DORP MOERDIJK HEERLIJK DORPS WONEN, DICHTBIJ DE STAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DORP MOERDIJK HEERLIJK DORPS WONEN, DICHTBIJ DE STAD"

Transcriptie

1 DORP MOERDIJK HEERLIJK DORPS WONEN, DICHTBIJ DE STAD Het dorp Moerdijk is één van de elf dorpen en stadjes in de gemeente Moerdijk en ligt ten zuiden van de Moerdijkbruggen. Zo n 1150 inwoners zorgen er samen voor een levendig dorp met een warm, saamhorig karakter. Het vele groen, de ruimte, rust en een bloeiend verenigingsleven kenmerken dit dorp, dat direct aan het Hollandsch Diep ligt. Het dorp Moerdijk is centraal gelegen nabij de A16 en A17 waardoor er een uitstekende verbinding is met Breda, Roosendaal, Antwerpen en Rotterdam. Het nabij gelegen Haven- en Industrieterrein zorgt voor volop werkgelegenheid.

2 GEMEENTE MOERDIJK De grote, Brabantse gemeente ligt op een snijvlak van contrasten. Tussen water en land, kleine stadjes en grote gehuchten, van historische vesting tot moderne haven. Elk dorp of stadje heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Zevenbergen is de grootste plaats en biedt faciliteiten zoals een gezellig winkelcentrum, restaurants en terrasjes. Scholieren stappen gemakkelijk over naar het voortgezet onderwijs op het Marklandcollege in Zevenbergen. En vanuit dorp Moerdijk bent u met de auto binnen 15 minuten in Zevenbergen.

3 OPENBAAR VERVOER Breda en Rotterdam bereikt u met de auto in 25 en 45 minuten. Als u niet in het bezit bent van een rijbewijs of auto kunt u gebruikmaken van het openbaar vervoer. In de buurt van dorp Moerdijk zijn twee treinstations: Lage Zwaluwe en Zevenbergen. Buurtbus 218 rijdt tussen Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen, via station Lage Zwaluwe en dorp Moerdijk. De bushaltes bevinden zich aan de Steenweg, Grintweg en het Wilhelminaplein. Buurtbus 219 rijdt tussen Zevenbergen en Etten-Leur. In de gemeente Moerdijk zijn er streeklijnen tussen: Willemstad, Fijnaart en Roosendaal Fijnaart, Klundert, Zevenbergen, Langeweg, Zevenbergschen Hoek en Breda Zevenbergen, Prinsenbeek en Breda. De provincie Noord-Brabant en de vervoerder Arriva zijn verantwoordelijk voor de dienstregeling. Meer informatie hierover is te vinden op arriva.nl.

4 HAVEN- EN INDUSTRIETERREIN Het dorp Moerdijk ligt op korte afstand van het Haven- en Industrieterrein Moerdijk. Dat is een van de modernste industrieterreinen ter wereld en biedt werk aan ongeveer tienduizend mensen. Het terrein heeft een bruto-oppervlakte van 2600 hectare en telt vier havens. Bedrijven als Shell, ATM, Ritchie Bros en VHC Kreko groep zijn hier gevestigd. U ontsnapt gemakkelijk aan de bedrijvigheid in het mooie natuur- en recreatiegebied De Appelzak. Dit is een groene buffer met een rijke flora en fauna tussen het dorp en het industriegebied. Vooral wat betreft de planten is het gebied bijzonder. Ook is er een strandje, aan het Hollandsch Diep. De Appelzak is te bereiken vanaf de haven over een Schelpenpad en via het bospad. Of vanaf de Julianastraat over het (zogeheten) Schapenpad. Groen, ruimte en rust vlakbij huis. GROEN, RUIMTE EN RUST Tijdens het toeristisch seizoen kunt u met het Deltapontje op en neer varen naar Strijensas. De oversteek over het Hollandsch Diep duurt ongeveer 20 minuten. Opstappen kan bij de aanlegsteiger in de haven van dorp Moerdijk.

5 Het multifunctioneel centrum De Ankerkuil is een belangrijke ontmoetingsplek in het dorp. Verschillende verenigingen en medische voorzieningen zijn gevestigd in dit gebouw. Zo ook het Huis van de Wijk. Een centrale plek waar jong en oud elkaar ontmoeten, waar diverse activiteiten plaatsvinden en waar u terecht kunt voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de wijkzuster. VERENIGINGEN Moerdijk kent een levendig dorps- en verenigingsleven, waarin een groot deel van de Moerdijkers actief is. Naast diverse sportverenigingen (voetbal, tennis, biljart, darts, jeu de boules, vissen) is er ook een (jeugd) toneelvereniging, carnavalsvereniging, seniorenraad, buurtvereniging, Stichting Sociaal Kultureel Werk (SKW) de Klavers, een EHBO vereniging en een Oranjecomité. Bewoners besteden veel aandacht aan veiligheid door een actieve buurtpreventie en!alert Moerdijk.

6 WIE, WAT, WAAR IN MOERDIJK 1 MFC De Ankerkuil Steenweg AL Moerdijk 2 Snackbar Moerdijk Wethouder Mattheestraat 2A 4781 AZ Moerdijk 3 Accountantskantoor Goorden & Huisman Steenweg PA Moerdijk 4 Basisschool de Klaverhoek Margrietstraat AH Moerdijk 5 Café de Put Havendijk 6A 4782 AA Moerdijk 6 Het Winkelmandje / Holle Bolle Cor catering Grintweg AG Moerdijk 7 Lekkers uit Hongarije Grintweg AE Moerdijk 8 Brandweerkazerne Wilhelminaplein AB Moerdijk 9 Restaurant Kanters Steenweg PA Moerdijk 10 Vishandel Hollemans Steenweg AN Moerdijk 11 Vishandel Koman Den Bels PG Moerdijk 12 V.V. TPO Wethouder Mattheestraat AZ Moerdijk 13 T.V. De Klaverpolders Wethouder Mattheestraat AZ Moerdijk 14 Pontje naar Strijensas 15 Recreatiegebied De Appelzak 16 Theethuin De Wilgentuin Wilhelminaplein AB Moerdijk 17 Jan de Kapper De Onrust BA Moerdijk 18 Kapsalon Eestermans Steenweg AR Moerdijk 19 Autobedrijf Moerdijk + Paardenpraktijk De Kroon Steenweg AR Moerdijk 20 Hair 4 you by me Koning Haakonstraat AT Moerdijk 21 Voetverzorgingspraktijk Heleen Mondt Koning Haakonstraat 2C 4781 AT Moerdijk 22 Pedicure Janneke Kayen Visserstraat AB Moerdijk 23 Protestantse kerk Wilhelminaplein AB Moerdijk 24 Hotel Port of Moerdijk Sebastiaansweg PE Moerdijk 25 Pension Moerdijk Grintweg AC Moerdijk 26 Residence Waterweelde Zwaluwsedijk PB Moerdijk 27 Camping Lochtenburg Blokdijk PN Moerdijk 28 Strandje 29 Schelpenpad 30 Schapenpad 31 Speeltuin 32 Jeu de boules baan + trapveldje Wethouder Mattheestraat 33 Havenkantoor Moerdijk Den Bels PG Moerdijk Locaties defibrillators

7 Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license

8 ONDERWIJS EN BUITENSCHOOLSE OPVANG IBS de Klaverhoek is de basisschool in dorp Moerdijk en maakt deel uit van Stichting de Waarden. Deze stichting verzorgt het onderwijs voor negentien scholen in de gemeente Moerdijk, Drimmelen en Goeree- Overflakkee. Lees meer op ibsdeklaverhoek.nl Voor buitenschoolse opvang kunt u terecht bij BSO de Zeven Dwergen in Zevenbergschen Hoek. Lees meer op dezevendwergen.com. TROTS Er is veel om trots op te zijn in dorp Moerdijk. De inwoners geven aan dat ze vooral trots zijn op het sociale aspect in Moerdijk: het saamhorigheidsgevoel, de verbondenheid en het feit dat men elkaar kent. Ook het actieve verenigingsleven wordt erg gewaardeerd.

9 De toekomst van het dorp is lang onderbelicht gebleven door discussies over (on)veiligheid in relatie tot het nabijgelegen industrieterrein. In 2013 werd uit een enquête duidelijk dat een groot deel van de inwoners graag in het dorp woont, maar weinig vertrouwen had in de toekomst. Met een flink pakket aan leefbaarheidsmaatregelen zijn gemeente Moerdijk, Provincie Noord-Brabant en Havenbedrijf Moerdijk samen met de inwoners aan de slag gegaan om dat vertrouwen te herstellen. VERTROUWEN MOERDIJKREGELING Eén van de maatregelen om het vertrouwen van de inwoners in de toekomst van het dorp Moerdijk te herstellen is de Moerdijkregeling. De Moerdijkregeling is een garantieregeling voor huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij krijgen een verkoopgarantie van 95% van de waarde van hun huis, gebaseerd op het prijspeil van 1 januari Deze regeling is vooral een vangnet voor woningen die op de gewone woningmarkt niet worden verkocht. De regeling is bedoeld voor huidige en toekomstige huizen bezitters in het dorp Moerdijk en is nadrukkelijk een blijf-regeling en geen vertrek-regeling. U kunt als (toekomstige) inwoner niet alleen gebruikmaken van de unieke Moerdijkregeling, maar ook van de Starters- en Stimuleringsregeling.

10 STARTERSLENING De gemeente Moerdijk heeft geld voor de Starterslening opzij gezet in een eigen fonds bij SVN (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten). Uit dit fonds leent de gemeente geld aan inwoners die voor het eerst een woning willen kopen. De Starterslening overbrugt het verschil tussen de totale verwervingskosten van uw woning en het maximale bedrag dat u, op basis van uw inkomen, bij de bank kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de Starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van de gemeente. STIMULERINGSLENING De gemeente Moerdijk verstrekt een goedkope lening voor verbetermaatregelen aan uw woning op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en/of levensloopbestendigheid. Deze regeling is uniek in Nederland. Moerdijk is de eerste gemeente die dit volledige pakket aanbiedt aan haar inwoners. De voordelen van deze regeling zijn onder andere: een beter wooncomfort, een lagere energierekening, de mogelijkheid om langer in het eigen huis te blijven wonen, veilig wonen en een mogelijke verhoging van de waarde van de woning. Meer informatie over de Starters- en Stimuleringslening leest u op moerdijk.nl.

11 GEBIEDSPLAN Voor alle kernen in de gemeente Moerdijk is een gebiedsplan gemaakt. Een gebiedsplan is de agenda voor het dorp voor de komende jaren als het gaat om het verbeteren van leefbaarheid. Dit plan wordt opgesteld in coproductie met gemeente, woningcorporaties, politie, zorginstellingen én vooral inwoners. Ook in het dorp Moerdijk is een gebiedsplan gemaakt. Het gebiedsplan kunt u bekijken op moerdijk.nl en op komwonenindorpmoerdijk.nl. DORPSTAFEL De dorpstafel bestaat uit inwoners van dorp Moerdijk, vertegenwoordigers van de gemeente Moerdijk en vertegenwoordigers van de maatschappelijke partners. De leden van de dorpstafel hebben o.a. het gebiedsplan gemaakt en bewaken de voortgang van de uitgewerkte plannen. De dorpstafel komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar. In de dorpstafel zijn verschillende werkgroepen actief. Zij houden zich bezig met de volgende onderwerpen: Ontwikkeling gebied RK-kerk (dorpshart) Dorpshaven Fietspad Moerdijk-Zevenbergen Aanpak openbare ruimte en verkeershinder Basisschool de Klaverhoek Verkoop, PR & Imago Ook is er aandacht voor onderwerpen die op dat moment de aandacht vragen. Per onderwerp wordt gekeken naar de impact voor het dorp en een plan van aanpak gemaakt. Wilt u meedenken over en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het dorp? U bent van harte welkom om mee te doen! U kunt zich aanmelden voor deelname aan de dorpstafel: havenstrategie@ moerdijk.nl

12 MEER INFORMATIE EN CONTACT Wilt u meer informatie over wonen in het dorp Moerdijk? Kijk dan op komwonenindorpmoerdijk.nl of volg ons Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de gemeente Moerdijk via of info@moerdijk.nl. NB: deze brochure is een uitgave van de gemeente Moerdijk. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

HET DORP MOERDIJK STAND VAN ZAKEN

HET DORP MOERDIJK STAND VAN ZAKEN HET DORP MOERDIJK STAND VAN ZAKEN november 2014 Het dorp Moerdijk moet weer nieuwe glans krijgen. De toekomst van het dorp is lang onderbelicht gebleven door discussies over de toekomst van het nabijgelegen

Nadere informatie

Nummer 25 Januari/ Februari 2019

Nummer 25 Januari/ Februari 2019 Nummer 25 Januari/ Februari 2019 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba De Ankerkuil 19.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30

Nadere informatie

Dag Wat Waar Aanvang. (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Di 9 Bingo Seniorenraad De Ankerkuil 14.

Dag Wat Waar Aanvang. (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Di 9 Bingo Seniorenraad De Ankerkuil 14. nr. 19: januari/ februari 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Gold 19.00 uur Maandag Zumba Fitness 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30 uur Dinsdag

Nadere informatie

Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie. 6 november 2013

Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie. 6 november 2013 Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie 6 november 2013 Programma Welkom 19:30 uur Stand van zaken en vervolgstappen Kern Moerdijk in de Concept Havenstrategie Advies Commissie Nijpels Pauze 21:00-21:15

Nadere informatie

GEBIEDSPLAN MOERDIJK GEBIEDSPLAN MOERDIJK

GEBIEDSPLAN MOERDIJK GEBIEDSPLAN MOERDIJK GEBIEDSPLAN MOERDIJK 11 MEI 2016 11 MEI 2016 2 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING 5 1.1 Moerdijk: achtergrond en aanleiding 5 1.2 Doel 6 1.3 Dorpsplan Moerdijk 6 1.4 Betrokken partijen 6 1.5 Het proces 7 1.5.1

Nadere informatie

Nummer 24 November/December 2018

Nummer 24 November/December 2018 Nummer 24 November/December 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba De Ankerkuil 19.30 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30

Nadere informatie

Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk

Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Vraagprijs 315.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk Vrijstaande

Nadere informatie

Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk

Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk Vraagprijs 164.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Visserstraat 8, 4781 AB Moerdijk In rustige

Nadere informatie

Status woningen Moerdijkregeling

Status woningen Moerdijkregeling Status woningen Moerdijkregeling ID Straat + huisnr. Status bewoning Eigendom Aantal bezichtigingen Bijzonderheden Vraagprijs 1 Beatrixstraat 1 2 Beatrixstraat 10 3 Beatrixstraat 11 4 Beatrixstraat 12

Nadere informatie

Status woningen Moerdijkregeling. Aantal

Status woningen Moerdijkregeling. Aantal Status woningen Moerdijkregeling Straat + huisnr. Status bewoning Eigendom Aantal bezichtigingen Bijzonderheden Vraagprijs Beatrixstraat 1 Beatrixstraat 10 Beatrixstraat 11 Beatrixstraat 12 Beatrixstraat

Nadere informatie

Status woningen Moerdijkregeling

Status woningen Moerdijkregeling Status woningen Moerdijkregeling Straat + huisnr. Status bewoning Eigendom Aantal bezichtig ingen Bijzonderheden Vraagprijs Beatrixstraat 1 Beatrixstraat 10 Beatrixstraat 11 Beatrixstraat 12 Beatrixstraat

Nadere informatie

Status woningen Moerdijkregeling

Status woningen Moerdijkregeling Status woningen Moerdijkregeling ID Straat + huisnr. Status bewoning Eigendom Aantal bezichtigingen Bijzonderheden Vraagprijs 1 Beatrixstraat 1 2 Beatrixstraat 10 3 Beatrixstraat 11 4 Beatrixstraat 12

Nadere informatie

vanuit... Klundert REISWIJZER

vanuit... Klundert REISWIJZER vanuit... Klundert REISWIJZER BUS NAAR BREDA / FIJNAART Bus 117 naar Breda via Zevenbergen, Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Wagenberg en naar Fijnaart. In de ochtendspits schoolliner 617 Wanneer Naar Breda

Nadere informatie

vanuit... Fijnaart REISWIJZER

vanuit... Fijnaart REISWIJZER vanuit... Fijnaart REISWIJZER BUS NAAR ROOSENDAAL/WILLEMSTAD Wanneer Opstappen Voor wie Betalen Informatie Bus 103 naar Roosendaal via Oud Gastel en naar Willemstad via Oudemolen Naar Roosendaal ma t/m

Nadere informatie

Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk

Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Vraagprijs 149.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Julianastraat 40, 4782 AP Moerdijk Let

Nadere informatie

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING D EN D EN Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het nieuwe woongebied Heumen Noord.

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening Een steuntje in de rug voor woningkopers en...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

Starterslening bij de gemeente Bergen. September 2013

Starterslening bij de gemeente Bergen. September 2013 1 Starterslening bij de gemeente Bergen September 2013 2 Starterslening bij de gemeente Bergen Hoe werkt de Starterslening? Je wilt een huis kopen in de gemeente Bergen. Maar je kunt net niet genoeg geld

Nadere informatie

Nummer 21 Mei/Juni 2018

Nummer 21 Mei/Juni 2018 Nummer 21 Mei/Juni 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.00 uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil 20.00

Nadere informatie

Nummer 23 September/Oktober 2018

Nummer 23 September/Oktober 2018 Nummer 23 September/Oktober 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.00 uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil

Nadere informatie

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning Een leven voor je BeZoek onze website! Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het

Nadere informatie

Wijkinformatie Bijsteren

Wijkinformatie Bijsteren Wijkinformatie Wijk is de nieuwste woonwijk in Putten. Het is een moderne wijk, opgebouwd uit een verscheidenheid aan woningtypes. De huurwoningen zijn met name geschikt voor gezinnen en starters. Dit

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten September 2017

nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten September 2017 nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Fitness 19.00 uur Maandag Zumba Gold 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties

De Starterslening. van woningcorporaties De Starterslening van woningcorporaties De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en deze woning wilt u kopen van een woningcorporatie. Uw bank of hypotheekadviseur

Nadere informatie

Ondernemen in. Moerdijk

Ondernemen in. Moerdijk Ondernemen in Moerdijk Colofon Gemaakt in opdracht van gemeente Moerdijk, d.d. maart 2009 Tekst: gemeente Moerdijk Ontwerp, opmaak en lay-out: afdeling Informatievoorziening en Facilitair, cluster Repro,

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2015 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Starterslening en Koopsubsidie

Starterslening en Koopsubsidie Starterslening en Koopsubsidie Voor starters op de woningmarkt is het kopen van een woning de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Ondanks de lage hypotheekrente en regelingen zoals Nationale Hypotheek

Nadere informatie

BURGERPANEL MOERDIJK OVER LEVENDIGE CENTRA

BURGERPANEL MOERDIJK OVER LEVENDIGE CENTRA BURGERPANEL MOERDIJK OVER LEVENDIGE CENTRA Gemeente Moerdijk November 2018 www.ioresearch.nl COLOFON Uitgave I&O Research Piet Heinkade 55 1019 GM Amsterdam 020-3084800 Rapportnummer 2018/177 Datum November

Nadere informatie

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Vraagprijs 797.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Uniek object!

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2016 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Grintweg 14 Grintweg 16 Grintweg 18 Grintweg 19 Grintweg 20 Grintweg 21 Verkocht Particulier 2 verkocht ,00 Grintweg 22. Gemeente Moerdijk 1

Grintweg 14 Grintweg 16 Grintweg 18 Grintweg 19 Grintweg 20 Grintweg 21 Verkocht Particulier 2 verkocht ,00 Grintweg 22. Gemeente Moerdijk 1 Aantal bezichtig ingen Bijzonder heden Straat + huisnr. Status bewoning Eigendom Vraagprijs Beatrixstraat 1 Beatrixstraat 10 Beatrixstraat 11 Beatrixstraat 12 Beatrixstraat 13 Beatrixstraat 14 Beatrixstraat

Nadere informatie

Ons kenmerk: 596472 A.C.P. van Kruijssen Doorkiesnummer: 0180451222 E-mailadres: Datum o 2 SEP. 2015

Ons kenmerk: 596472 A.C.P. van Kruijssen Doorkiesnummer: 0180451222 E-mailadres: Datum o 2 SEP. 2015 RIDDERKERK Aan de Gemeenteraad Uw brief van: Uw kenmerk: Bijlage(n): Ons kenmerk: 596472 Contact: A.C.P. van Kruijssen Doorkiesnummer: 0180451222 E-mailadres: Datum o 2 SEP. 2015 Betreft: Onderzoek Startersleningen

Nadere informatie

Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk

Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk Een eigen huis Wie droomt daar niet van? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt wel veel uitzoekwerk bij kijken. Belangrijke

Nadere informatie

Nummer 22 Juli/Augustus 2018

Nummer 22 Juli/Augustus 2018 Nummer 22 Juli/Augustus 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.30 uur* Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil

Nadere informatie

nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten November 2017

nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten November 2017 nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Gold 19.00 uur Maandag Zumba Fitness 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal

Nadere informatie

Nummer 20 Maart/April 2018

Nummer 20 Maart/April 2018 Nummer 20 Maart/April 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.00 uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil 20.00

Nadere informatie

Buurtactieplan. MoerdijkFit. Kern Moerdijk

Buurtactieplan. MoerdijkFit. Kern Moerdijk In het buurtactieplan worden o.a. de bevindingen uit de Beleef je wijk tour en de daaruit voortgekomen aanbevelingen beschreven voor de kern Moerdijk. Buurtactieplan Kern Moerdijk MoerdijkFit 0 Voorwoord

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 07 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Kerstvakantie Nieuwjaarsreceptie Luizencontrole Toetsen in de maand januari/februari Schminkcursus Brede schoolactiviteiten Informatieavond

Nadere informatie

Notitie Startersfonds provincie Utrecht 2009

Notitie Startersfonds provincie Utrecht 2009 Notitie Startersfonds provincie Utrecht 2009 Achtergrond Startersfonds Door de sterk gestegen koopprijzen op de woningmarkt is het voor startende huishoudens met meestal een bescheiden inkomen bijna onmogelijk

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

vanuit... Standdaarbuiten REISWIJZER

vanuit... Standdaarbuiten REISWIJZER vanuit... Standdaarbuiten REISWIJZER DE BUURTBUS NAAR OUDENBOSCH EN NOORDHOEK, KLUNDERT Wat Wanneer Opstappen Voor wie Betalen Informatie Buurtbus 210 naar Oudenbosch en naar Noordhoek en Klundert Naar

Nadere informatie

Leefbaarheid Galder-Strijbeek; nu en in de toekomst 50,26% ,74% jaar jaar 0,00% 0 1,03% 4 10,31% 40 12,11% 47 15,21% 59

Leefbaarheid Galder-Strijbeek; nu en in de toekomst 50,26% ,74% jaar jaar 0,00% 0 1,03% 4 10,31% 40 12,11% 47 15,21% 59 Q1 Wat is uw geslacht? Beantwoord: 388 Overgeslagen: Man Vrouw Man Vrouw 5,26% 195 49,74% 193 Totaal 388 Q2 Wat is uw leeftijd? Beantwoord: 388 Overgeslagen: 7-79 jaar 8 jaar of ouder 13-18 jaar 19-29

Nadere informatie

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten ,99 p/mnd. 215,98 p/mnd. Faciliteiten

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten ,99 p/mnd. 215,98 p/mnd. Faciliteiten Leemgaarde Patrijzenlaan 66 3233BR Oostvoorne Netto huur 1.063,99 p/mnd Servicekosten 215,98 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Leemgaarde ligt in een groene, rustige omgeving in Oostvoorne. De ruime

Nadere informatie

Starterslening. Maximale startersleningdeel bedraagt 20% van de verwervingskosten, dus tot 70.000,-

Starterslening. Maximale startersleningdeel bedraagt 20% van de verwervingskosten, dus tot 70.000,- Starterslening De Starterslening biedt de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk rentepercentage geld te lenen voor de aankoop van een woning of appartement. In de brochure van SVn kunt u lezen dat de

Nadere informatie

Omroep Brabant Omroep Brabant Omroep Brabant (camera man) 18.45 uur inloop 19.00 uur start Locatie Ankerkuil, Steenweg 48.

Omroep Brabant Omroep Brabant Omroep Brabant (camera man) 18.45 uur inloop 19.00 uur start Locatie Ankerkuil, Steenweg 48. Verslag WERKGROEP VERKOOP EN VERHUUR d.d. 03-05-2016 Naam Christian Gommeren Nancy Sebregts Barry Oudhuis Danielle Schuitemaker Niels Morsink Jos Schalk Corné van leest Jeroen de Visser Dianne Beljaars

Nadere informatie

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam

Veeringplein. Nieuwbouw Rosmolenwijk. 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam Veeringplein Nieuwbouw Rosmolenwijk 23 ruime woningen nabij het stadshart van Zaandam De Rosmolenwijk, dichtbij alles De Rosmolenwijk is zeer centraal gelegen en biedt veel voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

*ZAACC9B7FC0* Adviesnota. Raad van : 12 december 2013 Agendapunt : 11 Volgnr. : 2013-083 Reg. nr. : Z-13-04755 /INT-13-01813

*ZAACC9B7FC0* Adviesnota. Raad van : 12 december 2013 Agendapunt : 11 Volgnr. : 2013-083 Reg. nr. : Z-13-04755 /INT-13-01813 Raad van : 12 december 2013 Agendapunt : 11 Volgnr. : 2013-083 Reg. nr. : Z-13-04755 /INT-13-01813 Adviesnota *ZAACC9B7FC0* Onderwerp Startersleningen. Inleiding In de raadsvergadering van 18 april 2013

Nadere informatie

Menselijke maat in het landelijk gebied

Menselijke maat in het landelijk gebied Menselijke maat in het landelijk gebied Menselijke maat in het landelijk gebied Mensen maken het landelijk gebied. Het zijn juist de trotse en betrokken bewoners die zorgen voor een landelijk gebied dat

Nadere informatie

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten ,04 p/mnd. 173,98 p/mnd. Faciliteiten

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten ,04 p/mnd. 173,98 p/mnd. Faciliteiten Leemgaarde Patrijzenlaan 120 3233BR Oostvoorne Netto huur 1.190,04 p/mnd Servicekosten 173,98 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving leuke driekamerwoning aan de zonzijde in Leemgaarde. Vrij gelegen aan

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op het op 3 oktober 2005 bij hen ingekomen verzoek van Shell Nederland Chemie, gelegen aan Chemieweg 25 te Moerdijk, tot gedeeltelijke intrekking van

Nadere informatie

BOSSCHENHOOFD MARGRIETSTRAAT 17

BOSSCHENHOOFD MARGRIETSTRAAT 17 BOSSCHENHOOFD MARGRIETSTRAAT 17 VRAAGPRIJS: 350.000,- EURO K.K. WWW.DEWEKKERMAKELAAR.NL ALGEMEEN Omschrijving In het dorp, nabij de uitvalswegen richting Roosendaal en Breda gelegen royaal perceel van

Nadere informatie

EVALUATIE STARTERSLENING HARDINXVELD-GIESSENDAM

EVALUATIE STARTERSLENING HARDINXVELD-GIESSENDAM EVALUATIE STARTERSLENING HARDINXVELD-GIESSENDAM Gemeente Hardinxveld-Giessendam Juli 2014 HG: 16742 INTERN/15941 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. De starterslening... 4 2.1. Karakter van de starterslening...

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Volgen ontwikkelingen

Volgen ontwikkelingen Visie op wonen Een passende en betaalbare woning voor iedereen Woningbehoefte bepalen in overleg met de lokale marktpartijen, niet alleen op basis van cijfers Hierdoor de woningbehoefte voor zijn, in plaats

Nadere informatie

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008

Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Dorpsontwikkelingsplan Helvoirt 1e discussiebijeenkomst 8 jan.2008 Agenda Aanvang 20.00 uur Inleiding DOP en resultaten enquête Pauze, koffie/thee Discussie in groepjes Afsluiting uiterlijk 22.30 uur Wat

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

oerdijk fir v6v tm oernff nte RAADSINFORMATIEBRIEF

oerdijk fir v6v tm oernff nte RAADSINFORMATIEBRIEF tm oernff nte oerdijk RAADSINFORMATIEBRIEF Van Aan Onderwero Nummer griffie Zaaknummer Documentnummer College van burqemeester en wethouders de leden van de oemeenteraad Resultaten qezondheidsonderzoek

Nadere informatie

Marco Siecker Marjolein Fick Wietske Theloesen

Marco Siecker Marjolein Fick Wietske Theloesen Marco Siecker Marjolein Fick Wietske Theloesen 26-11-2013 Agenda 1. Opening 2. Terugblik tweede dorpsavond 3. Uitwerken actieplan (in deelgroepen) 4. Plenaire terugkoppeling 5. Doorkijk vervolg gebiedsplan

Nadere informatie

College van Gedeputeerde Staten statenvoorstel. Aan Provinciale Staten, PS2010WMC12-1 -

College van Gedeputeerde Staten statenvoorstel. Aan Provinciale Staten, PS2010WMC12-1 - PS2010WMC12-1 - College van Gedeputeerde Staten statenvoorstel Datum : 22 juni 2010 Nummer PS : PS2010WMC12 Afdeling : MOW Commissie : WMC Registratienummer : 2010int260921 Portefeuillehouder : De Jong

Nadere informatie

Geerkade 5S Etten-Leur penthouse

Geerkade 5S Etten-Leur penthouse Geerkade 5S Etten-Leur penthouse GROOTS PENTHOUSE EEN GENOT OM TE WONEN boeieraak leurse haven Prinsheerlijk wonen in Etten-Leur Geerkade turfijker AFRIT 19 van bergenplein ETTEN-LEUR AFRIT 18 A58 Etten-Leur

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg WONING BROCHURE Van Middachtenweg 17 Doesburg Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Van Middachtenweg 17 te Doesburg, voor de door u getoonde

Nadere informatie

De volgende stellingen gaan over het betrekken van inwoners en organisaties door de gemeente.

De volgende stellingen gaan over het betrekken van inwoners en organisaties door de gemeente. Burgerparticipatie Inwonerparticipatie en participatiemaatschappij zijn begrippen die gaan over meedoen en zorgen voor elkaar. Inwoners kunnen meepraten én meedoen en eigen initiatieven ontplooien. Buurtpreventie

Nadere informatie

FACTSHEET GOEREE-OVERFLAKKEE

FACTSHEET GOEREE-OVERFLAKKEE FACTSHEET GOEREE-OVERFLAKKEE Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Goeree-Overflakkee heeft als landelijk gebied een unieke ligging vlakbij steden als Rotterdam,

Nadere informatie

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten

Leemgaarde. 3233BR Oostvoorne. Netto huur. Servicekosten. 786,70 p/mnd. 207,21 p/mnd. Faciliteiten Leemgaarde Patrijzenlaan 328 3233BR Oostvoorne Netto huur 786,70 p/mnd Servicekosten 207,21 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving De Leemgaarde ligt in een groene, rustige omgeving in Oostvoorne. In dit

Nadere informatie

Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek?

Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek? Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek? Nú met starterslening! Is de starterslening iets voor jou? Lees er meer over in deze folder Een eerste woning blijft voor starters soms een lucht

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK EEN EIGEN HUIS WIE DROOMT DAAR NIET VAN? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt wel veel uitzoekwerk bij kijken. Belangrijke

Nadere informatie

Moerd U k. ge meente RAADSINFORMATIEBRIEF. - Samenvattingonderzoek - Persbericht - Presentatie GGD. 'Vrb aos

Moerd U k. ge meente RAADSINFORMATIEBRIEF. - Samenvattingonderzoek - Persbericht - Presentatie GGD. 'Vrb aos ge meente aa Moerd U k RAADSINFORMATIEBRIEF Van Aan Onderwerp Colleqe van burqemeester en wethouders de leden van de oemeenteraad Vervolq oezond heidsonderzoek GGD Nummer griffie Zaaknummer Documentnummer

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Provinciaal blad 2010, 73

Provinciaal blad 2010, 73 ISSN 0920-105X Provinciaal blad 2010, 73 Besluit van gedeputeerde staten van Utrecht van 26 oktober 2010, nr. 2010INT264160, houdende nadere regels op grond van de Algemene subsidieverordening provincie

Nadere informatie

Nr. 26 Maart/April Wekelijkse vaste activiteiten:

Nr. 26 Maart/April Wekelijkse vaste activiteiten: Nr. 26 Maart/April 2019 Wekelijkse vaste activiteiten: Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 Maandag Zumba De Ankerkuil 19.30-20.30 Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30 Dinsdag Biljarten De Ankerkuil

Nadere informatie

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 13 juli 2015

Aan: de gemeenteraad Vergadering: 13 juli 2015 Aan: de gemeenteraad Vergadering: 13 juli 2015 Onderwerp: Verordening VROM-Startersleningen gemeente Beesel Oppe Brik Agendapunt: STATUS RAADSVOORSTEL Commissie en Raad. Vaststellen van de verordening

Nadere informatie

Stadsavond Klundert 30 maart 2016

Stadsavond Klundert 30 maart 2016 Stadsavond Klundert 30 maart 2016 PROGRAMMA 19:30 uur Welkom door Melten Dekkers en openingswoord wethouder Fakkers 19:40 20:30 uur Presentatie werkgroepen/onderwerpen Wat is er bereikt? Wat staat er nog

Nadere informatie

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag!

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! 1 Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! U wilt een huis kopen of bouwen in Biezenmortel, Esch, Haaren of Helvoirt? Een goed besluit! Maar met dit besluit bent u er wellicht nog niet. Een huis

Nadere informatie

2. Startersleningen. Werking Starterslening

2. Startersleningen. Werking Starterslening Middelen/B&I/VROM Memo Aan: Van: gemeenteraad (presidium 27 november) college Datum: 29 november 2007 betreft: raadsagendapunt nr. 16: Starterswoningen Op de lijst van toezeggingen is afgesproken dat het

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Starterslening Hof van Twente

Starterslening Hof van Twente Gemeente Hof van Twente 2010-2011 Starterslening Hof van Twente Meer kansen voor starters op de koopwoningmarkt in Hof van Twente. w w w. h o f va n t w e n t e. n l Vanwege de hoge huizenprijzen is het

Nadere informatie

Je eerste koopwoning? Steek de handen uit de mouwen en vraag de Haagse Starterslening aan

Je eerste koopwoning? Steek de handen uit de mouwen en vraag de Haagse Starterslening aan Je eerste koopwoning? Steek de handen uit de mouwen en vraag de Haagse Starterslening aan Je eerste koopwoning? Steek de handen uit de mouwen en vraag de Starterslening aan Bas (32): Mijn leven draait

Nadere informatie

Ons kenmerk ML40/13.0010618. Datum uw brief

Ons kenmerk ML40/13.0010618. Datum uw brief Ingekomen stuk D (PA 18 september 2013) Aan de gemeenteraad van Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax (024) 329 95 81 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postbus 9105 6500 HG Nijmegen

Nadere informatie

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om ons aan u voor te stellen. Wij zijn

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om ons aan u voor te stellen. Wij zijn w4(- Aan Burgemeester & Wethouders en de Leden van de Raad van de gemeente Moerdijk Postbus 4 4760 AA Zevenbergen Zevenbergschen Hoek, 9 december 2016 Geachte Dame/Heer, Wij maken van deze gelegenheid

Nadere informatie

Ambtelijke bijstand: Mw. Drs. J. Bolt 1

Ambtelijke bijstand: Mw. Drs. J. Bolt 1 Raadsvoorstel Agendapunt: 05 Onderwerp Starterslening Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen Ter inzage 29 januari 2013 4 maart 2013 Aan de gemeenteraad, 0. Samenvatting Sinds 1 januari 2008 is

Nadere informatie

Projectplan Muziekkoepel Godlinze

Projectplan Muziekkoepel Godlinze Projectplan Muziekkoepel Godlinze Vereniging Dorpsbelangen Godlinze Hoofdweg 10 9908 PB Godlinze www.godlinze.com secretariaat@godlinze.com 0596-581627 06-20167786 Ingeschreven bij de KvK nr. 02070101

Nadere informatie

Nispensestraat 3, Roosendaal

Nispensestraat 3, Roosendaal Altijd al in het hart van de stad willen wonen maar is dit telkens te duur? Zoek niet verder en grijp nu uw kans! Dit haast instapklare 2-kamerappartement is gelegen op de 1 e verdieping met berging op

Nadere informatie

De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul

De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul B E S L U I T: vast te stellen de volgende: VERORDENING VROM STARTERSLENING Gemeente Valkenburg aan de Geul 2007 Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen Artikel 1 In

Nadere informatie

Fijnaart. Kinderdagverblijf

Fijnaart. Kinderdagverblijf Fijnaart Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf de Brabbelton telefoonnummer: 0168-464071 aantal plaatsen dagopvang: 32 BSO Villa Kakelbont telefoonnummer: 0168-464071 aantal plaatsen BSO: 40 Peuterspeelzalen

Nadere informatie

Statensingel

Statensingel Statenhove Statensingel 103 1002 3039LH Rotterdam Netto huur 501,02 p/mnd Servicekosten 43,86 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving In het woongebouw Statenhove in de wijk Blijdorp is een 3-kamer woning

Nadere informatie

ARENADEBAT 1. Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM

ARENADEBAT 1. Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM ARENADEBAT 1 Dinsdag 13 september - t Bruisend Hart - Hoornaar WELKOM PROGRAMMA 19.30 uur: welkom, wethouder Teus van Houwelingen 19.40 uur: toelichting gespreksleider Bas Verbruggen 19.45 uur: eerste

Nadere informatie

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg Hoogstraat Welberg wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg ruime bouwkavels in landelijk Brabant Welberg ligt in de gemeente Steenbergen in het westen van Brabant. De rustige,

Nadere informatie

3193TW Hoogvliet Rotterdam

3193TW Hoogvliet Rotterdam Aveling Klaasje Zevensterstraat 308 3193TW Hoogvliet Rotterdam Netto huur 677,63 p/mnd Servicekosten 47,10 p/mnd Faciliteiten Woningomschrijving Zelfstandig wonen aan de Klaasje Zevensterstraat waar de

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Halsteren De Schans

Samen Bouwen in. Halsteren De Schans Samen Bouwen in Halsteren De Schans Heerlijk wonen in Halsteren Halsteren is een gezellig dorp op de Brabantse Wal met veel natuur en water in de nabije omgeving. In het gezellige dorpscentrum vindt men

Nadere informatie

Notitie. Betreft: Startersleningen Zoeterwoude. Datum: 1 oktober 2012

Notitie. Betreft: Startersleningen Zoeterwoude. Datum: 1 oktober 2012 Notitie Betreft: Startersleningen Zoeterwoude Datum: 1 oktober 2012 Inleiding De nieuwbouw van de woningen blijft achter, terwijl de vraag naar betaalbare koopwoningen groot is. Vooral aan de onderkant

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

KENUWWOONOMGEVING ENGELEN, BOKHOVEN, VLIJMEN [WIJKWEETJES LOCATIE HOTSPOTS]

KENUWWOONOMGEVING ENGELEN, BOKHOVEN, VLIJMEN [WIJKWEETJES LOCATIE HOTSPOTS] KENUWWOONOMGEVING ENGELEN, BOKHOVEN, VLIJMEN [WIJKWEETJES LOCATIE HOTSPOTS] S-HERTOGENBOSCH en omgeving LIGGING VAN DE DORPEN Folderreeks Ken uw woonomgeving In de folderreeks Ken uw woonomgeving kiest

Nadere informatie

De Dongense Opstartlening

De Dongense Opstartlening De Dongense Opstartlening Verlaag je woonlasten met de Opstartlening! Beschikbaar voor starters uit Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk en vanaf 1

Nadere informatie

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout 29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout Centraal wonen in een gevarieerde wijk TH0020 wt Verkoopbrochure Nijenrode V6.indd 1 20-11-12 16:43 2 3 Comfortabel wonen op loopafstand

Nadere informatie

LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN

LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN LEIDSESTRAATWEG 89 WOERDEN Kenmerken & specificaties Inhoud woning: 330 m³ Woonoppervlakte: 105 m² Perceeloppervlakte: 280 m² Bouwjaar: 1933 Leidsestraatweg 89 Magnifiek wonen direct aan de Oude Rijn!

Nadere informatie

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening!

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Uw eerste huis kopen Spannend, voor het eerst een huis kopen. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken.

Nadere informatie