Slimme IT-oplossingen voor retailers versie 4, mei 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slimme IT-oplossingen voor retailers versie 4, mei 2015"

Transcriptie

1 TCK Sports Group Koperslager 7 NL-6422 PR Heerlen Slimme IT-oplossingen voor retailers versie 4, mei (0) info@tck-sports.nl Geachte klant, In dit document worden de mogelijkheden toegelicht om uw ERP / kassa / webshop en/of voorraadsysteem te koppelen aan het systeem van TCK Sports Group. Het koppelen van systemen zorgt voor een forse tijd- en kostenbesparingen, een duidelijke vermindering van de kans op menselijke (invoer)fouten, betere managementinformatie, een hogere omzetsnelheid en een betere klantenservice. Het zou daarom hoog op uw prioriteitenlijst moeten staan. TCK Sports Group helpt u graag verder met de implementatie van datakoppelingen en EDI. Maar wat is EDI eigenlijk? De term EDI zorgt voor spraakverwarring tussen verschillende partijen. De afkorting EDI staat letterlijk voor Electronic Data Interchange dus het digitaal uitwisselen van gegevens tussen partijen. Veel mensen bedoelen echter als ze EDI zeggen eigenlijk 'Edifact'. Maar dat klopt natuurlijk niet helemaal. Edifact is een technisch verouderde standaard om bepaalde datastromen te automatiseren. Als u termen als PRICAT en DESADV hoort, dan gaan het om Edifact, of zoals wij het noemen klassiek EDI. Omdat er nog steeds veel gebruikt van wordt gemaakt, ondersteunt TCK klassiek EDI. Op pagina 5 van dit document staat het aanvraagformulier voor klassiek EDI. Daar kunt u ook de TNR en ILN nummers van TCK vinden, mocht u via klassiek EDI met TCK Sports Group willen communiceren. Omdat zowel het opstarten als ook het gebruiken makkelijker, transparanter, sneller en goedkoper gaat, geeft TCK de voorkeur aan een modernere EDI werkwijze, namelijk middels web-api's en XML bestanden. Op de volgende pagina's wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Bij deze uitleg hoort het individuele datakoppelingen PDF bestand. De links uit dat PDF bestand zijn per klant anders. Hierdoor kan TCK monitoren wie er wanneer wat opvraagt. De links zijn dus strikt persoonlijk en mogen niet doorgegeven worden aan derden, anders dan ter implementatie van een IT-oplossing voor de betreffende klant. Bij geconstateerd misbruik kan TCK de betreffende links deactiveren. Mocht u nog vragen hebben, problemen tegenkomen of foutmeldingen krijgen, kunt u ons bereiken via edisupport@tck-sports.nl. Omdat TCK alle IT-werkzaamheden zonder externe ITpartner zelf verzorgt, kunnen wij snel, flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht werken. Indien nodig kunnen wij ook een oplossing voor u op maat maken. We horen graag van u! TCK Sports Group Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, zoals vermeld in onze actuele prijslijsten en op onze orderbevestigingen. Deze leveringsvoorwaarden kunnen u op verzoek ook los worden toegestuurd.

2 1. Informatie van TCK naar de klant Artikel stambestanden Wij bieden de artikel stambestanden op vier manieren aan. U kunt per merk een XML of CSV bestand ontvangen, dat door ons dagelijks wordt geupdate. Dit zijn algemene bestanden per merk, zonder inkoopprijzen, en zonder kortingen. Dit XML-bestand is gebaseerd op het breed geaccepteerde Google Shopping bestandsformaat. U kunt het merk kiezen door aan het einde van de URL de naam van het merk te veranderen. Het derde bestand bevat ook alle artikelen van het geselecteerde merk, maar bevat als extra velden de bruto inkoopprijs en, indien van toepassing, uw na-orderkorting op dit artikel. Door deze extra velden is dit XML-bestand niet meer conform de Google Shopping standaard. Extended range Het vierde artikel stambestand XML is de nieuwe extended range XML. Deze XML toont alle artikelinformatie van alle artikelen die u het afgelopen jaar bij ons heeft gekocht, van alle artikelen die u bij ons in order heeft staan, én van alle artikelen die in uw extended range staan. U krijgt dus in één bestand alle artikel stambestanden informatie van die artikelen van die merken waar u mee werkt, maar dan zonder een overkill aan andere artikelinformatie. U kunt zelf in overleg met uw vertegenwoordiger(s) uw eigen extended range bepalen, zonder dat hier verplichtingen aanzitten. Contacteer uw vertegenwoordiger als u hier vragen over heeft. Doordat deze API de data realtime voor u genereert, staan in deze XML ook de naleverkortingen zoals die in ons systeem zijn gedefinieerd. Als u bij meerdere BV's van ons klant bent, staan er in één XML bestand dus artikelen van Lowa Benelux BV, Tornado Sport BV en/of X-Function Benelux BV. Daarom is er een apart veld toegevoegd waar u kunt zien wie van de drie de leverancier van dat artikel is. NB: Het zal altijd zo blijven, dat de artikelen door de respectievelijke BV worden geleverd en gefactureerd. Content In alle bestanden staat een link naar een productfoto (indien beschikbaar in hi-res) en een producttekst. Voor uw interne systeem voldoen deze prima. Maar, om een hoge(-re) Google ranking te krijgen voor uw website / webshop, is het zeer aan te bevelen om eigen teksten en foto's te maken. Om die reden is ook de Google taxonomy (Dat is Google's productgroepen indeling o.a. voor prijsvergelijkings websites) opgenomen in alle artikel stambestanden XML's. De XML en CSV bestanden kunt u vanuit de browser opslaan op uw eigen computer en van daaruit gewoon openen / bewerken, bijvoorbeeld in Excel. Maar het is uiteraard niet raadzaam om Excel te gebruiken bij de daadwerkelijke koppeling. Het verdient de voorkeur, om deze XML's automatisch in te lezen in uw ERP / kassa / webshop systeem.

3 Voorraadinformatie Door gebruik te maken van onze voorraad web-api kunt u altijd realtime (!) onze voorraad tonen in uw eigen (kassa-)systeem en/of webshop. In de PDF staan 4 types voorraadlinks. Met de eerste URL kunt u ook de voorraadinformatie van een heel merk in één keer opvragen. In dit overzicht staat tevens de verwachte voorraad per eancode in de toekomst. De voorraadinformatie per merk via deze link is echter niet realtime, maar wordt elke ochtend rond uur 's ochtends gegenereerd. Dit komt met name omdat het bij sommige merken om duizenden artikelen/maten gaat, hetgeen te veel data is om snel realtime te genereren. Met de tweede en derde links kan voorraad worden opgevraagd met behulp van een EANcode. De eerste URL geeft alleen de voorraad van de opgegeven EANcode terug, de tweede URL geeft de voorraadinformatie voor de hele maatboog terug, als u de EANcode van een willekeurige maat opgeeft. De velden naast aantal / EANcode zijn alleen ter controle en niet relevant. Als u onze EANcodes reeds in uw systeem heeft, is het voor uw IT-partner relatief eenvoudig, om deze API te koppelen aan uw webshop / (kassa)systeem. Nieuw is de vierde koppeling extended range. Net als als bij artikelen stambestanden geeft deze API in één XML bestand alle voorraadinformatie van alle merken en artikelen die u wilt hebben. Alles wat u de afgelopen 12 maanden bij TCK heeft gekocht staat erin (uiteraard voor zover nog op voorraad), plus alle artikelen die u nog in backorder heeft staan, plus alle artikelen die u in overleg met onze vertegenwoordigers in uw extended range heeft laten opnemen. Sneller en makkelijker kan het niet, en toch is deze voorraadinformatie 100% realtime! Digitale pakbon Wij kunnen digitale pakbonnen naar u mailen of FTP'en, zodat u bij het boeken van de goederenontvangst niks meer hoeft over te typen. Dit scheelt veel tijd en vermindert de kans op menselijke fouten. De digitale pakbon is in XML-formaat, een voorbeeldbestand kunt u via de link downloaden. Op verzoek kunnen wij u live een digitale pakbon sturen van een echte recente levering aan u. Keuzes De keuze welke van deze API's u wilt gebruiken, is aan u. Alle artikelen per merk, of één lijst met hun extended-range artikelen. De voorraad opvragen per EANcode, per maatserie, per merk, of voor extended range. Als u het als retailer optimaal wilt inregelen, adviseren wij u om te kiezen voor een combinatie. Zo kunt u bijvoorbeeld één keer per dag de extended range voorraad opvragen, dan weet u welke artikelen u kunt laten zien in de webshop. En als dan een consument op een artikel klikt, kunt u op dat moment nog realtime specifiek voor dat artikel de voorraad opvragen via de betreffende API.

4 2. Informatie van de klant naar TCK Orders Het is mogelijk om uw orders automatisch naar ons door te sturen. Als u op basis van uw kassaverkopen de orders automatisch laat genereren, en u zo wekelijks de verkochte voorraad van NOOS artikelen automatisch aanvult, zorgt u voor veel minder nee-verkopen en een optimale omzetsnelheid en rendement. Maar ook bij gewone voor- of re-orders scheelt het veel tijd en geld om de orders digitaal aan te leveren. TCK ondersteunt vrijwel elk orderbestandstype en wij ontvangen uw order het liefste als upload naar onze FTP server. U kunt inloggegevens voor onze FTP server aanvragen via edisupport@tcksports.nl. In de PDF staan twee voorbeeldbestanden hoe zo'n orderbestand er uit zou kunnen zien. Ook als uw systeem de order exporteert in een ander formaat dan XML of Excel, dus bijvoorbeeld in CSV, of in een heel andere layout dan de voorbeeldbestanden, kunt u ons een testbestand mailen. Wij gaan dan een importfunctie bouwen voor uw bestandsdefinitie. Mail uw testorderbestand naar edisupport@tck-sports.nl en wij gaan voor u aan de slag! Dropshipments Als extra service bieden wij aan, om uw zending rechtstreeks naar uw klant te sturen. Dat scheelt u tijd, verpakkingsmateriaal en verzendkosten. Maar het belangrijkste is dat u uw klant een betere en een snellere service kunt bieden. Meer informatie over dropshipments kunt u vinden op pagina 4 en 5 van ons magazine TCK-Next2. Dit magazine kunt u downloaden via deze link: Als u gebruik maakt van TCK OrderOnline, kunt u in TCK OrderOnline desgewenst de NAW gegevens van uw klant / de consument invullen. Voor een incidentele dropshipment order werkt dit prima. Als u vaker wilt gaan dropshippen, of meerdere standaard orders / nabestellingen per week doorgeeft, is het sneller, efficiënter en minder foutgevoelig als u ons de ordergegevens digitaal aanlevert, bijvoorbeeld door een CSV of XML bestand per FTP te versturen. Bij dropshipment orders dienen daar ook de NAW gegevens van uw klant in te staan, waarbij straat en huisnummer in aparte velden moeten worden opgegeven. Om uw klant een track&trace te kunnen sturen, kunt u optioneel het adres van uw klant opgeven. In het voorbeeld-order.xml bestand dat u vanaf de PDF kunt downloaden kunt u zien welke velden nodig zijn. Voorraad- en doorverkoop informatie Opdat buitendienst medewerkers u nog beter kunnen adviseren en ondersteunen bij de doorverkoop, kunt u ons wekelijks uw voorraad- en doorverkoopcijfers van onze merken doorgeven. Dit kan in een eenvoudig CSV bestand met eancodes en aantallen dat u wekelijks uploadt naar onze FTP server.

5 3. Aanvraagformulier voor klassieke EDI communicatie Om als klant via EDI (EDIFACT/EANcom) te kunnen communiceren met Lowa Benelux BV, Tornado Sport BV en X-Function Benelux BV, hebben wij de volgende informatie van u nodig: Uw bedrijfsnaam Uw klantnummer bij TCK Sports Group Technisch EDI contactpersoon naam /tel / TNR (indien bekend): Aansluiting Buyer Delivery Invoice ILN / GLN nummers Tevens willen wij graag weten welke EDI bestandstypes u wilt ontvangen / verzenden: PRICAT ORDRSP DESADV INVOIC Gegevenstypes van TCK naar retailer ja / nee ja / nee ja / nee ja / nee ORDERS SLSRPT INVRPT Gegevenstypes van retailer naar TCK ja / nee ja / nee ja / nee Naam verantwoordelijke Datum Handtekening voor accoord, Na ontvangst van deze gegevens zullen wij zo spoedig mogelijk de EDI koppeling gaan realiseren. Daarnaast dient u in uw computersysteem onze gegevens in te stellen. Deze gegevens zijn : Lowa Benelux BV Tornado Sport BV X-Function Benelux BV TNR ILN / GLN Aansluiting ILN / GLN Buyer ILN / GLN Delivery ILN / GLN Invoice X400 gegevens: C (Country Name) de A (Administrative Domain) telebox400-gw P (Private management Domain) com O (Organisation Name) pranke OU1 (Organizational Unit Name 1) egate S (Surname) U kunt het ingevulde formulier mailen naar edisupport@tck-sports.nl, of per post opsturen naar : TCK Sports Group, betreft : EDI koppeling, Koperslager 7, 6422 PR Heerlen, Nederland

Overeenkomst handelspartners voor de modesector Gegevens voor elektronische data-uitwisseling via EDI Datum: 12 september 2014, versie: 1.

Overeenkomst handelspartners voor de modesector Gegevens voor elektronische data-uitwisseling via EDI Datum: 12 september 2014, versie: 1. Overeenkomst handelspartners voor de modesector Gegevens voor elektronische data-uitwisseling via EDI Datum: 12 september 2014, versie: 1.0 Inhoud Inleiding 3 1 Algemeen 4 2 Leverancier 5 2.1 NAW gegevens

Nadere informatie

DE MOGELIJKHEDEN VAN WINSTORE ONLINE EDI

DE MOGELIJKHEDEN VAN WINSTORE ONLINE EDI WINSTORE ONLINE 1 In deze brochure stellen wij de derde generatie van ons Winstore voorraadbeheersysteem aan u voor: Winstore Online. We hebben veel tijd en energie besteed aan de ontwikkeling van deze

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

RetailFlow Advanced. Softwarebeschrijving

RetailFlow Advanced. Softwarebeschrijving Softwarebeschrijving RetailFlow Advanced is de nieuwste logistieke oplossing voor de kleine tot middelgrote retailer. Met RetailFlow Advanced beschikt u in `no time` over de meest recente voorraad-, verkoop-,

Nadere informatie

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Februari 2012 Versie 4.

Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC. Hoogvliet BV EDI Informatie. Hoogvliet EDI Support. Datum Februari 2012 Versie 4. Memo Aan Handelsrelaties van Hoogvliet BV Onderwerp CC Via Van Datum Februari 2012 Versie 4.0 E-mail Hoogvliet EDI Support Hoogvliet BV EDI Informatie 1. Inleiding 2. Informatie over EDI met Hoogvliet

Nadere informatie

UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT

UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT UW VOORRAADBEHEER E-PROCUREMENT voorraadsystemen Work smarter not harder We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them. Albert Einstein De evolutie staat niet stil. De

Nadere informatie

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen Vanboxtel verzorgt uw EDI traject. electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen EDI Uw zakenpartner

Nadere informatie

Handleiding Klant Portal

Handleiding Klant Portal Handleiding Klant Portal Copyright Copyright 2012 Milgro Versie 3.0 - juli 2013 Alle rechten voorbehouden. De in dit document vervatte informatie is eigendom van Milgro. Het wordt verstrekt overeenkomstig

Nadere informatie

Factuur Lay-out / Factuur Template

Factuur Lay-out / Factuur Template Factuur Lay-out / Factuur Template In i-reserve is het mogelijk facturen te verzenden. De facturen worden als pdf bijlage per e-mail naar de klant verzonden. In deze tutorial wordt beschreven hoe u een

Nadere informatie

2SOURCE4.biz geeft u, als klant van 2SOURCE4, inzicht in de beschikbaarheid van IT producten wereldwijd.

2SOURCE4.biz geeft u, als klant van 2SOURCE4, inzicht in de beschikbaarheid van IT producten wereldwijd. 2SOURE4.biz geeft u, als klant van 2SOURE4, inzicht in de beschikbaarheid van IT producten wereldwijd. Eenmaal aangemeld met uw persoonlijke toegangscode kunt u niet alleen beschikbaarheid controleren.

Nadere informatie

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24.

Overzicht Uren24. Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. Overzicht Uren24 Dit document biedt een overzicht van belangrijkste functies van Uren24. NB: het Uren24-abonnement en de aan u toegekende toegangsrechten bepalen van welke functies u gebruik kunt maken.

Nadere informatie

Handleiding Starten met Edi

Handleiding Starten met Edi Copyright 2016 easypos software Pag. 1 easyvoraswindows V7.10 R016 Handleiding Starten met Edi Geachte lezer, U denkt er over na om gebruik te gaan maken van Edi of u heeft een vraag gekregen van een leverancier

Nadere informatie

Onderzoeksverantwoording - Softwear

Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoeksverantwoording - Softwear Onderzoek Naar een onderbouwde advisering van ICT-oplossingen voor de Nederlandse detailhandelpraktijk, een opdracht van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Door:

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

Whitepaper. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem.

Whitepaper. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem. Inhoud Inleiding... 1 Factureren... 1 Klantgegevens... 2 Orderverwerking... 2 Artikelinformatie... 3 Voorraad... 3 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven

Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven Ga naar tlv.po-eindhoven.nl Bij bestaande account: Inloggen met: e-mailadres wachtwoord Bij nieuwe account: 1. Klik op

Nadere informatie

ebusiness Order Order, OrderResponse, DeliveryNotification, Invoice XML, CSV, TXT,... (s)ftp, https,

ebusiness Order Order, OrderResponse, DeliveryNotification, Invoice XML, CSV, TXT,... (s)ftp, https, XML, CSV, TXT,... Order (s)ftp, https, EDIfact, EANCOMP, EDITEX, IDoc, XML, CSV,... Order, OrderResponse, DeliveryNotification, Invoice X.400, AS2, http(s), (s)ftp, SMTP FTP ecatalogus (XML, CSV, TXT)

Nadere informatie

De kern van de oplossing: "de S@les Standaard

De kern van de oplossing: de S@les Standaard De kern van de oplossing: "de S@les Standaard 1 Voorstellen Anja Philippens van SRC System Integrators B.V. Han Beuink van Beuink organisatieontwikkeling en automatisering B.V. Doel van de workshop I.

Nadere informatie

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Supplier Kit E-Facturatie Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Introductie E-Facturatie Verschillende verzendopties E-Factuur vereisten en informatie 2 (5)

Nadere informatie

UPLOAD FACILITEIT NSE 2015. Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015

UPLOAD FACILITEIT NSE 2015. Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015 UPLOAD FACILITEIT NSE 2015 Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015 Inhoud Inleiding en Processchema... 3 Belangrijk om vooraf te weten...

Nadere informatie

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Doel van het document 1.1 Inleiding 1.2 Login 2. Overzicht retourzendingen 3. Retourlabels maken 3.1 Enkele zending 3.2 Meerdere zendingen 4. Vragen 1. Doel van het document 1.1 Inleiding

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Facturen

Gebruikershandleiding MijnPost - Facturen Gebruikershandleiding MijnPost - Facturen Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostFacturen Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij MijnPost

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

innovatieve apps & logistieke software

innovatieve apps & logistieke software innovatieve apps & logistieke software Over Optimizers Sinds 2006 actief op de internationale markt Sinds 2014 een kantoor in Zweden Meer dan 900 klanten in 20 verschillende landen B2B Wholesale Production

Nadere informatie

smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP

smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP smart internet companions Backoffice Software voor Webshops BEGIN VANDAAG NOG EN STROOMLIJN UW WEBSHOP Welkom in de gestroomlijnde wereld van Sherpa Op basis van drie vragen kunt u bepalen wat Sherpa voor

Nadere informatie

CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN

CRM / ORDERSOFTWARE KENMERKEN CRM / ORDERSOFTWARE: KLANTEN CRM / ORDERSOFTWARE Speciaal voor de modebranche hebben wij ordersoftware (crm) ontwikkeld, met enorm uitgebreide mogelijkheden gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Om een en ander mogelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Technetix Listen, Innovate & Deliver Technetix is marktleider op

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

TCK OrderOnline gebruikersvriendelijk online bestellen...en meer!

TCK OrderOnline gebruikersvriendelijk online bestellen...en meer! Gebruikershandleiding TCK OrderOnline gebruikersvriendelijk online bestellen......en meer! Hoofdstuk 1) Inleiding en systeemvereisten pagina 2 Hoofdstuk 2) Installatie pagina 3 Hoofdstuk 3) Gebruik TCK

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie

M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Module: Centix4 Office - één gelijktijdige gebruiker M7537 In de database opgeslagen documenten opslaan op locatie Tot nu toe was het alleen mogelijk om in de database opgeslagen documenten alleen te openen

Nadere informatie

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Maken van een webshop bij Bookalike Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van

Nadere informatie

GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud

GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud GEMMA e-formulieren Vaste blokken Release 1.5 Inhoud 1.1 Burger of Organisatie... 2 1.2 Contactgegevens Organisatie... 2 1.3 Contactgegevens Organisatie Buitenland... 4 1.4 Contactgegevens Persoon... 5

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig

Besturingssystemen WINDOWS UNIX LINUX Overig Naam softwarebedrijf: Deel 1: Algemene gegevens van.. Pakket geschikt voor : Mutatiedatum Naam Adres Postcode Plaats Telefoon Fax E-mail Internetadres Contactpersonen Het Pakket Naam pakket Versie Software

Nadere informatie

B2B VOOR FASHION. ERp

B2B VOOR FASHION. ERp B2B VOOR FASHION ERp Wilt u eenvoudig uw omzet verhogen en het voorraadrisico verlagen, dan is een professionele B2B daarvoor de gewezen weg. Als uitbreiding op ons ordersysteem (CRM / ERP) leveren wij

Nadere informatie

Handleiding S-Flex EDI

Handleiding S-Flex EDI Handleiding S-Flex EDI Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Eerste keer opstarten: databaselocatie 4 3. Instellingen 5 3.1. Koppeling SnelStart 5 3.2. Koppeling

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo.

Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. Ontdek de e-business oplossingen van Cebeo. flyer_eshop.indd 3 27-09-2007 11:08:11 Cebeo e-shop, ook open buiten de kantooruren! De Cebeo e-shop is zeer gebruiksvriendelijk en omvat onder meer volgende

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

ecommunicatie document met begeleidend schrijven

ecommunicatie document met begeleidend schrijven Bijlage 1 ecommunicatie document met begeleidend schrijven T.a.v. Betreft: TBlox ecommunicatie document voor leveranciers Beste leverancier, , 10 mei 2011

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding CMS

Inhoudsopgave handleiding CMS Inhoudsopgave handleiding CMS INTRODUCTIE STICHTING GEEFGRATIS EN GEEF.NL... 2 HOE BEHEER IK ONZE GOEDE DOEL GEGEVENS?... 3 WAT IS EEN CMS?... 3 HOE LOG IK (BINNEN HET CMS) OP WWW.GEEF.NL IN?... 3 IK BEN

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group TCK Sports importeur in de sport- en outdoorbranche TCK Sports

Nadere informatie

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Het betaalbare integratieplatform voor al uw Business-to-Business Integratie en Applicatie Integratie Volledig geautomatiseerde afhandeling van elektronisch

Nadere informatie

Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND).

Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND). Kies voor een snelle internetaansluiting (ADSL / BREEDBAND). Shift i Inkoopprijs tonen Shift v Verkoopprijs tonen Ververs voorraad, bij het openen van het programma zal deze automatisch worden bijgewerkt.

Nadere informatie

Voorwoord. We beginnen bij het begin. Wat is EDI?

Voorwoord. We beginnen bij het begin. Wat is EDI? SSCC GIDS 2014 Voorwoord Deze gids is bedoeld om u op weg te helpen bij het aanmaken en begrijpen van enerzijds het Logistiek etiket (SSCC) en anderzijds de Elektronische verzendnota (DESADV). We beginnen

Nadere informatie

Alvorens u artikel gegevens aan GS1 Das kunt aanbieden dient u te beschikken over:

Alvorens u artikel gegevens aan GS1 Das kunt aanbieden dient u te beschikken over: Compad Bakkerij GS1 DAS Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 17 maart 2015 Definitief Carol Esmeijer 1.1 28 April 2016 Definitief Carol Esmeijer Uitbreiding handelingen in GS1DAS

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN

AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN AGENT-EASY / ORDERSOFTWARE AGENTEN Voor agenten in de modebranche hebben wij ordersoftware ontwikkeld, met tal van marketingtools gecombineerd met een ongekende gebruiksvriendelijkheid. Het agent-easy,

Nadere informatie

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008 Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden Jeroen A. Prins - juni 2008 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (1) 2 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (2) Belangrijkste

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

De 8 meest gebruikte interfaces tussen ERP & WMS

De 8 meest gebruikte interfaces tussen ERP & WMS De 8 meest gebruikte interfaces tussen & Inhoud Een interface is een technische term voor een koppeling tussen verschillende software pakketten. Op één van de meest gestelde vragen binnen een selectie

Nadere informatie

EDI - Electronic Data Interchange Tips en advies om EDI te implementeren in de Modesector Datum: 24 maart 2014, versie: 1.0

EDI - Electronic Data Interchange Tips en advies om EDI te implementeren in de Modesector Datum: 24 maart 2014, versie: 1.0 EDI - Electronic Data Interchange Tips en advies om EDI te implementeren in de Modesector Datum: 24 maart 2014, versie: 1.0 Inhoud 1 Wat is EDI? 4 1.1 Waarom is dit belangrijk? 4 1.2 Wat levert het op?

Nadere informatie

Maximo Tips and Tricks

Maximo Tips and Tricks Maximo Tips and Tricks Agenda Tips & Tricks 1. Scherm lay-out on demand 2. Koppelen Excel en Maximo 3. Foto s toevoegen aan records 4. Type ahead functie 5. Scripting voor calculaties en validaties 6.

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

wegwijs op onze nieuwe website

wegwijs op onze nieuwe website wegwijs op onze nieuwe website HOE VINDT U UW WEG OP DE NIEUWE WEBSITE Op de nieuwe Janssen-Fritsen website vindt u ons aanbod aan producten voor bewegingsonderwijs, turnen en zaal- en buitensporten.

Nadere informatie

StoreInfo App v2.0. 29,95 per maand

StoreInfo App v2.0. 29,95 per maand StoreInfo App v2.0 29,95 per maand De Storeinfo app voor SEOshop voorziet in de synchronisatie van producten, voorraden en orders tussen SEOshop en Storeinfo. De producten en voorraad worden vanuit Storeinfo

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

ANB5Web API Documentatie. Revisie

ANB5Web API Documentatie. Revisie ANB5Web API Documentatie Revisie 1.12 1-3-2017 Inhoudsopgave Prijslijst ophalen... 2 Prijs/voorraadcontrole... 3 Orders inschieten... 5 XML files ophalen... 7 1 Prijslijst ophalen API URL: api/csvget.php

Nadere informatie

Handleiding Online Kassa. Maart 2010

Handleiding Online Kassa. Maart 2010 Handleiding Online Kassa Maart 2010 2 Inhoudsopgave handleiding Online Kassa Verkopen Pagina 5 Dagstaat Pagina 7 Periodestaat Pagina 8 Omzet per Periode Pagina 9 Artikelen Pagina 10 Relaties Pagina 11

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik QHConnect online bestel systeem van Quinton Hazell Nederland B.V.

Handleiding voor gebruik QHConnect online bestel systeem van Quinton Hazell Nederland B.V. Handleiding voor gebruik QHConnect online bestel systeem van Quinton Hazell Nederland B.V. 1. Bestellen via QHConnect Als eerste ziet u het aanmeldingscherm, hier dient u uw gebruikersnaam en wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Shoxl White paper 2010 Integrace Shoxl webshop Dashboard Versie 1.1-30/09/2010 pagina 1 1 Introductie De administratie en logistiek achter uw webshop kan

Nadere informatie

Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010)

Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010) Handleiding meldprogramma Ongebruikelijke Transactie Overige transacties 1 (Excel2007 en 2010) 1 Voor het melden van een transactie anders dan een girale overboeking of een money transfer, kunt u deze

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Documentinformatie en copyright Document: tig_postnl_gebruikershandleiding.pdf Auteur: Berend Lantink Laatst gewijzigd op: 21-07-15 Copyright 2015 PostNL

Nadere informatie

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Buckaroo. Handleiding Versie 3.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Buckaroo Handleiding Versie 3.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden Buckaroo 6 2.1 Tabblad: algemeen 7 2.2 Tabblad: redirect

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas

Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas Handleiding Pincode en Chauffeur beheer v1.0 Handleiding Pincode en Chauffeur Beheer BP PLUS Tankpas Veiligheid staat bij BP zeer hoog in het vaandel. Niet alleen waar dat de veiligheid van onze klanten

Nadere informatie

FPP Web. De voordelen van FPP Web:

FPP Web. De voordelen van FPP Web: FPP Web FPP Web is het online polisadministratie systeem van Fiets Perfect Polis. Met uw dealer code en wachtwoord krijgt u toegang tot een beveiligde omgeving waar u nieuwe polissen kunt aanvragen en

Nadere informatie

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE 2018 Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 INHOUDSOPGAVE Uploaden van studentgegevens 3 Stap 1 5 Stap

Nadere informatie

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting

Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Kies voor een snelle Internet ADSL / BREEDBAND aansluiting Alt + i = Inkoopprijs tonen / verbergen Alt + v = Verkoopprijs tonen / verbergen Ververs voorraad (F12), bij het openen van het programma zal

Nadere informatie

XML/JSON vacaturefeeds

XML/JSON vacaturefeeds Tangram Internet Services: XML/JSON vacaturefeeds Uitleg en voorwaarden gebruik Tangram XML/JSON vacaturefeeds Datum: 18.10.2012 Versie: 1.0 Tangram biedt geavanceerde Internet Services die naadloos aansluiten

Nadere informatie

IBAN BIC Service. Gebruikersinstructies. IBAN BIC MultiChecker

IBAN BIC Service. Gebruikersinstructies. IBAN BIC MultiChecker IBAN BIC Service Gebruikersinstructies IBAN BIC MultiChecker Disclaimer Dit document is door de stichting IBAN Service NL opgesteld. De grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht bij het opstellen van

Nadere informatie

ANB5Web API Documentatie. Revisie 1.1 16-4-2013

ANB5Web API Documentatie. Revisie 1.1 16-4-2013 ANB5Web API Documentatie Revisie 1.1 16-4-2013 Inhoudsopgave Prijs/voorraadcontrole... 2 Orders inschieten... 4 XML files ophalen... 6 1 Prijs/voorraadcontrole API URL: /site/api/xml.php Data: XML, te

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE ORBIS SOFTWARE PRESENTEERT DE WEBINAR E-COMMERCE INTEGRATIE PRESENTATOR: GERARD KLOKGIETERS, ORBIS SOFTWARE VRIJDAG 31 MAART 2017 AANVANG: 10:00 UUR ALGEMENE INTRODUCTIE Webinar bestaat uit twee onderdelen:

Nadere informatie

HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding

HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Opstarten en inloggen, overzicht startscherm, uitleg symbolen Hoofdstuk 2: aanmaken relaties Hoofdstuk 1: Opstarten

Nadere informatie

Handleiding e-sap voor leveranciers. Inleiding:

Handleiding e-sap voor leveranciers. Inleiding: Handleiding e-sap voor leveranciers Inleiding: Voor u heeft u een uitgebreide handleiding liggen waarin de werking van E-SAP voor u als leverancier stap voor stap wordt uitgelegd. Deze handleiding is tot

Nadere informatie

Compare Group PartnerNet

Compare Group PartnerNet Compare Group PartnerNet Compare Group heeftvooralle labels(nl, BE, FI) één PartnerNet. Hierin kunt u onder andere al uw statistieken, gegevens en facturen inzien. In dit document volgt een uitgebreide

Nadere informatie

Standaarden voor gegevensuitwisseling

Standaarden voor gegevensuitwisseling Standaarden voor gegevensuitwisseling Afspraken over informatie-uitwisseling Wereldwijde afspraken binnen de ict om hard- en software met elkaar te kunnen laten communiceren noemen we standaarden voor

Nadere informatie

Koppel Joomla met andere systemen

Koppel Joomla met andere systemen Koppel Joomla met andere systemen Txt Ronald Pijpers Joomladagen 2013 zaterdag 20 april /23 Joomla koppelen aan 2 /23 Joomla koppelen aan 3 /23 Joomla koppelen aan 4 /23 Joomla koppelen aan 5 /23 Joomla

Nadere informatie

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar: Log in met de toegestuurde inloggegevens.

Om in te loggen op de URA Rating Factory gaat u naar:   Log in met de toegestuurde inloggegevens. Handleiding URA rating Factory Bij het aangaan van een BiZ abonnement ontvangt u naast de instructie voor de koppeling van BiZ met uw jaarrekeningpakket een inlog voor de URA Rating Factory. In de URA

Nadere informatie

ACCEPETEREN RESERVERING

ACCEPETEREN RESERVERING E-mail Templates In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Het verzenden van dergelijke mails kan volledig worden geautomatiseerd: u maakt dan gebruik van zogenaamde automatische

Nadere informatie

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos SMART automation Met de A.B. Entiteiten Interface Ger Bos Agenda Inleiding Wat is SMART automation Tools voor SMART automation A.B. Entiteiten Interface Alternatieven De praktijk van SMART automation Wat

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING

DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING DOCUMENTATIE DONATIEMODULE KOPPELING Stichting GeefGratis GeefSamen via Geef.nl Documentatie koppeling GeefGratis donatiemodule v1.06 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 Inleiding... 3 Versiebeheer...

Nadere informatie

Factureren in Ariba. Informatiebijeenkomst voor leveranciers. 20 maart 2013. Alexander Vink. 20 maart 2013

Factureren in Ariba. Informatiebijeenkomst voor leveranciers. 20 maart 2013. Alexander Vink. 20 maart 2013 Factureren in Ariba Informatiebijeenkomst voor leveranciers 20 maart 2013 Alexander Vink 20 maart 2013 Agenda 10.00 Ontvangst met koffie 10.15 Ariba implementatie bij Gasunie (Alexander Vink) 10.30 Demonstratie

Nadere informatie

Leveranciershandleiding EDI

Leveranciershandleiding EDI Leveranciershandleiding EDI Versie : 2.6 Datum : 17 maart 2015 Auteur : HP van Hagen Afdeling : E-business Versiebeheer Versie Datum Auteur Omschrijving 1.0 20 oktober 2008 S. van Zundert Initiële handleiding

Nadere informatie