Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/07/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Besproken AGP Memo vakantieperiode Memo vakantieperiode Beslispunt 1: besloten wordt de collegestukken die betrekking hebben op de portefeuille van wethouder van Meggelen in het college te leggen wanneer hij zelf retour is tenzij besluitvorming noodzakelijk is dan neemt zijn plaatsvervanger wethouder Krook waar. Beslispunt 2: De besluitenlijsten met de hamerstukken van week 31 t/m 34 vaststellen in de eerstvolgende collegevergadering waar het voltallige college aanwezig is. In dit geval is dit dinsdag 1 september 2009.Gedurende de zomerperiode wanneer er geen BenW is dan zal ook het coördinatieteam en de BenW lunch vervallen AGP Ledenraadpleging door VNG over uitvoering Wabo en handhaving VROM-taken.

2 VNG, IPO en Rijk hebben overeenstemming bereikt over de uitvoering van de Wabo en de handhaving van VROM-taken. De VNG verzoekt haar leden aan te geven of zij deze overeenkomst (visie) onderschrijven. De visie komt er op neer dat op 1 januari 2012 er landsdekkend uitvoeringsorganisaties moeten zijn opgericht. Deze uitvoeringsorganisaties zijn adviesorganisaties waarvan voor bepaalde taken verplicht gebruik moet worden gemaakt. Het loket en de besluitvorming blijft bij de gemeente c.q. het waterschap. Het vormen van deze organisaties moet van onderop gebeuren. Lukt dit niet dan worden er uitvoeringsorganisaties conform de veiligheidsregio's ingesteld. De regionale uitvoeringsorganisaties worden belast met: 1. het milieudeel van de omgevingsvergunning voor gemeentelijke IPPC- en BRZObedrijven (BRZO = Besluit Risico's Zware Ongevallen, IPPC = Integrated Pollution Prevention and Control); 2. de provinciale milieuvergunningen, milieutoezicht en handhaving; 3. het milieutoezicht op bovenlokale of complexe activiteiten; 4.vergunningverlening, toezicht en handhaving van WRO-zaken waarvoor de provincies het bevoegd gezag zijn. Daarnaast moet de vergunningverlening en handhaving per 1 januari 2011 gaan voldoen aan nog op te stellen kwaliteitscriteria. Tot 1 januari 2012 geldt er een overgangsregeling. Provinciale milieu-inrichtingen (m.u.v. IPPC- en BRZO-bedrijven) gaan per 1 januari 2010 over naar de gemeenten. Provincies houden echter de deelbevoegdheid voor het milieudeel van de vergunning en de handhaving. Vanaf 1 januari 2012 gaat ook deze deelbevoegdheid over naar de gemeenten. Tevens krijgen gemeenten dan de verantwoordelijkheid voor het provinciale personeel.uit de visie blijkt dat er nog veel onduidelijkheden zijn: wat wordt de inhoud van de kwaliteitscriteria, wat zijn complexe activiteiten, wat zijn de financiële gevolgen en hoe werkt het overhevelen van provinciaal personeel in de praktijk? Daarom wordt in deze nota geadviseerd onder voorbehoud in te stemmen met de visie.

3 1. Kennis nemen van de brief van de VNG d.d. 19 juni 2009 waarin de gemeenten gevraagd wordt hun standpunt omtrent de overeenstemming uitvoering Wabo en handhaving VROM-taken te geven. 2. De visie van Rijk, IPO en VNG in principe onderschrijven, maar wel met de volgende voorbehouden (ofwel het recht behouden terug te komen op het akkoord indien): a.de lijst van "complexe activiteiten". Deze lijst mag er niet toe leiden dat nog maar een klein deel van de gemeentelijke inrichtingen voor het milieutoezicht door de gemeente zelf mag worden opgepakt ofwel dat het overgrote deel van het gemeentelijke inrichtingenbestand naar de uitvoeringsorganisatie gaat; b. De inhoud van de kwaliteitscriteria. Dat kwaliteit van vergunningverlening en handhaving wordt verwacht is een goede zaak, maar deze criteria mogen er niet toe leiden dat kleine en middelgrote gemeenten geen of nauwelijks taken in eigen huis kunnen verrichten, maar nagenoeg alles uit moeten besteden aan een uitvoeringsorganisatie; c. De uitwerking van de overheveling van provinciaal personeel en de daarmee gemoeide kosten. Dit mag niet leiden tot grote organisatorische veranderingen en extra kosten; d. De visie niet leidt tot hogere kosten zonder voldoende compensatie; e. De landelijk te ontwikkelen ICT-tool aansluit op de gemeentelijke (vergunningen)applicaties. Ofwel dat de nieuwe tool er niet toe moet leiden dat gemeenten, die in het kader van de Wabo al de nodige investeringen op ICT-gebied hebben gedaan, wederom worden geconfronteerd met kosten ten aanzien van ICT ofwel hun investeringen in ICT voor de Wabo voor niets hebben gedaan. f.de uitvoeringsorganisaties niet leiden tot ingrijpende organisatorische wijzigingen op gemeentelijk niveau en tot meer kosten. 3. Vóór 10 juli 2009 via bijgevoegde concept-formulier reageren richting VNG AGP Principe-uitspraak over toerismebepaling winkeltijdenwet. 1. Principe-uitspraak doen om te streven naar een toerismebepaling voor de gehele gemeente Drimmelen. 2. Instemmen om in overleg te treden met ondernemersverenigingen over de mogelijkheden van een toerismebepaling AGP Navigus; nieuwsbrief Planning & Control Update. Voor kennisgeving aangenomen.

4 006 09AGP Actiepuntenlijst van het coördinatieteam grote projecten d.d. 30 juni 2009 inzake project visieontwikkeling Stuyvezand. Voor kennisgeving aangenomen AGP Afhandeling raadsvragen. Voor kennisgeving aangenomen AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking. Ontwikkelingen regionale samenwerking. SES: weth. Vos geeft aan dat bij de behandeling van de begroting het bestuur heeft gekozen voor de nullijn. BRG: burgemeester koppelt de vergadering van de BRG terug. Het beleidsdocument Brabant aan Zee is uitgebreid besproken, deze week volgt een persconferentie. Daarnaast is de bundeling van een aantal gemeenschappelijke regelingen besproken, meegegeven is een taakstelling van 10% voor deze koppeling. Tot slot is afgesproken een alliantie tussen de West-Brabantse Vergadering en Drechtsteden aan te gaan om zo gemeenschappelijk te lobbyen voor de realisatie van voor beide regio's belangrijke infrastructuur en ontwikkelingen. Ondertekening convenant Jeugd en Alcohol: wethouder Krook geeft aan morgen het convenant te tekenen. GGD: Wethouder Krook geeft aan dat ook daar is afgesproken de nullijn te volgen voor volgend jaar AGP Toekomstige projecten coördinatieteam. Haven Lage Zwaluwe; deze volgt wanneer er voldoende voortgang zit in het project; wellicht nog voor de zomervakantie.

5 010 09AGP Externe activiteiten leden college van 16 tot en met 22 juli 2009; Externe activiteiten leden college van 16 tot en met 22 juli /7 burg. Weth de Jong en secretaris naar afscheid Hans Redert 16/7 weth. Vos heeft info avond over éénrichtingsverkeer in Nieuwelaan 17/7 huldigt wethouder Vos de sportkampioenen 17/7 weth. Van Meggelen naar afscheid dhr. Verschuren van basisschool Den Duyn. 21/7 weth. Van Meggelen heeft info-avond voor woningen aan de Prinses Margrietstraat. 21/7 weth. De Jong lanceert nieuwe naam en logo voor het wijkgericht werken. 22/7 weth. Vos heeft infoavond te Plexat over de snelheidsremmers in Wagenberg AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 30 juni College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 30 juni AGP Opstellen Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuur. Gemeenten dienen te beschikken over een wettelijk verplichte telecommunicatieverordening. De huidige verordening is sterk verouderd. Daarom willen we in samenwerking met een viertal buurgemeenten een Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuur op (laten) stellen die de aanleg, instandhouding, opruiming en verlegging van alle kabels en leidingen in en op de openbare gronden regelt. Hiermee wordt een uniforme procedureregeling beoogd voor zowel telecommunicatienetwerken als voor de energie(nuts)netwerken. Hier mee wordt het tevens mogelijk leges te heffen voor werkzaamheden die nu ook al worden uitgevoerd. Gemiddeld worden hiervoor circa 50 vergunningen per jaar afgegeven. Met de verordening wordt het mogelijk op basis van dit gemiddelde per jaar te genereren. 1. In combinatie met de gemeenten Aalburg, Geertruidenberg, Werkendam en Woudrichem gezamenlijk traject doorlopen om te komen tot een Algemene Verordening Ondergrondse Infrastructuur. 2. De eenmalige kosten van exclusief BTW (2009) te verwerken in de Berap De verwachte jaarlijkse hogere legesopbrengsten van mee nemen bij de begrotingsopstelling van 2010.

6 020 09AGP Eigen terrein Woningstichting Goed Wonen nabij Vogelstraat te Hooge Zwaluwe. De brief versturen naar Woningstichting Goed Wonen AGP Huisstijlpresentatie. Er is een nieuwe digitale huisstijlpresentatie ontwikkeld ter vervanging van het oude papieren huisstijlhandboek. Door de digitalisering is het eenvoudig in een later stadium wijzigingen aan te brengen of nieuwe uitingen toe te voegen en kunnen we de huisstijl makkelijker beschikbaar stellen aan een breed publiek. Deze huisstijlpresentatie is gemaakt in 2 versies. Eén voor intern gebruik via intranet en één voor extern gebruik die wordt geplaatst op de website. In deze huisstijlpresentatie wordt de huisstijl bestaande uit het logo, kleurgebruik en slogan beschreven en wordt een overzicht gegeven van toepassing en uitingen van de huisstijl. Het wordt mogelijk om ons logo te downloaden vanaf de site. Hiermee wordt voorkomen dat derden een versie van slechte kwaliteit van de website kopiëren en onjuist toepassen. Dit in navolging van andere grote en middelgrote gemeenten.in de huisstijlpresentatie zijn verder geen nieuwe dingen opgenomen, het is een bundeling van zaken die de laatste jaren zijn ontwikkeld. Het streven is deze huisstijlpresentaties in juli te plaatsen op het intranet en internet. College neemt kennis van de huisstijlpresentaties en ermee in te stemmen deze op het intranet en internet te plaatsen AGP Oprichten schuur op het perceel Schetsenakkerstraat 5 te Made. Medewerking verlenen aan een ontheffingsprocedure op grond van het bepaalde in artikel 3.6 Wro AGP Aanschaf digitaal schoolbord nevenvestiging openbare basisschool. College stemt in met de aanschaf van een digitaal schoolbord ten behoeve van de nevenvestiging van de openbare basisschool.

7 024 09AGP Nieuwsbrief Nationaal Park de Biesbosch; De Ratelaar. Voor kennisgeving aangenomen AGP Bouwplan voor het oprichten van een veranda op het perceel Molenstraat 10 te Terheijden. 1. Geen ontheffing verlenen als bedoeld in artikel 3.23 Wro. 2. Bouwvergunning weigeren AGP Project omgevingsvergunning (Wabo): stand van zaken en actuele planning. In deze adviesnota wordt kort ingegaan op de stand van zaken en de planning voor de overige werkzaamheden met betrekking tot het project omgevingsvergunning, ofwel de invoering van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in onze organisatie. Via een raadsbrief wordt de gemeenteraad eveneens geïnformeerd over de stand van zaken en de planning. 1. College neemt kennis van de stand van zaken en de planning met betrekking tot het project omgevingsvergunning (Wabo). 2. Via concept-raadsbrief de raad informeren over de stand van zaken en de planning met betrekking tot het project omgevingsvergunning (Wabo) AGP Inbreidingsplan Terheijden. Aan betrokkene mededelen dat er momenteel geen aanleiding is om het plan in behandeling te nemen.

8 028 09AGP Gezamenlijk CoPI-piket in 3x Oranje verband. In het kader van de rampenbestrijding gaat de gemeente Drimmelen in gezamenlijkheid met de gemeenten Geertruidenberg en Oosterhout (2x Oranje) voor de drie gemeenten zorgdragen voor de bezetting van het CoPI (Commando Plaats Incident). 1. College neemt kennis van en stemt in met het feit dat CoPI-medewerkers van de gemeente Drimmelen vanaf augustus 2009 ingezet kunnen worden in Geertruidenberg en Oosterhout en andersom. 2. College neemt kennis van en stemt in met de voorgestelde regeling "Handboek Staffunctionaris gemeente Commando Plaats Incident 3x Oranje". 3. College stemt in met het verlenen van een mandaat van ,00 voor de CoPImedewerkers van de gemeente Geertruidenberg en Oosterhout AGP Principeverzoek voor oprichten woning aan de Zuidveren te Wagenberg. Aan betrokkene mededelen dat het perceel niet kan worden betrokken in te ontwikkelen beleid voor bebouwingsconcentraties in het buitengebied AGP Draaiboek CRAS (schaderegistratie). Indien zich in een gemeente een calamiteit, een zwaar ongeval of een ramp voordoet, vindt de bestrijding van de gevolgen plaats conform de regels vastgelegd in het gemeentelijk rampenplan. In die omstandigheden kan een Centraal Registratie en Aangiftepunt Schade (CRAS) worden geactiveerd. Het draaiboek CRAS is een praktische uitwerking van het deelplan dat op 9 februari 2005 is vastgesteld door het college. Voor de medewerkers CRAS is het draaiboek een handig instrument om ten tijde van een ramp te gebruiken. College neemt kennis van en stemt in met het draaiboek CRAS AGP Draaiboek Nazorg.

9 Indien zich in een gemeente een calamiteit, een zwaar ongeval of ramp voordoet, vindt de bestrijding van de gevolgen plaats conform de regels vastgelegd in het gemeentelijk rampenplan. In die omstandigheden kan actiecentrum Nazorg worden geactiveerd. Het draaiboek Nazorg is een praktische uitwerking van het deelplan dat op 8 maart 2005 is vastgesteld door het college. Voor de medewerkers Nazorg is het draaiboek een handig instrument om ten tijden van een ramp te gebruiken. College neemt kennis van en stemt in met het draaiboek Nazorg AGP Draaiboek Uitvaartverzorging en collectieve rouwverwerking. Indien zich in een gemeenten een calamiteit, een zwaar ongeval of ramp voordoet, vindt de bestrijding van de gevolgen plaats conform de regels vastgelegd in het gemeentelijk rampenplan. In die omstandigheden kan het actiecentrum Uitvaartverzorging en collectieve rouwverwerking worden geactiveerd. Het draaiboek is een praktische uitwerking van het deelplan dat op 17 maart 2004 is vastgesteld door het college. Voor de medewerkers Uitvaartverzorging en collectieve rouwverwerking is het draaiboek een handig instrument om ten tijde van een ramp te gebruiken. College neemt kennis van en stemt in met draaiboek Uitvaartverzorging en collectieve rouwverwerking AGP Draaiboek Milieu en inzamelen besmette waren. Indien zich in een gemeente een calamiteit, een zwaar ongeval of een ramp voordoet, vindt de bestrijding van de gevolgen plaats conform de regels vastgelegd in het gemeentelijk rampenplan. In die omstandigheden kan het actiecentrum Milieu ingeschakeld worden. Het draaiboek Milieu is een praktische uitwerking van het deelplan dat op 7 juli 2005 is vastgesteld door het college. Voor de medewerkers Milieu is het draaiboek een handig instrument om ten tijde van een ramp te gebruiken. College neemt kennis van en stemt in met het draaiboek Milieu AGP Aanvraag om bouwvergunning voor het plaatsen van een veranda achter de woning Griendwerkerstraat 29 te Lage Zwaluwe.

10 1. Besluit van 23 december 2008 intrekken. 2. Ontheffing verlenen als bedoeld in artikel 3.6 Wro. 3. Bouwvergunning verlenen AGP Aanwijzen eenmalige trouwlocatie. Het aanwijzen van een eenmalige trouwlocatie op 5 september 2009 voor het voltrekken van een huwelijk. De locatie camping Polderzicht ("In de Polder") aan de Groenendijk 35 te Lage Zwaluwe aan te wijzen als eenmalige trouwlocatie voor het voltrekken van een huwelijk op zaterdag 5 september Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Nr Houten, 21 december 2010

Nr Houten, 21 december 2010 Raadsvoorstel Nr. 2011-001 Houten, 21 december 2010 Onderwerp: Evaluatie delegatie projectbesluiten Beslispunten: 1. Kennis te nemen van de evaluatie van de delegatie van projectbesluiten en ermee in te

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/10/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND

VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ROERMOND datum indiening: 19 mei 2014 datum/agendapunt B&Wvergadering: 270514/304 afdeling: Bouwtoeziciit Onderwerp: Jaarprogramma Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 03.04.2007 09:00 uur tot 03.04.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/02/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 Aanwezig: Afwezig: W. van Beek, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos, J. Munnik en

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.02.2006 09:00 uur tot 21.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel, G.J.A. Broeders, drs.ir.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.01.2006 09:00 uur tot 24.01.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 15.06.2006 08:00 uur tot 15.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 50.O (13-12-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 23.09.2003 09:00 uur tot 23.09.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Vergadering van : 25 mei 2010 Agendanummer : 9 Onderwerp : Herziening tarieventabel legesverordening 2010 Programma : Ruimte om te leven

Vergadering van : 25 mei 2010 Agendanummer : 9 Onderwerp : Herziening tarieventabel legesverordening 2010 Programma : Ruimte om te leven RAADSVOORSTEL Vergadering van : 25 mei 2010 Agendanummer : 9 Onderwerp : Herziening tarieventabel legesverordening 2010 Programma : Ruimte om te leven Voorstel Gewijzigd vast te stellen de tarieventabel

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/04/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.05.2002 09:00 uur tot 28.05.2002 11:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Raadsvergadering Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Bunnik 2017.

Raadsvergadering Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Bunnik 2017. RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 15-12-2016 16-085 Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Bunnik 2017. Aan de raad, Onderwerp Verordening kwaliteit

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos-

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Vergadering Burgemeester en Wethouders

Vergadering Burgemeester en Wethouders GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51. O (18-12-2018 Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 18-12-2018 Tijd 9:15-12:00 Locatie Voorzitter Aanwezigen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 22.07.2003 09:00 uur tot 22.07.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: mevr. R. Oomen, tst. 183, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht

Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Raadsvoorstel Datum raadsvergadering : 7 juli 2016 Agendanummer : Datum : 17 mei 2016 Onderwerp Verordening kwaliteit vergunningverlening, toezicht en handhaving omgevingsrecht Aan de leden van de raad,

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

wethouder Hegger. d. Wethouder Hegger. Opening Little Free Pantry in Overwhere op zaterfdag 19 januari om uur in Overwhere.

wethouder Hegger. d. Wethouder Hegger. Opening Little Free Pantry in Overwhere op zaterfdag 19 januari om uur in Overwhere. Datum: 15 januari 2018 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester M. Hegger, Wethouder H. Rotgans, Wethouder P. van Meekeren, Wethouder E. Tijmstra, Wethouder T. Kroese, Wethouder G. Blom, Secretaris R. Akhajjam,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens Aan de Raad Made, 31 mei 2011 Agendapuntnummer: 10 Raadsvergadering: 16 juni 2011 Registratienummer: Casenr: Onderwerp: Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 FEBRUARI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 FEBRUARI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 14 FEBRUARI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 25 september 2018

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 25 september 2018 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 25 september 2018 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Jansen, Hoogstraten, Fluitman en Catsburg en de loco-gemeentesecretaris gemeentesecretaris

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal

Aanwezig: Voorzitter: S. Adriaansen Secretaris: A. Baart Wethouders: H. de Waal, M. Groffen, L. van der Beek en J. van Agtmaal Dossiercode: D-14.00016; document 2014.36208 Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 16 september genomen besluiten 8 t/m 12 september 2014 door parafen

Nadere informatie

Aanleiding: Met deze brief brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Drimmelen.

Aanleiding: Met deze brief brengen wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de gemeente Drimmelen. Raadsbrief Made, 18 april 2011 Registratienr.: Onderwerp: Evaluatie Toerisme 2010 Portefeuillehouder: Ambtelijke coördinatie: Steller: M. Vos-Kroeze Grondgebied S. van Dijk Aanleiding: Met deze brief brengen

Nadere informatie