PENSIOENFONDS ZUIVEL. Terugkoppelteksten pensioenaangifte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PENSIOENFONDS ZUIVEL. Terugkoppelteksten pensioenaangifte"

Transcriptie

1 PENSIOENFONDS ZUIVEL Terugkoppelteksten pensioenaangifte Klan tteam Zuivel Versie mei 2018

2 g0100 XSD controle foutief, zie errorbestand. Bestand voldoet niet aan XSD, controleer de aanlevering en stuur deze opnieuw in. g0102 Er is al een volledige aanlevering gedaan voor dit tijdvak met een recentere datum. Er is een bestand aangeleverd met nieuwere gegevens. g103 Fout in Hashcontrole. Hashcontrole in bestand komt niet overeen met berekend Hashcontrole in de GIW, controleer de aanlevering en stuur deze opnieuw in Bestand ontvangen voor onbekende Werkgever/Pensioenfonds De datum/tijdstip aanmaak ligt meer dan 24 uur na de datum/tijdstip ontvangst. U hebt een ongeldig Loonheffingsnummer opgegeven. Corrigeer dit nummer en dien daarna uw aanlevering opnieuw in. Datum Aanmaak en Tijdstip Aanmaak liggen ná Datum en Tijdstip ontvangst (bij PUO) van het bericht. Dit mag niet. De PUO hanteert een marge van 24 uren datum aanvang tijdvak is onjuist. De combinatie van de datum aanvang tijdvak en de 'datum einde tijdvak' is onjuist. Het is niet mogelijk om tijdvakken samen te voegen. U doet aangifte voor een tijdvakperiode die niet toegestaan is datum einde tijdvak is onjuist. De combinatie van de datum aanvang tijdvak en de 'datum einde tijdvak' is onjuist. Het is niet mogelijk om tijdvakken samen te voegen. U doet aangifte voor een tijdvakperiode die niet toegestaan is. p0002 g0101 De aangifte is afgekeurd. De datum-tijd aanmaak van de aangifte is niet uniek. Loonheffingsnummer uit de bestandsnaam komt niet overeen met het LoonHeffingsnummer in het bestand Er mag geen TijdvakAangifte en TijdvakCorrectie voor zelfde maand in 1 bestand voorkomen Er mag niet meer dan 1 TijdvakCorrectie voor een bepaalde maand in 1 bestand voorkomen Indien het om een volledige aanlevering gaat, dan moet er ook voor de voorgaande maand een volledige aanlevering zijn ontvangen. p0012 De pensioenaangifte is aangemaakt vóórdat het tijdvak is begonnen. De datum en het tijdstip Aanmaak van een aangifte komt reeds voor. Dit mag niet. Neem contact op met uw software leverancier. Controleer dat het Loonheffingsnummer uit de bestandsnaam overeenkomt met Loonheffingsnummer in het bestand en stuur deze opnieuw in. U doet zowel een Tijdvak Aangifte als een Tijdvak Correctie voor het zelfde tijdvak. Dit is niet toegestaan. Pas een van de twee aangiftes aan en verzend opnieuw. U heeft voor 1 tijdvak meerdere correcties ingestuurd. Dat mag niet. U mag maar 1 correctiebericht per tijdvak indienen. Neem contact op met uw Salarispakket-leverancier. U heeft aangifte gedaan voor een tijdvak waarvoor wij dit niet verwachten. Wij nemen deze aangifte niet in behandeling. U refereert naar het verkeerde tijdvak. Het opgegeven tijdvak ligt later dan de huidig geldende tijdvak. Neem contact op met uw salarispakket leverancier.

3 g0104 Aanvullende of Nihillevering kunnen niet verwerkt worden. Aanvullende en Nihilleveringen worden op dit moment nog niet ondersteund door de GIW. g0105 Er is al een Correctie is geleverd voor dat jaar. Er staat nog een correctielevering open voor dat jaar, het is niet af te leiden waar de nieuwe correctielevering aan gekoppeld moet worden. g0106 Correctielevering mogen alleen voor voorgaande jaren. Een correctielevering mag alleen gaan over een jaar waarvoor alle reguliere leveringen ontvangen zijn. p0041 g g0002 g0003 g0004 g0005 g g0007 Er is in dit tijdvak geen aangifte gedaan voor deze persoon. Verwerkingsperiode is niet compleet. Datum aanvang inkomstenperiode' is meer dan één keer opgegeven binnen dezelfde Gebeurtenisperiode ontbreekt. Onbetaald verlof is niet compleet. Verwerkingsperiode komt niet overeen met de waarde in header. Gebeurtenisperiode ligt na de verwerkingsperiode. Gebeurtenisperiode is ongelijk aan de Verwerkingsperiode. De datum aanvang inkomstenperiode ligt niet binnen het tijdvak van de aangifte. Einddatum ligt niet tussen de begin- en einddatum van de waarde van de Gebeurtenisperiode. Er moet aangifte worden gedaan over alle inkomstenverhoudingen waarover een aangifte wordt verwacht. (Er vindt terugkoppeling plaats als er in een aangifte geen aangifte wordt gedaan over een inkomsten-verhouding die eerder is aangeleverd en nog niet beëindigd.) De periodes van een aangeleverde Deelnemer zijn niet aaneensluitend voor de hele verwerkingsperiode. De 'datum aanvang inkomstenperiode' [Datum A] is meer dan één keer opgegeven binnen dezelfde Controleer de datums en pas deze aan zodat er geen overlap is. Er is een TWK aangeleverd voor een deelnemer, maar niet alle tussenliggende periodes van die deelnemer tot aan de huidige verwerkingsperiode zijn Niet alle relevante velden voor onbetaald verlof zijn Verwerkingsperiode van de deelnemer komt niet overeen met de waarde van de verwerkingsperiode in de header van het bestand. Er is een gebeurtenisperiode in de toekomst Er mogen geen correcties in het verleden worden De datum aanvang inkomstenperiode ligt niet binnen het tijdvak waarvoor aangifte wordt gedaan. Voer een datum aanvang inkomstenperiode in die wel binnen het tijdvak valt. Einddatum van een periode van een deelnemer ligt niet in de gebeurtenisperiode.

4 0045 Het Burgerservicenummer is onjuist. s0032 g0008 s0027 g0009 g0010 g0011 g0012 g0013 Het Burgerservicenummer ontbreekt bij deze Er mogen geen deelnemers worden toegevoegd aan contract. Het tijdvak valt buiten het contract en het pensioenaangiftebericht kan niet verwerkt worden. Bij onbetaald verlof type 700, 301, 302 moet percentage levensloopverlof (LifeCycleLeavePercentage) nul zijn. Het opgegeven parttimepercentage is niet correct. Het afgeleide parttimepercentage is niet correct.(opgegeven Parttime - UnPaidLeave) Einddatum onbetaald verlof is kleiner of gelijk aan de startdatum. Polis is op/voor Startdatum in status "pensioen". Het opgegeven BSN bestaat niet. Identificatie van de werknemer is daardoor niet mogelijk. Geef alsnog het juiste BSN / sofinummer op. Het opgegeven BSN bestaat niet. Identificatie van de werknemer is daardoor niet mogelijk. Geef alsnog het juiste BSN / sofinummer op. Er is een nieuwe deelnemer aangeleverd voor een fonds welke geen nieuwe deelnemers mag krijgen. Er is een pensioenaangifte ingezonden voor een tijdvak waarover geen pensioenaangifte verwacht wordt. De 'datum aanvang tijdvak' ligt vóór de aansluitdatum. Onbetaald verlof type 700, 301 of 302 is opgegeven, maar het percentage levensloop is niet nul. Het aangeleverde Parttimepercentage is gelijk aan of kleiner dan 0 of groter dan 100. Het afgeleide Parttimepercentage (PT% - UnpaidLeavePercentage) is kleiner dan 0 of groter dan 100. Einde onbetaald verlof ligt op of voor begin onbetaald verlof. Een mutatie op gepensioneerde polis wordt niet via de Gegevensinwinning verwerkt. g0014 g0015 g0016 g0017 g0018 Polis is op/voor Startdatum in status "overleden". Polis is op/voor Startdatum in status "premievrij". Salaris daalt t.o.v. van vorige Periode. Salaris is meer dan <MaxStijging>% hoger t.o.v. Periode. Indiensttreding ligt minder dan 3 maanden t.o.v. van het vorige uitdiensttreding. Een mutatie op polis van een overledene wordt niet via de Gegevensinwinning verwerkt. Een mutatie op polis van een premievrije deelnemer wordt niet via de Gegevensinwinning verwerkt. Aangeleverde Salaris is lager dan het salaris in de vorige aangeleverde periode. Aangeleverde Salaris is met meer dan <X>% gestegen ten opzichte dan het salaris in de vorige aangeleverde periode. Voor sommige fondsen moet iedere mutatie van het type Nieuwe Deelnemer gecontroleerd dat deze minstens 3 maanden ligt na het laatste uitdiensttreding.

5 g0019 Geen polismutatie voor opgegeven ontslag met procedure en reden Het huisnummer is onjuist ingevuld Het huisnummer is niet volledig gevuld. De toevoeging is wel gevuld. Vul het huisnummer volledig in De landcode is onjuist. S0001 s Het aantal normuren per week moet aangegeven worden. De Contracturen per week of het Parttime percentage moet aangegeven worden. U levert een verkeerde datum aanvang inkomstenverhouding aan. Niet alle uitdienst mutaties moeten tot een ontslagmutatie leiden. Denk aan: overlijden, pensionering, arbeidsongeschiktheid. Het Huisnummer moet groter of gelijk zijn aan 1 als is ingevuld. Het huisnummer is niet ingevuld, maar de huisnummertoevoeging wel. Vul alsnog het correcte huisnummer in. De opgegeven landcode is onjuist. De landcode in het salarispakket moet conform ISO zijn. Wij adviseren u contact op te nemen met de leverancier van uw salarispakket. Aantal normuren per week verplicht voor elke Contracturen per week of Parttime percentage moet worden opgegeven. De Datum Aanvang Inkomstenverhouding moet gelijk zijn aan of groter zijn dan de Geb. datum, behalve bij Soort inkomstenverhouding 24, 54 t/m De datum aanvang inkomstenverhouding moet binnen het tijdvak liggen waarvoor u aangifte doet. De datum aanvang inkomstenverhouding ligt niet binnen het tijdvak waarvoor aangifte wordt gedaan. Voer een datum aanvang inkomstenverhouding in die wel binnen het tijdvak valt s0007 s0028 De datum einde inkomstenverhouding moet binnen het tijdvak liggen. De datum einde inkomstenverhouding is onjuist. De deelnemer komt daarna pas in dienst. [Product/regeling]kenmerk heeft u dubbel aangeleverd voor 1 periode. De ingangsdatum inkomstenverhouding ontbreekt. Deze is verplicht om aan te leveren. De datum einde inkomstenverhouding ligt niet op of voor de einddatum van het tijdvak waarvoor aangifte wordt gedaan. U mag geen einddatum doorgeven die in de toekomst ligt. De opgegeven einddatum van de inkomstenverhouding is onjuist. U heeft als 'datum aanvang' opgegeven. Pas de einddatum inkomstenverhouding aan naar een datum die op of na de datum aanvang ligt. De regeling is meer dan één keer opgegeven binnen de tijdvakaangifte van de Verwijder de teveel aangeleverde regelingen. U vulde de Datum aanvang inkomstenverhouding niet in. Dit is de datum vanaf wanneer de inkomstenverhouding actief is. Vult u de goede datum in. Verzendt u uw aangifte daarna opnieuw.

6 p0036 Er ontbreekt een adres De aangifte bevat geen personeelsnummer. p0114 p0115 De datum aanvang [pensioen/regeling]gegevens ligt niet binnen het tijdvak. De datum aanvang [pensioen/regeling]gegevens is onjuist. De datum aanvang [pensioen/regeling]gegevens moet na het begin van de inkomstenverhouding liggen. Voor het opgegeven BSN is geen adres opgegeven. Het opgeven van een adres waar iemand woont of verblijft is verplicht. Geef alsnog het juiste adres op. Het personeelsnummer is niet opgegeven. Geef alsnog het correcte personeelsnummer op. De datum aanvang regelinggegevens ligt niet binnen het tijdvak waarvoor aangifte wordt gedaan. Voer een datum aanvang regelinggegevens in die wel binnen het tijdvak valt. De datum aanvang regelinggegevens ligt voor het begin van de Pas de datum aanvang regelinggegevens alsnog aan naar een datum die na het begin van de inkomstenverhouding ligt. p0098 p0099 p0018 p0106 p0003 p Datum einde [pensioen/regeling]gegevens ligt buiten het aangiftetijdvak. Datum einde [pensioen/regeling]gegevens is onjuist. Datum einde moet na de datum aanvang liggen. Het opgegeven [Product/regeling]kenmerk bestaat niet. Te veel kenmerken geleverd voor de regeling Er is een Pensioengevend loon van 0 euro opgegeven en aantal Verloonde uren > 0. Er zijn 0 Verloonde uren opgegeven en een Pensioengevend loon > dan 0 euro. De aangifte kan niet verwerkt worden. U deed aangifte met een nummer inkomstenverhouding die al voorkomt in het pensioenaangiftebericht. Deze werknemer is dubbel aangeleverd onder de nr Inkomstenverhouding. Controleer uw salarispakket. De datum einde regelinggegevens ligt niet binnen het tijdvak waarvoor aangifte wordt gedaan. Voer een datum einde regelinggegevens in die wel binnen het tijdvak valt. De datum einde regelinggegevens ligt op of voor de datum aanvang regelinggegevens. Geef alsnog de juiste einddatum op waarbij de datum einde na de datum aanvang ligt. Een door u opgegeven Regelingkenmerk moet voldoen aan de beschrijving, gegeven in het regelingoverzicht anders kunt u de aangifte niet verzenden. Er zijn te veel pakketten geleverd. Pas dit aan in uw salarispakket en doe nogmaals aangifte voor deze Er is een Pensioengevend loon van 0 euro opgegeven en aantal Verloonde uren > 0. Er zijn 0 Verloonde uren opgegeven en een Pensioengevend loon > dan 0 euro. Er is meer dan één inkomstenverhouding aangeleverd met eenzelfde combinatie van Burgerservicenummer, personeelsnummer en nummer Inkomstenverhouding. Er is meer dan één inkomstenverhouding aangeleverd met eenzelfde combinatie van Burgerservicenummer en nummer Inkomstenverhouding.

7 p0107 g0022 g0023 Het [Product/regeling]kenmerk ontbreekt voor periode. Er is geen aangifte gedaan voor deze persoon. Datum uitdienst ligt 1 dag na datum indienst. Indien dit intrekking is, ook zo aanleveren. Er zijn te weinig pakketten geleverd. Pas dit aan in uw salarispakket en doe nogmaals aangifte voor deze Voor elk LhNr moet een aaneengesloten reeks met tijdvakaanleveringen aanwezig zijn. Vanaf het moment van aansluiten. Controleer voor een EventPeriod of de vorige EventPeriod is Datum uitdienst ligt 1 dag na datum indienst. Indien dit intrekking is, ook zo aanleveren.

Toelichting gebruik UPA

Toelichting gebruik UPA AGH Toelichting gebruik UPA Proces en gegevensspecificaties versie 1.0 Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Aansluiting op de UPA... 2 2.1 Aansluiten op UPA... 2 2.2 Het regelingenoverzicht... 2 3 Periodieke aanlevering

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA Postbus 7855-1008 CA Amsterdam - Zwaansvliet 3 Telefoon 020 5 418 112 - www.grafimediafondsen.nl HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA MAART 2019 Versie 2019 1.1 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Aansluiting op UPA...

Nadere informatie

Handleiding. Pensioenaangifte Online. Versienummer 1.2

Handleiding. Pensioenaangifte Online. Versienummer 1.2 Handleiding Pensioenaangifte Online Versienummer 1.2 Datum 17 juli 2015 1 Voordat u begint 3 1.1 Gebruik 3 1.2 Uw contactgegevens 3 2 Aangifte doen 4 3 Een aangifte corrigeren 5 4 Werknemergegevens wijzigen

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2017 (1e halfjaar) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het 1e halfjaar van 2017 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2012 (tweede kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het tweede kwartaal van 2012 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2012 (eerste kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het eerste kwartaal van 2012 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2014 (tweede kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het tweede kwartaal van 2014 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2015 (eerste kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het eerste kwartaal van 2015 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2015 (derde kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het derde kwartaal van 2015 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2013 (vierde kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het vierde kwartaal van 2013 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2018 (1e halfjaar) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het 1e halfjaar van 2018 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2016 (1e kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het 1e kwartaal van 2016 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2011 (eerste kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het eerste kwartaal van 2011 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA MIDDENLOONREGELING JANUARI 2019 Versie 2019 1.2 Inhoud Regeling is primo Regeling is ultimo Regeling is ultimo o.b.v. gewerkte uren/dagen 1 Inleiding Wij gingen op 1 januari

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2016 (2e kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het 2e kwartaal van 2016 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens

Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens Belastingdienst Toelichting foutmeldingen werknemersgegevens bij de aangifte loonheffingen 2016 (3e kwartaal) Inleiding Voor de aangiften loonheffingen over het 3e kwartaal van 2016 hebben de Belastingdienst

Nadere informatie

Talent & Salaris. Versie: 1.3. Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. BpfBouw

Talent & Salaris. Versie: 1.3. Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. BpfBouw Talent & Salaris Versie: 1.3 Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. BpfBouw Datum: 5 november 2015 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Wijzigingen in 20.10/20.50... 3 Aard inkomstenverhouding

Nadere informatie

INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE

INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE Postbus 7855-1008 CA Amsterdam - Zwaansvliet 3 Telefoon 020 541 84 18 - www.pensioenfondspgb.nl INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE Het is belangrijk dat u uw loongegevens aanlevert. Afhankelijk van uw afspraken

Nadere informatie

Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen

Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen Belastingdienst Toelichting meldingen na het verzenden van de aangifte loonheffingen 1 Inleiding Deze toelichting is bestemd voor iedereen die aangifte loonheffingen doet: werkgevers en andere inhoudingsplichtigen,

Nadere informatie

Poortcontroles en afhandeling OLP

Poortcontroles en afhandeling OLP Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Poortcontroles en afhandeling OLP De uitvoering

Nadere informatie

Werkgeversportaal Bpf HiBiN

Werkgeversportaal Bpf HiBiN Werkgeversportaal Bpf HiBiN Handleiding Handleiding werkgeversportaal versie 2018.1 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Wijzigen van gegevens... 3 1.3. Factuur op basis van aangeleverde

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN LOONOPGAVE

VEEL GESTELDE VRAGEN LOONOPGAVE VEEL GESTELDE VRAGEN LOONOPGAVE Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Downloaden lijst 3. Gegevens op de loonopgave download 4. Gegevens aanlevering 5. Uploaden 6. Verschillenlijst 7. Eindafrekening 8. Correcties

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA FEBRUARI 2018 INHOUD In deze instructie vindt u meer informatie over de pensioenaangifte via UPA. Bijvoorbeeld hoe u omgaat met een aantal specifieke situaties, zoals ouderschapsverlof

Nadere informatie

Premieberekening. De voorschot premie wordt bepaald op basis van: Contracturen en normuren per week óf het parttime percentage Regelingloon

Premieberekening. De voorschot premie wordt bepaald op basis van: Contracturen en normuren per week óf het parttime percentage Regelingloon Premieberekening 1.1 Algemeen In dit hoofdstuk wordt de basis van de premieberekening toegelicht. Bijzondere situaties en voorbeelden zijn in het volgende hoofdstuk opgenomen. In het Regelingenoverzicht

Nadere informatie

Werkwijze onbetaald verlof Cao Woondiensten en SPW

Werkwijze onbetaald verlof Cao Woondiensten en SPW Werkwijze onbetaald verlof Cao Woondiensten en SPW Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is

Nadere informatie

CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING 4A

CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING 4A CORRIGEREN LEVERING BIJ SIGNALEN HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens BPF Schoonmaak en De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. OVER DEZE HANDLEIDING U

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen.

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Nieuwsbrief 17-1-2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor providers van Loket.nl Inhoud 1 Pensioenaangifte

Nadere informatie

Werkgeversportaal Bpf HiBiN

Werkgeversportaal Bpf HiBiN Werkgeversportaal Bpf HiBiN Handleiding Handleiding werkgeversportaal versie 2017.1 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Wijzigen van gegevens... 3 1.3. Factuur op basis van aangeleverde

Nadere informatie

Format Gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV

Format Gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV Format Gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV format gegevenslevering 16-03-2007 1 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene inleiding...3 1.1 Het format...3 1.2 Schriftelijke informatie...3 2. Aanlevering

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen.

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Nieuwsbrief 10 april 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor providers van Loket.nl Inhoud 1 Pensioenaangifte

Nadere informatie

Inleiding. Belastingdienst Document voorbeelden 'Wet arbeidsmarkt in balans' Pagina 1 van 33

Inleiding. Belastingdienst Document voorbeelden 'Wet arbeidsmarkt in balans' Pagina 1 van 33 Inleiding Algemeen Met ingang van 2020 kennen wij voor de premie Algemeen werkloosheidsfonds (Awf) 2 percentages: de premie AWf laag (hierna: lage premie) en de premie AWf hoog (hierna: hoge premie), waarbij

Nadere informatie

Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand)

Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand) Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand) Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) Versie 2 augustus 2016 Pagina 1 van 11 Inhoud 1 Voor wie is deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA

HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA HANDLEIDING AANLEVERING VIA UPA JUNI 2019 Versie 2019 1.5 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Aansluiting op UPA... 3 2.1 Aansluiten op UPA... 3 2.2 Hoe bereid ik mijn administratie voor op UPA... 3 3.1 Algemene

Nadere informatie

Controles bij het indienen van de aangifte loonheffingen 2008

Controles bij het indienen van de aangifte loonheffingen 2008 12345 december 2007 Toelichting Controles bij het indienen van de aangifte loonheffingen 2008 Waarom deze toelichting? Vanaf 1 januari 2008 verandert de controle op de aangiften loonheffingen. In de aangiften

Nadere informatie

Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand) Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP)

Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand) Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) Handleiding aanlevering en verwerking deelnemergegevens (PDO-bestand) Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) Versie januari 2015 1 VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING BEDOELD... 3 1.1 ABZEND...

Nadere informatie

Sdu Salaris Office Handleiding Syntrus Achmea pensioenaangifte Inhoudsopgave

Sdu Salaris Office Handleiding Syntrus Achmea pensioenaangifte Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Vastleggen PA-specifieke gegevens... 3 2.1 Werkgevergegevens... 3 2.2 Werknemergegevens... 4 2.3 Heffingsgegevens... 5 2.4 Sociale fondsen... 6 2.4.1 Koppelen aan een nieuw

Nadere informatie

Opgave Loon en Premie via Netwerken

Opgave Loon en Premie via Netwerken Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Opgave Loon en Premie via Netwerken De uitvoering

Nadere informatie

Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte

Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte Aanvraagformulier Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte Bent u met onbetaald verlof of wordt u ontslagen? Dan bouwt u geen pensioen meer op. Bent u gedeeltelijk met onbetaald verlof

Nadere informatie

Talent & Salaris. Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. SPW (m.i.v. 1 januari 2017)

Talent & Salaris. Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. SPW (m.i.v. 1 januari 2017) Talent & Salaris Handleiding/Stappenplan Inrichten pensioenaangifte APG t.b.v. SPW (m.i.v. 1 januari 2017) Versie: 1.0 Datum: 2 december 2016 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Wijzigingen in 21.00/21.50... 3 Aard

Nadere informatie

Handleiding ABzend (voorheen PLATO) Pensioenfonds Orsima

Handleiding ABzend (voorheen PLATO) Pensioenfonds Orsima Handleiding ABzend (voorheen PLATO) Pensioenfonds Orsima Inhoudsopgave 1 Welkom bij ABzend... 3 1.1 ABzend en Pensioenfonds Orsima... 4 1.2 Maakt u al gebruik van ABzend?... 5 1.3 Maakt u nog geen gebruik

Nadere informatie

9. Mijn Vf Aanvragen nadeclaraties

9. Mijn Vf Aanvragen nadeclaraties Deze mogelijkheid voor het indienen van nadeclaraties geldt alleen voor vervangingsdeclaraties over 2016, die niet via de reguliere aanlevering in Mijn Vf kunnen worden ingediend. De indieningstermijn

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pensioen. Services Online. Versie werkgever

Gebruikershandleiding Pensioen. Services Online. Versie werkgever Gebruikershandleiding Pensioen Services Online Versie werkgever Delta Lloyd Verzekeringen Versie 1 18 november 2012 Inhoudsopgave 1. Start... 3 1.1 Beveiliging... 3 1.2 Hoe gaat het in zijn werk?... 3

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Aanvraag voor offerte Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Waarom dit formulier? U gaat (tijdelijk) minder werken, minder verdienen of u gaat met onbetaald verlof. Daardoor bouwt u (tijdelijk)

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A

AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING 3A AFMELDEN VAN EEN WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens BPF Schoonmaak en De stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. OVER DEZE HANDLEIDING U wilt

Nadere informatie

Talent & Salaris. Gebruikersinstructe pensioenaangife APG SPW Onbetaald verlof. (m.i.v. 1 januari 2017)

Talent & Salaris. Gebruikersinstructe pensioenaangife APG SPW Onbetaald verlof. (m.i.v. 1 januari 2017) Talent & Salaris Gebruikersinstructe pensioenaangife APG SPW Onbetaald verlof (m.i.v. 1 januari 2017) Versie: 1.3 Datum: 31 augustus 2017Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Inrichting... 3 2.1 Wat moet er aanwezig

Nadere informatie

Dashboard bekostigd BRON mbo

Dashboard bekostigd BRON mbo Dashboard bekostigd BRON mbo Versie 4.0 van juli 2017 Doel Het doel van het dashboard en het kwaliteitscontrolebestand is om scholen gedurende het inschrijvingsproces op de hoogte te houden van de bij

Nadere informatie

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS)

Handleiding. Medewerkerslogin (ESS) Handleiding Medewerkerslogin (ESS) Welkom bij Nmbrs van HR Domein! Deze handleiding helpt u bij: 1. het inloggen in uw persoonlijke omgeving; 2. het aanvragen van verlof via de medewerkerslogin en/of de

Nadere informatie

Snel en gemakkelijk gegevens digitaal aanleveren: Een handleiding

Snel en gemakkelijk gegevens digitaal aanleveren: Een handleiding vereniging nederlands pensioenfonds voor de sigarenindustrie en aanverwante bedrijven Snel en gemakkelijk gegevens digitaal aanleveren: Een handleiding U bent aangesloten bij de Vereniging Nederlands Pensioenfonds

Nadere informatie

Zo controleert de belasting dienst uw loonaangifte. Overheid controleert vaker en uitgebreider

Zo controleert de belasting dienst uw loonaangifte. Overheid controleert vaker en uitgebreider Zo controleert de belasting dienst uw loonaangifte Overheid controleert vaker en uitgebreider Controle van de loonaangifte Sinds de invoering van de elektronische aangifte loonheffingen wordt elke aangifte

Nadere informatie

BeFrank Pensioenaangifte. Toelichting 2016

BeFrank Pensioenaangifte. Toelichting 2016 Pensioenaangifte Toelichting 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 5 1.1 en de Pensioenaangifte 5 1.2 Doel van deze toelichting 5 1.3 Opbouw van deze toelichting 5 1.4 Vragen of opmerkingen 5 2. Werkwijze Pensioenaangifte

Nadere informatie

Handleiding Maandverloningen

Handleiding Maandverloningen Handleiding Maandverloningen Versie: 1.0 Versiedatum: 18-03-2014 Inleiding Deze handleiding omschrijft de wijze waarop u ipv de standaard weekverloningen om kunt zetten naar een maandverloning obv een

Nadere informatie

BeFrank Pensioenaangifte Toelichting 2018

BeFrank Pensioenaangifte Toelichting 2018 Pensioenaangifte Toelichting 2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 6 1.1 en de Pensioenaangifte 6 1.2 Doel van deze toelichting 6 1.3 Opbouw van deze toelichting 6 1.4 Vragen of opmerkingen 6 2. Werkwijze Pensioenaangifte

Nadere informatie

Gebruikersinstructie pensioenaangifte PGGM (m.i.v. 1 januari 2017)

Gebruikersinstructie pensioenaangifte PGGM (m.i.v. 1 januari 2017) Talent & Salaris Gebruikersinstructie pensioenaangifte PGGM (m.i.v. 1 januari 2017) Versie: 2.1 Datum: 10 maart 2017 Inhoud Inleiding... 3 PGGM nieuws... 4 Hoe maak ik een account aan?... 4 Veel gestelde

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vanaf 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

De pensioenberekening in UBplus

De pensioenberekening in UBplus De pensioenberekening in UBplus Versie: 1.0 Versiedatum: 20-04-2018 Auteur: wk 010014 Introductie UBplus ondersteunt een aantal pensioenregelingen die kunnen worden toegepast in een loonberekening. Ten

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Aanvraag voor offerte Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Waarom dit formulier? U gaat (tijdelijk) minder werken, minder verdienen of u gaat met onbetaald verlof. Daardoor bouwt u (tijdelijk)

Nadere informatie

1 INLEIDING INLOGGEN BEHEER GEBRUIKER MUTATIES ONLINE CORRECTIES DOORVOEREN OP EERDERE MUTATIES... 17

1 INLEIDING INLOGGEN BEHEER GEBRUIKER MUTATIES ONLINE CORRECTIES DOORVOEREN OP EERDERE MUTATIES... 17 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 2 2 INLOGGEN... 2 3 BEHEER GEBRUIKER... 4 3.1 GEBRUIKER TOEVOEGEN... 4 3.2 GEBRUIKER WIJZIGEN... 4 4 MUTATIES ONLINE... 5 4.1 AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER... 6 4.2 BESTAANDE

Nadere informatie

Pensioenaangifte APG en UPA versie 2 (oktober 2017)

Pensioenaangifte APG en UPA versie 2 (oktober 2017) Pensioenaangifte APG en UPA versie 2 (oktober 2017) Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is

Nadere informatie

Handleiding PLATO. Houthandel

Handleiding PLATO. Houthandel Handleiding PLATO Houthandel Pagina Inhoudsopgave 1 1.1 1.2 1.3 1.4 2 2.1 2.2 2.3 3 3.1 3.2 4 4.1 4.2 4.3 5 5.1 5.2 6 6.1 6.2 7 7.1 7.2 8 Welkom bij PLATO... 3 PLATO en Pensioenfonds Houthandel... 3 Maakt

Nadere informatie

Aanleveren werknemer gegevens

Aanleveren werknemer gegevens Aanleveren werknemer gegevens Inhoud Toelichting op het invullen van het blad... 3 Toelichting per component... 4 Personeelsnummer... 4 Achternaam (geboortenaam)... 4 Voorletters... 4 Adres (buitenlands)...

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 1. Introductie Mijn Appolaris. 2. Overige informatie. Pagina 1 van 5

Inhoudsopgave: 1. Introductie Mijn Appolaris. 2. Overige informatie. Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave: 1. Introductie Mijn Appolaris 2. Overige informatie Pagina 1 van 5 1. Introductie Mijn Appolaris Mijn Appolaris is het webportaal voor werkgevers. Dit portaal bevat onder andere: gegevens

Nadere informatie

Excelformat Handleiding gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV

Excelformat Handleiding gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV Excelformat Handleiding gegevenslevering door Werkgevers aan SPF Beheer BV Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1 Opzet...3 1.2 Schriftelijke informatie...3 2. Aanlevering excelformat...4 3. Aan te leveren

Nadere informatie

Inrichting PFZW administratie

Inrichting PFZW administratie Inrichting PFZW administratie In dit document leest u de belangrijkste punten waar u op moet letten bij de inrichting van een administratie in de zorgsector. Stamgegevens administratiegegevens De sectorindeling

Nadere informatie

Postbus AS Amersfoort

Postbus AS Amersfoort Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Bijeenkomst voor werkgevers in de Rijn en Binnenvaart

Bijeenkomst voor werkgevers in de Rijn en Binnenvaart Bijeenkomst voor werkgevers in de Rijn en Binnenvaart 25 september 2017 Agenda Wat is er gebeurd vanaf maart 2017? Wat gebeurt er de komende periode? Terugwerkende kracht mutaties Deelnemersadministratie

Nadere informatie

GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING 2B

GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING 2B premie- en inningssystematiek GEGEVENS EEN VOLGENDE KEER AANLEVEREN VIA SWP HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING...

Nadere informatie

Releasenotes Visma.net Payroll Release 90

Releasenotes Visma.net Payroll Release 90 Releasenotes Visma.net Payroll Release 90 Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

Handleiding PLATO. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie

Handleiding PLATO. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie Handleiding PLATO Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie Inhoudsopgave 1 Welkom bij PLATO... 3 1.1 PLATO en Pensioenfonds Drankindustrie... 3 1.2 Maakt u al gebruik van PLATO?... 4 1.3

Nadere informatie

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Na het inloggen op Selfservice kun je: Bij menu binnen Selfservice de verschillende onderdelen benaderen en inzien. 1.Overzichten: - Personeelsdossier

Nadere informatie

BeFrank Pensioenaangifte. Toelichting 2015

BeFrank Pensioenaangifte. Toelichting 2015 Pensioenaangifte Toelichting 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 1.1 en de Pensioenaangifte 4 1.2 Doel van deze toelichting 4 1.3 Opbouw van deze toelichting 4 1.4 Vragen of opmerkingen 4 2. Werkwijze Pensioenaangifte

Nadere informatie

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Salarisrun Wizard Beschrijving salarisrun Payroll Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Inhoud 1. Maak een salarisrun aan... 3 2. Salaris - Wizard... 4 3. Validatie Totaaloverzicht... 5 4. Validatie

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017

Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Aanvraagformulier Vrijwillige voortzetting bij ontslag en tijdens Ziektewet vóór 1 juli 2017 Waarom dit formulier? U bent (gedeeltelijk) ontslagen, heeft (gedeeltelijk) ontslag genomen of ontvangt een

Nadere informatie

Handleiding MyAdvantage

Handleiding MyAdvantage Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Handleiding MyAdvantage Werkgever Inhoud De keuzes die u moet maken Inleiding 3 1 2 3 4 5 Indienstmelding 3 Afwijkende indiensttreding 5 Salarismutatie 6 3.1 Individuele

Nadere informatie

Releasenotes Visma.net Payroll Update

Releasenotes Visma.net Payroll Update Releasenotes Visma.net Payroll Update 102.1.1 Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet

Nadere informatie

Uniforme Pensioen Aangifte (UPA)

Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) XSD versie 1.3 per 1 juli 2017 Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) De standaard voor het digitaal uitwisselen van werknemer- en salarisgegevens tussen werkgevers, administratiekantoren en pensioenuitvoerders.

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER. Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD/ERVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie....

Nadere informatie

Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra eigenschappen van berichten correct geretourneerd naar OpenTunnel.

Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra eigenschappen van berichten correct geretourneerd naar OpenTunnel. WAARDERINGSKAMER MEMO Datum: 25 september 2015 Betreft: Overzicht release LV WOZ Versie 7.2.10 Datum inproductiename: 30-9-2015 Functionaliteit: lvwoz-processor 1. In deze versie worden de opentunnel.extra

Nadere informatie

Inhoud 1 Inhoudstafel Aanmelden SW Aangifte SW De voorafgaande aangifte SW... 20

Inhoud 1 Inhoudstafel Aanmelden SW Aangifte SW De voorafgaande aangifte SW... 20 1 Inhoudstafel Inhoud 1 Inhoudstafel... 1 2 Aanmelden SW... 2 3 Aangifte SW... 3 3.1 Dossier aanmaken... 4 3.2 Aangifte toevoegen... 7 3.2.1 Stap 1: Algemene gegevens... 7 3.2.2 Stap 2: toevoegen SW...

Nadere informatie

INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE

INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE Postbus 7855-1008 CA Amsterdam - Zwaansvliet 3 Telefoon 020 541 84 18 - www.pensioenfondspgb.nl INSTRUCTIE AANLEVERING LOONOPGAVE Het is belangrijk dat u uw loongegevens aanlevert. Afhankelijk van uw afspraken

Nadere informatie

Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen

Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen 2011.doc Pagina 1 van 39 Inhoudsopgave 1 Welkom bij PLATO... 3 1.1 PLATO en HIBIN-Pensioenfonds... 3 1.2 Maakt u al

Nadere informatie

Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen 2012

Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen 2012 Handleiding PLATO Handel in Bouwmaterialen Pagina 1 van 37 Inhoudsopgave 1 1.1 1.2 1.3 1.4 2 2.1 2.2 2.3 3 3.1 3.2 4 4.1 4.2 4.3 5 5.1 5.2 6 6.1 6.2 7 7.1 7.2 8 8.1 8.2 9 9.1 Welkom bij PLATO... 3 PLATO

Nadere informatie

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND premie- en inningssystematiek WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor Woningcorporaties (SPW). OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een

Nadere informatie

Handleiding. Loket.nl / Import variabele gegevens

Handleiding. Loket.nl / Import variabele gegevens Handleiding Loket.nl / Import variabele gegevens Inhoudsopgave 1. Aanzetten product Import variabele gegevens (50)... 3 2. Bestandsstructuur... 3 2.1. Voorwaarden:... 3 2.2. Voorbeeld bestand:... 3 3.

Nadere informatie

Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie):

Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie): Leerlingen handleiding Intranet /Insite(urenregistratie): Ga naar de website www.metalent.nl en klik op Intranet. Log in met de eerder door jezelf aangemaakte gebruikersnaam en het wachtwoord Je krijgt

Nadere informatie

EDI-procedure Superunie

EDI-procedure Superunie Versie: 1.7 Auteur: Alfred van Kuyl Copyright: C.I.V. Superunie B.A. Industrieweg 22 B Postbus 80, 4153 ZH Beesd T +31(0)345 686 666 F +31(0)345 686 600 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 3 Hoofdstuk

Nadere informatie

Releasenotes Visma.net Payroll Update

Releasenotes Visma.net Payroll Update Releasenotes Visma.net Payroll Update 98.4.1 Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet

Nadere informatie

Toelichting resultaten verwerking werknemersgegevens. loonheffingen 2006. 1 Waarom deze toelichting?

Toelichting resultaten verwerking werknemersgegevens. loonheffingen 2006. 1 Waarom deze toelichting? LH 511-1T61FD 12345 Toelichting resultaten aangifte loonheffingen 1 Waarom deze toelichting? Als u medewerkers in dienst heeft, betaalt u loonheffingen. Hiervoor moet u maandelijks of eens in de vier weken

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen.

Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Nieuwsbrief 17 april 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij je over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor providers van Loket.nl Inhoud 1 Aanlevering TKP

Nadere informatie

FOUTAFHANDELINGEN TIJDENS HET AANLEVEREN VAN BESTANDEN VOOR KNOOPPUNTDIENSTEN WMO EN JW

FOUTAFHANDELINGEN TIJDENS HET AANLEVEREN VAN BESTANDEN VOOR KNOOPPUNTDIENSTEN WMO EN JW FOUTAFHANDELINGEN TIJDENS HET AANLEVEREN VAN BESTANDEN VOOR KNOOPPUNTDIENSTEN WMO EN JW Versie 1.0 Datum November 2015 Auteur Communicatie Inlichtingenbureau 1 Inleiding... 4 Aanlevermethoden bestanden...

Nadere informatie

Uniforme Pensioen Aangifte (UPA)

Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) Productbeschrijving Uniforme Pensioen Aangifte (UPA) De standaard voor het digitaal uitwisselen van werknemer- en salarisgegevens tussen werkgevers, administratiekantoren en pensioenuitvoerders. Uitgave

Nadere informatie

Wijzigen van uw vrijwillige voortzetting

Wijzigen van uw vrijwillige voortzetting Wijzigingsformulier Wijzigen van uw vrijwillige voortzetting Waarom dit formulier? U heeft een vrijwillige voortzetting afgesloten en daarmee bouwt u pensioen op. Gaat u tijdens uw vrijwillige voortzetting

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Postbus AS Amersfoort

Postbus AS Amersfoort Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Inzenden en ontvangen aangifte

Inzenden en ontvangen aangifte UPA Inzenden en ontvangen aangifte Specificaties koppelvlak Versie 1.0 Inhoud 1 Doel document... 2 2 Aanlevering bestanden... 2 2.1 Webservices... 2 2.2 FTP... 4 2.3 Secure cloud... 4 3 Aanlevering MDV/PLO...

Nadere informatie