Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven"

Transcriptie

1 Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

2 Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning voor een zelfstandig, gezond, veilig en comfortabel leven. Welke hulp u daarbij ook nodig heeft, wij staan met ruim duizend betrokken medewerkers bij u in de buurt voor u klaar. Stichting Elisabeth levert persoonlijke en passende zorg voor elke situatie en levensfase en helpt u onafhankelijk en sociaal actief te blijven. Stichting Elisabeth is verbonden met Breda en haar inwoners. Al in 1819 werd het eerste gasthuis geopend aan de Haagdijk. Bijna twee eeuwen later is Stichting Elisabeth een dynamische organisatie die voor ouderen een compleet aanbod heeft op het gebied van zorg, wonen, welzijn, behandeling en activiteiten. We gaan mee in maatschappelijke ontwikkelingen en bieden u moderne en persoonlijke ondersteuning. Toch zou u onze locaties nog steeds gasthuizen kunnen noemen. Waar u ons ook bezoekt - Centrum, Vuchterhage, De Donk, Westerwiek, Bavel - u wordt altijd met aandacht geholpen en gastvrij onthaald. U bent welkom bij Stichting Elisabeth! Wat kunt u van ons verwachten? Zorg Thuis Alle zorg en ondersteuning om lang zelfstandig thuis te wonen Behandeling De behandelingen voor uw gezondheid en welzijn Revalidatie Onder deskundige begeleiding zelf werken aan revalidatie en herstel Service en comfort Alle mogelijke diensten om comfortabel en sociaal actief te blijven Ontmoetingspleinen in uw buurt Zorg en gezelligheid in uw vertrouwde wijk en dorp

3 Zorgt Zorg Thuis Uw huis is uw thuis. Daar voelt u zich prettig en veilig en heeft u de mensen en spullen om u heen die belangrijk en vertrouwd zijn. Stichting Elisabeth helpt u graag om daar te blijven, ook als u ondersteuning, verzorging of verpleging nodig heeft. We zijn er voor u als sommige dingen niet meer zo makkelijk gaan of als u begeleiding nodig heeft om met beperkingen om te gaan. Stichting Elisabeth heeft in uw wijk een team van verzorgenden en verpleegkundigen die altijd voor u beschikbaar zijn. In overleg met u en uw familie helpen wij u met persoonlijke en passende zorg: persoonlijke verzorging, begeleiding of verpleging in huis. We kunnen voor u specialisten inschakelen, zoals een fysiotherapeut, diëtist of logopedist. Als het nodig is, regelen we voor u extra behandeling bij Stichting Elisabeth. Alle zorg en ondersteuning om lang zelfstandig thuis te wonen Zorg thuis U kunt bij ons terecht voor alle vormen van thuiszorg om u te helpen uw dagelijkse leven te leiden zoals u gewend bent. Voor ondersteuning bij persoonlijke verzorging staan onze verzorgenden s ochtends, s middags en s avonds voor u klaar. Verpleging thuis Woont u thuis, maar heeft u wel verpleging nodig? Onze verpleegkundigen helpen u onder meer bij wondverzorging, stomaverzorging en het geven van injecties. Ze komen graag bij u thuis om u op een deskundige manier te verzorgen, met respect voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Begeleiding en advies Soms heeft u begeleiding of behandeling nodig om uw leven na ziekte of opname weer op te pakken. Misschien wilt u advies over een aanpassing van uw woning of het gebruik van hulpmiddelen. Onze medewerkers kijken samen met u wat uw eigen mogelijkheden zijn en brengen u in contact met de mensen of organisaties die u kunnen helpen.

4 Behandelt Revalidatie en behandeling Als u naar het ziekenhuis gaat vanwege ziekte of een ongeluk, zet dat even een streep door uw dagelijkse leven. Uw wens is om zo snel mogelijk beter te worden en uw leven thuis weer op te pakken. Soms is de stap van het ziekenhuis naar weer gewoon thuis te groot. U moet nog revalideren of verder herstellen. Op de revalidatieafdeling van Stichting Elisabeth krijgt u de tijd en de behandeling om zo snel mogelijk weer zelfstandig te zijn. Bij Stichting Elisabeth doen we er samen met u alles aan om u weer op de been te krijgen. Een team specialisten en behandelaars helpt u bij lichamelijke en eventuele geestelijke klachten. Dat zijn onder andere specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. In nauw overleg met elkaar en met u werkt het team aan uw herstel of aan het omgaan met mogelijke beperkingen. Onder deskundige begeleiding zelf werken aan revalidatie en herstel Revalidatie Op de revalidatieafdeling werkt u zelf in een zorgomgeving aan uw herstel. Het zorgteam van Stichting Elisabeth stelt met u het revalidatieprogramma samen zodat u snel weer zelfstandig thuis kunt wonen. Behandeling U kunt voor behandelingen op vrijwel elk (para)medisch vlak een afspraak maken met gespecialiseerde behandelaars. Uw behandeling in onze behandelcentra is erop gericht dat u onafhankelijk kunt functioneren. Dat betekent misschien niet dat u geen ondersteuning meer nodig heeft, maar wel dat u zelf de regie houdt. Extra behandeling Overdag volgt u therapie bij Stichting Elisabeth of krijgt u behandeling en verzorging bij ons behandelcentrum, verder woont u gewoon thuis. Zo kunt u uw dagelijkse dingen blijven doen en krijgt u toch de best mogelijke behandelingen. Zorghotel Merlinde Soms is een tijdelijk verblijf bij Zorghotel Merlinde voor u de prettigste manier om in alle rust en comfortabel bij te komen, te revalideren of om uw mantelzorgers even te ontlasten en samen te genieten van een weekendje weg of een vakantie.

5 Biedt Service en comfort U wilt gezond, zelfstandig, veilig maar ook prettig kunnen leven. U heeft misschien niet altijd de tijd en energie voor huishoudelijke werkzaamheden. U kunt wel wat hulp gebruiken bij administratieve zaken of u wilt de veiligheid in en om uw woning verbeteren. Wij kunnen u op veel manieren ondersteunen door u klusjes en klussen uit handen te nemen. Stichting Elisabeth biedt u allerlei mogelijkheden om uw dagelijkse leven gemakkelijker en aangenamer te maken. Als u een woning of appartement huurt bij Stichting Elisabeth of als u in de wijk woont, kunt u volop gebruik maken van onze comfortdiensten en services. Van maaltijden op uw appartement tot diners en hapjes bij onze restaurants. Van praktische hulp en boodschappenservice tot financieel advies. Alle mogelijke diensten om comfortabel en sociaal actief te blijven Eluse, zorg voor comfort Onder de naam Eluse, zorg voor comfort biedt Stichting Elisabeth u diverse diensten voor uw gemak, comfort en veiligheid. Dat gaat van huishoudelijke hulp, maaltijdservice tot beveiliging en alarmering. U kunt ook hulp en ondersteuning krijgen bij computerzaken of belastingaangifte. Zelfs massages en was- en strijkservice behoren tot de mogelijkheden. U kunt zelf uw comfortdiensten kiezen. Kijk voor meer informatie over Eluse en uw mogelijkheden op: U kunt ook telefonisch uw vraag stellen: Ontmoet, ontdek en geniet U bent van harte welkom op de ontmoetingspleinen in de vijf verschillende locaties om daar met vrienden of familie lekker te dineren, een drankje te drinken, te winkelen bij de weekmarkt of mee te doen aan de activiteiten. Ontdek wat Stichting Elisabeth u allemaal te bieden heeft aan service en comfort en geniet van alle mogelijkheden! Een praatje is altijd dichtbij. Hulp is altijd dichtbij. En als ik dan echt niet meerthuis kan wonen, dan woon ik bij Stichting Elisabeth nog steeds in mijn eigenomgeving.

6 TETERINGEN Elisabeth Vuchterhage PRINSENBEEK Backer en Ruebweg BREDA NOORD Nieuwe Kadijk Etten- Leur Liesbos Elisabeth Westerwiek BREDA WEST Princenhagelaan WESTERPARK TUINZIGT Aa of Weerijs Elisabeth Centrum Breda BREDA OOST Tilburgseweg Franklin Rooseveltlaan A27 N282 DORST E312 Graaf Engelbertlaan BLAUWE KEI YPELAAR GINNEKEN BAVEL Elisabeth Bavel Vloeiwijde N263 Locaties Aa of Weerijs Galderseweg BREDA ZUID OOST Bouvignelaan Ulvenhout Elisabeth De Donk Elisabeth Centrum In de binnenstad van Breda staat het moderne en dynamische Elisabeth Centrum. Zo bruisend als de stad is, zo levendig is Elisabeth Centrum. Dankzij alle gezellige en culturele activiteiten, het behandelcentrum, het café-restaurant en de handige en nuttige diensten, is dit het ontmoetingsplein voor bewoners en bezoekers. Elisabeth Westerwiek Tussen Tuinzigt en Westerpark vindt u Elisabeth Westerwiek. Daar ontmoeten bewoners die zorg en ondersteuning nodig hebben en de ouderen in de wijken elkaar. Elisabeth Westerwiek ligt aan park Westertuin, vlakbij winkelcentrum en woonboulevard. Het is een fijne locatie voor beschut en beschermd wonen met echte persoonlijke aandacht en zorg voor bewoners en bezoekers. Elisabeth De Donk Bij Elisabeth De Donk vindt u alles wat ons mooie Brabantse land te bieden heeft. Prachtige natuur, veel activiteiten en de gezelligheid en het gemeenschapsgevoel van Ulvenhout. Wonen, zorg, welzijn en gezelligheid gaan uitstekend samen. De bewoners staan midden in de gemeenschap en treffen elkaar en de ouderen uit Ulvenhout op het ontmoetingsplein in het woonzorgcentrum.

7 Ontmoetingspleinen in uw buurt U vindt Stichting Elisabeth altijd vlakbij u. Op zes locaties bieden wij u alles op het gebied van zorg, welzijn, wonen, behandeling en activiteiten: in het Centrum, Vuchterhage, De Donk, Westerwiek, en Bavel. Het zijn de ontmoetingspleinen voor ouderen, elk met een eigen aanbod en karakter. U bent daar altijd van harte welkom. Zorg en gezelligheid in uw vertrouwde wijk en dorp Elisabeth Vuchterhage Elisabeth Vuchterhage is een sociaal en gezellig ontmoetingsplein in de levendige wijk Hoge Vucht. U merkt direct dat er om en in de locatie veel bedrijvigheid is. Elisabeth Vuchterhage is verbonden met de wijk en haar bewoners. Er heerst een open en stadse sfeer. Wie er binnenloopt, ontdekt dat er altijd iets te doen is voor de ouderen in de wijk. Elisabeth Bavel Elisabeth Bavel is de plek waar ouderen uit Bavel elkaar treffen, samen eten, spelletjes doen en creatief en actief zijn. Het Dorpshuis t Klooster is een centraal punt in het dorp waar Elisabeth leuke activiteiten organiseert en waar u elke dag welkom bent.

8 Wilt u meer weten over Stichting Elisabeth? Wilt u meer weten over wat Stichting Elisabeth voor u kan betekenen? U vindt veel informatie op onze website: Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact met onze medewerkers? Bel dan , ook voor informatie over onze locaties. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. U kunt een sturen: clientenservicebureau@elisabethbreda.nl Per post zijn wij uiteraard ook bereikbaar: Stichting Elisabeth T.a.v. cliëntenservicebureau Postbus RA Breda Stichting Elisabeth Postbus RA Breda clientenservicebureau@elisabethbreda.nl Cliëntenservicebureau:

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Stichting Elisabeth bestaat uit: Locatie centrum Locatie Overakker Locatie Vuchterhage Locatie Westerwiek Locatie De Donk Elisabeth Zorg Thuis Merlinde, hotel dat zorg draagt Kijk voor onze overige diensten

Nadere informatie

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201312 Revalideren en herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Twee hotels in Rotterdam Aafje heeft twee zorghotels. Het

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter Alles is revalidatie Revalideren in Madeleine Voelt beter Revalideren in Madeleine Een goede revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk, een operatie of een hersenbloeding is van groot belang. Vanzelfsprekend

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Slotervaart werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland

Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland Revalideren in een woonzorgcentrum van Carintreggeland 2 Revalideren bij Carintreggeland Bent u door een beroerte, knie/heupoperatie of andere ingreep of aandoening beperkter geworden in uw mogelijkheden?

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

GEBROKEN HEUP MET ELKAAR WERKEN AAN HERSTEL

GEBROKEN HEUP MET ELKAAR WERKEN AAN HERSTEL GEBROKEN HEUP MET ELKAAR WERKEN AAN HERSTEL 288 Deze folder is een samenwerking van: Inleiding U bent via de Spoedeisende Hulp opgenomen in het Sint Franciscus Gasthuis met een gebroken heup. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid

Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid Inhoudsopgave blz 4 6 8 Prettig en sfeervol wonen bij Savant Wonen met zorg en service Zelfstandig wonen in een woonzorgcentrum in uw

Nadere informatie

Revalideren bij Pleyade

Revalideren bij Pleyade Revalideren bij Pleyade www.pleyade.nl Wat de cliënt wil bereiken, staat bij ons voorop. Jelle Kruysmulder, fysiotherapeut Samenvattend In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie.

Nadere informatie

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen

Elisabeth Zorg Thuis. Langer zelfstandig thuis wonen Elisabeth Zorg Thuis Langer zelfstandig thuis wonen Inhoudsopgave 3 Zorg in de buurt, langer zelfstandig thuis 4 Wat kunnen wij voor u betekenen? 5 Stichting Elisabeth maakt het mogelijk 6 Zorg aanvragen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

BELLINCKBORG HENGELO

BELLINCKBORG HENGELO carintreggeland huis BELLINCKBORG HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat Wilt u meer informatie, een rondleiding of kennismaking? Bel ons dan op: 088-97 20 200 (lokaal tarief) Of mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl Website: www.amstelring.nl/vreugdehof Facebook: www.facebook.com/vreugdehof

Nadere informatie

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor mensen

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen!

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Thuiszorg van Inovum Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Prettig zelfstandig blijven wonen Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is hierbij ondersteuning nodig. Ons brede pakket

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eugeria Almelo

Carintreggeland Huis Eugeria Almelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eugeria Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik? Welkom in

Nadere informatie

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons Logeren, herstellen en revalideren hut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Behandeling en expertise is Nieuw thuis Comfortabel logeren met zorg en ondersteuning Revalideren en/of herstellen tijdens ziekte

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Revalideren in een Carintreggeland Huis

Revalideren in een Carintreggeland Huis Revalideren in een Carintreggeland Huis 2 Revalideren in een Carintreggeland Huis Bent u door een beroerte, knie- of heupoperatie of andere ingreep of aandoening beperkter geworden in uw mogelijkheden?

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede

Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Berkenstede werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

CVA-revalidatie in het Heymanscentrum

CVA-revalidatie in het Heymanscentrum CVA-revalidatie in het Heymanscentrum Revalidatie na een beroerte U ligt in het ziekenhuis omdat u een beroerte (CVA) heeft gehad. Binnenkort is het zover dat u het ziekenhuis kunt verlaten en een begin

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in De Die werkt u aan een verantwoorde terugkeer naar huis.

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl Pleyade Algemene informatie www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Intermezzo Zuid Revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Intermezzo Zuid Bij Laurens Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval

Nadere informatie

Eilandstaete.

Eilandstaete. Eilandstaete www.pleyade.nl Welkom op Eilandstaete Comfortabel wonen met goede zorg en alle gemakken van een woonzorgcentrum binnen handbereik. Welkom op Eilandstaete! Modern en comfortabel Eilandstaete

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Thuiszorg Welkom bij Zonnehuis Thuis Zonnehuis Thuis is een onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Als Vlaardingse organisatie zijn we thuis in de wijk en staan we dicht bij onze cliënten. Vanuit verschillende

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met:

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met: Wilt u meer weten? Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen, dan kunt uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers van het Informatiepunt Zorggroep Groningen. Zij helpen u graag verder.

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Dorpsveld. Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Er heerst een gemoedelijke en open sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een kleine woonzorglocatie

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels

Herstellen op viersterrenniveau. Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen. Aafje zorghotels Herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Welkom Wilt u comfortabel herstellen van een medische ingreep? Vindt u het prettig om te revalideren

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Welkom bij. Pleyade.

Welkom bij. Pleyade. Welkom bij Pleyade www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen die

Nadere informatie

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven.

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven. Dagbesteding Dagbesteding Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen Evean. Midden in het leven. Dagbesteding buitenshuis afgestemd op uw situatie Er gaat niets boven thuis. Toch kan het prettig zijn

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Onder palliatieve zorg wordt verstaan: de zorg voor een cliënt met een levensbedreigende ziekte die niet of niet meer kan genezen.

Onder palliatieve zorg wordt verstaan: de zorg voor een cliënt met een levensbedreigende ziekte die niet of niet meer kan genezen. De Hazelaar Hospice De Hazelaar is een afdeling voor terminaal zieke mensen. In een huiselijke sfeer wordt de cliënt ondersteund om de laatste levensfase op een goede manier door te brengen. Hospice De

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark

Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in In het Zomerpark werkt u aan een verantwoorde

Nadere informatie

Revalidatie. Werken aan herstel. Evean helpt u te revalideren. Evean. Midden in het leven.

Revalidatie. Werken aan herstel. Evean helpt u te revalideren. Evean. Midden in het leven. Revalidatie Werken aan herstel Evean helpt u te revalideren Evean. Midden in het leven. Alle behandeling en begeleiding voor uw herstel Heeft u een operatie of ongeval achter de rug en wilt u werken aan

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

Breuken en kneuzingen. Breuk of kneuzing? Evean helpt u te herstellen. Evean. Midden in het leven.

Breuken en kneuzingen. Breuk of kneuzing? Evean helpt u te herstellen. Evean. Midden in het leven. Breuken en kneuzingen Breuk of kneuzing? Evean helpt u te herstellen Evean. Midden in het leven. Samen werken we aan uw herstel Een struikeling binnenshuis of een uitglijder op straat op hogere leeftijd

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie Zorgarrangement ZZP 9b Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)... 5 4. Welzijn (begeleiding

Nadere informatie

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Zorg thuis Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons Logeren, herstellen en revalideren eschut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Behandeling en expertise huis Nieuw thuis Comfortabel logeren met zorg en ondersteuning Revalideren en/of herstellen tijdens

Nadere informatie

Revalidatie en herstel

Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Revalidatie en herstel Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat biedt Opella in Oosterbeek (parkflat De Valkenburcht) en in Bennekom (het Baken).

Nadere informatie

De Batting: een fijne plek om te wonen

De Batting: een fijne plek om te wonen De Batting: een fijne plek om te wonen DE BATTING IK KOM ELKE OCHTEND HIER IN HET RESTAURANT MET MIJN MAN. HIJ VOER OP RONDVAARTBOTEN EN IK BEREIDDE DE BUFFETTEN. DAAR WAS IK BEROEMD OM. De Batting is

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP Een veilige, warme omgeving in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd

Nadere informatie

Revalidatiezorg. voor senioren. Zorg met aandacht

Revalidatiezorg. voor senioren. Zorg met aandacht Revalidatiezorg voor senioren Zorg met aandacht Revalidatiezorg voor senioren Soms kunt u na een ziekenhuisopname niet direct naar huis en heeft u revalidatie nodig. Bijvoorbeeld na een beroerte (CVA),

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten.

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Laurens Stadzicht Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Stadzicht Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Basisarrangement 9. Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9)

Basisarrangement 9. Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9) Basisarrangement 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 9 Dit basisarrangement is bestemd

Nadere informatie

Reva li da tie. met vertrouwen naar huis

Reva li da tie. met vertrouwen naar huis Reva li da tie met vertrouwen naar huis Alles is revalidatie Trainen in een gastvrije omgeving met uitstekende faciliteiten Waarom revalidatie Revalideren is leren om weer zo zelfstandig mogelijk te leven.

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Herstellen op viersterrenniveau

Herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201106 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 zorghotel locatie Maasstad (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Herstellen op viersterrenniveau Voor

Nadere informatie