Nummer 20 Maart/April 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 20 Maart/April 2018"

Transcriptie

1 Nummer 20 Maart/April 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal uur Dinsdag Biljarten De Ankerkuil uur Dinsdag Jeu de boules Jeu de boules baan uur Dinsdag Handwerkcafé maar ook voor gezellig een kopje t Pluspunt /Ankerkuil uur koffie bent u welkom Woensdag Koffie drinken + kaarten (55+) t Pluspunt /Ankerkuil uur Woensdag Kaarten en biljarten De Ankerkuil uur Donderdag Zwemmen (contact R. Dudok) Niervaert Klundert uur Vertrek bus vanaf de Steenweg (voor nr. 50) 2 e dinsdag Samen eten in t Pluspunt (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) De Ankerkuil uur Maart 2018 Dag Wat Waar Aanvang Vrij 2 Buurtvereniging Moerdijk organiseert een gezellige avond De Ankerkuil uur om te kaarten, darten, sjoelen of gewoon gezellig te borrelen. Entree 0,50 Di 6 Bingo KBO De Ankerkuil uur Di 13 Samen eten in t Pluspunt De Ankerkuil uur (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Vrij 16 Toneelvereniging Moerdijk voert het toneelstuk Vissen op. De Ankerkuil uur Za 17 Lees hier meer over onder dit blok. Do 22 Meer Meiden; een leuke activiteit voor meiden tussen De Ankerkuil uur jaar. Lees hier meer over verderop in deze editie. Vrij 23 Landelijke opschoondag: supporter van schoon Za 24 Toneelvereniging Moerdijk voert het toneelstuk Vissen op. De Ankerkuil uur

2 Wo 28 Bloemschikken (Inlichtingen bij G. de Visser ) De Ankerkuil uur Toneelvereniging Moerdijk voert het toneelstuk Vissen op Data: vrijdag 16 maart zaterdag 17 maart zaterdag 24 maart 2018 Aanvang: uur Beschrijving: Dennis (Albert Gloudemans) verheugt zich op een intiem etentje thuis met zijn partner. Alles moet perfect zijn en er mag niets mis gaan. Zijn partner blijkt echter andere plannen te hebben. Iedereen in zijn omgeving zoals zijn bazige zakenpartner (Margreet van Ballegooijen), dominante moeder (Cynthia Leest) en een excentrieke kunstenares (Marion Szunomar) heeft een mening en daardoor dreigt alles mis te lopen. Als iedereen in je omgeving zo dominant is, is het makkelijker om een denkbeeldige vriend (Mattie Kortsmit) te hebben. Maar zelfs denkbeeldige vrienden kunnen opstandig worden en weg gaan. 'Vissen, van de schrijfster Christa Warmerdam, schuwt het gevoel maar zeker ook het venijn niet. Het moderne en eigentijdse toneelstuk bevat zowel tragische als komische elementen die elkaar eerder versterken dan tegenwerken. Locatie: Gemeenschapshuis De Ankerkuil, Steenweg AP Moerdijk. Entree: 10,00 Kaarten verkrijgbaar via: of aan de kassa Website:

3 April 2018 Dag Wat Waar Aanvang Di 3 Bingo KBO De Ankerkuil uur Vrij 6 Buurtvereniging Moerdijk organiseert een gezellige avond De Ankerkuil uur om te kaarten, darten, sjoelen of gewoon gezellig te borrelen. Entree 0,50 Di 10 Samen eten in t Pluspunt De Ankerkuil uur (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Vrij 13 Bingo georganiseerd door de Zonnebloem De Blokhut uur Za 14 Zo 15 Uitvoering Jeugd toneel Moerdijk De Ankerkuil Middag en avond Do 19 Meer Meiden; een leuke activiteit voor meiden tussen 11- De Ankerkuil uur 14 jaar. Vrij 27 Activiteiten voor Koningsdag: Fiets versieren Lunch Bingo De Ankerkuil uur uur uur

4 Noteer vast in uw agenda Dag Wat Waar Aanvang Di 1-5 Bingo KBO De Ankerkuil uur Vr 4-5 Buurtvereniging Moerdijk organiseert een gezellige avond De Ankerkuil uur om te kaarten, darten, sjoelen of gewoon gezellig te borrelen. Entree 0,50 Di 8-5 Samen eten in t Pluspunt De Ankerkuil uur (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Do 17-5 Meer Meiden; een leuke activiteit voor meiden tussen 11- De Ankerkuil uur 14 jaar. Do 14-6 Meer Meiden; een leuke activiteit voor meiden tussen 11- De Ankerkuil uur 14 jaar. Vr 15-6 Bingo georganiseerd door de Zonnebloem De Blokhut uur In de Ankerkuil staat een aantal (groot letter) boeken, deze mogen geleend worden. Wel graag na het lezen weer terugzetten. Met een aantal verenigingen zijn we verzameld in Belangen Behartigers Moerdijk-dorp. Met deze groep, waarin o.a. KBO, de Seniorenraad, De Zonnebloem, Kruisvereniging en Surplus vertegenwoordigd zijn, hebben we deze activiteitenkalender opgezet. Deze kalender komt één maal per twee maanden uit. Heeft u nog een aanvulling of nieuwe activiteiten? Neem dan contact op met: Nel van Meel, Steenweg 98, n.vanmeel@hetnet.nl. Of Coby Schneijderberg, Marijkestraat 16, janco8@live.nl. Dan plaatsen we uw activiteit in de volgende activiteitenkalender. Graag aanleveren voor 26 april 2018.

5 Word vrijwilliger van ons Buurtpreventie team Sinds april 2015 zijn veel vrijwilligers belangeloos actief in het Buurtpreventie team. Naast de sociale controle melden ze via de Buiten Beter App o.a. losliggende stoeptegels, volle prullenbakken en rondzwervend (huis) vuil bij onze gemeente. Ook is er periodiek contact met de wijkagent en de Buurtpreventie coördinator van de gemeente over bepaalde (verdachte) situaties. Het Buurtpreventie team bestaat uit 24 vrijwilligers. Om lid te worden van het Buurtpreventie team moet u 18 jaar of ouder zijn, in het bezit zijn van een mobiel en af en toe een rondje willen lopen of fietsen. Ons streven is om dagelijks 1 of 2 rondjes door ons dorp te lopen en door het Buitengebied (Zwaluwesedijk/Klaverpolderseweg) te fietsen. Daarom is het fijn zijn als we het team kunnen uitbreiden met een aantal vrijwilligers. Weet u iemand of wilt u meer informatie? Neem dan gerust persoonlijk contact op met onze Buurtpreventie coördinator Kees Scheenaard of stuur een mail naar k.scheenaard@ziggo.nl. Uiteraard kunt u ook één van de vrijwilligers in een geel hesje aanspreken tijdens hun ronde. Help ons om ons dorp (sociaal) iets veiliger te maken en meld u aan! Meld u aan voor de WhatsApp groep Alert Moerdijk dorp Als u uzelf wilt aanmelden voor de WhatsApp groep Alert Moerdijk dorp stuurt u een mail naar jos.schalk@moerdijk.nl of stuurt u een WhatsApp naar Vermeld daarin uw naam, adres en 06 nummer. Jos voegt u dan toe aan de huidige WhatsApp groep met 34 deelnemers. De app is alléén maar bedoeld om verdachte situaties te melden die op dat moment aan de orde zijn. Naast het melden via deze app is bellen naar 112 ook belangrijk. De Alert Moerdijk dorp app is geen app waarin deelnemers met elkaar gaan discussiëren of elkaar vragen gaan stellen. Daar zijn andere WhatsApp groepen of sociale media tools beschikbaar voor.

6 Via achteringang Ankerkuil: Huisartsen Dr. Mulders / Dr. Heitman Maandag-Woensdag-Vrijdag tot uur Dr. van Rijn (op afspraak) Maandag-Woensdag-Vrijdag tot uur Medicatie van dr. Van Rijn is op te halen bij L. Beljaars, Visserstraat 7 in Moerdijk. Dit kan op: Maandag-Woensdag-Vrijdag en uur Prikpost SHL Dinsdag tot uur Therapie Fysiotherapie Donkers Maandag op afspraak Telefoonnummer Wijkzuster Renata van Es Dinsdag tot uur Telefoonnummer Renata is wijkzuster en contactpersoon voor de kern Moerdijk. Iedere dinsdag houdt zij spreekuur in de Ankerkuil tussen en uur. U kunt contact met haar opnemen bij vragen over wonen, zorg en welzijn maar ook voor andere uiteenlopende zaken.

7 Het Huis van de Wijk De Ankerkuil Het Huis van de Wijk is een ontmoetingsplaats in de wijk of kern voor en door bewoners, professionals, vrijwilligers en organisaties. Het Huis van de Wijk is een centrale plek in een kern waar jong en oud elkaar ontmoeten, van waaruit activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de woonconsulent, de wijkzuster of de sociaal werker. Het is een plek waar hulp, diensten en ondersteuning dichtbij in samenspraak met betrokken en actieve inwoners worden georganiseerd. De activiteiten zijn initiatieven van de burgers zelf en bestaat uit vrijwillige inzet en waar wederkerigheid centraal staat zij zijn de motor van het Huis van de Wijk. Inloop basisteam het Huis van de Wijk De Ankerkuil De medewerkers van het basisteam houden wekelijks een inloop op dinsdag van tot uur in De Ankerkuil. Afwisselend zijn de woonconsulent, de wijkzuster en de sociaal werker aanwezig. U kunt bij hen terecht voor vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. U kunt ook contact met hen opnemen als u ideeën of vragen heeft met betrekking tot het Huis van de Wijk. Bij vragen kunt u contact met hen opnemen: Noortje Enkhuizen, woonconsulent Woonkwartier tel Renata van Es, wijkzuster Surplus tel Monique van Bedaf, sociaal werker Surplus Welzijn tel Nieuw: Advertentiebord in De Ankerkuil Sinds kort is er in de Ankerkuil een raam advertentiebord gekomen voor persoonlijke advertenties. U kunt hier de vraag kwijt voor bijvoorbeeld: Ik heb hulp nodig bij een klein klusje in huis of tuin. Kan iemand mij wegbrengen naar een arts, ziekenhuis of het station? Kan iemand iets voor mij meebrengen uit Zevenbergen? Ook kunt u een advertentie plaatsen om hulp aan te bieden. Het is niet de bedoeling om koop- of verkoopadvertenties te plaatsen. De advertentie levert u ter grootte van een briefkaartformaat af bij de Ankerkuil of bij Nel van Meel, Steenweg 98 in Moerdijk.

8 Nieuw vrijwilligersinitiatief in dorp Moerdijk, even voorstellen: Wie zijn we? Wij zijn een brei- haak- en uitgifte punt van Knitted Knockers Nederland in gemeente Moerdijk. Wat zijn Knitted Knockers? Dat zijn gehaakte of gebreide borstprothesen die wij gratis maken voor vrouwen met een geheel of gedeeltelijke borstamputatie. Deze borstprotheses zijn zacht, licht en comfortabel in het dragen. Wij gebruiken zacht katoen wat goed op littekenweefsel wordt verdragen. Ze kunnen in een waszakje gewoon in de wasmachine op 40 graden. Alle aanvragen voor een gratis borstprothese worden door 1 persoon in behandeling genomen om de privacy te waarborgen. Brei- en haaksters die zich belangeloos willen inzetten voor dit prachtige doel, zijn meer dan welkom om zich bij ons aan te sluiten en mee te helpen de voorraad op peil te houden. Doe met ons mee en maak het verschil voor duizenden vrouwen! Bezoek onze Facebook voor meer informatie. Kom met ons in contact via een privé bericht op Facebook, stuur een mail naar knittedknockersmoerdijk@gmail.com of kom even langs in het haakcafé op dinsdagmiddag in de Ankerkuil. Wij laten u graag zien wat wij maken. Donaties zijn altijd welkom! Giften worden 100% gebruikt om meer borstprotheses te kunnen maken. Joke Hagenbeuk namens Knitted Knockers Moerdijk

9 Nieuws uit de werkgroepen gebiedsplan dorp Moerdijk Werkgroep Fietspad Het inrichtingsontwerp van het fietspad is grotendeels afgerond. Het bestuur moet hier nog een besluit over nemen. De afbeelding van het inrichtingsontwerp staat op onze website, dorpmoerdijk.nl. Voor de realisatie van het fietspad moeten we gronden verwerven van diverse partijen. Begin februari zijn we eigenaar geworden van de gronden van het waterschap. Ook zijn we met het waterschap in overleg over de technische voorzieningen van de bestaande duiker. Zij gaan onder strenge voorwaarden akkoord om de duiker te verlengen. Het onderzoek of aan al deze voorwaarden wordt voldaan loopt. Het fietspad komt deels op het grondgebied van het Havenbedrijf. Eerder zijn we met het Havenbedrijf in gesprek gegaan voor een samenwerking voor het stuk fietspad vanaf de brug tot aan de Appelweg. Op dit moment bekijken we of het mogelijk is om het fietspad door te leggen tot aan de Grintweg en wie daarvoor verantwoordelijk is. Het gedeelte van de fietsverbinding tot de A17 valt binnen het beheergebied van het Havenbedrijf. Het zou kunnen dat zij daardoor verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van nieuwe fietsverbinding. Het is van belang dat er zekerheid is over de instandhouding van de fietsverbinding. Samen met het havenbedrijf onderzoekt de gemeente wat de beste manier is om dit te regelen zodat snel met de realisatie gestart kan worden. Op dit moment is er een vervolgonderzoek gaande voor een eventuele herhuisvesting van vleermuizen in het gebied. Dit is eind maart gereed. Het is de bedoeling dat vooruitlopend op de realisering er vleermuiskasten geplaatst worden, waardoor de beestjes een nieuwe huisvesting krijgen en dit geen vertraging betekent in het proces. Door de aanleg van het fietspad moeten veel bomen gekapt worden. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een groot aantal bomen (de kans op) essenziekte hebben en op termijn gekapt moeten worden. De werkgroep wil samen met andere geïnteresseerde inwoners geschikte locaties bepalen waar bomen ter compensatie geplaatst kunnen worden. Uit het compensatieplan moet nog blijken om welke bomen het gaat en het precieze aantal wat teruggeplaatst moet worden. Heeft u interesse om mee te denken over geschikte locaties? Stuur dan een naar caroline.hoendervangers@moerdijk.nl.

10 Werkgroep gebied RK-kerk Het bisdom heeft haar machtiging afgegeven waardoor de verkoop van rooms-katholieke kerk aan de gemeente definitief doorgaat. Tijdens de commissiebehandeling op dinsdag 30 januari gaf de meerderheid van de gemeenteraad aan positief tegenover de realisatie van het dorpshart en de daarbij behorende financiële consequenties te staan. Jan Eestermans hield tijdens de vergadering een vurig pleidooi om de gemeenteraad mee te krijgen. De ChristenUnie was de enige partij die het voorstel niet kon onderschrijven. Dit was voor Jan Eestermans en Meindert Bijleveld aanleiding om nog eens in gesprek te gaan met deze partij. Zij hebben nogmaals een toelichting gegeven hoe belangrijk het realiseren van het dorpshart is voor het dorp. Onduidelijk is of dit hun standpunt heeft gewijzigd. Aangezien de ChristenUnie in de huidige raad één zetel heeft zal een nee-stem van hun hand niet van invloed zijn op de einduitslag. Op donderdag 1 maart volgt het definitieve besluit tijdens de raadsvergadering. De afgelopen periode zijn er boringen op locatie verricht in het kader van nader archeologisch onderzoek. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat het wenselijk is om de bij de uitvoering van de realisatie van het dorpshart archeologische begeleiding in te zetten, om meer te kunnen documenteren over de opbouw van het voormalige klooster dat in W.O. II is vernietigd, maar waarvan de funderingsresten nog grotendeels in de grond zitten. Uit het destructief asbestonderzoek dat is verricht, zijn geen nadere asbestbronnen naar voren gekomen. Er is wel een vorm van asbestsanering noodzakelijk, maar deze is gelukkig relatief bescheiden van omvang. Werkgroep Openbare ruimte en verkeershinder De eerste fase van de herinrichting van de Steenweg is afgerond. Hieruit is gebleken dat deze herinrichting al effect heeft op de snelheid. De tweede fase staat op de planning en omvat het stuk vanaf de spoorlijn tot de kruising van de J.W. Frisostraat. Op 8 maart zal de voorlopige gunning bij de aannemer bekend zijn. De verwachting is dat begin april wordt gestart met de werkzaamheden en deze ongeveer eind mei afgerond zijn. De werkzaamheden hebben ook betrekking tot het spoor. Deze worden uitgevoerd door Dura Vermeer en vinden plaats op zaterdag 24 en zondag 25 maart. Dit weekend wordt de spoorovergang voor verkeer afgesloten. In fase 2 wordt de Steenweg opnieuw ingericht met verkeersremmende en snelheidsverlagende maatregelen. Ook worden er parkeervakken aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt de Steenweg helemaal afgesloten. Omwonenden worden binnenkort geïnformeerd over de bereikbaarheid van hun woning. Het verkeer wordt omgeleid via de Blokdijk.

11 Werkgroep Verkoop, PR & Imago Werknemers van haven- en industrieterrein Op donderdag 18 januari organiseerden we een bijeenkomst voor inwoners van Moerdijk die werkzaam zijn op het Haven- en Industrieterrein. Hiermee is de start gemaakt van het promoten van Wonen en werken in Moerdijk is zo gek nog niet. Het was een mooie opkomst van 15 mensen. De bijeenkomst ging van start door het presenteren van het doel van deze actie, de rol van ambassadeur binnen het bedrijf en een uitleg hoe de actie eruit kan zien. Daarna splitsten we in drie groepen op om met elkaar in gesprek te gaan. In de groepen werd besproken wat de ambassadeurs van het plan vinden, of ze eraan willen meewerken, welke mogelijkheden er in hun bedrijf zijn en welke andere mogelijkheden voor promotie er zijn. Aan het einde van de bijeenkomst is gevraagd wat iedereen van de slogan: Wonen en Werken in Moerdijk is zo gek nog niet vindt. Vooralsnog is deze slogan passend, omdat hij weergeeft wat we met de actie willen bereiken. Een korte variant is misschien krachtiger. En daarom aan alle inwoners de vraag om mee te denken over een andere, kortere variant. Van deze avond is een verslag gemaakt. Alle deelnemers hebben ook de PowerPoint en een digitale versie van de brochure ontvangen. Voor de komende periode is een actielijst gemaakt. Via onze communicatiekanalen houden we u op de hoogte van alle activiteiten. Mocht u interesse hebben om mee te denken, stuur dan een naar caroline.hoendervangers@moerdijk.nl. U ontvangt dan alle bijlagen die de deelnemers ook hebben gekregen. Graag willen wij alle ambassadeurs hartelijk danken voor de aanwezigheid en bijdrage. Samen gaan we er een geslaagde promotie van maken! Meer Meiden Vanuit de werkgroep PR, Verkoop en Imago dorp Moerdijk organiseren wij samen met meer Moerdijk: Meer Meiden! Ben jij een meisje tussen de jaar en vind je het leuk om gezellige activiteiten te ondernemen met andere meiden? Dan zijn de Meer Meiden avonden echt iets voor jou! Om de donderdagavond organiseert Meer Moerdijk meidenavonden waarbij informatieve en leuke actieve activiteiten elkaar afwisselen. Hierbij kun je denken aan cup cakes versieren, filmavondjes, nagels lakken en dansen. Heb je een ander idee om te doen? Geef dit aan, want het is jouw avond.

12 De volgende data staan gepland: donderdag 8 maart in Tune, Zevenbergen (Kristallaan 25d) donderdag 22 maart in de Ankerkuil, Moerdijk donderdag 5 april in Tune, Zevenbergen donderdag 19 april in de Ankerkuil, Moerdijk donderdag 17 mei in de Ankerkuil, Moerdijk donderdag 31 mei in Tune, Zevenbergen donderdag 14 juni in de Ankerkuil, Moerdijk Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Mail dan naar pauline.brands@senw-moerdijk.nl of britt.goedemondt@senw-moerdijk.nl. Speciaal voor jongens is er ook een avond in de maak. We hopen deze ook zo snel mogelijk te kunnen lanceren. Volg ons op en blijf op de hoogte. Moerdijkregeling De stand van zaken van de Moerdijkregeling op dit moment als volgt:

13

Dag Wat Waar Aanvang. (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Di 9 Bingo Seniorenraad De Ankerkuil 14.

Dag Wat Waar Aanvang. (Inlichtingen Samen eten bij Janny Stoop , kosten per maaltijd 7,-) Di 9 Bingo Seniorenraad De Ankerkuil 14. nr. 19: januari/ februari 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Gold 19.00 uur Maandag Zumba Fitness 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30 uur Dinsdag

Nadere informatie

Nummer 25 Januari/ Februari 2019

Nummer 25 Januari/ Februari 2019 Nummer 25 Januari/ Februari 2019 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba De Ankerkuil 19.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30

Nadere informatie

Nummer 22 Juli/Augustus 2018

Nummer 22 Juli/Augustus 2018 Nummer 22 Juli/Augustus 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.30 uur* Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil

Nadere informatie

Nummer 21 Mei/Juni 2018

Nummer 21 Mei/Juni 2018 Nummer 21 Mei/Juni 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.00 uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil 20.00

Nadere informatie

Nummer 23 September/Oktober 2018

Nummer 23 September/Oktober 2018 Nummer 23 September/Oktober 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba Gold De Ankerkuil 19.00 uur Maandag Zumba Fitness De Ankerkuil

Nadere informatie

Nr. 26 Maart/April Wekelijkse vaste activiteiten:

Nr. 26 Maart/April Wekelijkse vaste activiteiten: Nr. 26 Maart/April 2019 Wekelijkse vaste activiteiten: Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 Maandag Zumba De Ankerkuil 19.30-20.30 Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30 Dinsdag Biljarten De Ankerkuil

Nadere informatie

Nummer 24 November/December 2018

Nummer 24 November/December 2018 Nummer 24 November/December 2018 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor De Ankerkuil 14.00 uur Maandag Zumba De Ankerkuil 19.30 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal 10.30

Nadere informatie

nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten November 2017

nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten November 2017 nr. 18 november/december 2017 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Gold 19.00 uur Maandag Zumba Fitness 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal

Nadere informatie

nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten September 2017

nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten September 2017 nr. 17 September/Oktober 2017 Wekelijkse vaste activiteiten Dag Wat Waar Aanvang Maandag Seniorenkoor 14.00 uur Maandag Zumba Fitness 19.00 uur Maandag Zumba Gold 20.00 uur Dinsdag Damesgymnastiek Gymzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK

NIEUWSBRIEF HUISKAMER VAN ODIJK 1-2017 Beste dorpsgenoten De lente is al aardig op gang gekomen. De narcissen en tulpen bloeien volop en de vogels zijn al druk in de weer om een nestje te bouwen. Tijd voor de geboorte van een nieuw item,

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Stadsavond Klundert 30 maart 2016

Stadsavond Klundert 30 maart 2016 Stadsavond Klundert 30 maart 2016 PROGRAMMA 19:30 uur Welkom door Melten Dekkers en openingswoord wethouder Fakkers 19:40 20:30 uur Presentatie werkgroepen/onderwerpen Wat is er bereikt? Wat staat er nog

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126

Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL LES 2: VRIJE TIJD LES 3: THUIS LES 4: NEDERLAND LES 5: TOEKOMST 126 Inhoudsopgave LES 1: NAAR SCHOOL 8 1 Ziek 8 2 Plus en min 14 3 Wat moet en wat is goed? 20 4 De bel 26 Woorden 32 LES 2: VRIJE TIJD 38 1 Naar de film 38 2 Rada wil fit zijn 44 3 Vrije tijd 50 4 Ik ben

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over :

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : Editie 7 april 2016 Beste buurtbewoners, Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : 1. Samen een insectenhotel maken op 23 april 2. Buurtpreventie app in gebruik 3. Algemene Ledenvergadering op 9 mei 4.

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Oktober 2018 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie. 6 november 2013

Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie. 6 november 2013 Informatieavond vervolg Concept-Havenstrategie 6 november 2013 Programma Welkom 19:30 uur Stand van zaken en vervolgstappen Kern Moerdijk in de Concept Havenstrategie Advies Commissie Nijpels Pauze 21:00-21:15

Nadere informatie

Groningen, 20 december Beste leden van de platforms,

Groningen, 20 december Beste leden van de platforms, Groningen, 20 december 2011 Beste leden van de platforms, In oktober zaten we voor het laatst bij elkaar. In januari 2012 hebben we onze volgende platformbijeenkomsten gepland. In de tussentijd sturen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West

22 juni volgende fase Oostpolderweg-West 22 juni volgende fase Oostpolderweg-West Op maandag 22 juni start de volgende fase van de herinrichting van de Oostpolderweg. Dan wordt het gedeelte tussen de Statendamweg en de Trekbeemd afgesloten voor

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Mei 2019 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van

We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van Zangvereniging Marijke. Tijdens de samenzang werd er goed

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste trimester 2018 Beste inwoner van, Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar! We hopen weer iedereen te ontmoeten. Januari 2018 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud: WBVH SWOZ Aafje. Januari

Voorwoord. Inhoud: WBVH SWOZ Aafje. Januari Voorwoord Welkom Midden Inn. Midden Inn is, naast een woon- zorgcomplex ook een Ontmoetingsplein. Ontmoeten is waar het om gaat in Midden Inn zowel voor de bewoners als ook de mensen uit het dorp. Op verzoek

Nadere informatie

Het nieuwe Westerwatering

Het nieuwe Westerwatering Verzorgd wonen Het nieuwe Westerwatering voor gezelligheid en ondersteuning Evean. Midden in het leven. EVNZW20170056 Folder Verzorgd Wonen Westerwatering.indd 1 03-02-17 08:26 Het nieuwe Evean Westerwatering,

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma Juli - december 2016 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst.

ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst. ALS JE HET MIJ VRAAGT... Ideeën voor de nieuwe locatie in Horst. Dichterbij maakt een plan voor de locaties in Horst. Jij krijgt een nieuwe plek in Horst om te leven en te werken. Dichterbij verzamelt

Nadere informatie

Dorpstafel werkgroep Verkoop, PR en Imago

Dorpstafel werkgroep Verkoop, PR en Imago Dorpstafel werkgroep Verkoop, PR en Imago Aanwezig: iedereen Verslag werkgroep bijeenkomst 13 september 2016 1.Status v.w.b. bezichtigingen en verhuurde/verkochte Moerdijkregeling woningen Op korte termijn

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2017. 1 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Nieuwe Kampje Nummer 1 december 2017

Nieuwsbrief t Nieuwe Kampje Nummer 1 december 2017 Nieuwsbrief t Nieuwe Kampje Nummer 1 december 2017 Nieuwsbrief t Nieuwe Kampje Nummer 1 december 2017 Voor u ligt de nieuwsbrief van t Nieuwe Kampje. Deze nieuwsbrief is voor de bewoners van t Kampje,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Wat vragen wij van U?

Wat vragen wij van U? Beste Mede-Estenaar, De Dorpstafel spant zich in om voor alle inwoners van Est de leefbaarheid van ons dorp te verbeteren. Wij richten ons hierbij vooral op de leefbaarheid en sociale aspecten in ons dorp.

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Za 13 Juli Za 20 Juli Za 27 Juli : Vrije Inloop : Vrije Inloop : Vrije Inloop. Zo 14 Juli Zo 21 Juli Zo 28 Juli

Za 13 Juli Za 20 Juli Za 27 Juli : Vrije Inloop : Vrije Inloop : Vrije Inloop. Zo 14 Juli Zo 21 Juli Zo 28 Juli Week 28 Week 29 Week 30 Ma 8 Juli Ma 15 Juli Ma 22 Juli 9.30-11.30: Country Dansen 9.30-11.30: Country Dansen 9.30-11.30: Country Dansen 10.00-11.00: Fitness en Bewegen 10.00-11.00: Fitness en Bewegen

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving

Opdracht 1. Opdrachten tijdsbeleving Opdrachten tijdsbeleving Opdracht 1 De volgende vragen kunnen je helpen storende factoren in je tijdbeheer te herkennen. Vul de tabel in en tel de totalen op: Uitspraken over je thuissituatie Mijn telefoon

Nadere informatie

Op woensdag 12 april was de afsluiting van het Jeelo-project: Zorgen voor dieren

Op woensdag 12 april was de afsluiting van het Jeelo-project: Zorgen voor dieren MEI 2017 Een heel mooie en sportieve afsluiting voor de meivakantie..de Koningsspelen. Een activiteit waar iedereen vrolijk van wordt. Wij zijn vooral ook blij met zoveel ouderhulp, die het mogelijk maakt

Nadere informatie

Het Theeblaadje Januari 2013

Het Theeblaadje Januari 2013 Het Theeblaadje Januari 2013 55+ ontmoetingscentrum Het Theehuis Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum Het Theehuis is in het bijzonder een centrum waar senioren

Nadere informatie

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking

NOVEMBER Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking NOVEMBER 2018 Dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een beperking Zo blijf je op de hoogte Over deze nieuwsbrief Dit is een nieuwsbrief voor cliënten van Syndion. Nieuwsbrief Cliënt Er staat

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie