Highlights januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Highlights januari 2018"

Transcriptie

1 Highlights 4.10 januari 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten en mantelzorgers, brengen wij ieder half jaar een nieuwe release van mijncaress uit. Highlights van release 4.10 De afgelopen maanden werkten wij aan mijncaress In dit document lees je de tien belangrijkste vernieuwingen die met input van onze gebruikers tot stand kwamen. Centrale thema s In deze versie staan centraal: De cliënt en mantelzorgers kunnen vanaf nu ook op hun smartphone inloggen met de vernieuwde site van het Cliëntportaal; Je werk wordt automatisch opgeslagen met de autosave functie; Multidisciplinair samenwerken en evalueren wordt extra makkelijk met de nieuwe planfunctie; Psychologen en gedragskundigen kunnen vanaf nu ook met het Behandeldossier werken; Rapporteer eenvoudig op je smartphone met de nieuwe icaress; De planners voor thuiszorg en behandelaren worden extra ondersteund met twee vernieuwde planborden; Je bent op tijd klaar voor de wet en regelgeving 2018 met ondersteuning voor iwmo/ijw 2.2 en iwlz 2.0. Kortom: een release met heel veel verbeteringen voor jou en je collega's! Met vriendelijke groet, Het mijncaress-team

2 1 Het Cliëntportaal op elk apparaat Inmiddels gebruiken steeds meer van onze klanten het mijncaress Cliëntportaal. Hiermee kunnen cliënten en/of hun naasten hun dossier inzien, anderen uitnodigen om mee te kijken, chatten en hun agenda bekijken. Vanaf deze release gaat het Cliëntportaal een reuzestap vooruit: het is nu geschikt voor alle schermformaten én heeft visuele update gekregen. Dat betekent dat cliënten en hun familie het Cliëntportaal straks gewoon op hun smartphone kunnen openen. Net zoals ze van Facebook of andere social media gewend zijn. Om dit te kunnen bereiken is het totale Cliëntportaal opnieuw geanalyseerd en ontworpen. Met mijncaress 4.10 krijgt iedere mantelzorger of cliënt een nieuwe weergave van het Cliëntportaal. Deze lijkt op de tablet of laptop sterk op de oude weergave. Dit is gedaan om herkenbaarheid te bevorderen. Uiteraard is op een smartphone niet dezelfde informatie in één keer te tonen, daarom is hier een aangepaste weergave voor ontworpen. Alle informatie blijft dus beschikbaar, alleen de weergave is aangepast voor een klein scherm. Zo heeft iedereen altijd inzage in het dossier. Altijd toegang voor mantelzorgers en cliënten, nu ook op de smartphone Samenwerken in het dossier Grotere betrokkenheid van de cliënt en zijn/haar netwerk Werken jullie nog niet met het Cliëntportaal? Neem contact op voor meer informatie!

3 2 Automatisch opslaan Digitaal werken is de standaard. ipads liggen op vrijwel elke afdeling en iedere zorgverlener wordt gestimuleerd om aan de bron te registreren. Maar met beperkte Wifi-dekking, incidenten op de afdeling en een batterij die leeg raakt, kun je je werk nog weleens kwijt raken. Dat kan anders. Daarom slaat mijncaress rapportages en vragenlijsten automatisch op in versie Automatisch opslaan lijkt eenvoudig: bijna iedere applicatie doet het wel. De toepassing hiervan binnen een ECD brengt echter een aantal uitdagingen met zich mee. Een automatisch opgeslagen document mag bijvoorbeeld nog niet zichtbaar zijn voor collega s of in het Cliëntportaal. Daarom hebben we een speciale autosave functie gemaakt die speciaal voor jou je rapportages en vragenlijsten opslaat. Elke keer als jij aan het typen bent, wordt je werk tussentijds opgeslagen. Sla je zelf om wat voor reden je werk niet op, dan krijg je het concept bij de volgende keer inloggen aangeboden. Zo raak je nooit meer wat kwijt. Nooit meer werk kwijtraken Automatische opslag zonder naar om te hoeven kijken Aan je eigen concepten verder kunnen werken Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

