Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Krook K. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig Oomen M.A.C. (loco-secretaris), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Uitnodigingen worden besproken AGP Diverse ontwikkelingen Armoedebeleid. Binnen het Armoedebeleid zijn middelen gereserveerd voor Stichting Leergeld en het Jeugd Sport Fonds. Tevens zijn middelen gereserveerd voor schuldpreventie voor het basisonderwijs en voor het MBO te Made. Gelet op onderling overleg en instemming van het Jeugd Sport Fonds wordt voorgesteld om de middelen van JSF op te plussen bij Stichting Leergeld en de middelen van het basis onderwijs toe te voegen bij het middelbaar onderwijs. E.e.a. verloopt budgettair neutraal. De middelen van het Armoedebeleid 2009 herschikken en als volgt betaalbaar stellen: 1. De subsidie van 5.000,- t.b.v. het Jeugd Sport Fonds intrekken en bestemmen voor Stichting Leergeld; 2. Subsidie Stichting Leergeld wordt hiermede ,- op jaarbasis; 3. Bedrag voor budgetonderwijs basis scholen van 1.500,- per jaar intrekken en bestemmen voor middelbaar onderwijs; 4. De subsidie van 3.500,- voor het Dongemond College verhogen met 1.500,- en een totaal bedrag van 5.000,- per jaar beschikbaar stellen voor budgetonderwijs.

2 003 09AGP Advies Veilig Verkeer Nederland over centrum parkeren Terheijden naar aanleiding van het verzoek van de heer Harry Bakker. De gemeenteraad van de gemeente Drimmelen heeft besloten dat de inrit van het parkeerterrein bij de Abtslaan/Hofjesweg wordt afgesloten voor het autoverkeer en vervolgens wordt aangesloten op de Raadhuisstraat. Hierdoor ontstaat volgens de heer Bakker een gevaarlijk kruispunt. Door hem is aan VVN gevraagd een analyse te maken met betrekking tot de verkeersveiligheid, aangaande de plannen voor wijziging van de verkeerssituatie. Met name of deze wijziging een verbetering betekent voor m.n. de verkeersveiligheid in het algemeen en voor de voetgangers/fietsers in het bijzonder op het bovengenoemde kruispunt. Concusie van VVN is als volgt: Het ontsluiten van het parkeerterrein bij de Lidl op de Raadhuisstraat (dorpsplein/erf) is een goede zaak. De verkeersveiligheid in de Abtslaan als specifieke woonstraat met de in de nabijheid gelegen basisschool zal hierdoor aanzienlijk verbeteren. De totale parkeercapaciteit binnen het invloedsgebied van het dorpsplein neemt drastisch toe en de kans op fout parkeren door onder meer bezoekers van de Lidl zal ongetwijfeld afnemen. In combinatie met het instellen van een blauwe zone zal ook het parkeerbeeld op het dorpsplein aanzienlijk worden verbeterd. Ook het aanbrengen van een lage haagbeplanting zal hieraan een positieve bijdrage leveren. VVN geeft in haar rapportage een aantal verbetervoorstellen ter verduidelijking van de nieuwe verkeerssituatie die momenteel bestudeerd worden AGP Nieuwbouw dierenasiel Breda e.o. Voorgesteld wordt om via een eenmalige bijdrage de Stichting Dierenasiel Breda e.o. financieel te ondersteunen in nieuwbouw van het dierenasiel te Breda, waardoor de stichting aan alle vereisten kan voldoen om mede namens onze gemeente aan de wettelijke taken in de opvang van zwerfdieren te voldoen. Met de financiele gevolgen is reeds rekening gehouden in de begroting. Onder voorwaarden, zoals in het voorstel genoemd, in te stemmen met het eenmalig ter beschikking stellen van een bedrag ten behoeve van het wettelijk deel voor de nieuwbouw van het dierenasiel te Breda AGP Ontsluitingsopties F-veld.

3 Voor het F-veld is een schetsplan inclusief concept voorontwerp bestemmingsplan opgesteld. Hierin is uitgegaan van ontsluiting van de woningen via het doortrekken van de Vlierlaan. Een aantal belanghebbenden is tegen deze optie. Een aantal kan zich wel vinden in dit plan. De raad wordt gevraagd een voorkeur uit te spreken, zodat het plan verdere doorgang kan vinden. College stemt in met het raadsvoorstel. Voorleggen aan de raad in de opinieronde AGP Toewijzingsbeleid nieuwbouw koopwoningen en bouwkavels. Nieuwe inzichten en jurisprudentie geeft aanleiding om het toewijzingsbeleid van nieuwbouwkoopwoningen en bouwkavels uit 2007 te herzien. Er wordt geloot onder alle belangstellenden. De criteria voor extra loten komen te vervallen, met uitzondering van het achterlaten van een sociale huurwoning in de gemeente Drimmelen. Nieuw is een extra lot voor een sociale koopwoning. 1. Toewijzingsbeleid koopwoningen, bouwkavels en bedrijventerreinen 2007 komt te vervallen. 2. Nieuw toewijzingsbeleid voor bedrijventerreinen wordt losgekoppeld van toewijzingsbeleid koopwoningen en bouwkavels. Hier komt een apart voorstel voor. 3. In het toewijzingsbeleid koopwoningen en bouwkavels wordt het volgende opgenomen: a. Geen voorrang voor specifieke doelgroepen (in afwachting op wetgeving hieromtrent). b. Aan belangstellenden wordt een extra lot toegekend als zij een sociale huurwoning of sociale koopwoning in de gemeente Drimmelen achterlaten. c. De loting wordt uitgevoerd door een notaris in opdracht van de ontwikkelende partij, de gemeente geeft geen invulling aan de uitvoering. d. Indien er meer belangstellenden zijn dan te verkopen woningen/kavels, wordt er een reservelijst aangelegd, zodat deze belangstellenden nog benaderd kunnen worden als er mensen afvallen die eerst zijn ingeloot. e. Indien woningen/kavels na loting niet allemaal verkocht zijn, is de ontwikkelende partij vrij om ze te verkopen aan wie hij wil. f. Indien woningen worden ontwikkeld onder de marktwaarde, wordt in de exploitatieovereenkomst geregeld hoe deze ten gunste van de maatschappij kunnen blijven. g. Loting is verplicht in een project vanaf 3 woningen AGP Eenmalig toestaan van meer kampeermiddelen bij minicamping De Munnikenhof.

4 De International Police Association (IPA) heeft de heer Joosen van minicamping De Munnikenhof verzocht om in 1 weekend (do - zo) in augustus 2010 het Ipa- Campertreffen op het aangrenzend perceel van de reguliere camping te mogen organiseren. Deze bijeenkomst draagt bij aan de verdere toeristisch recreatieve ontwikkeling van de gemeente Drimmelen. Zo zal de bijeenkomst de nodige positieve publiciteit opleveren. Het bestemmingsplan, de APV en het evenementenbeleid bieden weinig mogelijkheden welke passend zijn bij dit verzoek. Het college van B en W wordt verzocht om eenmalig toestemming te verlenen. Niet conform. Bij aanvraag wordt reguliere procedure gevolgd AGP Raadsvoorstel: Plan van aanpak voor de uitvoering van de aanbevelingen uit het rekenkamerrapport Beeldverschillen. In de Opinieronde van 11 december 2008 is besloten om de aanbevelingen uit het rekenkamerrapport Beeldverschillen over te nemen. Aan het college van burgemeester en wethouders is opgedragen een plan van aanpak op te stellen voor de uitvoering van de aanbevelingen en deze binnen 6 maanden aan de raad aan te bieden. In de informatieve vergadering van 3 juni 2009 is een toelichting gegeven op het plan van aanpak voor de uitvoering van de aanbevelingen uit het rekenkamerrapport Beeldverschillen. Op 11 juni 2009 is in de opinieronde het plan van aanpak besproken. Bij de behandeling van de voorjaarsnota is stilgestaan bij de besluitvorming rondom het rekenkamerrapport. Rekenkamerrapport beeldverschillen wordt voor kennisgeving aangenomen. College wacht verdere uitwerking begrotingsscan af AGP Afhandeling raadsvragen. Lijst is besproken AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking. Besproken.

5 011 09AGP Toekomstige projecten coördinatieteam. 6 oktober 2009 van uur Haven Lage Zwaluwe AGP Externe activiteiten leden college van 30 juli tot en met 2 september augustus opening en uitreiking certificaten scootmobielen in Made (M. Vos en K. Krook) 30 augustus presentatie kinderboek in Oud Drimmelen (J. de Jong) 31 augustus bezoek CdK aan Drimmelen en Geertruidenberg (college) 1 september werkbezoek college aan Veiligheidshuis Breda (college) AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 14 juli 2009 College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 14 juli AGP Aanvullende notulen / aandachtspunten van de vergadering van BenW d.d. 14 juli College neemt kennis van de aanvullende notulen / aandachtspunten van de vergadering van BenW d.d. 14 juli AGP Vervangingsaanschaf leesmethode "Leeslijn" nevenvestiging openbare basisschool.

6 College stemt in met de aanschaf van de leesmethode "Leeslijn" ten behoeve van de nevenvestiging van de openbare basisschool AGP Verslag vergadering monumentencommissie d.d. 7 juli College neemt verslag voor kennisgeving aan AGP Agenda Coordinatieteam Grote Projecten inzake Haven Lage Zwaluwe d.d. 21 juli AGP Boek 'Nieuw geld door oud goed' van de Gebiedscommissie Brabantse Delta AGP Implementatie bestuurlijke boete en/of bestuurlijke strafbeschikking. Per 14 januari 2009 hebben gemeenten de beschikking over twee nieuwe instrumenten om handhavend op te treden bij overtredingen in de publieke ruimte. Dit zijn de bestuurlijke boete en de bestuurlijke strafbeschikking. Vooralsnog lijkt het niet efficient voor de gemeente Drimmelen om over te taan tot invoering van deze instrumenten. Voorstel is om eerst ervaringen van andere (grotere) gemeenten af te wachten, voordat er binnen de gemeente Drimmelen ingrijpende en kostbare organisatorische wijzigingen worden doorgevoerd. 1. College beslist om conform voorstel de bestuurlijke boete en de bestuurlijke strafbeschikking vooralsnog niet in te voeren in de gemeente Drimmelen. 2. Het besluit tevens verzenden als leespost voor de raad.

7 033 09AGP Aanwijzing toezichthouder Drank- en Horecawet. Aanstelling van een toezichthouder ten behoeve van het toezicht op de Drank- en Horecawet in de zin van afdeling 5.2 van de Awb. De toezichthouder wordt via de RMD ingehuurd. 1. Conform het aanwijzingsbesluit, de persoon in dat besluit genoemd aan te wijzen als toezichthouder Drank- en Horecaweg tot 31 december Het aanwijzingsbesluit conform artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend maken. 3. Aanwijzingsbesluit van toezichthouder A. Beenen intrekken AGP Aanbestedingsresultaat deeltaxivervoer. Raadsbrief betreffende de aanbestedingsresultaat deeltaxivervoer West-Brabant AGP Ontvangen jaarrekening 2008 van de Gemeenschappelijke Regeling kleinschalig collectief vervoer. De jaarrekening 2008 van de GR kleinschalig collectief vervoer (Deeltaxi) sluit aan bij de gemeenterekening De raad wordt rechtstreeks door het Regiobureau verkeer en vervoer geïnformeerd en tevens wordt de gemeenteraad middels de leespost van de ontvangst van de jaarrekening kcv 2008 op de hoogte gesteld. 1. College neemt de jaarrekening 2008 van de Deeltaxi voor kennisgeving aan. 2. De raad informeren conform de leespost AGP Verzoek tot vrijstelling van het bestemmingsplan teneinde de realisatie van twee woningen aan de Nieuwlandsedijk te Lage Zwaluwe.

8 Reeds op 12 december 2007 is een schetsplan ontvangen met het verzoek om medewerking. Na diverse aanpassingen, op verzoek van de Monumentencommissie, is door u besloten medewerking te verlenen aan een vrijstellingsprocedure ex art. 19 lid 2. Benodigde stukken zjin compleet om de procedure te starten. 1. College stemt in met het ontwerpbesluit en de procedure opstarten met de ter inzage legging. 2. Ontheffing verlenen voor hogere grenswaarde t.a.v. wegverkeerslawaai AGP NV Rewin West-Brabant; Distributie LG-producten in Oosterhout AGP Verantwoording huisvestingtaakstelling statushouders eerste halfjaar 2009 aan GS van Noord-Brabant. De verantwoording van de huisvestingtaakstelling statushouders vindt halfjaarlijks plaats. Ten aanzien van de huisvesting asielzoekers is er een lichte achterstand, maar deze wordt ingevuld met op handen zijnde gezinsherenigingen. Ten aanzien van de huisvestingtaakstelling specifieke regeling (Pardonregeling) is eveneens een lichte achterstand als gevolg van het feit dat er veel alleenstaanden voor huisvesting in aanmerking willen komen, maar wij daarvoor minder geschikte woonruimtes beschikbaar hebben. 1. College stemt in met verantwoordingsrapport. 2. Brieven naar provincie en Staatssecretaris van Justitie laten uitgaan AGP Richtlijnen MER Zuiderklip. De raad voorstellen overeenkomstig het advies van de MER-commissie de richtlijnen vast te stellen.

9 040 09AGP Raadsbrief inzake plan van aanpak voor een sluitend meerjarenperspectief. Het plan van aanpak conform de 7 stappen vaststellen en de raad informeren. 1. College stelt plan van aanpak vast conform inliggende raadsbrief. 2. Raadsbrief vaststellen. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 03.04.2007 09:00 uur tot 03.04.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos-

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

WAT WILLEN WE BEREIKEN?

WAT WILLEN WE BEREIKEN? Aan de Raad Made, 8 juni 2012 Agendapuntnummer: 12 Raadsvergadering : 21 juni 2012 Onderwerp: Afstoten gemeentelijk vastgoed Registratienummer: 12int01894 Casenr: 12.00750 Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : 1. Raadsbesluit

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : 1. Raadsbesluit Aan de Raad Made, 31 augustus 2010 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 23 september 2010 Nummer raadsnota: 10 Onderwerp: Oprichten woning aan de Laakdijk te Terheijden in

Nadere informatie

Casenr: Onderwerp:

Casenr: Onderwerp: Aan de Raad Made, 16 februari 2012 Agendapuntnummer: 8 Raadsvergadering 22 maart 2012 Registratienummer: 12int00645 Casenr: 12.00232 Onderwerp: Wijziging verordeningen sociale zekerheid nav wijziging Wet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.07.2002 09:00 uur tot 16.07.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: P. v.d. Ven, J. Elzinga,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 23.09.2003 09:00 uur tot 23.09.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 22.07.2003 09:00 uur tot 22.07.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: mevr. R. Oomen, tst. 183, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 19-04-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 01-06-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/10/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

1. Raadsbesluit 2. Subsidieverdeling op grond van nieuwe regeling

1. Raadsbesluit 2. Subsidieverdeling op grond van nieuwe regeling Aan de Raad Made, 23-10-2007 Aan de commissie: Inwonerszaken Datum vergadering: 21 november 2007 Agendapunt : 8 Raadsvergadering: 13 december 2007 Onderwerp: Subsidies voor volksfeesten en evenementen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/08/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.07.2002 08:00 uur tot 02.07.2002 09:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 16 MEI 2017 Aanwezig: Afwezig: W. van Beek, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos, J. Munnik en

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 28 september 2010 genomen besluiten (B-stukken) van 20 t/m 24 september 2010 door parafen genomen besluiten (A-stukken)

Nadere informatie

Inleiding. Partijen. Inhoud overeenkomst

Inleiding. Partijen. Inhoud overeenkomst Notitie bij raadsvoorstel Bestuursovereenkomst tussen de provincie Noord-Brabant en de gemeenten in de provincie Noord-Brabant in het kader van de uitvoering van reconstructieen gebiedsplannen ex artikel

Nadere informatie

verzoek om vrijstelling voor het verbouwen van een voormalige griendkeet tot vakantiewoning aan de Hamseweg te Hooge Zwaluwe.

verzoek om vrijstelling voor het verbouwen van een voormalige griendkeet tot vakantiewoning aan de Hamseweg te Hooge Zwaluwe. Aan de Raad Made, 08-05-2007 Raadsvergadering: 21-06-2007 Nummer raadsnota: 20 Onderwerp: verzoek om vrijstelling voor het verbouwen van een voormalige griendkeet tot vakantiewoning aan de Hamseweg te

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Vergadering: Aanwezigen: Burgemeester L. Roolvink, wethouders A.M. Hensich-Hulsman, P.H.F.M. van Dieperbeek,, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/18/02688 Z/G/17/50225 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009

Aan de Raad. Made, 20 mei 2008. Ontwerp begroting GROGZ 2009 Aan de Raad Made, 20 mei 2008 Raadsvergadering: 26 juni 2008 Nummer raadsnota: 19 Onderwerp: Ontwerp begroting GROGZ 2009 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. J. Krook Ambtelijke coördinatie:

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 3 Dinsdag 17 januari 2012 09:30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.02.2006 09:00 uur tot 21.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel, G.J.A. Broeders, drs.ir.

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R

B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R B E S L U I T E N L I J S T - O P E N B A A R Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aalten, gehouden op dinsdag 22 maart 2016 om 9.30 uur. Aanwezig: G. Berghoef (burgemeester), H.J. Rijks,

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie