Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app"

Transcriptie

1 Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg De zorgsector maakt momenteel veel veranderingen door, waarbij kostenreductie en verschuivingen van taken en verantwoordelijkheden centraal staan. Middelen worden schaarser en de bureaucratie neemt toe door regels, wetten en procedures. Een van de gevolgen is dat directe cliënttijd verder dreigt af te nemen. Innovatieve ICT in de zorg Er wordt in de zorg nog weinig gebruik gemaakt van nieuwe manieren van werken en communiceren. ICT kan hierbij ondersteuning bieden, zowel voor de cliënt als voor de zorgverlener. Door anders en slimmer te werken met de technologie die er nu is ontstaan mogelijkheden om samen met de cliënt de zorg vorm te geven en tegelijk efficiënter te werken. Daarom is Regie ontwikkeld, samen met cliënten en zorgprofessionals. Deze app biedt de gebruiker meer inzicht en duidelijkheid over de te verwachten zorg en uitvoering van de gemaakte afspraken. De belangrijkste aspecten van Regie: Regie stimuleert de eigen kracht van de cliënt; Regie draagt bij aan gemak en efficiëntie voor de zorgprofessional; Regie faciliteert en bevordert communicatie, vooral tussen zorgprofessional en cliënt; Regie maakt de ervaren kwaliteit direct inzichtelijk; Regie ondersteunt de bedrijfsvoering doordat relevante gegevens direct beschikbaar zijn; Regie ondersteunt de verantwoording naar eventuele opdrachtgever(s). WAT IS REGIE? Regie is een web gebaseerde applicatie die is ontwikkeld voor gebruik binnen de zorg. De app kan worden aangepast aan verschillende niveaus (begrijpelijkheid, toegankelijkheid voor mensen met verstandelijke beperking, autisme, doofheid, lichamelijke beperking, psychische beperking en ouderen).

2 De belangrijkste voordelen van Regie Voordelen voor begeleiders Administratie bij de cliënt thuis Meer tijd voor de zorg Meer transparantie naar de cliënt Gemakkelijk in het gebruik Voordelen voor zorgverleners Betere zorg tegen lagere kosten Betere samenwerking Meer inzicht Verschillende soorten overzichten voor verschillende doeleinden Verbeterde efficiëntie Voordelen voor cliënten Meer overzicht en zelfstandigheid Stimulans om zelf te doen wat kan Zorg en ondersteuning op maat Informatie kan worden gedeeld met familieleden, mantelzorgers en vrienden Regie, de zorg app waarmee cliënten langer de regie over hun eigen leven kunnen houden

3 De meerwaarde van Regie Regie draagt bij aan: Zelfstandigheid zorgvrager Een belangrijke ontwikkeling in de zorg is dat de eigen kracht het vertrekpunt is. De overheid wil dat mensen zo lang mogelijk thuis wonen. Voor een deel van de zorgvragers is dit zonder intensief face-to-face contact niet mogelijk. Regie biedt de mogelijkheid om zelfstandig wonen te combineren met direct (intensief) contact zonder dat de zorgverlener daarbij continu aanwezig hoeft te zijn. Bij eventuele incidenten is de zorgverlener snel ter plekke. Efficiëntie Steeds meer zorgverleners en zorgorganisaties hebben last van de grote belasting door administratieve processen. De tijd die nodig is voor bureauwerk om de daadwerkelijke zorg te registreren is substantieel. Deze tijd kan dus niet worden besteed aan de zorg zelf. Regie helpt met het terugdringen van deze belasting, doordat registratie zoveel mogelijk in het zorgproces zelf plaatsvindt. Vermindering reistijd en -kosten Naast het persoonlijke contact is ook op contact op afstand mogelijk door beeldbellen en de mogelijkheid berichten met elkaar uit te wisselen. Dit vermindert de reistijd en -kosten van medewerkers en draagt dus ook weer bij aan efficiënter werken. Transparantie Informatie in bestaande registratiesystemen wordt vaak niet gedeeld met de zorgvrager terwijl het wel over hem of haar gaat. Regie zorgt automatisch voor inzicht voor alle betrokkenen.

4 Wie gebruiken regie? De cliënt Binnen Regie kan de cliënt zelf bepalen welke informatie hij of zij wil delen, met wie en wanneer. De cliënt heeft direct invloed op het dagprogramma (zelf invoeren). Verder kan de cliënt een dagboek bijhouden, informatie delen over zijn gemoedstoestand en zijn mening geven over de ervaren kwaliteit van de zorg. Op de eigen aantekeningen van de zorgprofessional na, is alle informatie voor de cliënt toegankelijk. Kortom, de cliënt heeft regie. Het netwerk van de cliënt Familieleden, mantelzorgers en vrienden aan wie de cliënt toestemming heeft gegeven mogen Regie ook gebruiken. De zorgprofessional Regie integreert de volgende systemen: uren en planning monitoren van doelen en resultaten uit het Individueel Plan (IP) rapportages Via Regie kan de zorgprofessional tevens informatie uitwisselen met collega s en hen consulteren. Cliënt en zorgprofessional gebruiken Regie gezamenlijk voor: onderlinge communicatie, onder meer met behulp van FaceTime (beeldbellen). Ze kunnen in dialoog met elkaar gaan over het dagboek, de gemoedstoestand en de kwaliteit van zorg. het vastleggen van doelen, afspraken en programma, met de mogelijkheid om deze bij te stellen. attendering van de cliënt (bijvoorbeeld inzake medicatie). signalering / vinger aan de pols houden. De zorgorganisatie Door aggregatie van de gegevens krijgt de organisatie sneller en duidelijker zicht op prevalentie, (resultaten van) behandeling, incidenten, etc. Daardoor is de organisatie beter in staat beleid te ontwikkelen of bij te sturen (werving, opleiding, samenwerking met andere partijen). Regie kan worden gekoppeld met systemen van P&O en financiën (werkplanning, verlof, salaris, kwaliteitsbeleid, etc.). De gemeente Regie genereert data die de zorgorganisatie door kan leveren aan de opdracht gevende gemeente(n), bijvoorbeeld over de ervaren kwaliteit.

5

6 Technische aspecten Altijd en overal te gebruiken Regie kan worden gebruikt vanaf elk apparaat met een internetverbinding (3 of 4G of WiFi). Gebruikers dienen te beschikken over een tablet (Android of Apple), laptop of PC. Eenvoudige implementatie Regie kent een snelle en eenvoudige implementatie; u kunt deze snel in gebruik nemen en de voordelen ervaren. Regie kan worden geïnstalleerd in uw eigen ICT omgeving of in de cloud. Voor Regie gelden duidelijke service level agreements (SLA s), lage beheerkosten en online support. Ontwikkeld op basis van Oracle APEX De Regie app is ontwikkeld in Oracle APEX, een krachtige ontwikkelomgeving binnen de Oracle database waarmee HTML5 web applicaties ontwikkeld kunnen worden. De gegevens worden veilig opgeslagen in een robuuste Oracle database. In de cloud, hosted of in uw datacenter De Regie app kan gehost worden in diverse private of public cloud omgevingen bij Oracle, ilionx of uw vaste cloud leverancier. De Regie app kan tevens binnen uw eigen ICT infrastructuur geïmplementeerd worden, als daar al een Oracle database omgeving aanwezig is. Security Data kunnen versleuteld worden opgeslagen. Uw gegevens worden niet lokaal op mobiele apparaten opgeslagen. De ontwikkeling van regie Regie is in een unieke samenwerking ontwikkeld door ilionx en Peter Janssen. Peter Janssen is expert op het gebied van verandertrajecten, procesoptimalisatie, communicatie en projectmanagement binnen diverse sectoren. Hij is als interim manager actief geweest in onder andere de jeugdzorg en VGsector. ilionx is een middelgrote ICT-dienstverlener met een team van 350 vakmensen die tot de besten in hun vakgebied behoren. ilionx komt snel tot de essentie en is in staat om organisaties daadwerkelijk succesvoller te maken met behulp van ICT. We hebben Regie ontwikkeld in nauwe samenwerking met cliënten en zorgprofessionals. Hun wensen waren ons vertrekpunt. Daarbij hebben we veel belang gehecht aan transparantie naar de cliënt en mantelzorgers.

7 Meer weten? Neem contact op met: ilionx / info@ilionx.com Peter Janssen / Janssen Advies / janssenadvies@ziggo.nl Over ilionx ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 350 medewerkers verspreid over vijf vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief. De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security, Oracle, Dynamics 365, data science, Javadevelopment, cloud computing, management consulting, interactive marketing en de digitale werkplek. Peter Janssen heeft als uitvoerend medewerker, manager en projectleider jarenlange ervaring binnen de langdurige zorg. Hij kent de ontwikkelingen binnen de WMO, jeugdzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en psychiatrie. Daarnaast is hij lokaal betrokken bij enkele burgerinitiatieven. Kijk voor meer informatie over ilionx op de website of volg ons op Twitter

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

De Moderne Werkplek in de zorg

De Moderne Werkplek in de zorg De Moderne Werkplek in de zorg De Moderne Werkplek in de zorg Bij veel organisaties staat digitalisering inmiddels hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve

Nadere informatie

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017

Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens. Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 Efficiënt en veilig werken met cliëntgegevens Zorg & ICT beurs 15 maart 2017 De drie organisaties Adapcare: Levert ECD voor ouderen- en gehandicaptenzorg, RIBW s en jeugdzorg. g-company: Google Cloud Premier

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer

Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties. Lees meer Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van zorgorganisaties te verbeteren. Lees meer Cure Care Terug Zetacom helpt als ICT specialist om de samenwerking, bereikbaarheid

Nadere informatie

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden De nieuwe generatie E-HRM systemen onderscheidt zich niet alleen door gebruikersgemak

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Blockchain de Zorgtoekomst? Zorginstituut Nederland

Blockchain de Zorgtoekomst? Zorginstituut Nederland Blockchain de zorgtoekomst? Mijn Zorg Log Zorg & ICT - Utrecht Idius Felix Breaking News?! The cure-all for performing secure and trusted transactions Nieuwe en disruptieve technologie Grootste technologische

Nadere informatie

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg

Whitepaper: Slimmer werken met Office 365 in de zorg Office 365: De flexibele werkplek voor zorgmedewerkers De huidige samenleving moderniseert in hoog tempo. Informatie staat snel tot je beschikking en mensen staan continu met elkaar in verbinding. Dit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care

Inhoudsopgave. ehealth dimensies Voorbeelden. Digitalisering van de zorg Verschillende vormen. into.care Inhoudsopgave ehealth dimensies Voorbeelden Digitalisering van de zorg Verschillende vormen into.care ehealth helpt de zorg vooruit Om een efficientieslag in de zorg te bewerkstellingen, wordt veel verwacht

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg.

Highlights. Vernieuwing mijncaress. Beste relatie, eenvoud niet genoeg. Highlights Vernieuwing mijncaress Beste relatie, Zorgorganisaties werken met steeds creatievere oplossingen en maken gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen. Het nieuwe werken in de zorg doet

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk educatie- & zorgpakketten aanbieden Online communicatie via cliënt specifieke agenda, notificaties en email Direct

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

KPN INTERNEDSERVICES.

KPN INTERNEDSERVICES. CASE STUDY KPN INTERNEDSERVICES. MPROOF.NL 2 MPROOF.NL EEN IMPULS VOOR KPN INTERNEDSERVICES. Managed Service Provider KPN Internedservices heeft de laatste jaren grote ontwikkelingen doorgemaakt. Het bedrijf,

Nadere informatie

Wij willen verrast worden met zaken waar we zelf nog niet over hebben nagedacht. Lunet zorg en Unica Schutte ICT houden elkaar scherp

Wij willen verrast worden met zaken waar we zelf nog niet over hebben nagedacht. Lunet zorg en Unica Schutte ICT houden elkaar scherp Wij willen verrast worden met zaken waar we zelf nog niet over hebben nagedacht Lunet zorg en Unica Schutte ICT houden elkaar scherp Lunet zorg ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Ruim

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Focus op primair proces bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam. 29 november 2016 Irma Stroet Manager Bedrijfsvoering

Focus op primair proces bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam. 29 november 2016 Irma Stroet Manager Bedrijfsvoering Focus op primair proces bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam 29 november 2016 Irma Stroet Manager Bedrijfsvoering Voorstellen Irma Stroet, Manager Bedrijfsvoering Jeugdbescherming Regio Amsterdam Passies:

Nadere informatie

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG?

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? HJGGV HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? Dé kwaliteitscyclus voor onderwijsteams in het MBO Heb je genoeg geleerd vandaag? Heb je genoeg geleerd vandaag? Merk je dat docenten aan de slag gegaan zijn met jullie

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg

NCARE. Voor een optimaal medicatieproces. in zorginstelling en thuiszorg NCARE Voor een optimaal medicatieproces in zorginstelling en thuiszorg NCARE De werkdruk in de zorg neemt steeds verder toe. Daardoor staat het medicatieproces steeds vaker onder druk. Tegelijkertijd stellen

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

De noodzaak van een geïntegreerd ECD

De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Whitepaper 2 UNIT4 De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Papieren dossier maakt plaats voor geïntegreerd ECD dat multidisciplinair

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

Wat hebben Cloud en Digitale Transformatie met elkaar te maken?

Wat hebben Cloud en Digitale Transformatie met elkaar te maken? Public Briefing / November 2017 Wat hebben Cloud en Digitale Transformatie met elkaar te maken? Nederlandse organisaties richten zich in toenemende mate op digitale transformatie. Maar wat is dat eigenlijk?

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel

IBM Connections. Magic XPI. Project uren. fiscaal Financieel IBM Connections Magic XPI fiscaal Financieel Project uren Dossier DALE MEARE ACCOUNTANCY Het virtuele en innovatieve accountantskantoor Acuity ondersteunt accountantskantoren met consultancy op het gebied

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

HMI s ontsluiten machines naar het WEB

HMI s ontsluiten machines naar het WEB HMI s ontsluiten machines naar het WEB Grip op uw machine onafhankelijk van zijn locatie Door: Bert-Jan Ruesink Email: b.ruesink@duranmatic.nl Machinebouw event 2015 Pag. 1 Duranmatic B.V. Technische handelsonderneming,

Nadere informatie

Beheerste transformatie met behulp van Enterprise Architectuur

Beheerste transformatie met behulp van Enterprise Architectuur René van der Reijden Business Architect Pensioenfonds Horeca & Catering Beheerste transformatie met behulp van Enterprise Architectuur Voortdurend in verandering Economische Sociale Ontwikkelingen Politieke

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail

Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen. 4. Controle en beveiliging. 2. Vereenvoudig DMS & mail Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Controle en beveiliging Richt de werkplek

Nadere informatie

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID

TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID TRENDS IN IT BESCHIKBAARHEID Het succes en de acceptatie van ICT-oplossingen staat of valt met de beschikbaarheid ervan en deze dient dan ook altijd zo hoog mogelijk te zijn.

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

CASE VITREE. Think.Pink. De mensen van Pink Elephant zijn intrinsiek gemotiveerd om je business te begrijpen.

CASE VITREE. Think.Pink. De mensen van Pink Elephant zijn intrinsiek gemotiveerd om je business te begrijpen. CASE VITREE De mensen van Pink Elephant zijn intrinsiek gemotiveerd om je business te begrijpen Think.Pink VITREE De jeugdzorgorganisatie Vitree zocht in 2013 een partner om de verouderde IT-infrastructuur

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud.

Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud. Whitepaper Hybride Cloud Met z n allen naar de cloud. Inhoudstafel 1. Inleiding 2. Met z n allen naar de cloud? 3. Voordelen van een hybride cloud 4. In de praktijk: Template voor moderne manier van werken

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie.

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. John Lieberwerth Agenda Even voorstellen Cloud Computing De tien Plagen Gebruikersorganisatie en ICT

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD.

Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. Programma kennisdag PRESENTATIE ONDERZOEK HET DIGITALE LANDSCHAP VAN DE ZORG IN 2016 STICHTING ZORGCENTRA RIVIERENLAND OVER WERKEN VANUIT DE CLOUD. KOFFIEPAUZE PRAKTIJKCASE PERSONENALARMERING THUIS EN

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

Platformen in praktijk

Platformen in praktijk Platformen in praktijk 30 mei 2012 Ruud Coppens Hoofd Informatisering & Automatisering Agenda Over SDW Uitgangspunten organisatie I&A Strategie & Dilemma s Urenregistratie MIC Meldingen KMS OVER SDW Organisatie

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Eigen route met een frisse blik

Eigen route met een frisse blik Inhoudsopgave Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten Skysource OF COURSE 2 3 Public Cloud Wanneer uw organisatie gebruik maakt van een Public Cloud wordt een virtuele infrastructuur gedeeld

Nadere informatie

Visie op Cloud & ICT Outsourcing

Visie op Cloud & ICT Outsourcing HEALTHCARE & LOCAL GOVERNMENT Visie op Cloud & ICT Outsourcing Regionaal ICT Beraad, gemeente Midden-Delfland 25 oktober 2016 Voorstellen - Sinds 2013 werkzaam bij PinkRoccade Local Government - Productmanager

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt 2 inleiding De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is onder invloed van de schuldencrisis in een nieuwe recessie beland; de economische

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN

ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN Exact Online CASE STUDY ISATIS GROUP OVER OP CLOUDSOFTWARE OM KLANTEN CENTRAAL TE STELLEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ZAKELIJKE DIENSTVERLENING GROEI REALISEREN DOOR TE INVESTEREN IN LEUKE

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt De impact van Cloud Computing op de Nederlandse zakelijke markt De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is en bedrijven informatietechnologie

Nadere informatie

Overal en eenvoudig sociaal intranet & een digitale werkplek

Overal en eenvoudig sociaal intranet & een digitale werkplek Synigo Pulse Haal meer uit je werk Overal en eenvoudig sociaal intranet & een digitale werkplek Gebruikersvriendelijk en in 1 dag gebruiksklaar Eén centrale portal Synigo heeft een sociaal intranet & digitale

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

Veilig werken in de cloud voor de zorg

Veilig werken in de cloud voor de zorg Veilig werken in de cloud voor Veilig werken in de cloud voor De digitale transformatie in dendert met onverminderde gang voort. Door de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden krijgen zorgprofessionals

Nadere informatie

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG?

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? SOCIAAL INTRANET EN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORGVERLENER Office 365 is een veilig platform die als dienst afgenomen kan worden en bijvoorbeeld ingezet kan worden als Digitale

Nadere informatie

28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres

28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres Blockchain @Halt 28 september 2017 PON Outsourcing Kenniscongres Voorstellen Marcel Ensing www.marcelensing.nl Verandermanagement van business en ICT Programmamanager bij Halt; reorganisatie ICT Inrichten

Nadere informatie

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity.

Portability, Interoperability of toch maar Connectivity Portability, Interoperability of toch maar Connectivity. Portability, Interoperability of toch 1 Even Voorstellen Diploma s: 1980 Bachelor of Science Civil Engineering (Cairo, Egypte) 1986 Doctoraal in Geodesie (TU Delft, Nederland) Enige Automatiseringservaring:

Nadere informatie

Toolkit bedrijfsvoering

Toolkit bedrijfsvoering Toolkit bedrijfsvoering Naar optimale zorg door gezonde bedrijfsvoering Verstand van Zorg Van transitie naar transformatie Gezonde bedrijfsvoering als succesfactor Continu goede én betaalbare zorg leveren?

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE Exact voor zakelijke dienstverlening wie Presentatoren is wie Mieke Sales Patrick manager Purperhart Senior Business Consultant Patrick Purperhart

Nadere informatie

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010

SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 SaaS en cloud computing: in de mist of in de wolken? Karin Zwiggelaar, partner 20 september 2010 We staan aan de vooravond van de volgende Internetrevolutie De klassieke werkwijze van organisaties zal

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Een centrale Operations bridge met Service Level Management

Een centrale Operations bridge met Service Level Management HP Software: Apps meet Ops 2015 Een centrale Operations bridge met Service Level Management Marcel de Wit/ March 31 st, 2015 HP Software: Apps meet Ops 2015 Operations Bridge "A physical location where

Nadere informatie

Digitale transformatie van zorgcommunicatie

Digitale transformatie van zorgcommunicatie Digitale transformatie van zorgcommunicatie trendrapport 2016 Digitale transformatie en marktwerking ontwrichten zorgcommunicatie De zorg was decennialang een behouden markt, met professionals die kwaliteit

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE

Inhoudsopgave. Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten. Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Inhoudsopgave Private Cloud Clouddifferentiatie Overwegingsaspecten Eigen route met een frisse blik Skysource OF COURSE Clouddifferentiatie Bij Clouddifferentiatie wordt onderscheid tussen drie verschillende

Nadere informatie

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen

Geef uw onderneming vleugels. Met de soepele werkprocessen Geef uw onderneming vleugels Met de soepele werkprocessen van Dutchict Cloud Online functionaliteiten Managed Cloud Online functio U wilt uw documenten overal kunnen beheren en delen. Maar applicaties

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Organiseren van IT. Auteur Datum. Jan Bartling 27 januari 2017

Organiseren van IT. Auteur Datum. Jan Bartling 27 januari 2017 Organiseren van IT Auteur Datum Jan Bartling 27 januari 2017 1. Deltion College Rob Vos Professioneel met studenten 2. Horizon College - Jacques Smeets Ervaren uitbesteder 3. Da Vinci College Ger Reijnders

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Implementatiemodellen online werken

Implementatiemodellen online werken Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.ictaccountancy.nl Twee uitersten: 1. Software en gegevens lokaal 2. Software en gegevens bij ASP aanbieder Eerst begrippen voor de beeldvorming.. De begrippen

Nadere informatie

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit.

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit. De basics: wat is die hele Cloud nu écht? U stelt zich de Cloud best voor als een soort centrale serverruimte. Iedereen kan er beveiligd op inloggen vanop zijn eigen laptop, zijn smartphone,... In die

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials Door Gerard Bottemanne, GBNED 29-11-2012 ICT Financials Soort pakket Stand alone > Best of Breed Losstaand (beste) financieel administratiesysteem Attentiepunten: - Meer leveranciers (systeembeheer) -

Nadere informatie

white paper beeldbellen 2016 Dick-Jan Zijda

white paper beeldbellen 2016 Dick-Jan Zijda white paper beeldbellen 2016 Dick-Jan Zijda White paper Beeldbellen 2016 De DEHA Delft (www.deha.nu) organiseert kennissessies voor en door zorgaanbieders rondom een specifiek thema/onderwerp in de regio

Nadere informatie

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN

WHITEPAPER. #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN WHITEPAPER #IoT #Zorgprocessen HOE INTERNET OF THINGS INVLOED HEEFT OP ZORGPROCESSEN Zorgkwaliteit verhogen en kosten verlagen. De (on)mogelijke spagaat? Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste

Nadere informatie

Functionele ICT in het Primair Onderwijs. Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen

Functionele ICT in het Primair Onderwijs. Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen Functionele ICT in het Primair Onderwijs Betaalbaar Modern Flexibel Veilig Zonder beperkingen Functionele ICT in het PO Onze maatschappij verandert razendsnel; de digitale transformatie zorgt ervoor dat

Nadere informatie