Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders Uitnodigingen worden besproken AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 16 juni 2015 College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 16 juni N.a.v. het verslag verzoekt het college in de raadsbrief decentralisaties de tabel op te nemen waarin in bedragen helder wordt wat in de mei-circulaire is opgenomen en wat het financieel betekent AGP Visie verkeersstructuur Hooge en Lage Zwaluwe

2 Al jaren komt regelmatig het al dan niet aanleggen van een rondweg voor Hooge en / of Lage Zwaluwe ter sprake. In de laatste twee coalitieakkoorden is daarom opgenomen een visie te ontwikkelen om beide dorpen te ontlasten van doorgaand verkeer. Als eerste stap is hiervoor een probleemverkenning in 2014 door Megaborn uitgevoerd. Een aantal opties voor het vervolg zijn daarbij in beeld gebracht en in een opinievoorstel gegoten. Op 2 oktober 2014 heeft uw gemeenteraad deze opties besproken. Uw raad heeft toen een voorkeur uitgesproken voor het vervolg. Het vervolgonderzoek is uitgevoerd door Arcadis. Dit bureau heeft van enkele wegen die in de visie belangrijk zijn, de optimale inrichting bepaald, zodat functie, vorm en gebruik meer met elkaar in overeenstemming zijn. Ook hebben ze een aantal tracéstudies voor nieuwe wegen uitgevoerd. De resultaten van deze onderzoeken zijn bijgevoegd. College stemt in met opinievoorstel met een toevoeging; de toevoeging betreft een extra optie 10b: Zoutendijk /Zonzeelseweg via bestaande infrastructuur. De portefeuillehouder krijgt mandaat dit in de stukken op te nemen AGP Belangrijkste punten uit het jaarverslag 2014 van woningstichting Volksbelang Belangrijkste punten uit het jaarverslag 2014 van woningstichting Volksbelang zijn opgenomen in de bijlage. Van de andere woningstichtingen die werkzaam zijn in onze gemeente hebben wij nog geen jaarverslag ontvangen. Deze zullen komende maand waarschijnlijk toegezonden worden. Zodra deze binnen zijn volgt een zelfde verslag als in deze nota. Voor kennisgeving aangenomen AGP Werkwijze algemene voorziening Hulp bij het Huishouden Om uitvoering te geven aan het besluit van de raad tot het instellen van een algemene voorziening voor Hulp bij het Huishouden (HbH1) is het noodzakelijk de lopende contracten voor Hulp bij het Huishouden te verlengen om de continuïteit van HbH1 gedurende de overgangsperiode te garanderen en de levering van HbH2 op de gebruikelijke wijze te kunnen voortzetten. Daarnaast dienen een aantal afspraken met de leveranciers van HbH over de werkwijze rond de algemene voorziening te worden gemaakt. Deze afspraken leiden tot extra administratieve lasten en een debiteurenrisico bij de leveranciers. Het voorstel is hen hiervoor te compenseren. De kosten ad in 2015 kunnen binnen het bestaande budget HbH worden opgevangen.

3 1. College stemt in met verlenging van de lopende contracten voor Hulp bij het Huishouden tot 1 januari College stemt in met compensatie van de zorgaanbieders voor extra administratieve lasten en debiteurenrisico. 3. College stemt in met de afspraken met de zorgaanbieders voor de werkwijze rond de algemene voorziening AGP Gezamenlijke EU-aanbesteding voor levering gas en elektriciteit In 2011 zijn er tussen 17 gemeenten en de leveranciers DVEP en Greenchoice twee overeenkomsten afgesloten voor de levering van Gas en Elektriciteit door tussenkomst van Stichting Inkoopbureau West-Brabant (SIW) en met begeleiding van Wattanders BV. Deze overeenkomsten lopen 1 januari 2017 af, hetgeen voor SIW aanleiding is om al in een vroeg stadium wederom een Europese aanbesteding (EA) te gaan organiseren. 1. College stemt in met deelname aan de gezamenlijke EU-aanbestedingen gas en elektriciteit, waarbij instemmen tevens betekent dat akkoord wordt gegaan met de uitslag van de aanbesteding en gunning aan de winnende partij; 2. College stemt in met de belangrijkste uitgangspunten uit het Programma van Eisen (PvE) zoals in dit voorstel verwoord. Door hiermee in te stemmen, stemt u tevens in met de nog verder uit te werken (definitieve) Inkoop PvE s en de uitslag van de EUaanbestedingen. 3. College stemt in met deelname aan een aparte aanbesteding voor het verduurzamen van de in te kopen energie, na afloop van de aanbesteding voor levering van gas en elektriciteit; 4. College stemt in met de voorgestelde mandatering gedurende de nieuwe contractperiode aan Stichting Inkoopbureau West-Brabant (SIW) voor het vastleggen van de leveringstarieven voor gas en elektriciteit AGP Raadsbrief m.b.t. stand van zaken transities sociaal domein Per 2015 zijn de transities van het sociaal domein een feit. De nieuwe taken op het gebied van de Wmo, Jeugdzorg en de Participatiewet worden vanaf deze datum uitgevoerd door de gemeente Drimmelen en alle partners. Het echte veranderingsproces, de zogenaamde transformatie, begint echter nu pas en zal de nodige tijd kosten van alle betrokkenen. De gemeenteraad wordt daarom ook in 2015 periodiek geïnformeerd aan de hand van een raadsbrief over de laatste stand van zaken rondom de transities. De gemeenteraad aan de hand van de raadsbrief informeren over de laatste stand van zaken met betrekking tot de transities sociaal domein. In deze brief onder het algemene deel, de tabel op te nemen met daarin de effecten van de meicirculaire. Mandaat aan de portefeuillehouders.

4 008 15AGP Verwerken inspraakreacties en wettelijk vooroverleg inzake bestemmingsplan kern Hooge Zwaluwe Ter uitvoering van besluitvorming in de raad in het 4e kwartaal 2011 om bestemmingsplannen voor de diverse kernen te gaan actualiseren en uniformeren, is ook een bestemmingsplan voorbereid voor de kern Hooge Zwaluwe. 1. College stemt in met voorgestelde beantwoording op ingekomen reacties uit het wettelijk vooroverleg en de inspraak en; 2. het plan na aanpassing als ontwerp bestemmingsplan ter inzage leggen AGP Vaststellen Interne Controleplan Sociale Zaken 2015 N.v.t. College stelt het interne controle plan sociale zaken 2015 vast AGP Bouwplan voor het uitbreiden van de bedrijfsbebouwing op het perceel Thijssenweg 8 in Hooge Zwaluwe n.v.t. Ten behoeve van het plan afwijken van de regels van het bestemmingsplan AGP Vaststellen wijzigingsverordening Participatiewet Gemeente Drimmelen Vaststellen Uitvoeringsbesluit Participatiewet 2015 De wijzigingsverordening voorziet in de invulling van de aangepaste toegang tot het doelgroepenregister. Bepaald is nu dat Vso en Pro scholen zelf jongeren met een arbeidshandicap aanmelden bij het UWV voor een toets op de toegang tot de banen afspraak. Tevens is bepaald dat er in de arbeidsmarktregio met twee loonwaarde systemen kan worden gewerkt. Het betreft de UWV-methodiek of de methodiek Talent 6. Gelet op het feit dat de wijziging geen politieke lading heeft kan de wijzigingsverordening rechtstreeks in de besluitvormende raadsvergadering.

5 Stuk wordt aangehouden met de opmerking om het opnieuw te agenderen inclusief een raadsvoorstel AGP Raadsbrief ruimtelijke projecten In de raadsbrief wordt de raad geïnformeerd over de voortgang van de ruimtelijke projecten. De laatste raadsbrief hierover dateert van juni College stemt in met raadsbrief en doorzending aan gemeenteraad. Er volgen enkele tekstuele opmerkingen. Wethouder krijgt mandaat deze te verwerken AGP Wob verzoeken n.v.t. College stemt in met afwijzen verzoeken AGP Projectvoorstel herpositionering museum Zwaluws Erfgoed gelegen Raadhuisstraat 5 te Hooge Zwaluwe De gemeenteraad heeft in 2011 in het kader van de Kerntakendiscussie besloten dat het pand aan de Raadhuisstraat 5 in Hooge Zwaluwe wordt afgestoten. De stichting Zwaluws Erfgoed is er echter niet in geslaagd om plannen te ontwikkelen voor de exploitatie van het pand. Het MFB heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in een overname van het pand en heeft in oktober 2014 een exploitatievoorstel opgesteld. Door de financiële situatie heeft het MFB inmiddels aangegeven dat het in 2015 en waarschijnlijk ook in 2016 niet kan investeren en dat hun acties momenteel stil zijn komen te liggen. De Heemkundekring heeft nagenoeg een volledig nieuw bestuur en wil het museum weer leven in blazen. Het bestuur heeft reeds een aantal acties ondernomen. Heemkundekring wil de mogelijkheid gaan onderzoeken middels stage opdracht om een mogelijke herpositionering van het museum vast te stellen. Het afstoten van het pand door de gemeente Drimmelen en de financiële haalbaarheid van de herpositionering moet in de opzet worden meegenomen.

6 1. Heemkundekring Willem Snickerieme de mogelijkheid bieden om de stage opdracht door NHTV te laten uitvoeren en de resultaten uiterlijk november 2015 beschikbaar te hebben voor definitieve besluitvorming over Raadhuisstraat 5 in 1e kwartaal Toezeggen dat afgevaardigde van de gemeente zitting neemt in de stuurgroep. Het college stelt voor op ambtelijk niveau als adviseur deel te nemen in de stuurgroep. 3. Kandidaat koper informeren over bovenstaande situatie. Het college staat ook positief tegenover verkoop AGP Afwijking van inkoopbeleid herzien haven Lage Zwaluwe Voor de bewonersavond in mei hebben we een bureau ingehuurd voor het juridisch advies. N.a.v. deze avond zal een vervolgtraject gestart worden voor individuele gesprekken om zo meer draagvlak te creëren voor het gebruik van de haven en de kadastrale herziening in de haven. Omdat het bureau al ingewerkt is in het dossier en snel kan schakelen willen we graag met dit bureau verder. De totale kosten voor dit bureau zijn hoger dan via een enkelvoudige onderhandse aanbesteding mogelijk is. Voorgesteld wordt om af te wijken van het inkoopbeleid op het punt van meervoudige aanbesteding. En de opdracht te gunnen aan het bureau dat ook geadviseerd heeft voor de bewonersavond AGP Afhandeling raadsvragen Is besproken AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking - Veerkrachtig bestuur: afgesproken wordt dat de komende raadsvergadering het college bij aanvang een korte toelichting geeft. - Think before you drink: wethouder Van Oosterhout koppelt de ontwikkelingen terug. - Parkschap: wethouder Kuijpers geeft aan met Werkendam te spreken over de positie van Werkendam en Drimmelen in het Parkschap.

7 019 14AGP Toekomstige punten coördinatieteam 30 juni 2015 : Waar staat je gemeente? in overleg met Middelen (Femke Bisschops). 7 juli : Monitoren decentralisaties: (en: 1/9, 6/10, 3/11, 1/12) 6 oktober : Begroting 10 november: Najaarsnota Te plannen: - Begin 2015: inzoomen op haalbare projecten/thema s (actiepunt heidag ) - Haven Lage Zwaluwe (voorafgaand aan de raadsbespreking) - Grondnota / Fonds Bovenwijks (rond zomer) - Windpark Zonzeel - In overleg met Hans Kuijpers en Catharina Wouters een CT plannen inzake de toekomst van het Parkschap AGP Externe activiteiten leden college van 2 tot en met 8 juli Geen AGP Communicatie Geen bijzonderheden. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/08/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport "Lage Zwaluwe West"

OPINIERONDE 7 maart 2013. Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek Kafi en Rekenkamerrapport Lage Zwaluwe West Aan de Raad Made, 29 januari 2013 OPINIERONDE 7 maart 2013 Agendapuntnummer: 6 Raadsvergadering 21 maart 2013 Registratienummer: 13int00406 Casenr: 13.00148 Onderwerp: Aanbevelingen n.a.v. Raadsonderzoek

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/02/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/02/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx, Struijlaart en Heutink-Wenderich, secretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015

VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 VERSLAG COLLEGEVERGADERING D.D. 3 NOVEMBER 2015 Aanwezig: burgemeester Hans Janssen, wethouders Ina Batenburg, Sjef Verhoeven en Peter Smit en gemeentesecretaris Ineke Depmann BESPREEKPUNTEN Vaststelling

Nadere informatie

Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen

Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen Projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen Afdeling grondgebied 26-0-205 INLEIDING Voor u ligt het projectplan Detailhandelsvisie gemeente Drimmelen, alle kernen. 2 AANLEIDING PROJECT

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Aan de Raad Raad Made, 2 juni 2015

Aan de Raad Raad Made, 2 juni 2015 Aan de Raad Raad Made, 2 juni 2015 Agendapuntnummer: Raadsvergadering 25 juni 2015 Onderwerp: Jaarstukken 2014 Registratienummer: 15int02097 Casenr: 15.00813 Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de Raad Raad Made, 23 september 2014

Aan de Raad Raad Made, 23 september 2014 Aan de Raad Raad Made, 23 september 2014 Agendapuntnummer: 9 Raadsvergadering 16 oktober 2014 Onderwerp: Bestemmingsplan Oranjeplein-Brabantstraat Terheijden Registratienummer: 14int03288 Casenr: 14.01151

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 16 JUNI 2015. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 16 JUNI 2015. besluitenlijst VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 16 JUNI 2015 besluitenlijst Aanwezig: Burgemeester mvv. W.J.A. Verklei), Secretaris P. Schouten, Wethouders W.J.M. Spaanderman. J.N. Schouten en A.A.

Nadere informatie

WAT WILLEN WE BEREIKEN?

WAT WILLEN WE BEREIKEN? Aan de Raad Made, 8 juni 2012 Agendapuntnummer: 12 Raadsvergadering : 21 juni 2012 Onderwerp: Afstoten gemeentelijk vastgoed Registratienummer: 12int01894 Casenr: 12.00750 Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : 1. Raadsbesluit 2. Memo m.b.t. aanbesteding.

Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : 1. Raadsbesluit 2. Memo m.b.t. aanbesteding. Aan de Raad Made, 3 februari 2009 Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering: 26-02-2009 Nummer raadsnota: 12 Onderwerp: Sociaal-culturele accommodaties Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller:

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller: Aan de Raad Made, 30 augustus 2012 Agendapuntnummer: 7 Raadsvergadering: 30 augustus 2012 Onderwerp: Onderzoek naar 1 brede welzijnsinstelling Registratienummer: 12int02383 Casenr: 12.00919 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Els Jonker 2018/ Mailadres: els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/09/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Voorstel aan de gemeenteraad

Voorstel aan de gemeenteraad Voorstel aan de gemeenteraad Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid RTG: 12-10-2015 Raadsvoorstel: 22-9-2015, nr. 2015-53 Portefeuillehouder: Programma:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluit De raad wordt geïnformeerd conform concept-brief.

Besluit De raad wordt geïnformeerd conform concept-brief. Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 21-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 18 mei 2017 Saza 1. 1922634 Groot onderhoud binnensportaccommodaties 2017 FBI 2. 1930449 Zaaksysteem Het Sportbedrijf

Nadere informatie

Openbaar. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders 31 januari 2017 nummer 1182689 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de secretaris de notulist drs. J. van Belzen mr. D. Vermaat L.P. van der Linden

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Aan de Raad. Made, 18 maart 2010. onderzoek naar verzelfstandiging openbaar onderwijs

Aan de Raad. Made, 18 maart 2010. onderzoek naar verzelfstandiging openbaar onderwijs Aan de Raad Made, 18 maart 2010 Raadsvergadering: 15 april 2010 Nummer raadsnota: 19 Onderwerp: onderzoek naar verzelfstandiging openbaar onderwijs Portefeuillehouder: Bijlagen: Ter inzage: Drs. J. Krook

Nadere informatie

gfedcb Raad gfedc OR gfedc Besluitenlijst d.d. d.d.

gfedcb Raad gfedc OR gfedc Besluitenlijst d.d. d.d. Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Eenheid/Cluster/Team BV/PJ/JZ Inkoop van Energie 1- Notagegevens Notanummer 2007.06684 Opsteller Meiling G.J. Telefoon 3063 Datum 19-4-2007 Portefeuillehouder

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017 Instantie BW Datum 31 januari 2017 Tijdstip 9.30 uur Weeknummer week 5 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. R.G.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 17 mei 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, loco-secretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. M. Steeman Dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/08/2014 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

BESLUITFORMULIER BIJ B&W ADVIES

BESLUITFORMULIER BIJ B&W ADVIES VERTROUWELIJK tot 19 juli 16:30 BESLUITFORMULIER BIJ B&W ADVIES Afdeling: Ontwikkeling Onderdeel: Ontwikkelaars Adviseur: A. van Mierlo Toestelnummer: 072 888 000 Datum: 16 juli 2012 Onderwerp: Memo Voortgang

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 08 VASTGESTELD

Besluitenlijst van de vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Opmeer d.d week 08 VASTGESTELD Aanwezig: G.J.A.M. Nijpels (voorzitter), E. Deutekom-Muntjewerff, H. Stoker en R.A.H.P. Heijtink Secretaris: M.A.S. Winder Volgnr: 001 Poststuk: 17.0002069 PZI Omschrijving: Besluitenlijst B&W Opmeer d.d.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Aanbesteding accountant

Aanbesteding accountant Aan de commissie: Datum vergadering: Agendapunt : Raadsvergadering 4 maart 2004 Aan de Raad Agendapunt 15 Made, 17 februari 2004 Onderwerp Voorstel Financiële gevolgen Aanbesteding accountant In te stemmen

Nadere informatie

Datum OPENBAAR. Voorstelnummer / besluitdatum. Onderwerp / Advies / Besluit

Datum OPENBAAR. Voorstelnummer / besluitdatum. Onderwerp / Advies / Besluit VB/15/00933 Openbare besluitenlijst collegevergadering 10-11-2015 VB/15/00905 Gunning uitvoering bestek renovatie riolering Groesbeek 2015 Besluiten de opdracht voor uitvoering van het bestek renovatie

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/02/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 28 september 2010 genomen besluiten (B-stukken) van 20 t/m 24 september 2010 door parafen genomen besluiten (A-stukken)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie