Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg."

Transcriptie

1 Highlights Vernieuwing mijncaress Beste relatie, Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Het nieuwe werken in de zorg doet zijn intree en daarbij hoort ook slim sturen en organiseren. Voor ons staat dialoog gestuurde zorg centraal: de interactie tussen cliënt (en het netwerk van de client) en de zorgprofessional staat voorop. Een goede relatie onderhouden met de cliënt, maar ook een verbonden en tevreden medewerker, is de leidraad in de vernieuwing van Caress. De ontwikkelingen vragen om gebruikersgemak en eenvoud voor eindgebruikers in het primaire proces. Rekening houdend met de constant veranderende wet- en regelgeving is eenvoud niet genoeg. Slimme vertaling naar administraties en declaraties met diverse partijen en financieringsstromen is een randvoorwaarde. Wij nemen onze ruime ervaring in de gezondheidszorg mee naar de verpleeg, verzorging, thuiszorg en gehandicapten zorgorganisaties. We brengen Caress naar de volgende generatie van Elektronische Cliënten Dossiers. Een slim en eenvoudig platform, dat vanaf oktober 2012 beschikbaar is. Eén totaaloplossing voor de omgeving waarin cliënt en zorgprofessional samen komen. Persoonlijk afstemming op de eindgebruiker en te gebruiken op diverse devices en omgevingen als de smartphone, tablet, laptop en desktop. Caress wordt hiermee: mijncaress.

2 1WaaromVernieuwde gebruikerservaring Eén van de speerpunten van de ontwikkeling van mijncaress 4.0 is ongetwijfeld de optimalisatie van de gebruikerservaring. Onze eindgebruikers zien graag dat hun wensen en eisen binnen de zorgoplossing worden begrepen, zodat hun interacties intuïtiever en efficiënter worden. Zij zijn minder bereid om door een massa aan irrelevante data, contactmomenten en informatie te ploeteren. Het verbeteren van de gebruikerservaring is daarom ook onderdeel van de vernieuwing van mijncaress 4.0. In samenspraak met klanten, grafisch ontwerpers en zogeheten user experience designers pakten we dit onderwerp op. Deze nauwe samenwerking beperkt zich niet tot één release, maar zal gedurende het gehele vernieuwingstraject in stand blijven. Het fundament hiervoor leggen we met versie 4.0 van mijncaress. Een eigentijdse vormgeving, die de eindgebruiker eenvoud én overzicht biedt. De schermen en interface van mijncaress 4.0 zijn ook voor touch-gebruik ontwikkeld, dus u kunt optimaal werken op tablets zoals de ipad of Galaxy Tab.

3 2WaaromDe persoonlijke startpagina Efficiëntie wordt een steeds groter vraagstuk in de zorg. Niet langer een oplossing waar u moet zoeken naar uw functies, maar een pagina die toegewijd is aan u. De persoonlijke pagina wordt het startpunt van elke gebruiker die mijncaress 4.0 tot zijn beschikking heeft. Hiermee wordt voor de eindgebruiker in één opslag duidelijk wat hij die dag moet doen en zijn al de functies in handbereik. De eindgebruiker zal straks zijn eigen startpagina tot zijn beschikking hebben. Voor iedere eindgebruiker is een pagina ingedeeld waar hij of zij snel mee aan de slag kan. Voor de eindgebruiker die meer wil met de applicatie heeft de mogelijkheid om de pagina in te delen naar haar of zijn wens. Snelheid en efficiëntie doordat het startpagina direct opstart. Overzicht, doordat in één oogopslag duidelijk is wat er van de eindgebruiker verwacht wordt. Een digitaal maatje, die u ondersteunt in uw dagelijkse taken.

4 en signaleringen 3WaaromBerichten Wij bieden een centrale plek, die onze eindgebruikers continue informeert over relevante gebeurtenissen en mededelingen van collega s. Dit moet echter geen hinderlijke onderbreking veroorzaken van het dagelijkse werk. Met andere woorden: de berichten moeten niet afleiden van de dagelijkse zorg en behandeling. Om deze reden integreren we een berichtencentrum in mijncaress 4.0. Hiermee is de eindgebruiker altijd op de hoogte en altijd up-to-date. Het berichtencentrum krijgt een vaste plaats binnen mijncaress 4.0, zodat de eindgebruiker deze snel kan raadplegen. Mogelijkheid om berichten van collega naar collega te sturen. Automatische signaleringen van mijncaress 4.0 indien bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden. Een eenvoudig onderhoudscentrum voor het configureren van de berichten en signaleringen.

5 Planningsondersteuning zelfsturende teams 4Waarom? Zorgvragers worden kritischer en veeleisender. Mensen met beperkingen of chronische aandoeningen willen niet meer naar fysiek grote zorgorganisaties. Daarvoor in de plaats komen zorg aan huis, zorg en ondersteuning in de wijk, die zich kenmerken in kleinschaligheid en diversiteit. Dit is wat wij noemen wijkgericht werken. De zorg wordt zo steeds meer een open onderdeel van de keten wonen, welzijn en zorg. Dit stelt wel andere eisen aan de medewerkers die de zorg moeten uitvoeren. Zij moeten meer in staat zijn eigen beslissingen te maken. Zelfroostering en makkelijke planningen kunnen maken zijn hierbij noodzakelijk. Ook het makkelijk inzetten van extra krachten of vervanging bij ziekte moet eenvoudig zijn. Medewerkers in de wijk krijgen zo meer regie en meer controle. We keken samen met onze klanten kritisch naar de rijke mogelijkheden binnen Caress op het gebied van cliëntplanning. Hierbij gaven we de elementen die nodig zijn voor de kleinere, zelfsturende teams, opnieuw vorm en maakten deze geschikt voor ontsluiting in mijncaress 4.0. Ook de gebruikerservaringen van onze klanten namen we mee in de ontwikkeling. Kracht van de planning van Caress naar het web gebracht. Geschikt gemaakt voor kleinere, zelfsturende teams.

6 Vernieuwde agenda 5Waarom? Altijd en overal inzage in de eigen agenda is een uitgangspunt dat centraal staat in mijncaress 4.0. Het resultaat van de diverse planningsmogelijkheden binnen mijncaress 4.0 moeten zichtbaar zijn in deze agenda. Meer eigen regie en zelfsturing aan de medewerker geven moet mogelijk zijn. Hiermee geven we invulling aan het Het Nieuwe Werken. Agenda in maand, week en dagen view. Overzichtelijke weergave. Ook niet clientgebonden activiteiten zijn te registreren. In mijncaress 4.0 vormt de agenda een zeer belangrijk onderdeel van de oplossing. De agenda is vanuit diverse invalshoeken te benaderen. Het is vanuit deze agenda mogelijk om eenvoudig geplande tijd een akkoord te geven. Voor een goede afstemming met cliënt en collega, is het ook mogelijk om de agenda van collega s in te zien.

7 Ondersteuning DBC GRZ 6Waarom? De geriatrische revalidatiezorg (grz) gaat per 1 januari 2013 van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) over naar de Zorgverzekeringswet (ZVW). De overheveling moet leiden tot een betere aansluiting tussen ziekenhuiszorg en geriatrische revalidatiezorg en het mogelijk maken van intensieve revalidatieprogramma s. Hierdoor verbetert de kwaliteit van de zorg en kan de opnametijd binnen een zorgorganisatie verkort worden. De grz wordt vanaf 2013 gefinancierd op basis van de DBCproductstructuur. Geriatrische revalidatie zorg richt zich op oudere patiënten die in een ziekenhuis een medische behandeling hebben gehad. Na de ziekenhuisingreep zijn deze patiënten vaak gebaat bij een korte en intensieve revalidatiebehandeling, zodat ze sneller terug kunnen keren naar hun thuissituatie. mijncaress 4.0 ondersteunt de eindgebruiker in de diverse stappen van de DBC systematiek. Het systeem verwerkt zoveel mogelijk automatisch, waardoor de eindgebruiker alleen de noodzakelijke registratie hoeft te doen. Dubbele registratie wordt zoveel mogelijk voorkomen door een integratie met de vernieuwde agenda. Ondersteuning van de RSAD systematiek. Zoveel mogelijk automatische verwerking, maar wel inzichtelijk voor de eindgebruiker. Integratie met de vernieuwde agenda.

8 Fysiotherapeutisch dossier 7Waarom? Bij de zorg en behandeling van cliënten werken vaak meerdere disciplines samen. Binnen dit multidisciplinair werken is er behoefte aan eenheid van taal. Echter, binnen de eigen werkzaamheden (binnen het multidisciplinair werken of in het geval van eerstelijnszorg) is er de behoefte om volgens eigen methodisch handelen en terminologie te werken. Ondersteuning het methodisch handelen. Terminologie sluit aan bij de eigen discipline. Onderdeel van het multidisicplinair zorgdossier, dus geen losstaande dossiervorming. De KNGF richtlijnen schrijven een ordening en inhoud voor van het fysiotherapeutisch dossier, die dit mogelijk maakt. Binnen mijncaress 4.0 is in overleg en samenwerking met onze klanten een fysiotherapeutisch dossier ontwikkeld die de KNGF richtlijnen 2011 volgt.

9 Ondersteuning mobiel platform 8Waarom? Werken op mobiele en handzame apparaten is niet meer weg te denken uit deze tijd. De zorgmedewerker van nu vindt mobiliteit en flexibiliteit onmisbaar in de uitvoering van zorg en behandeling. Dit vinden wij ook. Daarom zorgen wij ervoor, dat de functies van mijncaress 4.0 ook naadloos zullen werken op de mobiele platformen van nu en de toekomst. Ondersteuning van de oplossing op verschillende tablets en smartphones. Inzet van de nieuwste technieken voor een optimale gebruikerservaring. Door constant de markt en technologische vernieuwingen te volgen, anticiperen wij op deze snel veranderende wereld. Dit doen wij door de inzet van nieuwe technieken, zoals het inzetten van de ondersteuning van HTML5.

10 Pink Private Cloud 9 Waarom? Pink Private Cloud Steeds meer zorgorganisaties beschouwen ICT niet als kernactiviteit. Tegelijkertijd wordt ICT steeds belangrijker bij de ondersteuning van het zorgproces. Pink Private Cloud is het antwoord op deze ontwikkelingen. Het garandeert dat informatie altijd en overal veilig beschikbaar is, van alle oplossingen en op basis van Service Level Agreements (SLA). Geen last van beheer en onderhoud van systemen. 24 x 7 support en ondersteuning. U kunt zich volledig richten op het leveren van zorg en behandeling. Alles onder één veilig dak, waarbij techniek en oplossingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dat is Pink Private Cloud. Maar bovenal is Pink Private Cloud de enige cloudoplossing die speciaal is ontwikkeld en ingericht voor de zorg.

11 Pinkpapers De afgelopen maanden publiceerden we volop rondom de vernieuwingen van Caress, samenwerkingen met klanten en nieuwe initiatieven. Een greep uit de publicaties vindt u hieronder. Wij geloven in dialooggestuurde zorg: u toch ook?! Adviescommissie mijncaress gaat sky high Beweging 3.0 en PinkRoccade co-creëren film ECD Studiereis Het nieuwe mobiel werken in de Care s Heeren Loo kiest voor één werkwijze, één oplossing s Heeren Loo werkt slim en interactief met ipad Medicatieveiligheid door vroegsignalering thuiszorg Wijkgericht werken (deel II) Onze klanten vertelde ook over mijncaress in: Het Livio portaal: de klant is in de regie MaasDuinen werkt van A tot Z met Caress Heeft u vragen? Neem contact op met Mark Byrman op telefoonnummer of uw accountmanager.

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.2. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.2 Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren is daarbij een belangrijk

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.3. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.3 Slim en eenvoudig Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Slim sturen en organiseren

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.6. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.6 De zorg verandert snel. Naast grote aanpassingen in wet- en regelgeving die blijven doorgaan wordt uw organisatie steeds vaker geconfronteerd met wijzigingen in

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

Highlights januari 2018

Highlights januari 2018 Highlights 4.10 januari 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Het verhaal van Careyn Het Dorp

Het verhaal van Careyn Het Dorp Het verhaal van Careyn Het Dorp Het Dorp staat voor een nieuwe manier van werken. Een werkwijze die de klant en kwaliteit van leven centraal stelt en waarbij onze zorgprofessional aan zet is. Het Dorp

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care Inhoudsopgave ehealth dimensies Voorbeelden Digitalisering van de zorg Verschillende vormen into.care ehealth helpt de zorg vooruit Om een efficientieslag in de zorg te bewerkstellingen, wordt veel verwacht

Nadere informatie

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG?

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? SOCIAAL INTRANET EN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORGVERLENER Office 365 is een veilig platform die als dienst afgenomen kan worden en bijvoorbeeld ingezet kan worden als Digitale

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig

Highlights. Vernieuwingen mijncaress 4.5. Slim en eenvoudig Highlights Vernieuwingen mijncaress 4.5 Slim en eenvoudig Elk halfjaar brengt PinkRoccade Healthcare een nieuwe major release uit van mijncaress, hét ECD voor de ouderenen gehandicaptenzorg in Nederland.

Nadere informatie

Geriatrische revalidatie

Geriatrische revalidatie Geriatrische revalidatie Op naar de Zorgverzekeringswet! De Zorgspecials van Cure4 Voorkom liquiditeitsproblemen in 2013 De transitie van de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) naar de Zorgverzekeringswet

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

maart 2019, versie 2.2 Cliëntportaal

maart 2019, versie 2.2 Cliëntportaal maart 2019, versie 2.2 Cliëntportaal 1 Inleiding Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de zelfstandigheid van onze cliënten en behoud van zo veel mogelijk eigen regie in het dagelijks leven. Waar

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

De noodzaak van een geïntegreerd ECD

De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Whitepaper 2 UNIT4 De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Papieren dossier maakt plaats voor geïntegreerd ECD dat multidisciplinair

Nadere informatie

Betere zorg door betere informatie. Quality In Care

Betere zorg door betere informatie. Quality In Care Betere zorg door betere informatie Quality In Care Inhoud 03 05 13 15 19 23 25 27 29 30 Samen met u Het Elektronisch Cliëntendossier: QIC QIC App inclusief Omaha classificatiesysteem QIC Mobile inclusief

Nadere informatie

Zorg Groep Beek en de huisarts, samen goed in ketenzorg

Zorg Groep Beek en de huisarts, samen goed in ketenzorg Zorg Groep Beek en de huisarts, samen goed in ketenzorg Inleiding Zorg Groep Beek (ZGB) is al vele jaren een heel goed alternatief voor cliënt gerichte thuiszorg en wijkverpleging in de Westelijke Mijnstreek.

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

Highlights november 2018

Highlights november 2018 Highlights 4.11 november 2018 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor internet, vast en mobiel bellen Voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket Het toenemend aantal communicatiemogelijkheden en de steeds grotere keuze aan devices,

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST. van. ehealth

NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST. van. ehealth NEEM EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST van ehealth Wat is Vitaly? Het uiteindelijke doel van het Vitaly ehealth platform is het betrekken van de gebruikers bij het verbeteren van de gezondheidszorg. Het vormt

Nadere informatie

Allévo. Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat!

Allévo. Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat! Op weg naar de ultieme BYOD organisatie met informatie op maat! In 2012 heeft Allévo met behulp van Involvit haar twee websites én het intranet vervangen. Daarnaast heeft Allévo ook de eerste verkennende

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector

Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector Vinova: hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector Vinova is een product van VCD Healthcare Vinova, hét Zorg Informatie Systeem voor de care sector De veranderingen in de zorg volgen elkaar in hoog

Nadere informatie

bijeenkomst zorgmarketingplatform.nl

bijeenkomst zorgmarketingplatform.nl Strategische inzet van Online Media in de zorg. bijeenkomst zorgmarketingplatform.nl!! Making the web work for healthcare! making the web work for healthcare Nederlands grootste zorginstelling voor mensen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Digitale transformatie ontwricht en verbindt

Digitale transformatie ontwricht en verbindt Digitale transformatie ontwricht en verbindt adviesartikel 2016 Digitale transformatie verandert communicatie De zorg verandert onomkeerbaar door toenemende marktwerking en technische ontwikkelingen. Om

Nadere informatie

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving

I AM. Totaalcommunicatie. Dienstbeschrijving Totaalcommunicatie Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 09-03-2015 1.1 Aanpassing met vast toestel RoutIT B.V. 09-11-2016 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

STRATEGISCH BELEID EFFICIËNT EN ZICHTBAAR NAAR EEN CENTRUM VOOR REVALIDATIE

STRATEGISCH BELEID EFFICIËNT EN ZICHTBAAR NAAR EEN CENTRUM VOOR REVALIDATIE STRATEGISCH BELEID 2013 2014 NAAR EEN EFFICIËNT EN ZICHTBAAR CENTRUM VOOR REVALIDATIE UMCG Centrum voor Revalidatie Strategisch beleidsplan 2013-2014 Vastgesteld op 1 november 2012 Vooraf Met het strategisch

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Flexseating Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems

Cocon. Speer IT. Speer IT. Alles wat u wilt weten over uw glasvezelnetwerk. Cocon in het kort: glass fiber registration systems Cocon in het kort: speciaal ontwikkeld voor glasvezel, helder overzicht netwerk, snel iedere gewenste informatie, automatische routering en budgettering, werken in heden en toekomst, projectmatig werken,

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Releaseplan Zorg 2014

Releaseplan Zorg 2014 Releaseplan Zorg 2014 Inleiding De komende jaren verandert de zorg ingrijpend, zowel voor de cliënt als de zorgprofessional. Door noodzakelijke bezuinigingen en de vergrijzing is verandering onvermijdelijk.

Nadere informatie

RELEASE NIEUWS. mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel

RELEASE NIEUWS. mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel RELEASE NIEUWS mijnquarant 3.1: het EPD als communicatieve schakel GGZ-instellingen sturen steeds meer op efficiëntieverhoging van de behandeling. De kwaliteitseisen nemen toe, maar dat geldt ook voor

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM

CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM CASE STUDY CAPITAR REALISEERT EEN MAATWERK ZIMBRA PLATFORM VOOR ZORGSAAM Een optimaal beschikbaar mailplatform Kwaliteitsverbeteringen én kostenbesparing Met de Zimbra Collaboration Suite beschikt ZorgSaam

Nadere informatie

Havenpolikliniek: van bedreiging naar kans. 6 december 2018 SRZ Congres

Havenpolikliniek: van bedreiging naar kans. 6 december 2018 SRZ Congres Havenpolikliniek: van bedreiging naar kans 6 december 2018 SRZ Congres Terug naar het begin: de aanleiding planvorming Oud Haven/Haven 2.0 Overdracht van zorg vanaf 1/10/17 Intrekken Wtzi per 1/1/18 Haven

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Oktober 2015 Handleiding Cliëntportaal Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé Het cliëntportaal geeft u toegang tot de belangrijkste informatie uit uw zorgdossier (het Elektronisch Cliënt Dossier). U hebt

Nadere informatie

Elektronisch documentenbeheer bij de KMO. Themasessie, 2 december 2004, Leuven

Elektronisch documentenbeheer bij de KMO. Themasessie, 2 december 2004, Leuven Elektronisch documentenbeheer bij de KMO Themasessie, 2 december 2004, Leuven Agenda Inleiding Waarom zou u er aan beginnen? Voordelen van EDB Typische toepassingen in KMO Diverse kanten van EDB Waar op

Nadere informatie

De Moderne Werkplek in de zorg

De Moderne Werkplek in de zorg De Moderne Werkplek in de zorg De Moderne Werkplek in de zorg Bij veel organisaties staat digitalisering inmiddels hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve

Nadere informatie

RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional. De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl

RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional. De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl RED, de sprong voorwaarts voor cliënt en zorgprofessional De rol van de patiënt in het EPD Datum: 28-11-2014 r.van.driel@rivas.nl Rivas zorggroep Rivas Zorggroep regelt de zorg die de cliënt wenst, direct

Nadere informatie

OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED

OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED OPEN HUIS 2012 GET I-NSPERIENCED Welkom op ons Open Huis We zijn blij u te ontvangen en u een kijkje te bieden in onze ontwikkelkeuken. In deze keuken werken onze collega s dagelijks aan de doorontwikkeling

Nadere informatie

Inventariserend onderzoek geriatrische revalidatiezorg

Inventariserend onderzoek geriatrische revalidatiezorg Inventariserend onderzoek geriatrische revalidatiezorg Een onderzoek naar de stand van zaken van de geriatrische revalidatiezorg na de overheveling vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten naar de

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

Drie belangrijke ICT thema s in de langdurige zorg

Drie belangrijke ICT thema s in de langdurige zorg Drie belangrijke ICT thema s in de langdurige zorg In de langdurige zorg is van alles aan de hand en staan de ontwikkelingen, met name op het gebied van wetgeving en kostenbeheersing, niet stil. Dit heeft

Nadere informatie

Elektronisch Cliënten Dossier

Elektronisch Cliënten Dossier Elektronisch Cliënten Dossier ZorgPlus Systemen Sinds 1997 ontwikkelt en levert ZorgPlus Systemen oplossingen voor Elektronische Cliënten Dossiers ten behoeve van de care-sector. ZorgPlus Systemen levert

Nadere informatie

software voor samenwerken en verbinden

software voor samenwerken en verbinden software voor samenwerken en verbinden gemaakt door het team van Nedap. Onze missie is om mooie tools te maken die het belangrijkste beroep in Nederland helpt en ondersteunt in het werk. Een beroep waar

Nadere informatie

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties te verbeteren. Lees meer Cure Care Terug Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid

Nadere informatie

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

Hosted Telefonie. Totaal Communicatie. Uw telefooncentrale. in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Totaal Communicatie Hosted Telefonie Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en

Nadere informatie

Mhealth-strategie. Bekijk het van de andere kant!

Mhealth-strategie. Bekijk het van de andere kant! Mhealth-strategie Bekijk het van de andere kant! Wie zijn wij? Marco Boonstra, Senior Communicatieadviseur Sjoerd van Dekken Communicatieadviseur Inhoud Wat is mhealth? Eerste ervaringen met mhealth Implementatierisico

Nadere informatie

Visie op zelfredzaamheid Wijkverpleging

Visie op zelfredzaamheid Wijkverpleging Visie op zelfredzaamheid Wijkverpleging 1 Inleiding Dit document gaat over het implementeren van de zelfredzaamheid in de wijk. TMZ heeft een visie op zelfredzaamheid gevormd die gebaseerd is op de wet

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld

RELEASENIEUWS. mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld RELEASENIEUWS mijnquarant 3.2: verbeteringen vanuit het veld Maart 2016 Na de grote releases van de afgelopen jaren op weg naar het casusgestuurd EPD, met veel nieuwe modules en functionaliteiten, voert

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Presentatie 15 november 2011, Delft, G.L. de Jeu

Presentatie 15 november 2011, Delft, G.L. de Jeu Presentatie 15 november 2011, Delft, G.L. de Jeu Inhoud presentatie Context / achtergrond van de business case De opdracht / het probleem en de behoefte Oplossingsrichting / oplossing resultaat Afronding,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Mobility opties Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juni 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

De stap maken naar een integraal en eenvoudig netwerkbeheer? Dit is de kracht van Bechtle en Cisco Meraki

De stap maken naar een integraal en eenvoudig netwerkbeheer? Dit is de kracht van Bechtle en Cisco Meraki De stap maken naar een integraal en eenvoudig netwerkbeheer? Dit is de kracht van Bechtle en Cisco Meraki Zoals we beschreven in het e-book Vijf manieren waarop je jouw netwerkuitdagingen eenvoudig oplost,

Nadere informatie

Proeftuinen Geriatrische Revalidatiezorg

Proeftuinen Geriatrische Revalidatiezorg Proeftuinen Geriatrische Revalidatiezorg Antoinette Bolscher Hannie Fonk procesbegeleiders proeftuinen GRZ 25 november 2011 Inhoud presentatie Proeftuinen GRZ Waarom PT-GRZ Doelgroepen Resultaten meten

Nadere informatie

IMPLEMENTATIE VAN INFORMATIESTANDAARDEN IN EEN EPD AMC/VUMC

IMPLEMENTATIE VAN INFORMATIESTANDAARDEN IN EEN EPD AMC/VUMC IMPLEMENTATIE VAN INFORMATIESTANDAARDEN IN EEN EPD AMC/VUMC Reino Petrona Informatiemanager Patiëntenzorg Vumc Lindsay Chang Informatiearchitect Patiëntenzorg AMC INHOUD Achtergrond informatie programma

Nadere informatie

Highlights juli 2019

Highlights juli 2019 Highlights 4.14 juli 2019 Een vernieuwend ECD Dagelijks gebruiken jij en je collega s mijncaress als elektronisch cliëntdossier. Om aan te blijven sluiten bij jullie werkzaamheden én behoeften van cliënten

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

HEAD-Congres 2015. Anders kijken,anders denken, anders doen.

HEAD-Congres 2015. Anders kijken,anders denken, anders doen. HEAD-Congres 2015 Anders kijken,anders denken, anders doen. Even voorstellen: Cordaan Zorginstelling met de basis in Amsterdam en biedt aan 20.000 cliënten: thuiszorg en ondersteuning en begeleiding in

Nadere informatie

VPT in de Wijk. Succesvolle WMO Businesscase voor de toekomst. Steven Schoorl. 13 juni :30-14:30. ZBz Partners Wij maken zorg gezond!

VPT in de Wijk. Succesvolle WMO Businesscase voor de toekomst. Steven Schoorl. 13 juni :30-14:30. ZBz Partners Wij maken zorg gezond! VPT in de Wijk Succesvolle WMO Businesscase voor de toekomst 13 juni 2013 13:30-14:30 Steven Schoorl Extramuraliseren 2 Maatregelen om de kosten voor ouderenzorg te beheersen Regelgeving wordt gebruikt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Proeftuinen GRZ. Antoinette Bolscher Hannie Fonk procesbegeleiders proeftuinen GRZ. 8 september 2011

Proeftuinen GRZ. Antoinette Bolscher Hannie Fonk procesbegeleiders proeftuinen GRZ. 8 september 2011 Proeftuinen GRZ Antoinette Bolscher Hannie Fonk procesbegeleiders proeftuinen GRZ 8 september 2011 Inhoud presentatie Proeftuinen GRZ Waarom PT-GRZ Doelgroepen Resultaten meten Ketenzorg, zorgpaden Fasen

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Mantelzorgbeleid. Mantelzorgbeleid De Gouden Leeuw Groep - mei

Mantelzorgbeleid. Mantelzorgbeleid De Gouden Leeuw Groep - mei Mantelzorgbeleid Mantelzorgbeleid De Gouden Leeuw Groep - mei 2016-1 Inleiding De Gouden Leeuw Groep hecht veel waarde aan een goede relatie tussen de cliënt, de mantelzorger en de medewerker(s) van De

Nadere informatie

GGZ EPD: een nieuw recept voor geluk

GGZ EPD: een nieuw recept voor geluk GGZ EPD: een nieuw recept voor geluk De belangrijkste kenmerken van een EPD oplossing waar GGZorganisaties wél gelukkig van worden Medisch Informatica Congres 2015 Even voorstellen Hielko Ophoff Jorrit

Nadere informatie

De Plus van Surplus. Strategische koers Surplus

De Plus van Surplus. Strategische koers Surplus De Plus van Surplus Strategische koers Surplus 2 3 Inhoudsopgave Werkgebied... Opvoeden is niet altijd makkelijk, gelukkig is er hulp wanneer ik dat nodig heb. 4 6 Onderdelen van Surplus... 7 Surplus als

Nadere informatie

De AWBZ en de VVT (verpleging, verzorging en thuiszorg) na de verkiezingen van september 2012.

De AWBZ en de VVT (verpleging, verzorging en thuiszorg) na de verkiezingen van september 2012. De AWBZ en de VVT (verpleging, verzorging en thuiszorg) na de verkiezingen van september 2012. Savant-Zorg Regionale gecertificeerde organisatie voor verpleging en verzorging. Wij bieden verpleging en

Nadere informatie

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg NCARE Voor een optimaal medicatieproces in zorginstelling en thuiszorg NCARE De werkdruk in de zorg neemt steeds verder toe. Daardoor staat het medicatieproces steeds vaker onder druk. Tegelijkertijd stellen

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Breder perspectief op herstelzorg

Breder perspectief op herstelzorg Verenso jaarcongres 2011 Breder perspectief op herstelzorg Jan Coolen deze inleiding WAT VOOR WIE HOE 1. WAT tussen vitaal thuis en langdurig beperkt Herstelzorg: - bij kwetsbare ouderen - als gerichte

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans

Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans Herstelcentrum Samen werken aan een nieuwe balans Herstel en revalidatie op Park Dekkerswald Een plek waar alles in het teken staat van herstel. Waar u kunt revalideren en herstellen van een ziekenhuisopname

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement).

De abonnementsduur van het contract is afhankelijk van uw bundelkeuze (camera en abonnement). Panasonic Cameramanager Go! Cloud videobeveiliging per direct beschikbaar! Panasonic Cameramanager biedt ondernemers de mogelijkheid op afstand een oogje in het zeil te houden. Met de alles in 1 oplossing

Nadere informatie