4 3 Eén overzicht van het plan Multidisciplinair samenwerken is altijd al het uitgangspunt van mijncaress geweest. Daarom bieden we al geruime tijd ondersteuning voor zoveel mogelijk disciplines. Maar de invulling van het plan van de cliënt blijft tot op heden een ingewikkeld vraagstuk. Zo zijn er vaak behandelplannen en zorgplannen voor de cliënt. Met deze versie van mijncaress leg je eenvoudig de relatie tussen deze monodisciplinaire plannen en het overkoepelende plan. Zo krijg je in één overzicht alle doelen en acties van de cliënt in beeld voor álle disciplines. Vanaf de 4.10 release kun je doelen uit het gespecialiseerde zorgtrajectplan koppelen aan doelen uit het multidisciplinaire plan. Met deze uitbreidingen kun je vanuit het plan per doel snel zien wat er kort geleden op het betreffende doel is gerapporteerd. Daarnaast ontstaat er in het multidisciplinair plan een totaaloverzicht van wat welke discipline nu precies gepland heeft voor de cliënt, inclusief de gestelde doelen uit de zorgtrajecten. Eén overzicht van het plan met alle mono- en multidisciplinaire doelen Eenvoudiger samenwerken met je behandelende collega s Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

5 4 Extra ondersteuning bij methodisch werken Het plan is één van de belangrijkste onderdelen van het dossier. Hierin schrijf je samen met de cliënt op hoe je werkt aan de zorg en behandeling. In mijncaress kon altijd al rapporteren op doelen, zodat je bij kon houden wat de voortgang was. In deze versie kun je nog eenvoudiger terugzoeken wat er allemaal bij het doel is gerapporteerd. Dit doe je rechtstreeks in het plan zodat de methodische cyclus beter wordt ondersteund In het nieuwe planoverzicht kent het doel een tweetal acties: het rapporteren op het doel en de rapportages kunnen zien per doel. Als je op deze knop klikt, wordt een pagina geopend waarin het doel nogmaals wordt getoond met daaronder de bijbehorende rapportages. Vanuit ditzelfde scherm kun je ook direct zelf rapporteren op het doel via de knop Rapporteren. Zo houd je overzicht over alles wat er bij de doelen geschreven is door jou en je collega s. Alle rapportages bij de doelen snel inzichtelijk Eenvoudig evalueren op doelen op basis van de rapportages De stand van zaken snel teruglezen voor je een nieuwe rapportage schrijft

6 5 Behandeldossier voor Psychologen en gedragskundigen Het mijncaress Behandeldossier biedt inmiddels al ruim drie jaar ondersteuning aan een groot aantal disciplines. Zo kunnen verpleging, artsen en paramedici methodisch werken volgens hun eigen brancheproces. De psycholoog en gedragskundige hadden deze mogelijkheid nog niet. Samen met een groep van deze disciplines hebben we een eigen werkproces ontworpen om hun methodische cyclus optimaal te ondersteunen. In mijncaress 4.10 komt dit disciplinedossier beschikbaar. In het Behandeldossier is een nieuwe workflow beschikbaar. In dit stappenproces kunnen de psycholoog en gedragskundige het dossier eenvoudig vastleggen. We hebben samen gekozen voor een eenvoudige eerste opzet. Op deze manier kun je laagdrempelig beginnen. Werken volgens een methodisch kader bedacht samen met collega psychologen en gedragskundigen Multidisciplinair dossier Werken jullie nog niet met het Behandeldossier? Neem contact op voor meer informatie!

7 6 Altijd toegang voor invalkrachten In de personeelsbezetting wordt steeds meer gebruik gemaakt van een interne of externe (flexibele) schil. Kenmerkend hiervoor is dat medewerkers last minute aan het rooster van een locatie worden toegevoegd. Het simpelweg ruim autoriseren voor bijvoorbeeld een regio of grotere locatie was al niet wettelijk toegestaan, maar de gevolgen kunnen onder de nieuwe privacywetgeving nog groter zijn. Ook hiervoor geldt een proactieve plicht om je proces en ICT zodanig in te richten dat de juiste rechten geborgd zijn en niet te ruim worden toegekend. Bij diverse zorgorganisaties heeft dit (soms na een audit) tot veel extra inspanningen geleid bij de beheerders die accounts uitgeven. Het kan echter makkelijk en eenvoudiger! Met mijncaress Toegangsverstrekking kunnen vooraf aangewezen personen (bijvoorbeeld teammanagers of roosteraars) zelf bepaalde rechten tijdelijk uitgeven. Bijvoorbeeld rechten van een verzorgende voor één week voor één bepaald team. Vanaf de 4.10 kun je hier gebruik van maken. Zo heeft iedereen de juiste toegang tot mijncaress. Een invalkracht snel de juiste rechten geven Altijd toegang tot het ECD Nooit te veel of te weinig toegang binnen het dossier Wil je aan de slag met Toegangsverstrekking? Neem contact op voor meer informatie!

8 7 Dossier op je smartphone Werken op je smartphone - iedereen is het inmiddels gewend. Ook mijncaress biedt al ruim 5 jaar een app aan: icaress. Deze app richt zich op iedereen die in de zorg zijn of haar agenda wil inzien en tijd wil registreren vanaf een smartphone. Omdat er steeds meer vraag is om ook het digitale dossier beschikbaar te hebben in de app leveren we een nieuwe versie van icaress op. In het dossier van mijncaress worden de belangrijkste afspraken met de cliënt vastgelegd in het plan. Of er nu gewerkt wordt met een plan volgens de vier leefdomeinen of een Omaha plan, vanaf deze versie zijn deze plannen inzichtelijk vanuit de app. Daarnaast wordt de voortgang geschreven in rapportages. Ook deze informatie is digitaal te raadplegen of aan te vullen met een nieuwe rapportage via icaress. Via je smartphone het plan bekijken Snel een rapportage schrijven als je thuis bij de cliënt bent Werken jullie nog niet met icaress? Neem contact op voor meer informatie!

9 8 Volledig vernieuwde routeplanning Steeds meer teams maken samen de planning in mijncaress. Het planbord in het Medewerkerportaal biedt hier sinds enkele jaren de mogelijkheid voor. Samen met een aantal gebruikers hebben we de handigheden en verbeterpunten besproken en zijn we tot een nieuwe indeling gekomen. Zo wordt de planning eenvoudiger. Werk je met de routeplanning in mijncaress? Dan krijg je bij deze release meteen het nieuwe planbord beschikbaar. De optimalisaties die zijn doorgevoerd zijn overlegd met jouw collega s die de planning decentraal in de teams maken. Zo is het overzicht verbeterd en kun je eenvoudiger afspraken inplannen en verschuiven. Ook is het indelen en kopiëren van routes sterk verbeterd. Alles met het doel om jou als planner in het team optimaal te faciliteren. Eenvoudiger plannen voor de thuiszorg Afspraken eenvoudig verdelen binnen je team Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

10 9 Behandelarenplanning 2.0 Veel organisaties zijn bezig met de invoering van zorgpaden. Dit zijn korte en zoveel mogelijk van tevoren vastgestelde behandeltrajecten waarbij verschillende specialismen betrokken zijn. Rondom één cliënt met een nieuwe knie werken bijvoorbeeld een verpleegkundige, revalidatiearts en een fysiotherapeut samen om deze cliënt in drie maanden te revalideren. In mijncaress 4.10 zijn hiervoor belangrijke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van behandelarenplanning. Vanaf mijncaress 4.10 is het invoeren van zorgpaden verder geoptimaliseerd. Zo is het eenvoudiger om deze in te delen bij cliënten én om tussentijds over te stappen, mocht het zorgpad niet aansluiten bij het traject van de cliënt. Vervolgens is in overleg met je collega planners een groot aantal wijzigingen doorgevoerd in het planbord. Zo ben je verzekerd van een planbord dat aansluit bij de wensen van jouw praktijk Eenvoudig zorgpaden inplannen bij het behandelteam Extra ondersteuning bij het plannen Unieke ondersteuning bij het gebruik van zorgpaden Werken jullie nog niet met de afsprakenplanning? Neem contact op voor meer informatie!

11 10 Klaar voor wet- en regelgeving 2018 Op 1 april 2018 gaan de iwmo en de ijw met een big-bang-implementatie over van release 2.1 naar release 2.2. Ook gaat de iwlz over van release 1.2 naar release 2.0. In mijncaress 4.10 zijn de aanpassingen voor de releases van deze istandaarden verwerkt. Zo bent je op tijd klaar voor de nieuwe wet- en regelgeving. De nieuwe standaarden zijn gezamenlijk met klanten en de istandaarden werkgroep geanalyseerd en verwerkt in mijncaress. In de vertrouwde inrichting kun je nu gebruik maken van nieuwe codes, producten en de afspraken over de berichten in de keten. Samen met klanten is deze release getest, zowel in bèta, als in de keten. Het resultaat is met de Groene Vinken een bewijs dat je met deze release klaar bent voor de nieuwe wet- en regelgeving. Op tijd klaar voor 1 april Beproefde ondersteuning van de nieuwe istandaarden Deze functie staat standaard aan in versie Wil je meer weten? Bekijk de documentatie bij deze release op het Supportal of in de online help.

12 Meer Ben je op zoek naar algemene informatie over mijncaress? Dan kun je terecht op of neem contact op met: Gerben Roebersen Productmanager mijncaress Leo Eijkelenkamp Productmanager mijncaress Tom van Summeren Productspecialist mijncaress

Highlights februari 2019

Highlights februari 2019 Highlights 4.12 februari 2019 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden èn behoeften van

Nadere informatie

Highlights november 2018

Highlights november 2018 Highlights 4.11 november 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.6 De zorg verandert snel. Naast grote aanpassingen in wet- en regelgeving die blijven doorgaan wordt uw organisatie steeds vaker geconfronteerd met wijzigingen in

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.2 Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren is daarbij een belangrijk

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress cliëntportaal via het internet: https://volckaert.mijncaress.nl Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik op de knop Inloggen. Als u voor de eerste keer inlogt krijgt u onderstaand

Nadere informatie

Betere zorg door betere informatie. Quality In Care

Betere zorg door betere informatie. Quality In Care Betere zorg door betere informatie Quality In Care Inhoud 03 05 13 15 19 23 25 27 29 30 Samen met u Het Elektronisch Cliëntendossier: QIC QIC App inclusief Omaha classificatiesysteem QIC Mobile inclusief

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

software voor samenwerken en verbinden

software voor samenwerken en verbinden software voor samenwerken en verbinden gemaakt door het team van Nedap. Onze missie is om mooie tools te maken die het belangrijkste beroep in Nederland helpt en ondersteunt in het werk. Een beroep waar

Nadere informatie

Handleiding MyCaRe. Cliëntportaal. Definitief. Rineke Keizer. datum 12 januari status versie 1.0 auteur(s)

Handleiding MyCaRe. Cliëntportaal. Definitief. Rineke Keizer. datum 12 januari status versie 1.0 auteur(s) Handleiding MyCaRe Cliëntportaal datum 12 januari 2017 status versie 1.0 auteur(s) Definitief Rineke Keizer Inhoud 1. Inloggen in het Clientportaal... 3 2. Home-pagina... 4 2.1. Knoppen Home-pagina...

Nadere informatie

Handleiding MyCaRe. Klantportaal. Concept. Rineke Keizer. datum 28 november 2015. status versie 1.0 auteur(s)

Handleiding MyCaRe. Klantportaal. Concept. Rineke Keizer. datum 28 november 2015. status versie 1.0 auteur(s) Handleiding MyCaRe Klantportaal datum 28 november 2015 status versie 1.0 auteur(s) Concept Rineke Keizer Inhoud 1. Inloggen in het Clientportaal... 3 2. Home-pagina... 4 2.1. Knoppen Home-pagina... 4 2.2.

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren.

De eerste keer krijgt u vervolgens een sms met een code die u in het codeveld moet invullen en vervolgens klikt u op Code controleren. Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zellingen.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen

Cliëntportaal. Procedure. Inloggen Cliëntportaal In het elektronisch zorgdossier (EZD) rapporteren onze medewerkers over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt. Daarnaast bevat het dossier al uw persoonlijke gegevens.

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zellingen.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Highlights juli 2019

Highlights juli 2019 Highlights 4.14 juli 2019 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 14-11-2016 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een naar

Inhoud. 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon) INSTRUCTIE ECD GEBRUIKEN OP DE SMARTPHONE Vragen? Stuur een  naar Inhoud 1 Gebruik ECD op smartphone (telefoon)... 1 1.1 Inloggen... 2 1.2 Startscherm... 3 1.3 Dagelijks werk... 3 1.3.1 Geplande afspraken bekijken... 3 1.3.2 Details afspraak, rapportage, metingen, uren

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.5 Slim en eenvoudig Elk halfjaar brengt PinkRoccade Healthcare een nieuwe major release uit van mijncaress, hét ECD voor de ouderenen gehandicaptenzorg in Nederland.

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Zorgplan

HANDLEIDING ECD. Zorgplan HANDLEIDING ECD Zorgplan INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 3Ondersteuningsplan opstellen...7 3.1 Nieuw concept zorgplan handmatig

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Inleiding Deze handleiding is geschreven voor de contactpersonen van mensen die wonen op een Vivium woonlocatie voor mensen met dementie. Het cliëntportaal is een online

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Voordat u kunt starten. heeft u inloggegevens nodig. Om inloggegevens te ontvangen dient u samen met de verzorgende van de afdeling een digitale vragenlijst in te vullen. U ontvangt vervolgens een e-mail

Nadere informatie

HANDLEIDING ECD. Rapporteren

HANDLEIDING ECD. Rapporteren HANDLEIDING ECD Rapporteren INHOUDSOPGAVE 1.Inloggen ECD...3 2.Cliënt selecteren...5 2.1 Zoeken cliënt...5 2.2 Cliënten van jouw team...5 2.3 Laatst bezochte cliënten...6 3Cliëntdossier...7 3.1 Overzicht...7

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Principes en afspraken werkwijze behandelaren in ONS Inloggen in ONS Een cliënt opzoeken in ONS...

Inhoudsopgave. 1. Principes en afspraken werkwijze behandelaren in ONS Inloggen in ONS Een cliënt opzoeken in ONS... Behandelaren in ONS Inhoudsopgave 1. Principes en afspraken werkwijze behandelaren in ONS... 3 2. Inloggen in ONS... 6 3. Een cliënt opzoeken in ONS... 9 4. Een verwijzing ontvangen... 11 5. Berichten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 22-03-2018 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Wijzigingen in het ECD na update versie

Wijzigingen in het ECD na update versie Wijzigingen in het ECD na update versie 2018.2 Inhoud Startscherm... 2 Overzicht weergave cliëntdoelen... 2 Aanmaken van vrijheidsbeperkingen... 3 Rapportage... 3 Wijzigingen in algemeen rapportagescherm...

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 16-08-2017 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 17-01-2018 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 02-11-2017 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Oktober 2015 Handleiding Cliëntportaal Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé Het cliëntportaal geeft u toegang tot de belangrijkste informatie uit uw zorgdossier (het Elektronisch Cliënt Dossier). U hebt

Nadere informatie

Handleiding Remote Pro

Handleiding Remote Pro Handleiding Remote Pro 1. Opstarten Remote Pro App De Remote Pro App kun je op twee manieren opstarten in Chrome: via https://mijnportaal.carinova.nl In het menu van Mijn Carinova Portaal kiezen voor Remote

Nadere informatie

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud

Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus Inhoud Handleiding cliëntportaal mijncaress Datum: 8 augustus 2018 Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Inloggen... 2 1.2 Apparaatverificatie... 2 1.3 Onjuist wachtwoord... 2 1.4 Wachtwoord vergeten... 3 1.5 Inloggen als

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Het cliëntportaal is een online omgeving waarin u makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over uw zorg kunt raadplegen. Vivium houdt uw dossier bij in het Elektronisch

Nadere informatie

Méér tijd en aandacht voor goede zorg

Méér tijd en aandacht voor goede zorg De Zorgapp Méér tijd en aandacht voor goede zorg Efficiënter werken Méér cliënttijd, minder administratie De cliënttijd verhogen en de administratieve vastlegging beperken, is de wens van iedere zorgverlener.

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress?

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Wanneer je wilt dat anderen ook in je plan kunnen kijken, dan kun je zelf mensen toevoegen. Dit doe je zo: 1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm. Je ziet je

Nadere informatie

Handleiding Remote Pro

Handleiding Remote Pro Handleiding Remote Pro Remote Pro is de registratiemodule van Recare. Je gebruikt deze op je tablet in de wijk om real-time je registraties te registreren of thuis om achteraf je registraties in te voeren.

Nadere informatie

Cliëntportaal Syndion Handleiding

Cliëntportaal Syndion Handleiding Cliëntportaal Syndion Handleiding 20180122 Handleiding Cliëntportaal Versie 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beveiliging... 5 Inloggen... 6 Eerste keer inloggen... 7 Beveiligingscode... 8 Gebruikersvoorwaarden...

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker

HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker HANDLEIDING RAPPORTEREN IN IN ONS DOSSIER voor de uitvoerend medewerker pagina 1 Inhoudsopgave 1 Opstarten Ons/Nedap 3 2 Cliëntgegevens 4 2.1 Selecteren cliënt 4 2.2 Tabbladen cliëntdossier 4 2.2.1 Tabblad

Nadere informatie

RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional. De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl

RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional. De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl Rivas zorggroep Rivas Zorggroep regelt de zorg die de cliënt wenst, direct

Nadere informatie

HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op HELDER Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 05-02-2019 Table of Contents : uitleg voor zorgorganisaties... 3 Wat is?... 5 : koppeling activeren en inrichten in het ECD... 7 : gegevens delen vanuit

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1

Nedap Ons App NEDAP ONS APP. Nedap Ons App Pagina 1 NEDAP ONS APP Nedap Ons App 18-4-2016 Pagina 1 Configuratie van de Nedap Ons app (Android) Dit artikel geeft uitleg wat nodig is om de Nedap Ons app te kunnen gebruiken op een mobiel apparaat van Google

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Handleiding MijnHoogstraat

Handleiding MijnHoogstraat Handleiding MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Inhoud 1. MijnHoogstraat 1.1 Wat heeft u nodig om gebruik te maken van MijnHoogstraat pag. 3 2. Toegang tot MijnHoogstraat

Nadere informatie

Ananz MijnCliëntportaal

Ananz MijnCliëntportaal Ananz MijnCliëntportaal Gebruikershandleiding Versie: 8.00 April 2018 Inhoud 1. Welkom bij Ananz MijnCliëntportaal... 3 2. Wat vindt u in MijnCliëntportaal?... 4 3. Hoe logt u in op MijnCliëntportaal?...

Nadere informatie

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0.

Handleiding. Documentbeheer. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Declareren. Versie 3.0.0. Handleiding Documentbeheer Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 2 2 Gebruik van de module...

Nadere informatie

Deze werkinstructie beschrijft de werkzaamheden die begeleiders in ONS hebben.

Deze werkinstructie beschrijft de werkzaamheden die begeleiders in ONS hebben. Begeleiders in ONS* Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 3. DE BASISGEGEVENS VAN EEN CLIËNT INZIEN... 8 4. HET MEDISCH DOSSIER INZIEN... 10 5. PROFIELLIJSTEN INZIEN...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.3 Slim en eenvoudig Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Handleiding/werkinstructie personeelsapp

Handleiding/werkinstructie personeelsapp Handleiding/werkinstructie personeelsapp Voor eindgebruikers Aangepaste versie voor Nummereen September 2018 Inhoud Introductie... 3 Inloggen... 4 Agenda... 6 Verlof aanvragen... 9 Diensten accorderen...

Nadere informatie

Instructie t.b.v. gebruikers (versie )

Instructie t.b.v. gebruikers (versie ) Inhoudsopgave. Inloggen.... Contact maken met server.... Inloggen gebruiker figuur....3 Wachtwoord vergeten figuur.... Patiëntgegevens... 3. Openen patiënt dossiers... 3.. Startscherm zorgpad figuur 6...

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. TAKEN NA ONTVANGEN VOORDRACHT CLIËNT... 6 4. TERUGKOPPELING

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK)

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING (DRAAIBOEK) Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 30-10-2017 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 Inzage

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Vivium Cliëntportaal

Handleiding Vivium Cliëntportaal Handleiding Vivium Cliëntportaal Inleiding Het cliëntportaal is een online omgeving waarin makkelijk, snel en veilig actuele gegevens over de zorg geraadpleegd kunnen worden. Vivium houdt het dossier van

Nadere informatie

Starten met bettermarks

Starten met bettermarks Starten met bettermarks Voordat je met bettermarks kan starten, moet je twee dingen doen: 1 Inloggen bij bettermarks 2 Jezelf indelen in een klas Hieronder kun je lezen hoe je dit moet doen. 1 Inloggen

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

Groepsadministratie in MC EPD

Groepsadministratie in MC EPD Groepsadministratie in MC EPD Eenvoudig en tijdbesparend registeren van groepen en MDO s Verslaglegging vanuit één scherm Ook te gebruiken voor het MDO verslag Eenvoudig groepsleden toevoegen of afmelden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING

INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING INZAGE IN ROOSTER EN PLANNING Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 11-09-2017 Table of Contents Algemene informatie... 3 Algemene uitleg over de inzage in rooster en planning... 4 Inzage in rooster

Nadere informatie

Implementatieplan elektronisch cliënten dossier (ECD) Stand van zaken en planning

Implementatieplan elektronisch cliënten dossier (ECD) Stand van zaken en planning Implementatieplan elektronisch cliënten dossier (ECD) Stand van zaken en planning Wageningen, december 2015 1. Inleiding 'Voor een leven met kleur.', dat is het motto van Zinzia. Het is de kern van dat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.1 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 3.1 Pagina 1 van 21 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg.

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg. Highlights Vernieuwing mijncaress Beste relatie, Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Het nieuwe werken in de zorg doet

Nadere informatie

Basiscursus SharePoint 2013 V1.0. Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen

Basiscursus SharePoint 2013 V1.0. Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen Basiscursus SharePoint 2013 V1.0 Kim Snellink & Daan Legrand Fontys Hogescholen SharePoint 2013 Basiscursus: Praktijk Werken met SharePoint Welkom bij de basiscursus voor SharePoint 2013! Voor we beginnen

Nadere informatie

WAAROM? Zelf, of juist met hulp...

WAAROM? Zelf, of juist met hulp... WAAROM? Aankomend schooljaar gaan wij met al onze leerlingen overstappen van het online werken met Google, naar het online werken met Microsoft. Dit zorgt ervoor dat we niet meer met Google Documenten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie

MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Patiëntenportaal MijnHoogstraat Het patiëntenportaal MijnHoogstraat biedt u een beveiligde, digitale omgeving waarin u toegang heeft tot

Nadere informatie

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld RELEASENIEUWS mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld Maart 2016 Na de grote releases van de afgelopen jaren op weg naar het casusgestuurd EPD, met veel nieuwe modules en functionaliteiten, voert

Nadere informatie

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019

Privacyverklaring. Active Living. Active Living B.V. Delta MS Arnhem Januari 2019 Privacyverklaring Active Living Active Living B.V. Delta 40 6825 MS Arnhem vitlounge@activeliving.nl 026-7410410 Januari 2019 1 Beste lezer, Je bent privépersoon of medewerker van een bedrijf* en je deelt

Nadere informatie

STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens. Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR

STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens. Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR Handleiding voor de startfase Versie 1.0 Hengelo, 18 december 2008 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is

Nadere informatie

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0

Cliëntportaal. Documentversie: 2.0 Cliëntportaal Documentversie: 2.0 Datum uitgifte: 01-10-2018 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Doel van het portaal.... 3 2 Portaal openen... 4 3 Registreren... 4 4 Inloggen... 8 5 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

MijnHoogstraat. Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie

MijnHoogstraat. Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie MijnHoogstraat Het patiëntenportaal van De Hoogstraat Revalidatie Patiëntenportaal MijnHoogstraat Het patiëntenportaal MijnHoogstraat biedt u een beveiligde, digitale omgeving waarin u toegang heeft tot

Nadere informatie

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 PSW Omgaan met documenten Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 In het nieuwe PSW portaal gaan we anders om met Documenten. Denk hierbij aan het verplaatsen van documenten,

Nadere informatie

Handleiding Clientportaal Versie December 2016

Handleiding Clientportaal Versie December 2016 Handleiding Clientportaal Versie December 206 Inhoud. Wachtwoord opvragen www.mijnsdw.nl... 3 2. E-mail met wachtwoord... 5 3. Inloggen op www.mijnsdw.nl... 6 4. Het beginscherm... 7 5. Wachtwoord veranderen...

Nadere informatie

AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS

AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS 1 Inhoud 2 Inleiding... 3 Jaarverantwoording indienen... 4 Uw dossier bekijken... 9 Uw gegevens wijzigen... 10 Speellijsten... 11 Inleiding 3 Deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Inleiding. Onderstaande vaardigheden worden behandeld: Het maken van een zorgplan. PlanCare educatief V Zorgplan

Inleiding. Onderstaande vaardigheden worden behandeld: Het maken van een zorgplan. PlanCare educatief V Zorgplan Inleiding Met deze casus voor PlanCare educatief leer je een zorgplan op te stellen voor een zorgvrager. PlanCare educatief ondersteunt hiermee de vervolgstappen, na de anamnese, bij het methodisch werken

Nadere informatie

Simple-Simon Academy: Starten met Simon 2.0

Simple-Simon Academy: Starten met Simon 2.0 Simple-Simon Academy: Starten met Simon 2.0 SIMPLE-SIMON ACADEMY - SIMON 2.0 Simon 2.0 zit vol met nieuwe features en mogelijkheden. Simon s slimme werkbon app heeft een frisse, gemakkelijke interface

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0

Handleiding ZKM Online. Versie 2.0 Handleiding ZKM Online Versie 2.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Inloggen 3 Eerste keer dat je inlogt (basisonderdelen) 4 profiel 5 wachtwoord 5 bureau 6 consultants 7 instellingen 8 kleuren 9 licentie 10 ZKM

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

FAQ: Van VNG Berichtenapp naar ZilliZ berichtenapp per 1 mei 2019

FAQ: Van VNG Berichtenapp naar ZilliZ berichtenapp per 1 mei 2019 FAQ: Van VNG Berichtenapp naar ZilliZ berichtenapp per 1 mei 2019 1. BETALEN VOOR DE VNG BERICHTENAPP 1. Per wanneer moet ik gaan betalen voor de VNG Berichtenapp? 2. Hoeveel moet ik gaan betalen voor

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3.

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3. Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Portaal openen 2 3 Registreren 3 4 Inloggen 5 5 Wachtwoord vergeten 5 6 Algemeen 6 6.1 Hoog contrast

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie