Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig Oomen M.A.C. (loco-secretaris), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders Besproken AGP Verwijdering van het bankje van Joris Gaymans in het Gaymansplantsoen te Made. In overleg met de kunstenaar Joris Gaymans is op 21 april 2009 besloten om zijn bankje in het Gaymans plantsoen, dat al diverse malen doelwit is geweest van vernielzuchtige jongeren, te laten verwijderen. Het bankje is dermate zwaar beschadigd dat de herstelkosten onevenredig hoog gaan worden. College stemt in met: 1. het verwijderen van het bankje uit het Gaymansplantsoen; 2. dit door middel van een opdracht aan onze buitendienst uit te laten voeren AGP Plan van aanpak voor de uitvoering van de aanbevelingen uit het rekenkamerrapport Beeldverschillen.

2 In de Opinieronde van 11 december 2008 is besloten om de aanbevelingen uit het rekenkamerrapport Beeldverschillen over te nemen. Aan het college van burgemeester en wethouders is opgedragen om een plan van aanpak op te stellen voor de uitvoering van de aanbevelingen en deze binnen 6 maanden aan de raad aan te bieden. Met de peiling dient bereikt te worden dat een uitspraak gedaan wordt over het ambitieniveau van het openbaar groen. Hoe dat ambitieniveau bereikt kan worden, met welk beleid en daaraan gekoppelde inzet van middelen. College besluit raad te informeren tijdens informatieronde van 3 juni a.s. en integrale afweging te laten plaatsvinden bij voorjaarsnota AGP Kleedaccommodatie Madese Boys. De raad besloot op 26 juni 2008 in te stemmen met de bouw van 14 nieuwe kleedlokalen ten behoeve van Voetbalvereniging Madese Boys, met een investeringsvolume voor het primaire deel van de kleedaccommodatie tot ten hoogste een bedrag van ,--. In het raadsvoorstel is destijds ook nader ingegaan op de aspecten privatisering en BTW-compensatie. Op dit moment ligt een nieuwbouw schetsplan voor en is het programma van eisen gereed. Dit voorstel bevat meer informatie daarover. Nader overleg met het bestuur van voetbalvereniging Madese Boys vindt plaats over een concrete aanpak tot aanbesteding, gunning en beheer van de nieuwe kleedaccommodatie. 1. College stemt in met variant c. 2. De gekozen varianten voorleggen en bespreken met de voetbalvereniging Madese Boys. 3. De raad door middel van een raadsbrief op de hoogte stellen van de stand van zaken en de privatiseringskwestie in het bijzonder AGP Subsidie van Provincie voor bouwen van goedkope koopwoningen en goedkope energiezuinige woningen. De Provincie stelt subsidie beschikbaar voor de realisatie van goedkope koopwoningen in de gemeente in de periode Per woning wordt 1.000,-- beschikbaar gesteld (basisambitie) en 2.200,-- (plusambitie). Gemeente Drimmelen heeft opgegeven in deze periode 65 woningen te bouwen in de basisambitie en 44 woningen in de plusambitie. De subsidie voor de basisambitie is aan de gemeente uitbetaald. De subsidie moet besteed worden aan volkshuisvestingsdoeleinden.

3 College gaat akkoord met voorstel om het subsidiebedrag (a ,--) beschikbaar te stellen aan volkshuisvestingdoeleinden. Een van de doelstellingen is het onderzoek naar de dorpskern Wagenberg, de andere volkshuisvestingsdoelen kunnen bestaan uit onderzoek naar woonwensen per kern en evt. voor het organiseren van een nieuwe woonbeurs. Dit in de toekomst per onderzoek te bepalen AGP Wijziging bouwverordening naar aanleiding van wijziging welstandsbeleid. Met de voorgestelde aanpassing van het welstandsbeleid is het noodzakelijk dat de nieuwe werkwijze wordt verwerkt in de gemeentelijke bouwverordening. Aangehouden in afwachting van check voorstel m.b.t. recente ontwikkelingen besluit Tweede Kamer AGP Vaststellen Verordening regelende de Monumentencommissie. Met de voorgestelde aanpassing van het welstandsbeleid is het noodzakelijk dat de nieuwe werkwijze wordt verwerkt in de Verordening regelende de Monumentencommissie. Aangehouden in afwachting van check voorstel m.b.t. recente ontwikkelingen besluit Tweede Kamer AGP Jaarverslag 2008 ondernemingsraad gemeente Drimmelen. In het jaarverslag 2008 worden de zaken benoemd die de ondernemingsraad in 2008 hebben gepasseerd. Voor kennisgeving aangenomen AGP Bezwaarschrift gericht tegen het handhavingsbeleid in verband met de zonder vergunning gerealisseerde woonruimte in de bedrijfsruimte op het perceel Witteweg 8 te Made.

4 Het bezwaarschrift, overeenkomstig het advies van de commissie voor de bezwaarschriften, ongegrond verklaren AGP Gunning besteksgereedmaken ontwikkeling Prinsenpolder (Made-West). Vanwege het aanbestedingsbeleid 3 bedrijven uitgenodigd. Slechts 2 bedrijven aanbieding gedaan. In het belang van de voortgang/planning wil ik u, in dit geval, verzoeken af te wijken van het aanbestedingsbeleid. Uit vergelijking van de 2 resterende aanbiedingen blijkt dat Adcim de meest complete en economisch meest voordelige aanbieding heeft uitgebracht. In dit geval afwijken van het aanbestedingsbeleid. De werkzaamheden te gunnen aan Adcim voor het bedrag van , AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking. Besproken AGP Visie op de Brede School. In der aadsvergadering van 28 juni 2007 (behandeling kadernota) heeft het college de toezegging gedaan om een visie te ontwikkelen op Brede Scholen. De nu voorliggende visie is tot stand gekomen in samenwerking met de deelnemers van het LEA (lokaal educatieve agenda), bestaande uit de schoolbesturen van het basisonderwijs, de directeur van het voortgezet onderwijs locatie Made, de directeur van het peuterspeelzaalwerk en 2 directeuren van kinderopvangorganisaties die in onze gemeente actief zijn. Het is de bedoeling om deze visie voor te leggen aan de gemeenteraad in de opinieronde van 11 juni 2009 en ter vaststelling aan te bieden aan de raad op 25 juni College gaat akkoord met de visie op de brede school De visie aanbieden aan de gemeenteraad in de opinieronde van 11 juni 2009 en ter vaststelling in de raadsvergadering van 25 juni 2009 aan de hand van format.

5 013 09AGP Bouwplan voor het uitbreiden van de bedrijfsruimte op het perceel De Zwingel 3 te Lage Zwaluwe. Aangehouden; er moet nog overleg plaatsvinden met Economische Zaken AGP Agenda Coordinatieteam Grote Projecten inzake het project Visieontwikkeling Stuivezand d.d. 28 april Voor kennisgeving aangenomen AGP Toekomstige projecten coördinatieteam. half juni - eind juni Made Oost en Haven Lage Zwaluwe AGP Afhandeling raadsvragen. Besproken AGP Aanschaf internet abonnement ondersteuningsprogramma ten behoeve van WWB en Wmo.

6 Momenteel wordt gebruik gemaakt van vaste tekstboekjes voor de WWB en een losbladig abonnement op Kluwer voor de actualisering van de wetteksten WWB en Wmo. Daarnaast kunnen we voor de WWB gebruik maken van beperkte ondersteuning via Stimulansz. Deze abonnementen kunnen worden opgezegd om een internet abonnenment te verkrijgen van Schulinck. Het ondersteuningsprogramma via Schulinck is uitgebreider en via een zoekprogramma worden de benodigde gegevens sneller ontsloten. Tevens is het mogelijk om eigen beleid te koppelen aan dit ondersteuningsprogramma, dat door Schulinck wordt geactualiseerd. Zowel de bezwaarschriftencommissie als de Rechtbank kan toegang gegeven worden op het ondersteuningsprogramma. Besloten is om binnen de reguliere middelen van sociale zaken Schulinck aan te schaffen. 1. Het internet abonnement van Schulinck inclusief gemeentelijk beleid voor WWB en Wmo aanschaffen; 2. Alle bestaande abonnementen voor WWB en Wmo bij Kluwer en Stimulansz opzeggen per ; 3. De meerkosten van het abonnement in 2009 en volgende jaren binnen het budget van sociale zaken opvangen en hiertoe structureel een bedrag van verschuiven van het budget bijzondere bijstand naar het budget "Vakbladen en bibliotheek" AGP Verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1 WRO voor het uitbreiden van speelboerderij De Belhamel aan de Brugdam in Lage Zwaluwe. Eind 2007 is een verzoek ontvangen om de recreatieve activiteiten van speelboerderij De Belhamel uit te breiden binnen de overige voormalige agrarische bedrijfsgebouwen op het perceel aan de Brugdam. Betreffende uitbreiding is in strijd met de partiele herziening De Belhamel. De gemeenteraad heeft begin 2008 besloten een planologische procedure op te starten. Eind 2008 hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een verklaring van geen bezwaar afgegeven. 1. Ingestemd met de planschadeverhaalsovereenkomst. 2. Vrijstelling verleend op grond van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening onder de voorwaarde dat AGP Overeenkomst in verband met de verplaatsing van een bedrijf aan de Kalverstraat in Made. Aangaan van een (planschade-)overeenkomst ten behoeve van de verplaatsing van een varkensbedrijf aan de Kalverstraat 64 in Made naar Zanddijk 30 in Made. Met de wederpartijen de verplaatsingsovereenkomst aangaan conform de ontwerpovereenkomst.

7 030 09AGP Regionale samenwerking Wmo. In de raadsbrief, die dient ter beantwoording van de vraag van de Raad, is een overzicht van de samenwerkingsverbanden en overlegstructuren toegevoegd. Hiermee wordt aangetoond dat er op het gebied van de Wmo reeds op verschillende prestatievelden wordt samengewerkt. De Raad op grond van de raadsbrief informeren over de regionale samenwerking met betrekking tot de Wmo AGP Aanpassing register kinderopvang (verhuizing kinderdagverblijf Ikke van Wagenberg naar Made per ). Op 1 januari 2005 is de Wet kinderopvang ingegaan. Vanaf deze datum moet de gemeente een register kinderopvang bijhouden. Wijzigingen in de kinderopvang in de gemeente moeten worden gemeld bij het college. Het college is bevoegd om het register aan te passen. Er is een melding binnengekomen van verhuizing van kinderdagverblijf Ikke van Wagenberg naar Made per 1 juni De adreswijziging is verwerkt in het register en de GGD is verzocht om inspectie te verrichten op deze nieuwe locatie. 1. Adresgegevens Kinderdagverblijf Ikke wijzigen (datum melding is 16 april 2009) 2. Kinderdagverblijf Ikke en de GGD als toezichthouder informeren AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 21 april Akkoord gegaan met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 21 april AGP Verslag vergadering monumentencommissie d.d. 14 april Verslag voor kennisgeving aangenomen.

8 034 09AGP Bezwaarschrift gericht tegen de verleende vrijstelling en bouwvergunning voor het oprichten van een antennemast op het perceel Marinaweg 37a te Drimmelen. Het bezwaarschrift, overeenkomstig het advies van de commissie voor de bezwaarschriften, ongegrond verklaard AGP Gemeentelijk verslag Wet kinderopvang Met de invoering van de Wet kinderopvang op 1 januari 2005 hebben gemeenten de wettelijke taak gekregen om toezicht te houden op de kinderopvang in haar gemeente. De gemeente Drimmelen heeft de GGD West-Brabant aangewezen als uitvoerder van de kwaliteitsinspecties op de kindercentra in de gemeente. Jaarlijks dient de gemeente zicht te verantwoorden over de stand van zaken van de kinderopvang in haar gemeente middels toezending van een jaarverslag aan de Inpectie van het Onderwijs. Het college heeft het jaarverslag vastgesteld over 2008, dat ter inzage wordt gelegd voor de gemeenteraad via de leespost. 1. Ingestemd met het jaarverslag kinderopvang Dit jaarverslag kinderopvang 2008 vóór 1 mei 2009 toezenden aan de Inspectie voor het Onderwijs. 3. Jaarverslag ondertekenen middels invulling van verklaring (p. 3 van het verslag). 4. Dit jaarverslag ter inzage leggen voor de gemeenteraad (ter kennisname) in de leesmap van de raad. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.01.2006 09:00 uur tot 24.01.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 23.09.2003 09:00 uur tot 23.09.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.05.2002 09:00 uur tot 28.05.2002 11:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.07.2002 09:00 uur tot 16.07.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: P. v.d. Ven, J. Elzinga,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 03.04.2007 09:00 uur tot 03.04.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Krook K. (Wethouder), aanwezig Vos-

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 22.07.2003 09:00 uur tot 22.07.2003 12:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: mevr. R. Oomen, tst. 183, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/10/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/03/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 15.06.2006 08:00 uur tot 15.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/12/2008 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de commissie Grondgebiedzaken

Aan de commissie Grondgebiedzaken CONCEPT Commissievergadering d.d. 4 juni 2002 Made, 6 mei 2002 Aan de commissie Grondgebiedzaken Agendapunt: Onderwerp: Oprichten woning op het perceel Kerkdijk 4 te Made Toelichting: Inleiding In het

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.06.2004 10:00 uur tot 15.06.2004 11:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Burgemeester P.H.M. Jacobs, de heer

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt :

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Aan de Raad Made, 23 december 2008 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 29 januari 2009 Nummer raadsnota: 8 Onderwerp: Beheer natte ecologische verbindingszones / Uitvoeringsproject

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/04/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.02.2006 09:00 uur tot 21.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel, G.J.A. Broeders, drs.ir.

Nadere informatie

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport "Lage Zwaluwe West"

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport Lage Zwaluwe West Aan de Raad Made, 29 januari 2013 OPINIERONDE 7 maart 2013 Agendapuntnummer: 6 Raadsvergadering 21 maart 2013 Registratienummer: 13int00406 Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/08/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 22.10.2002 09:00 uur tot 22.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: B&W-besluit nr.:

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: B&W-besluit nr.: RAADSVOORSTEL 09.0023 Rv. nr.: 09.0023 B&W-besluit d.d.: 03-03-2009 B&W-besluit nr.: 09.0192 Naam programma +onderdeel: Nr.7, stedelijke ontwikkeling. Onderwerp: Voorbereidingsbesluit Van Vollenhovenkade

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt :

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Aan de Raad Made, 9 mei 2006 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 22 juni 2006 Nummer raadsnota: 17 Onderwerp: Verzoek om vrijstelling op grond van artikel 19, lid 1 WRO

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Het bouwen van een erfafscheiding in afwijking van het bestemmingsplan

Het bouwen van een erfafscheiding in afwijking van het bestemmingsplan Zaaknummer: 253498 Het bouwen van een erfafscheiding in afwijking van het bestemmingsplan Collegevoorstel Inleiding Op 23 april 2011 is er een aanvraag om omgevingsvergunning ingekomen voor het bouwen

Nadere informatie

COLLEGEBESLUITEN D.D. 13-04-2010 Nr. Onderwerp Samenvatting / toelichting Besluit Regnr. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009.

COLLEGEBESLUITEN D.D. 13-04-2010 Nr. Onderwerp Samenvatting / toelichting Besluit Regnr. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009. 1 Jaarverslag Gemeentearchief 2008-2009. B010.0307 Op grond van art. 30 lid 1 van de Archiefwet 1995 draagt het college van B&W de zorg voor de gemeentelijke archiefbescheiden. Conform artikel 14 van de

Nadere informatie