DAGORDE GEMEENTERAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DAGORDE GEMEENTERAAD"

Transcriptie

1 GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 18 MEI 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting te vergaderen op DINSDAG 2 JUNI 2009 te 20u 00. OPENBARE ZITTING 1. GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE INPLANTEN VAN EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE ZANDPLAATSTRAAT TER HOOGTE VAN WONING NR.96. Voorgesteld wordt een parkeerplaats voor personen met een handicap in te planten in de Zandplaatstraat ter hoogte van woning nr GOEDKEUREN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPHEFFEN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT AANGAANDE EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE STIJN STREUVELSTRAAT TER HOOGTE VAN HET KRUISPUNT MET DE LANGESTRAAT. Voorgesteld wordt het gemeenteraadsbesluit dd. 24 mei 2007 tot goedkeuring aanvullend reglement op het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer inzake parkeerplaatsen voor mensen met een handicap in de Stijn Streuvelstraat met onmiddellijke ingang op te heffen. 3. GOEDKEUREN AANVULLEND GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPHEFFEN GEMEENTELIJK AANVULLEND REGLEMENT AANGAANDE EEN VOORBEHOUDEN PARKEERPLAATS VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP IN DE MOREELSTRAAT TER HOOGTE VAN WONING NR.64. Voorgesteld wordt het gemeenteraadsbesluit dd. 27 mei 2003 tot goedkeuring aanvullend reglement op het algemeen reglement op de politie van het wegverkeer inzake parkeerplaatsen voor mensen met een handicap in de Moreelstraat met onmiddellijke ingang op te heffen. 4. GOEDKEUREN AANVULLEND REGLEMENT OP DE POLITIE VAN HET WEGVERKEER HOUDENDE OPTIMALISEREN VAN DE GELEIDING VAN HET WEGVERKEER VIA OVERLANGSE MARKERINGEN DIE DE RIJSTROKEN AANDUIDEN TER HOOGTE VAN VERSCHILLENDE BOCHTEN EN/OF KRUISPUNTEN IN DE BROEKSTRAAT. Voorgesteld wordt het politiereglement betreffende het optimaliseren van de geleiding van het wegverkeer via overlangse markeringen die de rijstroken aanduiden ter hoogte van verschillende bochten en/of kruispunten in de Broekstraat goed te keuren.

2 5. GOEDKEUREN DELEGATIEBESLUIT INZAKE DELEGATIE VAN DE BEVOEGDHEID AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN BETREFFENDE HET OPSTELLEN VAN GEMEENTELIJKE AANVULLENDE REGLEMENTEN OP INITIATIEF VAN EEN GEMEENTE. De bevoegdheid inzake het opstellen van gemeentelijke aanvullende reglementen wordt gedelegeerd aan het college van burgemeester en schepenen. Deze bevoegdheidsdelegatie wordt onmiddellijk van kracht met een vastgestelde termijn tot het einde van de huidige legislatuur met een overgangsperiode van maximum 1 jaar. 6. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING IN HET INVESTERINGSBUDGET 2009 TOT AANLEG VAN EEN FIETSSUGGESTIESTROOK IN DE AUGUST DE BRABANTERSTRAAT. Voorgesteld wordt zich akkoord te verklaren om de nodige financiële middelen te voorzien bij budgetwijziging in het investeringsbudget 2009 tot aanleg van een fietssuggestiestrook in de A.De Brabanterstraat. 7. GOEDKEUREN BESTEK EN WIJZE VAN GUNNEN VOOR HET LEVEREN EN PLAATSEN VAN SPEELTOESTELLEN OP 2 PERCELEN. Voorgesteld wordt het bestek tot aankoop en levering van speeltoestellen op de percelen hoek Patrijzenlaan-B. De Saedeleerstraat en in de wijk Bloemendaal (lot 45) goed te keuren evenals het maximum investeringsbedrag van euro inclusief btw. 8. GOEDKEUREN AANKOOP GRONDEN IN DE PRIVATE VERKAVELING CARION-DE LEEUW, GELEGEN IN DE MOREELSTRAAT VOOR OPNAME IN HET OPENBAAR DOMEIN. Voorgesteld wordt de aankoop van de weginfrastructuur, zijnde lot 3 van de verkaveling Carion-De Leeuw, gelegen in de Moreelstraat, goed te keuren voor de prijs van euro. 9. PRINCIPIEEL GOEDKEUREN ONDERHANDSE VERKOOP VAN EEN PERCEEL GROND (VERDEELD IN VERSCHILLENDE KLEINERE PERCELEN) GELEGEN IN HET GEMEENTELIJK SPORTPARK. Voorgesteld wordt zich principieel akkoord te verklaren met de onderhandse verkoop van een aantal perceeltjes gelegen in het gemeentelijk sportpark, deel uitmakende van het perceel kadastraal gekend 2de afdeling sectie B nr. 961M, gelegen aan de hovingen van een aantal woningen in de Lindestraat. 10. NIET REALISEREN ROOILIJN LICHTENHOEKSTRAAT 19. Voor de woning gelegen Lichtenhoekstraat 19 werd een aanvraag ingediend voor het isoleren van de zijgevel van de woning en bekleden met houten planchetten. De bouwvergunning kan slechts vergund worden indien beslist wordt dat de rooilijn op die plaats binnen de vijf jaar niet zal gerealiseerd worden. 11. DEFINITIEVE VASTSTELLING RUP 'DEKAPLY' De gemeenteraad stelt het ruimtelijk structuurplan Dekaply definitief vast mits volgende bijkomende stedenbouwkundige voorwaarde: - de inplanting van SEVESO-bedrijven is verboden.

3 12. GOEDKEUREN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE SCHOOLRAAD VAN DE GESUBSIDIEERDE GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. De eerste samenkomst van de schoolraad op 20 april 2009 resulteerde in een voorstel van huishoudelijk reglement. Voorgesteld wordt dit huishoudelijk reglement goed te keuren. 13. GOEDKEUREN VAN DE OVEREENKOMST TUSSEN HET SCHOOLBESTUUR EN DE SCHOOLRAAD - GESUBSIDIEERDE GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL Tussen het schoolbestuur en de schoolraad dient een overeenkomst afgesloten te worden waarbij de procedureregels vastgelegd worden die bij het uitoefenen van de participatierechten in acht moeten worden genomen. In deze overeenkomst worden de advies- en overlegbevoegdheden van het schoolbestuur en de schoolraad nader geregeld. Voorgesteld wordt de overeenkomst tussen het schoolbestuur en de schoolraad goed te keuren DE HERBEREKENING IN HET KLEUTERONDERWIJS - INRICHTEN 8 INSTAPLESTIJDEN MET INGANG VAN 20 APRIL Ingevolge een stijging van het aantal regelmatig ingeschreven kleuters op 20 april 2009 (194 kleuters), zijnde de zesde instapdatum van het schooljaar, t.o.v. de toestand op 1 februari 2008 (167 kleuters) werd het lestijdenpakket in het kleuteronderwijs een vierde keer herberekend en kunnen 8 instaplestijden, 7 lestijden volgens de schalen en 1 aanvullende lestijd L.O., ingericht worden. Voorgesteld wordt de beslissing van het schepencollege d.d. 20 april 2009 houdende het inrichten van 8 instaplestijden, te bekrachtigen. 15. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN DE INTERCOMMUNALE WESTLEDE OP 10 JUNI De algemene vergadering van de intercommunale Westlede gaat door op 10 juni Ingevolge de omzendbrief BA 2002/01 van 11 januari 2002 betreffende de toepassing van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking dient de gemeenteraad kennis te nemen van de agenda van de algemene vergadering van de intercommunales. 16. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS BIJ DE INTERCOMMUNALE WESTLEDE OP 10 JUNI De algemene vergadering van de intercommunale Westlede gaat door op 10 juni 2009 Ingevolge de bepalingen van art 44 van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de algemene vergadering van de intercommunales waarbij deze gemeenten aangesloten zijn, Voorgesteld wordt een lasthebber en plaatsvervangend lasthebber aan te duiden.

4 17. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING INTERGEM OP 25 JUNI 2009 EN BEKRACHTIGING OVEREENKOMST MET TELENET HOUDENDE EEN REGELING VOOR DE WERKWIJZE EN DE AFSPRAKEN MET BETREKKING TOT WERKEN AAN ICS-NETTEN IN SYNERGIE N.A.V. WERKEN AAN LAAGSPANNINGSNETTEN. De algemene jaarvergadering van Intergem gaat door op 25 juni Ingevolge de omzendbrief BA 2002/01 van 11 januari en van 8 maart 2002 betreffende de toepassing van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking dient de gemeenteraad kennis te nemen van de agenda van de algemene vergadering van de intercommunales. 18. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN DE INTERCOMMUNALE INTERGEM. De algemene vergadering van Intergem gaat door op 25 juni Ingevolge de bepalingen van art 44 van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de algemene vergaderingen van de intercommunales waarbij deze gemeenten zijn aangesloten, 19. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN FINGEM OP 25 JUNI 2009 EN BEPALEN STEMGEDRAG GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS. De algemene jaarvergadering van Fingem gaat door op 25 juni Ingevolge de omzendbrief BA 2002/01 van 11 januari en van 8 maart 2002 betreffende de toepassing van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking dient de gemeenteraad kennis te nemen van de agenda van de algemene vergadering van de intercommunales. 20. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN DE INTERCOMMUNALE FINGEM. De algemene vergadering van Fingem gaat door op 25 juni Ingevolge de bepalingen van art 44 van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de algemene vergaderingen van de intercommunales waarbij deze gemeenten zijn aangesloten, 21. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND VOOR MILIEU 'ILVA' OP 29 JUNI 2009 EN BEPALEN STEMGEDRAG GEMEENTELIJKE VERTEGENWOORDIGERS.

5 De algemene vergadering van het intergemeentelijk samenwerkingsverband ILVA gaat door op 29 juni Ingevolge de omzendbrief BA 2002/01 van 11 januari 2002 en van 8 maart 2002 betreffende de toepassing van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking dient de gemeenteraad de agenda goed te keuren. 22. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND VOOR MILIEU 'ILVA'. De algemene vergadering van ILVA gaat door op 29 juni Ingevolge de bepalingen van art.44 van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de algemene vergaderingen van de intercommunales waarbij deze gemeenten aangesloten zijn, 23. GOEDKEUREN AGENDA ALGEMENE VERGADERING VAN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND 'SOLVA'. De algemene vergadering van het intergemeentelijk samenwerkingsverband SOLVA gaat door op 29 juni Ingevolge de omzendbrief BA 2002/01 van 11 januari 2002 en van 8 maart 2002 betreffende de toepassing van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking dient de gemeenteraad de agenda van de algemene vergadering van de intercommunales goed te keuren. 24. AANDUIDEN VERTEGENWOORDIGERS VAN DE GEMEENTE IN HET INTERGEMEENTELIJK SAMENWERKINGSVERBAND 'SOLVA'. De algemene vergadering van SOLVA gaat door op 29 juni Ingevolge de bepalingen van art.44 van het nieuwe decreet van 6 juli 2001 houdende de algemene vergaderingen van de intercommunales waarbij deze gemeenten aangesloten zijn, 25. BEVORDERING AFDELINGSHOOFD VRIJE TIJD (CULTUURFUNCTIONARIS) (B4-B5) - BEVORDERINGSVOORWAARDEN EN ORGANISATIE EN VASTSTELLING EXAMENPROGRAMMA. Vermits het hier gaat om een functie waaraan ook het lidmaatschap van het managementteam is gekoppeld, dienen de vaststelling van de bevorderingsvoorwaarden en het examenprogramma te gebeuren door de gemeenteraad.

6 26. BEVORDERING DESKUNDIGE COMMUNICATIE - EN BELEIDSMANAGEMENT (B4-B5) - BEVORDERINGSVOORWAARDEN EN ORGANISATIE EN VASTSTELLING EXAMENPROGRAMMA. Vermits het gaat om een functie waaraan ook het lidmaatschap van het managementteam is gekoppeld, dienen de vaststelling van de bevorderingsvoorwaarden en het examenprogramma te gebeuren door de gemeenteraad. 27. AANWERVING VAN 1 BESTUURSSECRETARIS BURGER-EN WELZIJNSZAKEN (A1A-A2A) - SAMENSTELLING EXAMENCOMMISSIE. De functie van afdelingsverantwoordelijke burger-en welzijnszaken is openverklaard op 19 maart Voor het verdere verloop van het examen dient een examenjury aangeduid. 28. ONTSLAG UIT DE GEMEENSCHAPPELIJKE SOCIALE DIENST VAN DE RSZPPO EN TOETREDING TOT DE VZW GEMEENSCHAPPELIJKE SOCIALE DIENST LOKALE BESTUREN IN VLAANDEREN. Het gemeentebestuur van Denderleeuw neemt ontslag uit de Gemeenschappelijke Sociale Dienst bij de RSZPPO opgericht bij koninklijk besluit van 25 mei Dit ontslag zal ingaan op 31 december Het gemeentebestuur van Denderleeuw zal toetreden tot de vzw "Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen" opgericht ten behoeve van de lokale besturen, conform het sectoraal akkoord van 19 november De toetreding zal ingaan op 1 januari VERHOGING VAN DE WERKGEVERSBIJDRAGE IN DE MAALTIJDCHEQUES VOOR HET GEMEENTEPERSONEEL. Door het Koninklijk Besluit van 13 februari 2009 wordt de mogelijkheid geboden aan de werkgevers om de werkgeversbijdrage in de maaltijdcheques voor het personeel te verhogen met 1 euro. Bijgevolg wordt voorgesteld om de werkgeversbijdrage voor de maaltijdcheques voor het gemeentepersoneel te verhogen van 4,91 euro per maaltijdcheque naar 5,91 euro. 30. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING I 2009 Aan ieder raadslid werd een exemplaar der budgetwijziging ter beschikking gesteld. De begroting sluit na wijziging met een batig saldo van ,00 in de gewone dienst en een saldo van 0,00 in de buitengewone dienst. 31. GOEDKEUREN GSM BELEIDSNOTA Een eerste ontwerp van GSM policy werd opgemaakt ten behoeve van de personeelsleden en mandatarissen die voor beroepsdoeleinden beschikken over een gsm toestel en bijhorend abonnement van het gemeentebestuur. Hiermee werd getracht om enerzijds een overzicht te geven van de beschikbare technologie op dit ogenblik en anderzijds om volgende aangelegenheden te omschrijven en te regelen : Definities : een aantal nuttige begrippen worden gedefinieerd (gsm, pda, smartphone, split billing, gsm-policy, betaalnummer) Bevoegdheden : delegatie aan de gemeentesecretaris voor de toekenning van een gsm toestel, automatische toekenning aan de decretale graden, nominatieve toekenning aan mandatarissen door de gemeenteraad

7 Rechthebbenden en budgetten : budget voor aanschaf gsm toestel en voor een abonnement, regeling bij verlies/defect/diefstal, systeem van split billing, budgetten Beperkingen : regeling voor buitenlandse gesprekken, betaalnummers Betalingmodaliteiten : split billing : privé gedeelte Langdurige ziekte : stopzetting systeem van split billing bij ziekte langer dan één maand Aanvraagmodaliteiten : aanvragen via secretaris, abonnement in onderling overleg Gebruiksrecht : einde van het gebruiksrecht bij stopzetting tewerkstelling Bindend karakter. GEHEIME ZITTING 32. VERLENEN VRIJWILLIG ONTSLAG AAN DE HEER NICK VANDERHEYDEN - STAGIAIR BRANDWEERMAN BIJ DE GEMEENTELIJKE VRIJWILLIGE BRANDWEER. Met zijn schrijven d.d. 16 april 2009 diende een stagiair-brandweerman zijn ontslag in bij de gemeentelijke vrijwillige brandweer. Voorgesteld wordt betrokkene op zijn verzoek te ontslaan met ingang van 1 mei NAMENS HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN, De Secretaris, De Voorzitter, Paul ROLLIER Elke DE GREEF

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 Voor de openbare zitting van de gemeenteraad, om 20 uur, komt het studiebureau BUUR (Bureau voor

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 02 JUNI 2009 TE 20u00 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 MAART 2013 OPENBARE ZITTING 1. OPEN VERKLAREN BIJ WIJZE VAN BEVORDERING 1 BETREKKING VAN SERGEANT BIJ DE GEMEENTELIJKE

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 8 DECEMBER 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 27 MEI 2010 OPENBARE ZITTING 1. GOEDKEUREN BUDGETWIJZIGING NR 1/2010 - KERKFABRIEK SINT-AMANDUS DENDERLEEUW Voorgesteld

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 15 SEPTEMBER 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 22 JUNI 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN WOENSDAG 27 JUNI 2012

DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN WOENSDAG 27 JUNI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen DAGORDE VAN DE GEMEENTERAAD VAN WOENSDAG 27 JUNI 2012 OPENBARE ZITTING 1. ADVISEREN DIENSTJAARREKENING 2011 - KERKFABRIEK SINT-PIETERSBANDEN WELLE. Voorgesteld

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019

Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 Gemeenteraadszitting van 3 juni 2019 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 25 april 2019 Aan de Raad wordt gevraagd de notulen van de gemeenteraadszitting van 25 april 2019 goed te

Nadere informatie

Gemeenteraad 19 december Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 goed.

Gemeenteraad 19 december Meldingslijst. De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 goed. Gemeenteraad 19 december 2011 Meldingslijst Openbare zitting De gemeenteraad keurt het verslag van de gemeenteraadszitting van maandag 21 november 2011 De gemeenteraad neemt kennis van de brief d.d. 10-11-2011

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 25 NOVEMBER 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo,

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Vaststelling van de werkingstoelage aan de politiezone Grens voor het dienstjaar

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 27.03.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 27 JANUARI 2011 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Vaststelling van de werkingstoelage aan de politiezone Grens voor het

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 APRIL 2009 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING STRAATNAAMGEVING. 1. Goedkeuring van een nieuwe straatnaam - Matruyepleintje. In de zitting van

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

DAGORDE GEMEENTERAAD

DAGORDE GEMEENTERAAD GEMEENTE DENDERLEEUW 9470 DATUM : 8 APRIL 2009 DAGORDE GEMEENTERAAD Mevrouw Elke De Greef, voorzitter van de gemeenteraad van bovengenoemde gemeente verzoekt de gemeenteraad voor de eerste maal in zitting

Nadere informatie

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD

BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD G E M E E N T E 8610 Kortemark, 4 november 2011. KORTEMARK BIJEENROEPING van de GEMEENTERAAD De Voorzitter van de Gemeenteraad heeft de eer U uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 13 april 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_04231 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 05 MAART 2009 TE 20u00 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 15 OKTOBER 2015 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering Voor het punt 2 kunnen de kandidaturen bij de gemeentesecretaris (brief

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13670 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07298 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg - Land

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de beheersovereenkomst tussen het gemeentebestuur en

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09894 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 JANUARI 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, VAN

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 23 mei Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 23 mei Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 23 mei 2019 ons kenmerk: 1030 datum 15-5-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 28/02/2013 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 28 februari 2013 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING:

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke.

Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Kaprijke, 4 mei 2015 Gemeenteraadszitting van 30 april 2015 om 20.00 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum te Kaprijke. Lijst met beknopte omschrijving van gemeenteraadsbesluiten volgens het

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07414 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 16 FEBRUARI 2012 Aanwezig: Afwezig: RUYSSEVELDT Jürgen, Voorzitter FONCK Jo, Burgemeester DE NUL Jan, DE SMET Yves,

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 26 MEI 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Kerkfabriek Sint-Pieter. Jaarrekening.

Nadere informatie

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden.

De notulen van deze vergadering liggen ter inzage van de gemeenteraadsleden. LIJST MET DE BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DOOR DE GEMEENTERAAD DD 13 JUNI 2016 GEREGELDE AANGELEGENHEDEN (Artikel 252, 1 van het gemeentedecreet van 15 juli 2005) OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 april 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04801 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010

OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen OVERZICHTSLIJST DER ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 25 FEBRUARI 2010 Aanwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester DE NUL Jan, FONCK Jo,

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. GEMEENTE KALMTHOUT OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 26 JANUARI 2012 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING OCMW. 1. Kennisname van de budgetwijziging 2 exploitatiebudget voor het dienstjaar 2011 van het

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 juli 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_08640 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07679 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00942 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

TOELICHTING AAN DE AGENDA VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 30 APRIL 2014 OM 20 UUR OPENBARE ZITTING

TOELICHTING AAN DE AGENDA VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 30 APRIL 2014 OM 20 UUR OPENBARE ZITTING TOELICHTING AAN DE AGENDA VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 30 APRIL 2014 OM 20 UUR OPENBARE ZITTING O 1 Proces-verbaal van de vorige zitting goedkeuring. Ligt voor ter goedkeuring: de notulen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805210 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemene vergadering IGS Westlede op 4 december 2018

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht.

LIJST GEMEENTERAAD Conform art. 28 van het decreet van betreffende het administratief toezicht. LIJST GEMEENTERAAD 28.05.2009. Conform art. 28 van het decreet van 28.04.1993 betreffende het administratief toezicht. Openbare zitting 1. Goedkeuren van de redactie van de notulen van de gemeenteraadszitting

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 APRIL 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 juli 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07674 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN.

COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN. COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN. Zitting van 15 september 2009 Aanwezig : PAUL DUERINCKX voorzitter IVAN VANDERZEYPEN, LEEN VERRECK, TINA DE WINDT, KRIS DEGREEF, STEFANIE DE NEEFF, PIERRE OTZER,

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 23 mei 2019

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 23 mei 2019 Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 23 mei 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de besluiten uit de gemeenteraad

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 mei 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_06437 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg - Wiedauwkaai

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02972 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 februari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02038 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN

GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTE DE PANNE ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE BESLUITEN GEMEENTERAAD d.d. 24 MAART 2009 1 --- DAGORDE --- OPENBARE ZITTING : 1. Heraanleg Zeelaan, gedeelte tussen

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 27 juni 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op woensdag 6 september 2017 om 20u00 in de raadzaal

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14164 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010

VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010 GEMEENTE DENDERLEEUW Provincie Oost-Vlaanderen VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD VAN DONDERDAG 28 OKTOBER 2010 Aanwezig: Afwezig: DE GREEF Elke, Voorzitter COUCK Georges, Burgemeester FONCK Jo, VAN DER HOEVEN

Nadere informatie

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter stuk ingediend op 1902 (2012-2013) Nr. 1 5 februari 2013 (2012-2013) Voorstel van decreet van de heer Filip Dewinter houdende wijziging van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09412 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Gemeenteraad Zitting van 21 januari 2016 AGENDA

Gemeenteraad Zitting van 21 januari 2016 AGENDA Gemeenteraad Zitting van 21 januari 2016 AGENDA Voor de volgende editie van Wegwijs in Wommelgem zal een groepsfoto genomen worden door fotografe Veerle Hofkens. Alle gemeenteraadsleden worden verwacht

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 6 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_10526 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018

AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 AGENDA MET TOELICHTINGEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 28/11/2018 OPENBAAR O.1 Proces-verbaal van de vorige zitting - goedkeuring O.2 EVA-VZW Cultureel Centrum Jan Tervaert - algemene vergadering

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 november 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_13681 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14421 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07314 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07128 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 30 juni 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_08375 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Kerkfabriek Sint-Martinus

Kerkfabriek Sint-Martinus TOELICHTING AAN DE AGENDA VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 29 APRIL 2015 OM 20.00 UUR. OPENBARE ZITTING O 1 Proces-verbaal van de vorige zitting goedkeuring. O 2 Verhindering OCMW-raadslid

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02965 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07324 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14066 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 september 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_10287 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juli 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_09304 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00597 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016.

FINANCIËN. De gemeenteraad keurt de vijfde aanpassing van het meerjarenplan goed bij BW 1/2016. OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 mei 2016 1 VASTSTELLING JAARREKENING 2015 FINANCIËN De gemeenteraad stelt de jaarrekening vast per 31 december 2015 met een resultaat

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07423 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 17 november 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_13896 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 december 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_14059 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 31 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_12488 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 augustus 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_09541 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 24 augustus 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_09091 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 juni 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_07413 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 oktober 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_12949 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11095 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 4 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_11994 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00880 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1805210 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Algemene vergadering IGS Westlede op 4 december

Nadere informatie

Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017

Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017 Gemeente Berlaar Gemeenteraad Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Walter Horemans; de heer Swa De Bakker; de heer Silvain Vertommen; de heer Rudy Nuyens;

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 19 januari 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_00571 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gewestweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_00927 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07317 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

AGENDA MET ONTWERPNOTA S gemeenteraad donderdag 20 december 2018

AGENDA MET ONTWERPNOTA S gemeenteraad donderdag 20 december 2018 AGENDA MET ONTWERPNOTA S gemeenteraad donderdag 20 december 2018 De voorzitter van de gemeenteraad nodigt u uit op de volgende vergadering van de gemeenteraad. De vergadering heeft plaats op donderdag

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 29 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_04441 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 7 juni 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_07311 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg -

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 18 augustus 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_10025 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 december 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_14975 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 maart 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_02749 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 23 oktober 2018.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 23 oktober 2018. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 27 november 2018 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 26 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_CBS_11892 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 1 maart 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_02623 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 december 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_15257 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie