal toetreden tot de vzw "Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen" opgericht ten behoeve van de lokale besturen, conform het sectoraal akkoord van 19 november De toetreding zal ingaan op 1 januari Art. 4 - De vrijwillige toetreding waarover heden wordt beslist, houdt voor het aangesloten bestuur de verplichting in te zullen voldoen aan de voorwaarden die aan de aangesloten besturen worden opgelegd, en die zijn opgenomen in artikel 7 van de statuten van de GSD-V, en dit vanaf 1 januari 2010 tot wanneer een eventueel ontslag zou ingaan. 29. VERHOGING VAN DE WERKGEVERSBIJDRAGE IN DE MAALTIJDCHEQUES VOOR HET GEMEENTEPERSONEEL. Art. 1 - De werkgeversbijdrage in de maaltijdcheques voor het gemeentepersoneel te verhogen tot het maximumbedrag van 5,91 euro per maaltijdcheque.. Art. 2 - Een afschrift van dit besluit over te maken aan de toezichthoudende overheid 30. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING I 2009 Met 12 stemmen voor, 6 onthoudingen en 4 stemmen tegen Art. 1 - De budgetwijziging I van de gemeente dienstjaar 2009 goed te keuren. Art. 2 - De budgetwijziging over te maken aan de toezichthoudende overheid.

17 31. GOEDKEUREN GSM BELEIDSNOTA Met 17 stemmen voor, 1 onthouding bij 4 stemmen tegen. Artikel 1 de gsm-beleidsnota zoals in bijlage gevoegd goed te keuren. Artikel 2 een afschrift over te maken aan de rechthebbenden van een gsm-toestel en abonnement. GEHEIME ZITTING 32. VERLENEN VRIJWILLIG ONTSLAG AAN DE HEER NICK VANDERHEYDEN - STAGIAIR BRANDWEERMAN BIJ DE GEMEENTELIJKE VRIJWILLIGE BRANDWEER. Art. 1 - Aan de heer Nick Vanderheyden, stagiair-brandweerman bij de gemeentelijke vrijwillige brandweer te Denderleeuw, geboren te Takda (India) op 03/10/1983 en wonende te 9470 Denderleeuw, Theo De Cleynlaan 53 op zijn verzoek ontslag te verlenen bij de gemeentelijke vrijwillige brandweer met ingang van 1 mei Art. 2 - Deze beslissing op te nemen in de overzichtslijst voor de heer Gouverneur en ter kennisgeving over te maken aan de brandweerbevelhebber en de heer Nick Vanderheyden. De zitting wordt door de Voorzitter gesloten om 22u05 Aldus gedaan in zitting van dag, maand en jaar als ten hoofde. NAMENS DE GEMEENTERAAD : De Secretaris, De Voorzitter, Paul ROLLIER Elke DE GREEF

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 18 MEI 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo,

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010 Aanwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester FONCK Jo, VAN DER HOEVEN

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, VAN

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 Voor de openbare zitting van de gemeenteraad, om 20 uur, komt het studiebureau BUUR (Bureau voor

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2012

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 NOVEMBER 2012 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, DE SMET Yves,

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 8 DECEMBER 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 JANUARI 2009 TE 20u30

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 JANUARI 2009 TE 20u30 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 JANUARI 2009 TE 20u30 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, DE SMET Yves,

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG xxx 2013

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG xxx 2013 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG xxx 2013 Aanwezig: Afwezig: VAN CAUTER Geert, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE DIER Jan, DE NUL Jan, SCHEERLINCK

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING STRAATNAAMGEVING. 1. Goedkeuring van een nieuwe straatnaam - Matruyepleintje. In de zitting van

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MEI 2012

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MEI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MEI 2012 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, DE SMET Yves, VAN

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MAART 2011

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MAART 2011 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 24 MAART 2011 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester VAN DER HOEVEN Marleen, DE

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE INSTALLATIEVERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD OP WOENSDAG 2 JANUARI 2013

VERSLAG VAN DE INSTALLATIEVERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD OP WOENSDAG 2 JANUARI 2013 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE INSTALLATIEVERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD OP WOENSDAG 2 JANUARI 2013 Aanwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester SCHEERLINCK

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 15 FEBRUARI 2016

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 15 FEBRUARI 2016 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN 15 FEBRUARI 2016 Aanwezig: VAN CAUTER Geert, Voorzitter SERGOORIS Alberic, Burgemeester FONCK Jo, DE NUL Jan, DE SMET Yves,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 SEPTEMBER 2011

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 SEPTEMBER 2011 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 22 SEPTEMBER 2011 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, VAN DER HOEVEN

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 JANUARI 2011

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 JANUARI 2011 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 JANUARI 2011 Aanwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, VAN DER HOEVEN Marleen,

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 22 JUNI 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OVERZICHT NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 15 DECEMBER 2016 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Ann De Ridder, Eddy De Cock, Ignace Blondeel, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van

Nadere informatie

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda

Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda Gemeenteraad van 24 mei 2016 Toelichting bij de agenda OPENBARE VERGADERING 1. Secretariaat / Interwaas - Algemene vergadering op 25 mei 2016 - Kennisname agenda Brief van 14 april 2016 van Interwaas waarbij

Nadere informatie

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen Vergadering van dinsdag 17 juli 2018 - ontwerpnotulen Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013 OPENBARE ZITTING 1. OPEN VERKLAREN BIJ WIJZE VAN BEVORDERING 1 BETREKKING VAN SERGEANT BIJ DE GEMEENTELIJKE

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem

INFORMATIEBERICHT. Deskundige personeel en organisatie. Graad B1-B3 voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT Deskundige personeel en organisatie Graad B1-B3 voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1303093 Verslag aan de Provincieraad betreft IMEWO- algemene vergadering op 24 juni 2013 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 DECEMBER 2010

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 DECEMBER 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 DECEMBER 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo,

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 MAART 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 MAART 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 MAART 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER 2009 TE 20u00

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER 2009 TE 20u00 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 17 DECEMBER 2009 TE 20u00 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 MEI 2013 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het belastingsreglement op de afgifte van een rijbewijs in bankkaartmodel.

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker

Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen administratief medewerker Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma 5. Geldelijk

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 Het gemeentebestuur van de gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de dienst Grondgebiedzaken van een stedenbouwkundig

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 APRIL 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 APRIL 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 APRIL 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 APRIL 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER. Graad A1a-A3a voltijds statutair. Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT BELEIDSMEDEWERKER Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/08/2019 voor gemeente Sint-Martens-Latem VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van Sint-Martens-Latem gaat over

Nadere informatie

Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering van de gemeenteraad.

Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i Goedkeuren van de notulen van de vorige vergadering van de gemeenteraad. Z I T T I N G V A N 2 8 j a n u a r i 2 0 1 9 AANWEZIG : Voorzitter van de zitting: Cynthia Browaeys Janna Bauters, Hendrik Blommaert, Guy Glorieux, Iris De Martelaere, Filip Hebbrecht, Katelijn Moerman,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 OKTOBER 2009

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 OKTOBER 2009 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 22 OKTOBER 2009 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening

Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Informatiebundel aanwervingsexamen maatschappelijk werker algemene dienstverlening Inhoud 1. Functiebeschrijving 2. Toelatingsvoorwaarden 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Examenprogramma

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD MAANDAG 2 JUNI 2014

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD MAANDAG 2 JUNI 2014 TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD MAANDAG 2 JUNI 2014 OPENBARE ZITTING Milieu 01 Belastingreglement op de inzameling, recyclage en verwijdering van huishoudelijke afvalstoffen en vergelijkbare afvalstoffen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD G E M E E N T E 8610 Kortemark, 4 november 2011. KORTEMARK BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD De Voorzitter van de Gemeenteraad heeft de eer U uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019

TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 TOELICHTENDE NOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN 23 MEI 2019 OPENBARE VERGADERING 1. Goedkeuring van de notulen en het verslag van de gemeenteraad van 25 april 2019. A. FINANCIËN 2. Goedkeuring van de jaarrekening

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

ZITTING VAN 10 mei 2016

ZITTING VAN 10 mei 2016 ZITTING VAN 10 mei 2016 Aanwezig: Jean-Pierre Taverniers, Burgemeester-Voorzitter, M. Lefevre, F. Havet, F. Francart, G. Hardiquest, Schepenen T. Groeseneken, H. Decoster,W. Lambrechts, G. Druyts, E. Janssens,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1502557 Verslag aan de Provincieraad betreft Gaselwest- algemene vergadering op 26 juni 2015 vaststellen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 20 DECEMBER 2012

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 20 DECEMBER 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 20 DECEMBER 2012 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, VAN DER POORTEN

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 28.05.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

1. In het kader van het Burgemeestersconvenant engageren Brakel, Denderleeuw, Erpe- Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede, Lierde, Maarkedal,

1. In het kader van het Burgemeestersconvenant engageren Brakel, Denderleeuw, Erpe- Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede, Lierde, Maarkedal, 1. In het kader van het Burgemeestersconvenant engageren Brakel, Denderleeuw, Erpe- Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Lede, Lierde, Maarkedal, Ronse, Sint- Lievens-Houtem, Zottegem, Zwalm zich tot

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering Voor het punt 2 kunnen de kandidaturen bij de gemeentesecretaris (brief

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1502298 Provincieraadsbesluit betreft IGS Westlede- algemene vergadering op 2 juni 2015 aanduiding provinciale

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 26 MEI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Pieter. Jaarrekening.

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

Zitting van 14 juli 2016

Zitting van 14 juli 2016 Raad voor Maatschappelijk Welzijn van de stad Tienen Administratie Zitting van 14 juli 2016 Installatie van mevrouw Marina DERMUL als OCMW-raadslid. Akte te nemen van de aanstelling van mevrouw Marina

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 31 MEI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Kennisname van de brief van 14 mei 2012 van de vzw Wielerclub Bosduin over de borgstelling die

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010 OPENBARE ZITTING 1. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING NR 1/2010 - KERKFABRIEK SINT-AMANDUS DENDERLEEUW Voorgesteld

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 25 april 2019 Aan de Raad wordt gevraagd de notulen van de gemeenteraadszitting van 25 april 2019 goed te

Nadere informatie

ZITTING VAN

ZITTING VAN ZITTING VAN 31.05.2012. AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Cecile Verheyen en Guy Glorieux, schepenen Hendrik Blommaert, schepen - voorzitter OCMW, Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019

GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019 GEMEENTERAAD VERGADERING VAN 28 MEI 2019 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering. De raad keurt de notulen van de vergadering van 30 april 2019 goed. 2. Adviseren van de rekeningen 2018 van de diverse

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3

INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3 INFORMATIEBERICHT BIBLIOTHEEKASSISTENT NIVEAU C GRAAD C1-C3 Het gemeentebestuur van de gemeente Houthulst gaat over tot de aanwerving van een (m/v) bibliotheekassistent, halftijdse contractuele functie

Nadere informatie

2. Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel : vaststellen van de gecoördineerde versie.

2. Rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel : vaststellen van de gecoördineerde versie. GEMEENTE KRUISHOUTEM LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD. 8 JUNI 2009 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING.

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Teamleider proper en groen. Graad C1-C3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Teamleider proper en groen Graad C1-C3 voltijds contractueel Opgemaakt op 20/08/2019 voor stad en OCMW Tielt VERTROUWELIJK Inleiding Het stadsbestuur en OCMW van Tielt gaan over tot de

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie