Nispensestraat 3, Roosendaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nispensestraat 3, Roosendaal"

Transcriptie

1 Altijd al in het hart van de stad willen wonen maar is dit telkens te duur? Zoek niet verder en grijp nu uw kans! Dit haast instapklare 2-kamerappartement is gelegen op de 1 e verdieping met berging op de begane grond. Het geheel is omstreeks 1994 gebouwd en nadien keurig afgewerkt middels zeer degelijke materialen. Dit lichte appartement heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 65 m². De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en uitgevoerd met diverse onder- en bovenkasten met meer dan voldoende bergruimte. Deze is verder voorzien van een koel/vriescombinatie, oven, keramische kookplaat en een afzuigschouw. De lichte keuken is in open opstelling geplaatst met de royale woonkamer. De oppervlakte van de keuken en deze woonkamer is totaal maar liefst 37 m². Direct vanuit de woon/eetkamer en de aangrenzende slaapkamer heeft men ook toegang tot de 2 balkons welke respectievelijk gelegen zijn op het zuidoosten en het noorden met fraai uitzicht over de Burgerhousestraat en de Burgemeester Prinsensingel. Ook de slaapkamer (± 12 m²) en de daar aangrenzende badkamer (± 5 m²) zijn met recht ruim te noemen. De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd met een douchecabine, 2 e toilet en een wastafelmeubel. Het gehele appartement is verder afgewerkt met een grenen planken c.q. laminaat vloer, stucwerk wandafwerking en spuitwerkplafonds. Het goed onderhouden complex heeft zijn ingang aan de Nispensestraat en is voorzien van een bellentableau met intercominstallatie. Via deze centrale entree komt men op de galerij. Al met al een appartement wat u gezien moet hebben! VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

2 Indeling: Complex Appartement : Entree met brievenbus, bellentableau en trapopgang. : Entree met toilet en bijkeuken, woonkamer met Frans balkon, open keuken, slaapkamer met schuifpui, balkon en badkamer. Kadastrale gegevens: Gemeente : Roosnedaal en Nispen Sectie : D Nummer : 8189 A1 Woonoppervlakte : ± 65 m² Overige bijzonderheden: - Royaal 2-kamerappartement (bj. 1994) met een woonoppervlakte van ± 65 m². - Royale, lichte woon/eetkamer ( ± 37 m²) met grenen houten vloerdelen en toegang tot het Frans balkon. - De open keuken heeft een lichte kleurstelling en is uitgerust met een kunststof werkblad, keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie en oven. - De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en 2 e toilet. - De slaapkamer, ± 12 m², grenst direct aan deze badkamer. - Het appartement is verder keurig afgewerkt met degelijke materialen. - Haast instapklaar appartement in hartje centrum. - Combiketel: bouwjaar 1997, Merk: AWB. - Het complex is geheel geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. - Eigen berging aan de achterzijde van het complex welke afsluitbaar is middels een poort. - Servicekosten bedragen circa 93,-- per maand exclusief gas, water en elektra. - Het appartement is zeer gunstig gelegen, nabij de diverse winkels en openbaar vervoer in het centrum van Roosendaal. - Het financieel verslag en meerjarenonderhoudsplanning liggen ter inzage.

3

4

5

6

7 Appartement

8 Kadastrale kaart

9 Omgevingskaart

10 Gemeente Roosendaal en Nispen Starterslening Omschrijving Voor starters is het momenteel erg lastig om een eerste woning te kopen. De prijzen van koopwoningen zijn de afgelopen jaren sterk gestegen en als gevolg van de kredietcrisis verstrekken banken minder snel een hypotheek. De Starterslening biedt starters de mogelijkheid om toch een eerste woning te kopen. De gemeente heeft hiervoor geld opzij gezet in een fonds bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Ook de provincie en het Rijk storten hier geld in. Uit dit fonds leent de gemeente geld uit aan inwoners die voor het eerst een woning willen kopen. De gemeente Roosendaal biedt starters met een (gezins)inkomen tot de mogelijkheid om de een hypotheek te verkrijgen, die via de bank net niet bereikbaar is. Woonlasten van de eerste koopwoning worden met de starterslening ook verlaagd. Starterslening Per 17 december 2009 heeft de gemeente Roosendaal de Starterslening ingevoerd. De gemeente heeft hiervoor geld opzij gezet in een eigen fonds bij het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Ook de provincie en het Rijk storten hier geld in. Uit dit fonds leent de gemeente geld uit aan inwoners die voor het eerst een woning willen kopen. Met de Starterslening leen je geld van de gemeente, via SVn. De starterslening is geen volledige hypotheek Het bedrag dat starters volgens de normen van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) gewoon zelf kunnen lenen, moet eerst via een gewone hypotheek bij een bank worden afgesloten. Het verschil tussen deze gewone hypotheek en de kosten van de woning kan vervolgens via een starterslening worden afgedekt. De woning mag maximaal kosten, inclusief verwervingskosten. Onder de verwervingskosten wordt verstaan de koop-/aanneemsom met daarbovenop de bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting, renteverlies tijdens de bouw, notariskosten, makelaarskosten en afsluitkosten voor de lening. Bij bestaande bouw wordt hiervoor 6% van de koopsom en eventuele verbeterkosten gerekend en bij nieuwbouw 6% over de koop-/aanneemsom en eventueel meerwerk. Kenmerken starterslening De starterslening: bedraagt minimaal 6.000,-- en maximaal 20 % van de verwervingskosten met een maximum van ,--; heeft een rentevaste periode van 15 jaar, en; een looptijd van maximaal 30 jaar. de eerste drie jaar hoeft geen rente en geen aflossing betaald te worden. Na het derde jaar betaalt de starter wel rente en aflossing als het inkomen toereikend is. Zo niet, dan kan de starter bij SVn een hertoets aanvragen en kan een maandlast betaald worden die past bij het inkomen op dat moment.

11 Voorwaarden De voorwaarden om in aanmerking te komen voor de VROM starterslening zijn vastgelegd in de Verordening VROM Starterslening Gemeente Halderberge. De verordening is onderdeel van het Startersbeleid gemeente Halderberge. De aanvrager(s) moeten op het moment van aanvraag een huurwoning of wooneenheid bewonen of inwonend zijn en niet eerder een woning in eigendom hebben gehad. De voorwaarden zijn: Je bent 18 jaar of ouder; Je bent niet eerder eigenaar of mede-eigenaar van een eigen woning geweest; De aan te kopen woning staat in de gemeente Roosendaal; Het (gezamenlijk) bruto jaarinkomen mag maximaal ,- bedragen; De verwervingskosten (kosten voor het verkrijgen in eigendom) zijn maximaal ,- De hoogte van de VROM Starterslening bedraagt maximaal 20% van de koopsom tot een maximum van ,-; Per huishouden wordt maximaal één starterslening verstrekt. Kosten Voor het aanvragen van de lening zijn geen kosten verbonden. Wanneer de lening definitief afgesloten gaat worden, brengt de SVn 1,5% afsluitkosten in rekening. Deze kosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting De aanvraag Voldoe je aan de voorwaarden? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een VROM Starterslening.De procedure is dan als volgt: 1. Je vraagt bij de gemeente Roosendaal, afdeling Ontwikkeling of je in aanmerking komt voor een VROM starterslening een SVn-aanvraagformulier. De gemeente toetst globaal of je in aanmerking komt voor een VROM Starterslening, zo ja dan verstrekt de gemeente je een SVnaanvraagformulier, het formulier werkgeversverklaring en een checklist Starterslening. 2. Je vult de ingevulde formulieren inclusief vereiste bijlagen en zendt dit aan het SVn. 3. SVn toetst de aanvraag, vervolgens keurt de gemeente de aanvraag goed of af en meldt dit schriftelijk aan in een toewijzingsbrief. 4. Je vraagt een hypotheek aan bij de bank voor de woning die je op het oog hebt, waarin je al aangeeft dat je een starterslening kan krijgen. De bank verstrekt daarna een hypotheekofferte. 5. Binnen vier weken na verzenddatum van de toewijzingsbrief van de gemeente stuur je SVn een kopie toe van een door jou en de geldverstrekker getekende offerte voor een lening onder eerste hypotheek. SVn kan verzocht worden deze termijn eenmalig te verlengen met twee weken. 6. De bank brengt een offerte aan je uit met positieve NHG (Nationale Hypotheek Garantie) toetsing. De hoofdsom van de VROM Starterslening wordt bij de NHG-toetsing ingevoerd als "Contante waarde subsidie". 7. Je stuurt een kopie van de door jou getekende offerte naar SVn. 8. Opnieuw toetsing SVn, waarna SVn een offerte VROM Starterslening uitbrengt. De VROM Starterslening wordt onder tweede hypotheek verstrekt. Informatie Alle informatie over de Starterslening is terug te lezen in de brochure van SVn, af te halen bij de Informatiebalie op het stadskantoor en ook te raadplegen op Bron:

Maisberg 166, Roosendaal

Maisberg 166, Roosendaal Modern drie kamerappartement gelegen op de 1 e verdieping met berging en eigen overdekte parkeerplaats. Het geheel is in 2000 gebouwd en nadien keurig afgewerkt middels zeer degelijke en duurzame materialen.

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. van woningcorporaties. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening van woningcorporaties Een steuntje in de rug voor woningkopers n...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2015 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning

Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning Een leven voor je BeZoek onze website! Speciaal voor nieuw woongebied De Plantage De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het

Nadere informatie

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening Een steuntje in de rug voor woningkopers en...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk

Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk Op zoek naar je eerste woning? De starterslening maakt het mogelijk Een eigen huis Wie droomt daar niet van? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt wel veel uitzoekwerk bij kijken. Belangrijke

Nadere informatie

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een

De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een De starterslening 2016 De Starterslening U wilt een woning kopen. Dat kan een nieuwbouwwoning, een bestaande koopwoning of uw huidige huurwoning zijn. Als u een bepaalde woning op het oog heeft, kunt u

Nadere informatie

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING

HEUMEN HEUMEN HEUMEN HEUMEN NOORD NOORD NOORD NOORD. Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING D EN D EN Speciaal voor nieuw woongebied Heumen Noord DE STARTERSLENING VOOR UW EERSTE KOOPWONING U wilt voor het eerst een woning kopen en u wilt zich graag vestigen in het nieuwe woongebied Heumen Noord.

Nadere informatie

Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek?

Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek? Overweeg je de aankoop van je eerste woning in Velperbroek? Nú met starterslening! Is de starterslening iets voor jou? Lees er meer over in deze folder Een eerste woning blijft voor starters soms een lucht

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

De Starterslening. van woningcorporaties

De Starterslening. van woningcorporaties De Starterslening van woningcorporaties De Starterslening voor uw eerste koopwoning U wilt voor het eerst een woning kopen en deze woning wilt u kopen van een woningcorporatie. Uw bank of hypotheekadviseur

Nadere informatie

Starterslening. Maximale startersleningdeel bedraagt 20% van de verwervingskosten, dus tot 70.000,-

Starterslening. Maximale startersleningdeel bedraagt 20% van de verwervingskosten, dus tot 70.000,- Starterslening De Starterslening biedt de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk rentepercentage geld te lenen voor de aankoop van een woning of appartement. In de brochure van SVn kunt u lezen dat de

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK

OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK OP ZOEK NAAR JE EERSTE WONING? DE STARTERSLENING MAAKT HET MOGELIJK EEN EIGEN HUIS WIE DROOMT DAAR NIET VAN? De zoektocht naar een eigen woning is leuk, maar er komt wel veel uitzoekwerk bij kijken. Belangrijke

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening!

Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Overweegt u de aankoop van uw eerste woning in Amersfoort? Hofwoningen in Laak 2 Nú met Starterslening! Uw eerste huis kopen Spannend, voor het eerst een huis kopen. Daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken.

Nadere informatie

Starterslening Gemeente Ommen. Starterslening Gemeente Ommen

Starterslening Gemeente Ommen. Starterslening Gemeente Ommen Starterslening Gemeente Ommen Starterslening Gemeente Ommen Inhoud Wat is de starterslening Kenmerken van de starterslening Voorwaarden gemeente Ommen Rekenvoorbeeld Aanvraagprocedure Wat is de Starterslening?

Nadere informatie

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72

HEYTHUYSEN HORSTVELD 72 HEYTHUYSEN HORSTVELD 72 Dit modern instapklaar 3- kamerappartement met balkon op het zuiden is gelegen op de eerste verdieping van dit appartementencomplex en op loopafstand van het centrum van Heythuysen.

Nadere informatie

Starterslening en Koopsubsidie

Starterslening en Koopsubsidie Starterslening en Koopsubsidie Voor starters op de woningmarkt is het kopen van een woning de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Ondanks de lage hypotheekrente en regelingen zoals Nationale Hypotheek

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 IDEAAL VOOR STARTERS: Instapklaar 3-kamer appartement welk in 2006 geheel is gerenoveerd, d.w.z. nieuwe keuken, badkamer, toilet, CV etc. Voorzien van o.a. 2 slaapkamers, aparte

Nadere informatie

Starterslening Hof van Twente

Starterslening Hof van Twente Gemeente Hof van Twente 2010-2011 Starterslening Hof van Twente Meer kansen voor starters op de koopwoningmarkt in Hof van Twente. w w w. h o f va n t w e n t e. n l Vanwege de hoge huizenprijzen is het

Nadere informatie

Starterslening Gemeente Hardenberg. Presentatie startersavond in het Vechtdalcollege in Dedemsvaart

Starterslening Gemeente Hardenberg. Presentatie startersavond in het Vechtdalcollege in Dedemsvaart Starterslening Gemeente Hardenberg Presentatie startersavond in het Vechtdalcollege in Dedemsvaart 7 februari 2013 Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) SVn is een onafhankelijke

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63

HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 HEYTHUYSEN DANIELSHOF 63 IDEAAL VOOR STARTERS: Instapklaar 3-kamer appartement welk in 2006 geheel is gerenoveerd, d.w.z. nieuwe keuken, badkamer, toilet, CV etc. Voorzien van o.a. 2 slaapkamers, aparte

Nadere informatie

nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning

nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning De gemeente Wijchen wil het starters op de koopwoningmarkt makkelijker maken om in gemeente Wijchen een

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam

Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Vraagprijs 89.000,= k.k. Omschrijving Madeliefstraat 36 c - Rotterdam Modern instapklaar appartement, geheel netjes afgewerkt, praktische indeling en eventueel de mogelijkheid

Nadere informatie

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Dan is dit zeker een aanrader! Op een van de mooiste plekjes van Oud Gastel gelegen woning met bedrijfsruimte op een perceel

Nadere informatie

Brouwerijstraat 7, Oud Gastel

Brouwerijstraat 7, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk De Meireweikes gelegen uitgebouwde hoekwoning met berging op een perceel van 152 m². Deze lichte eengezinswoning is in 1988 traditioneel gebouwd en biedt

Nadere informatie

2. Startersleningen. Werking Starterslening

2. Startersleningen. Werking Starterslening Middelen/B&I/VROM Memo Aan: Van: gemeenteraad (presidium 27 november) college Datum: 29 november 2007 betreft: raadsagendapunt nr. 16: Starterswoningen Op de lijst van toezeggingen is afgesproken dat het

Nadere informatie

ADRES: Burgemeester v Houdtplein GN Bladel

ADRES: Burgemeester v Houdtplein GN Bladel Royaal 3- kamer appartement (maisonnette) met een woonoppervlakte van maar liefst 114 m2 een grote berging en een privé parkeerplaats en een prachtig uitzicht op het Burgemeester van Houdtplein. ADRES:

Nadere informatie

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout)

mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) mierloseweg 61-K Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de

Nadere informatie

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel Omschrijving: Op een unieke en vrije locatie in het buitengebied van Oud Gastel gelegen, fraai afgewerkte en zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow (± 552 m³) met vrijstaande garage op een perceel

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

HEYTHUYSEN HORSTVELD 52

HEYTHUYSEN HORSTVELD 52 HEYTHUYSEN HORSTVELD 52 INSTAPKLARE MAISONNETTE MET EEN EIGEN ENTREE gelegen op de eerste en tweede verdieping van een mooi appartementencomplex op loopafstand van het centrum van Heythuysen. Dit appartement

Nadere informatie

Nieuwe Werf 34, Kruisland

Nieuwe Werf 34, Kruisland Omschrijving: In een kindvriendelijke straat, nabij het centrum van het dorp gelegen instapklare tussenwoning met berging op een ruim bemeten perceel van 191 m² ondergrond. Deze eengezinswoning is omstreeks

Nadere informatie

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K.

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. Omschrijving Ben je een starter of wilt u kleiner gaan wonen? Dan is een kijkje nemen in dit modern en royaal ingedeeld appartement met

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

TE KOOP. Vreeman Makelaardij K.K. Kraakselaan HC Doesburg. Vreeman Makelaardij. Tulpstraat EB Gendringen

TE KOOP. Vreeman Makelaardij K.K. Kraakselaan HC Doesburg. Vreeman Makelaardij. Tulpstraat EB Gendringen Vreeman Makelaardij TE KOOP Kraakselaan 65 6981 HC Doesburg Vreeman Makelaardij Tulpstraat 2 7081 EB Gendringen 0315-685025 info@vreemanmakelaardij.nl vreemanmakelaardij.nl 124.500 K.K. Aantrekkelijk geprijsd

Nadere informatie

HEYTHUYSEN DE GAARD 21

HEYTHUYSEN DE GAARD 21 HEYTHUYSEN DE GAARD 21 PRACHTIG APPARTEMENT GELEGEN OP EEN UNIEKE LOCATIE BINNEN DIT COMPLEX, TE BEREIKEN MIDDELS LIFT EN MET BALKON AAN VOORZIJDE! In het centrum van Heythuysen ligt dit uitstekend onderhouden,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 220.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 280 m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag!

Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! 1 Droomhuis op het oog? De gemeente helpt u graag! U wilt een huis kopen of bouwen in Biezenmortel, Esch, Haaren of Helvoirt? Een goed besluit! Maar met dit besluit bent u er wellicht nog niet. Een huis

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

Amarildijk 48, Roosendaal

Amarildijk 48, Roosendaal Keurig onderhouden eindwoning met garage gelegen in een groenrijke en kindvriendelijke omgeving. De woning is omstreeks 1974 traditioneel gebouwd waarna deze in de loop der jaren is uitgebouwd met een

Nadere informatie

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland In de dorpskern van Kruisland gelegen eengezinswoning met ruime garage op een perceel van 209 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd en door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd.

Nadere informatie

ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4

ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4 ROERMOND NOTENBOOMLAAN 4 PRACHTIG HOEKAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BAL- KON OP DE ZONZIJDE EN GROTE BERGING IN HET SOUTERRAIN. Het appartement is instapklaar, gunstig gelegen in het stadsdeel Eigen

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Bremswegje 7b, Oud Gastel

Bremswegje 7b, Oud Gastel Luxueuze vrijstaande woning met royale inpandige garage en vrijstaande schuur in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1979 oorspronkelijk gebouwd en staat op een perceel

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Nieuw te bouwen appartementengebouw met 7 appartementen en een commerciële ruimte. Ideaal voor starters. Gunstig gelegen nabij het stadscentrum.

Nieuw te bouwen appartementengebouw met 7 appartementen en een commerciële ruimte. Ideaal voor starters. Gunstig gelegen nabij het stadscentrum. Haalmansweg 42 t/m 56, Lochem Nieuw te bouwen appartementengebouw met 7 appartementen en een commerciële ruimte. Ideaal voor starters. Gunstig gelegen nabij het stadscentrum. Koopsommen vanaf : 117.500,--

Nadere informatie

Vraagprijs: ,-- k.k.

Vraagprijs: ,-- k.k. Op een schitterende locatie, nabij het centrum van het dorp gelegen, goed onderhouden vrijstaande villa met inpandige garage en een carport. Het geheel is zeer vrij gelegen aan een rustige straat op een

Nadere informatie

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244 Aan de rand van Eindhoven/Meerhoven gelegen, royaal opgezet en

Nadere informatie

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Heraultlaan 27 - Eindhoven Heraultlaan 27 - Eindhoven Vraagprijs 239.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Zeer fraaie, goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, garage, berging en een volop

Nadere informatie

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen

Oude Heijningsedijk 48, Heijningen Op een schitterende locatie aan de rand van Heijningen gelegen, vrijstaand woonhuis (348 m³) op een perceel van maar liefst 640 m² ondergrond. De woning is in de loop der jaren geheel gerenoveerd en verder

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven Ruim en licht 3-kamer-appartement met een royale woonkamer (42 m2!), semi-open keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, 2 balkons en eigen berging. Gelegen nabij Strijp-S, diverse grote parken, Piet Hein

Nadere informatie

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM Vraagprijs: 149.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.6 Plattegrond....7 Algemeen...8 Omschrijving Zeer centraal gelegen,

Nadere informatie

's-gravendeel, Onder de molen 34

's-gravendeel, Onder de molen 34 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Onder de molen 34 Met zorg onderhouden en netjes afgewerkt 2-kamer appartement met balkon en berging, gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

Pisanostraat Eindhoven

Pisanostraat Eindhoven Pisanostraat 268 - Eindhoven Vraagprijs 159.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving Goed onderhouden ruim 3-kamer appartement op de 2e verdieping met o.a. ruime woonkamer, dichte keuken en twee balkons.

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 47 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 47 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k. TE KOOP 5421 DE Gemert Vraagprijs: 172.000 k.k. Omschrijving TE KOOP Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en tweede verdieping met ruim dakterras, balkon en

Nadere informatie

Koningsplein 14-2 ARNHEM

Koningsplein 14-2 ARNHEM Koningsplein 14-2 ARNHEM Vraagprijs 115.000,= k.k. Op zoek naar een modern appartement hartje centrum Arnhem? En toch heerlijk rustig gelegen met voldoende parkeergelegenheid voor de deur? Neem dan eens

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard In het centrum van Valkenswaard aan een doorgaande weg, op de tweede etage gelegen, een goed onderhouden 3-kamer appartement met een berging op de begane grond en een parkeerplaats op het buitenterrein.

Nadere informatie

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Vraagprijs 85.000,= k.k. Omschrijving Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Nu extra voordelig!! Heerlijk wonen, maar tevens voor de komende jaren is het COMPLEX ONDERHOUDSVRIJ.

Nadere informatie

WEERT MIDDELSTESTRAAT 127

WEERT MIDDELSTESTRAAT 127 WEERT MIDDELSTESTRAAT 127 Op een aantrekkelijk woonlocatie gelegen keurig onderhouden ruime twee onder een kapwoning met grote garage, luxe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en vrij uitzicht op groenvoorziening

Nadere informatie

EINDHOVEN Limburglaan 59

EINDHOVEN Limburglaan 59 EINDHOVEN Limburglaan 59 Omschrijving Keurig onderhouden 2-kamer hoekappartement met veel lichtinval, balkon, separate berging, een in 2014 gemoderniseerde badkamer met duo wastafel en ruime douchecabine.

Nadere informatie

www.beleggingspanden.nl

www.beleggingspanden.nl Beleggingspand Roosendaal Lavadijk 225 4706 KZ Roosendaal, Noord-Brabant. Verkocht 175.000,- K.K. Dit leuke beleggingspand betreft een ruime, uitgebouwde eengezinswoning met keurige onderhoudsarme voor-

Nadere informatie

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout)

pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) pastoor elsenstraat 4g Helmond (mierlo-hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

De Starterslening biedt de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk. rentepercentage geld te lenen voor de aankoop van een woning of

De Starterslening biedt de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk. rentepercentage geld te lenen voor de aankoop van een woning of Starterslening Logo in Versie 1 april 2017 De Starterslening biedt de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk rentepercentage geld te lenen voor de aankoop van een woning of appartement. In de brochure

Nadere informatie

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k.

TE KOOP. Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. TE KOOP Kapelaanstraat 43 5421 DE GEMERT Vraagprijs: 169.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STARTERSLENING MOGELIJK!!!...Dit royaal en zeer netjes onderhouden appartement (type maisonnette) op de eerste en

Nadere informatie

Procedures en Gemeentelijke Uitvoeringsregels Starterslening

Procedures en Gemeentelijke Uitvoeringsregels Starterslening Procedures en Gemeentelijke Uitvoeringsregels Procedures Het proces van het verstrekken van de door de gemeente valt uiteen in een vijftal stappen c.q. procedures. Deze procedures betreffen: 1. De vorming

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Valleistraat 58. Vraagprijs : 299.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Valleistraat 58 Aan de rand van het koopcentrum is dit jonge, luxe afgewerkte APPARTEMENT gelegen. Het app. ligt op de 3e verdieping van het moderne gebouw 'Silhouet'

Nadere informatie

GRATHEM DORPSTRAAT 25

GRATHEM DORPSTRAAT 25 GRATHEM DORPSTRAAT 25 Vrijstaande woning, gelegen in de kern van het dorp, met een vrije achterom, diepe tuin met diverse bergingen. Ruime woonkamer, aangrenzende keuken met bijkeuken en badkamer op de

Nadere informatie

Bomanshof 81. Eindhoven

Bomanshof 81. Eindhoven Op slechts een paar minuten lopen van het centum van Eindhoven gelegen ruim 2-kamer appartement op de 3 de verdieping met een lichte woonkamer, semi-open keuken, groot balkon, 1 slaapkamer, inpandige berging

Nadere informatie

Geldropseweg Eindhoven

Geldropseweg Eindhoven Geldropseweg 34 10 - Eindhoven Vraagprijs 129.500,- k.k. Huis-o-theek BV Omschrijving INSTAPKLAAR STARTERSAPPARTEMENT!! VERKRIJGBAAR MET KOOPSUBSIDIE!! Recent gerealiseerd (2007), modern afgewerkt, goed

Nadere informatie

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

VERORDENING VROM STARTERSLENING GEMEENTE KERKRADE 2007

VERORDENING VROM STARTERSLENING GEMEENTE KERKRADE 2007 VERORDENING VROM STARTERSLENING GEMEENTE KERKRADE 2007 (vastgesteld door de raad op 28 maart 2007; gewijzigd door de raad op 1 juli 2009 en 25 januari 2012) Bijlage behorende bij ontwerpbesluit 11Rb077

Nadere informatie

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg

WONING BROCHURE. Van Middachtenweg 17. Doesburg WONING BROCHURE Van Middachtenweg 17 Doesburg Zeer geachte belangstellende Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Van Middachtenweg 17 te Doesburg, voor de door u getoonde

Nadere informatie

De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul

De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul De Raad van de gemeente Valkenburg aan de Geul B E S L U I T: vast te stellen de volgende: VERORDENING VROM STARTERSLENING Gemeente Valkenburg aan de Geul 2007 Hoofdstuk 1 Begripsbepalingen Artikel 1 In

Nadere informatie

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel Fraai gerenoveerde, luxueuze vrijstaande woning (± 730 m³) met royale garage en zeer ruime tuin in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1958 origineel gebouwd waarna

Nadere informatie

Dordrecht. Thorbeckeweg 329. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Thorbeckeweg 329. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Thorbeckeweg 329 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Is voor u een hoekappartement, bovenin ook het mooiste plekje om te

Nadere informatie

Voorzijde. De eigen berging is gelegen aan de achterzijde van het complex en is via de buitenzijde bereikbaar.

Voorzijde. De eigen berging is gelegen aan de achterzijde van het complex en is via de buitenzijde bereikbaar. Nog geheel naar eigen wens te maken maisonette met een grote lichte woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, ruim balkon en 2 bergingen. Gunstig gelegen direct in het winkelcentrum De Bus nabij een school,

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

WEERT MIDDELSTESTRAAT 43

WEERT MIDDELSTESTRAAT 43 WEERT MIDDELSTESTRAAT 43 Karakteristieke jaren '40 woning met vrije achterom, kelder, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, ruime bergzolder en een zonnige diepe achtertuin op het westen met separate berging.

Nadere informatie

Roosendaalseweg 64, Kruisland

Roosendaalseweg 64, Kruisland Omschrijving: Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning (413 m³) met omgebouwde garage en ruime berging op een perceel van 420 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 182.500,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Maisonnette Woonoppervlakte : circa 103 m² Inhoud : circa 310m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving MARIENBURG 11 GEMERT Dit ruime 3-kamer hoek appartement van 92m2 op de 1e verdieping van het appartementencomplex Mariënburg TE

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Het Weeltje AG Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Het Weeltje AG Noordhoek. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Het Weeltje 8 4759 AG Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 295.000 K.K. Deze nette

Nadere informatie

Adres : SLANGENBURG 72

Adres : SLANGENBURG 72 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Adres : SLANGENBURG 72 Vraagprijs 189.000,-- K.K. TYPE WONING Appartement BOUWJAAR Circa 1978 BRUTO

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie